Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Vas. Júl. 14 2013, 21:15

Azt hiszem Zin ténylegkomolyan kedvel engem, nem szokott csak úgy mosolyogni. Lehet, hogy örül mert elhoztam magammal. Csak annyit mondok neki:
- Igazad van
Majd az út hátralévő részében nyugton maradok, kicsit izgulok, de inkább boldog vagyok. Még azt is megmondom Zinnek, hogy ő  legjobb barátom! Nagyon nehezen jöttem rá, nehéz volt magamnak bevallani, de nem titkolhattam előttem és azt hiszem neki is el kell mondanom. De ez nagyon mély és bensőséges dolog és a pszichiáteremen kívül még senki mással nem beszélgettem ilyesmikről, de amióta megismertem Zint és Darylt is úgy érzem nekik elmondhatnám. Ezt a meleg dolgot is. Jajj istenem! Kicsit kétségbeesetten kapkodom a levegőt ott az ajtó előtt, megint arra gondoltam! ...és, és Zin! Ha azt mondja ez teljesen egyoldalú? Hogy ő nem is szeret engem?
Becsukom a szemem és csak akkor nyitom ki, amikor megfogja a vállam. Óvatosan sandítok rá és ekkor azt mondja ne féljek és Daryl jó fej. Igen, Daryl nagyon aranyos. Alig észrevehetően elpirulok, de nem Daryl miatt. Lassabban kezdem el venni a levegőt, de nem merek hozzányúlni Zinhez, viszont nagyon boldogan lépek be, szinte vibrál körülöttem a levegő mert ő megérintett! Pedig tudom, hogy nem fog meg akármit, nagyon finnyás. Belépünk és jön is Daryl, meg ott van az a lány, aki egyszer kinevetett, de nagyon szép volt és megmutatta a gyógyszertárat és valami férfi, aki nagyon jól néz ki.
- Szia Daryl, ő az az a férfias?
Kérdezem suttogva Daryltől és közben Zin felé bökök.
- Ez szuper, mert én is, nekem ő a legjobb barátom! Elhoztam  a meséket és fényképezőgépem is van, mert úgy gondoltam, hogy szóval az ilyen pillanatokat meg kell örökíteni.
Azt hiszem ez életem legszebb napja, biztosan nem bántam meg, hogy a Francesra jöttem, olyan sok klassz embert megismertem, még ha ki is derülne rólam a legrosszabb, akkor sem bánnám meg. Ezer orkot tennék erre a boldog pillanatra.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Vas. Júl. 14 2013, 23:44

Tudom, hogy igazam van. Mindig igazam van! Az, hogy ezt Kilian is belátja, külön jó. Fejlődik a srác, határozottan javul. Lehet még belőle valaki! Az út hátralevő részét is kibírja csendben, ami már-már lenyűgöző, egyedül az a legjobb barátos duma bénít le, amikor kiszállunk, de ezen is hamar túl teszem magam. Legalábbis, átmenetileg úgy határozok, hogy nem foglalkozom a dologgal. Ha valóban Daryl hívta ide, akkor nyilván sokkal jobb a kapcsolatuk, és Kilian hamarosan meggondolja magát. Viszont, az, hogy mindjárt pánikrohamot kap nem túl szerencsés, így próbálom kicsit megnyugtatni.
Talán használ a dolog, mert nyugodtabban vesz levegőt, és egészen kivirul, már amennyire, így oldalról látom. Elengedem a vállát, és megnyugodva bólintok magamnak, hogy nem lesz itt gáz. Daryl már az ajtóban, és köszönti is Kiliant, így nyugodtan lépek be, csak aztán eljut a tudatomig pár dolog:
So Ra sehol.
Anderson viszont itt van.
Isabella Andersont öleli.
Daryl legjobb barátról beszél.
Kilian férfiasnak látja Andersont.

Ez így, egyszerre túl sok információ. Le is dermedek egy pillanatra az ajtóban, és próbálom a szálakat összekapcsolni. Az hogy So Ra nincs itt, egyrészről aggasztó, másfelől megnyugtató. Mert... mert tudtommal ma dolgozik, viszont Anderson és Isabella nem azok a személyek, akikkel szeretném, ha találkozna. Ördögi kör. Aztán a következő probléma. Mi a francot keresnek itt... együtt? Ez... erre még csak gondolni sem akarok. Mert rosszul leszek, és egyébként is. Legjobb barát... Daryl-Anderson. Hogy lehetnek ezek barátok.
Felkapom Kiliant és elszaladok vele egy lakatlan szigetre, Anderson ki fogja csinálni. És nem tudom miért gondolom ezt, de nem tetszik, ahogy végigméri. Nagyon nem. Valahogy mégsem tudom elképzelni Darylról, hogy szemét mód átverné Kiliant és... Megrázom a fejem, és az összes gondolatom száműzöm. Fél perc telhetett el, és az információk száma ezalatt túl nagyra nőtt.
- So Ra hol van? - kérdezem meg végül, köszönés helyett, mert nem tudok róla, hogy beteg lenne, és itt kéne lennie. De nem látom. Ha kapok választ, ha nem, teszek pár lépést befelé, és közben nézelődöm, de nincs eltűnve a boxok között, a pult mögött sem látom, így csak a mosdóban, vagy valami személyzet számára fent tartott helyen lehet...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szer. Júl. 17 2013, 20:28

Dé felhozza azt a rohadt szívrohamot, az egészet csak elfelejteni akarom! Viszont Izzietől kapok egy puszit, akaratlanul is megjelenik szám szegletében egy aprócska mosoly. Ezerrel agyalok ezen a kettőn itt: Dé és vöröske, közben ez utóbbi a derekam fogja, pedig jobb lenne lejjebb. So Ra eltűnt, így most Izziere koncentrálok, kezem a combjára helyezem, ujjaimmal finoman barangolok rajta, les-fel, oda-vissza, egészen merészen. Nem tudom Dé látja-e, de ha igen érdekelne a reakciója. Igen, kéne a nő öregem? Hát miért nem beszéltél róla? Egy ponton túl mégsem izgathatom Izziet, egyrészt az én szűkülő gatyámnak is árt, másrészt bejön két két lábon járó sárga f* és elveszik az inger. Zintől lekonyul odalenn minden virág és akkor még szó sem esett a barátjáról.
- Tudom, nagyon rendes vagyok
Izzienek már csak egy kényszeredett mosolyra futja, bár ami bejön azon az ajtón egyenesen röhejes.
Dé megjegyzését eleresztem a fülem mellett, bár álmomban sem hittem volna, hogy képes egyáltalán szóba állni egy olyannal, mint az a szőke. Hát nem magyaráztam elégszer neki milyen fontosak az előítéletek? Ez szociális öngyilkosság, meg különben is! Hyun haverja? Hyun selyemfiúja, Egyáltalán....Hyun! Egy pillanatra elbambulok, mert nem tudom hol rúgjak belé először, aztán kizökkent az, amit az én legjobb barátom mond. Nagyon gúnyosan horkantok fel.
- Mondtam, hogy válogasd meg a barátaidat, úgy látszik most sem hallgattál rám.
Undorral nézek végig a koreain, a másikra nézni is rossz, főleg, hogy még fényképező gép is van nála, ettől nem tudom miért, sokkal szánalmasabb.
- Buzik kizárva, ott az ajtó kis pöcs.
A pöcs rossz szó a kis szőkére, neki nyilván nincs olyanja.
- Dé, ne tereled ide, még elkapok tőle valamit.
Lökök egyet a szőkén, lehetőleg úgy, hogy eldőljön és meghaljon. So Rának látnia kéne kivel hetyeg a pasija, egyáltalán szóba állni hogy lehet valakivel, akinek ismerőse valaki, aki így néz ki? Ráadásul fényképezőgéppel!


_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Csüt. Júl. 18 2013, 19:51

Lítium mosolyog, és ennek örülök, mert még mindig a rohamain jár az eszem. Azután arra terelődik a figyelmem, hogy simogatni kezd, még cinkosan össze is pillantok vele, mit sem tudhatok arról, hogy kellenék Darylnek! Ugyan már... többször is lett volna lehetősége, hogy ezt a tudtomra adja, és sosem lépte át az udvarias flörtölés határát. Nem volt egyértelmű, sőt, semmilyen.
Mocorogni kezdek a széken, és szerencsére Lio is leáll, aztán az ajtó felé fordulok én is, velük. Amint rájövök, hogy a kezem még mindig Lítium derekán, úgy engedem el, mintha tüzes piszkavashoz nyúltam volna, pont, amikor Zin odanéz, és ezzel valószínűleg többet mondtam el, mint bármilyen szóval lehetett volna. Mindenesetre próbálom menteni a menthetőt, lepattanok a székről, és könnyedén odalibbenek Zinhez, hogy adjak neki két puszit.

-Szia Honey!-
Köszönök, zavaromban azt a becenevet használva, amit annak idején. Azonnal elpirul az arcom, ahogy erre rádöbbenek, és elengedve a vállait visszalépek a földre, meg hátrébb tőle, visszalépkedek Lio mellé a székhez, mert nyilván nem akarja, hogy Soso együtt lásson minket. És kivételesen nem gondolom azt, hogy ne lenne alapja haragudni. Visszaülök a székre, zavaromban még mindig vörös vagyok. Azt hiszem, ha Zin nem is jött rá, mi van, Lítium már összeadta a dolgokat. Szociális kapcsolatokban sokkal jobb, mint az exem, és ez nem feltételezés, hanem tény. Mondjuk nekem ez csak azért nem tetszik, mert tuti, hogy megjegyzést fog tenni, és nem akartam, hogy Zin tudja. Senkit nem ismer, akivel szexeltem, vagy szoktam, Nate-en kívül, de ő már jó ideje nem téma. Jó lett volna, ha ez így is marad.
Megköszörülöm a torkomat, és csak utána figyelek a társalgásra, ami kezd egyáltalán nem tetsző irányt venni. Odaintegetek Kilinek, aztán meg szúrós szemekkel nézek a "felnőtt barátomra".

-Hagyd már!-
Mondom, mert kezd úgy viselkedni, mint egy címeres barom, és nem értem, miért. Mi ez a tesztoszterontúltengés nála? Tiszta őrület!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Pént. Júl. 19 2013, 01:50

Sosem gondoltam volna, hogy ennyi ismerősöm jelenik meg hirtelen "nálam". Ha nem lenne a feszültség a levegőben, azt hinném, Lio rendezte így, szándékosan, apránként csöpögtetve nekem a vendégeket, hogy aztán mindannyian egy nagy buliba fojthassuk az örömünket. De túl sok a feszültség.
Úgy tűnik, itt mindenki mindenkit ismer, csak eddig ez nem volt nyilvánvaló. És talán az sem, hogy ki milyen kapcsolatban áll a másikkal. Hosszú lenne felsorolni, mi minden derül ki másodpercek leforgása alatt. Mindenkinek kijut egy kicsit a csodálkozásból, azt hiszem, egyedül Kilian, aki ártatlanul és vidáman szemléli az eseményeket, amíg Lio meg nem löki.
- Lio, mi bajod van? - kérdezem tőle. Nem egészen értem, miért vág ilyen dolgokat Lio a srác fejéhez. Ő talán nem érezte kellemetlenül magát, amikor azt hitték róla, hogy meleg? Talán több együttérzést vártam tőle... De állj! Miből feltételezi, hogy a fiú meleg? Mert Zinnel jött?
Zin és Izzie jelenete sem kerüli el a figyelmem. Helyre zökken egy puzzle darab. Legalábbis úgy hiszem, megfejtettem SoRa titkát. És talán Izzie-t is.
Zin és Lio láthatóan fújnak egymásra (úgy látszik, nem volt elég az a verekedés, amiről az imént szereztem tudomást.) Most azt hiszem, talán Izzienek is köze van a dologhoz. Vagy volt. Nem tudom.
- SoRa hátul van- felelem Zinnek, mert a kérdése eljutott hozzám, csak éppen Kilian az, aki leköti a figyelmemet. Vidámnak tűnik, és lelkesen mesél, mintha csak tegnap váltunk volna el... Én Liohoz terelném, hogy bemutassam, de ő még mindig ellenséges, sőt, elég durván löki el magától a fiút.
- Hé, Lio!- szólok rá erélyesebben, és Kilian felé nyúlok, hogy segíthessek neki, ha szüksége van rá.
Nem egészen értem most ezt a dolgot, Lio haragját, ellenérzéseit. Miért haragszik rá? Biztos vagyok benne, hogy soha nem ártott neki (sem senki másnak).
Ami ünneplésnek indult, kezd rémálomba fordulni. A barátaim (ismerőseim) ellenségei egymásnak. Nem akarom elhinni. Egyenlőre felfogni is nehezemre esik. Pedig a dolog nyilvánvaló.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Kedd Júl. 23 2013, 17:39

Olyan boldog vagyok, hogy itt lehetek, egészen addig, amíg Daryl be nem mutat a barátjának. Mert én azt hittem... Igazán...nem vagyok naiv, de Daryl viselkedése alapján...
Amikor megszólal a srác érzem, hogy nem stimmel valami és Zinre is olyan csúnyán néz, nem értem miért. Nagyon szeretem ezt a két embert és a lányokat is kedvelem, igaz a vörös hajúval még csak egyszer találkoztam, de olyan volt mint egy színésznő és fehér és puha is, nem volt vele baj. Először azt hiszem Lioval sincs, de ahogy azt mondja, hogy válogassa meg a barátait...Hirtelen fordul velem a világ, lélekben megint középiskolás vagyok és a fiúk az osztályból rajtam röhögnek. Mindenféle nagyon csúnyát mondanak, főleg azt, hogy buzi, nyilván senki sem akar barátkozni A BUZIVAL. Halálra váltan meredek Darylre, mert akkor a középiskolában még azt gondoltam nem igaz, de azóta...Elfelejtek levegőt venni, ha kiderül az igazság, ha ez a Lio leleplez mindennek vége! Elveszítem őket! Darylt, Zint, mindketten perceken belül mindketten nevetni fognak és együtt kántálni azzal, aki nyilvánvalóan nem az, hogy én!
Kimondja! Azt mondja buzi vagyok, egész testemben remegve állok meg előtte, döbbent, tátott szájjal meredek rá, ő pedig ellök. A fényképezőgépet elejtem, valahogy olyan szerencsétlen vagyok, hasra esem, a következő kép pedig, hogy Daryl segíteni akar felállni. Nem tudom mit mondjak...nem igaz, hogy nem vagyok buzi.
- Én...haza akarok menni
Megpróbálok felállni, közben elhagytam a gépem, de nem látok mert ellepték a szemem a könnyek, amikor leestem, így véletlenül előre lépek és nem hátra, neki valami keménynek. Elhűl ereimben a vér, neki Lionak.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Csüt. Júl. 25 2013, 20:11

So Ra hátul van... És én el is indulnék, de először Izzien kell túljutni. Félre értés ne essék, nem arról van szó, hogy nem szeretek vele egy helyiségben lenni, csak a tudat, hogy a barátnőm, és a volt barátnőm, egy légtérben lehetnek, eléggé zavaró. És azt sem tudom miért, mert ez az egész új. De nem baj. Nem lenne baj, ha nem azt mondaná, amit, mond. Ha nem puszilna meg, ha nem láttam volna, hogy félperccel ezelőtt még Andersont ölelte. És nem érdekel, hogy csak most csinálta-e vagy korábban is. Mégis csak egy aprót rebben a szemem, rosszallásul.
- Isabella... szerintem nem ketten vagyunk... - súgom neki halkan, aztán mennék tovább. De nem lehet, mert Anderson beszól Kiliannek, és ha mindez nem lenne elég, még fel is löki, amihez igazán semmi joga nincsen, mert Kiliant még életében nem látta. És mert... khm... Kilian azt mondta, én vagyok a legjobb barátja, annyit meg még én is tudok, hogy egy legjobb barát nem lép le, amikor a másiknak szüksége van rá.
Kiliant felsegíti Daryl, legalábbis remélem, én meg egészen nyugodtan, közlöm Andersonnal a véleményem.
- Anderson. Csalódtam benned... Eddig reméltem, hogy valóban csak rasszista vagy, de most már bizonyos, hogy a saját identitásoddal van bajod, és ezt másokon próbálod levezetni. Létezik annál buzisabb megnyilvánulás, minthogy egy nálad gyengébbet bántasz? - Mire befejezem már előtte állok, így Kilian is csak nekem ütközhet, de igazából mindegy, mert ha Andersonnak ütközik akkor is megvédem. Mondjuk hátrébb húzom és félreteszem az útból... - De nyilván mással már nem mersz kiállni, elvégre csak egy nagyszájú barom vagy.
Folytatom Anderson felé nézve és várom a reakcióját... Miért érzem úgy, hogy ez fájni fog nekem? Na mindegy. Egy biztos, én nem ütöm meg, nem égetem magam állati magatartással, azt meghagyom neki. Túl intelligens vagyok ahhoz, hogy ennyi ember előtt romboljam a rólam alkotott képet...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Pént. Júl. 26 2013, 12:43

Sötéten nézek Hyunra, mint egy ázott kutyára, az sem tetszik, hogy Izzie MIATTA hanyagol! Összerakom őket és mindketten meg fognak fizetni, csak a megfelelő alkalomra várok, hogy So Ra előbukkanjon. Minek vinnék csak egy nőt, ha lehet kettő is? Miért kavarnék kis kakit, ha lehet nagyot is?
De ami a legjobban megráz az pont a kis pöcs, Hyunról el is hittem, hogy seggbedugit játszanak egy sötét szoba mélyén, de Dének mi köze ehhez a buzihoz? A srác két lábon járó katasztrófa, ahhoz sincs töke, hogy egy értelmes szókapcsolatot megfogalmazzon, na ná, hogy rászállok! Nem volt bajom a fajtájával, amíg le nem buziztak minket Dével, amíg LIA azt nem hitte a másik csapatban játszom, ÉN! Különben is kezdek egyre szarabb hangulatban lenni, mert amíg én terelgetem Dé életét a megfelelő irányba, pénzhez és nőkhöz, addig ő a fene nagy lelkével olyanokkal áll szóba mint az a szőke kis nyomoronc és főleg HYUN! Dének elvből utálnia kéne, mellém állnia, kidobni a buzikat, erre ő felsegíti a szőkét és úgy szól hozzám, mintha én lennék a világon a legnagyobb paraszt. A kiscsávó, aki lehet maximum 15 meg sem tudja magát védeni, hogy legalább emberré nőne a szememben, elejti a gépét és elkezd bőgni, közben nekem jön. Reflexből rúgok belé egyet, megmondtam, hogy ne jöjjön a közelembe! Nem sikerül akkora fájdalmat okoznom, mert Hyun elhúzza, de azért kap a gyomrába a kicsike. Remélem itt helyben összefossa magát, mert úgy nézem neki ennyi is elég lesz.
http://www.lanawin.hu/oldal/kocka.php
- Tudod Hyun minden hetero embert irritálnak a buzik, de te ezt nyilván nem értheted. Az erősebb túléli, a gyengébb haljon meg.
Vetem oda, még akkor is, ha tudom valahol igaza van, talán ha ő nincs vele nem lököm el a kis szőkét.
- Egyébként nem bántottam, csak ellöktem, a fájdalomtól különben is erősebb lesz, csak szívességet teszek neki. Akarod tudni milyen az, ha én bántok valakit? Tudod, hogy bármikor beverem a képed. Ja, egyébként egy ideje már én dugom Isabella Williamset, igaz veled nem szívesen osztozom ki tudja merre jár a farkad.
Remélem So Ra épp most lép ki
- De tudom, hogy nem bánod, mert te is buzi vagy és So Ra csak álca
Megadom Zinnek is a kegyelemdöfést, olyan szánalmasak, szinte sajnálom őket. Őt hasba akarom b*ni térddel, terveim szerint összerogyna és akkor már könnyű lenne őket kirugdalni az ajtón. A szemétnek eleve kint kellett volna maradni.
http://www.lanawin.hu/oldal/kocka.php
S ha már ilyen szépen elintézek mindenkit, hagy legyek igazi rossz fiú, megpróbálok belerúgni Kilian fényképezőgépébe, viszont túl messze van, lehet, hogy csak az ő lábát találom el.
http://www.lanawin.hu/oldal/kocka.php

_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Vas. Júl. 28 2013, 22:41

Zin úgy pöcköl félre a szavaival, mint egy idegesítő legyet. Visszasétálok Liohoz, de érzem, ahogy könnycseppek gyűlnek a szemeimben. Nem ezt vártam volna, hogy ilyen érzéketlenül viselkedik. Szinte rám se nézett! Gépies, és semmit mondó minden... ez nem barátság. Ez szánalom, méghozzá a részemről, mert én komolyan akartam, de ő meg szarik az egészre, láthatóan. Felemelem kissé a fejem, hogy ne látsszon, könnyes lett a szemem, és a rohadt életbe, azért sem engedem kibuggyanni az árulókat! Túl érzékeny vagyok... egy hülye picsa. Nem csoda, hogy senkim sincs, úgy igazán. És most még az önsajnálatba is belemerülök... remek.
Azonban nem tudom sokáig magam ostorozni, és nyalogatni a sebeimet, mert a fiúk rögtönzött pisilőversenyt tartanak. Csak megforgatom a szemeimet, de amikor hallom, Zin hogy szól Lítiumhoz, és ő milyen hangsúllyal vissza, akkor világossá válik, hogy ez jóval korábbra nyúlhat vissza, és hogy nem szimpla antipátia. Tátva marad a szám, ahogy hallom Zint ellenségeskedni, sosem láttam még ilyennek. Gyorsan becsukom, ahogy Lítiumra kapom a tekintetemet, készen arra, hogy lefogjam, mert tudom, hogy ennek nagyon-nagyon rossz vége lesz, de ahogy rá nézek, az ő pillantásában is csak az elutasítást találom, és ez ismét nagyon fáj. Aztán, ahogy meghallom a szavait: az erősebb túléli, a gyengébb haljon meg... már nem az fáj, ahogy rám nézett, hanem az, amilyen módon csalódást okoz. Hogy mondhat ilyet? Hogy viselkedhet így?! És ha ez nem lenne elég, még engem is leleplez, amiért szívem szerint alaposan képen törölném, de addigra már nincs is mellettem. Ehhez kurvára nem volt joga!

-Állj már le!-
Kiáltok rá, és a hangszínem is arról árulkodik, hogy totál kikeltem magamból, mert nagyon megemelkedik. Totális a döbbenet bennem, egyszerűen képtelen vagyok felfogni ezt a sok eseményt, szót, érzelmet... hányingerem van, és szédülök, miközben látom, hogy Lítium hogyan süllyed egyre mélyebbre, és mélyebbre.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szer. Júl. 31 2013, 02:21

A rémálom egyre idegtépőbb, szeretnék végre felébredni. inkább lemondanék a boltról, ha ezek az emberek, itt körülöttem (és SoRa a háttérben) mind a barátaimnak mondhatnák magukat. Nem csak az enyéimnek, hanem egymáséinak is. Azt hiszem, ez sokkal nagyobb ajándék lenne, mint maga a bolt. És esélytelenebb, mint megnyerni a lottó ötöst.
Leginkább Lio viselkedése zavar. Nem értem, hogyan lehet valaki ennyire pokróc. Annak ellenére, hogy én örömmel fogadok valakit (Kilit), ő látványosan ellenséges vele. Át kell gondoljam, vajon valóban kedvel-e engem. Hiába vette meg nekem a pizzázót, ha az érzéseimet semmibe veszi. Elmondhatja a véleményét, (és gyakran elmondja, anélkül, hogy kérdezném), de ahhoz nincs joga, hogy nekitámadjon a vendégeimnek. Ha van oka rá, ha nincs.
Hiába igyekszem csitítani én, visszafogni Izzie..., semmit nem számít. Egyre durvább, és már nem csak Kilit bántja, hanem Zint, és Izzie-t is. Engem is. Ezt az oldalát én eddig kevésbé ismertem. Velem szemben még sosem volt ilyen. Vagy ha volt is, én nem vettem észre (vak voltam?).
Annyira feldúlt vagyok, most csak durvaságot tudnék a fejéhez vágni (és tudom, ezt utólag megbánnám), inkább Kilit segítem fel, és próbálom megnyugtatni, Lioval most Zin és Izzie foglalkozik (egyikük sem kedvesen)
- Kilian, kérlek, nyugodj meg, nem lesz semmi baj- mondom neki nem túl meggyőzően, hiszen én sem hiszem el, amit mondok. Lio valamiért begőzölt, és jól ismerem már ahhoz, hogy tudjam, ilyenkor nehezen áll le (vagy már nem is tud).
Zin és Lio vitája csak félig jut el hozzám. Zint sokkal békésebbnek ismerem annál, hogy engedje magát provokálni. Lio pedig mindent bevet. Izzievel hozakodik elő, és egy pillanatra megfagy a levegő... (Csak bennem, vagy ezt más is érzi?)
Kiliant egy csendes sarok felé próbálom terelni, de Lio még most is utána rúg (bár lehet, hogy csak a fényképezőgép volt a cél). Ez sem mentség. Izzie felkiált, és én is elengedem Kiliant, hogy Liohoz intézhessem szavaimat:
- Bakker, ha nem bírsz magaddal, húzzál innen a francba!- Ha valaki ismer, márpedig Lio jól ismer, tudhatja, hogy elveszítettem a türelmemet. Én soha nem kiabálok, nem beszélek csúnyán (főként nem a barátaimmal), szóval már ebből látszik, hogy nagy gáz van.
Reszketek. Ha nem Lioról lenne szó, talán be is húznék neki egyet, annyira elegem van most belőle. És azt is tudom, képtelen lennék rá, mert sokkal jobban szeretem annál. Ezért vagyok lúzer. Saját hülye érzelmeim rabja vagyok. Erősen gondolkodom, hogy visszaadom neki a kulcsot, és valami gorombaságot vágok a fejéhez (hova dugja fel magának, ha már ez a központi téma), de erre képtelen vagyok. Egy biztos. Nem engedem, hogy bántsa Kiliant. Ez nem fair. Nem igazságos. Azt hiszem, életemben először állok vele szemben. És remélem, hogy ez átmeneti állapot. Túl régóta a barátom, túlságosan sokat jelent nekem, és megőrülnék, bele betegednék, ha elveszíteném a barátságom vele. Nincs is másom rajta kívül... Hogy hozhat ilyen helyzetbe?
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szer. Júl. 31 2013, 22:07

Azt hiszem ez életem legrosszabb napja mert, mert a gimiben is csinálták, de fele annyira sem volt megalázó mint most ez a pillanat a legjobb barátom, Daryl és a lányok előtt. Egy darab kakiknak érzem magam és azt hiszem az is vagyok, a legrosszabb, hogy Lio igazat mond a buzizással kapcsolatban és ez...ez rosszabb bárminél. A gimiben még nem tudtam, hogy az vagyok, akkor arra gondoltam nem baj, ha azt hisznek, amit akarnak, engem nem érdekeltek a lányok, de a fiúk se annyira, inkább csak orkokat képzeltem el meztelenül. Most viszont...Darius viszont... Meleg vagyok mert Úgy vágytam rá, mint egy férfira, mert lenyűgözött, mert... Nem igazán látok, olyan hirtelen gyűlnek a szememben a könnyek és Lio azt mondja haljak meg. Meg akarom mondani, hogy én nem vagyok gyenge, de lefolynak a könnyek az arcomon. Ez azt jelenti, hogy nekem nem szabad élni? Azért mert buzi vagyok? Ez nagyon csúnya dolog, nagyon, talán igaza van...nem tudom honnan tudja, de nem kellene annak lennem, nem szabad úgy gondolnom a fiúkra, elképzelni őket meztelenül Isten meg fog büntetni, el vagyok veszve...és ha Zin és Daryl megtudja mindennek vége. Egy ütést érzek hirtelen, nagyon fáj, elkezdek sírni. Le is esem a földre, Daryl húz fel és Isabella, akit Lio megdugott sikít és Lio Zint is bántja és Daryl kizavarja őt.
- Nem akarom, hogy Zint bántsa, nem akarom
Zokogom Darylnek, én igazán nem akarok sírni, de soha nem rúgtak még ennyire meg, nagyon fáj a hasam és nem tudok felegyenesedni. Teljes erőmből, ami nem tudom honnan van belekapaszkodom Lio karjába, nem akarom, hogy Zinnek is úgy fájjon mint nekem, ő nem tehet róla, hogy buzi vagyok.
- Kérlek, verj meg engem, én vagyok a buzi nem ő.
Zokogom és ezt rettenetesen fáj kimondani, annyira, hogy majd belehalok közben, de muszáj, különben ez a férfi mindenkit miattam fog bántani!

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szer. Júl. 31 2013, 23:11

Komolyan, néha nem értem magamat. Itt áll előttem ez a nagyra nőtt barom, és lesüt róla, hogy egy beképzelt... Az. De hogy még gondolkodni se legyen képes! Maga alatt vágja a fát, minden egyes megjegyzésével fegyvert adva a kezembe, hogy visszavághassak. Úgy, de úúúúgy megütném! Már csak azért is, mert nem vagyok elég gyors, és gyomron rúgja Kiliant, ami enyhén szólva is undorító, még ha nem is éri teljes erőből, az én nyüzüge szobatársam biztos megérzi.
- Értem, szóval a lakosság 60%-a meleg, ugyanis ennyien fogadják el, a felnőtt szavazó népességből a homoszexualitást, arról nem is beszélve, hogy hamarosan engedélyezni fogják a házasságot melegek közt. Lehet valami iszlám országban lenne a helyed... ott tényleg megölnének, amiért a saját nemedhez vonzódsz
Valószínűleg Anderson annyira gyökér, még a híreket sem követi, így fogalma sincs róla, hogy mi zajlik körülötte. Pedig még szavazás is volt! Vagy közvélemény kutatás... tudom is én. Azt tudom, hogy nem elleneztem a dolgot, elvégre nekem tök mindegy, ki kivel mit csinál, nekem van párom, és kész. Legyen mindenki boldog, akivel akar.
- Ellökted, aztán belerúgtál - pontosítok, mert ezt történt. És remélem érti, hogy ez még egy ok, hogy lenézzem, közbe vetnék mást is, nevezetesen, hogy ha az, amit eddig ellenem tett bántásnak bizonyul, akkor röhög a vakbelem, mert semmiség volt. Ez persze nem igaz, néztünk már ki, mindketten elég szarul, de lényegtelen. Ami miatt képtelen vagyok megszólalni, az a megjegyzés, amit Izziere tesz. Egy pillanatra kinyitom a számat, aztán becsukom. Csalódott pillantást vetek Isabellára, de ő ezt nyilván nem látja, mert napszemüveg takarja a szemeimet. Szerencsére elég hamar kaparom össze magam a döbbenetből, és bár sejtem, hogy emiatt Izzie még kicsinál - de hé! lefeküdt ezzel a szeméttel, ráadásul, Anderson úgy beszél róla, mintha valami riherongy lenne! - így Anderson felé fordulva megadom neki a kegyelem döfést.
- Anderson, csak egy buzinak van szüksége rá, hogy azt bizonygassa volt már nővel, de ki kell ábrándítsalak, még mindig nem érdekel a nemi életed - és bár tudom, hogy messzire mentem, nem áll szándékomban megállni. - Semmi közöd a kapcsolatomhoz So Ra-val - vetem oda, csak úgy mellesleg és nyelek egy nagyot, hogy lenyugodjak. Ha reménykedtem is, hogy az állítólagos barátja előtt nem hülye, akkor az most szertefoszlik. Bár számítottam rá, hogy behúz, a gyomorba rúgás, elég váratlanul ér. Megtámaszkodom a mellettem lévő székbe/asztalba, tudja fene mi az. Egy pillanatra összeszűkülnek a szemeim, aztán kitágulnak, de csak azért sem nyögök fel hangosan, mert nem érdemli meg ez a rohadék, hogy tudja, ez most elég rendesen betalált. Persze a másik kezem így is odakapom, és valamelyest görnyedek is, de csak lenyelem az egészet, és kiegyenesedem újra, hogy még a képébe vághassák pár finomságot. Nem érdekel, hogy Izzie mit kiabál, sem az, amit Daryl mondd. Én nem akarom, hogy elmenjen, élvezem, hogy a "barátai" előtt saját magát járatja le. Azonban, ahogy Kilian kúszik be a képbe megijedek. Mi a francot csinál? Épp őt védtem, erre elront mindent!
- Kilian! Maradj ki ebből - nézek rá a kis hülyére és lerángatom Anderson karjáról. Fel sem fogom, hogy azt mondta, hogy buzi. Meg egyébként is, amilyen kis hülye, ilyen állapotban azt is bevallaná, hogy három éves, óvodás kislány, ha felfognám sem venném komolyan. Elvégre, mit tud ő, az orkokon kívül? Lényegtelen. Kicsi az esély, hogy gyorsabb leszek, mint Anderson, de legalább útban vagyok neki, ha bántani akarja - megint - Kiliant.

//kidobtam, basszus, 1-es XD meg leszek ütve már megint XD//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Pént. Aug. 02 2013, 19:08

Hát én beszarok rajtuk! Az állítólagos barátaimon és most még Woo is sokkal bénább mint szokott. Izzie mindjárt szívrohamot kap, ez meghat egy kicsit, na jó...igen, eléggé meghat! Persze ő tehet róla, tudja, hogy utálom Woot, mert mindenki tudja, hogy utálom erre csaknem a nyakába borult! És minek?! Hyun le se szarja, ott a kis buzi szeretője és So Ra, aki elbújt. Ez egyrészt jó, allergiás rá, amikor megkeverem a puding pasiját, másrészt Hyuntól többet vártam, azt hittem érdekli a nő, hogy majd pipa lesz. Mellé, jobb, hogy So Ra nem volt kint. Egy percig rá figyelek, Izziere.
- Jól vagy?
Azt nem érzékelem miket gondol rólam, hisz nem látok a fejébe, de elég csalódott lennék, én kedvelem, de megbeszéltük: dugjuk egymást érzelmek nélkül, mert nekünk ez így jó. És lám kiderült mennyire egyformák vagyunk, hol ő hitte, hogy én vagyok az ő szexjátékszere, hol én, mindketten kihasználtuk a másikat, ez nem új, nekünk így megfelelt, ezt fel kellene vállalni, jó volt, nem? Nekem jó volt. Oké, Daryl szentimentális, jó, ápolgassa a kis pöcst, ami aztán jön, viszont fejen b*sz. Úgy nézek rá, mintha most látnám először. Elzavar, nem kidob. Ő, engem. Most b*ok hozzá egy éttermet, erre ő kidob mert arrébblököm egy kicsit azt a buzit meg beszélgetek Zinnel. A gyomorbavágás csak a bónusz. Idegesít, ahogy a gyerek elkezd bőgni, hülye háttérzaj az egészhez, főleg Déhez mert most... Ha Hyun ügyes lenne most verne le, le tudna, de béna. Mert abban a percben én is az vagyok, semmi csúnya nem jut eszembe, amit mondhatnék neki, ami eléggé kifejezné, hogy ez... rosszul esik! Basszus, nagyon! Az a minimum, hogy mellém álljon, a legjobb barátom! Vagy most a szőke miatt van berágva? Kockára teszi a barátságunkat miatta?
- Jó!
El fogok menni! Kidobott, kész vége. De Zin még megérdemel egy jackpotot. Woo azzal égeti magát, hogy a melegházassággal jön, aki ilyen híreket olvas nem tagadhatja. Megemelem egyik rosszindulatú szemöldököm.
- Gratulálok! Majd küldj meghívót annak a baromnak
Nem nézek Dére, de neki szól. Persze tudom, hogy csak okoskodik, nem akarja elvenni a buzit. Ó hát belerúgtam, ha nem bírja haljon meg tényleg. Hyunt már épp elintézném és mennék a francba, ahová az állítólagos barátom küldött, de a köcsög tovább táncol az idegeimen! Úgy nézek a szőkére, mintha egy rántással akarnám miszlikbe aprítani. A rohadt kis buzi belémkapaszkodik, védi a szerelmét, nem...nem érdekel, mit csinálnak éjjelenként, most pofont fog kapni, ököllel, ha betalál vérezni fog. A szája, az orra mindegy, erős lesz, nem úgy mint az a hasbaököl. A bolond Woo eléáll, akkor ő kapja, nekem teljesen mindegy, bevertem már egy párszor a gusztustalan pofáját. És igen, valaki vérezni fog én meg átlépek a hullájuk fölött, hacsak Hyun nem állít meg, mert mondjuk kiütöm, megyek a francba, hol lenne ő ahhoz elég tökös?!

//ötöst dobtak, rátok bízom kinek mije fog vérezni XD//


_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Vas. Aug. 04 2013, 06:44

A legnagyobb rohadás az egész történetben, akár honnan is nézem, az, hogy egyetlen embert érdekel, hogy mennyire kikészít ez az egész... és nem, az nem a volt pasim, aki még vagy másfél évig halál belém volt zúgva, miután kidobtam. Nem is bárki más az étteremben, bár a többiektől ezt jobban megértem, Kilinek nagyon fáj, Daryltől meg mi jogon is várhatnám el? Mégis, Lio az, aki rákérdez. Az a Lio, aki csak időnként jól megkefél, aztán viszlát. Aki nem romantikus alkat, nincs ilyesmire szükségünk. Többet lát meztelenül, mint ruhában, többet nyögünk, mint amennyit beszélgetünk... oké, ezek lehet, hogy kissé túlzó megállapítások, de ha józan ésszel is belegondolok, akkor is van benne nagyon nagy igazság. Az arányokban is.
Hálás vagyok neki, ennek a baromnak. Az érzelmeim rabja vagyok, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már nem is igazán érdekel, hogy mekkora egy tahó tuskó, azért, mert figyelmet fordít rám. Tényleg szánalmas, mennyire vágyom erre, a figyelemre, a törődésre, te jó ég! De mégis így van, és azzal csak rosszabb lenne, ha hazudnék magamnak, ezt már rég megtanultam... akkor is fel kell vállalni az érzéseimet, és a véleményemet, ha az megaláztatást von maga után. És azt von, ehhez nem kell látnom Zin pillantását, mindent elárul a tátott száj, és ahogy ezen a kijelentésen _is_ túllép, mint a vasárnapi híreken hétfőn. Annyira hidegen hagyja, maximum lesajnál... és ez az, ami tönkre tesz mindent, a közönye, a szánalma. Mert ha bántaná, hogy (ahogy elnézem az ősellenségével) kavarok, nem tudná így visszafogni magát. Én ebben a kibaszott egyenletben már csak egy megfejtett, felesleges betű vagyok. F*szt akar ő barátságot, gondolom, maximum sajnál, amire rohadtul nincs szükségem, annál sokkal nagyobb az önbecsülésem, főként, hogy a sajnálata most mehetett át lesajnálásba.
Szóval megrázom a fejem Lio kérdésére. Nem. Abszolút nem vagyok jól, mitől is kéne úgy éreznem magam? Attól, amekkora tetűként viselkedik? Vagy amekkora tetű az exem, az állítólagos jóbarátom?
A kezemet a számhoz kapom, ahogy Derílium kizavarja Lítiumot. A szemeim kikerekednek, és elkezdenek folyni azok az áruló, rohadék könnyek. Túl zaklatott vagyok, és igazából túl lényegtelen jelen történetben, ezt én is tudom, ez nem az én harcom semelyik oldalról sem, de szerintem ennek nem is kéne harcnak lennie. zin pedig szavakba önti, ami eddig is nyilvánvaló volt a számomra, ezzel belém is rúg még egyet, de ez nyilván nem érdekli, ugyanúgy, ahogy az eddigiek se. Az ajkamba kell harapnom, hogy ne törjön fel belőlem a zokogás, katasztrofális a helyzet. Kilian coming outja, hogy ő a buzi, szerintem egy csepp a tengerben, de azért szánakozva nézek rá, szegény... iszonyatosan sok, és nehéz lehet most neki ez az egész. Kis szőke manócska.
Elkapom Lio kezét, és erősen fogom, hátha vissza tudom tartani attól, hogy tovább verje a népet (konkrétan ez történik, egyikük sem tud visszaütni neki...) de nem vagyok elég hatékony, kirántja a kezét, ezzel majdnem fellökve engem is, iszonyatos erő és indulat van benne, de szerencsére meg tudok támaszkodni egy asztalban, ő pedig megint lecsap. És most már nem érdekel semmi, fogom magam, és beállok a tűzvonalba, hogy megpróbáljam kirángatni az üzletből, így jó eséllyel állok az útjukba, ha valamelyikük megint lecsapna, bár eddig Lio volt, aki ütött. Minden esetre elé állok, megragadom, és ha Zin lecsap, akkor pont annyira vagyok neki útban, mint egy úthenger, és biztos, hogy nem tudok elugrani onnan, leginkább, mert Liora figyelek. Könnyes szemekkel nézek rá, végre meg merek szólalni, még ha zokogó is a hang (remélem, nem, mert az már tényleg mérhetetlenül szánalmas lenne).

-Hagyd abba Lio, kérlek, menjünk!-
És ha úgy alakul, akkor ki is sétálok vele innen.

//Na lássuk csak, 5-öst dobtam arra, hogy Lio ellök-e, így állva maradtam, és 2-est arra, hogy útban vagyok-e, amennyiben még kívánjátok egymást csépelni. Azt hiszem, ez fájni fog! XD
Ja, és bocs az elején a sok rinyáért, már én is unom Izzietől, de hát ilyen korszaka van a szentemnek. ^^//

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Hétf. Aug. 05 2013, 17:24

Önző vagyok. Talán azért haragszom ennyire, mert az öröm csak néhány pillanatig tartott. Csodálatos, felemelő érzés - nem az, hogy bolttulajdonos lettem, hanem- hogy a barátomnak ennyire fontos vagyok, hogy ilyen ajándékkal lep meg. Többet ér ez bármilyen nyálas szónál. És mert Lio azt gondolja, a pizzázó a szívem csücske (és részben igaza van), ezzel akar nekem kedveskedni.
Csak azzal rontja el, hogy rátámad a barátaimra. Bárki csitítja, ő csak tovább hergeli magát és üt, vág. Kikelek magamból. Ha tudnám, már most elmondanám, hogy nem rá haragszom, csak arra, amit tesz... de arra nagyon. Őrá sosem tudnék haragudni. Akkor sem haragudtam rá, amikor összetörte magát a motorral, vagy amikor leszedte magáról a gipszet... Lio ilyen: heves és meggondolatlan.  Más, mint én. Egészen más. De én mégis szeretem. Nem csak az elmúlt 8 év miatt. Nem a hiánya erősítette fel bennem az érzelmeimet. De valaha csak ő volt nekem... Úgy, mint barát, mint lelki társ, mint tesó... És ma ő áll hozzám a legközelebb.
Már nem szívhatom vissza, amit mondtam, és amikor elindul, utána lépek, bennem van egy vágy, hogy visszatartsam és még egy, hogy most megszabaduljak tőle... (mindenkitől), mert úgy fáj bennem minden, ahogy eddig sosem fájt semmi.
Gyűlölök csalódni. Hiába lettem felnőtt, a korom azt mutatja, az vagyok, a naivitásom sosem sikerül levetkőzni, és mindig csalódom, amikor rájövök, a világ nem lesz tökéletes, én hiába teszek érte bármit. Hiába  teszek jót másokkal, csak annyit kérve cserébe, cselekedjenek ők is ugyanígy... Mindig lesznek ellentétek, harcok, háborúk.. a világ sosem lesz tökéletes.
Izzie sír... A könnyeit látom, és ő Liohoz húz, az ő keze után nyúl. Így a legjobb. Legalább Lio sincs egyedül. Kili már Zin védelme alatt, SoRa az egészből talán semmit nem vett észre (hát hol van ez a lány?), én meg felesleges baromnak érzem magam.
Legszívesebben elmennék... Alabamába... Az jó messze van. (És ennek külön története van, miért pont ide, de hosszú lenne elmesélni.) Akárhogy is, én ma képtelen leszek kinyitni. Ha SoRa elviszi a műszakot, hát tegye, de én ma nem maradok. Kedvem lenne belerúgni valamibe, így ma este leginkább magamban teszek kárt...
Aztán beszélnem kell Lioval, Kilivel... Szégyellem magam. Szégyellem, hogy ilyen tehetetlen vagyok, hogy ennyire határozatlan, hogy ennyire összezavart... Istenem...
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Kedd Aug. 06 2013, 15:41

Tátott szájjal nézek Zinre, hogy ilyen sokat tud a homoszexuálisokról. Én nem is tudtam, hogy lehet nekik esküdni, akkor ez azt jelenti Isten is támogatja? Szóval már majdnem egy fokkal boldogabb vagyok, ami most nagyon nehéz, de akkor Zin felemlegeti az Iszlám országokat és megint elsápadok. Tudom, hogy ő nem iszlám, de más a színe mint nekem és ha megtudja, hogy én... Szeretnék most azonnal összeesni és meghalni, de nem tudok. Főleg mert nagyon féltem Zint. Reszketni kezdek, ahogy kimondja azt a szót, amitől a világon legjobban félek: buzi. És a könnyeimtől nem igazán látok, nagyon homályosan és ha lélegezni akarok le kell nyelnem őket. Zinre nézek, aztán Liora, ez már talán nem is rólam szól, hanem róluk. Lehet, hogy Andersonnak tényleg igaza van? Nagyon furcsa, hogy Zin ennyi mindent tud a melegekről! Ő is megsérül és ez nekem még jobban fáj, a könnyeim is erősebben folynak, olyan vagyok mint egy élő patak. Ő igazán nem tehet róla, nem akarom, hogy szenvedjen, akkor se ha meleg. Ha elárulom neki, hogy én is az vagyok, lehet, hogy jobban fogja magát érezni. Bárcsak igaz lenne! Ha nem lenne ilyen veszélyes ez a helyzet elkezdenék imádkozni, hogy ne egyedül legyek ezzel. Biztos neki is nagyon fáj és annyira szeretem rácsimpaszkodom Liora, iszonyatos rémület fog el, attól, ahogy rám néz, de nem engem el csak akkor, amikor Zin elénk vág. Felkiáltok, hangosan és összerogyok, nem akarom, hogy letépjék az arcomat! A pofon így nem engem fog eltalálni. Bármennyire is sokkhatás alatt vagyok felnézek, látnom kell mi történt Zinnel. Minden az én hibám! Remélem Isabella kiviszi innen Daryl barátját, könyörgöm tüntessék el, könyörgöm! Zinhez mászom azonnal, nagyon félek, hogy meg fog halni!

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szer. Aug. 07 2013, 08:56

Nem igazán értem, hogy mi történik, és itt nem arra gondolok, hogy nem fogom fel, mert azzal nincs bajom, egyszerűen csak a miértek és az események ilyen módon való alakulása az, amit nem tudok feldolgozni. Legkevésbé Isabellát... Annyi pasi van a világon, miért azt az egyet találja meg, akivel nem akarom együtt látni? Andersonnál még Sparks is jobb, és ez mindenképpen nagy szó, mert a HH tulajdonosáért sem rajongtam soha.
Talán rosszul teszem, hogy átmenetileg nem óhajtok foglalkozni a témával, de nekem így a könnyebb. Egyszerűen kizárom a tudatomból ezt az információt, és a feszültséget, amit részben ez is generált, Andersonon próbálom levezetni.
Csak kicsit nyugtat meg, hogy Daryl is elküldené ezt a barmot. Kicsit, mert ez nem változtat azon a tényen, hogy bántotta Kiliant, úgy, hogy nem is ismeri. Még ha igaza is van, és Kilian valóban megérdemelné, akkor is megérdemelt volna egy esélyt, annyit még tőlem is kapott, és én is túl éltem. Valahol mélyen, talán kedvelem is a szőkét, de ezt sosem mondanám meg neki, ha utólag megkérdezi, majd azt mondom, csak egy ürügy kellett, hogy Andersont provokálhassam.
Röhejes, hogy nincs tisztában semmivel sem, és szánalmasnak érzem a visszavágását is. Még ha lenne is igazság abban, amit feltételez, tudhatná, hogy őt sosem hívnám meg. Így csak egy lesajnáló sóhajt kap, és már le is tudnám, elvégre, látszik, hogy menni készül, de Kilian magánakciója, tönkre tesz mindent.
Természetesen elé állok, és nem hagyom, hogy az ez a szemét, bántsa. A gond az, hogy Andersonnak teljesen mindegy, melyikünket üti. Nem ér váratlanul a dolog, ha akarnám ki is védhetném, mégsem teszem, mert mint korábban mondtam, nem süllyedek ilyen mélyre.
Anderson ökle betalál, a napszemüvegem lerepül, de még előtte, felszakítja a szemöldököm. Vagy az ennek a baromnak az ütése volt? Igazából mindegy. A szemüveg a földre pottyanva törik, én meg összeszorítom a szemeim és a fogaim, hogy ne hagyja el, még egy apró nyögés se a számat. Kicsit meg is tántorodom, most nincs a közelben egyetlen szék sem, amibe kapaszkodhatnék.
Fogalmam sincs, hogy kerülök a földre, csak Isabella hangjára nyitom ki a szemem. A hangjában sírás, ennek a szemétnek könyörög, és vele akar menni?
Nagy szemekkel pislogok, és reménykedem benne, hogy csak a szemüveg hiánya miatt látok rosszul, de valószínűleg nem. Hirtelen nagyon sok érzés kavarog bennem, és egyiket sem tudom hova tenni. Ha kimennek, még legalább egy percig, csak nézek utánuk, bambán... mert nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Közben pedig, csorog a vérem, a szemhéjamtól lefele, de ezzel pont nem foglalkozom.

//Isabella, téged sosem bántanálak (legalábbis szándékosan nem)! Én is bocsi a sok értelmetlen baromság miatt, de ki kellett írni magamból Very Happy//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Csüt. Aug. 15 2013, 21:19

 Olyan, mintha én lennék a helyzet idiótája, ez csak akkor esik le, amikor Izzie megrázza a fejét. Rögtön Woora rontanék ezért is, mert mindig minden természetesen az ő hibája! Akkor megállok a mozdulatban, a döbbent többiek, visító szőke, szánalmasan tébláboló Hyun, gonosz Daryl és síró Isabella kizökkentenek. Egyszerre nagyon sok, nem mintha érdekelne, de úgy látszik hat rám a körülettem lévők pszichikája és valamennyire megdöbbenek. Próbálom magamnak bemesélni, hogy a lány közvetlen azután kezdettel sírni, hogy a buzi bevallotta bűnét, úgyhogy nem miattam, elég szánalmasan hangzik a fejemben. Na és megvertem?! Izzie elém áll, Woo nem üti meg, jól teszi, meghalna. Én hagyom magam neki megragadni. Rövid pillantást vetek Dére, nincs erőm sajnálni, még én érzem magam sértettnek! Mintha elárult volna, egy perc alatt az ostobasága miatt feláldozott mindent, évtizedeket. Erőszakkal szakítom el tőle a pillantásom, nem szeretném látni bármi is a reakciója, teszek egy lépést Isabellával előre. Ő is jön velem, azt hiszem, őt is megbántották, nem csak én. Láttam, ahogy ezek ketten néznek egymásra! Hogy le merte sajnálni az a csótány, pedig fontos neki, érzem a csontomban, hogy belül majd meg szakad, legszívesebben őrjöngő kacagásban törnék ki, látva, hogy megint betörtem a képét, hogy igazam volt mert a buzi megy nyalogatni és mert közöltem vele a legfontosabbat. Hyun nem volt még ennyire béna, a nő miatt van, szinte élvezem a káoszt, csak Dé rendít meg egy másodpercre, aztán maga Isabella. Fél kézzel gyorsan átkarolom. Az érzékenységgel nem sokat tudok kezdeni, de síró nőkkel még mindig többet, átlépek Hyun teteme felett, ha tehetem rálépek a szemüvegére, búcsúajándék. Nem reagálom le, mintha teljesen véletlen lenne, aztán van már egy bizonyos mennyiségű számlám Izzienél.
- Gyerünk.
Morgom, senkinek nem köszönök, egyszerűen kisétálunk és amint kiértünk magamhoz szorítom. Miért érzem azt, hogy ez lesz a vesztem és most én fogok kapni? 
Logikus érveim vannak. Woo egy rakás hangyaszar, a buzikat meg kell verni, Daryl kitépte a szívemet. Ez nem igaz, de fel kell dolgozni, az biztos. Az átkozott szívroham óta lettem ilyen nyálas, hogy nekem valamit is feldolgozni kell, elismerni, a fenébe, barom voltam! Az a gyíkfos annyit se ért, hogy ráleheljek, Woot meg elintézem bármelyik buzi bárban, de most már késő utánagondolni, szétvertem az egész társaságot.
- Eléggé elcsesztem, allergiás vagyok rájuk, ha buzit látok egyszerűen bepöccenek, én...
Rohadt életbe! Felemelem az állát, ha sír lecsókolom a könnyeit.

// nekem nagyon tetszett a hszed Zin, Hyun érzékeny oldala, waooo!! Very Happy A szemüveget rád bízom!//

_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szomb. Aug. 17 2013, 22:39

Próbálom kirángatni Liot, de nem mozdul. Nem vagyok elég erős, sokkal stabilabb nálam, bizonyára lelkileg is... mert én bizony sírok, hogy is ne tenném? Zin egy oltári s*ggfej, még annyi sincs benne, hogy emberszámba vegyen, Lio pedig egy tahó, visszhangoznak a fejemben a szavai, és hányingerem van... mégis, ő az, aki megkérdezi, hogy jól vagyok-e, ő az, akit érdekel, ő az, aki törődik velem. Nem más. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy válogassak, egyébként is már mindegy, tudom, hogy én tudok tenni az ellen, hogy tovább verje a bandát, úgy, ha kiviszem innen, naná, hogy ez a tervem. Végre reagál, átkarol, és kivezet.
Zokogva ölelem át a derekát, ez a legrosszabb ebben, hogy ha elkezdem, akkor nagyon mélyre kerülök, és nem tudom egykönnyen abbahagyni. Ha elkezdek sírni, akkor Niagara. Ó, Greg, szakadnál meg!
Csak arra leszek figyelmes, hogy felemeli az arcomat, és apró érintésekkel borítja. Kinyitom a szemem, az ajkai azok, de én indulatosan a mellkasába ütök, még akkor is, ha csak nyávogó zokogás jön ki a torkomból.

-Hogy lehettél ekkora barom?!-
Üvöltök rá hitetlenül, mert még most is alig vagyok képes felfogni a szavait. Azt gondolja, a gyenge embereknek meg kell halnia.
-Hogy mondhattad ezt?! Hogyan gondolhatsz ilyet?! Képes lennél hideg szívvel, gondolkodás nélkül belém vágni egy kést, ha beteg lennék?! Most is az vagyok, akkor hozhatod a karót!-
Tovább kiabálok vele, és tovább ütlegelem a mellkasát. Hihetetlen, hogy ennyire primitíven érzéketlen legyen, hogy ennyire ne gondolkodjon, inkább ennek tudom be, mint hogy komolyan gondolta, amit mondott.

//Jajj, nagyon béna lett, bocsi! Sad //

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Vas. Aug. 18 2013, 10:32

No igen. Tökösség. Ez hiányzik belőlem. Bár nem tudom, segítene-e a helyzeten, ha én is beszállnék a bunyóba. Igazából nem akarok megütni senkit. egyikőjüket sem (még ha némelyik meg is érdemelné). Békíteni akarnám őket, de olyan feszült a hangulat, hogy ötletem sincs, ezt hogyan valósíthatnám meg. Attól tartok, lehetetlen küldetés volna.
Nézem, hogy fajulnak el a dolgok, és aztán Liora kiáltok, csak azért, hogy abbahagyja végre. Nem az a szándékom, hogy elmenjen, de azt az ellenségeskedést, ami most belőle árad, mindenképpen ki szeretném űzni. A dolog nem ilyen egyszerű.
Kiliant hiába próbálom biztonságosabb helyre cibálni, ő makacs módon a két "kakas" közé áll. Én meg lebénulok, mert többfelé húz a szívem. Lio felé, mert ő a legjobb barátom, és a betyárbecsület miatt mellette volna a helyem (De most nincs igaza!) Kilian felé, mert ebben a sztoriban ő a gyámoltalan, akit meg kell védeni, Izzie felé, aki egyre elkeseredettebb és látszik, hogy nehezen viseli a történteket, és Zin felé is, aki kiállt Kilian mellett (vagy csak Lioval viaskodik?). Szar az egész....
Aztán talán Izzie könnyei törik meg a dolgot, Lio magával húzza, ki az üzletből, persze, előtte még van egy kis csetepaté, és Zin vérezni kezd, illetve a napszemüvege is lerepül. Ahogy meglátom, hogy Lio már Izzievel foglalkozik, én a bent lévőkre fordítom a figyelmemet.
-Sajnálom... őszintén... Fogalmam sincs, mi ütött belé...
Megnézem Kiliant, de ő csak nagyon meg van ijedve, úgy tűnik, nem vérzik sehol. Zin vérzik, és ha engedi, felsegítem a földről. Legszívesebben Kiliant küldeném, hogy keresse meg SoRa-t, illetve hozza/hozassa ide az elsősegély ládát, de lehet, hogy ez elcseszett gondolat, Kilian jelen pillanatban (úgy tűnik) még a nevét sem tudná megmondani, úgy meg van szeppenve. Tiszta zsepit adok Zinnek, és magam megyek a dobozért. Ha kell (és Zin igényli), ellátom a sebét.
Furcsállom, hogy SoRa azóta sem tűnt fel, de most ő a legkisebb gondom.
Hülyén érzem magam, fogalmam sincs, mit mondhatnék, minden szó csak üresen kongana...
- Kértek valamit?- kérdezem megilletődötten, és tudom, ez is hülyén hangzik, mintha csak a vendéglátós szólna belőlem, pedig nem az a célom... Csak megnyugtatni őket.
Benyit egy törzsvendég, nagy szemekkel néz rám, nem érti, miért van kint még a ZÁRVA tábla, amikor már nyitva kéne lennünk, és én csak annyit mondok neki:
-Elnézést, ma nem nyitunk ki...
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szomb. Szept. 14 2013, 19:48

Amikor eltűnik megnyugszom kicsit, de még mindig nem eléggé, főleg mert Zin vérzik és nem bírom a vért, nem akarom, hogy baja essen! Remegő alsó ajkakkal kúszom közelebb, azt hiszem a szeretet vezérel, mégis Daryl az, aki segít neki, én képtelen vagyok, csak nézek rá, mint egy újszülött, véres bárányra, az is szörnyű látvány lehet, vagy kisbaba, amikor megszületik.
- Zin
Nyögöm elhaló hangon. 
- Nem kéne mentőt hívni?
Kérdezem inkább Daryltől halálsápadtan, vadul reszketve. Az ajtóra pillantok, valami idegen próbál meg bejönni, keserűen nyeldekelni kezdek. Haza akarok menni, ezt én most nem bírom feldolgozni, még sosem vertek meg, anyu nem adott pofont és a tanáraim se merték és a gimiben a volt osztálytársaim sem vetemedtek ilyesmire, pedig ők nagyon gonosz dolgokat mondtak. Sosem hittem volna, hogy valaha vissza fogom rinyálni őket. Mindenem fáj, nehezen egyenesedem fel, kettőt látok mindenből. 
- Én hazamegyek
Jelentem ki, akárhogy, bárhogy, tényleg és végig fogom zokogni az utat. Már kezdődik és a könnyeim csak folynak, de most nem érdekel, ágyban akarok lenni. Persze csak miután megbizonyosodtam róla, hogy Zin jól van, érte jobban aggódom.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Kedd Szept. 17 2013, 08:29

Próbálok rájönni, mikor kellett volna visszafordulnom, nemet mondanom, vagy bármit tennem, hogy ne így alakuljon a mai nap. Persze az egésznek semmi értelme, de erre jobb gondolni, mit a körülöttem levő tényekre. Egy, vérzi a szemöldököm, és  már biztos vagyok benne, hogy emiatt látok rosszabbul (na meg mert, a szemüvegem ripityára tört). Kettő, Izzie valóban ezzel a szeméttel megy el, és ez olyasmi, amit tényleg képtelen vagyok felfogni. Hát nem vagyunk barátok? Nem miattam kéne aggódnia? "Helló! Vérzek!" - szeretnék rákiabálni, de nem teszem. Azt hiszem ez az a pillanat, amikor köpni-nyelni nem tudok. Egyszerűen nem megy. Csak bámulok utánuk, és nem érzékelek semmit sem, abból, ami körülöttem történik. Semmit, amíg egy hang, meg nem töri a pillanatnyi csendet.
Daryl felé fordítom a fejem, és felhúzom a szemöldököm, de ezt rögtön meg is bánom, hiszen a mozdulattól újult erővel kezd csorogni a vérem, és persze fáj is, de azért sikerül, csak halkan felszisszennem.
- Semmi. Mindig ilyen - válaszolom, hiszen én sosem láttam Andersont másnak, és őszintén szólva elképzelni sem tudom, hogy máshogy viselkedne. Magamtól állok fel, és leporolom magam, bár teljesen felesleges. A vérem, már így is rácsöpögött a ruhámra. Nagyobban üthetett, mit gondoltam, mert jobban vérzik, mint kéne. A zsepit elfogadom, azonban Kilianre kell figyelnem, ő ugyanis minden valószínűséggel sokkot kapott.
- Semmi bajom Kilian. Pár perc és elmúlik - nyugtatom, de nem érek hozzá. Tudom, hogy kiakadna, mivel nem éppen tiszta a kezem. Én sem rajonganék a dologért. Darylt elhárítom, nem kell nekem semmi, ha mégis, majd elintézem magam a mosdóban, de erre sincs időm.
- Elviszlek! - kiáltok Kilian után, mert bár jobb lenne, ha kicsit nyugton maradna, belátom, ez nem az a hely, ahol most szívesen tartózkodna, és ha már megy, legalább ne menjen egyedül, nem is jutna messzire. - So Ra-nak ne említsd mi történt! - fordulok Darylhoz, aztán Kilian után sietek. Útközben elveszem a zsepit a szemöldökömtől, szerintem már nem vérzik. So Ra pedig... talán nem látott, nem hallott semmit az egészből, és akkor jobb, ha nem is tudja meg. Egyébként is, rám haragudna, amiért már megint "verekedtem" Andersonnal, pedig most sem az én hibám volt.
Ha kell erőszakkal tuszkolom be Kiliant a kocsiba, és miután a kesztyűtartóból kivett törlőkendővel, letörlöm az arcom, és felteszem a rendes szemüvegem (na meg, bekötöm magunkat), elindulok a koli felé.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   

Vissza az elejére Go down
 

Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» "Szabad péntek, szabad szombat, szabad szappanozni..."

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-