Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Csüt. Május 23 2013, 20:39

Eltelt már néhány hét, mióta SoRa belépett a pizzázóba, bőrig ázva, aztán nem sokkal később már a munkatársam is lett. Édes kislány, nagyon szorgalmas és precíz, egyre több feladatot bízok rá, és bátran állítom, jól megállja a helyét. Így már nem mindig vagyunk egy műszakban, egyszer-egyszer már rá bízom a műszakot, a háttérből figyelve, hogyan boldogul. Ügyes, talpraesett, kedves... és mindig mosolyog!
Szívderítő látni, hogy akármilyen rossz az idő kint, lehangoltak az emberek bent, SoRa megjelenik, és minden jóra fordul. Megnövekedett a forgalom, az emberek nevetősebbek, beszédesebbek, és sokan keresik őt, szerintem csak azért, hogy lássák.
Őszintén szólva, rám is kevesebb munka hárul, aminek most kifejezetten örülök, mert sokkal könnyebben tudok a többi dolgomra koncentrálni: Domi, Lio, Gwen... , a tervek... Domi bulija, Gwen meglepi-napja... Néha úgy érzem, száz felé szakadnék, az sem lenne elég. Talán klónoztatni kellene magam, és akkor minden jó lenne.
Most klassz nap van, nem ronthatja el a kedvem semmi, úgy érzem. Hagytam üzit Kiliannak a koleszban, remélem, ő is benéz majd. Nevetve nyitom ki az ajtót, mert látom, hogy SoRa már szorgoskodik, pedig még bőven nyitás előtt vagyunk.
- Megint megelőztél, Napsugaram!- nézek rá nevetve. - Hát nincs jobb dolgod, mint itt lógni nyitás előtt?

Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Csüt. Május 23 2013, 21:40

Végre dolgozom. Igaz már jó ideje, de nem baj, élvezem, szeretem, és engem is szeretnek. Nagyon igyekszem' hogy jó legyek, mert ha kirúgnának, nem tudom mi lenne velem. Igazából bele se akarok gondolni, legalább van miért felkelni, ha épp nincs órám, mert akkor is jöhetek dolgozni. Én ami a legjobb, hogy ha esetlen úgy van műszakom - mint ma is - hogy belelóg a sötétedésbe, Zin mindig értem jön, kérés, hívás vagy könyörgés nélkül. Azt hiszem, valami nagyon jót tettem elöző életemben, ert ennél jobb sorom nem is lehetne. Szinte teljesen elfelejtem a honvágyam.
Pontosan ezért jövök ma is korábban, na meg mert Darylnek segíteni akarok, ahogy csak tudok. Én elvállalok mindent, amit csak rám bíznak, és így neki több ideje marad a dolgaira. Mert nagyon fáradt mostanában, és látom rajta. Én meg olyan vagyok, akinek muszáj segítenie, na meg imádom az itteni légkört, és szeretek bent lenni.
Jóval korábban érkezem, felseprek, nem mintha tegnap nem tettem volna, feltöltöm a szalvétatartókat, a cukortartókat, épp a pultot törlöm le, mikor belép Daryl. Kicsit összerezzenek a hangjára, de mosolyogva nézek rá, és megcsóválom a fejem.
- Semmi dolgom, sőt, szerintem hamarabb is jöhettem volna. Szalvéták, cukrok rendben, várom az utasításokat nyitásig. - - Csicsergek, mint egy kismadár, remek kedvem van. Vajon énekelhetek?
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Csüt. Május 23 2013, 23:31

Amióta nálunk dolgozik ez a csöppnyi lány, mert aprócska, meg kell hagyni, kissé könnyebbek a napjaim. Kezdetben fura volt, hogy mindig a sarkamban lohol, de aztán megtanultunk egymás mellett dolgozni. Én nem engedtem, hogy úgy járjon utánam, mint egy kiskutya, viszont magam mellé állítottam, és megmutattam neki, mit hogyan szoktam csinálni.
Bár mindenkinek van egy sajátos stílusa, sorrendje, megmutattam neki az enyémet, kihangsúlyozva, hogy nem feltétlenül kell így csinálnia. De aminek kész kell lennie nyitásra, annak meg kell lennie, ha törik, ha szakad. A vendégekkel való bánásmóddal kezdettől fogva semmi probléma nem volt. Sokkal gyorsabban tudott mosolyt csalni az emberek arcára, mint akárki más, akivel eddig dolgoztam.
Maga a lénye, a kisugárzása adott okot a mosolyra. S bár én mostanában fáradtnak és túlterheltnek éreztem magam, ha bejöttem, elfelejtetem minden más gondomat. Öröm bejönni úgy dolgozni, ha egy mosolygós munkatárs vár. És ezért nagyon hálás voltam neki.
Amellett mindenben nagyon pontos volt. Gyorsan megtanulta a különböző kévékülönlegességek keverési módját, mennyiségét, összetételét, hamarosan ezt is rá bízhattam. Tudtam, hogy ez a lány igazi főnyeremény az üzletnek. Már csak arra a szlogenre vártam, amit egyszer beígért.
- Ügyes vagy, mint mindig! Mi is lenne velem nélküled? - nézek rá és látom, ma is kirobbanó formában van. - Utasítás nincs. Mihez lenne kedved? - dobom vissza a labdát. Felveszem a munkaköpenyem, és kezet mosok, majd a saját dolgommal kezdek foglalkozni. Ma át kell nézzem a leltárt, közeledik a hónap vége, megrendeléseket kell leadni... Csupa "finomság"...
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Csüt. Május 30 2013, 23:09

Daryl rengeteget belerázódni a dolgokba, épp ezért akartam minél többet megtanulni, hogy neki több ideje legyen. Na meg szeretek is dolgozni. Így nem gondolkodom olyan sokat, és még fizetést is kapok. Nem kell a szüleimet terhelni. Ami egyébként megkönnyebbülés, mert így is van elég gondjuk, nem kell még hogy rám is gondoljanak. Pont elég, hogy a bátyám most van szolgálatban, a húgom meg a lázadó korszakát éli, ha még velem is foglalkozniuk kellene, szerintem kikészülnének. Nem, ellátom magam, ügyes kislány vagyok én. Csak mindig elkalandozok.
Elmosolyodok a dícséretre, jól esik, mindig jól esik, és arra ösztönöz, hogy még jobb legyek. Visszadobja a kérdést, és tudom, hogy neki nehéz napja lesz, mert egy csomó mindent el kell intéznie, amiben sajnos nem tudok neki segíteni, úgyhogy egy pillanatra elgondolkozom, majd vigyorogva nézek rá.
- Maradj itt. Vagyis inkább ülj le. Csinálok neked meglepit. - Veszek elő egy csészét, meg a kávét, és gyorsan elkészítem a capuccinot. Óvatosan öntöm bele a tejet, láttam egy sorozatban, hogy így lehet bele virágot rajzolni. Már rég ki akartam próbálni, de ebből nem lett virág, inkább csak valami... Elhúzom a szám, és kicsit kelletlenül ugyan de elé rakom. Már ha leült...ha nem, akkor is a pultra rakom, majd csak leül egyszer.
- Egyszer láttam, hogy így szép dolgokat lehet rajzolni a kávé tetejére, és ki akartam próbálni. Nem tudom...virágnak indult...de ez inkább eldeformálódott wombat. - Billentem oldalra a fejem, miközben a művem nézem, és hát nem...nem vagyok megelégedve magammal. Ezt akkornis meg fogom tanulni.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Vas. Jún. 02 2013, 02:29

Alapelvem, hogy nem hozom a munkába be a magánügyeimet, de az elmúlt hetek zűrzavara betette nálam a kaput. Steph persze, nagyon elnéző velem (feltűnően kedves, azt kell mondjam), de igyekszem ezzel nem visszaélni, és normálisan csinálni a dolgom, bármennyire érzem magam kifacsartnak.
SoRa belépése Isteni csoda volt, a legjobbkor történt, és soha még ennyire ügyes tanítványom nem volt. Bár említette, hogy korábban is szolgált fel, olyan érdeklődéssel fogadta minden javaslatom, mintha ezekről most hallana először. nem is emlékszem olyan esetre, amikor ellent mondott volna nekem, vagy kritizálta volna a megjegyzéseimet. Olajozottan mentek a dolgok, és mennek most is.
Ahogy belépek az üzletbe, látom már, hogy csaknem mindennel készen van, és ezért nagyon hálás vagyok, hiszen ezzel rengeteg terhet vesz le a vállamról. Steph amúgy is megbízott most olyan tevékenységekkel is, amit általában ő szokott csinálni, úgyhogy ezzel is időt nyerek.
Nem lennék én, ha nem dicsérném meg a szorgalmáért, és most is elmosolyodom, ahogy látom a sugárzó arcát. Boldognak látszik. Tudom, hogy van barátja, suliba jár (és nem is megy rosszul neki) és úgy tűnik, itt is jól érzi magát. Mielőtt belevetném magam a munkába, arra kér, maradjak vele egy kicsit.
Szokásunk, hogy pár percet beszélünk, mielőtt nekiugrunk a napnak, felosztjuk, ki mit csinál, vagy csak ráhangolódunk, de most valami meglepiről beszél.
- Napsugaram, nem most van a szülinapom!- kacsintok rá, de nem ellenkezem. Leülök egy kicsit. A meglepetés érdekel, és különben sem tudnék neki ellenállni.
Kis idő múlva elém tesz egy csészét, biztos vagyok benne, hogy cappucino, hiszen ilyenkor csak azt szoktam inni, ezt ő is tudja, és nézem az arcát, mert az mintha elégedetlenséget sugározna.
- Wombat? Mi az? - Sokkal jobban érdekel, mi lehet az, mint a virág, amit eredetileg rajzolni akart a tejhabomba, talán ezért meresztem olyan nagyon a szemem a csészémbe.
- Drága vagy, köszönöm szépen!- mosolygok rá a lányra. - A TV-ben sokszor csalnak. - Próbálom vígasztalni. Biztos vagyok benne, hogy ez a kudarc oka. A suliban a médiát tanuló srácok közül sokan meséltek sztorikat arról, hogyan is készülnek a reklámok. Kiábrándító. Némelyik csupa hazugság. De SoRa meglepije ad egy ötletet.
- Utánanézhetünk, hogyan kell pontosan csinálni, és megörvendeztetheted a vendégeket is, ha van kedved ezzel foglalkozni. Szerintem nagyon kedves ötlet!- mosolygok rá, és aztán a csészémre bökve megkérdezem- Megihatom?
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Csüt. Jún. 06 2013, 19:50

Hát, azt hiszem mindent megcsináltam, amit meg tudtam, hogy nyithassunk. Ha meg valamit esetleg elfelejtettem, azt majd gyorsan bepótolom, mihelyst lesz időm átgondolni mi kell még. De most Daryllel kell foglalkoznom, ha már megérkezett, és meglepetést ígértem neki. Úgyhogy megcsinálom a cappuccinot, és persze, hogy elrontom, ami eléggé elszomorít, de Darylt láthatóan nem érdekli, mert a wombat iránt kérdez. Elmosolyodom, előszedem a telefonom a kötényem zsebéből, és kikeresem rajta a képet. Amint megvan elé csúsztatom.
- Ő a wombat. Szerintem a világ legédesebb teremtményei a macskám után. - Közlöm lelkesen, de aztán megint elkomorodok, mikor a „művemre” nézek. Nem, mégse hasonlít még egy eldeformálódott wombatra se, ez egy absztrakt vonal. Hát nem baj, nem tudok vele mit kezdeni, így marad. Pedig rajzolni szépen tudok, azok szerint akik már látták, hogy rajzolok. Meg én is szeretem a rajzaimat, de tejjel rajzolni sokkal nehezebb mint gondoltam.
Daryl hangja térít magamhoz, picit megrázom a fejem, és rámosolyogok. Szívesen csináltam, szeretem meglepni az embereket, olyan jó látni, hogy örülnek a dolgoknak. Bólintok, és rendbe teszem magam után a kávéfőzőt. Daryl közben beszél, úgyhogy igyekszem figyelni rá, és igazából nem esik nehezemre, mert egyből jó kedvem lesz.
- Szerinted a főnök megengedné? Mert én nagyon szívesen megtanulom, sőt, ha kell, önszorgalomból még tovább is képzem magam az alapoknál. Szerintem fel lehetne vele dobni a kávékat…csak lehet egyeseknek nem lenne szíve meginni. - Biggyesztem le az ajkam, majd mosolyogva bólintok. - Persze, hisz azért csináltam. - Kuncogok, majd miután mindent letöröltem még egyszer, kimegyek a pult mögül, és lehuppanok mellé.
- Azt hiszem mindennel kész vagyok, amit meg kell csinálni nyitásig, ha gondolod, még nincs a délelőtti csúcsforgalom, addig elleszek egyedül. - Nézek rá várakozóan, majd mikor megkapom a választ, rezgőre teszem a telefonom, és elteszem.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Pént. Jún. 07 2013, 15:59

Már megtapasztaltam, hogy SoRa mennyire hangulatember. De ami hátránya, előnye is, így éppen olyan gyorsan varázsolható vissza a jókedv az arcára, mint ahogy az eltűnt onnan.
Az, hogy meglepetést akart nekem készíteni, máris örömmel tölt el. Nem érdekel, milyen az eredmény, mert ő örömmel és jókedvvel csinálta. Ez sokkal többet jelent nekem. Azt fejezi ki, hogy kedvel, hogy szeret itt dolgozni. Ha nem így lenne, eszébe se jutna ilyesmi. Mit számít akkor, hogy az a rajz nem lett az igazi?
Bevallom, fogalmam sincs, mi az a wombat. Aztán, amikor megmutatja a telefonján a képet, derengeni kezd, hogy láthattam én már ilyet valamelyik állatkertben, valamelyik osztálykiránduláson. (A szüleimmel ugyanis soha nem voltam). És emiatt most még egy okkal több, amiért hálás lehetek a lánynak.
- Ó, ez eszméletlen! - nézek rá mosolyogva.- Kiváló ötletet adtál, hogyan, és főleg hol töltsem a hétvégét a fiammal!- Ő biztos odalesz ezért a szőrmókért. És talán elhívom Kilit is... Legalább összeismerkednek Domival.
Aztán kötelességemnek érzem, hogy felvidítsam kicsit, és felvetem, hogy tanulja meg ennek a "habrajzolásnak" a művészetét. Biztosan megvannak a trükkök, fortélyok, és akkor ki lehet tökéletesíteni az elképzeléseit.
- Naná, hogy megengedné! - bólintok lelkesen- A főnök minden javaslatnak örül. Minden, ami a vendég érdekeit szolgálja, amitől jobban érzi magát, ami megörvendezteti... - mosolygok a lányra.
Megkérdezem, megihatom-e a kávémat, SoRa pedig közben kiül mellém. Lassan, kortyonként, ízlelgetve iszom meg a kávémat. Igazán finom. Ügyes lány, el kell ismerni.
- Te nem iszol semmit?- kérdezem tőle, mert nem tartom igazságosnak, hogy én élvezkedek, ő meg csak nézi. Különben is, ő sokkal jobban megérdemli nálam, hiszen csaknem mindent megcsinált helyettem is.
Ha inna valamit, megvárom, míg azt is az asztalhoz hozza. Addig gyorsan átfutom, van-e még valami, amit el kell végezni, de látszólag minden készen áll... Legalábbis nem tűnik fel semmilyen hiányosság. Ha már végre újra mellettem ül, inkább egy kis nyugalomra intem.
- Inkább maradj még egy picit itt, nyugodtan. Meséld el, hogy teltek az elmúlt napjaid, mert nem nagyon volt időnk beszélgetni. Hogy megy a suli? - központi téma nála a tanulás, néha látom, hogy munka közben is tanul, ha éppen nincs vendég. szorgalmas lány. Remélem, hogy minden a tervei szerint alakul majd.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Pént. Jún. 07 2013, 18:18

Kiengedtek, megint, azóta nem sok minden történt, bunyóztam Hyunnal, lezsíroztam Daryl főnökével, hogy akkor megveszem a boltot. Ez az, ami sokba fájt nekem... de ki tudtam csengetni, már csak az ünnepélyes teremátadás hiányzik és hogy közöljem Dével végre nem beosztott, hanem főnök úr lett! Kezemben a legdrágább pezsgővel állítok be a vendéglőbe, öltönyben, nyakkendővel, kiöltözve, kezemben az étterem kulcsaival. Fura mód kicsit mintha izgatott lennék, vajon mit fog szólni. Még az is megfordul a fejemben, hogy esetleg zabos lesz miért ártom magam az életébe. Nagy levegőt veszek, végül benyitok, már nem sántítok annyira, de még mindig észre lehet venni. Gyorsabban gyógyult volna, ha Hyun nem rúgott volna bele, ezt el sem meséltem Dének. Tudnia kell ki a legfőbb "ellenségem" akivel annyira élvezek összetűzésekbe kerülni, hisz gyerekként együtt csuktak minket le és Dé már akkor is a legjobb barátom volt. Talán említettem neki, hogy az a rohadék benyalta magát azóta a Hökbe. És ha már rohadék... mikor benyitok So Rát szúrom ki legelőször. Előveszem a legemberibb mosolyom, önkéntelenül is csábító, küldöm a lány felé. Tényleg, ő is itt dolgozik, Dé akár elő is léptetheti, most, hogy a főnöke lett. Egyenesen a pulthoz sétálok, lerakom rá a pezsgőt.
- Szervusztok!
Kedélyes nem tudok lenni, de az érezhető, hogy most nem vagyok mogorva, nálam ez a vidám kategória, majdnem mosolygom, So Ra megérdemel egy kacsintást. Dé elnevezte valahogy és az nagyon illett is hozzá, de már nem emlékszem hogyan szólította.
- Helyzet? Jó, hogy itt vagy, velünk ünnepelhetsz
Hajolok közelebb So Rához és ha csak el nem kapja a fejét hátrasimítom az egyik hosszú, fekete hajtincsét. Akkor is, ha nem lóg az arcéba, fő, hogy hozzá érjek. Szemem sarkából Dét lesem vajon mit szól az ünnepléshez...mert még nem tudja mit műveltem, hacsak az exfőnök nem köpött neki előre,de azt nem hiszem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Pént. Jún. 07 2013, 21:22

Nagyon jó lenne, ha tényleg megtanulhatnám, mert már régen, otthon kinéztem magamnak, és asszem úgy hívják azokat akik ezt csinálják, hogy baristák. Nagyon izgi lenne baristának lenni. Leülök mellé, miközben iszik, és csak remélni tudom, hogy nem szörnyű a kávé. Bár, azt hiszem mindent úgy csináltam, ahogy Daryl tanította, nem lehet baj.
A kérdésére kapom fel a fejem, és mosolyogva bólintok. Nem szeretek munka előtt bármit is írni, mert akkor túl sokat járnék a mosdóba, az meg a munka kárára menne. Azt pedig nem akarom. Szóval inkább maradok mellette, lóbálva a lábam.
- Idd csak nyugodtan, én jól vagyok így.- Mosolygok, és szívem szerint már nyitnék, de hát ném mondom meg mikor kell. Pedig akkor már reggel hatkor nyitva lennénk. Mondjuk, lehet akkor bealudnék, így elég korán kelek, és nem tudom magam kialudni. De leint, nem nyithatunk, maradjak nyugton. Hát könnyű azt mondani. Meg hogy meséljek.
- A suli? Hát, volt két vizsgám a múlt héten, de mind kettő kilencven százalék fölött van, szerencsére, meg a jövőhéten lesz még egy zh-m. A jövő hónapban meg a többi. - Válaszolok, és igazából kicsit megint elmegy a kedvem.
Ekkor lép be Lio, nekem meg elkerekedik a szemem, gyorsan fel is ugrok, én önkéntelenül kisimítom magamon a kötényem.Pezsgő? De hát én azt nem is szeretem. Na mindegy. Liora mosolygok köszönésképp, és csak egy egészen kicsit lepődök meg mikor közel hajol.
- Ünneplünk? Mit ünneplünk?- Kérdezem izgatottan, és amint elhúzza a kezét összekötöm a hajam, a fejem búbjára. Attól még mert örülök neki, ugyan úgy haragszom rá, ez nem fog csak pár nap alatt elmúlni.
A lábára nézek, majd vissza a szemébe.
- A lábad jól van? Van nálam fájdalom csillapító, ha szeretnéd.- Bár nem úgy ismerem, mint aki beismeri, ha fáj bármi is, azért próbálkozni lehet.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szomb. Jún. 08 2013, 09:03

SoRa nagyon szorgalmas és ügyes volt, úgyhogy még bőven van idő nyitásig. Ő kávét csinál nekem, ő maga meg csak leül mellém. A suliról kérdezem, ha már inni nem akar, de legalább a fenekén csücsül, nála már ez is nagy szó. Véleményem szerint kissé hyperaktív, ami ebben a szakmában nem hátrány, de most maradjon egy kicsit nyugton. Beleszédülök, ha állandóan sürög-forog.
A vizsgáiról mesél, és kissé elkedvetlenedik, pedig az elmondása alapján eddig jól mentek a dolgok. Akkor mégis mi lehet a baj? Nincs idő azonban megkérdezni, mert betoppan Lio, SoRa meg úgy pattan fel, mintha fülöncsípték volna, amikor rosszalkodik. Kislányosan simítja le a kötényét, pedig kifogástalanul áll rajta.
Lio jókedvűnek látszik, most nem ráncolja a homlokát, ahogy szokta, és úgy tűnik, a botot is elhagyta, mert a kezében nem az van, hanem egy üveg pezsgő.
- Szevasz, Haverom- intek neki visszafogottan, mert úgy érzem, ez a viselkedése rossz előjel. Felállok én is, míg üdvözöljük egymást, összelökve a vállainkat, ahogy szoktuk.
Lio közben máris SoRaval kokettál, és a lány helyettem teszi fel a kérdést.
-Valóban, mit is ünneplünk?
Nem szólok bele én már semmibe. Lioval nem lehet ellenkezni, sajnos (gyakran) olyan csökönyös, mint egy szamár. Ha a fejébe vesz valamit, megcsinálja, ha jó az a dolog, ha nem. Ilyenkor nem lehet vele beszélni, nem lehet rá hatni. Érdekelné például most, hogy ez a munkahelyünk, műszak előtt vagyunk, nem szabadna ide alkoholt még csak behoznia sem? Nem érdekelné. Én meg el akarom kerülni a felesleges vitát, és nem szólok semmit. Meg akarom tudni, mire fel ez a nagy ünneplési láz.
Kihasználva, hogy én csendben vagyok, SoRa és Lio szórakoztatják egymást, de erre már felkapom a fejem.
- Lemaradtam valamiről?- Nézek rájuk kíváncsian. Ezek ketten úgy beszélgetnek, mintha történt volna valami, amiről nem tudok. Nem szimplán arról van szó, hogy Lio sántikált egy kicsit. Érezni a lány szavaiból, hogy céloz valamire.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szomb. Jún. 08 2013, 22:09

Dé végre élni kezd újra, ha neki adom a boltot legalább csicska nem lesz. Ebből is látszik mihez kezdenek az emberek nélkülem...
So Rára enyhe félmosollyal nézek, ahogy igazgatja magát, meg feltűri a haját, amit percekkel ezelőtt még megérintettem. Nem reagálom le a dolgot, levegőt veszek és bökök egyet a pezsgős üvegen. Dé is köszönt, ahogy szoktuk, nem látszik valami élettel telinek, nem árt felrázni, szinte egyszerre kérdezik mit jöttem bejelenteni. Semmiféle érzelgős dumával nem készültem, egyszerűen csak megmondom majd és kész. So Rát meg kéne csókolni. Talán majd ha leitattam. Most már bármelyik piát felbonthatjuk akármikor.
- Az a helyzet
Kezdem
- Hogy bírlak haver
Emelem szemöldököm, azt a híreset Dére.
- Nem bírtam nézni, ahogy csicskáztattak, úgyhogy nesze!
Csapom a pultra az étterem kulcsait. Ez tényleg nem lett valami megható, kicsit talán komolytalan, Daryl az egyetlen ember, akivel képes vagyok ilyesmire, nem kimértnek lenni. De előfordul, hogy vele is az vagyok. Nos most is minden csak a reakciójától fog függni. A kulcsok az asztalon, de gondolom nem fogja ilyen egyszerűen megérteni.
- Megvettem az éttermet.
Kis hatásszünet.
- Neked
Nyomatékosítom, bár nem hiszem, hogy feltételezné, hogy fölébe akarok kerekedni, főleg nem egy éteremmel, ugyan már... So Rára lesek, hogy ő mit szól, megjegyzést tesz a lábamra. Nem mintha olyan nagy dolog lenne, de kizökkent, szinte, természetesen csupán szinte zavarba jövök.
- Ne viccelj, ő rosszabbul járt.
Dé kérdését ignorálom egy vállrándítással.
- Csak összefutottunk Hyunnal.
Nem is sejtem még, hogy ez varázsszó lesz...


_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Vas. Jún. 09 2013, 19:21

Varázsszó, de miféle?! Biztos nem az, amire számítanak... többségében. Talán Delírium, de szerintem ő se. Ugyanis ma muszáj megbeszélnünk a beosztását, hogy mikor is menjek Domuért.
Ahogy zenével a fülemben sétálok a munkahelye felé, azon gondolkozom, hogy mennyi minden változott azóta, amióta megismertem, és hogy mi is van most. Mert amióta a parkban megtudtam, hogy ő Domu apja, azóta teljesen más vagyok vele, és ezt mindketten tudjuk, de nem beszélünk róla, miért is tennénk? Annyira nem ismerjük egymást, és különben se változtatna semmin ennek tudatosítása. Persze a szikra még megvan, nincs mit tenni, ha valakivel működik a kémia, azzal működik a kémia. De szeretem Domut, nagyon aranyos kissrác, és nem hiányzik egy ilyesfajta bonyodalom.
Persze erről a bonyodalomról rögtön egy másik félére terelődnek gondolataim... Greg. Nem tudok nem rá gondolni, nem tudok továbblépni azon, ami közöttünk volt, és azzal is nehéz mit kezdenem, hogy ha valamilyen formában eszembe jut a jövő, abban benne van, mármint most például annak kapcsán gondolok rá, hogy vele talán bevállalnám még ezt a bonyodalmat is, és ennek semmi köze ahhoz, hogy Cherry ne lenne elég imádnivaló, és ne érdekelne, hogy elveszíthetem az állásomat.
Megborzongok a nyári napsütésben, erre talán csak ő képes. Abba meg már bele se merek gondolni, milyen lettem, amióta visszatért az életembe.
Folytonos sápadtságom még feltűnőbb, fogytam, sokat fogytam, és a tekintetem is vég nélkül üldöztetett. Nem vagyok önmagam, és ezt az emberek lépten-nyomon a képembe vágják, mintha nem lenne elég rossz anélkül is, hogy kihangsúlyozzák. Szarul nézek ki, és?! Ha tudnák, mit érzek, minimum szupermodellnek tűnnék a szemükben a külsőmmel ahhoz képest.
Benyitok, kiveszem a fülemből a zenét, és megdermedek az ajtóban. Látom Sosot, Delíriumot, és Lítiumot. Hátralépek, megnézem az ajtófeliratot, pedig tökéletesen tudom, hogy jó helyen járok. Daryl és Lio egy helyen?! No way!
Próbálom áltatni magam, hogy Lio csak idetévedt, de abból, ahogyan állnak egymás mellett, egyértelműen látható, hogy ismerik egymást, a testbeszédből rájövök. Egy könnyed, színes nyári ruha van rajtam, amely a hátam közepéig kivágott, elöl háromszögalakban fedi a melleimet, és a nyakamban lehet megkötni - selyemből. Nagyon jó érzés, ahogy a bőrömre simul, és nagyon jól is mutat (legalább a ruha). Alapvetően narancs-vörös színekben dominál, de inkább matt, még attól eltekintve is, hogy selyemből van, ami alapvető csillogó hatát kölcsönöz neki. Hozzá egy passzoló bordó-vörös tűsarkút választottam, igen, rohadtul meguntam, hogy mindenki azt magyarázza, mennyire rosszul nézek ki, így legalább a ruhát talán értékelik, és megfeledkeznek arról, aki viseli! Mert viselni még így is tudom, bár a magabiztosság kissé csorba.
Megköszörülöm a torkom, miután kitágult pupillákkal nézek rájuk, és határozott léptekkel előreindulok. Nem tudom jól leplezni a döbbenetemet, és ez ritkán fordul elő, nem vagyok hozzászokva.

-Sziasztok!-
Köszönök oda nekik, és a hangom jobban árulkodik, mint szeretném, arról, hogy nem értem ezt a helyzetet. Odasétálok hozzájuk, és Lio vállán végigsimítva puszit nyomok az arcára, aztán csak nézek meglepetten rá, és Darylre felváltva. Próbálom összerakni a dolgokat, de őszintén - nem megy.
-Ti ismeritek egymást?! Honnan?-
Kérdezem kíváncsian, és nem is merek annyira messzemenő következtetésekig eljutni, vajon Daryl mennyit tudhat a szexuális életemről (ami mostanában elég eseménytelen) és vajon mióta tudja, ha tudja, hogy Lioval jól érezzük egymást. Két ilyen, jelenleg jelentőségteljes pasi az életemből... hát már csak Zin hiányozna, vagy ami még rosszabb, Greg...


//Dé, Lio, ezt módosítom, ha kell, és mégis úgy döntünk, hogy tudom, hogy ismeritek egymást. Smile //

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Hétf. Jún. 10 2013, 17:11

Na igen, muszáj megkérdeznem mit ünneplünk, bár nem akarom megelőzni Darylt, csak nagyon izgatott lettem. Pedig ha tudnám, mi jár Lio fejében, szerintem a világból is kifutnék. De akkor se szeretem a pezsgőt… na, mindegy, ünneplés, és ha töltenek, akkor úgyse fogom tudni majd visszautasítani. Figyelem, ahogy Lio beszél, és egy kicsit meg is ijedek, mikor az asztalra csap. De aztán elkerekedik a szemem, és tátva marad a szám. Megvette az éttermet Daryl-nek? Komolyan? Hát ez… sose gondoltam, hogy ennyire kedves is tud lenni. Vagyis, gondoltam én, hogy nem egy érzéketlen fadarab, amilyennek beállítja magát, de hát ilyet… Majdnem a nyakába ugrok, pedig nem nekem kéne. De nem baj, lehet meg kellene tennem Daryl helyett is. Bár, lehet ő is megteszi. Úgyhogy maradok a helyemen, és kapkodom a fejem kettejük között.
Csakhogy muszáj megkérdeznem, hogy van a lába, mert bár nincs nála bot, azért mégis. Kicsit még sántít. És azért aggódok. De persze, nem válaszol rendesen. Felhúzom a szemöldököm, úgy ahogy ő szokta, és a mellkasom előtt összefonom a kezem.
- Nem azt kérdeztem, hogy ő járt, azt nagyon jól tudom. Én arra vagyok kíváncsi, te hogy vagy. - Mondom halkan, miközben hallgatom, hogy Daryl-nek is válaszol.
És újra nyílik az ajtó. Odakapom a fejem, és mikor meglátom ki az, döntöm el, hogy jobb ha háttérbe húzódom. Az igazság az, hogy mióta Zin és én együtt vagyunk, kerülöm Izziet. Teljesen tudatosan és szándékosan.
- Szia. - köszönök halkan. Visszamegyek a pult mögé, és a kristálytiszta poharakat kezdem törölgetni. Ha azzal kész vagyok, jöhetnek a csészék. Ha kell, mindent végigtörlök. Csak ne kelljen beszélgetnem. Nem tudom, mit mondhatnék.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Hétf. Jún. 10 2013, 18:40

Ha azt gondoltam, ez is egy olyan nap lesz, mint a többi, nagyot tévedtem. A nyitás előtti teendők javát megcsinálta SoRa, így én most -mondhatni- gondtalanul ülök vele a pultnál, és éppen a sulit beszéljük ki, amikor betoppan Lio egy üveg pezsgővel.
De ja vu érzésem van, éppen csak nem csengetett a tőle szokásos módon, de majdnem ugyanúgy jelenik meg, mint amikor hosszú évek után megjelent itt, a pizzázóban, hónapokkal ezelőtt. (Jé, hogy szalad az idő!)
SoRaval váltanak néhány szót, és a lány szinte a számból veszi ki a szavakat. Lio meg csak úgy odadobálja nekem mondatait... Furán kezdi el, és rosszat sejtek. Ő nem az a tipus, aki gyakran beszél az érzelmeiről, úgyhogy attól tartok, nem is ünnepelni, hanem búcsúzkodni jött, mégis tovább áll, vagy az isten tudja...
-Én is bírlak- nyökögöm alig hallhatóan, de Lio nem áll meg, csak mondja tovább és fennakadnak a szemeim.
Naná, hogy először azt hiszem, viccel, és elnevetem magam. Tovább röhögök, amikor azt mondja, nekem, de ő nem nevet. haláli nyugodt marad, és rá kell jöjjek, komolyan beszél. A kulcs is ott van, a pulton. Stephen kulcscsomója.
- Mi van?- zavartan túrok a hajamba, erre nem voltam, nem vagyok felkészülve, és ...- Úristen, Lio, te meg vagy húzatva...- mondom neki aztán, és rászegezem a tekintetem a kulcsokra. Aztán őrá.
Egy pillanatra találkozik a tekintetünk, abban a nézésben olyan sok érzelem van, hogy hirtelen fel sem fogom, és belém mar, hogy Lio az a típusú ember, aki így fejezi ki az érzelmeit. Más azt mondja: szeretlek, kedvellek, fontos vagy nekem... Ő meg vesz nekem egy éttermet. Mindig tudtam, hogy ő nem a szavak embere, és azt is tudtam, reméltem, hogy ugyanolyan fontos vagyok neki, mint ő nekem, de ezt álmomban sem gondoltam róla. Minden tekintetben lepipált.
Szóhoz sem jutok, csak nézek rá, de ő már SoRaval társalog, mintha egy pillanattal korábban nem is történt volna semmi. És ebből tudom, hogy nem is akar róla beszélni. Legalábbis nem most. Csak lassan rázom a fejem, hitetlenkedve, hogy bolttulajdonos vagyok, és hogy ilyen barátom van. Félelmetes, hihetetlen!
Az térít észhez, hogy valamilyen összetűzésről hallok, éppen Zin és Lio között és ez felkelti az érdeklődésemet. Zin SoRa barátja, és már ő is törzsvendég nálunk.
- Lio, nem volt még elég a kórházból?- nézek rá szigorúan, aztán elnevetem magam. Soha az életben nem tudtam rá hatni. Mindig forró fejű volt, és időnként meggondolatlan, úgy szaladva bele a verekedésekbe, mint valami felhevült bika. Mintha csak ki akarná maga ellen hívni a sorsot.
Annyira gyorsan követik egymást az események, hogy meg is feledkezünk a pezsgőről. Én csak kapkodom a fejem, még észhez sem tértem, amikor belibben az ajtón Izabella is, Domi bébiszittere...
Domi szülinapján találkoztunk utoljára, akkor is csak futólag, rohant valahova, azt hiszem állásügyben, de ebben már nem vagyok biztos. Eltelt azóta néhány hét, és az első, ami feltűnik, hogy mintha fogyott volna azóta. A magánéletéről semmit sem tudok, de nem mehetnek jól a dolgai, mert most nem olyan vidám, mint ahogy megszoktam. Mosolyogva köszönök neki visza:
-Szia, Izabella.
Fogalmam sincs, vajon neheztel-e rám még a parki kaland miatt, mert akkor megbántódott, pedig nem csináltam semmi rosszat. Akkor úgy éreztem, feloldottam kissé, hisze nevetve váltunk el, (és azt hiszem, békében is), de azóta nem kerestük egymást. Talán éppen Domi miatt. Vajon másképp alakul a kapcsolatunk, ha nem éppen ő vigyáz rá?
Szemem sarkából észlelem, hogy SoRa helyet változtat, és bemegy a pult mögé. a hangulata is egészen megváltozik, az előbbi mosolynak nyoma sincs, és vadul törölgetni kezdi a makulátlan tisztaságú csészéket. Mi az ördöG? Kicsit felvonom a szemöldököm, de nem kérdezek semmit, az alkalom nem is megfelelő...
Újra ledöbbenek, hogy Izzie nem hozzám lép oda - valamiért meggyőződésem volt, hogy csak hozzám jöhet-, hanem Liohoz, és puszival köszönti. Szó szerint leesik az állam. Ezek ketten jóban vannak! És még Izabella kérdezi, hogy mi....
- Ez nagyon vicces. Gyerekkori jó barátok vagyunk. És ti?- kérdőn nézek kettejükre, főleg Liora, mert tudtommal neki éppen egy másik nőre fáj a foga, és nem értek semmit. Ez most új dolog vagy egy régi... Vagy mi van? Semmit nem értek.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Hétf. Jún. 10 2013, 22:12

Azt hiszem Zin most már tényleg a barátom! Megkaptam Daryl levelét és néhányszor megemlítettem Zinnek, hogy elmehetnénk...Úgy szeretném bemutatni és nem csak neki, hanem anyukámnak is. Mikor Daryl azt írta a barátjának tart nagyon izgatott lettem, jó lenne őt is bemutatni, amennyiben komolyan gondolta azt a levelet. Alig fél év telt el és máris kettőt szereztem, ha lenne még pszichológusom nagyon büszkének kellene lennie!
Egész tegnap erre a mai napra készültem, reggel sokáig mostam fogat, összeszedtem a régi mesés dvdéim Daryl gyerekének és az ork fényképalbumgyűjteményemen is kicseréltem a védőfóliát. Akkor már tudtam, hogy Zin is el fog jönni. Gondoltam rá, hogy hívjuk esetleg Usujjít is, de valami dolga akadt. Zin kocsijával jövünk, amibe nagyon fegyelmezetten ülök, mert úgy néz ki elég háklis rá. A kezemben a dvdket és a fényképalbumom fogom meg egy zacskó fertőtlenítő törlőkendőt. A nyakamban egy digitális fényképezőgép lóg, elég drága, de szeretnék képeket csinálni a jó barátokról. Nagyon vidám vagyok, de igyekszem nem kimutatni. Ha valami kosz keletkezne az autó ablakán azonnal letörlöm a törlőkendőmmel! Szeretném bebizonyítani, hogy nem kell félnie, tudok vigyázni a kocsira. Büszke vagyok rá, hogy ő a barátom és nemrég megtudtam nem akárki...
- Zin, büszke vagyok rád, amiért Hök elnök vagy.
Mosolygok rá.
- Bemutatlak majd anyukámnak.
Nem esik le, hogy úgy beszélek vele, mintha a pasim lenne, merthát sosem volt még barátom, nem tudom hogy kell kezelni az ilyesmit, csak mondom, ami eszembe jut. Zinnel már szinte mindig önmagam vagyok! Majdnem mindent meg merek osztani vele! A múltkor már azt is elmeséltem mit csináltam a wcben! Egyedül arról nem beszéltem még, ami mostanában a legjobban foglalkoztak, amitől álmatlanul forgolódom az ágyamban éjjelenként, hogy én esetleg...
Megérkezünk! Kicsit sápadt vagyok, de próbálok mosolyogni, azt hiszem erre még nem vagyok felkészülve, végiggondolni se merem. Letörlöm az autó kilincsét, mielőtt kinyitnám, aztán remélhetőleg Zinnel együtt lépek be az étterembe.


_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szer. Jún. 12 2013, 13:40

Nem igazán értettem Kiliant. El akar vinni egy helyre és bemutatni valakinek... A vicc az, hogy a helyet is ismerem, és az illetőt is. De azért ő hajthatatlan maradt, és mindenáron magával vinni. Mivel az elmúlt hónapokban már megtanultam, hogy akkor járok a legjobban, ha gyorsan engedek neki, és túl esünk az ilyen baromságokon, némi győzködés után belementem. 
Egyébként nagyon kis édes és lelkes, ha csaj lenne azt gondolnám tetszeni akar az új barátjának. De végül is, még a is lehet. Én is szeretek jól kinézni, ha megyek valahova. Csak a különbség az, hogy én tényleg jól nézek ki, Kiliannek meg mindegy, mit csinál...
Sétálni, és tömeg közlekedni nem vagyok hajlandó, így a kocsimra szavaztam, de előtte elmondtam Kiliannek, az összes feltételemet. Félek, hogy valamiben kért tesz, mert annyira kis szerencsétlen. Lehet gáz, de kinyitottam neki az ajtót, és becsuktam utána, mikor beszállt, ez tűnt a legbiztonságosabb megoldásnak. Útközben, egész normálisan viselkedik, bár az nem tetszik, amikor valamit előttem próbál letörölni a szélvédőről.
- Kilian az kívül van, és ha az orrom előtt hadonászol, akkor nem látok - szólok rá, egészen "kedvesen", de szerintem már megszokta ezt a hangnemet. Egyébként most tényleg látok, mert felvettem a szemüvegem. Anélkül ugye nem vezethetek... Hülye szabályok. Mindegy. So Ranak tetszik, a pizzériában már láttak így. Ez meg csak Kilian. Jobban bele gondolva, senki sem mondta, hogy gáz lenne, így kezdem azt hinni, hogy tényleg nem olyan borzasztó, ahogy kinézek vele, mint hiszem.
Kilian megint magyaráz valamit, és nem is értem, hogy jut ez most eszébe. Büszke rám? Király. Mit csináljak vele? Azt hiszem, erre jobb, ha nem mondok semmit. Csak egy apró biccentéssel jelzem neki, hogy hallottam, mert a végén még megismétli, azt meg nem szeretném. Aztán, ha ez nem lenne elég, még az anyját is szóba hozza.
- Minek? - kapom oldalra a fejem, és kérdőn nézek rá. Komolyan nem értem őt sem. Ha nem tudnám, hogy srác, azt mondanám nő, a logikája pont annyira értelmes mint a másik nemé.
Aztán végre megérkezünk, megállok. Kiszállok, és kinyitnám én Kiliannek az ajtót, még akkor is ha ciki, de most megelőz és még pont elkapom, ahogy a törlőkendőjével a kocsim törölgeti. 
- Én nem vagyok biztos benne, hogy ez jót tesz a lakkozásnak Kilian. Van hozzá speciális tisztítószer - ez egy burkolt célzás, hogy ne takarítsa az amúgy tökéletesen tiszta autómat. Nem akarom. Nem akarom, hogy hozzáérjen, és úgy általában nem sok mindent akarok tőle. Lezárom az autót, aztán felé fordulok.
- Na, mi lesz? Mész előre? Vagy menjek én? - olyan sápadtnak látszik, mintha félne bemenni, az állítólagos barátjához. Tiszta röhej. Megvárom, mit válaszol, aztán annak megfelelően majd csak bejutunk, még ma...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szer. Jún. 12 2013, 18:45

Derült égből Izzie, rá számítok most a legkevésbé. Egy ideje nem láttam, bár futólag benézett a kórházba, felteszem neki is van élete, ami most úgy látszik kicseszett vele. A csaj elég szarul néz ki, mindig mondtam neki, hogy nyugodtan hízzon, szeretem a melleit és ha nagyobbak lesznek még jobban szeretni fogom, a fenekéről nem is beszélve! Erre a csaj lefogyott, van a nőkben logika… Nem mondom, hogy így nem dugnám meg, de talán csak azért mert már ismerem és van tapasztalatunk.
- Nocsak
Csúszik ki belőlem, amint belép, hirtelen nem tudom So Rát, vagy Darylt ismeri-e. Jön és megsimogat, vetnék rá egy „öt perc múlva a mosdóban” pillantást, de éppen most vágtam hozzá a haveromhoz egy éttermet és So Ráról sem mondtam még le. Marad az igéző pillantás neki egy pillanatra, amikor puszit nyom az arcomra, finoman beletúrok a hajába. Szeretem a haját, belemerítem az ujjaim, mintha víz lenne, áztatom benne őket. És a kérdését majd meg is válaszolja Daryl. Kicsi ez a város, de nem sejtettem, hogy ennyire, Dé nem mesélt róla, megjegyeztem volna, ha megemlíti a csinos, bögyös kis vöröskét, legalább a típusát.
So Ra rohadt aranyos, ha nem sejteném, hogy Zinnel kavar, ettől felfordul a gyomrom, azt hinném féltékeny. Figyelem, ahogy összevonja a szemöldökét és a kezeit, próbálok nem vigyorogni és magamhoz szorítani. Milyen buzis lenne már ölelgetni egy nőt csak úgy, mindenféle b*ó szándék nélkül. So Ra pont olyannak tűnik, mint aki egyáltalán nem bírja az alkoholt és lefogadom, hogy még szűz. Hyun nem dugta meg az biztos, nincs annak töke hozzá. Szeretném rögzíteni ezt a mondatot, hogy ő arra kíváncsi Én hogy vagyok. Megrándul szám sarka.
- Most, hogy mondod volt egy szívrohamom, segíthetnél átvészelni, pl, hogy ma együtt rúgunk be. Én iszok a gyógyszereimre, hogy előnyhöz juss, aztán meglátjuk melyikünk lesz részeg hamarabb.
Ajánlom és közben vetek egy futó pillantást a kulcsokra. Akár ki is nyithatnának, de gondolom előbb megünnepeljük ezt. Nem vagyok a szavak és érzések embere, ezt is hülyén csinálom, ahelyett, hogy azt mondanám „szeretlek” gondolni rá is nyálas, közlöm Dével, hogy „bírlak” és valahogy lekommunikálom, hogy ezért vettem neki ezt. Gondolom ebből érteni fogja miért csináltam, mit akarok vele meg minden. Sejtettem, hogy először nem fogja elhinni.
- Igazán nincs mit.
Biccentem oldalra a fejem, kicsit vállat rántva, ne kérje, hogy érzelgősködjem. Pontosan tudja milyen rossz vagyok ebben, nem tudnék neki mit vallani. Ha azt akarja, hogy fejtsem ki neki pontosan miért kapta ezt majd négyszemközt, a csajok előtt főleg nem fogom égetni magam és őt. Tudom, hogy Dénél hamar eltörik a mécses. Csodálkozom is, hogy most még nem bőg.
- Hyun miatt én nem kerülök kórházba.
Ő nevet, én kicsit flegma vagyok, de csak mert arról az istenbarmáról van szó. Mindegy, mert a helyzet vidám és Izzie is itt van, biccentek So Rának.
- Ha eltörölted a poharakat ide tudnád adni?
Ezzel a három emberrel tudok csak normálisan beszélni. Egyik másik homo sapienst sem vettem még emberszámba, de ha Déről és erről a két csajról van szó kérni és köszönni is képes vagyok. Talán még Lia, na de ő egy másik kategória. Honnan ismerjük egymást Izzel? Rápillantok, hogy viszonozza és váltsunk egy beszédes összenézést.
- Mi felnőttkori jó barátok vagyunk.
Rázok egyet a pezsgőn, aztán kidurrantom a kupakját, jó nagyot szól, remélem So Ra már kikészítette a poharakat és tudok tölteni.
- Most épp azt ünnepeljük, hogy Dé étteremtulajdonos lett.

_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Pént. Jún. 14 2013, 00:13

Mindent megteszek, hogy Delírium a mosolyáért egy igazi, szívet melengetőt kapjon vissza, ahogy besétálok, de... nem megy. Nem éri el a szemeimet. Annak meg kifejezetten örülök, hogy Soso tevékenykedik valamit, mert nehezen tudnék úgy a szemébe nézni, hogy nem számítottam a találkozásunkra. Nagyon rég láttam, szerencsére elég rég... remélem, Zin tartotta a száját. Nagyon nem hiányzik most egy ekkora horderejű balhé. Nem bántam meg, és nem szégyellem, ami történt, ezt elmondtam Zinnek is - mármint, hogy mi a véleményem a dologról, és hogyan gondolkozom. Akkor úgy tűnt, hogy ő is így gondolja, de erről még nem nagyon beszéltünk konkrétan azóta.
Inkább figyelek a srácokra, amíg kicsit összekapom magam, és odasétálok Lítiumhoz, kap is egy puszit. Delírium állát meg a padlóról kéne felkaparni, és kérdez is, én pedig csak szemérmesen elpirulok erre. Hát na... egy szingli, helyes pasival ilyet megtárgyalni, hogy én, meg Lio, egészen más, mint a munkám apukájával.
Az sem segít ezen a helyzeten, hogy Lítium egy röpke, ám annál alaposabban kiviteleztt mozdulattal levesz a lábamról. Ez a pasi... tudja hol kell hozzám érnie, hogy elaléljak, ahogy a hajamba túr érzem, hogy a térdeim finoman megremegnek, és a fejem automatikusan hátrabullen kicsit. Egy hajszál választ el, hogy behunyjam a szemeimet, és felnyögjek, de ennél azért kulturáltabb lány volnék, így gyorsan másra koncentrálok inkább. Például arra, hogy válaszolni kellene, de ez a nagymenő itt mellettem sokkal összeszedettebb, mint én, és megelőz. Na nem, mintha nem lenne igen találó a válasza, ránézek cinkosan, és rákacsintok. Én. Kacsintok. Azt se tudnám megmondani, mikor csináltam utoljára ilyet! Kétségtelen, hogy nagyon jó hatással van rám, és azt hiszem, ezt nem szabadna elengednem. A Zinnel való második, igen eseménydús szakításom óta másról se szól az életem, mint a keserűségről, és a terápiáról. Ha hamarabb tudom, hogy Lítium kéne nekem, hogy feloldódjon bennem kicsit a feszültég, már tuti, receptre írattam volna fel a dokival.

-Ahogy mondja.-
Bólintok határozottan Darylnek, és valahogy, talán Lio lazaságától, nemtörődömségétől, és könnyedségétől már nem is érzem úgy, hogy ez a helyzet kellemetlen. A kezemet is lazán a derekára fűzöm, ha már ő a hajamban nyúlkálhat, nyilvános helyen ilyen reakciókat kiváltva belőlem, ez a minimum, megsimítom az oldalát szórakozottan. Aztán ránézek, és hallgatom a szavait.
-Nane! Komolyan?! Gratulálok! Hogy történt ez?-
Kérdezem kíváncsian, és ahogy minimálisan magamra figyelek ebben a helyzetben megállapítom, hogy a jó doktornak már megint igaza volt - jót tesz nekem a társaság. Például most egészen elterelik a figyelmemet magamról, aminél többet jelenleg senkitől sem kívánhatok.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szomb. Jún. 22 2013, 14:59

Feszélyezve érzem magam, én nincs érzés, amit ennél jobban utálnék. Lehet jobb lett volna rosszullétre hivatkozva akkor gyorsan elmenni, mikor Izzie belépett. Csak remélni tudom, hogx nem szándékozik zárásig itt lenni, mert biztos nem fogok tudni a munkámra figyelni. És nem akarom hogy kirúgjanak. De mindegy, maradtam, most már maradok, csinálom a dolgom, azért fizetnek. Így se tudom, hogy fogom közölni, hogy egész augusztusba nem leszek.
Pontosan jó nekem a pult mögött. Nem kell velem foglalkozni, még ezer dolgom van, amúgy is a kilencven százalékát nem értem annak amit beszélnek. De neeem, Lionak persze meg kell említenie az egyetlen dolgot, amiben jó vagyok. Felhúzom a szemöldököm, és mosolyogva megrázom a fejem.
- Egyrészt, munka előtt és közben csak vizet, másrészt, garantálom, hog csúfos vereséget szenvednél. - Még bólintok is, ezzel részemròl lezárva a téma, megyek törölgetni tovább. Nem fog tudni rávenni semmivel, ez nálam amolyan szabály, amit még az istenke kedvéért se szegek meg. De rég imádkoztam...én istenem, jó istenem...áhh, mindegy.
Újra törlök mindent, a szalvétákat újrahajtogatom, vagy kell vagy sem, újra ellenörzök mindent, és kipakolok három pezsgőspoharat a pultra, Lio elé, ahogy kérte. Bár nem hiszem, hogy Daryl inni fog, biztos ami biztos. Kellemetlen lenne, ha azt hinné, kihagytam, most hogy a főnököm lett.
Daryl lett a főnököm... elmosolyodom a gondolatra magamban, majd felszedve a leltáros papírokat hátra megyek. Úgyse nagyon tudok belefolyni a beszélgetésekbe, ameddig ünnepelnek megcsinálom, hátha ezzel is tudok segíteni Darylnek. Ne foglalkozzon most ilyen dolgokkal, látszik rajta, hogy meghatott, nem akarom zavarni, meg amúgy is. Én élvezem ezt, jobban mint mást, szeretek dolgozni, addig se gondolok más dolgokra. Majd ha szeretnének valamit, úgyis szólnak, szerinte, egy darabig úgyse nyitunk még ki, időm mint a tenger.

//bocsesz, ennyire futotta//
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szomb. Jún. 22 2013, 15:34

Annyira el vagyok képedve, hogy szólni is alig bírok. Liora pislogok, hogy viccel-e, de úgy tűnik, minden szava igaz. Enyém a bolt. Enyém a bolt! Te jó Isten! Ezernyi gondolat cikázik a fejemben, és ezernyi érzés ragad magával. Leginkább Lio iránt, aki sosem tudta szavakba önteni, mit érez, és mindig csak arra hagyatkozhattam, hogy mit tesz értem. 
Nincs időm elérzékenyülni, mert SoRa és Lio között igen érdekes beszélgetés zajlik, amire én is felkapom a fejem. Valami összetűzésről beszélnek, Zin és Lio között, de még ezt sincs idő tisztázni, amikor belibben Izzie. Hát mi van itt? Emberek, sehol az utcában nincs ekkora forgalom, mint most nálam. És még fel sem kapartam az állam a földről, máris újabb meglepetés ér. Izzie és Lio? Nos, kiakadok. Nem tudom, örüljek.e vagy sem. Izzie kedves lány és Lio túlhevült természetéhez passzol is, de ...  De semmi közöm hozzá. Nyelek egyet, és fancsalin vigyorgok, hol Izzire nézve, hol Liora. 
Utóbbi már a pezsgős poharakat kéri, amit SoRa törlgetett el... Már vagy harmadjára. Mi van ezzel a lánnyal? Lio invitálása ellenére sem rak magának poharat, inkább elüget a raktár felé. Ismerem már annyira, hogy tudjam, valami nem stimmel, de faggatózni úgysem fogok. Egyszerűen csak logikázok egy kicsit, és az egyetlen dolog, ami eszembe jut, persze, lehet, hogy elhamarkodottan vontam le következtetéseket, hogy Izzievel van valami baja. Izzie pedig Lioval van. 
Kizárom annak a lehetőségét, hogy SoRa Liora bukna, hiszen akkor már az ő társaságában is feszélyezve érezné magát.  Ha pedig nem valami régi sérelem az ok, akkor a jelenlegi barát... Zin. Megrázom a fejem, képtelenségek jutnak eszembe. Zin ugyan nem a legkedvesebb figura, akit ismerek, de a zord külseje mögött neki is csak érző szíve van. Játszhatja nekem a kemény nagymenőt, ha láttam már ... másképp... És láttam. És SoRa nem lenne vele, ha nem érezné, ha nem hinné, ha nem lenne oka rá...
Amíg ezen agyalok, kibámulok a kirakatüvegen. Nem fogjátok elhinni, kin akad meg a szemem! Kilian és Zin közelítenek. Együtt. Lassan számomra kell mentőt hívni. Túl sok az izgalom egyszerre. 
Lio közben pezsgőt bont. Nagy pukkanás jelzi, hogy sikerrel jár, és már nincs időm igazán agyalni. Hogy hogyan élem túl a napot, nem tudom. de hogy ma nem tudunk már kinyitni, az fix. 
Kicsit aggódom, és egyszerre vagyok őrülten boldog. Gwen és Domi jutnak eszembe. Itt kellene lenniük, velem ünnepelni. És Aurora, aki bizonyos szempontból lelki társam lett. Sosem felejtem el neki a sok segítséget. 
-Lio, Haverom... Kit csődítettél még ide? Csak hogy ne jussak a te sorsodra....- kocogtatom meg a barátom vállát. Ő még talán észre sem vette az új vendégeinket. Ahogy Izzie sem, hiszen háttal ülnek a bejáratnak.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Hétf. Júl. 01 2013, 13:54

Ha tudnék vezetni, én is nagyon félteném a kocsimat, de szerencsére ez a veszély nem fenyeget. Megértem Zint, egyre jobban értem. De a koszos ablaküveg zavar és biztosan őt is, még akkor is, ha rám szól. Ijedten elkapom a törlőkendőt, nehogy nekimenjünk valaminek. Azt nem élném túl! Kicsit félek is a kocsiban, de nem mertem Zint megkérdezni mikor szerezte a jogsiját, úgyis mindig megbántom, nem akartam, hogy azt higgye azt hiszem nem tud vezetni.
- Bocsánat, én csak...
Elkapom a kendőt és elteszem, kibámulok az ablakon. Elképzelek egy kis ork kabalababát, hogy ne legyek annyira izgatott. Szerintem még meg kellene fésülködnöm, bár befújtam a hajam fixálóval és szerintem menő, ha kócosnak néz ki, ha Zin jólfésült képmására nézek elfog a bizonytalanság. Jól áll neki a szemüveg (és ezt a gondolatot megint nem merem továbbvinni) Hogy ne legyen csend és tudjunk beszélgetni eszembe jut, hogy én tulajdonképpen nagyon büszke vagyok rá, hogy ő az elnök. Megmondom neki, hogy tudja és jól érezze magát, amikor így hallgat nem tudom nincs-e valami baja. Zin olyan titokzatos, hogy egy csomó betegséget el tudok neki képzelni, például kankót. Vajon kivizsgáltatja magát rendesen minden évben? De mielőtt még azt hinném fáj valamije biccent. Lelkesen megmondom, hogy ezt anyukámnak is tudnia kell.
- Szerintem nagyon örülne neki, ha megmondanám, hogy te vagy a barátom. A legjobb barátom.
Nyögöm ki, aztán otthagyom a kocsit és sápadtan előrefutok, egyrészt mert izgulok a másik lehetséges barátom Daryl miatt és mert bevallottam Zinnek. Egy kicsit rosszul vagyok, de nem ájulok el, hanem gyengén megkopogtatom az üveget. Nagyokat lélegzem, hogy ne legyek rosszul és nem merek Zinre nézni. Lehet, hogy nem kellett volna ezt mondanom neki? Ha kinevet és visszautasítja az érzéseimet? Ha azt mondja, hogy neki más legjobb barátja van? Biztosan van neki...biztosan nem lehetünk olyanok mint Daryl és a barátja. És ott az a dolog is...az a másik dolog, ami ha igaz és ha kiderülne soha senki nem akarna barátkozni velem Zin pedig elköltözne.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szer. Júl. 03 2013, 18:53

- Tudom, tudom - sóhajtok egyet - segíteni akartál, de ha kint van, azt nem fogod belülről letörölni.
Pillantok egy pillanatra Kilian felé, és még egy fáradt mosolyt is kap. Mert bár nagyon féltem tőle a kocsimat, az az egy biztos, hogy nem fogja összekoszolni. De azért szeretnék épségben odaérni. Ha pedig előttem hadonászik, akkor elég kicsi erre az esély, de szerencsére most nem olyan értetlen, lehet jó hatással vagyok rá. Mindegy is. Lefoglalja magát, én meg nyugodtan vezethetek tovább. Legalábbis egy darabig, mert aztán újra megszólal, és nem igazán tudom, mit kéne erre reagálnom. Ha teszem azt, apám mondaná, hogy büszke rám, azt azt hiszem tudnám értékelni, de Kilian csak egy srác, akivel egy szobában élek - még csak nem is önszántamból -, nem különösebben érdekel a véleménye. Végül azért bólintok, mert nem szeretném, ha sírva fakadna, vagy tudom is én mit csinálna itt a kocsimban. Ez pedig egy kifejezetten jó megoldás. Azt viszont, hogy az anyjával mit akar, tényleg nem értem. Az anyjához, nekem aztán végképp semmiközöm. Ráadásul, elnézve a fiát, nem is nagyon akarom megismerni. Ugyanakkor a válasza, eléggé ledöbbent. Legjobb barát? Én? Amikor Takonynak hívom, napi rendszerességgel kiabálok vele, és úgy kezelem mint egy idiótát? (mellékes, hogy annak tartom) Komolyan gondolta? Értetlenül pislogok rá, mert nálam aztán bárki jobb barátja lehetne...
Mire észbe kapok, már sehol sincs, kiszállt az kocsiból, és az ajtó felé araszol, gyorsan megyek én is. Az autó ablaküvegében még ellenőrzöm magam, megigazítom a hajam, a szemüvegem - mégis csak So Ra is itt lesz - és Kilian után megyek.
Kapkodja a levegőt, mintha baja lenne. Nem szeretem, amikor ilyen. Jobb ötlet híján, a vállára teszem a kezem és megszorítom.
- Nyugi Kilian, ő hívott ide, nem? Egyébként is, ez a Daryl egészen jó fej - már amennyire megállapítottam. Mert azóta, hogy először betévedtem ide, nem sokat beszéltem vele, a köszönésen túl, de So Ra is csak jót mesélt róla. És ha Kiliant elhívta, akkor nyilván akart vele találkozni. Mondjuk, az meglep, hogy a táblán zárva felirat van. Az órámra pillantok, aszerint már legalább 3 perce nyitva kéne lenniük.
Kérdőn pillantok Kilianre, és próbálok belesni, is, de az üvegen visszatükröződik a napfény, így csak azt látom, hogy vannak bent egy páran, de nem tudom, hogy kik. Mindenesetre, mivel ez Kilian "napja", meghagyom neki a lehetőséget, hogy ő menjen be elsőnek.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Szomb. Júl. 06 2013, 11:50

Kicsi ez a nyomorult város! Átfut az agyamon vajon Dé mennyire dugta meg Izziet, ha nem róla lenne szó nevetséges módon zavarna. Nem szeretem, ha a cuccaimhoz nyúlkálnak. Dének megengedem, ez megint egy más dolog, azzal együtt, hogy bármennyire is szeretem a legjobb barátomat: nem ért a nőkhöz, különben Gwen már rég az övé lenne, ezt is nekem kell elintéznem neki. Fura. Mert Dé a nőkkel béna. Izt már ismerem, felnőttkori barát, gondolok is rá, hogy beizzítom, de jó volna telekinetikusan belátni a haverom agyába. Egy mozdulat volt csak, aztán leszállok a hajáról, bár gondolok rá, hogy az ölembe húzom és az asztal alatt végigsimítok combja belső részén. Ő a derekam foglalja le, nem bánnám, ha lejebb csúsznának azok az ujjak.
- Úgy, hogy Dé többre hivatott, mint, hogy pincér legyen, mielőtt megcsinlja az író karrierjét nem árt alapoznia.
Izzienek mondom, mégis Dének szól, ne higgye, hogy csak mert üzletet vettem neki cseszek az elképzeléseire, legyen író, kövesse az álmait, ugyanakkor legyen biztosítva az anyagi háttere, ha már azt a kölyköt is rendesen akarja nevelni. So Rát leitatnám, de okosabb ennél, így csak csálén megvonom a vállam.
- Tudod, hogy nem félek a kihívásoktól és az az igazság tőled se igazán.
Kacsintok felé bugyinedvesítőn, más kérdés vajon ez So Rára hogy hat, a helyzet még nekem is új, hugiként akartam kezelni, erre kénytelen voltam stratégiát váltani. A poharak jöhetnek, Dé meg majd arra utasíthatja most már a kislányt, amire szeretné.
Dé nincs jó passzban, pedig most kapott éttermet, így jár, ha túl érzelgős valaki, de nem tudom meghatott-e, vagy Iz miatt van kibukva. Kellett neki a csaj? És nekem nem mondta?
Kitöltöm a pezsgőt, mindenkinek jut pont egy pohárral, So Rának is töltök, majd megfenyegetem, milyen aljas, hogy nem akar inni Dé sikereire. Aztán Dé benyög valamit, ami egyrészt nem tetszik, másrészt nem értek. Ha a szívrohamomra céloz, akkor arról jobb, ha kussol, nem akarom reklámozni. Vetek rá egy acélos, figyelmeztető pillantást, hogy fogja be, vagy a szájába tömöm a felmosórongyot, ezután fordulok csak az ajtó irányába, hogy mégis wtf van? És igen, átfut arcomon a mély döbbenet, Hyun áll kint egy buzival. Először persze az tűnik fel mit keres ez itt, mi joga van egyáltalán befordulni ebbe az utcába, aztán kapcsolok: So Ra. Viszont a sárga egy Pikachuhajú buzerantal álldogál az ajtó előtt, a gyerek melegét üvegajtón keresztül ide érzem. Na tehát Hyun mégis meleg!
- A buzikat nem én hívtam, a te szexszuális kisugárzásod volt.
Oltom be Dét azonnal cserébe a szívrohamra való utalásért. Hogy ez a két bohóc mit keres itt, fogalmam nincs, de hogy megverem a kis szőkét, ha bejönnek az is biztos. Lia óta rohadt allergiás vagyok a fajtájára.

_________________
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Pént. Júl. 12 2013, 08:58

Daryl arca köteteket rejt, ahogy Lio közli vele, én meg megerősítem, hogy mi is van közöttünk. Nem tudnám egyértelműen azt mondani, hogy nem tetszik neki a dolog, de az én megérzésem inkább ezt súgja, bár az arcán ez nem annyira látszik, ha így is van, jól titkolja. És ha tényleg így van, akkor sem tudom, miért... Delírium nagyon aranyos srác, és amíg nem volt a főnököm félig-meddig, addig jobban vonzódtam hozzá. Ez persze nem múlt el, csak felülírta a saját tiltásom. Ebből is látszik, hogy ezt a munkát komolyan veszem.
Megragadom a pezsgőspoharat, bár tudom, hogy a gyógyszerekre, amit az orvos felírt, nem kéne innom, de ez mégis csak Derílium nagy napja! És hogyan magyaráznám meg? Lio minimum nem hinné el, hogy nem akarok inni. Oldalra nézek rá, magasabb nálam, így felfelé az arcélére, ezek a határozott vonások, most döbbenek rá, hogy olyan... kedvesek a számomra. És ahogy ülök mellette, Delírium pedig megemlíti Lio szívrohamát, kénytelen vagyok odahajolni hozzá, és adni egy puszit a nyakára. Túl rohadt érzés lett volna elveszíteni.
Elnézem, ahogy Lio fűzi Sosot, nem tudom, ez vajon mennyire hat a lányra, de szerintem nem nagyon. So Ra jó kislány, és ezt minden él, és megvetés nélkül gondolom. Sokszor gondoltam már arra, hogy nekem is annak kéne lennem, és ahogy visszaülök Lio mellé, továbbra is a derekát fogva, az jut eszembe, hogy szerencse, hogy nem gondolatolvasó, mert ettől lehet, hogy megint padlót fogna. Különben is, túl jó dolog a szex ahhoz, hogy elcseréljem... és ezeket a bugyiszaggató vigyorokat is szeretem, mint amit most kap a leányzó, el is mosolyodok, finoman megrázva a fejem. Ejj, Lio!

-Ez nagyon rendes tőled. Sőt, igazából ez annál sokkal több.-
Megsimítom az oldalát, ahogy ezt mondom neki, és szándékosan nem használok ennél nagyobb szavakat, ő se értékelné, meg én se igazán akarok.
Delírium kifelé pillant, és rövidesen követi a példáját Lio is, így én is arra fordulok, vajon mit néznek? Aztán megfagy ereimben a vér egy pillanatra, ahogy meglátom, KIT néznek. Főnök Úr, kérnék egy felmosórongyot összeszedni az államat!
Ülök Lio mellett félig kifacsart mozdulattal, kezem a derekán, az előbb hajoltam neki puszit adni a nyakára, vajon mióta állnak ott? Nem is tudnám megmondani, mi zavar vajon... az biztosan, hogy pont ő, pont ma jön ide, amikor erre gondoltam. Azután meg az is, hogy nem tudom, mit mondott Sosonak, és így találkozni, hárman egy légtérben... még szerencse, hogy a további szálakat nem tudom, a magam részéről csak azt, hogy Zinnel is, Lioval is voltam együtt, az az információ nincs birtokomban, hogy ők meg rühellik egymást. Mindenesetre ülök, totál lefagyva, és még a kezemet is elfelejtem elvenni a derekáról, pedig ezt koránt sem szeretném Zin orrára kötni, arcába dörgölni, bár az is lehet, hogy nem tulajdonít ennek semmit.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   Pént. Júl. 12 2013, 16:06

Amikor ma reggel felkeltem, fogalmam sem volt, hogy ma ennyi minden történik majd velem. Ha valaki felkészített volna, körberöhögöm, hogy ez lehetetlen.
Hogy összefoglaljam, mi is zajlik bennem:
- Lio megvette nekem a pizzázót, ami teljesen váratlanul ért, ismerve Lio anyagi helyzetét, és azt, mennyire nem szokása kimutatni az érzelmeit. Minek tudhatnám ezt be, mint annak, hogy ő is szeret engem? (No, nem úgy, ezt mindenki tudja)
- Lio és Izzie "felnőtt ismerősök". Nos, a dolognak részben örülök, hisz mindkettőjüket ismerem. Valószínűleg a kémia működik kettejük között, de ebbe a képbe most nehezen tudom beilleszteni Lia-t, a nővérkét.
- SoRa és Izzie: inkább Napsugaram viselkedése az, ami aggaszt, valamiért tart a vörös lánytól, és kisakkozva arra jutottam, vagy egy régi sérelem, vagy egy pasi lehet a dologban. Lio nem. Talán Zin? Találgatok.
- Lio és Zin: a beszélgetésből leveszem, hogy kettejüknek nem felhőtlen a viszonya, de Liotól soha nem hallottam Zinről. Nekik mi a fene bajuk van egymással? Valami egyetemi dolog?  
Lio pezsgőt bont, hogy engem ünnepeljünk, pedig nem érdemlem meg. Igaza van abban, hogy többre vihettem volna. ha nem lennék ennyire nyámnyila, mamlasz... Ha jobban a sarkamra állok, vagy többet írok, ha több helyre küldöm el a cikkeimet, vagy nekifogtam volna már annak a könyvnek, amit terveztem...
A másik, hogy mennyire magányos vagyok. Gwen nem igazán az a lány már, akit valaha ismertem, most megint sokkal visszafogottabb vagyok, mint eddig, és ő is három lépés távolságot tart, mintha csak be akarnék törni a jól felépített magánéletébe. Nem, nem fogok betörni. Ha valóban úgy érzi, én nem vagyok oda való, én nem erőszakoskodom.
Ezernyi gondolat és érzés fut át rajtam másodpercek alatt. SoRa eltűnik, Lio pezsgőt bont, és már majdnem koccintunk is, amikor újabb vendégek tűnnek fel az ajtó előtt. Zin és Kilian. Előbbi SoRa barátja, utóbbi az enyém, és széles mosolyra húzódik a szám, ahogy meglátom, mert mindazok ellenére, amikről beszélgettünk, valahogy nehezen hittem el, hogy rá fogja magát szánni, és eljön. De akkor most ők együtt érkeztek, jól látom?
Eléjük megyek, mert Kilian mintha nem boldogulna az ajtóval, és Lionak csak foghegyről szólok vissza:
-Légyszi, szállj le a témáról- még mindig a szememre veti, hogy a kórházban egykor meleg párnak gondoltak minket, pedig azóta nemegyszer elmondtam már neki, miért volt az egész. Most vagy nem emésztette meg azóta sem, vagy nem tudom. Már régen el kellett volna felejtenie. Ha pedig az én identitásom kerülne itt szóba, hát nem vitás, hogy kivel bújnék legszívesebben ágyba a jelenlévők közül. Ki sem kell mondanom. Bár kissé soványabb, mint mikor utoljára láttam, még most is kifejezetten vonzó.
Tulajdonképpen azóta számtalanszor eljátszottam a gondolattal, mi lett volna, ha... Csak ennek semmi értelme sincs. Hiszen akkor azt hittem, még mindig Gwen az egyetlen nő a földön, akivel én valaha el tudnám képzelni az életem. Csak azóta ő is gyökeresen megváltozott. Szóval... Két szék közül a pad alá, ahogy a híres mondás tartja. Így jártam.
Mindezzel most nem foglalkozom, Kiliannak nagyon örülök. Kezet nyújtok neki, ahogy belép, és úgy invitálom beljebb. Zin pedig ismeri a járást, neki csak oda intek, és el is veszem róla a pillantásomat. Lesz majd olyan, aki őt gardírozza. Csak ki kell jönnie a raktárból.
-Szia, Kilian! Örülök, hogy eljöttél!- mondom a kis barátomnak, és őszintén mosolygok. Ettől a fiútól már ez is ajándék, hogy eljött ide- A legjobbkor jöttél. Most be tudlak mutatni a legjobb barátomnak is, akiről meséltem neked.
Eközben finoman a pult felé terelem, ahol Lio ül, Izzievel, és az a célom, hogy összeismertessem őket. Sör helyett pezsgőt bontanék, hogy mindenki azt igyon. A levegőben érezhető feszültséget még annak tudom be, ami az új vendégeink érkezése előtt is itt vibrált a levegőben.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)   

Vissza az elejére Go down
 

Átlagos nap ? (Dé, SoRa, Zin... meg aki betéved, szabad!)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-