Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

  Lio && So Ra ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

TémanyitásTárgy: Lio && So Ra ~   Hétf. Júl. 15 2013, 21:24

A vállammal a fülemhez szorítom a telefonom, miközben kiengedem a hajam, és elkezdem összehajtogatni a kötényem. Egy bíp, két bíp, kattanás.
- Oppa, én vagyok. - Nem tudom miért közlöm ezt vele minden egyes telefonhívásnál? Mindegy, már biztos megszokta. Ha meg nem majd megszokja. - Csak azért hívlak, hogy most végeztem, és megyek haza, szóval nem kell értem jönnöd.- Elteszem a helyére a kötényt, és végre rendesen megfogom a telefont.
- Dehogy, még világosban hazaérek, ne aggódj. Kopogjak be, hogy épségben hazaértem?- Mosolyodom el, és a szám elé kapom a kezem, hogy ne nevessem el magam. Annyira aranyos, hogy ennyire aggódik, de tuti kiakadna ha ezt elmondanám neki. - Rendben, akkor majd kopogok. Pihenj! - Mondom még végül, majd leteszem, és felkapom a táskám.
Nem sűrűn végzek korábban, de ez most nagyon jól jött, mert be kell mennem a kisállatkereskedésbe bolhaírtót venni, vagy legalább bolhanyakörvet, mert Hori nagyon vakarózik. És nem hiszem, hogy bolhás lenne, csak jobb megelőzni. Plusz én sem szeretnék vakarózni.
- Akkor holnap reggel jövök, köszönök mindent. - Lépek még oda Darylhez, és búcsúzásképp megsimítom a vállát. Tényleg nagyon kedves tőle, hogy elenged. Mondjuk nincs sok vendég, és igazából nemsokára zárás, úgyhogy csak láb alatt lennék. Megigazítom a táskám, és kilépek az ajtón. Elfordulok jobbra, megyek két lépést, majd megtorpanok. Megpördülök a tengelyem körül, és nagy szemekkel pislogok magam elé. Egyenesen Liora.
- Hát te? Miért nem mész be?- Lépek hozzá közelebb, hogy ne kelljen kiabálnom. Benézek az ajtón, és Daryl még mindig ott áll, nem tudom, akkor miért nem megy be hozzá. Újra ránézek, és elmosolyodom. Még mindig nagyon aggódom miatta, bármennyire is nem mutatom ki néha.
- Jól vagy? - Simítok végig a karján óvatosan, és mosolyogva nézek a szemébe.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Lio && So Ra ~   Szer. Júl. 17 2013, 11:42

So Ra külön fejezet, ha lett volna valaha normális családom, ilyen húgot képzelnék bele. És megint - érzelgősködés, pedig ma nem épp nyávogni jöttem. Jöttem, a legjobb kocsimmal, ez még a sikkasztott pénzből van, megéri az árát, villogó fekete, szinte limuzin. Tudom, hogy ez nem elég a lányhoz, egy jó kocsi, egy másikban már utazott is, amikor egyszer hazavittem és az nagyon tetszett neki. Hogy hazaviszem, ezért választottam a jól bevált stratégiát. Nyáron visszaköltöztem a saját kéglimbe Dé és Izre áldást mondva, meg egyéb okok miatt is. A saját kégli pedig szó szerint elképesztő és itt mindjárt eszembe jut Hyun, aki egy koleszszobában lakik egy buzival. Kocsi, lakás, kettő null a javamra. Azt, hogy Napsugár azzal a f*al jár még mindig nem dolgoztam fel, először csak az ízlését fikáztam, főleg szemüvegben Hyun feje olyan mint egy sütőtök, ha buzi ha nem meg fogja So Rát bántani. Bizonyítékaim nincsenek, de sejtéseim igen, hogy már meg is tette. Fogjuk rá, okos vagyok. A bunkó külső mögött ész lappang, itt volt a kávéház, egy kis külön kutatás és összeállt a kép, nagyjából. És ez nagyon kedvez nekem, három null a javamra, sőt még jól is nézek ki, annak ellenére, hogy nem vagyok koreai. Kint várom meg a csajt, lehetőleg hamarabb mint a tök, lazán nekidőlök az ajtónak és elállom. Sunyi félmosoly kerekedik szám szegletébe, mikor kisétál és észrevesz, biccentek neki és a keze után nyúlok, hogy üdvözlésképpen megcsókoljam. Aki nem ismer azt hiszi úriember vagyok.
- Várok valakit.
Kézcsók közben, ha engedi, hogy kezet csókoljak, végig a szemébe nézek mint egy kígyóbűvölő. Egy ilyen ártatlan lány hogy akadt épp Hyun karmai közé?
- Téged.
Aggódik. Nem szeretek erről beszélni, még ha taktikailag megfelelő is lenne, hogy rájátsszak a szívroham kártyára.
- Elpusztíthatatlan vagyok
Közlöm hamiskás mosollyal.
- Igazából az érdekel Te hogy vagy, észrevettem, hogy múltkor a bárban nem voltál túl lelkes. Gyere, meghívlak egy italra hozzánk.
Direkt mondom többes számban, ne sejtsen semmi rosszat. Attól függ hogy reagál a kézcsókra, de részemről kézenfogva vezetném az autóig.

_________________
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lio && So Ra ~   Szomb. Júl. 20 2013, 15:18

Az hogy Lio-t itt találom, nem kicsit lep meg. Mert... igazából fogalmam sincs miért. Amióta verekedtek Zinnel egy kicsit félek vele lenni, mert bár tudom, hogy engem sose bántana, ki tudja, mikor mondana olyat, ami számára nem bántó, nekem viszont rosszul esik. És azóta amúgy is furábban viselkedik velem.
Egy pillanatig megfordul a fejemben, hogy elhúzom a kezem, de aztán eszembe jut, hogy mikor először találkoztunk is így mutatkozott be, és inkább csak megcsóválom a fejem. Feleslegesnek érzem, hogy így köszönjön minden alkalommal, de ha ez neki jó...akkor nyugodtan. Nem lepődök meg, hogy vár valakit, bólintok, végül is megteheti. De aztán.. igen, mégis meg kell lepődnöm, azt hiszem, még hogy engem? Miért? Mármint...
- Tényleg? Pedig nincs is szülinapom. - Közlöm vele, és felhúzom a szemöldököm. Tiszta hülye vagyok, miért csak akkor kellene találkoznunk, ha szülinapom van? Össze kell szednem magam, és erre a legjobb mód, ha megkérdezem, hogy van. De persze megint kitérő választ ad, és ezt nem szeretem.
- Perszee, és ha elcsap egy busz, akkor majd a busz horpad be, nem a te fejed, ugye? - Bokszolok bele játékosan a hasába, és mosolyogva megrázom a fejem. - Komolyan kérdeztem. - Nézek fel rá, bele a szemeibe, és nagyon utálom, hogy még ő is magasabb nálam, még ha magas sarkú van is rajtam. Az élet igazságtalan.
-Én jól vagyok, ne aggódj, csak rossz napom volt. - Bólintok neki mosolyogva. - Nekem igazból bolha nyakörvet kéne vennem, szóval, ha esetleg leszel olyan kedves, és megállsz valami kisállat boltnál, akkor lehet róla szó. - Húzom el a kezem, és megfogom a táskám pántját. Valamiért feszélyez, ha hozzá kell érnem, és ez nem tetszik. határozottan nem.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Lio && So Ra ~   Csüt. Júl. 25 2013, 16:25

A hercegnők szégyellősek, ha kézcsókkal köszöntik őket. So Ra hercegnő, több önbizalma lehetne, Hyunnál például jobbat érdemel. Nálam is, de ez más kérdés, hülyén kifejezve: nem tartanánk meg egymást örökre. Egyrészt ő nem akarná, másrészt én vagyok rossz partner, egy lány szívét már össze fogom törni, nem utálhatom annyira a nőket, hogy még So Rát is bántsam. Nagyon finom és óvatos lennék, ő nem szeretne belém, fene se érti. Benyög valami abszolút aranyos választ, felnevetek, egy kicsit, szárazon, rekedten. Nem nagyon szoktam nevetgélni, nem vagyok hozzászokva.
- Lehet, hogy nekem van
Ugratom, nincs, de nem hiszem, hogy tudja mikor születtem.
- Lennél az ajándékom?
Kérdezem könnyeden, játékosan, aztán meg jön is ez a kérdés, természetesen ha elütne egy busz, akkor se lenne semmi bajom Superman valójában én vagyok. Bár Superman igazi énje béna volt...Megint felnevetek kicsit, megbökdös, mintha egy egér szállna nekem.
- Az biztos!
Igyekszem komolyabban visszanézni rá, tényleg aggódik, itt vannak a kártyák a kezemben.
- Igazából elég nehezen viseltem a kórházat, főleg kétszer. Nem adtak cigit.
Teszem hozzá gyorsan, miután az első mondatom még a kártya taktika ellenére is érzelgősnek ítéltem. Elveszi a kezét, talán fél tőlem? Én természetesen viselkedem, kinyitom neki a kocsi ajtaján az anyósülésen.
- Hyun bolhás lett?
Kérdem gúnyosan.
- Persze, megállok, de navigálnod kell, nekem nincsenek otthon hobbiállatkáim.
Megint gúnyolódom, mert Zin szerintem nem ember, de sejtem ebben a lány most nem lesz partnerem. Ha beszáll a kocsiba én is beülök mellé a volánhoz.
- Elmeséled miért volt rossz napod? Remélem nem Dé szemétkedett...
És ez furcsa, So Rának most arany élete kellene, hogy legyen, Dé a főnöke, van egy bolhás kiskutyája és még én is csapom neki a szelet.

_________________
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lio && So Ra ~   Szer. Júl. 31 2013, 12:58

Nem vagyok én hercegnő, csak Lio hoz állandóan zavarba, nem vagyok én ehhez hozzászokva, na! Majd csak megszokom valamikor, sokáig leszek még összezárva egy városba Lioval, muszáj lesz alkalmazkodnom. De aztán meglep, nekem meg kicsit kikerekedik a szemem. Születésnapja lenne? De nem is tudtam róla! Vennem kellett volna valami ajándékot! Mint az őrült kutatni kezdek a táskámba, hátha találok benne valami értelmeset. Valamikor régebben elloptam Valerie egyik drága csokiját, itt kell lennie valahol. Áh, meg is van. Mosolyogva kapom elő, és nyújtom felé.
- Nem tudom, tényleg szülinapod van-e vagy sem, de tessék. Ha nincs, akkor is rád fér. Helyettem… - A végét már halkan fejezem be, mégis hogy lehetnék én az ajándéka? Tegyek masnit a fejemre, vagy csomagoljam be magam? Elég érdekesen festenék, nem, a csoki megfelelő lesz, aztán majd még veszek neki valamit.
Addig meg érje be azzal, hogy aggódom, és nem, akkor se hiszem el, hogy szuperhős. Amit mond azzal meg egyenesen kiakaszt, és legszívesebben tarkón csapnám, mint a bátyámat, ha hülyeségeket beszél, de sajnos nem érem el a tarkóját.
- Az kell neked szívroham után, cigi! Lio, gondolkozz már egy kicsit, szépen kérlek! – Sóhajtok egy nagyot, nem hiszem el, hogy nem tudja egy kicsit komolyan venni az egészségét, vagy úgy egyáltalán valamit.
Már épp ülnék be, mikor meghallom a kérdését, és mérgesen kapom felé a fejem, még a hajam is repked.
- Lionel, nekem, de még csak gondolatban sem, ha velem vagy, nem mondhatsz ilyeneket, mert mindjárt fogom a cuccom, és itt hagylak! – Sziszegem neki, két dolog van, amire nagyon érzékeny vagyok, és most pont beletalált az egyikbe. Szerencséje, hogy nem vagyok haragtartó, mert akkor most tényleg biztos elmennék, de az sokkal jobban érdekel, hogy le van fogyva, így, amilyen gyorsan jött a haragom, olyan gyorsan is tűnik el, ahogy beülök a kocsiba, és bekötöm magam.
- Van egy cicám, én sokat vakarózik, és nem akarom, hogy bolhás legyen. Egyébként, ha megfordulsz, akkor a következő sarkon van pont. – Nézek hátra, aztán vissza rá, és a továbbiakban nem fészkelődöm, mert ez a kocsi szokatlan, és nem kényelmes, és a lábamat se tudom hova tenni, és Oppa kocsija sokkal kényelmesebb, és amúgy is. Nem tudom, mihez nyúlhatok, és mihez nem, úgyhogy csak szorongatom a táskám pántját, mert azt biztos fogdoshatom.
- Nem, Daryl nagyon aranyos. Igazából csak úgy keltem fel, és ennyi. Nem fontos, tényleg. – Mosolygok rá, és remélem, ennyivel tényleg lezárja a dolgokat, és hamar meg tudom venni azt a nyakörvet.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Lio && So Ra ~   Pént. Aug. 02 2013, 18:08

So Ra olyan kis naiv, lefogadom, hogy Woo is fűvel, fával csalja, pasikkal, csajokkal. Szórakoztat, ahogy így megdöbben, hogy nekem születésnapom lehet, tök mindegy lenne, amúgy se ünneplem és ha So Ra nem magát adja nekem nem is kell semmi. Az engem lep meg, amikor beleesik a táskájába.
- Mit csinálsz?
Elővesz egy csokit, nekem adja. Furán nézek rá, aztán elnevetem magam. Egészen kicsit röhögök csak fel, ahogy szoktam, szárazon, túl sok öröm nincs benne.
- Nem szeretem a csokit, téged jobban kedvellek.
Vékony lennék? Hogy érti, hogy rám fér?
- Akkor majd megesszük együtt.
Máris azon agyalok mely testrészeiről fogom lenyalni, szeretem a csokit a ciciken, a nyak hajlatokban, az alhason. So Ra feszes kis hasán.
- Helyetted? Ugyan, So Ra te megfizethetetlen vagy.
Vonok vállat lazán, de a csokit megköszönöm és elteszem. Vagyis előre rakom, a kormány mögé, hagy olvadjon kicsit meg, csinálhatnánk belőe fondüt is, majd nálam.
Aranyos, ahogy aggódik, kicsit megint elmosolyodom, csak az orrom alatt.
- A cigi és a szívroham nem nagyon függnek össze, akkor is szívnám, ha tüdőrákom lenne.
Megszoktam már.
- De most nem szívtam
Teszem hozzá, ha esetleg eszébe jutna megcsókolni. De a szörnyű valóság, hogy ő Zinbe szerelmes, én meg nem tudom, Liába? Nekem nincsenek érzéseim. Ahá, jön is, majdnem nekem ugrik, pedig Woo biztos, hogy bolhás. A szent és sérthetetlen Hyun!
- Jól bánik veled?
Gondolatban én már régen kinyírtam. De amúgy meg sosem tennék benne maradandó károkat, túlontúl szórakoztató folyton vele harcolni. Nem bántom a kis buzi sárgát. A macska nem nagyon érdekel, csak biccentek és megállok a következő sarkon. Szerintem jól vezetek, most, hogy itt egy csaj nem száguldozom és viszonylag nyugodt vagyok. A kocsi lehet kínosan tiszta, a rendre az autóban mindig ügyelek. (Nem sejtem, hogy ez bennem és Wooban közös lehet)
- Van ilyen So Ra, de most, hogy velem vagy remélem elszáll minden rossz kedved. Majd csinálok neked fondüt a csokiból.
Kenyérre lehet kenni, nem igaz?

_________________
Vissza az elejére Go down
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Lio && So Ra ~   Pént. Okt. 04 2013, 11:25

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!

( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lio && So Ra ~   

Vissza az elejére Go down
 

Lio && So Ra ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-