Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Heavenly Hell - Lauren és Nicholas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Heavenly Hell - Lauren és Nicholas   Szer. Júl. 03 2013, 22:17

Egy újabb kellemes nyári este. Másoknak. Én inkább elvagyok egymagam, a lakásomban az üvöltő zenémmel. És hagyjon mindenki békén. De néha azt is megunom. És amikor felrémlenek a régi emlékek, mindig jobbnak látom eljönni otthonról. Ezért is indultam ma el, és utam nem vezethet máshová, csakis a Heavenly Hellbe. Itt nem is ismernek máshogy, csak a csaj, aki röviddel kezd, majd fog egy koktélt, végül talál valami pasit és azzal Scotsot isznak. És azt hiszem, ezen ma sem fogok változtatni, mert nem is akarok. Jó ez így nekem. Legalább nem piszkál senki, nem akarnak valóban megismerni. Megérkezve beadom a kabátom a ruhatárba, mint mindig, majd megigazítom a ruhám és egyenesen a bárpulthoz indulok. Van is jópár szabad szék, úgy tűnik a többiek már rég nyaralnak valahol, vagy csak nem sikerült rendbe jönniük még a tegnapi bulizás után. Nem gond, legalább több helyem van. El is foglalok egy bárszéket, majd meglátva a pultos máris hozza a vodkám, melyet ott helyben le is gurítok és jöhet a koktél.
-Egy vodkanarancsot, drága. -Nem keverem a piát. Még. Ha keverem, akkor csakis a Scots érdemes erre. De az túl drága. És egynél nem biztos, hogy meg tudnék állni ilyen állapotban. Nem szeretek a múltra gondolni, ezért is jöttem el. De úgy tűnik, nem minden megy úgy, ahogy én elképzeltem. Nem tudok elmenekülni előle, mert bennem van. És nem hagy. Úgyhogy éljen a ma, éljen a bulizás.. és holnap a másnaposság, ki tudja hol?

_________________
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Lauren és Nicholas   Szer. Júl. 03 2013, 22:37

Be akarok rúgni. Ritkán indulok el így otthonról, de ma be akarok rúgni. Mindegy hol, mindegy kivel. Nem tudom miért, egyszerűen kell egy szalagszakadásos éjszaka, amit átkozódós másnap követ. Nincs kedvem írni, nincs kedvem semmit csinálni. Napok óta lustaságom és céltalanságom börtönében tespedek, de ebből ki kell lépnem. Még el sem kezdtem inni, de már tudom, hogy bárhogy alakulnak is a dolgok ma, csúnya vége lesz és erre a Heavenly a legjobb hely. Itt már ismernek, tudják, hogyan tudok viselkedni ha felöntök a garatra. Egyszer már taxit is hívtak nekem. Ők pátyolgatnak én meg reklámozom őket a cikkeimben. Színtiszta üzlet. A szokásos szerelésben jelenek meg. Farmer, ing kitűrve, most az a szürke, amit Gisellel vettem és fekete, lazán kötött nyakkendő. Odalépek a pulthoz.
- Hello édesem. A szokásos dupla whiskeyt kérlek. Szokásos kezdés. A pohár hideg a jégkockáktól. Pár korty után felfigyelek a mellettem pár székkel odébb ülő lányra. Dögös és kissé ördögi. Legalább nem iszok egyedül. Lazán levetem magam mellé.
- Nick Hill. Vodka narancs? Tényleg? Első lépés a gyümölcsös sörig. Nem kérsz mást? Mindig bemutatkozom. Nem csak udvariassági formulából, hanem  mert kíváncsi vagyok hány, olyan emberrel találkozom, akik ismerik író pályafutásom. Eddig már voltak páran, akik ' jaj te vagy az abból az újságból?' nyivákolással fogadtak. Azokat utálom. A vodka narancson fennakadok. Kamasz kislányok isznak olyat, és itt inkább narancslé mint vodka.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Lauren és Nicholas   Szer. Júl. 03 2013, 22:48

A legtöbb embernek elveszek a tömegben, sosem figyelnek fel rám. És ennek örülök is. Vannak, akik felfigyelnek rám és próbálnak jó útra téríteni, ők már jóval kevesebben vannak. És vannak, akik így fogadnak el, ahogy vagyok... csak még nem találkoztam velük. Illetve egyel már igen, de azt sikeresen elszúrtam, úgyhogy nyugodtan mondhatom, nincs olyan ember jelenleg LA-ben aki így elfogad, ahogy vagyok. És ez nekem teljesen jó. Nincs szükségem barátokra, csak bajba keverném őket is, vagy miattuk magam. És ez nem hiányzik. Miközben ezen agyalok, bejön egy srác, egész jól felöltözve és lehuppan egy székre. Már hozzák is neki a whiskeyt. Azt hiszem, nem csak én jöttem ma piálni és felejteni. És akárki akármit mond, felejteni legjobban egy whiskey mellett lehet. Egész hamar észre is vesz és áthuppan mellém, pedig semmit nem tettem, csak kortyolgattam a koktélom, ennyi.
-Lauren. Ezt megiszom és utána nevezek egy kör whiskeyre, ha gondolod. -kacsintok egyet, majd tovább kortyolom az italom, amiből már nincs sok, épp a végére érkezett, így kb egyszerre fogjuk bevégezni az italainkat. Heuréka, jöhet a következő kör.
-Látom jó ízlésed van piák terén. -hát igen. Van valami kifinomult, ördögi és mégis hűvös ebben az italban. Nem csodálom, hogy a sorozatokban is állandóan ezt isszák a komoly üzletemberek. Na meg a nem túl komolyak is.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Lauren és Nicholas   Szer. Júl. 03 2013, 23:02

Amint megittuk az utolsó kortyot intek a pultosnak, hogy az enyémből még kettőt.
- Írd fel, majd a végén fizetek. De az nem mostanában lesz. Odatolom Lauren elé a piát.
- A whisky mindig jó. Ha ünnepelsz, ha unod magad vagy ha szarsz mindenre és ki akarod ütni magad. Meg persze, nem utolsó sorban rohadt jó. Bár a vodka narancstól eltekintve te se panaszkodhatsz. Hogy hogy egyedül? Kortyolok egy nagyot a Scotchból. Igen, ma határozottan csúnya este lesz, akárhogy is. Csak tudnám mitől lettem ilyen magába forduló antiszociális gyík nagyjából két hét leforgása alatt. Teljesen úgy viselkedem, mint akinek valami szerelmi baja van, pedig nincs. Egyáltalán nincs. Nem vagyok szerelmes, nem akarok szerelmes lenni. Ezt elhatározva még egyet húzok az italomból. Lassan a második is elfogy. Ez ma nem csak csúnya, de drága este is lesz, ha végig whiskyzünk, de nem baj. Megéri.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Lauren és Nicholas   Szer. Júl. 03 2013, 23:11

Lassan elfogy a második adag piám, nekiállok keverni. De nem annyira durván azért, inkább megmaradok a whiskynél az est hátralevő részében.. legalábbis amíg emlékszem majd rá.
-Így van, csodaszer.... Felejteni akarok. Ezt egyedül lehet a legjobban, illetve olyan emberekkel, akik nem ismernek annyira. -mosolyodok el, mely tőlem kissé szokatlan, de azt hiszem, ez betudható a piának.
-És te? Nem úgy nézel ki, mint egy magányos farkas. Hol a kiegészítésed? -kérdem, majd kortyolok egyet. Az ilyen pasik minidig csoportosan érkeznek. Az már egy más kérdés, hogy utána mindegyik talál valami csajt és azzal egy eldugott helyet. De ez most nem lényeg. Az sokkal inkább, hogy nem sűrűn látni egyet-egyet külön érkezni belőlük.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Lauren és Nicholas   Szer. Júl. 03 2013, 23:32

Vége a második körnek. Előkotrom a tárcámat és intek a pultosnak a fene se fog percenként kéregetni.
- Aranyom, ez egy nagyon hosszú este lesz és neked is könnyebb ha most adsz nekem egy üveggel ebből. Fel emelem a poharamat, amiben már csak az olvadozó jégkockák koccannak össze. Kissé meglepetten néz rám, mint mondtam, ritkán szoktam berúgni. Pár pillanatig látom rajta, hogy hezitál, de bizonytalankodva ugyan, de a kezembe nyomja a bontatlan Scotchot.
- Mindig is te voltál a kedvenc pultos lányom. Kacsintok felé.
- Üljünk át oda. Itt túl nagy a nyüzsgés és még a végén csórni akarnak belőle. Egy sarokban levő hely felé bökök. Elszigetelt egy kicsit, de a mai célnak keresve se találnánk jobb helyet.
- Felejteni? Akkor felejts drágám! Megbontom az üveget és újratöltöm a poharát. Még aránylag józan vagyok. At átlagnál egy fokkal jobban bírom a piát, de ha ezt az benyalakom engem is megüt én pedig ezt akarok elérni.
- Magányos farkas, ez tetszik. A kiegészítésem egyik fele egy szomszédos bárban sört iszik vodkával, lefekszik valami vadidegen csajjal, akinek reggel már a nevére sem fog emlékezni. Ha megéri a reggelt. Egyébként jó arcok, de ma nem volt hangulatom hozzájuk. Ők nem értik a whiskyt. Lehúzok egy újabb pohárral és után töltök.
- Honnan keveredtél az angyalok édes kedves városkájába. Amerika legnagyobb ellentmondása ez a hely. Itt minden van, de angyal például nincs. De helyette, drogos, bér és sorozatgyilkos, alkoholista stb. De azért szeretek itt élni, de New York jobb.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Lauren és Nicholas   Szer. Júl. 03 2013, 23:47

Úgy veszem észre, a fiú sem készül időre hazamenni, amit alá is támaszt azzal, hogy vesz egy egész üveg Scotchot. Na ezt már szeretem. Mosolyogva figyelem a jelenetet a pultos lánnyal, majd elindulok a fiúval a sarki kis asztalhoz. Útközben visszanézek, és látom a lánykán, hogy szinte bármit megtenne, a helyemért cserébe, de ki kell ábrándítsam, ma este én fogok berúgni ezzel a pasival.
-Éljen a felejtés. -emelem meg színpadiasan a poharam, majd belekortyolok a hűs italba. Egy picit még a számban tartom, majd lenyelem. Érzem, ahogy végigmarja a nyelőcsövem, olyan kellemes, égető érzéssel. Ez az igazi.
-Értem. Pedig ezerszer jobb, mint a sör. -mosolyodom el. Igen, vannak akik nem szeretik a minőségi piát. De én mindenféle piából már sokat ittam, és soha többet nem akarok olcsó szeszt inni. Elég volt. Úgy döntöttem, inkább iszom kevesebbet, de az legyen teljes mértékben az ízlésemnek megfelelő. Szerencsére nem keresek annyira rosszul, úgyhogy, ha nem is minden este, de olykor azért megengedhetem magamnak ezt a luxust. A fiú kérdése hallatán egy csapásra komorrá válik az arcom. Egy pillanatig csak bámulok magam elé, túl sok emlék tör fel. Nem sokan kérdezték még ezt, és senki nem tudja az igazat. Szerencsére még nem ittam sokat, úgyhogy tudom kontrollálni magam és a javított verziót tálalom.
-Egy kisebb városkából északról. Nem egy nagy durranás. Ezért is jöttem el ide, itt látok lehetőségeket. -na de milyen lehetőségeket? Nem olyat, amire mindenki gondol. Nekem minél messzebb kellett jönnöm, hogy meglegyen a lehetőségem az újrakezdésre. És még így sem vagyok benne biztos, hogy elég távol vagyok.
-És te? Született Los Angelesi? -próbálom terelni magamról a témát. Nem szeretem, ha az emberek kérdezősködnek, márpedig ez elkerülhetetlen egy normál ismerkedési folyamat során, így hát inkább nem is barátkozom senkivel, akkor megoldva ez a probléma.

_________________
Vissza az elejére Go down
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Lauren és Nicholas   Hétf. Szept. 16 2013, 18:19

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!
( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - Lauren és Nicholas   

Vissza az elejére Go down
 

Heavenly Hell - Lauren és Nicholas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-