Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 it's not okay, my dear. - Amelia & Bree

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: it's not okay, my dear. - Amelia & Bree   Vas. Május 12 2013, 13:42

AMELIA & BRIDGET
Ez is csak egy átlagosan meleg nap a városban, s vizsgaidőszak lévén már óráink sem nagyon vannak, szóval gondoltam én, lemegyek a partra kicsit napozni délelőtt.
Mindez meg is történt, gond nélkül barnultam vagy fél árnyalatot, de a hőség igencsak elhatalmasodott időközben, nem is egészséges ilyenkor már kinn feküdni... szóval hónom alatt a strandtáskával, benne a cuccaimmal lépdelek az egyik sétáló utca árnyas teraszai között, nézelődve.
Farmer shortot és pántos felsőt viselek a bikinim felett, fejemen könnyű, divatos kis kalap ad árnyékot, s már a harmadik fagylaltos, jégkásás mellett haladok el... ugyan úgy le kell magamat beszélni róla, mint az előbb. Hizlal és egészségtelen, akármennyire hűsítő is!
Majd veszek ásványvizet a boltban, csak érjek el odáig. Mindenképpen be kell ugranom, Izzie-nek is ígértem pár dolgot, meg Gabe-bel beszéltük, hogy átugrik este filmezni és arra sem árt valamit beszerezni, ha nem akarok popcorn tömni magamba, aztán pedig sűrű elnézéskérés közepette kioldalogni a mosdóba és a wc-t tölteni meg vele.

Alig egy saroknyira vagyok a bolttól, mikor hátraperdülök. Mintha valaki a nevemet kiabálta volna, bár lehet, csak félrehallottam ebben a nyüzsgő tömegben...
Megszédülök. Biztos a melegtől... Muszáj lesz megkapaszkodnom valamiben, még ha az egy mellettem elhaladó pasas vállai is.
A művelet sikeres, ugyan akkor későn kivitelezem: a világ elsötétül és mellette zuhanok a macskaköves utcára, mire az idősödő pasas kissé kétségbeesetten ugrik mellém, hogy segítségért kiabáljon. "Valaki hozzon vizet! Nincs valakinél egy kis víz?!"

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: it's not okay, my dear. - Amelia & Bree   Vas. Május 12 2013, 14:39

Nagyon meleg van, és reggel, miután felébresztet az a telefon, kissé szétszórt voltam. Se órát, se telefont nem hoztam magammal, bár igazából egyikre sincs egetverő szükségem. Ha már a városban vagyok, bevásárolok, valami könnyű ebédet csinálok magamnak, illetve a lányoknak. Ebben a melegben a gyümölcsleves mellett döntök. Friss gyümölcsöket veszek, sokfélét, egyikből sem túl sokat, tejszínt, tejet, szénsavmentes ásványvizet, és egyéb apróságokat. Néhány pogácsával is szemezek, mert nagyon jól néznek ki, és annak ellenére, hogy nemrég "reggeliztem", azért azokat is a kosaramba dobom.
Szeretem ezt az üzletet, mert nem túl nagy, így sosem zsúfolt, viszont az áru mindig friss, az eladók kedvesek, segítőkészek, és az albérlethez is közel van. Két szatyorba pakolva hozom el a cuccom, én nem szeretem a papírzacskókat, azokat mindig belecsúsztatom az otthon használt füles neylon-táskába. Így kényelmesebb is.
Kilépek az üzletből, és megint arcul csap a meleg. Nem foglalkozom vele, 5 perc séta, és otthon vagyok. Viszont kisebb csődületre leszek figyelmes. Mintha valaki feküdne a földön... Sietve megyek oda, életbe lépett bennem a nővér-ösztön.
- Kérem, álljanak hátrébb, legyen esélye levegőt venni!- ez az első, amit mondhatok, mert olyan szorosan állják körbe a szőke lányt, mintha valami csodabogár volna.
-Ápolónő vagyok. Látta valaki, mi történt?- kérdezem, miközben lehajolok a lányhoz. A pulzusa filiformis, de lélegzik. Nagyon sápadt, verejtékes. Kicsit megrázogatom a vállát, de egyértelmű, hogy eszméletlen. Azért csak kövessük a szabályokat.
- Hívtak már mentőt?- kérdezem, miközben odaintek egy fiatal srácot. Bólogatás a válasz.
- Felemelnéd a lábait?- nézek rá, és kb 40-45 fokos szögben állítom le, hogy úgy jó. Egyszerű Trendelenburg helyzet. Hogy nem jutott eszükbe eddig?
A lány feje alá a saját táskám teszem be, közben megtapogatom, beüthette-e, hiszen kemény a kövezet, simán betörhette, ha elesett.
Szerencsére vérzés nincs. A nadrág nem túl szoros, ezért nem oldok rajta. Sőt, inkább... Ez a lány nagyon vékony. Fölé hajolok, de nem érzek acetonszagot. Hyperglucaemia inkább kipirosodott bőrrel jár, de láttam én már karón varjút... Lehet, hogy egyszerűen csak collabált, de a cukorbetegség is oka lehet egy ájulásnak.
-Ismeri valaki ezt a lányt? - nézek körbe.
Közben a kezembe öntök egy kis vizet, és a lány homlokát simítom végig vele. A hűtőből vettem ki a palackot, nagyon hűs, kellemes ebben a melegben. Gondolok egyet, a hideg vizes palackot csúsztatom be a lány tarkójához, a táskám helyére.
Reménykedem, hogy ennyi egyenlőre elég, és a lány pillanatokon belül magához tér, különben tovább járathatom az agyam, mit is tehetnék még, míg megérkezik a mentő.A hozzászólást Amelia Simeon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 29 2013, 22:37-kor.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: it's not okay, my dear. - Amelia & Bree   Szer. Május 29 2013, 16:48

Az utolsó kérdésére Ameliának nincs igazán válasz, ki vállát vonogatja, ki pedig körbe tekintget, hátha valaki más jelentkezik, de senki sem tűnik ismerősnek a szőkeség - avagy szerény személyem - irányába.
Arra kelek, hogy valami hideg és nedves a homlokomhoz ér. Fáj a fejem, kényelmetlen az egész, ahogy fekszem, így kissé össze is rezzenek, szegény srác meg, aki a lábaimat tartja, lehet, jobban megijed ettől, mint én a ténytől, hogy egy vadidegen pasas emelgeti itt a lábaimat.
Mi a franc folyik itt?!
Kék tekintetem szinte már gyermeki rácsodálkozással pillant körbe a sok emberen, akik mind fölém magasodnak. Hát ez aztán ijesztő, főleg a fölém hajoló csaj, akinek jó illatú ugyan a parfüme de kissé hirtelen jött be a képbe a tökéletes képével, hajával, szemeivel... ó de nézd már, mi ez az aggódó kifejezés a képén?
- Mi történt? - ráncolom kissé a szemöldökömet, homlokomat zavartan és tőle várok választ, ő tűnik a legbiztosabb pontnak ugyanis ebben a forgatagban. Talán mert nem áll, mint a többiek, hanem mellettem guggol vagy térdel - nem tudom eldönteni ebből a szögből igazán.

// Bocsi, hogy ez ilyen rövidke lett. :/ //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: it's not okay, my dear. - Amelia & Bree   Szer. Május 29 2013, 23:07

A bevásárlásból hazafelé tartva akadok bele szó szerint a kis gyülekezetbe, amit a szőke lány ájulása okozott. Meglep, hogy senkinek nem jutott eszébe felemelni a lábait. Szorosan állják körbe, még kevesebb levegőt juttatva be neki, és ezért határozottan lépek fel, hogy esélyt adjak annak a lánynak.
Szerencsére hallgatnak rám, úgy tűnik örülnek, hogy valaki magához vette az irányítást. Örülök, hogy hívtak mentőt, és bosszankodom, hogy semmi más nem jutott eszükbe.
Mellé térdelek, tőlem telhetően segítve őt, igénybe véve mások segítségét is, miközben óvatosan megtapogatom a fejét, vajon van-e traumás sérülése. Próbálom tisztázni, mi történt, de csak annyit tudok meg, hogy összecsuklott, minden látható előzmény nélkül. Azt hiszem, a koponyasérülést is csak azért úszta meg, mert egy pasas éppen elkapta. Közben a lány is kezd magához térni, nyitogatja a szemét, és láthatóan csodálkozik, mi körülötte ez a felhajtás. Megkönnyebbülök, hogy magához tér, és beszélni kezd, ráadásul érthetően. Ez mind mind jó jel.
- Valószínűleg elájultál a melegtől. Ápolónő vagyok és segíteni szeretnék...- próbálom neki röviden elmondani a tényeket.- A biztonság kedvéért kihívták a mentőt. Egy rövid időre elveszítetted az eszméletedet. Nem vagy cukorbeteg? Megütötted magad? Kérsz egy kis vizet? - Ha inna, kissé feltámasztom. Közben begyűjtöm az információkat. Ekkor halljuk meg a mentő szirénázó hangját.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: it's not okay, my dear. - Amelia & Bree   Csüt. Május 30 2013, 08:30

Elájultam volna? Uramisten, ez de gáz... sőt: egyenest ciki. Holnapra már valószínűleg a fél suli tudni fogja és erről fog találgatni meg pletykálni.
Nem volt elég nekem a bulimiás hülyeség, amit az a weboldalas csajszi terjeszt, most még ez is... A rengeteg kérdést legalább háromszor annyinak érzem így, hogy egymás után "dobálják" felém őket. Kissé meg is szeppenek és beletelik pár pillanatba, míg összeszedetten válaszolni tudok.
- De... én jól vagyok, már nem kell a mentő. Elküldi majd, ugye? Felesleges kórházba mennem, biztos csak a melegtől volt. - Magyarázom, fejemben meg ott kong a vészharang, hiszen, ha kórházba kerülök, akkor értesíteni fogják a nevelő szüleimet is, nekik sok pénz, míg ideutaznak aggódva, aztán kérdezősködni fognak... ráadásul Gabe is ott van, na meg, mi lesz, ha kiderül, hogy nem is annyira pletyka az, ami a netes portálon terjed.
- Nem vagyok az legjobb tudásom szerint és nem... nem tudom, nem fáj semmim. - Fejcsóválok, bár attól meg nem lesz jobb, csak kissé megszédülök, így aprót biccentek, amikor vízzel kínál a fiatal ápolónő.
- Felülhetek már? - firtatom félszegen, hisz láthatóan roppant határozott abban, amit csinál. Senki nem is mert gondolom ellenkezni, mikor utasította valamire velem kapcsolatban... Bár ez a srác itt mellettünk szerintem csak a haja és az alkata miatt lett hirtelen segítőkész.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: it's not okay, my dear. - Amelia & Bree   Szomb. Jún. 01 2013, 16:27

Talán enyém az érdem, talán nem, de a szőke lány kezd magához térni. Igyekszem tömören és érthetően beszélni vele, de néha elszalad velem a ló. Látom, hogy kissé gondolkodóba esett azon, amit mondtam, és már bánom, hogy ennyire lerohantam. Aztán mégiscsak összeszedi magát, és válaszolni kezd. Enyhe riadalom van a szemében, amikor a mentőt említem, és arra kér, küldjem majd el, de...
- Elveszítetted az eszméletedet- magyarázom neki szelíden.- Ki kell deríteni, mi miatt volt. Lehet, hogy igazad van, és csak a meleg az oka, de akkor nem ittál eleget. - Nem említem az evést. Talán ő is olyan lány, aki azt hiszi magáról, hogy kövér, és halálra koplaltatja magát. Vagy éppen eszik, és aztán hánytatja magát. Egyik sem jó.
- A családodban sincs senki, aki cukorbeteg lenne?- A hajlam ugyanis örökölhető, és ha leesett a vércukra (főleg, ha nem is evett), könnyen magyarázhatná, miért ájult el. Örülök, hogy nem fáj semmije és vizet kér. Megköszönöm a srácnak, hogy tartotta a lány lábát, aztán óvatosan felültetem.
-Nézd, nem kell, hogy feltétlenül bemenj a kórházba. De meg kellene nézni most a vércukrod, a vérnyomásod... A mentőben mindig van orvos, aki tanácsot tud adni és ...- magyarázok neki közben- Apró kortyot igyál, nehogy félre nyelj...
Biztos túlaggódom a helyzetet, de én már csak ilyen vagyok. A mentő közben mellénk kanyarodik, és kiugrik belőle két férfi. Az egyiket látásból ismerem is, a kórházban találkozhattunk, de a nevét nem tudom.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: it's not okay, my dear. - Amelia & Bree   Pént. Jún. 14 2013, 13:58

- Iiigen, nyilván ez lehetett. De már okés vagyok, hála neked. - szélesedik ki halovány mosolyom, ahogy feltekintek rá kedves, hálás pillantással. Csak engedne már elmenni, mert bár kevesebb a köröttünk lézengő, a mentő-dolog még mindig nem az én kívánalmam szerint áll, makacsul ragaszkodik ahhoz a kórházhoz.
A kérdésre akaratlanul is felnevetek halkan, némi iróniával.
- Fogalmam sincs. Adoptáltak. - húzódik suta félmosolyra ajkam, mintegy jelezve, hogy nem kell engem ezért sajnálni. Imádom a szüleimet! Mármint, a nevelő szüleimet, ugye. Mindig is a sajátjukként neveltek és én is úgy tekintettem rájuk, mintha vérségi kapcsolat lenne közöttünk. Örök igazság, hogy a család nem ér véget a "vérrel"...
Azt azonban sejtem, hogy ez a megszólalásom nem az én malmomra hajtja a vizet és a titokzatos lány csak még jobban ragaszkodni fog a kórházba hurcolásomhoz. Fantasztikus. Akkor már inkább azon kezdek aggódni, kit is mondhatnék, ha megkérdezik, kit értesítsenek. Anyáék ki lesznek borulva, na meg New York több óra repülőút ide... Gabe? Gabe-nek nem szólhatnak, a másik verzió, Izzie pedig biztos, hogy egy hatalmas fejmosás keretében érkezne. Amit valahol meg is érdemelnék, azt hiszem...
Ahogy felülök és kortyolok a vízből, jóleső szusszanással pillantok körbe. Hát nem röhej? Végül mindenki a földön végzi, csak van, aki magasabbról zuhan... És én még azt hittem, hogy több vagyok ennél. Hogy velem ilyen nem fordulhat elő!
Azért, amikor befut a mentő, kissé riadt pillantással tekintek fel Ameliára.
- Bejönnél velem? Ha nem nagy kérés, persze... Biztos várnak már otthon. - Sajnos a szám előbb jár, minthogy kivárnám, mit akar mondani, így későn érkezik a lehetőség, hogy nem kötelező bemenni. Végtére is, már félig rábólintottam, a fenébe is! Kissé zavartan sandítgatok a mentősökre, majd vissza Ameliára.
- Nem? - Confuuused. - Egyébként mi a neved? - Csak mert akkor meg esélyes, hogy ez a búcsú pillanata és tudni szeretném, kinek köszönhetem, hogy felmosott a földről. De lehet már mondta is. Nem rémlik...

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: it's not okay, my dear. - Amelia & Bree   Hétf. Jún. 17 2013, 17:39

Egy ájulásnak számtalan oka lehet. Hál'Istennek, a helyzet talán nem olyan súlyos, mint ahogy először hittem, a szőke lány viszonylag gyorsan tér magához. Rögtön az érdekli, mi történt vele. Hát, azt jó lenne tudni...
Meglep, hogy megosztja velem, adoptálták. Ez egy olyan információ, amit az ember nem szívesen oszt meg bárkivel. Én biztosan nem tenném hasonló esetben. De úgy tűnik, ez a dolog őt nem hozza zavarba. 
- Ó, sajnálom- mondom zavartan, de tudom, hogy ez is rossz reakció. Hiszen miért is sajnálom, ha így boldog családban élhet? Talán érti, hogy arra gondolok, nem az édes szüleivel él. (Bár ennek is lehet számtalan oka. Meghaltak a szülei vagy lemondtak róla?)
Kissé alább hagy a szívritmusom, kezdek megnyugodni, ahogy látom visszatérni a színt a lány arcába. Megemlítem neki, hogy valaki kihívta a mentőt, és erre ő láthatóan megijed egy kicsit. Nem egészen értem ennek az okát, hacsak nem először fordul elő, vagy... esetleg drog van a háttérben, de túl ártatlannak tűnik ez a lány, nem gondolom róla, hogy drogos. Nem is úgy néz ki. A soványsága viszont feltűnő.
Kérésére zavartan pillogok rá.
-Sajnálom, de nem hiszem, hogy megengedik. - A mentőbe nem szállhat be akárki.- Viszont, ha nem kell bemenned, elkísérlek haza... Nem vár rám senki. - Így legalább biztonságban tudhatnám. Megnyugodnék én is. Talán a szüleivel is lenne módom találkozni, és tudnék velük váltani néhány szót. Megkérném őket, hogy figyeljenek a lányukra, legyen nála mindig folyadék és némi harapnivaló... 
- Amelia vagyok. Amelia Simeon- nyújtom neki a kezem, amikor megkérdezi, mi a nevem. - És neked? 
Kiér a mentő. Az egyik ápolót, aki kiugrik a kocsiból, látásból ismerem, vele váltok néhány szót arról, mi is történt. Nem tévedek nagyot, Bridgetet a kocsiba segítik, ott mérnek neki vérnyomást és vércukrot. Feltesznek neki egy csomó kérdést, és ő sorban megfelel mindre. 
- Be kell vinnetek?- kérdezem, mert nem vagyok benne biztos, mit ír elő a szabályzat. Eszméletvesztése volt, de láthatóan most jól van , térben, időben orientált, az értékei is jók, neurológiai góctünete nincs, traumás sérülése nincs. És rohadt meleg van... 
- Nem, nem feltétlenül. - Mondja a srác és én közben Bridgetet nézem. Látom rajta, hogy megkönnyebbül. Miért fél ennyire a kórháztól? 
- Van valaki, aki haza tud vinni?- kérdezi a lánytól. Ha éppen rám figyel, én bólintok neki. Nem gondoltam meg magam, szívesen hazaviszem. Csak a csomagjaim... De majd megoldom ezt is.
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: it's not okay, my dear. - Amelia & Bree   Szer. Jún. 19 2013, 20:24

- Ugyan… - szusszanok aprót, alig kivehetően a másik „sajnálkozására”. Még mintha el is mosolyodnék mellé, de nem fűzöm tovább a dolgot, hogy fogalmam sincs, kik az igazi szüleim, a tudatlanság pedig boldogítja az embert, hisz nem kérdezi. Az eddigieket is csak azért közöltem, mert anya arra tanított, orvosnak jobb nem füllenteni semmiről. Az életed mentheti meg egy ilyen infó például, hogy ne is próbáljanak a rokonaidtól vért szerezni neked, esetleg szövetet, mert nem sok génbeli hasonlóság van. Amelia pedig biztos valami egészségügyi szakmában dolgozhat, nem nehéz ezt levágni abból, ahogy a helyzetet kezeli: higgadtan; úgy, mint aki nem először lát/tesz hasonlókat.
Némi zavart érzek az erőben ennek ellenére, amikor megemlítem, hogy esetleg bekísérhetne. Talán mégsem egészségügyben dolgozik, csak roppant jól kezeli az ilyen stresszes helyzeteket? Könnyen lehet, hogy tévedek. Lehet, elsiklottam valami apró infómorzsa felett, miközben beszéltünk, mert azzal voltam elfoglalva, hogy mennyire fáj a fejem és mennyire nem akarok bemenni a kórházba. Csak felesleges kör. Hiszen jól vagyok…
- Azt nagyon megköszönném. – Biccentek szelíden a felajánlásra. Nem mintha attól félnék, hogy a dolog még egyszer bekövetkezik – ez után biztos oda fogok figyelni, hogy legyen nálam ásványvíz.
- Bridget, de mindenki csak Bree-nek szólít. – Szélesedik ki a mosolyom a James Bond szerű bemutatkozása után, de le is olvad menten képemről az a görbület, amint leparkol mellénk ez a fájdalmasan fehér árnyalatú, kórházszagú autó.
Odasegítenek, leültetnek benn és vagy hatvanezer szintemet mérik, épp csak IQ tesztet nem kell kitöltenem, olybá érzem a mélyreható faggatózás közepette.
Ő kérdez rá helyettem arra, ami igazán érdekel, és ezért nem lehetek elég hálás neki, főleg, mikor bólint a mentős kérdésére.
- Amelia hazakísér. – Felelek és biccentek én is, mintha ezer éve jó barátnők lennénk, noha nem vagyunk. A jövőt meg ki ismeri… még akár azok is lehetünk idővel, de hogy az adósa vagyok, az biztos.
A mentős az említettre pillant, majd vissza rám és végül engedékenyen bólint ő is. Ám legyen. Ennek ellenére javasolja, hogy amint időm engedi, menjek be a kórházba alaposabb kivizsgálásra, mert nem tetszik az egész dolog neki. Érzem, hogy a tekintetét a derekam, csípőm tájáról vezeti végig felfelé arcomra, mintegy jelzés értékűen, én pedig kissé ki is pirulok. De majd ráfogom a napra és a zavartságra, ha esetleg valaki rákérdezne.
Minden esetre mehetünk isten hírével Ameliával – a kolesz felé, hisz oda igényeltem nyárra is szállást, nem kerestünk apartmant Izzievel a városban.

// Részemről köszönöm a játékot, tetszett! Smile//

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: it's not okay, my dear. - Amelia & Bree   

Vissza az elejére Go down
 

it's not okay, my dear. - Amelia & Bree

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Secrets - Zin & Amelia
» S.O.S! Beteg a hercegnőm! - Amelia && Greg
» Kit látnak szemeim? - Amelia-Sebastian
» Vöröske és szöszi szobája - Iz és Bree

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-