Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Csüt. Jún. 27 2013, 22:15

Végre véget értek a vizsgák, mindegyiken átverekedtem magam. Bár sikerülhettek volna kicsit jobban is, de nem leszünk telhetetlenek, hiszen ebben a félévben nem is jártam be, így kész csoda, hogy sikerültek és nem kell félévet ismételnem. Azt hiszem, megérdemlem, hogy kiengedjem egy kicsit a fáradt gőzt, így el is vonulok tusolni, hajat mosni, majd egy rövid fodrászkodás és sminkelés után, melyet nem igazán viszek túlzásba, fel is kapok egy virágos shortot, hozzá egy ujjatlan inget egy nagyobb nyaklánccal, majd belehuppanok az egyik kedvenc nyári sarumba és indulás előtt még megnézem a tükörben a szettemet, majd indulok is a városba. 
Leérve a lakásból, fogok egy taxit és a belvárosba vitetem magam, de mivel még nincs pontos úti célom, kiszállok és gyalog fojtatom az utam. Amikor elhaladok a Heavenly Hell előtt, látom, hogy már egész sokan gyülekeznek így hát be is lépek, majd a bárpulthoz verekszem magam, és lecsüccsenek egy bárszékre. Ezután türelmesen várok, míg az egyik pultos rám nem talál és meg nem kérdezi, mit kívánok.
-Egy könnyű nyári koktélt kérnék. -mosolyodom el, hiszen nem berúgni készülök, nem kéne túl sok erőset innom. Amíg meg nem érkezik a koktél, kicsit körbenézek, de nem sok ismerős embert látok, így hát vissza is fordulok a pulthoz. Amikor a pultos felém tolja az italt, egy mosollyal díjazom, majd nagyot kortyolok is belőle a szívószálamon keresztül és nem is foglalkozom a külvilággal.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Csüt. Jún. 27 2013, 22:34

Utálom a határidőt.Egyszer valaki,aki nagyon utálta az emberiséget kitalálta ezt a baromságot. ' Add le a cikket ekkora' 'Húzd ki ezt,finomítsd,tedd fogyaszthatóvá''Igen Nick, tudjuk, hogy szabadelvű vagy, de ezt vedd ki belőle' Mikor már harmadszorra dobták vissza a jegyzetet akkor úgy voltam vele, hogy kész, nem érdeke én most elmegyek. Franc se görcsöl felette. Tudják, hogy jó és én is tudom, hogy jó. Be akarnak törni...na azt leshetik. Holnap hívni fognak én megmondom, hogy nem fogok belejavítani, ők berakják és megint ellesz ájulva nép. De a szerkesztőség próbálkozik és eléggé kitartóak. De ha nekik ez jó csinálják. Végül is két dologban voltam biztos mikor ma elindultam. Inni fogok és ismerkedni. Ebben a sorrendben. Imádom az eldugott bárokat, ahová a kutya se jár, de nyáron nem. Olyankor megbolondul mindenki és én pedig vadászhatok. A Heavenly ma sem csendes, ide jövök. Általános zsúfoltság, hangos zene, napbarnító illat. Farmer és világos szürke ing egy laza fekete nyakkendővel, amolyan nyári szerelés, ma ezzel operálok. A pulthoz lépek.
- Egy whiskyt drágasáom légy oly kedves!- sármos mosoly a pultos csajnak és elém kerül a pohár. Elég sokan ülnek a bárszékeken,de egy hely üres, oda levetem magam. A csajszi csinos...meglátjuk.
- Hello. Nicholas Hill. De csak Nick...a Nicholast utálom. - felé is ugyanaz a mosoly mint  pultosnak általában beválik. A whiskyt a pultra teszem és fürkésző tekintettel nézem mai esti remélhető partneremet.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Csüt. Jún. 27 2013, 22:41

Kellemes idő van kint is és bent is. Szerencsére még nincs akkor zsúfoltság azért, hogy meg kelljen fulladni, így még teljesen jól viselhető a hőmérséklet. Azért mindenképp jól esik ez a koktél, hiszen egész héten tanultam, mint az őrült, rám fér most már egy kis lazítás és hátha összefutok valamelyik haverommal aztán dumálunk egy jót. Hamarosan egy, számomra ismeretlen, srác lép be, de elég otthonosan mozog, nyilván nem először van itt. Egy szemforgatással konstatálom a belépőjét, majd ismét a koktélomba kortyolok, hiszen azért annyira nem érdekel a srác, nem tűnik túl szimpinek. 
Egy hang üti meg a fülemet, majd mikor a hang irányába pillantok, látom, hogy az előbbi srác, és nagyon úgy tűnik, nekem címezte a mondandóját. Egy pillanatnyi várakozás után úgy döntök, faragatlan lenne nem bemutatkozni.
-Giselle. -mondom teljesen hétköznapian, nem akarom azért megbántani a teljes közömbösségemmel, de már az előbb megállapítottam, hogy nem szimpi, ez van. Vissza is fordulok inkább a koktélomhoz, remélve, hogy talál magának mást, akit esetleg érdekel is.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Csüt. Jún. 27 2013, 22:50

Kihívás elfogadva. Én ma meghódítom ezt a csajt és ő még nem tudja de belém fog habarodni.Nincs lehetetlen. Szeretem az ilyen estéket.
- Örvendek Giselle. Igazi francia hangzású neved van nagyon...dallamos. Esetleg az Eiffel-torony birodalmából sodródtál a tengeren túlra?- előbb utóbb megfog törni a jég. Az este fiatal még én pedig türelmes vagyok. Ilyen téren legalábbis is. Kortyolok a whiskyből. Ez az én hitalom. Hideg, kimért és elegáns de hamar kiüt.
- Előbb kissé faragatlan voltam a bemutatkozásnál ne haragudj...csak felhúztak a szerkesztőségben. Szóval Nick vagyok. - nem vagyok arrogáns se nagyképű. Most én vagyok a srác a szomszédból hangot ütöm meg hozzá egy kisfiús mosollyal. Megnyerőnek kell lennem és megnyerő leszek.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Csüt. Jún. 27 2013, 22:58

Remélem, sikerrel jártam és békén hagy ez az öntelt gyökér, mert nem igazán sikerült belopnia magát a szívembe már csak a puszta jelenlétével sem. Mikor már épp megnyugodnék, ismét megszólal, mire egy apró sóhaj után felé is fordulok ismét, a koktélomat szorongatva.
-Ráhibáztál, Párizs. -jegyzem meg épp annyira szűkszavúan, amennyire az etikett feltétlenül megköveteli, de még véletlenül sem bővíteném ki egy szóval sem, hiszen tényleg nincs kedvem vele beszélgetni. Valahogy ma nem vagyok ráhangolva az ilyenekre.
-Egyetértünk. -mondom továbbra is teljesen érzelemmentes hangon, de nem különösebben érdekel, miket hord össze, már az előbb is hallottam, hogy Nicknek hívják.
-Én még mindig Giselle. -teszem azért hozzá, mert tudom, úgyis megkérdezné, így legalább rövidebbre zártam a dolgot és ennek köszönhetően talán hamarabb megszabadulok tőle.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Csüt. Jún. 27 2013, 23:12

Egyre jobban tetszik ez az este. Teljes érdektelenség részéről sőt talán magát a testet öltött ördögöt is szívesebben tudná ma partneréül mint engem. Élvezem. Leírhatatlanul.
- Szóval Párizs a végtelen érzelmek városa bár szerintem nem akkora szám mint amekkorának beállítják. Sosem értettem miért vannak emberek elvarázsolva tőle. Giccses, csöpögős és túlértékelt. A kaja finom és szép a kilátás de nagyjából ennyi. Ott mindenki szerelmes akar lenni és belevetni magát az első ügyeletes francia szívtipró karjába. Hülyék lennének nem kihasználni. Megértem, hogy könnyű a Szajna parti rózsaszín cukormázas hangulattal egyesülni de ennyire? - nála nem fog bejönni a édeskedves szomszéd gyerek. Akkor vitatkozzunk. A franciák túl büszkék, hogy  nélkül hagyják ha valaki lekicsinyli Párizst.
-
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Csüt. Jún. 27 2013, 23:21

Jesszus ezt lecsapni sem lehet, csak pörög és pörög és mondja megállíthatatlanul a szövegét. Azt hiszem, hosszú este lesz... Na de amíg tart a koktél, hallgatom, utána pedig kitalálok valami tökéletes okot, amiért leléphetek és nem kell tovább hallgatnom a fecsegését. Mikor Párizst kezdi szapulni, kicsit rosszul esik, de nem megyek bele túl mélyen.
-Romantikus, és igen kicsit csöpögős.. de ezért egyedi. De ott élni sok, ezért jöttem el. -jegyzem meg röviden, bár tudom, hogy sokkal hosszabb választ várt, de hát ez van, majdcsak rájön, hogy nem én vagyok a megfelelő társaság, és bánom is én, hogy udvariasan-e, de lelép innen végre. Amúgy Párizs tényleg elég tömény, de hát meg lehet szokni, viszont a szerelmes részéről nem igazán tudok mit mondani, hiszen itt voltam először igazán szerelmes... de ezt neki nem kell tudnia. Kicsit fészkelődni kezdek a széken, mert nem épp a legkényelmesebb fajta, de aztán feljebb csúszva most a fenekem egy másik tájékát kezdem lapítani rajta.
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Csüt. Jún. 27 2013, 23:40

Közös pont! Neki is túl sok Párizs. Ezen el indulhatnák. De nem fogok. Abban hol az izgalom? De így sem akar kötélnek állni. Se baj.
-Viszont ha külföldi vagy...újságírónak tanulok,de mellette dolgozom is hasonló területen. A jövő heti cikkem témája a tanácstalanság homályába burkolózva lebegett előttem ezidáig. De adtál egy ötletet. Amerika az amerikaiiaké? Avagy milyen egy francia Amerikája. Név nélkül persze. Ha mondanál pár szó neked milyen itt élni mit szeretsz vagy utálsz benne leköteleznél. Ès utána békén hagylak. - egy ideig. De felhúztam volna ha kimondom. Kössük össze a kellemest a hasznossal. Mindig is szidni akartam a gyorskajàt zabáló nyugtatókon élő honfitársaimat. Itt az alkalom. Tudtam én, hogy remek este lesz!.


A hozzászólást Nicholas Hill összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 28 2013, 11:48-kor.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Csüt. Jún. 27 2013, 23:47

Nah helyben vagyunk. Végre kimondta,hogy békén hagy. Ezért pedig bármit. Még ha épp interjút is kell adnom, az sem érdekel, képes lennék a Fehér Házig elmenni, csak szabaduljak meg végre ettől a felfuvalkodott hólyagtól. De mit is mondjak? Kortyolok egy nagyot a koktélból, ezzel is húzva egy kicsit az időt, majd miután sikerült valamilyen szinten összeszednem a gondolataimat, bele is vágok.
-Én szeretem. Sok szép hely van, bár a kaja nem az igazi, de legalább az emberek jófejek errefelé. -na nem mindegyik... de ezt nem teszem hozzá, nem mutatna jól a cikkében. Minden esetre remélem ezzel megelégszik és végre le tudom pattintani, mert már kezd nagyon zavarni, bár nem igazán tudom mi bajom vele, mert annyira nem rossz arc, de egyszerűen valahogy taszít a kisugárzása vagy mit tudom én...
Vissza az elejére Go down
Nicholas Hill
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : újságíró
Hozzászólások száma : 509

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Pént. Jún. 28 2013, 00:05

Részeredménynek nem rossz. Megírom a cikket és meglepem vele. Őrülni fog előre látom. Kezd megnyílni.
- Igazán hálás vagyok. Megkérdezném,hogy hazakísérhetlek-e de nyilván az utolsó utáni ember vagyok jelenleg akinek jóèjt puszit adnál. -a harcot elvesztettem de a háborút nem. Akárhogy is becserkészem. Büszkeségi kérdés.  Megiszom az utolsó korty piámat és 20 dolcsit nyomok a pultos kezébe. Nem tudom mennyi volt ez a lötty,amit ivott de ez fedezi.
- Örültem Giselle! - ha jön kikísérem az ajtóig ha nem meg ott marad. Én ma végeztem. Ég áldja Amerikát .


A hozzászólást Nicholas Hill összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 28 2013, 11:50-kor.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   Pént. Jún. 28 2013, 00:14

Fogy a koktélom és ahogy látom a srácé is. Egyre inkább közeledik az érzékeny búcsú pillanata, melyet az elejétől kezdve várok. Csak nehogy örömkönnyek szökjenek a szemembe. A mondandójára csak egy mosolyt eresztek el, hiszen pontosan ráhibázott ismét a dologra, de legalább már reálisan látja a helyzetet, ez mindenképp pozitív. Amint látom az én italomat is fizette, bár nem kértem rá, de végül is ennyit megérdemlek már ilyen hosszú szenvedés után. Azt hiszem inkább kifizettem volna az italomat, ha ezen múlik, de hát legyen így.
-Jóéjt. -köszönök el, majd az ajtóig inkább vele tartok, mielőtt megtalál egy másik hülye, majd nem tudom azután merre megy, de én következetesen a másik irányba, még ha kerülnöm is kell ezért egy háztömbnyit, majd fogok egy taxit és meg sem állok hazáig, ahol amilyen gyorsan csak lehet bekeveredek a pihe-puha ágyikómba.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas   

Vissza az elejére Go down
 

Könnyű nyári este - Giselle és Nicholas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» Opera, avagy egy rémes este a balesetin - KALANDJÁTÉK
» Hök - Giselle&Zin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-