Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Now the pain is my pleasure- David & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Hétf. Jún. 10 2013, 17:56

Hetek óta nem mozdultam ki, és most minden idegen. A vizsgáimat gépiesen tettem le, csoda, hogy meglettek, bár a tanulás lefoglalt, lekötötte a figyelmemet, elterelte arról, ami bennem van.
Nate Sparks aggódik. Sosem hittem, hogy megérem ezt, hogy aggódik egy másik nőért, akit épp nem kefél, de így van, és már elég rég óta rágta a fülemet, hogy jöjjek le, így kénytelen voltam. Na nem, mintha élvezném, de talán igaza van, és egy kis bulizás segít. Kit akarok átverni?! Nem fog. De ő megnyugszik, nekem meg jót tesz, ha nem nyaggat.
Ezzel a filozófiával ültem a pulthoz pár órája, ő pedig rossz csaposként, de jó barátként (ótejóég) tölt nekem, és beszéltet mindenféléről, csak ne a bajaimmal foglalkozzak. Nem ismerek rá, és mivel ő is előszeretettel közölte, milyen szarul nézek ki, én is simán megmondom neki, hogy furcsa - és egyáltalán örülök, hogy ez feltűnt, annyira nem figyelek az emberekre mostanában körülöttem.
Indulni akarok, amikor meghallom az egyik kedvenc számom, és eldöntöm, hogy erre még maradok, meg mivel ez a kedvencem, Nate is marasztal. Egy fekete bőrruha van rajtam, aminek nincs pántja, és elég mini is, vörös tűsarkúval. Hozzá illő színű tűzvörös rúzs az ajkaimon, a hajam meg kiengedve vet hullámokat a hátam közepéig. Valamivel kompenzálni kell a szar állapotokat, és ezt teszem már jó ideje, így könnyebb rejtegetni az igazságot.
Fejemet rázogatom a ritmusra, Nate meg kér pár percet valami halaszthatatlan ügy miatt, megnyugtatom, hogy menjen csak, é megfordulok a székkel, a pultra könyökölök magam mögött, és nézem a táncolókat.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Hétf. Jún. 10 2013, 18:11

Lazítani muszáj és mivel eljött az én időm, ezért muszáj lenéznem a szórakozóhelyre, ahol eddig is minden péntekemet és szombatomat töltöttem. Most sincs máshogy, végre eljutok odáig, hogy betérjek a "kedvenc" helyemre. Ide is csak azért járok, mert a legtöbb lány idejön, bár nem értem miért, amikor van jobb hely is. Belépve már érzem a mellkasomban a dübörgést, és a sok női szempárt, akik rám szegeződnek. Most nincs hangulatom, először muszáj innom. Elkapok egy pincért, akitől kérek valami jó erőset, majd sört. Le is ülök az egyik asztalhoz, ahol általában szoktam üldögélni. Nemsokára meg is kapom az italjaimat, amit elkezdek inni. Egyből odajön három lány, akik kérlelve néznek rám, hogy menjek velük táncolni. Még nem vagyok olyan hangulatban, nem ittam meg a sörömet, hogy egy kicsit feldobjam magam. Talán a túlzott hajtás miatt vagyok ennyire kikészülve. Mindenesetre most fáradtabbnak érzem magam, mint amúgy. Jó nagyokat kortyolok a sörömbe, ami így hamarabb elfogy. Hagyok a húzásnak, így már is a táncparkett közepén vagyunk. Valahogy most nem élvezem azt, hogy hozzám dörgölődik a csini testével és úgy táncol nekem. Még az sem tüzel fel, hogy hárman próbálják egymást kitúrni, hogy nekem táncolhassanak. Azért úgy teszek, mint aki mozog, de nagyon is rosszul érzem magam. Úgy érzem, hogy megcsalom Elainet, ráadásul az sem boldogít, amit Zin mondott róla. Lejöttem, hogy igyak és, hogy egy kicsit kikapcsolódjak, mert már muszáj volt, de már most megbántam. Bocsánatot is kérek tőlük, majd a pulthoz megyek és két kezemmel megtámasztom a fejem. Annyira szét vagyok esve, hogy még az sem tűnik fel, hogy mellettem van Izzie.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Hétf. Jún. 10 2013, 20:07

Egy nagyon ismerős srác bukkan fel, pontosabban David, akinek előbb kecsesen odaintek, majd kalimpálni kezdek, de semmi, nem vesz észre. Meglep, hogy örömöt érzek, tekintve, hogy ezt jó ideje nem sokan váltották ki belőlem, így lepattanok, és megkerülöm a mellettem ülőt, hogy David mellé üljek fel a székre.
-Szándékosan ignorálsz?-
Hajolok a füléhez, és kiabálok neki, hogy hallja, tekintve, hogy a zene üvölt. Remélem azért, hogy a válasza nem lesz, de ha igen, akkor meg majd kiderítem, mi baja velem. Igen, ilyen egyszerű, és már ennek az egyszerűségnek is tudok örülni. A zeném meg közben véget ér, de ha már találkoztunk, úgy döntök, kérek egy Mojitot, és elkortyolgatom, ahelyett, hogy hazamennék. Minden érzelmi szikrát meg kell ragadni az ilyen vészterhes időkben, ezt már megtanultam.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Hétf. Jún. 10 2013, 20:15

Azt hittem, hogy jó ötlet lesz ide lejönni, hogy kicsit lazítsak a vizsgák után, de valahogy most nem érzem a zenét és még a dübörgő hangfalak is széthasítják a fülemet meg a fejemet. Ahogy leülök és inni kezdek már is betámad három lány, akikkel kb 5 percig foglalkozok, majd inkább úgy döntök, hogy a pulthoz ülök, megtámasztva mindkét kezemmel a fejemet. Észre se veszem, hogy közelítenek felé, csak akkor kapok a szívemhez, hátradőlve, mikor valaki beleordít a fülembe. Oldalra pillantok, és egyből meglátom, ki az.
- Jézusom Izzie! - A szívem majd kiugrik a helyéről, a levegőt is szaporábban veszem. Egyáltalán nem számítottam rá, azt se láttam, hogy mikor jött be, vagy mit csinált itt. Nagyon rég nem találkoztam vele, őszintén szólva eddig kerültem, főleg amióta leváltottam, mint mentort.
- A szívbajt hozod rám. - Megrázom a fejemet, majd visszadőlök a pulthoz és kérek valami szíverősítőt. Úgy érzem, hogy most mentem fogom kiköpni a szívem, ha nem iszok valamit. Meg is kapom a kedvenc tequilámat, majd le is hajtom. Kell még egy, amit megkapok és újból felhajtom. A következő kör már egy tequila sunrise lesz, a másik kedvencem, hogy ne töményen igyam.
- Mi újság veled? - Fordulok felé és érdeklődök kicsit felőle, gondolom őt is megizzasztotta a vizsgák hada. Közben kortyolgatok a sörömből, miközben várom a választ.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Kedd Jún. 11 2013, 18:44

Megijesztem Davidet, és ez kuncogára késztet, amit meg is teszek. Odaülök mellé, és nézek rá, amíg össze nem szedi magát.
-Bocsi!-
Mondom ál-sajnálkozóan, de még mindig mosolygok. Aztán, amikor megkérdezi, mi újság van velem, átsuhan a fejemen néhány gondolat, hogy mi is, de semmit nem tudnék neki elmondani. Lázasan kutatok valami után, amit megoszthatok vele, és nagy nehezen találok is olyan infót.
-Végeztem a vizsgákkal.-
Igen, azt hiszem, elégedett vagyok ezzel a válasszal. Pont olyan téma, ami őt is valószínűleg érinti, és magyarzat lehet, miért vagyok itt - ráadásul igaz magyarázat, Nate ezzel is csábított le.
-És veled mi újság? Nagyon rég nem hallottam felőled.-
Eddig igazából fel se nagyon tűnt, de tényleg eléggé berághatott rám, lévén, hogy le is váltatott. Talán mégsem volt jó ötlet ideülni hozzá.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Szer. Jún. 12 2013, 10:29

Nem tesz jót a szívemnek, hogy rám hozza a szívbajt. Most túlságosan is el voltam foglalva és váratlanul ért. Látom az arcán a vigyort, ahogy kuncog és ez csak jobban mérgesít. A bocsánatkérésére megforgatom a szemeimet és sóhajtok egyet. Tudom, hogy ezt nem szándékosan tette, mindössze az én figyelmem lankad mostanában.
- Nem mosolyog, együtt érez! - Hívom fel a figyelmét erre, mert igen is nagyon fáj a szívem, ahogy erőteljesen neki vágódik a bordáimnak. Lenyugtatom magam pár pohárral, majd felé fordulok, hogy valami új információt kaphassak, de sokat nem tudok meg, mint amit eddig én is tudtam.
- És jól sikerültek? - Érdeklődök tovább, hogy ne haljon meg a beszélgetésünk, ha már idejött mellém. Már nem is neheztelek rá, hogy annó elutasított. Amióta nem a mentorom valahogy jobb, hogy nem kell nap, mint nap találkoznom vele, így hamar eltudtam felejteni. És még az is közre játszott, hogy Elainenel ilyen jól megvagyunk. A visszakérdezésre megrántom a vállaimat.
- Én is végeztem a vizsgákkal, bár az egyik megszivatott és csak azért is kettest adott, amit még a vizsgabizottság sem értett. De nem érdekel, legyen vele boldog, én örülök, hogy nem kell pótot csinálnom. - Halvány mosoly az arcomon, szerintem biztos tudja, hogy már nem a mentorom, ezért ezt nem is mondom neki. Zin tuti, hogy tájékoztatta róla.
- sokat tanulok mostanában és nem igazán jöttem le ide. Sőt, rég voltam már itt. - Mondom amolyan megjegyzésképp, elvégre tényleg nem voltam itt. Amikor megkezdődött a vizsgaidőszak otthon tanultam, vagy épp Elainenél voltam.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Szer. Jún. 12 2013, 13:25

Próbálok komoly képet vágni, amikor rám szól, de elég sikertelenül megy, így feladom, és eltakarom a számat, úgy mosolygok tovább. Aztán a vizsgákra terelődik szó, mert kérdez.
-Fogjuk rá, nem olyan rosszul, de azért a jótól is messze az idei teljesítményem. Hát ez van, a lényeg, hogy megvannak.-
Sóhajtok, mert most tényleg nem futotta volna többre tőlem. Mármint nem a sóhajnál, hanem a vizsgákra való felkészülésnél, és a helyi produkálásnál.
-Jaja, vannak, akik szándékkal szívóznak, nekem is volt olyan profom, aki azért akart megbuktatni, mert nem küldtem magamról meztelen képet neki. Csak hát elég rossz emberrel kezdett, a HÖK miatt.-
Nem szívesen emlékszem vissza erre a sztorira, de annál, amilyen emlékek szoktak gyötörni, bármire szívesebben emlékszem.
-Mit tervezel a nyárra?-
Váltok inkább témát, é érdeklődve várom a válaszát, a Mojitot kortyolgatva.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Csüt. Jún. 13 2013, 01:55

Még magam sem tudom, hogy udvariasságból kérdeztem meg vagy csak azért, mert érdekel. Őszintén egy fájdalom csillapítóra vágyok most és arra, hogy jól kialudjam magam. Ez a sok vizsgára készülés, teljesen kikészítette az idegeimet. Ahogy hallom, nem csak én nem teljesítettem jól, bár én azért nem nagyon értek egyet a jegyeimmel.
- Végül is, igen. Úgy is a végét nézik mindenhol és nem azt, amit minden év végén szereztél. - Rántom meg a vállaimat, elvégre ha dolgozni megyünk, akkor csak azt nézik, hogy megvan-e a diploma, vagy még azt sem, nem, hogy azokat a jegyeket, amikor év végén kaptunk. Sóhajtok egyet, nem értem a tanárokat, hogy miért jó nekik a keményen tanuló diákokat megszivatni. De azt hiszem, hogy ezt nem kell magyaráznom, mert Izzie is átesett rajta.
- Túl sokat képzelnek magukról a tanárok. - Nézem a sörömet az üvegpoháron keresztül, ahogy apró buborékok gyors iramba a pohár szája felé igyekeznek. Nem tudom, hogy mit mondhatnék neki. Annyira nem csinál semmit és még érdemleges dolgokat sem mond. Elszoktam már a beszélgetéstől úgy látszik. Megfogom a poharamat és jó nagyot húzok belőle, hátha egy kicsit megered a nyelvem vagy a kedvem feljebb ível.
- Semmit. Nem szoktam semmit se előre eltervezni. Majd lesz valami. Lehet, hogy dolgozok, bár ki tudja. Jelenleg csak az ágyamra vágyok, hogy jól kialudjam magam. - Nem jó ez a hely a beszélgetésre, mert alig hallok valamit a dübörgő zenéből.
- Te? - Kérdezek vissza szimpla udvariasságból, hátha valamit el tudok csenni, hogy mit csináljak a nyáron. Ekkor érzem meg a hátamon, hogy valaki végig simít rajta. Hátra is fordítom a fejemet, hogy lássam. Az előző lány, aki elhívott táncolni, valamit súg a fülembe, de nem nagyon értem, hogy mit akar. Mikor puszit szeretne adni, csak elhúzom a fejemet, mire megsértődve ott hagy. Ez kell most nekem. A sörfelé fordulok és beleiszok.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Csüt. Jún. 27 2013, 11:04


-Igazad van, és nem is az a baj, hogy sokat képzelnek, hanem, hogy az iskola szabályzata ezt lényegében engedi... nagyon kevés lehetőségünk van, ha valami igazságtalanság történik.-
Magyarázom, teljesen belemerülve a szakmázásba, de aztán elhallgatok, nem akarom ilyesmivel untatni, nincs kedvem egy bővebb HÖK-ös beszélgetéshez, és ahogy ismerem, tudom, hogy neki sincs. Inkább mojitoba fojtom további szavaimat, és véleményemet, ahogy ő is iszik, a sörét.
-Nem szoktál előre tervezni? Hát, ez... érdekes. Én egyre inkább úgy érzem, a magam kis életterében, hogy erre szükség van. Az előre tervezésre... biztonságot ad. Kiszámíthatóságot.-
Utolsó szavaimra elpirulok. Istenem, ez a rohadt szervezetem, mindig a legrosszabb pillanatban kever olyan szituba, amibe nem kéne! Nem szeretek pirulni, nem David előtt, és nem akkor, amikor arra gondolok, azért ilyen kusza, zavaros az életem, mert Greggel ismét találkoztam, és mert Zinnel szexeltem, miközben neki Soso a barátnője! Nem akarok erre gondolni, és nem is tudok, nem bírom ezt, nem... túl sok. Egyedül az alkohol nyújt némi vigaszt, segít egy kicsit felszabadulni, így már egy mosolyt is meg tudok ereszteni David felé, szívből.
Mielőtt még újra beszélhetnék valamit, megjelenik egy leányzó, elég dögös. Beletörődve, és "te sosem változol" kifejezéssel nézek rájuk, főként David miatt, mert tudom, mi következik, aztán... elküldi?! A döbbenettől tátva marad a szám, nem tudom leplezni a megdöbbenésemet, képtelen vagyok.

-Hé, ez meg mi volt? Sosem láttalak még visszautasítani egy jó kis numerát, és ez a csaj... dögös!-
Nézek rá, mintha sosem láttam volna még, és ezt a Davidet valóban nem is. A csaj után nézek, tényleg nagyon jól néz ki, én meg nem értem jelenleg, hogy 1+1 miért 3 nála?! Várom a magyarázatát, ha ugyan akar adni egyáltalán. Nem tudom egészen, hányadán állunk, én szívesen meghallgatom, ha mondana valamit, de miért is mondana nekem valamit éppen? Nem úgy tűnik, mintha annyira érdekelném, vagy a társaságom olyan felüdülés lenne számára, de egyáltalán, hogy kellene neki.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Csüt. Júl. 04 2013, 17:50

Megforgatom a szemeimet, azt hiszem kezdünk áttérni valami másra, amihez egyáltalán semmi kedvem. Próbálom leplezni magamon, hogy unom és értetlenség ül ki az arcomra. Úgy döntök, hogy ehhez nem fűzök semmit, inkább kortyolok a sörömből. Nem tudom, hogy mennyire fog ezen megsértődni, de jelenleg a világnak a baja sem érdekel.
- Hülyeség... És mi van, ha valamit eltervezel és az nem jön össze? Csak bosszankodás és idegeskedés marad utána. Jobb, ha spontán történnek a dolgok, úgy izgalmasabb és általában sokkal többször össze is jön. Elvégre most sem tervezted, hogy találkozni fogsz velem. Vagy igen? - Nézek rá gyanúsan, ahogy a véleményemet kifejtettem. Én nem beszéltem meg vele ide egy találkozót, így mondhatjuk, hogy a véletlen műve. Ha valaki túl sokat tervez előre, csak a bosszankodás jut. Látom, hogy nagyon elgondolkodik valamin, talán azon, amit most mondtam. Az ellenpéldát is meghallgatom, ha van neki, bár azt nem garantálom, hogy meg is jegyzem. Közben iszok a sörömből, ha már itt van előttem, akkor ne menjen kárba. Ekkor érzem meg a hátamon, hogy valaki végig simít rajta, így hátra fordulok. Egy cseppet sem tetszik az, ahogy Izzie rám néz és az, amit a fülemben hallok. El is küldöm, talán mindenki meglepetésére, de most semmi kedvem nincs semmihez. Nyugodtan szeretném meginni a söröm, egyedül hazasétálni, és egyedül az ágyamba feküdni. Izzie hangjára oldalra fordítom a fejemet.
- Mindent el kell kezdeni. - Rántom meg a vállaimat, cseppnyi unalommal a hangomban. Nem nézek hátra, nem érdekel a lány és az sem, hogy épp megsértődött vagy sír. Nem érdekel egyetlen egy nő nemű lény, csak Elaine.
- Ez a sör sem olyan, mint régen. - Tűnödök el, miután felemelem és nézegetni kezdem. Valami nem jó vele, talán túlságosan is fel van vizezve. Nem tetszik és csak fintorgok.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Csüt. Júl. 11 2013, 12:18


Gyűlölöm, ha ítélkeznek felettem, és David egyetlen szóval - hülyeség - ezt megteszi.- Összehúzott szemekkel nézek rá, és nagyon nem tetszik, amit látok. Ahogy beszél, olyan lekezelően hat, olyan gyerekesek a szavai, és a meglátása, hogy csak az lehet igaz, amit ő mond. Oké, bennem is van egy adaggal abból, hogy majd én tudom, mit csinálok, de ettől még nem barmozom le majdhogynem a másikat, mert én tudom, amit tudok az életről, és arról, ami nekem működik, másokat meg nem akarok rákényszeríteni, hogy úgy gondolkodjanak, ahogy én.
Megrázom a fejem, amikor a végén elhangzik a kérdése, nem, csakugyan nem terveztem, hogy találkozom vele, de azt sem mondhatnám, hogy ez az az izgalom az életemből, ami annyira hiányzott, mint ahogy ő erre utalt, mármint, hogy a spontaneitás szüli az izgalmakat.
Ebből az egész érzelmi mélypontból és elégedetlenségből az ránt ki, hogy jön egy leányzó, akit David leszerel. Olyan unottan, és kedvetlenül küldi el, hogy ez ha lehet, még jobban letaglóz. Nem ismerek rá erre a fiúra.

-Akarsz beszélni róla?-
Kérdezem kíváncsian, mert azonnal rájövök, hogy ennél több van a dologban, mint hogy csak nincs kedve. Ezek a dolgok nem így működnek, ő sem így működött eddig, én pedig túl jó vagyok a kapcsolati kavalkádok megfejtésében, hogy ne jöjjek rá azonnal, itt bizony van valaki a háttérben.
Természetesen felkészülök rá, hogy bunkó lesz, és leszerel. Vagy közönyös, lényegében ez a kettő ugyanazt eredményezi, hogy fancsali képpel leráz. Ha pedig így van, akkor biztos, hogy nem fogom erőltetni. Van nekem elég bajom, mint hogy még őt győzködjem, mondja el, mi bántja... máskor talán megtettem volna. Most már se kötelesség, se a jó érzés nem visz rá, főként, mivel a saját problémáimmal bírkózom, és egyelőre koránt sem állok nyerésre.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Pént. Júl. 12 2013, 20:45

Ahogy rápillantok az arcára, le tudom olvasni, hogy szinte megöl a szemeivel, pedig most tényleg nem sértésből mondtam azt, amit. Mivel nem mond semmit, ezért én is csendben maradok és inkább a sörömbe folytom a bánatomat. Magam sem tudom, hogy mi történt velem, de nem vagyok beszédes kedvemben, legszívesebben csak feküdnék az ágyamban és a plafont bámulnám. Talán túlságosan is belemerülök a gondolataimba, mert csak annyit látok, hogy Izzie megrázza a fejét, de jelenleg fogalmam sincs, hogy miért. Össze is ráncolom a homlokomat, és értetlenül nézek rá, de megszólalni megint nem fogok. Akkor kiderülne, hogy egyáltalán nem figyelek rá és akkor megint sértődés lenne. Pont szerencsém van, hogy egy lány zavarja meg az igen érdekes beszélgetésünket, akit el is küldök. Semmi kedvem hozzá, tulajdonképpen ahhoz sincs, hogy itt üljek, de értelmesebbnek találtam, mint az ágyam.
- Miről? Mire gondolsz? - Fordulok felé értetlenül, talán megint kihagy az agyam és lemaradt egy fontosabb kérdés vagy mondat. Most teljesen tanácstalannak érzem magam, olyannak, akit magára hagytak egy nagy erdőben. Már a sör sem esik olyan jól, mint régen. Teljesen felemészt a szerelem vagy mi is ez az érzés. Még nem volt ilyenben részem, Gisellenél sem volt ilyen erőteljes, így teljesen össze vagyok zavarodva. Mivel már Zin tud róla, ezért nem szeretném, ha még többen tudnának a titkomról.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Szer. Júl. 17 2013, 10:55


Összefonom a kezeimet magam elől, mintha csak azt akarnám mondani: ugyan, hagyd már! De aztán, ahogy telnek a pillanatok, rájövök, tényleg nem tudja, mire gondolok. Sóhajtok egyet, és elmosolyodom, az alkohol kezdi melengetni a belsőmet (legalább van valami) így a pultosok után kezdek kutatni, hogy kérjek még egyet.
-A lányról.-
Mondom röviden, de nem fűzök hozzá többet. Nem fogom győzködni, hogy beszéljen, nagy fiú ő, el tudja dönteni, mit akar elmondani, és mit nem. Ameddig pedig gondolkozik ezen, tovább kutatom tekintetemmel a csaposokat, aztán eszembe jut inkább valami.
-Van kedved sétálni egyet?-
Közelebb hajolok, úgy kérdezem, mert túl nagy a tömeg és a hangzavar, és a hangos beszédtől kezdek berekedni. Ha marad, és nem bánja a társaságot, akkor azt hiszem, én is maradok még kicsit. Ha el akar jönni sétálni, akkor nem kérek több piát... meg ahogy elgondolkozom azon, hogy kezdek szédülni, úgy döntök, egyébként sem kell már nekem több. Szóval csak kíváncsi várakozással nézek Davidre, hogy mondjon valamit mindkét esetben.
Az is megfordul a fejemben, hogy fogjam magam, és hazasétáljak. Nem vagyok túl szórakoztató társaság jelenleg, még a pia se segít ezen, de igazából ő sem az, nem vidám, nem röpködnek a témák... szóval vagy lesz ebből egy komolyabb beszélgeté, erre számítok, vagy nem, akkor viszont már nem nagyon látom értelmét maradni, bár ami tény, az tény, jobbat tesz az is már csak, hogy körülöttem van a társaság.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Szomb. Aug. 03 2013, 12:41

Értetlenül nézek Izziere, hogy mit vár tőlem, mert valahogy nem tudom eldönteni mit szeretne. Elég nekem azaz egy szó, amit kinyög, hogy tudjam, miről kell beszélnem. Megrántom a vállaimat és az imént itt hagyott lány felé pillantok.
- Ja, hát nem ismerem. Párszor láttam, de ez is csak amolyan felületi ismeret, a nevét nem tudom. Viszont a barátnőjével beszéltem már egy-két szót. - Miközben beszélek a társaságukat nézem, nagyon is látom rajtuk, hogy megsértődtek. Gondolom a többi csak szolidaritásból, mert visszautasítottam a barátnőjüket, de nem tehetek róla, ma valahogy nincs hozzá kedvem. A sörömet megiszom, majd beljebb tolom a pulton, hogyha majd valaki erre jár, akkor lássa, hogy nem kell a pohár és azt hiszem több alkohol sem. Valahogy ez sem esik most jól és tulajdonképpen azt sem tudom, hogy minek jöttem le ide. A kérdésre Izzie felé fordulok, de nem tudok hirtelen választ adni. Kicsit elgondolkozok, aztán megrántom a vállaimat.
- Végül is, miért ne. - Egyezek bele, talán jobb lesz a szabadlevegőn, mint itt bent. Nagyon is fáj már a fejem ettől a hangos zenétől és dobszólótól az agyam is lüktetni kezd. Lecsúszok a székről és várok a lányra, hogy elinduljon, mert akkor akár már kint is lehetünk a szórakozóhelyről.
- Merre szeretnél menni és mit szeretnél csinálni? - Intézem felé a kérdéseimet, mert kíváncsi vagyok, hogy merre akar menni, nekem jelenleg semmi jó helyszín nem jut eszembe, talán a park, ahol egy kicsit nyugalom van. Legalábbis remélem, mert nagyobb társasághoz most nincs kedvem.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Csüt. Aug. 22 2013, 00:10

Megrázom a fejemet, mert nem jó, nem arról beszél, amire gondoltam, de mindegy, azért hallgatom, és közben próbálom eldönteni, hogy vajon szándékkal nem értette-e, amit mondtam, vagy tényleg nem tudja, miről beszélek. Ez a lány biztos, hogy nem váltott ki belőle erős érzéseket, de biztos, hogy van, aki viszont igen. Na, ez érdekel engem, azaz ő!
Nincs elragadtatva az ötletemtől, ami igazából csak méginkább megerősít abban a tudatban, hogy haza kéne már mennem, és nem társalogni ma, mert alkalmatlan vagyok rá. Az lenne a legjobb, ha szépen fognám magam, az ágyamba vackolnék, és elindítanék egy mesét, ami kellően eltereli a figyelmemet, és elalszom rajta. Ez most számomra a tökéletes este, azt hiszem, de legalábbis a tökéletesen fájdalommentes biztosan.
Leszállok a székről, és kifelé indulok a helyről, a friss levegőre lépve pedig mélyet, egészségeset kortyolok a levegőből, teletöltve a tüdőmet, és ettől kicsit megszéádülök, meg gondolom a szesztől is. Csak most érzem, mennyire nem volt bent levegő, ami most kellemesen bizsergeti a bőrömet, épp hogy nem fázom.

-Csak arra gondoltam, rójuk kicsit az utcákat.-
Megvonom a vállaimat, és ha beleegyezik, elindulok, Felnézek az égre, de minek? A fényszennyezéstől egy csillagot se látni, pedig hiányoznak a csillagok, valószínűleg pont azért, mert olyan ritkán látom őket, elvégre nagyvárosi lány voltam az életem túlnyomó részében, legalábbis, amikor már értékelni tudtam a csillagokat.
-Gólyatábor?-
Kérdezem, és tudom, hogy még messze van, de érdekel, tervezi-e, hogy jön. Addigra még nekem is nagyon össze kell szednem magam, remélni merem csak, hogy menni fog.
Sétálgatunk még kicsit, azután mindketten hazafelé vesszük az irányt - külön. Összességében ez az este... nekem úgy eltelt, és kész. Túl érzéketlen vagyok.


//Köszi a játékot! Smile //

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   Szomb. Szept. 07 2013, 08:37

Értetlenül nézek rá, ahogy megrázza a fejét. Azt hittem, hogy erre kíváncsi, de ha nem, akkor majd úgy is megkérdezi. Mivel kérdés nem jön, ezért úgy vagyok vele, hogy annyira nem is adtam rossz választ. Vagy szimplán már nem érdekli. De az biztos, hogy nem fogom elárulni, hogy belezúgtam egy tanárba és azóta furán érzem magam, ha nincs velem. Azt hiszem, hogy hiányzik nagyon is és már a sör sem ízlik annyira, mint eddig. Nem tudom, mi bajom van, talán klinikai eset vagyok, vagy tényleg ez az igaz szerelem. Szerintem nekem is jót tenne a friss levegő, ezért is egyezek bele, hogy sétáljunk és én is leszállok a székről. Bár a szemem sarkából látom, hogy nem nagyon örül a lány – akit visszautasítottam -, hogy Izzievel megyek el, de úgysem fog köztünk semmi sem történni, bár lehet, hogy ezt nagyon sokan nem így gondolják. Zsebre dugott kezekkel sétálok mellette, nem tudom, hogy mit is mondhatnék neki, kicsit feszült vagyok, mert mégis csak azóta nem beszéltünk, hogy visszautasított a szexben.
- Rendben. Nekem az is jó. Talán a friss levegő felkelt. – Mosolyodok el, de azt érzem, hogy ez nem szívből jön. Kicsit úgy érzem, hogy nagyon is kényszer alatt vagyok, olyan értelemben, hogy fenn áll a kínos csend. De ez lehet az én hibám, mert nagyon is belemerültem a gondolataimba, hogy mit csinálhat Elaine most. A cipőm orrát bámulom, amíg egy kérdést nem hallok magam mellől. Felé pillantok, majd megrántom a vállaimat.
- Nem hiszem, hogy megyek. Valahogy most nincs kedvem bulizni. De ha te mész, akkor jó szórakozást, és majd mesélj, milyen volt. – Próbálok kicsit többet mondani, mint pár szó. Érdekel is meg nem is, hogy majd mi fog ott történni, lehet, hogy majd lenézek egy napra, de nem tartom valószínűnek. Elbúcsúzok Izzietől, majd hazafelé kezdek el sétálni, továbbra is belemerülve a gondolataimba. Amint hazaérek, egyből bezárkózok a szobámba.


//én is köszi Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Now the pain is my pleasure- David & Izzie   

Vissza az elejére Go down
 

Now the pain is my pleasure- David & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-