Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Az automata - Usui és Reev

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Az automata - Usui és Reev   Pént. Ápr. 19 2013, 18:17

Ciánékkal tárgyaltam egész mostanáig, bevesznek a bandába, úgy néz ki. Még Marist is kaptam, néhány szálat, beraktam a többi szál cigi mellé a dobozba. Ha minden jól megy lassan leléphetek Simonéktól, előtte még meg kell dugnom az asszonyt. Hát ezt mindig elfelejtem! Fekete farmerban, zakóban, ingben sétálok egy elég kihalt utcában, beleolvadok a környezetbe. Most épp nincs pénzem (milyen meglepő) Ciánék még a vizet is sajnálták tőlem, lehet kellene keresnem egy másik bandát, meg egy italboltot, utóbbit sürgősen. A műgumi Yoda a zsebemben, megint a farkát matatom, menet közben is, valahogy már megszoktam, hogy piszkálom. Még nem vágtam le neki, mindig elfelejtem ezt is, ez talán azt jelenti nem unatkozom. Még a végén sajnálni fogom Simonékat...
Baromi szomjas vagyok! Kiszikkadok, nem hiszem el, hogy fia szökőkút sincs errefelé, nem érdekel milyen tiszta az a víz, csak H2O-ból álljon. Elhaladok egy már bezárt trafikos mellett, fel van szerelve ital automatával. Még két lépés és megtorpanok, észbe kapok, rohanok vissza. Ilyenkor van Isten! Matatok a zsebemben, de ott semmi sincs a műgumi Yodán kívül, egy cent se. A tárcám is üres, azt az előbb néztem, amikor már muszáj lett volna innom valamit, de nem jött össze. Akkor majd máshogy. Körbenézek, éppen senkit se látok, kéne valami, amivel betöröm az üveget. Megrugdosok néhány járdakövet, az egyik kiállós, na azt húzom ki. Kicsit odébb megyek, jól meglendítem a karom, 3, 2, 1 elhajítom, neki az automatának, be kéne, hogy törjön az üveg. Ha nem, majd csinálom ököllel, fájni fog, de legalább szomjas nem leszek, valamit valamiért. Ez azért csak összejön és ha törik, aminek törnie kell azt választok, amit akarok. Narancsmegszállottságomból kiindulva ez egy fanta narancs lesz. Most, hogy ennyi a lehetőség, viszek amennyit elbírok, kár, hogy nem hoztam szatyrot.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az automata - Usui és Reev   Szer. Május 01 2013, 00:01

Éppen a munkából megy hazafele, még viseli az egyenruhát, mert ha visszaért a kollégiumba ki akarja mosni. Igazán furcsa neki, hogy ha "hazamegy" akkor nincs egyedül... Nem tudja megrémüljön-e ettől vagy tekintse egy jelnek, elvégre Zin Woo kerek perec megmondta, hogy csak aznapra. De végül mégis maradhatott, amit nem ért ugyan, de egyelőre örül, mert nem kell albérlet után kajtatnia.
Eléggé a gondolataiba van merülve de a töréshangot, a rendbontás hangját azért felismeri bármikor, el is megy az épület mellett, hogy lássa mi történt.
Akkor látja, hogy egy srác törte be kővel az üveget és most a fantákat pakolássza ki. Sóhajt is és nem messze tőle megáll.
-Azt javaslom uram készítse az iratait, igazolja magát, mert közterületen való rongálásért és magántulajdon sértésért megbüntetem. A kár pontos összegéről a tulajdonos vagy a biztosító dönt. Kérem tegye le az üdítőket és lassan forduljon meg. - Mondja monoton, semleges hangján, majdnem mint egy gép, kiérezni belőle némi fáradtságot is. Közben nyúl a papírjaiért, hogy felvegye az adatokat.
-Futni nem érdemes, a kiképzésen kitűntett voltam, ha menekül jogomban áll erőszakkal a kapitányságra vinni. - Mondja tovább, kötelességből, mert hát sportosnak sportos, fegyvere nincs, de nem is kell. Elég a tudása. Szóval talán ezért is unott, már megint egy ilyen kis semmiség, ostoba dolog miatt ér haza később. Bah...


//Hú, azért a törvényeknek majd utána kell olvasnom xD csak most nem volt erőm, elég hogy huligánkodsz XDD Razz/
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Az automata - Usui és Reev   Pént. Május 03 2013, 11:07

Feltalálták már vérnarancsos fantát? Ez sem lehet rossz, kiválasztok néhányat. Tároló kellene, valami izé, belegyömöszölni ezt mind, próbálok egyensúlyozni, de néhány üveg így is elgurul. Valami sóhajnak ütközik. Valaki sóhajt mögöttem, lehet szomjas. Hátralesek, egy magas vietnam. Azt hiszi ő a holdtündér, hogy megbüntethet. Nem tehetek róla, ez így olyan abszurd, pedig sokszor rajtakapnak már, kicsúszik egy vigyor. Vajon nálam van minden igazolvány? Megfordulok, a kalapom most nem tudom megemelni felé, tele van a kezem.
- Bocs haver, tele van a kezem.
Közlöm természetesen, hiába viselkedik úgy ahogy, nincs a homlokára tetoválva, hogy zsaru. Imádom őket, a kedvenc áldozataim, de ez akkora karónak tűnik, hogy lehet hiába verném. Képletesen, természetesen, hatszor akkora mint én, kis túlzással.
- Nem hiszem, hogy megbüntetsz.
Eddig még senkinek sem sikerült pedig nem ez volt a legrosszabb dolog, amit csináltam. Röhögnék ha valahogy neki kellene elszámolnia ezzel.
- Milyen tulajdonos az, aki így magára hagy egy automatát? Pereskednem kéne a felügyeleti jogért.
Rúgok bele a gépbe még egyet mint egy jó apa a gyerekébe. Tulajdonos, ugyan már törvénykönyvet vacsorázott ez a...valaki?
- Csóró vagyok, nem tudok fizetni
Tegyem le, bolond ez, gondolhatná, hogy azért loptam, mert megszomjaztam. Teszem a hülyét továbbra is.
- Ja, hogy segíteni akarsz cipelni?! Hát miért nem ezzel kezdted?! Van táskád? Na jó, nesze cserébe kapsz egy narancsosat, lásd milyen kedves vagyok.
Hajítok felé egyet úgy, hogy kupán találja, bár futni nem igazán van kedvem, lehet mégis az lesz. Figyelem fejbe találta-e, nem hinném, hogy összeesne,pedig akkor jönnék ki a legjobban. Ha közelít felém eléhajítom az összes italt, hagy csúszkáljon vagy kerülgessen, a vérnarancsos kivételével, azt megtartom.
- Rendőrakadémia? Látta a filmet? Maga is olyan hülye mint azok? Mert akkor viszont nagy mákom van.
Meglátjuk mi lesz, nyugodt ember vagyok és lusta, semmi kedvem szaladozni, de a szükség néha nagy úr.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az automata - Usui és Reev   Kedd Júl. 09 2013, 22:56

-Látom, kérem tegye le az üvegeket, akkor felszabadulnak a kezei és gond nélkül előkeresheti a papírjait. - Mondja unottnak hatóan, elvégre fárasztja a másik nemtörődömsége. Lehet Japánban jobb lenne. Ott kevesebb a huligán.
-Hinni a templomban kell, én tényt közöltem. - Mondja a büntetésre, egyenesen a srác szemébe nézve.
-Átlagos. - Mondja sóhajtva, milyen tulajdonos legyen? Meg hogy belerúg... fel sem veszi, elvégre ennek a gépnek lassan mindegy.
-Akkor óvadék helyett szabadságvesztés terheli majd, melyet a megyei börtönben fog leülni, semmi baj. - Mondja monotonon, némi gúnyos hanglejtéssel.
Aztán csak felszalad a szemöldöke, hogy hülye lenne a másik? Leguggol a fanta elől, majd feláll és félredöntött fejjel néz rá.
-Nem szeretem a szénsavas italokat. - Közeledik lassan, de felkészülten hogy itt bizony lehet meglesz a napi sprint.
A srác eldobja az italokat, helyes, végre "letette".
-Nem, de nem is érdekel. Valamint kiváló tanuló vagyok, kétlem hogy mákja lenne. Újra közlöm ha akadályoztatja a munkám vagy ellenszegül a felszólításnak erőszakkal viszem be. Maga miatt nem vagyok hajlandó estig túlórázni, hogy kérlelem, hogy jöjjön. - Közli kimért és hideg hangon, igazából most is túlórázik. Nagyon fárasztó, de ilyet nem hagyhat szó nélkül. Kis piti tolvaj a másik, azokkal hamar elbánik. Legalábbis eddig nem volt gondja velük.
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Az automata - Usui és Reev   Szer. Júl. 10 2013, 18:24

Az emberek szűk látókörűek, itt ez a törvény, ha valaki szomjas lesz iszik, miért kéne ezt is szabályozni? Az italokat már eldobtam, kicsit vállat rántok, nem mintha neki akartam volna engedelmeskedni, ujjam hegyét a zsebembe csúsztatom a műgumi Yoda farka mellett kitapintom a beszámíthatatlansági igazolványom. Tetszik a templomos beszólása, főleg, hogy multkor majdnem pap lettem a poén kedvéért.
- Ugyan már, minden csak nézőpont kérdése, attól, hogy te biztos vagy benne én még kételkedhetek.
Apám úgyis felmentene, bármi történjen, de félni nem tudok, megintcsak azt kell ismételjem: bármi történne nem tudok. Mikor azt mondja a tulajos megjegyzésre átlagos, felröhögök. Végülis igaza van, teljesen átlagos, még biccentek is, hogy ezzel teljesen felesleges lenne vitába szállni, különben sem fontos információ mennyire hülye az automata tulaja. Ülni nem mindig szeretek, egy ideig elülök, de hamar megfájdul a seggem.
- Nem fogok
Vigyorodom el gúnyosan, egyrészt nem hagynám magam, másrészt őrült vagyok, harmadrészt apám úgyis kiszedne, de még ha nem, akkor is megszöknék.
- Milyen finnyás vagy
Fintorgok kicsit, mikor ő nem szereti a szénsavas italokat és még csak el sem taknyol mert én úgy akartam. Én felrázom az enyém, mielőtt elkezdene kergetni és iszom valamennyit a vérnarancs fröccsből, miközben ő azt ecseteli milyen jó tanuló. Eszem tököm megáll, a diplomáját nem akarja megmutatni?
- Szóval meg akarsz erőszakolni? Tőlem...legalább lesz mit mesélnem a főnöködnek, de azért a dolgod nem fogom megkönnyíteni rossz fiú!
Hörrenek felé buzisan, az italt már megittam, rohanni kezdek, közben hátrahajítom neki az üres dobozt. Hosszú távon rossz futó vagyok, az első adandó sarkon lefordulok, s nos mindenhol van tűzlépcső, felkapaszkodom az egyik létrára, háztetőkön ugrálni izgalmasabb lesz.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Az automata - Usui és Reev   Szer. Júl. 17 2013, 18:05

-Ez igaz. - Bólint egyet, van igazság abban amit a fiú mond neki, nem is vonja kétségbe. De ez édes kevés ahhoz, hogy elengedje bírság vagy büntetés nélkül.
-Ha arra kerülne sor dehogynem... mindig is börtönőr akartam lenni... - Mondja már teljesen gúnyosan, ezért a férfiért bevállalja, kapjon amennyit, ő ott is ledolgozná, csak hogy lássa, a "helyén" van a másik.
-Ez van, ezt kell szeretni... - Nem kérdezte a másik véleményét, az más kérdés hogy kéretlen tudta meg ő is.
-Majd kérek magának egy hallásvizsgálatot is, bár ha az IQ-ja alacsony azzal sajnos nem lehet mit kezdeni... Szóval a magántulajdon sértés 43 cikkének 5. paragrafusának "a" pontja értelmében... Bah. - Sóhajtja hogy fut előle a másik, az üvegeket átugorja és nekiveselkedik ő is. Ő neki nincs baja a futással, majdnem minden nap fut egy órát edzésnek, és ha közel ér ott a karate és a különböző fogások, amikkel hatástalanítja a másikat.
~Bah... annyira idegesítő, hogy mindig én kapom ki a problémás, piti, nagyképű bűnözőket... mintha nem vennének rendőrszámba... de ha elkapom...
Ezekkel és hasonló gondolatokkal üldözi a srácot, aki befut egy utcába de gyanúsan nincs sehol. Ő maga azt hiszi valami konténerbe bújt így elkezd nézelődni, ugyan hol lehet és mivel támad neki a másik. Leütni ugyan nem fogják, de kése lehet. Annak nem örülne...
Persze ha hangosan egy felfele a srác és nem állt meg, akkor meghallja és megy utána, egy kis mászástól nem les baja. Sajnos elég kitartó és elhivatott a mi Usuink, valahogy el akarja kapni a tolvajunk xD
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Az automata - Usui és Reev   Vas. Júl. 28 2013, 19:03

Hát persze, nekem mindig igazam van, ezt a simabőrű még nem tudja.
- Nem törsz túl magasra, miért nem leszel inkább elnök?
Röhögök fel gúnyosan, a börtönőr olyasmi, amit megéri kicsúfolni, külön élvezet lenne, ha piszkálhatnék egy olyan izét mint egy börtönőr, de csak ezért lehet nem kéne lesittelni magam megint, a múltkor se hitték el, hogy nem, a látszat csal, a seggem teljes mértékben érintetlen. Egész jó vele bájcsevegni, de épp egy szökés kellős közepén tartunk, bár még mindig "nem értem" mit követtem el, legalábbis neki, nekik, ha bevisz ezt fogom mondani. A hülyéknek mindig mindenki mindent megbocsát, ez volt az egyetlen olyan fontos infó életemben, aminek hasznát vettem, amit mindig bevettek. Az azért nagyon kész, hogy az ürge elkezdi magyarázni a törvénykönyvet, ottmaradnék röhögni még egy percet, de az ő szűz seggét is meg akarom mozgatni. Nem is válaszolok már neki, különbenis az valami olyasmi lenne "ecsém, te teljesen hülye vagy"
Mégis kibukik valami, de szándékosan, miután felmásztam a tűzlépcsőkön a rendőr meg a kukában keres. Merthogy ez a ház itt pont nem olyan magas, azt hiszem négy emeletes.
- Nahát! Mégis igazak a rendőrviccek!
Bukik ki belőlem, a hangra meg már biztos idenéz és feljön utánam. Alig várom! Adrenalin, különben nem csinálnám. Adok neki egy kis előnyt is, a ház legszélére hátrálok. Érdekelne ilyenkor mi játszódik le a fejükben, de arra saccolok ő is azt hiszi na most akkor sarokba szorított, pedig nem, átugrom egy másik házra és mint mindig most sem törődöm vele, ha kezem lábam esetleg véletlenül eltörne. Megúszom, mint ahogy sejtettem, mert hirtelen rámjön: inkább megiszom nyugiban, most nincs kedvem játszani.

// köszi, Reeven kiiktatódott//

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az automata - Usui és Reev   

Vissza az elejére Go down
 

Az automata - Usui és Reev

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-