Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Edward Ayres

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

TémanyitásTárgy: Edward Ayres   Hétf. Júl. 08 2013, 16:29


Edward Emil Ayres


férfi; 22 év; Klasszikus (fotó) / Marketing (üzleti);


Air above me.
Earth below me.
Water around me.
Fire within me.This is me

A klasszikus fotográfiát szeretem. Cellulózfilmmel és fókuszváltó objektívvel, felhúzós géppel, bőrtokkal, sötét kamrával, ahová fel kell lógatni a beáztatott kópiákat. Imádom a kamra vörös fényét, a merített papír szagát, imádom a gép súlyát érezni másnap a csuklómban, imádom a filmtekercs vásárlásának hangulatát. A klasszikus fotók nem hazudnak, szemben a digitális változatukkal. A sötét kamrában még a gyötrő, ijesztő űrt sem érzem a mellkasomban, melyet Magánynak nevezek, és amelytől rettegek. Pedig 22 éves vagyok. Ideje volna már túltennem magam a szorongáson.
Egy elegáns villában élek, ahonnan a hét 5 munkanapján kocsival indulok a belvárosba. A villa a szüleim egyik kedvence, de a kocsi a sajátom, és már minden más is.
Anyám roppant híres színésznő, apám pedig dúsgazdag ügyvéd (az Hollywoodban mindig kell), egy ügy révén szerettek egymásba, és azóta már kétszer elváltak, egyszer egymástól. Kiskölyök voltam, ide-oda passzolgattak, mindegy, nem is lényeg. Sok mindent nem tanítottak meg nekem, amit meg kellett volna, például a dolgok értékét. A mai napig is a pénz, amelyből mindig tengernyi állt rendelkezésemre, egyszerűen kifolyik a kezemből, akár a homok, akár az idő.
Ennek az utóbbinak az elvesztése azonban elengedhetetlen, és soha nem is érzem elvesztegetésnek. Hiszen a fotózáshoz türelem kell és alázat, vágy, hogy megleljem a szépet, az érdekest. És persze mindenekelőtt kell egy múzsa, aki megihlet mindig, minden körülmények között. Ez a múzsa számomra LiVi volt és az is a mai napig. Feltölt energiával, inspirációval, valahányszor csak találkozunk. Kölyökkorunkban ismerkedtünk meg, és azóta vagyunk barátok. Különös, de soha nem voltam szerelmes belé. Persze minden kamasz fantáziál lányokról, én is fantáziáltam róla nem is egyszer, de valójában mikor szemtől szemben állunk, nem vonzódom hozzá, mint nőhöz.
Nos, a nők... Van egy rossz szokásom. Gyűlölök egyedül lenni. Ott ez az óriási ház, és hiába van két gyönyörű kutyám (egy dobermann, Phobos, és egy rottweiller, Deimos), olykor mégis nyomasztó a csend, ennélfogva igyekszem úgy intézni, hogy egy éjszakánál többet ne kelljen magamban töltenem, soha. Ettől eltekintve állandó barátnőm nincs. Az volna a megoldás, de a kötődés számomra labilis és veszélyes dolog. Szeretem elnyerni mások bizalmát, az enyémet azonban elnyerni szinte lehetetlen, örök kétkedő vagyok. Gyakran járok a kollégiumokban, gyakran fordulok meg fogadásokon, és a nevemet már jól ismerik a művészeti életben. Galériákat támogatok, pályázatokat, és a helyi Filmtörténeti Múzeumot, mely a leghíresebb és a leggazdagabb az országban. Létezik egy alapítvány, tehetséges fiatalokat támogat, én hoztam létre, bár nem viseli a nevem.
Mindezek ellenére még diák vagyok. Egyszerre két szakot is húzok, mert a magamfajta figyelemhiányos gyerekek mindig igyekszenek kicsit túlteljesíteni (legalábbis a terapeutám szerint). Fotográfiát tanulok egyrészt, másrészt menedzsmentet, melyről úgy hiszem, hasznos lesz majd a jövőben. De így is mindig arra fordítok a legtöbb időt, ami, úgy érzem, boldoggá és teljessé tesz, ez pedig a fotózás. Költséges hobbi, de én sem a pénzt, sem az időt nem sajnálom tőle.Shine on me

Hajlamos vagyok a melankóliára, kissé ábrándozó a figyelmem, hullámvölgyeim azonban olyan kiválóan megtanultam már palástolni 22 év alatt, hogy a legközelebbi barátaim sejtik csak talán, hogy olykor nincs minden rendben. Mintha hiányozna valami, amiről egyelőre nem tudom, hogy mi, de annyira kell, mint egy végtag a járáshoz.
Máskülönben elég kiegyensúlyozott embernek ismernek. Határozott elképzeléseim vannak arról, hogy mit akarok elérni, mivel és mikor. Nem vagyok agresszív, csak ha az érdekeim érvényesítéséről van szó. Szeretem, ha azt tisztelik és becsülik bennem, ami én vagyok, nem pedig az anyám hírneve vagy az apám pénze, ezt nevezik becsvágynak. Nem vagyok törtető a munkámban, bár dúl bennem a versenyszellem, a művészet nem olyasmi, amelyben a sürgetés és az erőfeszítés eredményre vezeti a művészt.
Van némi küldetéstudatom, roppant erős az igazságérzetem, emiatt keresetlenül őszinte is vagyok. Nemcsak a fényképeimmel, hanem a szavaimmal is. Tudom, mikor kell hallgatni, de mikor kritikára kerül a sor, kíméletlen vagyok és ezt sokan nehezen viselik. Gyakran érzem úgy, hogy senki más nem elég bátor kimondani az igazat, hát megteszem én. Szerencsére van elég karizmám (vagy pénzem) ahhoz, hogy emiatt ne üssem meg nagyon a bokám. (No persze, hátszéllel könnyű vitorlázni.)
Optimista, bizakodó jellem vagyok, kíváncsi, nyitott, nyugtalan. Nagy a teherbírásom, még ha kissé lusta is vagyok olykor ezt tesztelni.Show a little more

A helyzet az…
Nem, nem tudom, mi a helyzet.
Vagy mégis…
Vagy nem.
Felállok a kanapéról, és miközben nyitott övem csatja minden lépésemnél frivolan csörren egyet, odasétálok mezítláb a teraszajtóhoz. A lakásnak ez a fala tiszta üveg, mégis nagyobb biztonságban érzem itt magam, mint egy betonkockában. Talán azért, mert egy kockában klausztrofóbiássá válnék, talán azért, mert itt legalább szemmel tarthatok mindent, ami történik.
Rátámaszkodom a nyitott üvegajtó fehér acélkeretére, és beleszívok a cigarettába. Itt Kaliforniában mindig melegek az éjszakák, persze, hisz egy nyomorult sivatag közepén vagyunk. Csak akkor nem lenne ilyen fülledt a levegő, ha a városban mindenki fogná és kikapcsolná a légkondicionálóját, amelyek az utcára, a fejünk fölé okádják a bentről ellopott hőséget.
Úgy nézem a szemben levő villa ablakait, mintha nem láttam volna őket még, pedig tekintetem tékozlón járja be és felismeri valamennyi ívét, üvegét. Azt várom a látványtól, hogy majd megnyugtat, lecsillapít, majd kijózanítja alkoholpárás fejem, de nem tesz semmi ilyesmit.
A valóság, az igazán kijózanító valóság ott fekszik az ágyamban, egy hófehér bőrű szőke képében, és emlékeztet arra, hogy innentől kezdve teljesen felesleges volna úgy tennem, mint aki ismeri az összes választ.  TEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0


A hozzászólást Edward Ayres összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 07 2013, 08:46-kor.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Edward Ayres   Szer. Júl. 10 2013, 00:37

Üdv nálunk, Mr. Fényképész!


Meg kell mondjam, egy jól átgondolt, felettébb kidolgozott, és sokrétű karaktert sikerült megalkotnod. A története nem sablonos, sőt, a részletekre is sok figyelmet fordítottál (ahhw, kutyusok *.*) és a jellemed is nagyon jól átjön a leírásból. A szerepjátékos példád pedig nos... azt hiszem, fog még meglepetéseket okozni, többek között LiVinek is. Imádtam! *.*
ELFOGADVA!


Iratkozz a rendszerbe, lépj be a HÖK-be, ha kedved tartja, keress skatulyát a Karaktertablóba.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

Edward Ayres

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Fóbiák, szorongások és más lelki betegségek - Skouris & Ayres

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-