Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Gym place - David and Lio training

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Gym place - David and Lio training   Szomb. Feb. 23 2013, 17:38

Én lettem a focicsapat kapitánya, mekkora röhej! Beadtam a jelentkezési lapot, mint a mintadiákok, mintha komolyan venném ezt az egész Egyetemesdit és úgy látszik sokaknak imponált, hogy a gimiben is kapitány voltam. Lejjebb nem adom, nem igazán az én terepem a beosztottság. Legalább tényleg úgy festek mint aki komolyan veszi, jelentkeztem az illetékeseknél, mikor megtudtam az eredményt, gratuláltak és én mogorván, kissé jegesen és tartózkodóan fogadtam, nem hatódtam meg, mintha én tennék szívességet.
Kaptam kulcsokat, sípot, a többit én magam szereztem be, tornacsukát és nadrágot pólóval. Hirdettem egy edést, majd jön, aki jön én meg válogatok, a bénákat ki fogom szórni a kispadra. Jól jön most ez, egyrészt levezethetem a feszkót a játékban, másrészt a mindig bennem tomboló dühöt valami szerencsétlenen. Főnökösödhetek, lehetek agresszív, a terep és a szerep tökéletes. Megmondtam előre, nem leszek vajszívű, alaposan megizzasztom a játékosokat, férfit nevelek belőlük. Mert ha már szerepet osztottak nekem, mégpedig kapitányit minimum bajnokságot akarok nyerni, alább nem adom és ha kell vért fognak pisilni, amíg magas szintre nem kerülünk. Az edzővel beszéltem, adtam neki edzéstervet, azt mondta oké, főnökösödhetek, de játszanom is kell. Nem bánom, de nem fogom visszafogni magam, ő meg rám bízza, tudom, hogy nagyon határozott tudok lenni, nehéz nekem nemet mondani. Még nem ismer...
Jövök, edzőruhában, kimérten, a megadott időpontra. Elég magas vagyok, egykilencven valamennyi, izmos, vállas. A csapat remélem már átöltözött, így én be tudok állni eléjük, összevonni a szemöldököm és saját, mély tesztoszterondús hangomon megszólalni.
- Az új csapatkapitány vagyok, Lionel Anderson. Szedjétek össze magatokat, ebben az évben elsők leszünk az iskolák közt megrendezésre kerülő bajnokságon. Hogy biztosítsam a győzelmet a csapatnak leadtam egy hatásos edzéstervet és az edző belement. Először bemelegítünk van egy jó gyakorlatsor, amit ismerek. Ahhoz, hogy össze tudjuk állítani az elrendezést a csapaton belül meg kell tudnunk kik a legjobb állóképességgel rendelkező emberek, az erős játékosok. Először futunk, csak aztán jön a foci, a fizikai erőtöket is kell mérni, aztán az ügyességeteket és gyorsaságotokat. Mindenkitől kérek egy nevet, aztán sorakozzatok fel egymás mellé egy sorba a fehér vonal mögé.
Mutatok egy csíkra, ami átível az egész termen.
- Ha meghalljátok a sípot futnotok kell a terem végében lévő fehér vonalig, aztán vissza. Aki nem ér át az itteni fehér vonalon az újbóli sípszóig, kiesik. A sípszavak egyre gyorsulni fognak.
Jelentem ki, majd beállok magam is. Élvezem az erőpróbákat és hiába vagyok kapitány ez nekem is kötelező. Remélem utálni fognak, hogy máris parancsolgatok nekik, sosem utaztam az emberek jelentéktelen szimpátiájára, sportolni akarok, győzni és kész. Na meg majd Darylnek is beadhatom, hogy igazán jó útra tértem még egy csapatkapitánykodást is bevállaltam. Tökéletes alibi, a háttérben nyugodtan rendezgethetem az ügyeimet.

_________________
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Gym place - David and Lio training   Vas. Márc. 03 2013, 14:55

Muszáj egy kis feszültség levezetés, így az edzés előtt egy kicsitvel már átöltözve vagyok a teremben. Szerencsére az edző örül azoknak, akik korábban jönnek, mert látja rajtuk azt, hogy komolyan veszik. Most én vagyok egyedül bent, kicsit ugrálok, majd a bokámat is bemelegítem azzal, hogy bokakörzést csinálok. Majd jöhet a többi, szépen lassan bemelegítve mindent, hogy elkerüljem az esetleges húzódásokat. Egy labda is van nálam, de azt most nem használom. Futok két kört, majd egyet sétálok, miközben térdemelést és sarok "emelést" csinálok. Ezek után fogom a labdát és egy kis cselezgetéssel kezdek. Észre se veszem, hogy szép lassan folynak be a csapattársaim a terembe. Kapura rúgok, de ekkor áll be a kapus, így már normális 11-eseket is tudok lőni. Némelyik bemegy, némelyiket kivédi, van ami a kapufáról pattan vissza. Látszik, hogy egy ideje, nem gyakoroltam a csatárkodást. Mikor már észreveszem, hogy mindenki bent van, és a csapattársaim is beállnak a szokott helyre, csatlakozok hozzájuk, persze miután a labdát a fal mellé állítottam. Eléggé meglep, hogy Lionel lett a csapatkapitány, bár engem addig nem érdekel, amíg hagy engem játszani. Már most kezdem úgy érezni, hogy nem leszünk puszipajtások. Azért kíváncsi vagyok, hogy hol az edző, elvileg neki is jelen kéne lennie, meg mi az, hogy ő parancsolgat nekem. Na, nem baj, belemegyek, elvégre játszani akarok, így fontos minden edzés. A mellkasom előtt összefonom a karjaimat, azt hittem, hogy legalább egy névsorral megvan áldva, vagy hogy ismeri a csapattársait, de úgy tűnik kezdő. Nagyon is. Megforgatom a szemeimet, majd én is bemutatkozok a többiek után, mikor rám kerül a sor és felállok a fehér vonal mögé. Nem akarok beleszólni ebbe, de akik most érkeztek, ők nagyon megfogják húzni a lábukat, ha nem az egyszerű álló bemelegítés után kezdünk el erőteljesen futkorászni. Engem ez sem érdekel, mert már itt vagyok a teremben, így volt időm bemelegíteni. Körbe nézek és magammal fogadok, hogy ki fog elsőnek kidőlni azzal, hogy meghúzta a bokáját.
- Érdekes figura... - Suttogja nekem az egyik társam, mire felé fordítom a fejemet, majd megrántom a vállaimat. Baromira nem érdekel, hogy mit csinál, csak játszunk már. Még így állva is bokakörzést csinálok, hogy biztos elkerüljem a húzódást. Ahogy elnézem a többiek inkább Lionelnek engedelmeskednek, minthogy ilyenkor is egy kicsit a lábukra koncentrálnának. Amíg el nem kezdődik a futás, addig továbbra is mozgok, lábujjhegyre állok, majd vissza, egészen addig, amíg meg nem kapjuk a parancsszót.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Gym place - David and Lio training   Szer. Ápr. 03 2013, 22:07

Fogadok nem fogom sokáig ezt csinálni, hiába tűnök most elkötelezettnek... A bajnokságot különben leszarom, az edző beszopta a szövegem, mennyire meg akarom nyerni. Azt sem tudom milyen bajnokság, kikkel, kik ellen, leszarom az egészet. Jól nézek ki és csináltam már ilyet, meggyőző vagyok, kiválasztottak. Mellesleg jól játszom, ez is számított. Határozott embert kerestek, megkapták, de lehet csak néhány hétre. Szeretek focizni de sok a szabály és egyáltalán nem vagyok tisztességes. A névsort nem tudom, nem is érdekel, úgy teszek, mintha bemutatkozást kérnék. Mindenki sorba elmondja a nevét, elfelejtem és kész, privátban nem nagyon akarok velük beszélgetni. Gondolom lesznek seggnyalók, de a legvalószínűbb, hogy rühellni fognak. Kevesen viselnek jól. (Csak Dé)
Beállok valami szőke kis mitugrász mellé, úgy ugrál mintha hugyoznia kéne, mint egy vekker, akit felhúztak. Jah, így csinálnak a nagyon pattogós csatárok, fogadjunk, hogy ez a majom a legjobb. Vetek rá egy mogorva oldalpillantást, amíg nem ugrik a lábamra nem harapom meg, aztán megvárom az edző sípját. Mivel a gyorsaság beteges megszállottja vagyok, rohanni kezdek sebesen, ez az előnyöm a fociban is: jól futok és jó kondiban vagyok. Miért érzem azt, hogy a majmóca is lesz olyan jó mint én? Ki tudja, lehet nem. Szóval futok és elég sok kört le bírok nyomni, a fáradtságot átalakítom adrenalinná. Nem gondolkodom ilyenkor és ez jó, a fájdalmat szeretem az izmaimban élvezni. Futok, amíg az edző mondja, biztos vagyok benne, hogy elismerően fog nézni. Kíváncsi vagyok a majom bírta-e, én már többször végigcsináltam ezt a rohanó edzést, azért bírtam végigcsinálni. Viszont leizzadtam és zihálva meg kell szorongatnom a térdemet, közben vágok egy enyhén szenvedő képet. Oké. Az edző most fog minket két csapatra osztani, én csatár vagyok és mint kapitány megkapom a posztom. A szőke lehet ellenem lesz, lehet mellettem, meglátjuk.

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Gym place - David and Lio training   

Vissza az elejére Go down
 

Gym place - David and Lio training

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-