Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Let's go to the beach - Giselle és Nicholas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Szomb. Jún. 29 2013, 13:59

Egy kellemes szombat délután. Mi is lehetne jobb program ilyen jó időben, mint a tengerpart? Mivel én jobbat nem találtam, úgy döntöttem ki is megyek egy kicsit ejtőzni. Felkaptam az egyik kedvenc, pöttyös fürdőrucimat és rá egy lenge nyári ruhát, mert mégis csak hülyén érezném magam átutazva a várost egy szál fürdőruciban. Felkaptam egy viszonylag nagy méretű strandtáskát is és beledobáltam mindent, amit csak szükségesnek ítéltem, például naptejet, törölközőt és természetesen napszemüveget. Mikor úgy éreztem, minden kész, megnéztem öltözékem a tükörben mégegyszer és elindultam. Fogtam gyorsan egy taxit és irány a part. Megérkezve örömmel láttam, hogy még nincsenek olyan rengetegen, ezért tudtam foglalni egy kis területet magamnak, bár azért elég sokan vannak már most is, hát még kicsit később mennyien lesznek. Mivel jó meleg van, megszomjaztam a "hosszú" úton, így utam máris a közeli bárhoz vezet egy jégkásáért, majd megkapva azt vissza is battyogok a cuccomhoz és leülve a törölközőmre, hátamat nekidöntöm a hátam mögötti kisebb sziklának.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Szomb. Jún. 29 2013, 18:27

Imádom a szombatokat. Ez a lusták nemzetközi napja. Ne meg persze az elgyötört arcú, aszpirin után sóvárgó másnaposoké. Én jelenleg csak az első csoportnak vagyok tiszteletbeli tagja. Dél körül keltem. Illetve akkortájt nyitottam ki a szemem ásítások és nyújtózkodások közepette. De az ágyat nem állt szándékomban elhagyni így hát bekapcsoltam a TV-t abban a reményben, hogy talán most, egyetlen egyszer sikerül kihalásznom valami nézhetőt a töménytelen mennyiségben ránk zúdított szemétből. Az újdonság ilyesfajta örömével nem kellett megbirkóznom. José Armandok hada, a teleshop forradalmi és kihagyhatatlan termékei, klisés filmek, olyanok, amiknek elég csak a borítóját megnézni és már egy ötéves gyerek felvázolja az egész cselekményrajzot és természetesen rongyosra ismételt sorozat epizódok, mert a régi Dallast, minden korosztálynak ismerni kell. Kétségbeejtő. Rend szerint, ilyenkor töprengek el azon, mi a fenéért van nekem kábél TV előfizetésem. Miután végig léptettem az összes csatornán és találtam pár sport műsort ahol a három évvel ezelőtti meccseket tették adásba, unottan nyomtam ki a készüléket. Nagy nehezen kikecmeregtem a konyhába, ahol Amy lelkesen takarított. Csípősen nekem szegezte a teljesen felesleges kérdést: ' Nem akarsz segíteni Nick? Megesz minket a kosz...főleg a te szobádat' A választ már azelőtt tudta, mielőtt megszólalt volna. Majd rendet rakok ha akarok. Én szobám, én bajom és pont. De nem volt kedvem az anyáskodó megjegyzésihez inkább eljöttem otthonról. Fehér rövid ujjú, farmer térdnadrág és fehér tornacipő. Francba a hanyag eleganciával, bele sülök az ingekbe, nem kell mindig úgy kinéznem mint egy író. Átdobtam magamon az oldaltáskámat, belevágtam a laptopomat és a húgom szúrós ' Komolyan rosszabb vagy mint egy gyerek' tekintetével a hátamban becsaptam magam mögött az ajtót.
Az a jó LA-ban, hogy itt szinte mindenki koffeinfüggő, ezért bárhol vehetsz magadnak kávét. Megállok egy utcai árusnál, aki barna papírpohárba pontosan kiméri nekem az adagot, ahogy szoktam, kevés tejjel, cukor nélkül és mivel tesz rá grátisz tejszínhabot még borravalót is adok neki. Most mondja bárki, hogy nincs jó szívem. Egyenest a part felé veszem az irányt és mivel erősen tűz nap felteszem a pilóta napszemüveget. Semmi sem fogható ilyenkor a tengerparthoz.  Lusta nyüzsgés, napozó emberek, pancsoló kis srácok. Mély szippantok a sós, naptejes, hotdogos levegőből és a kávémmal a kezemben egy árnyékos helyre megyek. Mondhatni a törzshelyem. Közelebb lépve ismerős arcot látok. Giselle. Hogy fog örülni nekem. Előre látom a fájdalomtól elcsigázott tekintetét és a fagyos hangját. Ez a sors. Határozott léptekkel odamegyek, megkerülöm és az árnyékos részre levetem magam mellé.  

- Giselle, micsoda meglepetés, emlékszel még rám? Önelégül vigyorral az arcomon kortyolok egyet a kávémból. Ma még nem ittam egyet sem és ezt kezdem érezni.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Szomb. Jún. 29 2013, 20:41

Ilyen melegben el sem tudnám képzelni magam máshol, mint egy jó  hűvös helyen vagy a parton. Mivel utóbbi nincs túl messze a lakásomtól, így kézenfekvő volt, hogy kiugrom egy kicsit süttetni magam,hogy ne legyek túl fehér, bár azt hiszem, a hőn áhított négerségemért még sok időt kéne itt töltenem. Minden esetre úgysem volt jobb dolgom, így hát kiugrottam egy kicsit. Kezemben egy jégkásával csücsülök a törölközőmön, hátamat a sziklának döntve, mikor levágódik mellém valaki és ismerős hangon szól hozzám. Nem is tudom, ki hiányzott ma.. 
-De még milyen meglepetés. Lehet rád nem emlékezni? -teszem fel a költői kérdést kissé ironikus hangon, hiszen elég volt tegnap elviselnem, nem számítottam rá, hogy ezentúl száműzetésben kell élnem, ha nem akarok összefutni vele. Minden esetre nem zavartatom magam túlzottan, inkább felveszem napszemüvegemet és kortyolgatva a jégkásámat élvezem a napsugarak csiklandozását.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Szomb. Jún. 29 2013, 22:33

Előveszem a laptopom és bekapcsolom. Steve Jobs nagy ember volt, éljenek a Macbookok. Az én kis Apple drágaságom ezüst színű és egy eléggé új darab. Nem tartom magam kimondott márka követőnek. Nekem teljesen mindegy, hogy Samsung, LG vagy jelen esetben Apple termékem van. A lényeg, hogy gyors és megbízható legyen.
- Szóval felejthetetlen vagyok. Büszke fejjel dőlök vissza a sziklának és pötyögni kezdek, a kávémat pedig lerakom magam mellé. Ha a parton vagyok legtöbbször írok. Általában összefüggéstelen dolgokat, megfigyeléseket, későbbi alapanyagokat és bár itt van Gis valamennyit akkor is dolgozni fogok.
- Nyugi, most nem foglak annyira szétnyaggatni mert van egy kis dolgom de mesélj, milyen napod volt eddig? Megnyitom a Wordot, de nem írok még bele semmit. Nézem a partot. A téma az utcán, jelen esetben a homokban hever, csak meg kell találni.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Szomb. Jún. 29 2013, 22:51

Végre napsütés és jóidő. Ez hiányzott egész fél évben, amíg nem voltam itt. Hát igen, LA a napfény városa, ez tagadhatatlan. Viszont amint megjelenik Nicholas, sikeresen elrontja eddigi jó hangulatom. Nem is értem, miért nyaggat, hiszen van annyi csaj, aki bármit megtenne érte és neki pont velem van kedve társalogni. Pedig én aztán tényleg jól elvagyok nélküle, nem szorulok a társaságára. Viszont mivel jó napom van, nem leszek vele annyira bunkó… legalább is megpróbálom. Bár amikor előveszi a laptopját és nyomkodni kezdi, egy mosoly jelenik meg az arcomon, hiszen akkor talán végre mással fog foglalkozni és engem békén hagy.
-Szuper. –mosolygom továbbra is, majd nagyot kortyolok a már-már olvadt jégkásámból, mielőtt válaszolnék a kérdésére.
- Egész jó, eddig. –amíg meg nem jöttél, teszem hozzá magamban, de nem hangoztatom, hiszen nem vagyok bunkó, emlékeztetem magam. Mivel az alap viselkedési normák így kívánják, visszakérdezek.
-Neked? –teszem fel a kérdést, majd ismét  kortyolok egyet a hűsítő italból, hiszen nagyon melegem van, talán jobban is járnék, ha elmennék egy kicsit megmártózni.
-Amúgy mi dolgod van? –nem akarok nagyon beszélgetni, de nem tehetek róla, túl kíváncsi vagyok, mintsem ezt kihagyjam, kukkolni pedig nem akarok, így hát marad a kérdezés lehetősége. Azért remélem nem lelkesül fel és nem fog egész délután nyaggatni.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Szomb. Jún. 29 2013, 23:13

Úgy tűnik Giselle egyelőre nem tervez felhagyni a tömör, rövid, lényegre törő válaszokkal, de nem baj én kitartó típus vagyok. Némi előrehaladás, hogy visszakérdez. Nyilván jó nevelést kapott. Kortyolok egy nagyot a kávémból, ami ilyen forróságban nem akar kihűlni.
- Nekem nagyjából most kezdődik a napom eddig nem csináltam semmit jobbjára csak aludtam. Éljenek a szombatok! Magasba emelem a poharam, mintha a szombat tiszteletére akarnám elfogyasztani a maradék kávét és lényegében így is van. Az időközben beállt csend alatt gondolkodom. Mi kell neked Amerika? Miről akarsz olvasni? Elmélázó tekintettel figyelem a freezbeező kissrácot, de nem jut sok minden eszembe. Ez a szombat ereje. Mikor Gis némi érdeklődést mutat, ami már tovább mutat a szimplán csak nem vagyok modortalan viselkedésen felcsillan a szemem. Haladok.
- Anyag gyűjtés. Mi kell a népnek? Például nézd azt a gyereket ott, aki egyedül ül nevezzünk Jimmynek az olyan hétköznapni. Mit látsz? Egy középosztálybeli átlagos kisfiú, nincs rajta semmi érdekes és a szemed tovább is siklik. Aztán észreveszed azt a csapat strandfocizó kölyköt, akik eléggé jól érzik magukat és elég sokszor néznek röhögve Jimmy felé Elgondolkodsz rajta miért nem veszik be azt az átlagos fiút, aki magányában már a homokba rajzolgat és akkor meglátod, hogy jönnek a szülei, akik szemmel láthatóan feketét szóval a mi kis Jimmynket adoptálták. Leesik miért röhögnek rajta a többiek és miért van ennyire külön. Cikk cím: Anyatejjel átvett kirekesztés. Na és még ilyenből kéne párat gyűjtenem Közben végig a fejemmel biccentéssel mutatom merre kell néznie. Igen, egy újságíró a részleteket látja, nem csak az egészet.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Szomb. Jún. 29 2013, 23:26

Nem értem, hogy képes ilyen melegben kávét inni. Nekem még a jégkásától is melegem van, ha meg valami forrót innék, tuti hőgutát kapnék. A válasza hallatán elmosolyodom. Én általában viszonylag időben kelek, nem szoktam sokáig aludni, de a vizsgaidőszak annyira kimerített, hogy újabban én is tovább maradok ágyban a megszokottnál. Végül is megpróbálok jó arc lenni és kérdezek valamit, amiről úgy érzem, tud beszélni. Ha már úgysem hagy békén, legalább ne állandóan engem faggasson valami baromsággal. Figyelem is a mondandóját és meg kell hagyni nagyon igaz dolgokat mond. Egy kicsit el is gondolkodtat, lehet megint kéne csinálnom valami fotósorozatot.
-Igazad lehet. –Mondom továbbra is egy kicsit elkalandozva a gondolataimban. –Emberi sorsok sorozat. –csúsznak ki a szavak a számon, bár annyira el vagyok gondolkozva, hogy észre sem veszem, nem tudom a fiú hogy van vele. Figyelem a gyerekeket és Jimmyt na meg a szülőket. Nekem sosem volt bajom a más bőrszínű emberekkel, bár a szüleim és a baráti körük, Párizs elit köre, mindigis utálták azokat, akik nem olyanok, mint ők. Lenézik őket, amit én sosem helyeseltem, de nem sok beleszólásom volt a dolgokba, inkább csak magamban puffogtam.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Szomb. Jún. 29 2013, 23:43

Újdonsült Jimmy barátomat figyelve gépelem be történetének alapjait.Gyakran megfordult már a fejemben, hogy meg kéne hálálnom az ihletet az olyan srácoknak mint ez az örökbe fogadott gyerek. Két mondat írása közben meghallom Giselle címét és bumm. Mint, amikor egy unalmas nyári napon hirtelen villám csap le valahova. Váratlan fényáradat. Zseniális.
- Giselle, hihetetlenül király vagy! Nekem ez eddig miért nem jutott eszembe? Manapság mint néz egy amerikai? Big Brotherst és Jersey Shoret. Egy dolog érdekli, mások élete és leginkább a szánni valóké, hogy büszkén kihúzhassa magát, igen ő valóban értékes tagja az USAnak. Fantasztikus vagy, de tényleg! Eltölt a lelkesedés és tervezgetni kezdek. Interjúk és azokból összerakott Nick Hilles rovatok.
- Várj. Ez a te ötleted volt, szóval ha akárhol fel akarod használni nem nyúlom le...egyébként, mit is tanulsz te? Nem leszek tapló. Övé az elsőbbség, ha valamit tud ezzel a címmel kezdeni ám legyen. Minden esetre tovább pötyögöm Jimmy történetét.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Szomb. Jún. 29 2013, 23:53

Teljesen el vagyok merülve a gondolataimba, hirtelen le se esik, min lelkesült fel annyira a fiú, aztán rájövök, valószínűleg hangosan gondolkoztam, csak még én magam se vettem észre. Minden esetre egy embernek már nagyon tetszik, bár ő már áttette saját vonatkozásra és maga készül megvalósítani a dolgot.
-Hát, köszönöm.. azt hiszem. -pirulok bele ebbe a hatalmas lelkesedésbe, hiszen azért nem arról van szó, hogy megmentettem az összes éhező gyereket vagy megállítottam az ózonlyuk növekedését, csupán csak támadt egy fotósorozatos ötletem.
-Igazából nem készülök cikket írni... nem is tudok, szóval ha nagyon akarod, a tiéd lehet. Én fotózást tanulok, abban fogom ezt kamatoztatni. -válaszolom, és magam is meglepődök, mennyire kedves lettem hirtelen. Talán tényleg félreismertem a fiút és lényegében nem is olyan öntelt bunkó, mint ahogy azt elsőre gondoltam. Megiszom a maradék jégkásámat, majd körülnézek és ki is szúrok egy kukát kb 30 méterre, így hát felpattanok és elslattyogva odáig kidobom a poharam, majd visszamegyek a törcsimhez. Viszont már nagyon meleg van, úgyhogy nem is ülök vissza, inkább leveszem a ruhám, ami alatt ott virít a fürdőrucim.
-Na jó, nem bírom tovább, megyek pancsolni egy kicsit. -jegyzem meg mosolyogva, majd el is indulok a víz felé, és megérkezve rögtön alá is merülök egy kicsit.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Vas. Jún. 30 2013, 00:09

Egyre jobban haladok. Mind a cikkekkel, mint Giselle puhításával.Nem akar semmit kezdeni ezzel a brilliáns ötlettel. Judy ha meghallja ezt a témát kb a nyakamba fog ugrani aztán szentté avat. Minimum. Fotósnak tanul, szóval nem valószínű, hogy bárkinek is feltűnik az azonos téma ha meg igen ez van.
- Nos akkor lehet kihasználom ezt az ötletet...elég sok minden van benne és imádni fogják az olvasók. Örök hála, de tényleg. Kiiszom az utolsó korty kávémat és szinte pont ugyan olyan forró, mint, amikor megvettem. Belevetem magam az írásba így nem is nagyon tűnik fel, amikor elmegy, se, amikor visszajön egyedül az zökkent ki, amikor jelzi, hogy elmegy. Ennek sem szentelek túl nagy figyelmet kezdetben.
- Én maradok...nézelődök Jimmy társai után. Nyílván nem kifejezetten érdekli mit csinálok, de azért közlöm. Viszont, amikor már biztos vagyok benne, hogy háttal van felnézek a sorok közül. Muszáj végigmérnem. Nem rossz. Sőt. Pár percig még figyelem a strandot...meg Gisellet aztán visszatérek az Emberi sorsokhoz.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Vas. Jún. 30 2013, 00:18

Úgy látszik tényleg jó ötletem volt, hiszen nagyon belelkesül és még meg is köszöni, ami elég nagy szónak tűnik az ő szájából.
-Nincs mit. De tiszteletpéldányt mindenképp kérek, vagy valamit. -mosolyodom el, hiszen nem akarom most ilyen százalékokkal meg jutalékkal nyaggatni, de mivel úgyis elolvasnám, minimum az elsőt, aztán a többit esetleg, ezért egyszerűbb lenne ha rögtön kézhez is kapnám. Kidobom a poharam, majd engedek a víz csalogatásának és el is indulok. Nem is válaszolok a fiúnak, nem is nagyon lehet mit, inkább csak szeretnék mihamarabb víz alatt lenni, így amikor odaérek, rögtön be is vetem magam. Elégedetten bukok a felszínre, hiszen a víz kellemesen hűs, így nagyon jól esik most a felhevült testemnek. Még egy kicsit élvezem a pancsolást, néha el-el tűnök a víz alatt, majd leesik, hogy még elég erős a nap hozzá, hogy rákvörösre égesse az én szép kis fehér bőrömet, így el is indulok vissza az árnyékba, hogy bekenjem magam. Megérkezve le is huppanok a törcsire és a táskámban kezdek turkálni.
-Na hogy halad az Emberi történetek? -érdeklődök,miközben könyékig minimum el vagyok tűnve a táskámban és nagy küzdelmek árán sikerül előszednem a naptejem. Nyomok is egy kicsit a tenyerembe és nekiállok bekenni a mellkasom, hasam és karjaim. Ismét nyomok egy kicsit és elkezdem a hátamat is bekenni, bár elég szerencsétlenül megy, tuti le fogok égni, de hát ez van.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Vas. Jún. 30 2013, 19:46

- Szóval még találkozni akarsz velem. Helyes. Vigyorodom el önelégült fejjel. Szimplán a büszkeségemet bántaná ha nem érdekelném egy picit se. Teljesen random mondatokat írok le, egy darabig, néhányszor felnézek a képernyőből, hogy Giselle meg van-e még aztán lassan a kibogozhatatlan katyvaszból egy kemény, szarkasztikus, porba döngölős szöveg alakul ki, bár ez még csak nyers vázlat. Rengeteg dolgozok egy-egy íráson mielőtt elküldöm Judynak. Tőmondatos ötletek, kemény alap és végül mindezt összegyúrva egy ütősen igényes cikk. Imádom a munkámat. Az egyetemen elég sok dolgot sikerült elsajátítanom és egyéni ízlésemre átfarigcsálnom. Nagyjából eleget tettem a mai elvárásaimnak ezért bezárom a Wordot, hogy ismét üres céltalansággal bámuljam a partot. Giselle visszatér. Csurom víz.
- Mostanra azt hiszem befejeztem. Megvan a kerete az egésznek aztán majd otthon nyugodtan kidolgozom, de ez, tekintve, hogy Amy ott fog nyüzsögni nem egyhamar következik be.   Ha a húgomat havonta egyszer elkapja a takarítása roham, akkor csillapíthatatlan késztetést érez arra, hogy a lakásunk minden nyomorúságos porszemét eltávolítsa. Volt idő mikor még a szobámban is rendet akar rakni, de erről sikeresen leszoktattam. Ez a futó őrület tart nála két napig  és utána ismét felemészthet minket a kosz. A mai napig nem értem miért költöztem egy lakásba vele. Vicces nézni, ahogy Gis szerencsétlenkedik a naptejjel.  
- Csak a te érdekedben mondom...de ha gondolod bekenem a hátad, mert öt perc a napon és indulhatsz a vörös homárok szépségversenyén. Nem tehetek róla, hogy igazi lovag vagyok. Ahol tudok segítek.  
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Vas. Jún. 30 2013, 19:59

Az önelégült fejét látva mosoly szökik az arcomra, nem hagyom meg neki ezt az örömet.
-Elküldheted postán is. -mosolygok továbbra is. Nincs könnyű dolga szegény srácnak, és bár már nem utálom, azért még mindig nem sikerült belopnia magát a szívembe. Nem tehetek róla, az anyatejjel szívtam magamba ezt a hatalmas adag büszkeséget. Elindulok megmártózni, majd egy jó kis lubickolás után ismét célba veszem a törcsimet, mert nem szeretnék leégni a napon.
-Csak ügyesen. -mondom, miközben továbbra sem nézek fel a táskámból, inkább csak a naptejem keresem, mert már érzem, hogy nem lesz ez így jó, ha nem kenem be magam sürgősen. Végül csak megtalálom és neki is állok bekenni magam, ám a hátammal nem nagyon tudok mit kezdeni még mindig.. ez a gyenge pontom.
-Csak a hátam érdekében... elfogadom. -fordulok a fiú felé és átnyújtom neki a tubust, hogy megkezdhesse a műveletet és mihamarabb túl legyünk rajta. Közben ismét az embereket kezdem nézegetni, valamit megmozgatott az agyamban a fiú és most teljesen másképp figyelek mindent. Felébredt bennem a fotós énem.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Vas. Jún. 30 2013, 20:30

- Ahhoz, hogy elküldjem postán meg kellene adnod a címed és akkor bármikor tudnálak zaklatni a lakásodnál. Kiáltok utána, miután elindult csobbanni. Mikor engedélyezi, hogy bekenjem a hátát elveszem tőle a napteje.
- Rettentő bénán tudod benaptejezni magad. Nagyon szép piros foltjaid lettek volna, ha nem vagyok. Óvatos, büszke vigyorral elkenem a hátán ezt a fehér vackot. Sosem szerettem ilyen kencéket használni, bár ilyen téren szerencsésnek mondhatom magam, mert egy kezemen megtudom számolni hányszor égtem le.
- Parancsolj és késznek nyilvánítalak. A kezébe nyomom a tubust és előbányászok a táskából egy zsepit, hogy letöröljem a kezem de azt jellegzetes szagot nem viszi le bármennyire próbálom. Csaj illatom lett. Király...Megcsörren a mobilom. Igen ez Amy csengőhangja. Valahogy sosem értékelte ezt a számot. Nem is értem.
- Hallgatlak drága. Nem, nem ott. Nem nem terveztem menni. Amy könyörgök. Megőrítessz.   Igen, a húgom határozottan megérdemli ezt a csengőhangot. Idegesen kinyomom a telefont, visszacsúsztatom a zsebembe. Lecsukom a laptopomat is és azt is bevágom a táskába.
- Ne haragudj most mennem kell. Remélem még összefutunk és tényleg köszi az ötletet!. Felállok és leporolom magam aztán gyors léptekkel vegyülök bele a strandoló emberek közé.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   Vas. Jún. 30 2013, 20:43

-Na jó, meggondoltam magam. Inkább hajlandó vagyok még egyszer összefutni veled, csak ne kelljen megadnom a címem. -mondom nevetve és tényleg így gondolom. Nincs ínyemre még egy találkozás, de inkább, mintsem tudja, hol lakom és bármelyik pillanatban felbukkanhasson.
-Kész szerencse, hogy itt vagy. -mondom kissé ironikusan, de hát ez van, mégsem megy teljesen ez a legyünk vele kedvesek dolog. Megvárom, míg teljesen bekeni a hátam, majd pedig elteszem a tubust a táskámba.
-Köszönöm. -alapvető udvariassági forma, az emberek nagy többsége mégis elfelejti használni ezt az egy egyszerű szócskát. Pedig nem egy bonyolult dolog és széppé teheti egy ember napját. Amikor megcsörren a mobilja, mosollyal az arcomon hallgatom a civakodását ezzel a rejtélyes Amyvel, aki fogalmam sincs kicsoda, de valószínűsíthetően a barátnője, hiszen mással nem hiszem, hogy így beszélne és ugrana egy hívására.
-Nincsmit. Szia. -köszönök el, majd elégedetten elnyúlok a törölközőmön és felteszem a napszemcsimet. Végre élvezhetem gondtalanul a napsütést.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach - Giselle és Nicholas   

Vissza az elejére Go down
 

Let's go to the beach - Giselle és Nicholas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» Hök - Giselle&Zin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-