Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 we are ready ~ Eun Mi && So Ra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

TémanyitásTárgy: we are ready ~ Eun Mi && So Ra    Szer. Jún. 05 2013, 22:19

tagged: eun mi unnie <3. notes: nagyon szeretlek, remélem jó lesz, itt a ruci : nini .
ever since I was a child, I’ve turned it over in my mind. I sang by that piano, tore my yellow dress and,Cried and cried and cried.And I don’t wanna see what I’ve seen, To undo what has been done. Turn off all the lights, Let the morning come. Now there’s green light in my eyes,And my lover on my mind. And I’ll sing from the piano, tear my yellow dress and, Cry and cry and cry, Over the love of you. On this champagne, drunken hope, Against the current, all alone, Everybody, see, I love him. ‘Cause it’s a feeling that you get, When the afternoon is set, On a bridge into the city. And I don’t wanna see what I’ve seen, To undo what has been done.
Mikor megtudtam, hogy Eun Mi unnie ideköltözik majd kiugrottam a bőrömből. Szegény Valerie nem is tudta, mi ütött belém, mikor nekifutásból a nyakába ugrottam, és pörögni kezdtem vele. Kicsit el is szédült, szóval le kellett ülnie, de én akkor is pörögtem tovább. Kapok egy nagy falatnyi otthont ide, ami a lehető legjobb dolog lesz most az életemben. Legalább lenyugszom kicsit, és segíteni is tud.
Rögtön tudtam, ki kell mennem elé a reptérre, mert különben még eltéved, és idegenekhez megy oda, azok meg majd jól megszeretik, és elveszik tőlem. Azt pedig nem engedhetem, egészen kicsi korom óta mellettem van. Mindig is számíthattam rá, mindenben segített, ha ő nincs, most nem lennék olyan, amilyen. Ami azért nagy szó. A lényeg, hogy kimegyek elé. Vajon kell ilyenkor ajándékot venni? Nem veszek. Majd leszek én az ajándék. Amúgy sincs annyi pénzem, hogy olyat vegyek neki, amihez szokva van.
Reggel szépen felöltöztem, mert unnie érkezésének meg kell adni a módját. Néha kicsit kisebbségi komplexusom van miatta, ő mindig is gazdag volt, én meg sosem, de ennek ellenére se éreztette velem soha. Én pedig nem engedtem meg, hogy bármit is vegyen. Egy ideig nem akarta elfogadni, de aztán csak sikerült neki. De ott tartottam, hogy felöltöztem, beledobtam a táskámba a telefonom, és már szaladtam is. Mert persze hogy késésbe voltam, még taxit is kellett fognom, ami nekem, kicsi embernek nem egyszerű. De csak sikerült, kijutottam, és ránéztem a járatokat kiíró táblára.
Éy itt vagyok, most is azt nézem, és még mindig nem találom a járatát. Kezdek kicsit kétségbeesni, mert hát, mi van ha annyira elkéstem, hogy már el is ment? És akkor meglátom, most landok, a gyomrom meg repkedni keud. Igaz, hogy egy hónapja láttam, mégis annyira hiányzik, hogy azt elmondani nem tudom. Megállok kicsit szélen, hogy ne legyek senkinek se útba, és az ajtóra szegezem a tekintetem. Ahogy meglátom elvigyorodom, megvárom, míg ő is észrevesz, és míg elém ér,majd nemes egyszerűséggel a nyakába vetem magam. Hihetetlen mennyire hiányzott. Hogy is tudtam én ennyi ideig ellenni nélküle?
- Unnie, jól utaztál? - Tolom el magamtól, hogy láthassam, és oldalra billentem a fejem, a csomagjait keresve. - Segítsek? Kint van a taxi, mehetünk, ahova csak mondod. - Fogom meg az egyik bőröndjét, és kezdem el húzni. Úristen, ez nehéz, mit hozott ez a nőszemély, egy egész házat? Ez hihetetlen. Rosszabb mint én!
♥ SARA!

Vissza az elejére Go down
Nam Eun Mi
avatar
Életkor : 28
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 3

TémanyitásTárgy: Re: we are ready ~ Eun Mi && So Ra    Csüt. Jún. 06 2013, 18:18

Each time things get dull, each time you get bored Like the game you like to play, just do whatever you want I stand before you and I’m like a puzzle piece Like a game of tetris, I’ll make it so you can’t take your eyes off me The more time that passes, the more you’ll fall for me This game can’t be stopped any more Nothing else is needed but just us two right now Start it now – rock your body bodyAlapjában véve nem volt semmi bajom a tömeggel, mert valahogy mindig sikerült gond nélkül átverekedni azon a temérdek emberen, akik elállták az utamat, ám ezen a napon egyszerűen annyi ember vett körbe engem kevesebb mint tíz másodperc alatt, hogy még most is nehezemre esik egyenletesen haladni. Természetesen nem vagyok az a tipegős típus, úgyhogy lelkiismeret-furdalás nélkül lökdösöm arrébb az engem akadályozó embereket, akik vagy felnyögnek a hirtelen oldalukba nyilalló fájdalomtól, amit drága könyököm okozott, vagy utánam kiabálnak valami szépet, a jobbik esetben viszont ügyet sem vesznek rólam, hiszen ők is legalább annyira tolakodnak előre, mint én. Szerencsére, egy idő után végre sikerül kikerülnöm a rengeteg hozzám hasonló egyed közül, de a futószalagnál egy újabb aranyos, ám legalább már kisebb tömeg vár.

Még szerencse, hogy a felszállás előtt volt annyi eszem, hogy valami egyéni megkülönböztető jelet rakjam a bőröndjeimre, hogy rögtön kiszúrhassam a tömegben, így amikor meglátom a gerincoszlopos kulcstartóval díszített cuccaimat, rögtön újabb tolakodásba kezdek és sikerül is megkaparintanom a poggyászomat. A két, világoskék bőröndöt magam után húzva teszek egy 180 fokos fordulatot és elindulok a kijárat felé, immár hála az égnek tömeg nélkül, gyors léptekkel haladva előre. Még így is sikerül valakinek belém jönnie útközben, de mire utána tudnék kiabálni, addigra a személy már méterekre van tőlem, úgyhogy inkább annyiban hagyom.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem izgulok. Merthogy valójában majd’ kiugrok a csipkebugyimból nagy izgalmamban, hiszen az egy dolog, hogy Amerikában vagyok – Amerikában! Három éve még el sem tudtam ezt képzelni –, de remélhetőleg a legjobb barátnőm odakint vár engem, én pedig már tűkön ülök, hogy végre láthassam. Igaz, hogy körülbelül két hónapja láttam a kis So Ra-t, ugyanis egy hétre visszalátogatott Koreába, de nekem mégis iszonyatosan hiányzik, úgyhogy annak a gondolatára, hogy újra láthatom, felgyorsítom a lépteimet. Körbenézek, mert nem igazán tudom, merre kéne mennem, amikor meglátok valami táblát „Kijárat” szöveggel, úgyhogy abba az irányba indulok, remélve, hogy jó helyre vezet majd. Amikor meglátom az ajtót, ami kivezet a váróterembe, egy vidám mosoly kúszik az arcomra.

Amikor kiérek, várakozásomnak eleget téve So Ra ott áll alig három méterre tőlem, őzike szemeivel az ajtó körül forgó kisebb embertömeget kutatva, amikor meglát engem és olyan gyorsan indul meg felém, hogy öt másodperc múlva már kiesnek a kezeimből a bőröndjeim, mert meg kell tartanom a nyakamba ugró barátnőmet, akit nevetve ölelek magamhoz. – Ugh, nehezebb vagy, mint két hónapja, csak nem híztál? – vigyorgok rá, majd a fülem mögé simítok néhány zavaró hajtincset. – Remekül utaztam drágám. Igaz, a stewardess az agyamra ment, ha nem jött oda hozzám tíz percenként, hogy akarok-e valamit, azok után is, hogy állandóan elküldtem, akkor egyszer sem. De most már végre itt vagyok – bólintok, majd engedem, hogy az egyik bőröndöt ő húzza maga után, míg a másikat én fogom meg.

- Ahova csak akarok? Ah, igazán beülnék most egy jó kis thai masszázsra… de először is, együnk egy fagyit – kuncogok, majd követem őt, karomat gyengéden a nyaka köré fonva. – Na de mesélj, mi újság veled hősszerelmes?

kinek: so ra babámnak <3; words: 488 muhahaa; notes: szeretlek ♥; ruci: itt ni

» ♥ lauz
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: we are ready ~ Eun Mi && So Ra    Kedd Jún. 11 2013, 11:16

tagged: eun mi unnie <3. notes: nagyon szeretlek, remélem jó lesz, itt a ruci : nini .
ever since I was a child, I’ve turned it over in my mind. I sang by that piano, tore my yellow dress and,Cried and cried and cried.And I don’t wanna see what I’ve seen, To undo what has been done. Turn off all the lights, Let the morning come. Now there’s green light in my eyes,And my lover on my mind. And I’ll sing from the piano, tear my yellow dress and, Cry and cry and cry, Over the love of you. On this champagne, drunken hope, Against the current, all alone, Everybody, see, I love him. ‘Cause it’s a feeling that you get, When the afternoon is set, On a bridge into the city. And I don’t wanna see what I’ve seen, To undo what has been done.
A tudat, hogy Unnie itt lesz, és majd mindentől megvéd, nagyon megnyugtató. Ő mindenről tud, tényleg mindenről, és ő az egyetlen, aki tudja, mikor mit kell tenni. Csak még nem ismeri ezt a várost. Ezért kell kimennem elé.
Szerencsére hamar megtalál, aminek örülök. Nem kell legalább órákig bolyonganom, amúgy is utálom a LAX-ot, nem hogy még itt bóklásszak egy csomó ideig. Tűnjünk el minél hamarabb.
Unnie egy olyan fajta ember, aki bárkit, bármikor lekövérez. Kegyetlenül őszinte, és épp ezért, szeretem, de ez most nem esett tőle jól.
- Köszönöm, ez most nagyon jól jött az amúgy is megtépázott önbizalmamnak. - Húzom el a szám, de azért a bőröndjét megfogva elindulok, miközben hallgatom. Mert természetesen nem haragszom rá, nem is tudnék, annyi mindent megéltünk már együtt. Ő már csak ilyen, így kell szeretni.
- Hogy lehetett ilyen ez a gonosz stewardess, hogy végezni merte a dolgát? Nem is tudom, hogy bírtad elviselni. - Kuncogok, és kicsit megbököm az oldalát.

Mikor feltettem a kérdést, már tudtam, hogy nem fogom teli pénztárcával megúszni a dolgot, és Unnie se hazudtolta meg magát. Még két perce sincs az országban, de már masszázst akar. Néha nem is értem, hogy bírom elviselni, de az biztos, hogy ez alatt a majdnem két évtized alatt megszoktam, így csak megrázom a fejem, és sóhajtva veszem tudomásul, hogy a fagyi után meg leszek kopasztva. Hagyom, hogy átölelje a nyakam, de csak ameddig kiérünk a taxihoz, mert ott a sofőrrel kell tisztáznom, hogy akkor most mégis, merre, hogyan hány méter.
Csak ez után jut eszembe, hogy Unnie kérdezett. Gyorsan felé fordulok, megvárom, míg beül, és behuppanva mellé mesélni kezdek.
- Igazából fogalmam sincs mi újság. Azt hiszem, nem vagyok kapcsolatra alkalmas. De komolyan! Mindenen elkezdek agyalni, meg tudod, szövögetem az összeesküvés elméleteimet, és persze Oppa nem tud semmit, de azért mégis zavar. - Rázom meg a fejem, és a hajamba túrok. Végre megint jó hosszú. Ha még egyszer lemerném vágatni, akkor mindenkinek kötelessége belém szúrni egy kést!

- De rólam ráérünk beszélni, inkább mesélj, mi van otthon? Minden rendben mióta eljöttem? - Kérdezem izgatottan, mert hát azért még mindig az otthon a legfontosabb, nekem meg aztán főleg. Hatalmas honvágyam van, de közben meg imádok itt lenni, és egyszer ez a kettős érzés ki fog készíteni. Ugyan, amikor csak tehetem, hazamegyek, de sajnos a dékán nem olyan megértő, mint mások, így bármennyire is szeretnék, egy hétnél tovább nem lehetek otthon.
- Jobb ha felkészülsz, mert mindent, ismétlem, tééényleg mindent tudni akarok!
♥ SARA!

Vissza az elejére Go down
Nam Eun Mi
avatar
Életkor : 28
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 3

TémanyitásTárgy: Re: we are ready ~ Eun Mi && So Ra    Szer. Jún. 19 2013, 21:47

Each time things get dull, each time you get bored Like the game you like to play, just do whatever you want I stand before you and I’m like a puzzle piece Like a game of tetris, I’ll make it so you can’t take your eyes off me The more time that passes, the more you’ll fall for me This game can’t be stopped any more Nothing else is needed but just us two right now Start it now – rock your body bodyDrága barátnőm savanyú válaszára egyik szemöldököm a magasba szökken és egy ideig ott is marad. – Mi történt? Csak nem problémák támadtak a Paradicsomban? – Az alsó ajkamba harapok, ahogy rájövök, hogy megint gúnyolódó hangnemben beszélek róla és a kishercegéről, pedig már korábban megígértem magamnak, hogy visszafogom magam. So Ra tudja nagyon jól, hogy milyen a személyiségem, és hogy imádom őt ugratni, ugyanakkor azzal meg én vagyok nagyon is tisztában, hogy ez a Zin gyerek mennyire fontos is a lány számára. Eleresztek egy halk sóhajt, majd gyengéden megbököm az orcáját. – Ha valami gond van, tudod, hogy szeretném hallani, igaz?

Szarkasztikus megjegyzése egy vigyort csal az arcomra és próbálok csúnyán nézni rá. – Tudod, milyen borzasztóan idegesítő volt? Te örülnél neki, ha minden vágyad az, hogy lehessen egy kis időd magadra, olvasgathasd a kedvenc magazinod, nézhesd a legújabb részt a kedvenc soridból, de nem tudod, mert egy értetlen stewardess, aki még ráadásul nem is néz ki jól, állandóan kérdezősködik? Ugye, hogy nem – húzom fel az egyik szemöldököm, majd ahogy kiérünk az utcára, egy fél pillanatra megállok, hogy élvezzem az arcomba csapódó kellemes nyári szellőt. … Ami körülbelül vagy három másodpercig tart, mielőtt újra a kellemetlen hőség lépne a helyébe.

- Ah, bogaram, mindent el kell mesélned, az összes gondod-bajod, kétséged, aggályod, még az összeesküvés-elméleteket is, hogy megállapítsam, mind hülyeség – küldök egy bájos mosolyt barátnőm felé, mielőtt mind a ketten beülnénk a ránk váró taxiba, amiben szerencsére van légkondi, úgyhogy legalább útközben nem kell a hőség miatt aggódnunk. A taxisra hagyom, hogy mindkét bőröndömet berakja a csomagtartóba; még szerencse, hogy beférnek. Bár addig úgysem hagytuk volna el a repteret, amíg az összes cuccomat be nem gyömöszöltük valahogy a járműbe.

- Igazából, ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem sok minden történt azóta, hogy eljöttél Szöulból. Tényleg.  Azon kívül, hogy kétszer voltam a szüleidnél vacsorázni, mert meghívtak. De semmi extra nem történt – vonok vállat, majd átvetem az egyik lábamat a másikon, ujjaimat összekulcsolva a térdem felett. – Én inkább rólad szeretnék hallani, meg a hercegedről. Mi az, hogy összeesküvéseket szövögetsz?  

kinek: so ra babámnak <3; words: nemnyilatkozok; notes: szeretlek ♥; ruci: itt ni

» ♥ lauz
Vissza az elejére Go down
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: we are ready ~ Eun Mi && So Ra    Hétf. Szept. 16 2013, 18:17

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!
( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: we are ready ~ Eun Mi && So Ra    

Vissza az elejére Go down
 

we are ready ~ Eun Mi && So Ra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Világjárás :: Archívum-