Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 A szomszéd! Darius and Kilian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: A szomszéd! Darius and Kilian   Szomb. Márc. 02 2013, 17:59


Anyukám nagyon haragszik rám, a szobatársam utál én pedig másnapos vagyok. Sápadt vagyok és szédülök, már háromszor hívtam a lelki segély szolgálatot és ott azt mondták, hogy nem fogok belehalni. Nem hiszek nekik! Nem merek Zin szemébe nézni, nem merem többé felhívni anyám és új pszichológusom sincs még! Teljesen el vagyok veszve, ha Zin nincs otthon ma délelőtt lehet, hogy sírtam volna. Az sem vidított fel, hogy ork fényképeket nézegettem az interneten. Azt hittem a zuhany majd segít és valóban felfrissültem egy kicsit tőle, de a szobában ott volt Zin és inkább kimenekültem. A folyosón aztán nem bírtam tovább, összeroskadtam, fejem a térdembe fúrtam. Csak nagyon picit sírtam, mert hamar megszólított egy fiú. Már nem emlékszem pontosan mit mondott, de valami olyasmi volt, hogy szedjem össze magam és kopogjak be... a szomszédba? Nem nagyon értettem, de rájöttem hogy vizes lett a hajam zuhanyzás közben és hogy nincs rajtam felső. Csak egy melegítőnadrágban vagyok, mégis mit képzeltem, meg is halhatok! Meg fogok így fázni, mennem kell valahova, bár én sosem mennék így máshoz, tudom, hogy a normális fiúknak ez nem gond. Megtörlöm az arcom, kicsit bús képet vágok, de azért megfogadom az idegen tanácsát. Mégis mit csinálhatnék? A srác elmenőben még azt is hozzáteszi "kérj bogyót is" Felcsillannak szemeim. És ez nem idegen ajtó, itt már jártam, ide jöttem jeget kérni Zin kezére. Azt is jól elszúrtam! Vajon mit értett az alatt, hogy bogyó? Lehet, hogy csak képzelődöm, remélni se merem, de talán... hisz nem bírom tovább, annyira szégyellem magam, hogy berúgtam múlt éjjel és tönkretettem mindent Zinnel és...nagy levegőt veszek és bekopogok. A bogyó majd segít. Majd hozok át pénzt, abból mindig több mint elég van. Tudom, hogy nagyon illetlen így, félmeztelen, kicsit vizes hajjal beállítani valakihez, de... majd kérek egy törölközőt. Bátor leszek, hiszen tegnap annyi vakmerő dolgot tettem és gondoltam. Szépen kihúzom magam és úgy meredek, reszketve magam elé, mint a normális emberek. Mint a normálisak...az agyamban mégis ott dübörög: meg fogok fázni, meg fogok fázni...és mindez Zin miatt! Nem kéne, hogy érdekeljen! Agyhártyagyulladást fogok kapni, vizes a hajam, habár a kórházakat szeretem, talán jót tenne, ha néhány napra beutalnának. Nagyon reszketek, remélem hamar kiszól valaki, hogy bemehetek.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Darius Allyn
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : 'zug'terapeuta
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Vas. Márc. 03 2013, 12:19

Végre közeledik a jó idő, csicseregnek a madarak, hogy majd' lefordulnak a fákról, meg minden f*szság... és igen, isten tudja, honnét, de előkerülnek ilyenkor az egymás faló, tapizó párocskák is, amiknek "végtelenül igaz szerelmétől" szivárványt hányni támad kedve az embernek. Lehet, igaza volt Eddie-nek és tényleg heterofób vagyok... de hol nem szarom én azt le!
Épp véget ért a napom, már ami az edzést és az előadásokat illeti, szóval nem vágyom többre, mint hogy bezuhanjak a Valerie által magánzárkának titulált szobámba és lezuhanyozzak.
Addig még oké, hogy bezuhanok, ám amint az övemet kioldom nadrágomból és nyúlnék a farmerom gombja felé, kopognak.
Nagyon ajánlom neki, hogy fontos legyen, mert éhes is vagyok.
Lógó övvel és nem túl barátságos képpel nyitok ajtót, lepillantva az előttem állóra. Első körben pofátlanul mérem végig, majd hatalmasat nyelek és igyekezve a lehető leglazábban kivitelezni a dolgot, dőlök a félfának.
- Heló. Mi van már megint? - Igen, igen, ez a jeges srác határozottan, csak a múltkor kevésbé volt látványos a jötte. Jelen pillanatban minden szemérem nélkül pásztázza tekintetem testét el, elkalandozva arcáról. Simán betudható annak, hogy nem tudom hova tenni, mit keres vizes fejjel, félmeztelenül az ajtómban - nem kell semmiféle erotikus szarságot bele látni.
Egyszerűen csak felmérem, azon agyalva, hogy mégis melyik kolis lenne olyan köcsög, hogy a gyereket velem szívassa. Merthogy engem nem mernek szívatni egy ideje már, az biztos.

_________________
Keep my glass full
until morning light,

'cause I'm just holding on for tonight

Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Hétf. Márc. 04 2013, 12:27

Nem tetszem neki! Lehet, hogy mégis nagyon rossz ötlet volt nem felöltözni fürdés után... Nem nagyon figyeltem meg a múltkor, de azt hiszem ő volt az, aki jeget adott nekem. Nyelek. Elég félelmetes figura, olyan... férfias. A férfias emberek mind nagyon félelmetesek. Megint nyelek és lesütöm a szemem. Fázom, talán egy takarót is kölcsönadna közben...és kicsit maradhatnék nála.
- Bemehetek? Nagyon hideg van kint
Motyogom halkan. Nagy levegőt veszek, csak nem fog megenni.
- Köszönöm a mútkori jeget és az előbb ide küldtek.
Visszatekintek az ajtóra.
- Mert sírtam
Lehet ezt nem kellett volna? Különben sem sírtam annyira, amennyire Zin megérdemelné.
Érzem, hogy elvörösödöm, azt hiszem ezt mégsem kellett volna, most biztos azt hiszi, hogy sírós vagyok, pedig engem igazán nem érdekel az ilyesmi. Gyorsan hozzá teszem.
- De csak egy kicsit. Elfogyott az antidepresszánsom.
És nincs új pszichológusom... Rápillantok, csak óvatosan, hogy mit szól ehhez, aztán megint lesütöm a szemem. Talán hiba volt ide jönni, vissza kellene mennem és úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. Vagy elmenni anyámhoz és ott rendesen kisírni magam és megmondani, hogy nem akarok koliban lakni, nekem ez nem megy. Csak a pszichológusom akarta, hogy ott lakjam és ő már elment, úgyhogy mindegy.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Darius Allyn
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : 'zug'terapeuta
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Csüt. Márc. 07 2013, 23:12

A kérdése hallatán mintegy nem gondolkozva, hangos szusszanással és automatikus mozdulattal lökök az ajtón, hogy az kitáruljon. Intek, hogy fáradjon beljebb és reményeim szerint ennek eleget is tesz, így van alkalmam a hátát és a hátsóját is szemügyre venni. Utóbbit harapnám.
- Igazán nincs mit. Ki küldött? - érdeklődöm, azt pedig hol nem sz*rom én le, hogy sírt. Pont olyan sírós kis izékének tűnik, mint... ehh, Pete is egy nyomi volt, aztán mihelyst bejött neki az élet, itt hagyott a fenében!
Jobban mondva én közöltem vele, hogy ez így nagyon nem pálya, szóval felejtsük el a dolgot, mert ezzel az erővel fizethetnék is neki azért, hogy feljön szobára, amennyit láttam. Mindegy is.
Inkább lekapom a pólómat és a srác felé hajítom.
- Vedd fel, nehogy megfázz itt nekem! - És ne ébresszen bennem pofátlanul bűnös gondolatokat a világos bőrével meg a nyegleségével. - Aztán dobd le magad és mesélj, mit szedsz, meg miért? - Fogalmam sincs, miért érdekelt az, hogy mivel és mi okból mérgezi magát a srác, ez csak úgy... kicsúszott. Amíg beszél fel s alá járkálok a szobában pakolászva. Még a fürdőben is eltűnök egy kis időre, hogy aztán magamnak is vadásszak egy pólót. Nem, nem lett volna egyszerűbb elsőként a szekrénybe nyúlni és onnét adni a kölyöknek egyet...
Ne keressen logikát senki a viselkedésemben, különben is kit érdekelek? A srác itt előttem valahogy sokkal érdekesebb csodabogárnak tetszik, szóval végre - két bögre tea társaságában - lehuppanok vele szemközt. Ő az ágyon, én a görgős széken... tudnék jobb felállást is.
- Rumos. Addig idd, amíg meleg! - Ha nem bírja, akkor is ez van és nem, nem csak aroma... tényleg rum van a teában.

_________________
Keep my glass full
until morning light,

'cause I'm just holding on for tonight

Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Szomb. Márc. 09 2013, 13:43

Ez nagyon jó, most már csak egy kicsit fogok megfázni, de az talán nem lesz halálos. Vetek rá egy óvatos pillantást, majd lassan belépdelek. Úgy látom ő egyedül lakik, biztos magányos típus. Nekem muszáj volt szobatárssal, orvosi előírás.
- Nem ismerem, még csak elsős vagyok, de magas volt, rövid hajú és elég lazának tűnt. Azt mondta jöjjek ide mert van bogyód Dr...
Kérdőn nézek rá, ha tud gyógyszert felírni biztosan orvostanhallgató és két egyetemet is csinál egyszerre. Biztosan nagyon okos lehet. Meglepődöm, amikor leveszi a pólóját és átdobja nekem. Kicsit el is sápadok. Mert ez...egy idegen pólója és ki tudja mikor zuhanyozott utoljára, másrészt viszont nagyon rendes dolog tőle, biztosan látja, hogy fázom, reszketek. Elveszem a pólót és gyorsan magamra húzom. Félénken pislogok rá és egy kicsit halkabban mondom.
- Köszönöm...nagyon jó az illata.
Teszem hozzá, hogy mondjak valami szépet is hálából és különben tényleg. Nagyon finom illatú ez a póló.
- Milyen öblítőt használsz?
Ezt muszáj megkérdeznem, mert nagyon tetszik, még ilyen állapotban is. Óvatosan leülök az ágyára, mert nem lehet máshová és a forgós széket nem merem bevállalni. Magam elé meredek.
- Már nagyon régóta van pszichológusom, fóbiákra kezel, többek között. Mostanában ELONTRILt szedtem, de elfogyott és az orvosom nyugdíjba ment. Az újról nem tudok semmit, még nem hívott be, lehet, hogy nem is fog.
Figyelem ahogy járkál és bemegy a mosdóba, hoz nekem teát is. Kicsit elmosolyodom rajta, hogy milyen rendes. Sokkal rendesebb mint a szobatársam. Elveszem, igazán nem merem visszautasítani és jót is fog tenni, csak...
- Nem baj ha másnapos vagyok? Nem fogok tőle megint hányni? A szobatársam már így is nagyon utál...
De azért hozzáteszem gyorsan, meg ne sértődjön a fiú.
- Köszönöm szépen!

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Darius Allyn
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : 'zug'terapeuta
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Pént. Márc. 15 2013, 10:29

Áh, szóval Ralph volt... a gyerek hiperaktivitással küzd, de az orvos teljesen mást mondott, ezért nem is kezelte. Közölte, mozogjon többet, hogy lefáradjon a nap végére. Micsoda barom mond ilyet egy hiperaktívnak?!
A doktorozáson akaratlanul is felkacagok. Nem, nem a srácon, hanem amit mondd.
- Nézd kölyök... - Hangom elakad, ahogy elnézem, miközben belebújik a nála kétszer nagyobb felsőbe. Nem fontos közölnöm, hogy nincs doktori rangom, úgy döntök.
- Ha láttad a Harcosok Klubját, akkor máris tudhatod a szabályt erről az egészről. Ha nem, akkor jegyezd meg: senkinek egy kurva szót se erről a klubról. - komoly képpel tekintek rá, kissé talán mintha morcosan is tenném ezt - pedig csak ilyen az arcberendezésem alapon.
- Igazán nincs mit. - Suhan át azért itt valamiféle halvány fény a képemen a megjegyzésére a pólóval kapcsolatban. - Jól áll! - fűzöm hozzá kiszélesedő mosollyal. Az öblítőre csak fejcsóválok, de benyögöm. Legyen meg az öröme, aztán idővel az enyém is. Mármint... oké, kissé előre szaladtam. De nem tehetek róla, eseteim a "védeni való", szerencsétlen srácok. Ráadásul olyan hívogatóak az ajkai, hogy már fáj megállni hogy erre rá ne világítsak neki.
- Áh, értem... nos, kölyök ez a szerencse napod. Abból mindig van itthon! - tekintettel arra, hogy mennyi depresszióra hajlamos van errefelé... főleg az elsősök közt, ami nem meglepő, hisz a hirtelen jött elvárástenger, hajtás kemény lehet a számukra, míg be nem szoknak.
Ennek ellenére nem sietek előkeresni a gyógyszert és kiadni az útját. A komoly, morcosan unott képem ellenére szeretnék kicsit többet megtudni a srácról.
- Nem túl szerencsés, ahogy inni se a gyógyszerre. Ki a szerencsés szobatárs egyébként? - nem rémlik már, hova osztottuk be Valerievel. Pedig különleges neve van...

_________________
Keep my glass full
until morning light,

'cause I'm just holding on for tonight

Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Pént. Márc. 22 2013, 20:19

Kicsit összerezzenek, amikor nevet. Valami hülyeséget mondtam biztosan, de soha nem jövök rá, hogy mi volt az. Szerintem nem vagyok vicces. De ha nevet az biztos jót jelent. Tetszik a felső, amit ad, jó az illata. Lehet, hogy ez az egyéni testszaga, lehet, hogy öblítő. Figyelmesen hallgatom, amit a Harcosok Klubjáról mond. Minden filmet láttam, filmekben éltem. A volt pszichológusom szerint ideje lenne a valóságban. De nekem az nem annyira tetszik.
- Jó film, érdekes a csoportfüggés és...értem.
Lehet, hogy sokat fecsegek, nem akarom, hogy ez rossz fényt vessen rám. A fiú biztos tanulmányozta a filmet, ha doki. Vajon vannak tudathasadásos esetei is? Félek, hogy egyszer én is meghasadok. Fogalmam sincs milyen lenne a másik énem. Talán egy részeges állat? Vagy olyan mint Zin.
- Nem szólok
Mondom megint, amikor olyan mogorva képet vág. De különben kedves. Azt hittem sokkal undokabb lesz, de lehet, hogy olyan mint a buldogok. Csak a képe mogorva. (olyan naiv vagyok...)
Szóval megdicsér, kicsit elmosolyodom. Kár, hogy nincs tükre. Merthogy azt hittem nagy rám az övé, de hátha jól állnak a dolgok, amik lógnak rajtam. Végigsimítok a pólón, hogy érezzem milyen anyagból van. Kicsit rátapad a még nedves felsőtestemre. Nagyon meg fogok fázni...
- Ki fogom mosni.
Teszem hozzá ijedten hadarva, mikor rájövök mit művelek. Biztos azt hiszi izzadt vagyok, úgyhogy azt is hozzáteszem:
- Nem vagyok koszos, most zuhanyoztam.
De azért kimosom majd. Gyógyszere is van! Próbálok nem feltűnően lelkes lenni.
- Mennyibe fog kerülni? Mindjárt áthozom a pénzt.
A szobában maradt a tárcám.
- Zin.
Biztosan ismeri, Zin ismert fiú, de biztos kedveli, jeget adott neki.
- Te nem vagy magányos itt egyedül?
Én nem lennék, de az átlagemberek szoktak. Lehet, hogy ő sem átlag.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Darius Allyn
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : 'zug'terapeuta
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Szomb. Ápr. 27 2013, 07:35

Igazat adok neki gondolatban. Tényleg jó film, van még pár ilyen, de mivel ez a szobám és nem a délutáni film-klub, ezért nem kezdek el ilyen terű fejtegetést.
Abban meg lehet valami, hogy csak az arcberendezésem morc alapjáraton, ám erről nem kéne tudnia - valahol mélyen mégis szeretném, ha tudná. No nem kell itt érzelgős, romantikus nyáltengert képzelni mindjárt a dolog mellé, egyszerűen van valami a srácban, ami megfog, ami az előző barátomban is megfogott és talán ezért gondolom, hogy ő más, mint az átlag.
Mármint nem úgy más... de úgy is! Elég csak rá nézni, meg hallani, ahogy dumál, előbb levágják róla, hogy meleg, mint rólam.
Megjegyzésére, mi szerint ki fogja mosni és amúgy is zuhanyozott, kénytelen vagyok újra felkacagni.
- Hja, azt látom. És ha ez megnyugtat, két perce vettem ki a szekrényből én is. - Tehát nem egész nap ebben izzadtam. Még jó... olyat nem adnék egy vadidegennek, ennyire azért én sem vagyok gyökér. Főleg, mert úgy fest, a problémáin túl enyhe tisztaságmániája is lehet.
Nem csoda, hogy ezek után meg sem lepődök, miért a főnökúr mellé osztottuk be.
- Á, szóval az elnök úr... nem éri meg jóban lenni vele, nem kivételez a haverjaival sem. - Vonok vállat flegmán, ezzel együtt ellépdelek a fürdő felé, hogy némi zörgés közepette előkeressem neki a bogyókat. (Ha eddig nem tettem volna ezt meg.)
Nem véletlenül engedtem el a kérdést a fülem mellett, hogy mennyit is kell érte fizetnie. Ha tudná, hogy mennyi és miféle ötletem van rá, lehet, sikítva rohanna ki. De az is lehet, hogy nem... Picsának vagyok ennyire kiábrándult az emberiségből. Már rég nem lenne rajtunk ruha...
- Nem. Így legalább senkihez nem kell alkalmazkodnom és senki nem pakolja el a cuccaimat, hogy utána ne találjam meg. - Térek vissza és elé lépve felé nyújtanám a műanyag kis hengert, amiben a cucc van, ám amikor elvenné, finom mozdulattal kapom el, s közben észre sem veszem, de tekintetem úgy cikázik rajta, mint vadászé a prédáén.

_________________
Keep my glass full
until morning light,

'cause I'm just holding on for tonight

Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Vas. Ápr. 28 2013, 20:33

Beteg leszek, érzem...Zin nem fog örülni. Tetszik, hogy rendes, úgy tűnik rendes, merthogy frissen mosott a pólója is, finom illatú, az anyaga is kellemes. Rámosolygom, amikor felnevet, csak kicsit, ritkán szoktam nagyon nevetni. Lehet, hogy nem is tudok.
-Megnyugtat, nem szeretem a koszos dolgokat.
Ha koszos lenne nem is vennék tőle bogyót, sőt szalvétával kellene megfognom az ajtókilincset és nem ülnék az ágyára, nehogy kullancs, vagy tetű menjen a seggembe.
- Elnök úr?
Hökkenek meg, Zin mint elnök? Valami diákelnök lehet? Komolyan? Döbbenten pislogok a fiúra.
- Te a haverja vagy? Tudom, hogy Zin nehéz természet...de, de azért, tegnap ő hánytatott.
Bukik ki belőlem hirtelen.
- Olyan rendes volt.
Érzem, hogy elvörösödöm. Nem kéne ezt elmesélnem egy idegennek, még ha helyettesíteni is akarnám a pszichológusomat. Hiányzik a doki, nagyon hiányzik. Kicsit szaporábban veszem a levegőt, mialatt a gyógyszert keresi, mikor előbújik vele, felállok. El kell majd venni tőle. Nagy levegőt veszek.
- Beszélgetést nem vállalsz? Kérhetsz akármennyit.
Teszem hozzá, a pénz nem gond. Ha pszichológus megértem, hogy egyedül szeret lenni, biccentek neki. Nyúlnék a bogyóért, de elkapja, én meg...ügyetlen vagyok. Megbotlom a saját lábamban és egyenesen nekiesem.

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Darius Allyn
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : 'zug'terapeuta
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Vas. Május 12 2013, 11:01

- Hja, ő a HÖK-nek az elnöke. Nem is tudtad, milyen 'fontos' személlyel laksz egy szobában? - Nincsen nekem bajom a kis húzott szeművel, csak ne pattogjon feleslegesen előttem, mert lecsapom, hogy leég a haja.
Arra kénytelen vagyok újra elmosolyodni, hogy a barátja lennék az említettnek. Erős túlzás és költői. Mondhatni meseszerű a kettőnk dolga: hol volt, hol nem...  Mikor épp nem a kolisokat nyúzzák, egész jól kijövünk, mikor meg igen,  akkor inkább meginnám azt az utolsó pohár vizet is előle, hiába égne a ház a feje felett.
- Hát ez tényleg... roppantmód rendes volt tőle. - Biztos fogták egymás haját, meg minden. Roppant romantikus lehetett. Én meg hülye vagyok, hogy el is képzelem, főleg ami Kiliant illeti. Ó mami.
- Akármennyit? Komolyan? - csillan fel a tekintetem, ez által közelebb lépek, szinte már hátrálásra késztetve, de akkor meg ugye vissza fog huppanni az ágyra, ha tesz egy lépést hátrafelé... Rendesen belegázolok az aurájába, na.
Kezemben ott a gyógyszeres guriga, arcomon pofátlan félmosoly, s tekintetemben valami fura fény, mely pontosan azt jelzi, hogy ez volt az a mondat, amit nem szabadott volna kiejtenie a srácnak, ugyanis kapni fogok az alkalmon, hogy minél többet kisajtoljak belőle. Még ha ő pénzre is gondol.
- Vállalok, cserébe el kell jönnöd velem egy buliba. - Képzelem mekkora lelki teher lesz ez neki előre is, elvégre a HeavenlyHell egy földi fertő jobb napjain. - Vegyük úgy, hogy ez is a terápiád része. - meg az én taktikusságomé, elvégre a jó öreg alkohol sok mindent kihoz az emberből - mint azt Kilian is tapasztalta: olykor szó szerint - és rá lehet fogni bármit, így az esetleges felsülés is elmaradhatna. Beszari lennék? Szerintem csak tanulok a hibáimból.

_________________
Keep my glass full
until morning light,

'cause I'm just holding on for tonightA hozzászólást Darius Allyn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 14 2013, 15:05-kor.
Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Szer. Május 15 2013, 11:25

Kis csodálkozással rázom meg a fejem.
- Nem, nem tudtam
Zin ilyen fontos ember! Az elnöki lakosztályba kerültem, az elnök maga fogta a fejem éjjel a wc felett. Anyukám nagyon örülni fog neki, hogy máris sikerült ilyen befolyásos emberek közelébe férkőznöm.
Sejtelmesen mosolyog azon, hogy a barátja-e vagy nem, nem tudom megfejteni. Darius is nagyon befolyásosnak tűnik, most kicsit boldog vagyok. Nekem adta a pólóját, milyen kedves és most is egyre közelebb jön, bár kicsit megijeszt azzal, ahogy mondja: akármennyit. Azért milliókat nem szívesen adnék neki, meg tudom fizetni egy jó pszichológus árát, de... Nyelek egyet és enyhén tátott szájjal pislogok fel a férfira. Darius férfi, nem veszem észre, hogy nagyon bámulom, érzem, hogy nagyon közel van, bevillan valami furcsa, tegnap a zuhany alatt. Ettől megbicsaklik a lábam, kicsit megszédülök, remegek, olyan furán néz rám, nem is tudom, összezavar. Megilletődötten bámulom még mindig, elfelejtek lélegezni, így kicsit elakad a hangom, amikor megszólalok.
- Tényleg?! Nagyon szívesen, milyen kedves vagy, hogy meghívsz és...a volt pszichológusom is ugyan ezt mondta, hogy el kell mennem szórakozni.
Szedem össze nagy nehezen a gondolataimat, de még mindig elképedve, csodálkozásra nyíló szájjal és remegő térdekkel bámulom. Nahát ez a srác nagyon érti a dolgát, buliba akar vinni, ahogy az előző orvosom javasolta.
- Mikor indulunk?
Kérdezem, pislogni szeretnék, de a lábaim felmondják a szolgálatot és én hátraesem az ágyra háttal, teljesen elnyúlva rajta. A plafont bámulom az ágyán kiterülve, elképedten és nagyon gyorsan lélegzem be-ki, furcsákat gondolok, nagyon furcsákat, érzem, hogy az egész arcom lángol, nehezen kapok levegőt


//Kilian pont úgy bámul Darcyra egész végig, mint az aláírásban van Very Happy//

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Darius Allyn
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : 'zug'terapeuta
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Szer. Jún. 19 2013, 20:26

Állom a tekintetét és egyszerre el is veszek benne. Egyrészről fürkészőn igyekszek kiolvasni belőle mindent, amit csak lehet – de nem csak szemeiből, hanem testtartásából, hangjából is – azzal kapcsolatosan, ami igazán érdekel. Kétség sem férhet hozzá… Még nem tud róla, vagy nem akar tudomást venni a dologról és ez veszélyesen vonzóvá teszi az egészet a számomra. A homofóbok most nyilván sikongatnak, és fintorokat vágva betegeznek le, de őszintén szólva bekaphatják. Tövig.
Semmivel sem különb a helyzet – és ezt azért magyarázom, hogy a konvencionális értékeket magukénak vallók is megértsék – mint amikor egy pasas meglát egy jó csajt, akiről mellé még süt az is, hogy szűz.
A férfitermészet versengő – minek is tagadnám -, szeretünk mi lenni az elsők. A kocsival való gyorsulásnál, a sportokban és igen, a nőknél is. Esetemben srácoknál, ami nem kevésbé könnyebb, hisz miért vallaná valaki magáról, hogy meleg, mikor még nem is tapasztalta annak minden valóját meg és bizonyosodott meg róla, hogy tényleg az? A szűzkurvákról meg inkább ne beszéljünk… nehéz olyan csajt is találni, aki még soha nem volt pasival, pont.
Szavaira önkéntelenül is elmosolyodom haloványan, ahogy pedig fenékre ül az ágyon, egyenest nevetni való – szinte már azt kell, hogy mondjam, gyomorforgatóan esetlenül édes (milyen kár, hogy tényleg falat tudok kaparni az ilyesmitől). De nem nevettem, inkább utána kaptam kissé késve. Ha elfogadta a kezemet, felhúztam az ágyról. Könnyű volt, könnyen is koccant a mellkasomon, mely közelség egy pillanatra engem is megrendített. Állkapcsom megfeszült, ahogy lepillantottam rá.
- Holnap után lesz egy party a HH-ban. – Adom meg a mikort, majd kissé távolabb lépve mérem még utoljára végig. – A pólót ráérsz visszahozni majd. – Jegyzem meg, mielőtt kitessékelném a szobából és én magam dőlnék el az ágyon kaján vigyorral. Azt hiszem, át kell értékelnem, amit a gólyafelhozatalról mondtam Valerienek…

// Köszöntem. Razz Megy nemsokára a kezdő meg majd valahova. :3 //

_________________
Keep my glass full
until morning light,

'cause I'm just holding on for tonight

Vissza az elejére Go down
Kilian Scatt
avatarJegelt karakter
Életkor : 24
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   Hétf. Júl. 01 2013, 12:03

Azt hiszem ez most nagyon kínos, nem szoktam szeretni, ha csak úgy ledobja valaki magát az ágyamra, piszkos is lehet. Szerencsére nem volt még ilyen, de utána rögtön kimosnám az ágyhuzatot az biztos. Nagyon hülyén érzem magam, még a pólóját is kölcsönadta és...talán hülyén nézne rám, ha most leszedném az ágyhuzatot csak úgy és elvinném kimosni. Ez a mosás dolog szerencsére eltereli a gondolataim, már azt hittem valami mástól veszem a levegőt ilyen nehezen és vörösödik el az arcom, de biztos a mosástól van és mert idegen ágyba dőltem. Szerintem neki se tetszik a dolog, mert kinyújtja a karját felém. Ezt a mozdulatot és pillanatot megjegyzem. Előre furcsa bizsergés fut keresztül rajtam, valaki hozzám fog érni! Izgatottan beharapom az alsó ajkam és hirtelen azt gondolom nagyon kedvelem Dariust, pedig nem ismerem. Belekulcsolom az ujjaim az övébe, még nehezebben veszem a levegőt, sőt szinte nem is lélegzem és elbambulok. Pedig erre a pillanatra mindig emlékezni fogok, de akkor is elbambulok, jön az a furaság mint az előbb és mire észbekapok, már neki is ütődöm. Akaratlanul is beszívom az illatát, hökkenten, félig elnyílt szájjal nézek fel rá. Nem tudom piros vagyok, vagy zöld, vagy kék. Még az orkok is eszembe jutnak, pedig azok nem szoktak csak úgy, esetleg orgazmus közben. Nyelek. Elenged, rosszul teszi. Ijesztő gondolatok szállnak meg. Fogalmam sincs hol van az a HH de nem ez a legijesztőbb mert majd megkérdezem Zint.
- Jó.
Pusmogom.
- Ki fogom mosni. Akkor én most...szia és majd HH!
Iszkolok. Megköszönni is elfelejtem. Azt hiszem majd veszek neki valamit a pólóért, a buliért a kézfogásért és ezért... Nagyon férfias...olyan, annyira...egyszerűen csak férfias.


// köszi szépen, beszarás játék volt, várom a kövit Smile //

_________________

?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A szomszéd! Darius and Kilian   

Vissza az elejére Go down
 

A szomszéd! Darius and Kilian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A perfect halo of gold hair and lightning - Kilian & Ed

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-