Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Hétf. Ápr. 15 2013, 23:33

Hát nem kitették a szűrét az albérletből? De csak úgy hirtelen... Ennyi idő alatt másikat nem talált, javasolták kegyesen a kollégiumot... hát remek. Össze lesz zárva vadidegenekkel, több évre... Sosem volt szobatársa. Azt sem tudja mi fán terem együtt lakni... Egyetlen növénye volt, az is elcsoffadt... Miről is beszélünk? Na de ha már így járt kért egy szobát, mondták két fiú mellett van üresedés. Egy nagy sóhajtással elfogadta, kitöltötte a papírokat és beletörődött. Most épp a szoba fele tart. Egyszerű sportcipő, farmer és póló van rajta, felette egy szürke pulóver. Nincs sok holmija, egy sporttáskában elfért az egész. Talán ezért is őt rakták ki, nem mást. Bah, bosszantó.
Szóval jobb híján memorizálta a szobatársai nevét, majd lemondó sóhajjal megállva az új szobája ajtaja előtt bekopog.
~Hurrá... Vajon hány nap után kérik hogy kerüljek máshova? Szerintem az összes szobát kipróbálom majd ami itt van, a lakótársakról nem is beszélve... fantasztikus... bah.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 16 2013, 00:02

Az ágyamon fekszem, olvasok. Kilian próbált beszélgetni, de közöltem vele, hogy fontos zhm lesz, és most nem alkalmas. Egyébként nem lesz semmi ilyesmi, de egyszerűen nem bírtam mással lerázni, folyamatosan az orkjairól akart dumálni. Őszintén szólva, már kicsit unom az orkokat. Nagyon... És most még enyhén fejeztem ki magam. Körülbelül úgy vagyok, hogy még egyszer felhozza az ork témát, lenyomok egy orkbabát a torkán. Tuti van neki az is.
Szóval, átlagos, unalmas nap. És nem, nem tanulok. Ez igazából egy regény, de Kiliannek ezt nem kell tudnia. Hason fekszem, szemüvegben, és élvezem a csendet. Vagyis, azt, ami a legközelebb áll ahhoz, mert egy másik személlyel összezárva sosem lesz csend, de már kezdem megszokni. Kezdem... Végülis, csak két hónapja vagyok összezárva ezzel a takonnyal. Azóta meg... ah, nem is gondolok rá. Még jó, hogy csak ketten vagyunk.
A könyv érdekes, a kopogtatás, ami megzavar, már kevésbé. Behunyom a szemem, elszámolok tízig, aztán felállok.
- Hagyd, majd én - mondom Kiliannek, ha ő nyit ajtót, elszabadul a pokol ez egész biztos. Útközben leveszem a szemüveget, és a konyhapultra teszem, aztán még ellenőrzöm magam, farmer oké, póló is. Egyszerű minden, a hajam is jól áll... Csak a szemem dörzsölöm meg, aztán kinyitom az ajtót. Lenézek, és szemüveg nélkül nem ismerem fel az illetőt, ergó, még nem láttam.
- Eltévesztetted az ajtót! - közlöm halál nyugodtan, és be is csukom. Az, hogy sporttsáka is van nála, mellékes. Elvégre jöhetett felszedni a focis haverjait vagy tudja fene. Nem is érdekel. Nyújtózom egyet, és visszaindulok az ágyhoz. Részemről az idegen letudva.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 16 2013, 00:16

Ott áll és vár, ha türelmetlen típus lenne már dobolna a lábával. Így csak áll fapofával mint egy szobor, majd végre nyílik az ajtó, fel is néz a másikra, ó... remek.
-Kétlem... - De már csapják is rá, sóhajt egyet. A türelem nagy erény, ó igen, a mester mindig ezt mondta, de néha úgy érzi nincs igaza. Ez kib.szottul nagy erény...
Ha nem zárta be lazán benyit és besétál, hol zavartassa magát? Ő is itt lakik...
-Hyun Zin Woo és Kilian Scatt szobája, nem tévesztettem el. Én vagyok az új szobatárs, gondolom nem szóltak, leszel szíves nem rám csukni legközelebb... Usui Kazuki vagyok. Amúgy... - mondja kimérten, semmi hangszínnel, mondhatni unottan, keresi az üres ágyat és le is teszi a holmiját, mintha ott sem lenne, szeret ilyen... levegő lenni. A másik fiúra is csak fél pillantást tett. ami megnyugtatja, hogy nincs bűz, nincs kupi... ez egy. tisztességes szoba... Ez most tudatosult és... örömmel tölti el. Kár hogy semmi nem látszik.
Ha nem jutott be, mert kulcsra zárták, na az pech, akkor a szöveg marad, csak épp ajtón kívül, hangosabban, nem a szokásos halk hangján. És a következtetéseket később vonja le, addig csak lehunyja a szemét és vár.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 16 2013, 00:28

Nagyot sóhajtok, az élet egész szép is lehetne. Épp venném vissza a szemüvegem, amikor pofátlanul kinyílik az ajtó, és az előbbi fazon lép be rajta. Naná, hogy a szemüveg marad a konyhapulton. Megfordulok, és úgy hallgatom a monológját, aminek semmi értelme. Egyszerűen. Semmi. Szobatárs?! Még egy?! Nem.
- Megölöm... - motyogom idegesen magam elé, nem, nem ez a Usi Kazal tudja fene kit, hanem Valeriet, amiért szívat. Az ágyamhoz megyek, ami a legmesszebb van Kilianétől, és nem veszek tudomást róla, hogy ez a másik, most belakja a kettőnk közt levő ágyat. Előkapom a telefonom, és felhívom Valeriet. Szemét mód, rögtön azt kérdezi, milyen az új szobatárs, én meg nagy nehezen erőltetek nyugalmat magamra.
- Miért csinálod ezt? - kérdzem egyébként sokkal nyugodtabban, mint amilyen vagyok. Ingerültség sincs a hangomban, pedig az vagyok - Nem, ez nem jó magyarázat! Nem érdekel, hogy az évfolyamtársa.... az sem...
És csak mondja, monjda, mondja... Nem győz meg, viszont felidegesít hangja, szóval kinyomom, és nem hallgatom tovább. Az órát nézem a telómon, és elhúzom a szám.
- Jó... Ma itt alhatsz, holnap meg elintézzük ezt a féreértést - Jó fej vagyok. Tényleg. Én legalábbis annak érzem magam. Aki máshogy érzi, annak szar. Visszamegyek az előtérbe és felveszem a konyhapultról a szemüvegem. Egy pillanatra neki dőlök, veszek még egy nagy levegőt, aztán ellököm magam és meg sem állok az ágyamig. Leülök rá, a falnak döntöm a hátam, és olvasni kezdek. Két sornál tovább úgysem fogok jutni. Kilian odáig lesz a boldogságtól meg vissza. Tudom. Érzem. Szinte biztos vagyok benne...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 16 2013, 10:37

Elhatároztam, hogy barátkozni fogok Zinnel! Tulajdonképpen nagyon nehéz volt, napokig gondolkodtam rajta szükségem van-e rá és nem tévedett-e a pszichológus, de azt hiszem az, hogy beszélgetni próbálok vele, hogy segített hányni és annyira kedves volt megpecsételte a sorsát. Azóta tudom, hogy Koreai és azért volt barátságtalan először, mert kínainak néztem. De mondtam neki, hogy nem vagyok fajgyűlölő és hogy tudom, hogy koreai és nagyon büszke vagyok rá! Majdnem megöleltem, de aztán mégsem, tudom, hogy tiszta, mégis tartottam tőle. Még soha nem öleltem meg senkit anyukámon kívül. Érdekesen reagált, de annak is örültem, hogy Zin érdekes és még nem is tudja, hogy bulit akarok neki szervezni. Már csináltattam plakátot meghívókat és tortát. Az egyik meghívót So Rának fogom elküldeni, a másikat nem tudom. Még szereznem kell filmeket, zenét, kaját és úgy gondoltam veszek egy koreai társasjátékot is! Nehéz bulit szervezni és egyáltalán nem nekem való közösségi tevékenység, de Zinnek meg kell bocsátania nekem. Azóta is lelkiismeret furdalásom van, érzem, hogy nagyon megbántottam.
Az ork fényképalbumomat nézegetem, a koreai zászlóra akarok csináltatni egyet kicsibe, az lesz felé írva, mintha mondaná: "Éljenek a sárgák" Bár eredetileg a tortára akartam, az így is sárga lesz, olyan fura lenne. De ez így nem fura, koreai zászlón egy ork fej. Titokban meg kell tudnom Zinnek melyik ork tetszik. Nem nagyon akarja megmondani...
Kopognak, megijedek és összerándulok, Zin tanul, úgyhogy úgy gondolom nekem kellene kinyitni, de ő kedvesen felajánlja, hogy nem kell. Biztos miattam, szép gesztus ez is, pedig tanul én pedig csak fényképeket nézegetek. Szeretném, ha Darius jönne...
Nem Darius jön, hanem Zin becsukja az ajtót, kicsit jobban megijedek, akkor ez most rosszat jelent? Felpattanok és leülök Zin ágyára, biztos megengedi, tudja, hogy mindig kifertőtlenítem a ruháim.
- Ki volt az?
Suttogom halálra váltan, kezemben az albummal. Különben most megnézhetné őket közelebbről is...
Megrándulok, mikor nyílik az ajtó és bejön rajta még egy kínai. Izgalmamban teljesen elfelejtem Koreát. A kínai fiú, aki teljesen olyan mint Zin csak hosszú hajú azt mondja új szobatárs. Nahát! De hárman is lehetünk? Zinnek nem tetszik, máris telefonál, aztán azt mondja a fiúnak egy napra maradhat. Jó. Akkor nem helyettem van. De azért rossz lenne, ha maradna ők egy fajból vannak és akkor mi lenne velem? Biztos jobban kijönnének egymással.
- Nem helyettem van ugye?
Kérdezem kissé remegő hangon Zintől.
- Tudod, hogy én milyen tiszta vagyok és...
Nem kellene sírnom, még az sem biztos, hogy helyettem küldték. Az új fiú mondja a nevét is, rámeredek, ebből semmit sem értettem.
- Hogy mondtad? Én Kilian Scatt vagyok, te is kínai vagy biztosan
Izgalmamban megint elfelejtem Koreát. Ha az, akkor meg kell hívnom, végülis nem rossz, ha ismerek még egy koreait csak...nem akarom, hogy Zin jobban szeresse
.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 16 2013, 14:22

-Próbálkozz... - Mondja halál nyugodtam, máris otthonosabban mozog, érzi a szeretet csíjét.. Bah, remek. Amúgy ő simán magára veszi, általában nem kedvelik, semmi új nincs neki most a nap alatt.
Mondjuk hogy ő lesz középen... hát.. fantasztikus! Fantasztikus... nincs egy szabad csendes sarok ahol ellehet egymagában... borzalom. De a fapofája meg sem rezdül, pókereznie kéne, de a kártyában mindig veszít, azt meg nem szeret.
Aztán hát nem akar hallgatózni de túl kicsi a szoba... hallja a telefont és... hah. Ó igen, nagyon jó, lehet ki sem kéne pakolnia? Mondjuk édes mindegy, 10 perc visszapakolni, szóval egyelőre nem zavartatja magát és folytatja a beköltözést.
-Bah... rendben. - mondja beletörődően arra hogy ma még maradhat, neki édes mindegy, úgy is sejtette hogy ez lesz. De úgy fest nem viseli meg, elővesz egy könyvet, meg a füzetet, kipakol precízen a szabad íróasztalra (remélem van XD) és teljesen egyenes háttal, ahogy a mintákon látni a tankönyvekben, elkezd csendesen olvasni és írni.
A másik srác kérdésére csak szemforgat egyet, már hogy lenne helyette, akkor azzal kezdte volna hogy takarodjon kifele, ez ennyire egyszerű.
-Drogozol? - Kérdezi már meg a srác felé fordulva komoly, kissé szigorúnak ható arccal, mi az hogy tiszta? Úristen.. hova keveredett...
-Nem. - Mondja hidegen a kínaira, még hogy kínai. - Talán Cho Jünnek mondtam magam? Haaa? - Kérdezi semmi hangszínnel, ennyit illene tudnia, ha már koreai a szobatársa... az is teljesen más. -Usui Kazuki vagyok. Japán. - Teszi azért hozzá, mert gondolja hogy nehéz felfogású a másik. Többet kell meditálnia ezentúl, érzi... ezt nem fogja bírni...
Inkább írja is tovább a tanulnivalót, előre tanul. Valamint az új jogszabályokat is magolja mellette, de az csak olyan kikapcsolódáskép.. Addig sem arra kell gondolnia, hogy ketten is vannak körülötte.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 16 2013, 19:01

- Senki - nem ismerem, és ha ismerném sem hiszem, hogy ennél hosszabb jelzővel illetnék bárkit, aki zavar. Kiliannel az a baj, hogy ő még erre a senki szintre sem ért fel, ezért lett belőle Takony. Meg mert olyan kis... Takony. Nem taknyos, de nem akarom csúnyább szóval illetni, és ez valahogy első percben ráragadt. Mindegy.
A senki, pofátlanul betör az életterembe, és az sem segít sokat, hogy tudja a nevünket, meg hogy állítólag ez az ő szobája is. Sőt, ez kifejezetten ront a helyzeten. Leginkább Valeriején, akinek láthatóan nem volt elég az a hülye nyaklánc, de lesheti mikor kérek én tőle bármit is. Idegesít minden és mindenki, és az sem segít, hogy amikor leteszem a telefont azt látom, hogy Kilian az én ágyamon ül.
Nagyokat pislogok rá. Ki engedte meg neki, hogy az ágyam közelébe jöjjön? Szerintem legutóbb, nagyon érthetően elmagyaráztam neki, hogy nem megy a közelébe a dolgaimnak.
- Nem... - nézek rá, és még el is mosolyodom. Az hiányozna még csak, hogy ezt a szerencsétlent egy japánra cseréljék. Mert abban biztos vagyok, hogy ez a japán srác, nem ilyen idióta. - ... de ha még egyszer az ágyamban talállak, kizárlak.
Tiszta... igen. És hülye. Mondjuk, a tiszta jó tulajdonság. Majd ez az U... u izé is takarít, beosztjuk. Ez a közös szoba előnye.
Amint Kilian eltakarodik, elfoglalom a korábbi helyem az ágyon, és folytatom az olvasást, vagy legalábbis próbálom folytatni. Kilian mellett nehéz. Főleg, hogy lekínaiz megint. De most szerencsére itt ez a... Usui - jó, hogy még egyszer elmondta - és felvilágosítja ő. Én meg csak a fejemet fogom. Aztán úgy döntök nem foglalkozom vele. Ismét a könyvemhez fordulok. Egy éjszaka. Csak egy éjszaka. Holnap meg elintézem, hogy egyedül alhassak. Ha mást nem keresek egy albérletet. Biztos taláni egy olcsóbbat... Csak ne másszanak többen bele a személyes terembe.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 16 2013, 20:03

Ez nagyon érdekes, de azért meg vagyok ijedve, mert a senki akárki lehet. Meglepő, amikor egy másik kínai lesz az és bejelenti, hogy velünk fog lakni. Zin nem hagyja, én próbálok nem mosolyogni emiatt. De nagyon nehéz, főleg, amikor Zin rám mosolyog, nem is tudom megállni, azonnal visszamosolygom. Nincs gombóc a torkomban, ez a fiú azért jött, mert biztos meglátta, hogy Zin is koreai, vagy barátkozni akar. Lehet, hogy most kellene megölelnem Zint? De aztán elzavar és ez kicsit kizökkent. Felpattanok, magam elé meredek és esetlenül elmotyogok egy "bocsánatot"
- De azért...ugye barátok vagyunk?
Fogalma sincs milyen nehéz megkérdeznem ezt. Olyan nehéz, hogy nem is tudom feldolgozni mert közben az új fiú azt kérdezi drogozok-e. Zinre pislantok, aztán vissza a hosszú hajasra és magamra mutatok.
- Én? Még csak tvben láttam drogokat. Te drogozol? Az csúnya dolog, ki is rúghatnak miatta és úgy tudom fáj is.
Mondom neki teljesen komolyan, a drog nagyon veszélyes, ezt tanultuk az iskolában is. Aztán a fiú mond valamit, amit egyáltalán nem értek. Ráncolom a szemöldököm és hunyorgok rá, a nevét se értem, de az rövidebb, mint amit most mondott. Japán? Az majdnem kínai...Zin pedig koreai, akkor mégsem egy fajból vannak. Csak rokon fajok, mint a törpe és a hobbit, mindkettő kicsi, nálunk mindkettő sötétebb egy árnyalattal mint én és fekete hajú. Közelebb lépek Uszíííhoz és belenézek abba, amit tanul, remélem nem bánja. Nem nagyon értem mit csinál, de valamit meg kellene vele beszélnem.
- Psszt, Uszi, eljössz a koreai buliba jövő héten? Meglepetés lesz Zinnek.
Suttogom úgy, hogy Zin ne hallja, szerintem ha meghívót adnék most neki az túl feltűnő lenne, de majd kaphat később.
- Szerinted melyik ork illene egy koreai zászlóra?
Az orra alá nyomom az ork fénykép gyűjteményem.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 16 2013, 20:43

Hallgatja őket, háát, érdekes az élet, úgy fest ez a koreai srác elég... antiszociális, mint ő... azaz nem, ő nem antiszociális, csupán... magának való, igen igen, ez jó szó, de lehet csak Usui túloz gondolatban, szóval csak magában mosolyog a dolgon, hogy hát. Igen, megérti hogy kizárná.
Hmm, létezik hogy valaki nála is komplexusosabb legyen? Hmm, ez a fehér srác biztos.. hogy maradt életben eddig? Na jó ,megint túlzásokba esik, különben is, a következő paragrafusokat holnapra be kell memorizálnia, akkor miért nem odafigyel? Mondjuk próbálna, de ha beszélnek hozzá úgy nem lehet...
-Igen. - Mondja hideg hangon, ki más? Aztán csak vág egy -.-' fejet ami már nagy szó az eddigi semlegeshez képest. Vesz egy mély levegőt inkább. - Nem. - Mondja tömören, ő sem drogozik. De lehet elkezd ha itt marad....
A szeme sarkából látja hogy fogja a fejét a srác, hmm... meg tudja érteni. Eddig ezzel a sráccal lakott? Lehet megértőbbnek kéne lennie, hogy rácsukta az ajtót... Nem, mégsem.
Mondjuk látja hogy ez a fura fiú sem érti mi is a különbség, pedig annyira egyértelmű... nem lehet mindenki Joe és Smith... te jó ég.
Aztán csak lehunyja a szemét, túl közel van a másik a személyes teréhez, teljesen belepofátlankodik... idegesíti.
-Ne becézz. Nem megyek. És mássz ki a személyes teremből... - Sóhajtja, de a hangja elég metsző lett. - Amúgy is. Japán vagyok. Mondtam. - Mondja csöndesen tovább, ha nem is suttog, de ebből a másik úgy sem ért most semmit.
-Ha? - Néz rá összevont szemöldökkel, főleg hogy az orra alá nyomnak egy albumot tele ocsmányságokkal. - Egyik sem... mi a fene ez? Valami beteges humorod van ezekkel az izékkel... - Néz a srác szemébe, ki ez és mit akar? És mi ez az izé? Te jó ég...
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 16 2013, 21:26

- Peerrrrsze... - hogy nem. Meg kéne neki mondanom. Tudom, hogy meg kéne mondanom, mert nem érti, ha nem magyarázom el. Most azt fogja hinni, hogy igen, de egyszerűen semmi kedvem ezzel foglalkozni. Egyébként is. Kilian azt hisz, amit akar. És amíg kicsit is boldog, addig több nyugtom van. Ha tudná, hogy nem vagyunk barátok, tuti még többet lógna rajtam, hogy valahogy azok legyünk. Elviselhetetlen. Még ha tiszta és rendet tart, akkor is. Egyelőre több rossz tulajdonsága van. Igaz, ha szükség van valamire, nagyon hasznos is tud lenni, de engem ez sem izgat most.
Az egyetlen örömömről, hogy tényleg elhúz az ágyamról, és hogy a másik srác valóban csendesnek bizonyul. Vagyis gondolom az lenne, ha nem lenne a szobában a Takony, akinek feltétlenül fel kell mérnie a terepet.
Próbálok a könyvemmel foglalkozni, de elég nehéz, mert valamit pusmognak, és bár nem értem miről van szó - megjegyzem, nem is érdekel, de akkor is zavaró - annyit pont hallok belőle, hogy nincs csend, amire nekem szükségem lenne.
- Társaságban nem illik sugdolózni - Jegyzem meg csak úgy mellékesen, fel sem pillantva, és lapozok egyet. Visszafele, mert a fenébe is nem emlékszem, hogy mit olvastam. És erről ezek ketten tehetnek.
De nem jutok tovább, mert Kilian tökre elemében van, és fél perc alatt felhúzta az új srácot. Hééé! Van valaki, akit előbb ki lehet idegelni, mint engem?
Felpillantok, és mosolyra rándul a szám sarka, ahogy meglátom Usui asztalán az orkgyűjteményt. Nekem legalább volt pár napom. Igen. Határozottan szerencsés vagyok. Kilian sokkal merészebb lett. Vagy hülyébb? Mindegy. De lehet nem is olyan rossz egy szobatárs, ha ezentúl a figyelme megoszlik, nekem kevesebb jut, ergo... ergo kevesebbet kell hallgatnom a hülyeségeit.
Usui marad. Döntöm el hirtelen, és hogy ne rögtön ő kérvényezze, hogy elmehessen, teszek neki egy szívességet.
- Kilian... szerintem ez a srác tetves, én a helyedben nem mennék a közelébe... - Remélem Usui nem veszi túl rossz néven, ha rám néz, akkor esetlegesen megüzenem neki egy pillantással, hogy ez ma a lehető legjobb, amit tehet, ha nyugtot akar. De ha nem... Nos, nekem az is mindegy. A lényeg, hogy Kilian elszaladjon vissza az ágyába. Vagy a fürdőbe. A tetvektől biztosan nagyon be fog parázni. Hmm... Lehet gonosz vagyok...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 16 2013, 22:34

Azt hiszem a hosszú hajú koreai srác nagyon hasonlít Zinre. Meg kell néznem a naptárat nincs-e április elseje. Nem is nagyon mond csak "igent" és "nemet", de az jó, ha nem drogozik. Kicsit mosolygok rá, bátorítóan, hogy nem szégyen az, mi se tesszük.
- Attól még érezheted magad teljes értékű embernek.
Úgy érzem most nagyon okosat mondtam, Daryl szokott ilyen életigazságokat mondani. Tudom, mert láttam filmeken, hogy a legtöbb fiatal szeret drogozni, meg hát nem értem miért kérdezte pont tőlem, ha ő meg nem szokott. Nem nagyon látom logikusnak. Gyorsan megkérdezem Zint, hogy barátok vagyunk-e és szerencsére azt mondja, hogy igen. Olyan boldog vagyok! Akkor ez azt jelenti, hogy van egy barátom? Fel kéne hívni a volt pszichológusomat, vagy leírni a naplómba! Egy igazi, élő barátom, aki olyan menő, mint Zin! Kicsit felnevetek, de elpirulok, úgyhogy zavartan inkább Uszuka felé fordulok. Kellene neki adni egy becenevet, bár rámszól, hogy ne becézzem. Kicsit összerezzenek, olyan elutasítónak tűnik. Lehet, hogy Zin megijesztette. Aztán még barátságtalanabb lesz, attól, hogy másszak ki eléggé megijedek. Összerezzenek és sápadtan teszek egy lépést hátrafelé, de elvesztem az egyensúlyomat, összegabalyodnak a lábaim és elejtem az ork könyvet, rá az ő jegyzeteire, sőt, hogy ne essem el véletlenül belekapaszkodok a papírjába, füzetébe, ami így lehetséges, hogy nagyon összegyűrődik.
- Boocsánat
Rémülten igyekszem felállni és megjegyezni, hogy japán, de most azt érzem ez olyan mindegy, keletiek. Miért kell mindegyiknek máshonnan jönnie? Közben Zin rámszól, hogy ne sugdolózzak, pedig pont az ő bulijáról van szó. Tennék egy vicces megjegyzést, de Uszkár most nagyon megijesztett, és belenéz a szemembe és azt mondja beteges humorom van, vagyis kérdezi, de tudom, hogy azt akarja ezzel.
- Orkok...nem szereted az orkokat?
Kérdezem elhaló hangon, aztán Zin azt mondja ez a fiú tetves. Hát ez elég csúnya dolog tőle, különben is honnan tudja, most látja először, nem? Azért arrébb megyek, a könyvem nem merem visszavenni.
- Honnan veszed ezt? Mondjuk elég hosszú a haja, abba könnyen belemehet, hát csak megelőzésként... mi itt nem szeretjük a tetveket.
Elszaladok a térfelemre, kihúzok egy fiókot és némi kotorás után előveszem a tetűirtót, mikor koliba jöttem felkészültem mindenre.
- Uszki, kapd el.
Vágom hozzá a flakon tetűirtót, remélem elkapja. Amúgy nem hiszem, hogy tetves.... Kicsit megalázottan érzem magam, ez a tetű biztos egy rossz vicc akart lenni, leülök az ágyamra. Azt hiszem mégiscsak ki fognak közösíteni, túlságosan hasonlítanak.
- Visszakérhetem a könyvem?
Kérdezem kicsit elcsukló hangon, az orkok mindig megnyugtatnak.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Szer. Ápr. 17 2013, 00:03

A biztató mosollyal nem tud mit kezdeni, senki ne mosolyog így rá. Talán gúnyolódik a másik… aztán mond egy mondatot. Ú. Na igen.. ilyet ő is tud…
-Igen igen… elvégre „ A nyilazáskor sem a bőr a legfőbb dolog, mert hiszen az emberek ereje nem egyenlő." Igen. – Bólogat, bár van némi gúnyos él a hangjában.
Aztán az a persze… hát nem érzi az olvasó srác felől őszintének, de akkor mért nem mondja meg hogy nem? Mennyivel tisztább és egyszerűbb? Na mindegy.. nem lakik itt sokáig, holnap úgy is mennie kell, feleslegesen ne veszekszik inkább. Biztos nyomós oka van.
-Egyetértek. – Mondja Zin szavaira aztán, főleg mert annyira közel van a másik hogy érzi a leheletét is szinte és roppant mód zavarja. Ki is fejti hogy talán elmehetne valahova a közeléből, de hát.. Bah. eleinte villámot szór a szeme ahogy néz a srácra mit össze nem bénázott, de inkább vesz egy nagyon mély levegőt és lehunyja a szemeit. Inkább ne mond semmit. Egészségesebb mindenkinek. Majd újraírja azt a… sok oldalt. Mindegy… Mindegy. Inkább elkezdi kisimítgatni a lapokat, bár ez az album… Vagy mi…
Szóval megkérdezi mi is ez ami előtte van…
-Mi az az ork? – Kérdezi felhúzott szemöldökkel, unottan. Na igen a munkamánia hátránya. No mozi.
-Tetves? – Néz a másikra, ez most honnan jött, de gyorsan kapcsol, hogy érzi: szabad a saját aurája végre. Hálásabban is néz a srácra, komolyan,nem is hitte volna hogy képes lesz ilyet hiszen negyed órája még rácsapta az ajtót és közölte húzzon el. Érdekes az élet. Vagy talán mégsem. – Ne használd a fésűmet. – Mond csak ennyit Kiliannak, úgy értelmezi ahogy akarja, egy biztos, annyi igaz, hogy ne nyúlkáljon a holmijához.
Sóhajt is, arrébb teszi az albumot, majd fáradtan, kissé ingerülten néz a srác fele, hogy nem képes egy egyszerű nevet megjegyezni, de elkapja az egyik kezével amit felé dob.Megnézi, rámered, kissé elnyílik az ajka. Valami.. igen, talán támogatás féle képpen néz Zinre, hogy.. Ez most komoly?! Ennél van tetűirtó? Csóválja a fejét, hogy ilyen nincs, kiteszi az asztalra a sarokba. Ez durva volt.
-Vedd el. – Mondja kimérten a könyvre, ott van az asztal másik szélén, neki aztán nem kell, örülne ha nem lenne ott, de a könyv, bármilyen értelmetlen és absztrakt formákat is tud ölteni, érték, ezért nem vágja a kukába rögtön. Aztán inkább olvas tovább, bár.. Elég nehéz. Fura szobatársai vannak… Ha csak egy napig is.
Már a nyelvén a kérdés hogy megkérdezze mi a fenének van a srácnál tetű irtó, ha itt minden rendezett és tiszta, vagy miért nem vágja kopaszra a haját ha már ebben szenved, mutat is a flakonra, nyitná a száját, de inkább becsukja, megcsóválja a fejét és megtámasztja a fejét.
-Amúgy mi ez a könyv? – kérdezi ezt inkább, ahogy lenéz az albumra. Elég.. érdekes. – Ezek tetszenek? Mert kevés az ennyire ocsmány nő… - Néz szkeptikusan a könyvre. Elképzelése sincs.


//Bocs, meghalt a gépem, már megint, szóval bah... ha meg a kicsiről írok tele lesz félreütéssel és lassan haladok... azért bocs... de annak olyan mini a billentyűzete... -.- //
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Szer. Ápr. 17 2013, 09:22

Rettentően nehéz úgy olvasni, hogy közben Kilian majd elesik, de hogy ne tegye valami cirkuszi mutatványt mutat be. Nem mintha ezt nézném, de sajnos így is belekerül a látóterembe. Ha akarom, ha nem... A köztük lezajló beszélgetést is próbálom kiszűrni, de nem lehet. Ahhoz túl kicsi ez a helyiség. Szuper nem drogoznak, én vagyok itt egyedül káros szenvedélyekkel. Nagyszerű. Lehet az használna? Ha azt mondom, hogy füvezek, békén hagy? Nem mintha csinálnék ilyesmit. A dohányzásról is leszoktam, pedig most el tudnék szívni egy szálat. De nem teszem. Sóhajtok egyet, és kihasználva a rövid csendet elolvasok egy mondatot.
Többet nem tudok, mert sutyorognak, és ez is zavaró. Usui szerez egy jó pontot, hogy egyetért. Ezt persze nem mutatom, bár a mentési akciómból a tetvekkel sejtheti, hogy éppen jó fej voltam. Remélhetőleg nem bízza el magát, nem lesz mindig ilyen.
Gyorsan kapcsol, de nem elég gyorsan, és kivételesen Takony sem veszi be olyan könnyedén, mint várnám.
- Olyan igénytelennek látszik... - Mondom fel sem nézve a könyvemből, és megvonom a vállam. Bocsi Usui a hosszú haj, tényleg igénytelen egy férfinél. Szerintem. Kilian is eléggé annak hat, ráadásul hidrogénszőke, de őt már megszoktam.
Akkor pillantok fel, amikor dobálózni kezd, felkészülve, hogy engem talál el, de hála az égnek a másik srácnak jók a reflexei. A flakont nem látom, de sejtem, hogy tetűírtó. Kilianből kitelik, így amikor a srác rám pillant az égre emelem a tekintetem. Amolyan "ez még semmi" jelentéssel. Aztán ismét a könyvhöz fordulok, de még mindig nincs nyugtom, és lezdem elveszíteni a türelmem.
Becsapom, felállok, elsétálok Usui asztaláig - figyelve a személyes terére - és felkapom Kilian ork könyvét. A japán srác ezt a pillanatot választja, hogy az orkokról és Kilian ideáljáról faggatózzon. Nagyra nyílt szemekkel nézek rá. Aztán hátrálok két lépést, és hátranyújtom Kiliannek a könyvét. Rá is lenézek, vajon ha elég csúnyán pillantok rá, akkor be bírja fogni? Rosszat fogok álmodni, ha megint a maszturbálásról, és a női testrészekről kezd beszélni. Ha elveszi a hülye könyvét kimegyek a fürdőszobába. Oda talán nem hallatszik ki a hangjuk.

//semmi baj. Én most szerintem egy körig nem leszek : D//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Szer. Ápr. 17 2013, 18:04

Nem értem mit mond ez a fiú. Hogy jön a drogokhoz a nyilazás? Kicsi megijeszt vele, talán jobban mint Zin ijesztett meg először. Nem reagálok rá, hátha elfelejti és nem próbál meg senkit lenyilazni. Zin elküldött, de biztosított, hogy barátok vagyunk, én megpróbálom megismerni a másik fiút. Ez sem könnyű, mert nem akar eljönni pl a buliba sem és azt sem tudja mi az az ork. Különben nem szeretek ismerkedni, Zinnel csak azért erőltettem mert muszáj, mert együtt fogunk lakni, aztán meg éreztem, hogy kedvel, mert velem maradt, amikor hánytam. Visszatérve az orkokra kicsit bután nézek Uszkira, azért a papírjait sajnálom, remélem nem fog kiakadni. Örülök, hogy nem nagyon estem el.
- Az orkok tündékből lettek olyanok, de nagyon érdekes, ahogy kialakultak és biztos, hogy nem léteznek mert Tolkien találta ki őket. Nem úgy mint az ufokat, akik vannak.
Daryl mondta, hogy én tudok beszélgetni és ő ösztönösen cselekszik, attól ilyen menő. Én is ösztönösen szoktam mondani, ami eszembe jut, de az általában nem menő és mindig kiderül, hogy nem tudok beszélgetni. Az ufosat már lehet, hogy nem kellett volna mondanom, sokan nem hisznek bennük. Na mindegy, talán elfelejti.
Zin hirtelen kijelenti, hogy Uszkus tetves, nem hiszem, hogy ez igaz és nem értem hogy jött ez neki. Van egy olyan érzésem, hogy miattam csinálja, de lehet, hogy csak túlzok. Uszi is azt mondja, hogy ne használjam a fésűjét. Sohase használnám senkiért! Én meg sem mondom neki, hogy melyik az enyém. Habár akkor elveheti. Inkább ráírom. Ha hárman fogunk lakni, akkor majd rá kell írnunk a dolgainkra a nevünket. Talán Uszki holnap elmegy...azt hiszem félek tőle. Zin szerint igénytelen a haja. Ránézésre egyáltalán nem tűnik tetvesnek.
- Hát...ha problémáid vannak mielőbb orvosold őket, én még sosem voltam tetves és ha elkapom az biztos olyan mint a bárányhimlő, halálos is lehet.
Szerintem minden betegség halálos. Nem akarok meghalni, ha ennyire mondják talán tényleg tetves? Odadobom neki a tetűirtót, nem merek közel menni hozzá. Szerintem megköszönhetné... Legalább nem dobja vissza. Ha hajat mos, majd kifertőtlenítem a fürdőszobát. Aztán a fiú kérdez, Zin pedig odamegy hozzá. Megijedek, de csak elveszi tőle a könyvem. Fogok egy szalvétát és közelebb merészkedek Zinhez, azzal veszem át az albumom. Olyan rendes szobatársam van!
- Köszönöm. Ork fénykép gyűjtemény, ezek orkok nem nők. Neked van nőkről is?
Kérdezem Uszkárt, közben Zin kimegy a fürdőbe én pedig leteszem az albumot a földre. Előveszem az antibakteriális törlőkendőm és törölgetni kezdem a felületét. Ha már elég tisztának gondolom felemelem és leteszem az asztalomra. Félve Uszlijra nézek.
- Nem akarsz hajat mosni vele? Szerintem minél hamarabb kéne, mert utána még ki akarok fertőtleníteni. Meg kell ölnünk őket.
Zin elég sokáig van, biztos kakilni ment. Félek kettesben lenni Uszlimmal. És ha tényleg tetves? És ha a tetvek elindultak felém? Szerintem Uszkinak fürödnie kéne...lehet, hogy kenhetne a hajára egy kis tisztítószert is.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Szer. Ápr. 17 2013, 21:44

Hmm, úgy fest ez a filozófia és a konfuciánus tanok nem bejövősek a srácnak, de rögtön gondolta. Némi kaján vigyor bujkál is a szája szegletében hogy látja hogy kissé talán beszeppent a másik. Ez szórakoztatja.
-Ah… Ufók sincsenek, sci-fi az is, mint ez amit most magyarázol… - Csóválja a fejét, hova keveredett… - De.. jól van. – Bólint egyet, hát… már tudja mi az az ork. Kár hogy nem tudja mi az hogy tünde… de annyira nem érdekli, hogy visszakérdezzen, a másik srácot végképp nem akarja ezzel fárasztani.
Hallgatja hogy leigénytelenezik, hát… Ez egész kedves, durvábbakat szokott kapni. És ami azt illeti… Hát ha valaki tudja kik voltak a szülei akkor valóban megjegyzi milyen csapzott és semmilyen és igénytelen. Szóval még csak azt sem tudja mondani hogy nem igaz. Így csendesen beletörődik, főleg hogy talán ez a szabadulás útja, hogy legyen újra saját élettere maga körül.
-Bizony. – Bólint egyet összepréselt szájjal, de valami hitetlen vigyor ott bujkál, hogy nehogy már elhiggye.. hallja magát? De okés, halálos lehet… Mondjuk ha a srác magának borotválja le a fejét tuti meghal, nem nem, igaza van, könnyen belehalhat…
Mikor elkapja a flakont és néz Zinre hogy ugye… ez nem komoly? Akkor sajnos konstatálnia kell, hogy de. Ez komoly. Szóval… aztán ezért sem kérdez inkább. Inkább meg sem szólal, még a végén az lesz a következő hogy kergemarha kóros vagy valami. Madárinfluenzás, elvégre Kínában terjed és le is lett kínaizva… bah.
A szeme sarkából nézi, hogy szalvétával veszi el a könyvet, hát… okés. Csóvája is a fejét, ennyire még nem nézték járkáló zombinak hogy fertőz is. Mindent meg kell élni. Ez is egy tapasztalat. Miért nem dobódik fel akkor? Hah…
-Nincs, ha látni akarok egyet kimegyek az utcára… De amúgy sem szoktam semmit gyűjteni. – Mondja közönyösen, mint eddig mindent szinte. Rég nincsen nagyon hobbija se.
-Nagyon agresszív vagy, hogy gyilkolnád őket. Csak állatok. – Mondja kajánabb vigyor kezdeménnyel. – De ha Zin Woo megfürdött, akkor használnám a fürdőt igen. Alaposan megmosom majd a hajam. – Azt nem mondja hogy használni is akarja, mert nem tetves, de nem szeretné, ha a fiú nem aludna mert retteg. Ennyire nem gonosz ő sem.
Közben míg várnak ő olvas, de néha odanéz a fiúra, mert érzi a tekintetét magán.
-Bah. Miért nem laksz albérletben, ha ennyire félsz a kórokozóktól? A saját szobád sterilebb lenne, mint ez. Kevesebb stressz érne. – Kérdezi unottan, lapoz is egyet a könyvben, fel sem néz. Keresi a logikát a fiúban ami talán nincs is.

Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Csüt. Ápr. 18 2013, 20:30

Félelmetes az új kínai fiú és nem értek vele egyet, szerintem léteznek ufok. De tudom, hogy sokan nem hiszik el...
- Bárcsak igazad lenne.
De ez a bolygó csak egyetlen a sok milliárdnyi közül, nem hinném, hogy az egész univerzumban csak emberiség van.
Remélem megértette az orkokat, talán mesélnem kellene neki róluk többet, végülis nagyon furcsa, hogy valaki ne ismerje őket. Majd kölcsönadom neki Középfölde történetét. De mi van, ha nem csak szívatnak és tényleg tetves? Olyan bizonytalan vagyok...mert ha elkapom én biztosan belehalok. A tetű kis, mozgó állatka, a koszt is nehezen viselem, annál már csak az állatok lehetnek rosszabbak és soha nem lehet tudni,Zinnek talán hinnem kellene hiszen sosem hazudna nekem és a fiú se cáfolja. A biztonság kedvéért szalvétával veszem fel a könyvet és megtörölgetem, bár ennyi nem hinném, hogy megölné a tetveket. Le kellenem fújnom sprével. A fiókomhoz lépek, van rovarirtóm, olyat ami megöl minden kis, mászkáló állatot, picit fura szaga van, de nem baj, befújogatom, biztos, ami biztos. Zin még mindig pisil, szóval lehet, hogy kakil és Usui a nőket az utcán szokta nézegetni. Érdekes... A szobában nagyon büdös lett, de engem nem zavar, kórokozó irtó szag.
- Téged semmi sem érdekel?
Biztos van valami csak nem akarja gyűjteni. Kicsit szkeptikus képet vágok, amikor azt mondja, hogy agresszív vagyok. Megrándul a jobb szemöldököm.
- Kártevők.
Utálom az állatokat, főleg a mocskosakat...
Hagyom az albumom megszáradni és Usu mondja, hogy majd hajat mos. Óvatosan elmosolyodom.
- Neked is jobb lesz, nem fog viszketni a fejed.
Nem is vakarja magát, lehet hogy Zin hazudott nekem? Leülök az ágyam szélére, a földet nézem és Uszt, jönnek-e már belőle a tetvek, vagy nem. Aztán a fiú kérdez, nahát! Lehet, hogy nem annyira veszélyes?
- A pszichológusom szerint fontos, hogy barátkozzak, mindig egyedül voltam, rosszul kommunikálok, biztos észrevetted. Azért jöttem ide, hogy megszokjam az embereket. Te miért jöttél?
Ő sem tűnik túl szociálisnak. Közben nem hallom, hogy csurogna a víz. Megint a fiókomhoz megyek és keresek szorulás elleni gyógyszert Zinnek.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Csüt. Ápr. 18 2013, 21:20

-Jah. – Bólint egyet, hát ő eben biztos, marhaság az egész, de csak sóhajt.
Közben olvasna de ez a szag.. úh.. mivel fújja be ez a könyvet? Nem, nem akarja tudni…
-Ugye tudod bármit is fújsz rá kellő távolságból kell, szellőztetve, mert lehet káros az egészségedre? – Kérdezi fel sem nézve a könyvből, biztos valami fertőtlenítő vagy irtószer… azok ilyen büdösek.. bah. Nem szereti ezeket a szagokat….
-Nem igazán. – mondja őszintének tűnően, unottan. Mi érdekelje? Jó van ami érdekli, amiért ide jött, de más… másról letett. Csinálja a dolgát és ennyi.
-Állatok. Mi van ha újjászületsz és tetű leszel? – Kérdezi kicsit kajánabb vigyorral. – Gyilkolni bűn és a bűnhődés lehet az hogy nem emberként születsz újjá. – Na jó, ferdít kissé, de így viccesebb.
-Hogyne. – Eddig sem viszketett, de nem szól. A lelki béke mindenkinek fontos. Főleg magának, utálja a felesleges és értelmetlen vitákat.
Kérdez is de a válaszra megáll a mozdulatban és óvatosan a fiú felé néz.
-Hm. Értem.- Bólint, úgy érzi tolakodó volt, pedig azért a látszat ellenére nem szeret. – Mert ma kiraktak az albérletemből. – Mondja fáradtabban, de ez nem a fiúnak szól kivételesen. – Most mit akarsz befújni? – Kérdezi már már szórakozottan, ilyen nincs.
-És… megy ez a barátkozás dolog? – Na most nem magára értette, hanem úgy általában. Érdekelné attól hogy idekényszerül emberek közé még együtt jár-e az is hogy többet kell beszélgetnie… Mondjuk ő már most többet beszélget mint szokott.. Hm.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Csüt. Ápr. 18 2013, 21:48

Olyan jó illat lesz a szobában, de idővel majd úgyis szellőztetnem kell. Megint nem értem mit mond Uszke. Kellene hozzá egy szótár. Ráncolom a szemöldököm, próbálok koncentrálni, azt hiszem azt akarja mondani, hogy megbetegedhetek a sprétől. Az ablakhoz ugrom és gyorsan kinyitom, hátha igaza van, végülis ez vegyszer.
- Igazad van, bo...bocsánat
Hebegem zavarodottan, aztán ellépek az ablaktól, nehogy kiessek. Uskus azt mondja nem érdekli semmi.
- Akkor a tanulás? Milyen szakra jársz?
Próbálkozom, a pszichológusom is sokat kérdez, hátha így kell csinálni. Kicsit összerezzenek, amikor a reinkarnációról beszél. Erre már gondoltam, hogy létezik, de...ÉN NEM LEHETEK ÁLLAT, AZ KIZÁRT. De azt nem bánnám, ha orknak születnék...
Kicsit elszédülök, biztos a szagtól, leülök az ágyra.
- Én katolikus vagyok.
Hazudom, mert igazából nem tudom. Aztán megbánom, hogy hazudok, és már részeg is voltam, Isten biztos meg fog verni. Olyan rossz erre gondolni.
- Nem akarok meghalni
Suttogom magam elé, olyan szörnyű ez.
- Te hiszel benne? De mindenki irtja a tetveket...
Akkor mindenki lehetne tetű, miért pont én lennék az? Inkább lennék hal, talán lehet majd választani. Uszli megkérdezi, hogy miért lakom itt, hát megmondom, ez tény, nem titkolom és nem is tudom szégyellni, ez van.
- Azért raktak ki mert tetves vagy?
Ajjajjj kezd összeállni a kép.
- Csak Zinnek kerestem szorulás elleni gyógyszert. Biztos kakil.
Most elég kedvesnek tűnik ez a fiú, de mi van ha tetves? Akkor nem maradhat itt... Viszont kérdez, és ez jó, Zin nem nagyon szokott.
- Hááát...nem tudom, nehéz. Azt hiszem Zin kezd a barátom lenni, néha olyan mintha nem kedvelne. Veled se nagyon akarnak barátkozni? Amúgy ez nekem nem baj, mert én se akartam, csak a pszichológusom erőltette.
Teszem hozzá gyorsan, tökéletesen elvoltam az orkjaimmal. Zin már soká van, bekopogok.
- Kakilsz? Nyugodtan gyere ki ha nem megy, van nálam gyógyszer.
Aggódom, mi van ha rosszul lett? Megpróbálom nem elképzelni, ahogy nyomja.


_________________

?
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Csüt. Ápr. 18 2013, 22:01

-Nem baj, csak nem egészséges ha szagolod… - Mondja, bár örül ha nem is mutatja hogy szellőztetve lesz.
-Újságíró leszek. Jelenleg rendőr vagyok. – Mondja kissé unottan, mert bár szereti a munkáját és érdekli amit tanul de… az nem hobbi, az kötelesség. – Na és te? – Néz rá, el nem bírja képzelni ő ilyen szakos.
(NEEEEEEE Orknak??? Azjobb mint az állat?! XDD úristen XD Még jó hogy nem hangosan mondod XD bocsi XD)
-Értem. – Vallás témában sem szeret veszekedni, tiszteletben tartja. Amúgy is csak heccelődött.
-Már miért halnál meg? – Sóhajt fel, ez most hogy jött. Jaj, hát a reinkarnációból. – Az odébb van. – A hülyék mindig sokáig élnek. Ez tény.
-Bah. Nem tudom miben hiszek. – Mondja csöndesen. Tényleg bizonytalan néha.
-Nem. Hanem mert.. nem tudom. Gondolom utáltak. – Vonja le a következtetést. De igazából ne is kérdezte. Kapott fél órát, hát ment.
-Hagyjad akkor, attól hogy benn van… lehet fürdik. – Hú… a wc-n sem lesz nyugtuk… durva lesz.
Aztán csak megfogja a fejét, de vigyorog.
-Hülye vagy. – Néz rá vigyorogva. – Csináld ami jól esik. De ha meg hasznos… talán mond valami használhatót, szerintem mind hülye. – Mondja nemes egyszerűséggel a pszichológusokra. Nem szereti őket. Arra nem is válaszol vele barátkoznak-e, természetesen nem, de ő sem szokott. Minek?
Aztán csak vigyorog, fogja a fejét, már sajnálja a másikat, szerencsétlen…
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Csüt. Ápr. 18 2013, 22:23

Kilian néha kiakasztó. De most talán lesz valaki más, akit kiakaszt helyettem, és ahogy ez eszembe jut, hirtelen már nem is olyan szörnyűnek egy újabb szobatárs. Sőt! Érthetetlen számomra, hogy ez korábban nem jutott eszembe.
Visszaadom Takonynak a könyvét - tök jó fej vagyok. Azzal, hogy egy szalvétával veszi el, nem foglalkozom. Én a fürdőszobába megyek, és magamra zárom az ajtót, majd kezet mosok.
Öt perc. Körülbelül ennyi lesz, míg Kilian utánam jön. Legalábbis így képzelem. Nos, akkor ki kell használni ezt az időt. Leülök a földre, a hátam a falnak vetem, és előveszem a zsebemből a telefonomot. Milyen, jó, hogy ezt mindig magmanál tartom. Szerencsére a wi-fi itt is működik, úgyhogy a kedvenc weboldalaimat böngészem, és élvezem, hogy csend van.
Ha azok ott kint beszélgetnek is, azt szerencsére elég halkan teszik ahhoz, hogy engem ne zavarjon. Sikerül egészen megfeledkeznem róluk, még egy kis Mérges Madarakra is jut időm, mielőtt a kopogtatástól a frász jön rám. Egészen megfeledkeztem róla, hogy nem egyedül vagyok a világon. Szörnyű.
- Szuperül megy, de köszi! - Te jó ég, ez szörnyű! Feltáplászkodom, és csakhogy Kilian is elégedett legyen lehúzom a wc-t. Aztán újra kezet mosok - Még fertőtlenítek...
Kiáltom ki az ajtón, aztán a falnak dőlök, és játszom még egy kicsit. Fertőtlenítenem felesleges, mert csak a wc-t húztam le, de amúgy rá sem ültem... Mindegy. Azért biztos, ami biztos, teszek bele egy kis löttyöt, hogy hihető legyen a sztori, aztán amikor elrontom a pályát, és ideges lennék, veszek egy nagy levegőt, és kilépek a játékból. Elteszem a telefont, aztán minhta mi sem lenne természetesebb, kinyitom az ajtót, és visszasétálok az ágyamhoz.
- Mehetsz... - mondom csak úgy a levegőbe, mert feltételezem, be akart menni. máskülönben, miért érdekelte volna, meddig "ülök a wc-n"? Én simán hagynám hogy órákig ott legyen...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Pént. Ápr. 19 2013, 20:21

Igaza van Uminak, jó, hogy kiszellőztettem. Biccentek neki, talán annyira nem rossz fiú, tényleg kár, hogy koreai és tetves.
Rendőr? Majd ki esik a szemem, kicsit lelkes is leszek, mert RENDŐR? Imádom a rendőröket! De akkor hogy lehet tetves?
- Akkor hogy lehetsz tetves? Elkaptad valami sittestől?
Pislogok rá, nem értem, csak hülyére vettek? De ha rendőr muszáj itt maradnia és kiirtanunk azokat a tetveket. Nem tudom túltenni magam rajta...tetvek...
- Filmművészetre járok, remélem rendező leszek.
Olyan akarok lenni mint Peter Jackson, de ezt nem mondom hangosan, talán nem is érdekli. Usi tök kommunikatív, olyan kár, hogy a tetvek közénk állnak. Szerinte tetűként is újjá születhetek? Úgy félek ettől az egésztől és a haláltól, kicsit el is szomorodom, avagy enyhén kétségbeesek. Nem, nem kéne meghalnom, ha tisztaságban élek biztos nem fog megtörténni. Megrázom a fejem, igyekszem elfelejteni.
- Nem fogok...
Igyekszem másra figyelni, pl, hogy miért dobták ki Umujit. Utálták? Kicsit nagyot nézek, pedig rendőr, a rendőröket mindenki szereti.
- Pedig tök jó fej vagy.
Engem is mindenki utál, majdnem. Daryl, Zin, Noel és Darius talán nem, de hogy Uziban mit lehet utálni azt nem értem.
- Biztos, hogy kakil, mert nem hallom a vizet.
Bekopogok hozzá, ez biztosan fura egy kicsit, mert Ubi lehülyéz. Csak mosolygom, hát igaza van. Zin ki is jön, de előbb még fertőtlenít, imádom! Mikor kijön elé állok és a kezébe nyomom a gyógyszert.
- Ne szenvedj, itt van ez. Van pezsgőtablettám és teám is szorulás ellen, ha inkább azokat kéred.
Közben mutogatok Ujinak.
- Mehetsz! Ne felejtsd el az irtót! Ha itt akarsz maradni éjszakára meg kell ölnöd őket. Isten majd az én számlámra írja!
Kicsit sóhajtok, ez olyan tragikus... Nézem, hogy Uzi viszi-e a samponját!
- Remélem nem haragszol, hogy sürgettelek, de ezzel hidd el könnyebb lesz, nem akarom, hogy rosszul legyél, olyan sápadt vagy.
Fordulok megint Zinhez, ő is olyan sokat segített, amikor én voltam beteg.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Pént. Ápr. 19 2013, 21:33

Na jó… lehet feladta… Sőt, feladta.
-Láttad hogy elmúlt percben vakartam a fejem? Mászik benne valami, korpásodik? Semmi. Nem vagyok tetves. Csak idegesített hogy belemásztál a személyes terembe. Nem mondtam hogy az lennék, csak te hitted el. – Magyarázza sóhajtva.
-Hm. És milyen filmeket akarsz rendezni? – Kérdezi, mert el nem bírja képzelni, sőt a félelmetes, hogy érdekli.
-Na ugye… - Morogja valamelyest, persze hogy nem fog meghalni. Az hogy hogy szület ujjá, az meg magánügye.
Az egyik paragrafust írja ki,de megáll a keze. kicsit csendesebb is lesz.
-Majd mást mondasz… - Jósolja meg, őt nem szokták kedvelni. Amúgy is csak illedelmes a másik, úgy hiszi. Utálja az ilyen formaságokat.
-És? Had csinálja…. – Néz felszaladt szemöldökkel a fiúra, de csak fogja a fejét hogy rákopog a másikra.
Aztán csak hallgatja vajon erre a nagylelkű ajánlatra mit mond Zin. Szerencsétlen…
-Bah… jó. – Sóhajtja, úgy sejti nem kéne váratnia a fiút, elő is szedi a váltás ruhát, meg a fürdőcuccokat és komótosan bemegy, de viszi azért a tetűirtót, ha nem hitt volna neki a srác, hogy nem az, akkor se legyen vita, meg baj, meg hasonlók. Használni nem fogja, de az más kérdés.
Benn aztán nem siet annyira, lefürdik és megmossa a haját, de olyan öt-tíz perc múlva majd jön is ki. Mondjuk fürdés közben néha elzárja a vizet, mert spórol, de reméli nem kopogtatnak majd rá, hogy mi a baja XD


//nyugodtan hagyjatok ki, sztem csak vasárnap tudok írni megint :/ De akkor sokat Razz //
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Vas. Ápr. 21 2013, 09:48

Tökéletes nyugalom. Sosem gondoltam volna, hogy eljön a nap, amikor ezt a fogalmat a wc-ben ücsörögve tapasztalom meg. De itt van most is, és tudva, hogy nem lesz hosszú életű, próbálom kihasználni. Sajnos nem hoztam a könyvem, és a telefonomon annyira nem buli olvasni. Inkább játszani kezdek. A sárga madarakról azt képzelem, hogy ők Kilian, és kifejezetten élvezem, amikor becsapódnak és eltűnnek. A malacszerű izék meg a japán srác. Nem azért mert olyan mint egy malac, hanem mert egyedül azoknak nem találtam még élő megfelelőt, és jelenleg ő tökéletesen beleillik a gondolatban kivégzendők körébe. Elvégre, ő zavarta meg az én személyes teremet. Enyhítő körülmény, hogy neki is van hasonlója, és őt is zavarja Kilian benne. De nem eléggé. Az enyém ugyanis a látszat ellenére sokkal nagyobb. Ha rajtam múlna az egész szoba az enyém lenne. De nem rajtam múlik. Így nincs más választásom.
Aztán valami zaj jön, és rájövök, hogy kopogtak, s hogy teljes legyen az öröm Kilian hangja is felcsendül. Válaszolok neki, és egy szuper ötlettől vezérelve, nyerek magamnak még pár nyugodt percet.
Az már kevésbé tetszik, hogy kiérve, rögtön a kezembe nyom egy adag gyógyszert. Elveszem, mi mást tehetnék? És tanulmányozni kezdem az összetevőket.
- Nem szenvedtem - oh, ha tudnád, mennyire nem! - és én ezt nem vehetem be! Allergiás vagyok az egyik összetevőjére.
Visszanyomom a kezébe. Azt tudja, hogy a fájdalomcsillapítóra az vagyok, miért ne lehetnék valami másra is? Nem vagyok. De nem akarok semmilyen gyógyszert sem, főleg nem Kiliantől.
Közben kiderül, hogy Tetűt - hah meg van az ő neve is! - akarta hajmosásra kényszeríteni és nem neki volt sürgős dolga. Ha tudom, nem sietek. Mindegy. Már ülnék vissza az ágyamra, amikor azt mondja sápadt vagyok.
- Semmi bajom Kilian, és ha nem tűnt volna fel, ez a normál bőrszínem!
Fogalmam sincs, milyen színű vagyok most, de még pár ilyen megjegyzés és piros leszek. Usui bemegy a fürdőbe, én meg az ágyamra ülök, és olvasok tovább. Feltéve, hogy Kilian hagyja.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Vas. Ápr. 21 2013, 14:33

Nem...tetves? Örülök, ugyanakkor csalódott vagyok, mert ez azt jelenti, hogy Zin becsapott. Kicsit úgy ülök az ágyamon, mint akibe belecsapott a villám. Eléggé sápadt vagyok, aztán megbámulom a térdeimet, szomorúan. Nem mintha örülnék a tetveknek...
- Értem...olyan buta vagyok.
Suttogom, sajnos ez tény, tudom, hogy nem vagyok valami okos. Nem kéne ilyesmiért nagyon elszomorodnom, azt hiszem... Pedig jó fej, nem kellett volna bevallania, hogy nem tetves és elég érdeklődő is, igaz nem annyira jó fej, mint Daryl, Noel vagy Darius, de jobb mint Zin volt először.
- Egyelőre nem vagy vészes.
Közlöm halkan, de elég hangosan ahhoz, hogy meghallja. Közben aggódom Zinért is...
- A kakilástól rosszul lehet lenni, ha nem jön rendesen.
Magyarázom, a szorulás kellemetlen. Lehet, hogy túl ciki a téma? Lehet, hogy megint elrontok valamit? De amikor Zin végre kijön Ubi bemehet és ha véletlenül, csak egy egészen kicsike tetű mászna rajta, most azt is kiirthatja. Addig oda tudom adni Zinnek a gyógyszereket, de ő most is nagyon makacs. Visszaviszem a gyógyszereim az asztalomra és kicsit szomorúan elkezdem elpakolni őket. Lehet, hogy undorodik a tablettáimtól?
- Ha nem vagy akkor jó, bocsánat, hogy kakilás közben zavartalak, veszélyes is lehet, ha nagyon erőlködik az ember, csak segíteni akartam. Elnézést, én nagyon szeretem a színed, remélem tudod.
Még mindig azért haragudhat rám mert azt hiszi, hogy rasszista vagyok... Sóhajtva leülök az ágyra, ő meg olvasni kezd. Magam elé meredek, aztán egy perc múlva újra megszólalok.
- Tudtad, hogy Ubi rendőr? Megtarthatnánk...
Vetem fel, bár még mindig attól tartok, hogy kiközösítenek, de mégis.... ő egy ZSARU

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   Kedd Ápr. 23 2013, 22:28

-Bah... nem vagy buta. Lehetnék tetves, de nem leszek, megszoktam hogy tisztaság van körülöttem... Meg is őrülnék ha nem... - Mondja a végét halkan, háklis szerencsétlen a dzsuvára.
-Bah. - Mond megint ennyit, ha nem vészes akkor jó. Majd az lesz. Imád piszkálódni, bár most erősen koncentrál, hogy ne tegye. Szeretne ma itt aludni, nem lenne hol...
-Ha szorulása van bizonyára tudja hogy kezelje... elég idős... de lehet csak borotválkozik... - Miért ne? Ki tudja, ő nem szokott gondolkodni ilyeneken, ki miért mennyit van a fürdőben... Nem is fog ezután sem.
Aztán bemegy fürdeni, hajat is mos, szóval elvan egy ideig. Mondjuk a fürdőben majdnem a tetűsamponért nyúl, de szerencsére a simát veszi el... bah. Aztán megtörölközik, a pizsamája csak egy fekete pamut pizsamanadrág, de hát reméli nem szólják meg érte. Mindig egyedül aludt... otthon meg általában félmeztelen ha jó az idő, hülye szokása, de utálja ha megizzad... mert hát nem lehet folyton a zuhany alatt.. néha elgondolkozik vajon mennyire számít rögeszmésnek és hasonló. De miután megismerte Kiliant, úgy hiszi teljesen egészséges mértékben az. Szóval még elvan odabent kicsit, tudnak beszélgetni.
Ha kész kimegy, a sampont odaadja Kiliennek és visszaül tanulni, hagyja hogy száradjon a haja. Reméli nem zavarta meg őket semmiben.


//mondtam hogy hagyjatok ki, de már vagyok írtam is XD Szóval bocs Zin, hogy nem válaszoltam, csak gépcserém volt, és a nettel akadt némi gondom. De már vagyok Very Happy:D JEeee Very Happy Bocs ha kicsit szétszórt a hsz, de én is az vagyok :/ //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui   

Vissza az elejére Go down
 

Rendmániások klubja - Kilian, Zin, Usui

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-