Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Estelle & Valerie - női mellékhelyiség

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Estelle Dessauge
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Estelle & Valerie - női mellékhelyiség   Szer. Május 15 2013, 21:46

Új táskát vettem, feketét fehérrel a fehér megy a karpereceimhez, a fekete az acélbetéteshez. Ebben is tudok úgy járni, mint nő, modellesen, ahogy a kifutón szokás, hosszú, vékony lábaim izgatóan rakosgatom magam elé, mindig előre. Ma sincs senki, aki ne fordulna utánam, sokan eltátják a szájukat, pedig van rajtam bugyi, sőt shortot vettem a harisnyára, semmi nem látszik. Irigykednek. Kihúzom magam, arcomon fölényes mosollyal libegek végig a folyosókon. Láncaim megcsörrennek a nyakamban, a cipőm is ad ki hangokat, előre bejelenti, hogy érkezem. Szokásom bejárni órákra, de most kimaradt egy, beteg Mr Cooper és nem szóltak időben. Mindenki bejött, megbámult, aztán elmentek, ajánlatot is kaptam, majdnem minden nap kapok. A srác pattanásos volt, nem szeretem a pattanásokat, bőrorvoshoz küldtem. Sorban állok egy kávéért, közben unatkozom, az üveges tükörben nézem magam. Ketten előre engednek, kifizetem őket egy pillantással, majd megkapom a feketét. Leülök vele, egy csoporttársnőm mellém szegődik, ő is modellkedne, de kövér.
- Ne egyél. Tényleg, én sem eszem.
Magyarázom, ő meg valami kettéválasztott étrendről hadovál. Csináljon, amit akar nekem pisilnem kell. Hamar lerázom valami hülyeséggel, lefordulok egy kevésbé forgalmas folyosóra, ahol tudok egy női wct. Útközben kukába dobom az üres poharat, elegánsan benyitok, elfoglalok egy fülkét. Mikor végzek a mosdó fölé állok, kisujjammal felpattintom, hihetetlen, hogy még nem vezették be az önműködőset. Főleg azért rossz, mert miután megmostam a kezem újra meg kell fognom azt, amit koszos, mosatlan kézzel is és vagy még százan előttem. Folyik a víz, közben tükörbe nézek, az arcom tökéletes.


Öltözet:


_________________
Vissza az elejére Go down
Valerie Hunt
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Estelle & Valerie - női mellékhelyiség   Szomb. Május 18 2013, 02:24

///Ennyi képet... pfff... el akarsz csábítani? Very Happy//

A kedvenc helyem az egyetemen? A női mosdó! Miért? Mert nő vagyok, és a nőkre bukom ezen a helyen pedig gond nélkül nézhetem őket. Büntetlenül, feltűnés nélkül. Anélkül, hogy bárkit is zavarna. Hiába a fotós karrierem is valahogy így kezdődött.
Persze nem szokásom órákat tölteni az említett helyiségbe, de mindig van egy jó okom betévedni. Ha más nem, kezet mosni, vagy ellenőrizni, hogy jó-e a sminkem. Napjában többször, két óra közt, akár több mosdóba is be szoktam lesni, látni-e valami érdekességet. Most is ezt csinálom. Az egyik épületben már voltam, épp a másikba tartok. Útközben készítek pár képet. Mindenféléről. Egy kockáról, aki szendvicsét tartja, és a majonéz a nadrágjára csöpög, de nem veszi észre, mert a laptopjába temetkezik. A cheerleader lányokról, akik nem tudom hova tartanak, de So Ra sajnos nincs köztük. Lefotózom a hirdetőtáblára éppen valamit kitűző egyik évfolyamtársam is, és így haladok végig a folyosókon. Az ismerősöknek köszönök, ők visszaköszönnek, kérdezgetnek a képekről, a pályázatról, de ezeket egy-egy szóval letudom, már csak fél órám van a következő előadásig, addig kell találnom valami jó témát.
Útközben korog a gyomrom, így kiveszem a táskámból a szendvicsem. Tuti jól festek, egyik kézbe gép, másikba szendvics. Hol az egyiket emelem a számhoz, hol a másikat a szememhez. Jó kombináció. Aztán csak megakad a szemem egy lányon. Láttam már. Tudom. Azt is tudom, hogy modellkedik. Egy másik lánnyal beszélget egy lánnyal, aki eszik. Nem hallom, hogy mit dumálnak, de eldöntöm, a mai téma ő. És bár rossz szokás, azt hiszem, a beidegződésekről nehéz leállni. Suttyomban szeretek fotózni, az több adrenalin, és mindenféle. Na meg, kihívás!
Hogy ne legyen feltűnő, hogy esetleg követem őket, előttük haladok, majd letérek egy csendesebb folyosóra, ahol van egy női wc. Kivételesen nem a mellékhelyiséget céloznám meg, csak a két lányt engedném magam elé. Pech vagy sem, az egyik - a napi áldozatom - pont lerázza a másik lányt, és hallom, ahogy mögöttem lépked. A szendvicsem már elfogyott, a zacsit, amiben volt a szemetesbe dobom. Bent először kezet mosok, majd bemegyek az egyik fülkébe. Az üvegemből öntök egy kis vizet a wc csészébe, hogy úgy tűnjön pisilek, majd szépen tépek papírt, és lehúzom a wct. Várok még egy kicsit majd kimegyek, és épp csak egy pillanattal előttem lép ki ő is.
Mellette állva mosom meg a kezeim, és úgy szólalok meg.
- Hogy ezek mennyi elmaradottak! Még egy vacak érzékelőt sem tudnak beépíteni, nem gondolod? - fordulok felé, és persze nem véletlen, hogy ezzel kezdtem. Láttam, ahogy a csapot nyitotta, valamiféle undor is átfutott az arcán. Határozottan zavarja, hogy hozzá kellett érnie. Bár, lehet csak képzelődtem. Akkor majd leráz. Nem baj, két képem már van róla, és ha le is ráz, még lesz egy harmadik.

My Outfit
Vissza az elejére Go down
Estelle Dessauge
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Re: Estelle & Valerie - női mellékhelyiség   Pént. Május 31 2013, 12:33

Valami buta dallam jár a fejemben, meg hogy a kövér csaj mennyire szánalmas, aztán az jut eszembe, hogy a modellkedés és a vén férjem szédítése szétszedi a fiatalságom. Úgy látszik ma ilyen filozofikus napom van. Belenézek a tükörbe, egy percig magamon felejtem a tekintetem, mint mindig, ritkán látok ilyen szépséget. Tükörbe kell néznem, ha vágyom valami esztétikusra... De belegondolva wcre járni is rohadt kellemetlen, egyébként szeretek pisilni, de ha belegondolok kik csinálták előttem, pl a dagadt csaj, megtörölte a nemijét, aztán megérintette azt a csapot, amit most nekem is kell. Az undorító, nagy valószínűséggel borotválatlan vagináját. Ha megvan valakinek az még rosszabb, mert mindehhez hozzájön a véres...
Szörnyű gondolataimból egy lány zökkent ki, csak futó pillantásra méltatom, legalábbis először, mert aztán hirtelen visszanézek rá. Szép lány... Nem szebb mint én, de messze ő a legesztétikusabb látvány ma saját magam leszámítva. Rögtön arra gondolok kellene egy ilyen barátnő. Ha másért nem csak azért, hogy legyen, sikkből, mutogatásból, tudom is én!
- Rájuk kellene szabadítani a higiéniát!
Igyekszem alaposan lemosni a kezem, de nem tudom ezen mi segíthetne még... Közben a lány felsőjét nézem, illik hozzá a zöld.
- Jól nézel ki!
Mosolygom rá, nincs ebben a mosolyban semmi különös, gyakran csinálom. Most alaposabban végigmérem, a haja is tetszik, a rúzsa is illik a szereléséhez.
- Jól állnak a matt árnyalatok és pólód is elfogadnám, hogy hívnak?
Kérdem, lehet be kellene rángatnom abba az üzletbe, ahol ezt a felsőt vette.


_________________
Vissza az elejére Go down
Valerie Hunt
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Estelle & Valerie - női mellékhelyiség   Hétf. Júl. 01 2013, 07:20

Az évek, meg a rutin? Azt hiszem mondhatom, hogy az. Mi más lehetne az oka annak, hogy pontosan tudtam, hogy mennyi időt kell eltöltenem a mosódba, és hogy egyetlen pillantással felmértem, mit is kell mondanom ahhoz, hogy feltűnés nélkül de beszélgetést kezdeményezzek egy lánnyal? a pasik megirigyelnék ezt a tehetséget... lehet órákat kéne adnom csajozásból? Ki tudja, lehet jobban keresnél vele, mint a pincérkedéssel. Azonban magam alatt vágnám a fát, ha a pasiknak megtanítanám, hogyan nyúlják le előlem a csinos lányokat. Ezt még újra gondolom, addig meg lefoglalom magam a lánnyal mellettem.
A tükörben elkapom a pillantását, amivel előbb futólag majd hosszabban is végig mér. Jó, ez már jól indul, és válaszol is. Mosolygok.
- Az egyszer biztos - Bár nekem nincsen tisztaság mániám, és nem is érzem úgy, hogy ez a mosdó annyira rossz lenne. A középsulisnál klasszisokkal jobb. Látszik, hogy ide azért már igényesebb emberek járnak. Leszámítva egyet-kettőt, de azok most mellékesek.
- Kösz, te is - Válaszolom még szélesebb mosollyal és elégedettnek érzem magam, hogy megdicséri a cuccomat. Bólintok. Tudom, hogy jól áll. Ha nem állna jól, nem venném fel. - Neked meg a miniruha. Valerie vagyok.
Megtörlöm a kezem egy papírtörlőbe, aztán előveszem a táskámból a So Ra-tól kapott fertőtlenítő izét, ami elpárolog pár másodperc után és nem is kell törölgetni a kezed utána.
- Kérsz? - kérdezem, mert most igazán hasznosnak bizonyul ez a kis flakon. Közben remélem, én is megtudom az ő nevét. Na meg, hogy nem veszi zokon, hogy nem nyújtottam még kezet, de egyelőre, nem voltunk túl higiénikusak.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Estelle & Valerie - női mellékhelyiség   

Vissza az elejére Go down
 

Estelle & Valerie - női mellékhelyiség

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-