Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 생일축하합니다! ~ So Ra&&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: 생일축하합니다! ~ So Ra&&Zin   Kedd Jún. 11 2013, 22:59

16+

Kavarognak a gondolatok a fejemben, pedig nem akarok gondolkozni. De olyan könnyedén megy most minden, és nem vagyok biztos benne, hogy ez a valóság. Fura, de tegnap óta, már sokadszor gondolom, hogy álmodok. Voltam már izgatott, zavart, csalódott, nyugodt, békés, és most megint az izgalom kezd rajtam úrrá lenni. Ennyi érzés egy napra nekem bőven sok. Nyilván ez az oka annak, hogy az agyam még mindig pörög. Mégis sikerül megszabadítanom a melltartótól, és talán meg feszül, de csak egy pillanat az egész, nem foglalkozom vele különösebben. Tovább csókolom, és ahogy a saját ingemtől is megszabadulok - ebben amúgy segít - még mindig őt csókolva feljebb irányítom magunkat.
Mozdul, velem együtt. A lábát a derekamra fonja, ettől pedig mosolyogni támad kedvem. Akaratlanul is megrándul a gyomrom, ahogy közelebb kerülök hozzá és a testünk összesimul. Lejjebb haladok a nyakán át a melleihez, apró puszikkal. A kezem a combjára siklik, aztán vissza fel a fenekére. Belemarkolok, és közben egy-egy puszit adok a mellbimbóira.
Várok egy pillanatot, ha esetleg tiltakozni akarna, ne mondhassa, hogy nem adok rá esélyt, aztán visszahajolok és megnyalom, majd csókolom, kicsit meg is szívom az egyiket. Kényeztetem, remélve, hogy ez elég jó neki. Nem harapom meg, pedig ahhoz is kedvem lenne, de tartok tőle, ha kicsit fájna neki akkor abba kéne hagynom. Pedig, nem szeretném abbahagyni. Nagyon tetszenek a mellei. Így ha nem állít le, akkor a másikat is kezelésbe veszem, és ugyanazt teszem, mint a másikkal.
Egyelőre nem zavar, hogy csak simogat, inkább csak az, hogy ott teszi, ahol. Épp ezért a fenekéről is tovább siklik a kezem, és megfogom az övét, hogy szépen levezessem oda, ahol lenni kéne. Szerintem, lennie kéne: a nadrágomon lévő dudoron.
Ha ismerném a gondolatit valószínűleg leállnék, de nem ismerem egyiket sem. Csak azt tudom, hogy jók a mellei, és hogy lassan el kéne kezdeni mozgatnia a kezét. De ezt biztos tudja magától is. Elvégre az embernek van elképzelése ezekről a dolgokról. Olvas róla, lát filmeken hasonlót... Még ha nem is csinált soha ilyesmit, tudja mit, hogyan kell. Én legalábbis tudtam... a teljesítményem az már lehet, hogy hagyott maga után némi kivetnivalót, de ez sem olyasmi, amin most kéne gondolkoznom. Egyszerűen csak élveznem kell, ami kettőnk közt történik.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 생일축하합니다! ~ So Ra&&Zin   Szer. Jún. 12 2013, 23:37

Hiányoznak a ruháim. Igyekszem nem erre gondolni, de nem megy, valahogy mindig ide lyukad ki az agyam, és ez egy kicsit gátol abban, hogy élvezzem ezt az egészet. Egy kicsit. Mert bármennyire is kattogok valamin, azért n vagyok fából, és igenis jól esik amit csinál. Még úgy is, hogy nincs rajtam ruha. Vagyis van, és vigasztal a tudat, hogy bár rövidke, mégis rajtam van. Szóval csak simogatom, és engedelmesen hagyom, hadd tegye amit akar. Mnt egy fadarab.
Felsóhajtok, ahogy kényeztetn kezdi a melleimet, és csak egy egészen rövidke pillanatra megfordul a fejemben, hogy mégse kéne ezt csinálni. Mert félek tőle, még mindig, és nem hiszem, hogy ez változni fog a közeljövőben. De elvetem az ötletet, és inkább élevezem, mert most legalább úgy érzem, fontos vagyok neki. És ez nagyon jó érzés.
És ez egészen addig meg is marad, ameddig meg nem fogja a kezem, és el nem kezdi húzni a nadrágja felé. Azért már kérem, erről nem volt szó. Kipattannak a szemeim, és rá nézek, vagyis néznék, de ő nem igazán foglalkozik az én pitiáner problémáimmal. Tudom mit kell tennem, fel vagyok én világosítva, kaptam fejtágítást, csak azért mégis. Ez nem olyan egyszerű. Nekem legalábbis.
Végül újra lehunyom a szemem, és lassan mozgatni kezdem a kezem. Ugyan nem tudom, hogy jól csinálom-e, de mindent meg fogok tenni, amjt csak elméletben tudok. Mi mást tehetnék?
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: 생일축하합니다! ~ So Ra&&Zin   Csüt. Jún. 13 2013, 00:06

biztos, amit biztos 16 ^^

Érzékelem ám, hogy valami nem stimmel. Tudom, hogy ennek nem így kéne lennie, de azt is gondolom, hogyha nem jó neki, akkor szólnia kéne. De nem szól. Így pedig, úgy veszem minden oké. 
Nekem tetszik, amit csinálok. Finom puha a bőre, és ha más nem is, azért néhány apró jel árulkodik arról, hogy nem olyan rossz ez az egész. A mellbimbója megkeményedik, nem tűnik reménytelennek a helyzet. Ezért merem a kezét is megfogni, és odavezetni, ahol szerintem lennie kéne. Érzek benne némi ellenállást, de még mindig nem annyit, hogy leálljak. Ez lehet bizonytalanság is, fogalmam sincs. De van szája, biztos szól, ha meg akar állni. 
Ahogy megmozdítja a kezét - egy örökkévalóságnak tűnő másodperc után - úgy nyögök egyet én is, és kicsit erősebben szívom meg a mellbimbóját. Nem  tökéletes, amit csinál, de egyáltalán nem rossz, ha tudnám, hogy aggódik emiatt, megnyugtatnám, hogy csodásan csinálja. De talán a sóhajaimból, a nyögésből, sejti ezt ő is.
Elválok a melleitől és feljebb csúszok, hogy megcsókoljam. Szenvedélyesen, vággyal telve, vadul. A kezem közben a rövidnadrágjára siklik, hogy kigombolhassam azt is, mert útban van. Engem legalábbis most kifejezetten zavar. Nem akarok magunk közé egyetlen ruhadarabot sem. És most az sem érdekel, ha emiatt, nem tud tovább simogatni ott. Ha lekerül róla a nadrág, úgyis kibontom a sajátomat is. Kezd ugyanis, szűk lenni a hely...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 생일축하합니다! ~ So Ra&&Zin   Pént. Jún. 14 2013, 21:05

Nem szólok, persze, mert nem akarom, hogy itt hagyjon. Nem így. Haragudna, és napokig kerülne, azt pedig nem akarom. Így inkább csak hagyom, igyekezve visszafolytani magamba a dolgokat, mert hiszem, hogy akkor eltűnnek, csak percek kérdése.
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy mit vár tőlem, de igyekszem mindent megtenni, és az, hogy felnyög, ahogy megmozdítom a kezem mosolyt csal az arcomra. Akkor csak nem lehetek annyira béna. Egy másik opcióra nem akarok gondolni, mert akkor megint kizökkenek, és megijedek. Pedig már kezdem egészen elengedni magam, ami, azt hiszem, a lehető legjobb jelen helyzetemben.
Ugyanolyan hévvel csókolok vissza, a hajába túrva. Az se zavar, hogy bontogatni kezdi a nadrágomat, sőt, örülök neki. És inkább ez riaszt meg. De nem foglalkozok vele, inkább csak még vadabbul csókolom, miközben kezeim a nadrágjára csúsznak, és neki látok bontogatni. Ilyenkor adok hálát, hogy a bátyám gyakran részeg...bár lehet nem a bátyámra kéne most gondolnom. Csak élvezni, és nem gondolkodni. Élvezem...
Megcsörren a telefonom, és egy pillanatra összerezzenek. Egy pillanatra. Majd nem foglalkozva vele, majd megunja, nincs külön csengőhangja, nem lehet fontos. Hagyom, hadd csörögjön, bontogatom tovább a nadrágját, ha már az enyém is kibontódott. Közben hol véletlenül, hol szándékosan, hozzá-hozzá érek férfiasságához.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: 생일축하합니다! ~ So Ra&&Zin   Szomb. Jún. 15 2013, 10:17

16...

Egyre bonyolultabbnak tartom a női lelket, de azt hiszem, ha felizgatják őket, akkor ők sem aggodalmaskodnak tovább, mert hajtja őket a vágy. Legalábbis ezt az egy magyarázatot tudom elfogadni arra, ami történik. Először azt hittem leállít, de most olyan hévvel csókol vissza, le sem tagadhatná, hogy ez neki is jó. Nem hinném el neki, de mindegy is. Elkezdem kibontani azt a falatnyi kis nadrágot, ami még rajta van, ő meg az én nadrágommal bajlódik.
Vagyis nem. Meglehetősen ügyesen csinálja, és egy pillanatig elgondolkozom, ez hogy lehet, de végül arra jutok, hogy nem akarom tudni. Elvégre mindegy, a lényeg, hogy kibontsa a nadrágom, és én kicsit fellélegezhessek. 
Én az ő nacijával hamar megvagyok, és ha nem csörögne a telefonja, akkor minden tökéletes lenne. Ez azonban kizökkent, és So Ra is összerezzen. Elválok az ajkaitól és kérdőn pislantok rá, hogy nem akarja-e felvenni. Ő azonban tovább bontja a nadrágom, és ez elég egyértelműen nemként hangzik. Engem meg nem kell győzködnie, ahogy kioldja a nadrágom kibújok belőle, és róla is lehúzom a rövidnadrágját, majd megcsókolom újra.
A kezem most a lábai közé simítom. A bugyi anyagán keresztül izgatom a csiklóját, időnként lejjebb csúszva, várva, hogy kellően nedves legyen. Az ő érintései is egyre magabiztosabbnak tűnnek, kezdek megnyugodni, talán mégsem fog leállítani.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 생일축하합니다! ~ So Ra&&Zin   Szomb. Jún. 15 2013, 23:03

Ha azt mondanám, nadrágbontásban már van tapasztalatom, rögtön körberöhögne. Pedig sajnos így van, és nem ilyen kellemes dolgokkal szereztem. De legalább most nem bénázok, és gyorsan kioldom a nadrágját. Tudom, hogy nem kellemes neki, épp ezért kicsit sietek is, hogy neki minél hamarabb jó legyen.
Vagyis sietnék, ha nem csörrenne meg a telefonom. De nem érdekel, jelenleg senki nem olyan fontos, mint ő, így mikor rám pillant, csak röviden megrázom a fejem, és befejezem amit elkezdtem. Majd legfeljebb visszahívom. De most csak az számít, hogy ne hagyjon itt. Megemelem a csípőm, hogy könnyebben le tudja húzni a nadrágom, majd a hátán végigsimítva csókolom vissza. Bár egy kicsit zavar, hogy lekerül rólam az egyetlen biztos ruhadarabom, próbálok nem foglalkozni vele.
Aztán megérzem a kezét a lábam között, és megfeszülök. Összeszorítom a szemem, és megragadom a karját. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt rendesen átgondoltam. De nem szólalok meg, inkább csak nyelek egyet. Aztán felnyögök. Mert lehet, hogy ez az egész nagyon ijesztő, és zavarbaejtő, nagyon is jó. A karját még mindig nem engedem el, de már nem szorítom annyira erősen. Átfut a fejemen egy gondolat, és azt hiszem, ez nem lesz így jó ötlet. Újra megszorítom a karját, elhúzom a fejem, és ránézek. Egyelőre nem szólalok meg csak pihegek, és remélem nem nekem kell közölnöm vele, hogy ez nem fog összejönni, hanem magától is rájön.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: 생일축하합니다! ~ So Ra&&Zin   Vas. Jún. 16 2013, 09:39

Ahogy kioldja a nadrágom megkönnyebbülök. Sokkal kellemesebb így, persze lehetne még jobb is, de nem panaszkodom, már ez is több, mint amire számítani mertem. Az pedig, hogy még egy apró nyögés hagyja el a számat, nekem fel sem tűnik. 
So Ra is akarja, a csípőjét is emeli, hogy levehessem róla a nadrágot. Most szerencsésnek érzem magam, és nem tartok már semmitől sem. Ezért is merek a lábai közé simítani, de ahogy megfeszül, ahogy elkapja a karomat, az előbbi gondolataim szertefoszlanak. Rápillantok, de ő nem láthat, mert a szemeit összeszorítja. 
Lassan mozdítom meg az ujjam, mivel nem húzta el a kezem, úgy érzem, még próbálkozhatok. Persze most jobban figyelek rá. Óvatosabb vagyok, mint eddig, igaz, kissé türelmetlen is, de nem hagyom, hogy a saját vágyaim legyőzzenek. Felnyög, én meg elmosolyodom, és folytatom, amit csinálok, mert ez a hang, ez igazán megéri. Izgató, szexis és... édes. Sosem gondoltam még egyetlen nyögésről sem, hogy édes lenne. Nem ilyen formában, de nagyon tetszett. Sok ilyet szeretnék még hallani tőle. A keze szorítása is gyengül, ezért zavartalanul ingerlem tovább a puha anyagon keresztül. Már hajolnék vissza, hogy a melleit is megcsókoljam újra, amikor megint megszorítja a karom. 
Leállok, egy pillanatra azt hiszem, valami rosszat csináltam, hogy esetleg fájt neki. Ránézek, hogy tudjam, mi a baj. A szemei most nyitva, és furcsa csillogás van bennük. Mintha mondani szeretne valamit, de nem merné. Lázasan járatom az agyam, mi lehet most olyan fontos. Végigpillantok raja, magamon, aztán visszanézek a szemébe. Most ugye, nem...? Persze ő biztos nem szed semmit, én meg nem hoztam gumit. Minek? Nem is gondoltam, hogy ennyire messzire jutunk... Mondjuk, nem vagyok biztos benne, hogy ez akarta mondani. Lehet a szüzessége miatt aggódik...
Nagy levegőt veszek, elhúzom a kezem a lábai közül, és az arcán simítok végig. Közelebb hajolok, adok a homlokára egy puszit, aztán az ajkaira is.
- Jó... nem megyünk olyan messzire... - mondom két puszi között, és remélem nem érti félre a szenvedő-morcogást a hangomban. Mert hiába mondja, hogy nem lehet, én teljesen kész vagyok. Keményebb, már nem nagyon lehetnék, és lüktet is, és... - segítened kell. 
Közlöm vele egyszerűen, lehet kicsit parancsolóan. Én ezzel most nem foglalkozom. Azt tudom csak, hogy kizárt, hogy megint egyedül oldjam meg a dolgot. Nem feledkeztem meg róla sem, de ha már leállított, akkor most egy kicsit önző leszek.
Megcsókolom, és közben magamra húzom. Addig fordulok, hogy én a hátamon feküdjek, ő meg rajtam, ha pedig ez megvan, akkor megfogom a kezét és rávezetem a lényegre. Az előbb egész jól ment neki, most is biztos menni fog. De ha kell segítek neki. Az még belefér.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 생일축하합니다! ~ So Ra&&Zin   

Vissza az elejére Go down
 

생일축하합니다! ~ So Ra&&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-