Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Szer. Feb. 27 2013, 14:50

I'D LIKE TO BE EVERYTHING YOU WANT

Nem tudom, miért szerencsétlenkedek ennyit. Kéne már egy istenes pofon, hogy végre magamhoz térjek, és elrohanjak, vissza se nézzek, lerendezzek magamban mindent, de akkor valószínű nem állna, velem többet szóba azt meg végképp nem akarom. Azt hiszem ez tényleg nem normális, és normális pároknál nem így szokott lenni… vagy inkább igazi pároknál. Nem… gyerünk, gondolatok újratervezése.

Sötét van, vagyis én félek. Megkérem, hogy menjünk, és bele is egyezik. Szerintem a legjobb ötletem volt ez eddig. Most már csak a hazafele utat kell kibírnom, mert az biztos, hogy beszéddel nem fogja elterelni a figyelmemet. Bólintok, és amíg ő fizet addig én háromszor áttúrom a táskám, de sehol nem találom a bérletem. Nem lehet, hogy elhagytam, ugye? Nem, kizárt dolog, nem tehettem olyat. Muszáj, itt legyen valahol. Biztos a kabátomban van. Igen, ott kell lennie. Felállok, és Zinnel szinte nem is törődve a fogashoz megyek, és amint rám került a kabátom – azt hogy sikerült? Segített volna? – a zsebébe nyúlok, de ott sincs. Belső zsebe pedig nincs. Akkor hol van? Van egy csomó táskám, nem túrhatom át mindegyiket. Itt kell lennie. Nem is figyelve megyek ki az ajtón megint a táskámban kutakodva, de nem. Az egész tok eltűnt. Mit tegyek?

Csak akkor kapok észbe, mikor Zin megfogja a kezem. Megrándul a karom, és egy másodpercre megfordul a fejemben, hogy elkapom, de csak a reflex. Rossz, beidegződött, otthoni reflex. Le kell szoknom róla. Ránézek, ahogy megszólal, és szomorúan bólintok.
- Nincs meg a bérletem,. Nem találom sehol. Pedig úgy emlékeztem, hogy átraktam, de nincs meg. - Nem tudom, miért osztom meg ezt vele, de úgy érzem tudnia kell. Közben elindulok, remélem hogy ő is, mert az érdekes lesz, ha nekem kell húzni. Fele akkora se vagyok mint ő, meg se bírnám mozdítani. Na meg elég érdekesen néznének ránk bentről…

Eszembe jut, hogy sötét van. Hogy nem vettem eddig ezt észre? Ösztönösen húzom magam össze, előreszedem a hajam,. És közelebb húzódok Zinhez. Nagyon utálom a sötétet. Elaludni már eltudok benne, de élni…na az még nem megy.
- Mikor tizenhét voltam, az esti órák miatt nagyon későn mentem haza, és egyik este a suli bajkeverői azt hitték olyan jó unaloműzés lenne a félős kis So Ra-t megviccelni. Elvették mindenemet, meg is kergettek, és ha a bátyám nem jön elém, tudva, hogy félek…nem…nem akarom…- nagyon halkan beszélek, remélem nem is hallja, és befejezni se akarom, csak azért meséltem el mert így talán nem nevet ki annyira, ha nem megyek a sötétbe egyedül. Óvatosan felnézek rám, és pislogok kettőt.
- Ezt még senkinek nem mondtam el. Szóval ne nevess ki, hogy félek…kérlek. – És ne is meneküljön el. Miért nem magas sarkút vettem fel? Olyan pici vagyok…


ez a drágaság zinnek készült. nagyon kevés szóból áll. so ra pedig ezt viseli. túl sokat dumálok magamban :'D
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Szer. Feb. 27 2013, 18:11

It's a special day, we should celebrate and appreciate.
Valamit nagyon matat, és enyhén szólva is idegesít vele. Mégsem teszek semmit, nem szólok rá, meg semmi ilyesmi, mert én ugye rendes vagyok. Vagy legalábbis próbálok az lenni. Ha nem kértem volna meg, hogy járjunk nyilván nem így viselkednék, akkor nem számítana, akkor lehet itt hagynám.

Amikor azonban azt sem veszi észre, hogy ráadom a kabátot, hogy kinyitom előtte az ajtót, akkor már komolyan zavar. Mégsem teszek semmit, bár megfordul a fejemben, hogy tényleg itt kéne hagyni. Helyette megfogom a kezét, és hihetetlen, de ez használ. Először megrándul, én meg kérdőn pislogok rá. Talán zavarja? Akkor elveszem... De mégsem teszem, inkább kérdezek, hátha ez segít. Bár nem tudom miben, nyilván nem ezt kellene kérdezni, hanem hogy mi baja, vagy ilyesmi.

A válaszától megvilágosodom. A bérletét kereste, ezért volt olyan kis izgága. Világos.
- Biztos meg van. Lehet rosszul emlékszel...

Próbálom nyugtatgatni, és bár korábban azt gondoltam nem csinálok ilyet, mégis megszorítom kicsit a kezét. Mert ez olyan... megnyugtató. Nekem legalábbis anno bejött. Úgy látszik ez segít, mert elindul, én meg megyek utána, máskülönben még orra bukna, az meg nem lenne jó.

Közelebb bújik, és valahogy érzem, hogy tényleg fél, nem csak kitalálja az egészet. Igaz, ilyesmit eddig sem feltételeztem róla, de mégis csak furcsállom, hogy egy felnőtt nő, féljen a sötétben. Ahogy mesélni kezd, megvilágosodom. Eléggé ledöbbent, hogy ilyet csináltak vele. Nyelek is egy nagyot, úgy pillantok le rá, és észre sem veszem, de ökölbe szorul a bal kezem.

Nem mondom, hogy átérzem, de... de valószínűnek tartom, hogy hasonló esetben mindenki más félne. A sötéttől, vagy attól, hogy megtámadják. Ami azt illeti, anyám is fél a sötétben. Nála ez valahogy betudtam egynek a sok dilije közül... De ez most más. Megállok, és valami olyat teszek, amit egyébként ritkán tennék meg, de azt hiszem, ez most megfelelő alkalom... Magamhoz ölelem, simogatom a hátát.
- Sajnálom.
Sajnálom, hogy korábban kinevettem, hogy ilyesmi történt vele. Nem kell, hogy befejezze azt a mondatot tudom, hogy végződött volna, és jó, hogy van egy bátyja, csak az a kérdés, hol volt addig? De ez persze nem olyasmi, amin nekem aggódni kéne.

- Majd én vigyázok rád - Jelentem ki határozottan, és ismét ökölbe szorul a kezem, de csak egy pillanat az egész. Lenézek rá, és beharapom a számat. Aztán inkább megfogom a kezét és tovább indulok. Tisztára meg kattantam. Ez valami férfi ösztön, ugye? Megvédeni a nőket? Elérzékenyülünk, ha ilyeneket mondanak, de elmúlik... Igen egész biztos elmúlik. Na siessünk vissza a koliba...


notes: nagyon ratyi, ne hari... :/
tags: So Ra / outfit: legyen, ami a képen ^^
Š summer @ atf
_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Szer. Feb. 27 2013, 18:54

I'D LIKE TO BE EVERYTHING YOU WANT

Talán kicsit figyelmetlen és bunkó vagyok. De nem szándékosan. Csak tényleg nagyon idegesít, hogy hol lehet a bérletem. Bocsánatkérően nézek rá, mikor megfogja a kezem, és halványan elmosolyodom. Lehet…végül is, simán lehet, hogy csak béna vagyok, és a Zinnel való találkozásom okozta izgalomban benne hagytam valamelyik másik táskámban. Elvégre gyalog jöttem. Bólintok, majd inkább a járdát nézem, nem akarok felbukni a saját lábamban, pedig hajlamos vagyok rá. Még szerencse hogy fogja a kezem. Meg is szorítja, amire felkapom a fejem, és rámosolygok. Szeretem, ha kedves…

Félek, persze, hogy félek, mi mást tehetnék. Nem tudom, mi üt belém, miért mesélem el ezt neki, de mondtam már neki pár olyat, amit nem akartam, egy már nem oszt nem szoroz. Megtorpan, ezzel megállásra kényszerítve engem is, és olyat tesz, amitől elakad a szavam. Megölel. Önszántából, nem tartanak pisztolyt a fejéhez, nem én ölelem meg, ő ölel meg. Kikerekedik a szemem, de ahogy meghallom a hangját elmosolyodom, és a mellkasába fúrom az arcom.
- Nem azért mondtam, hogy sajnáld. Én is azt tettem volna a helyedben.- Motyogom, beszívom az illatát, és köré fonom a karjaim. Olyan jó illata van, egész nap tudnám szagolgatni. Ahogy megszólal, felnézek rá, és szélesen elvigyorodom. Nehéz dolga lesz, gyakran sétálás közben is elesem a saját lábamban.

Elindul, engedelmesen követem, de a vigyort le se lehetne törölni az arcomról. Még mindig szorosan mellette megyek, még mindig élek, de mér egy fokkal jobb. Most már nem várom, hogy valamelyik villanyoszlop mögül kiugrik valaki, és megesz. Csak ne menne ilyen gyorsan. Nekem nincsenek olyan nagy lábaim, nem tudok olyan gyorsan menni, már szinte futok mellette, úgyhogy kicsit megszorítom a kezét, és megfogom a karját.
- Sunbae… Én… pici vagyok, tudod. – Motyogom, és zavartan mosolyogva felnézek rá. Ebből nem fogja tudni mit akarok. Nagy levegőt veszek, és újra belekezdek.
- Tudom, hogy sietsz, de nem siethetnél kicsit lassabban? – Billentem oldalra a fejem, és újra elindulok, kicsit lassabban. De a piros lámpa keresztbe tesz, szóval két lépés után megállok, és ránézek. Csak úgy…gyönyörködni…

ez a drágaság zinnek készült. nagyon kevés szóból áll. so ra pedig ezt viseli. túl sokat dumálok magamban :'D
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Szer. Feb. 27 2013, 20:34

It's a special day, we should celebrate and appreciate.
Szerencsére nem aggódik sokat ezen a bérlet dolgon. Ha el is hagyta... Hamar szerzünk neki újat. Még akkor is ha a diákigazolványával együtt hagyta el. Az ilyeneket könnyedén el lehet intézni, ez a HÖKösség egyik előnye. Amúgy nem sok van neki, de én igyekszem pozitívan gondolkodni róla. Igyekszem... Azt nem mondom, hogy sikerülni is szokott, de értékelendő, hogy próbálkozom.

Lehet, hogy nem azért mondta, hogy sajnáljam, de attól én még, igenis sajnálom. Nem őt, hanem azt, hogy egyáltalán kinevettem. Meg úgy egyébként, hogy nem gondoltam rá, hogy oka is lehet a félelmének, és nem csak valami gyerekes hóbort az egész. Anyámat is meg fogom kérdezni, hogy ő miért fél. Ki tudja, talán neki is van valami rossz emléke...

- Nem, te nem tetted volna - Jelentem ki magabiztosan. Nem tudom róla elképzelni, hogy hasonlót tegyen. Kizárt, hogy kinevessen bárkit is, mert fél valamitől. Ezt most csak úgy mondja, de nem baj. Kedves tőle, hogy próbálkozik. Igazából ő mindig kedves. Talán ez az, ami zavar benne. De ez olyasmi, amit szerintem meg lehet szokni.

Rájövök, hogy ez az ölelős, szemébe nézős dolog egészen veszélyes. Gyorsan elengedem, és csak a kezét fogva sietek tovább. A lehető legrövidebb utat célba véve a kollégium felé. Persze aztán rájövök, hogy az nem jó, mert a parkban sötét van, így még időben fordulok, hogy a kivilágított utcákon át mehessünk.

Mit meg nem teszek egy nőért? A barátnőd! - suttogja egy gonosz kis hangocska de nem foglalkozom vele. Ahogy azzal sem, amit ezután suttog, csak amikor rájövök, hogy az nem a hangocska, hanem So Ra. Igen pici... De nem értem. Először nem. De azért megállok, és megvárom, hogy elmagyarázza.
- Lassabban sietni... - ismétlem utána, és csak a szemem forgatom, de közben nehezen tudom elfojtani a mosolyomat. Megvárom, hogy elinduljon, és próbálok az ő lépteihez igazodni. Nem kell. Megállunk piros a lámpa.

Lepillantok rá, és már megint a szemeivel találom szemben magam. Vajon ő mit néz? És én miért néztem rá? Áh... Mikor lesz már zöld? hiába fordulok vissza a lámpa felé, az még mindig piros. És még mindig... háromig számolok, ha addig nem vált át... Nincs is sehol egy autó sem... Na jó, de. Tök sok van, de megállhatnának.
- Mit nézel?
Kérdezem meg végül, mert még mindig néz, érzem, látom a szemem sarkából... És igen. Zavar. Zavarba ejt. Az embernek akaratlanul is olyan gondolatai lesznek, hogy valami nem stimmel. Leette magát, ott maradt egy morzsa a szája szélén, vagy ilyesmi. Pedig, tudom, hogy nem.


notes: nagyon ratyi, ne hari... :/
tags: So Ra / outfit: legyen, ami a képen ^^
Š summer @ atf
_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Szer. Feb. 27 2013, 21:18

I'D LIKE TO BE EVERYTHING YOU WANT

Talán tényleg nem nevettem volna ki. Ki tudja. Soha nem nevettem még ki senkit, nem vagyok benne biztos, hogy vele kellene elkezdenem, tekintve, hogy félek tőle. Nem is kicsit, de ezt neki nem kell tudnia.

Elhúzódik, és ebben is van valami fura, de ezt is száműzöm a kerítés mögé. Lassan fal fog kelleni, mert ez így nem lesz jó. Ki fogok törni, és akkor nagyon meg fog ijedni. Ránézek, de már indul is tovább. Kedvem lenne megkérdezni, hogy mi a baj, vagy hogy egyáltalán biztos akarja-e ezt, de nem merem. Inkább csak csendben loholok utána.

Muszáj megállítanom, és megkérnem, hogy ne menjen olyan gyorsan. Úgyis piros a lámpa. Hevesen bólogatok, és mosolygok.
- Igen, lassabban siess. Olyat is lehet, majd megmutatom ha zöld a lámpa, jó? - Húzom fel a szemöldököm, és kicsit megszorítom a kezét. Puha, nagyon puha.

Zavarja, hogy nézem. Hát...én nem azért nézem, hanem mert jólesik. Mikor megkérdezi, mit nézek, csak elkapom a fejem, és a földet kezdem el szuggerálni.
- Ne haragudj, nem akarlak zavarni. - Kicsit még arrébb is húzódok, hogy még véletlenül se érjek hozzá, persze a kezemet nem húzom el. Olyan jó érzés, hogy fogja.

ez a drágaság zinnek készült. nagyon kevés szóból áll. so ra pedig ezt viseli. túl sokat dumálok magamban :'D
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Csüt. Feb. 28 2013, 12:31

It's a special day, we should celebrate and appreciate.
Nem tudom mi a helyes viselkedés, hogy mit kéne tennem és hogyan. Valahol talán még meg is ijeszt, az új információ, mi mindenen ment keresztül. Nem tudom eldönteni, hogy jó-e ha megölelem, vagy sem. Ezek a kettős érések pedig rettentően zavaróak, és az egyetlen megoldásnak az tűnik, hogy megszabaduljak tőlük. Ahhoz viszont vissza kell érnünk, és So Ratól is el kell válnom, hogy nyugodtan átgondolhassam az egészet. Ezért kezdek el sietni, magammal rántva őt is.

Megállít, és persze teljesen érthető, hogy a pici lábaival, nem tud lépést tartani. Nekem viszont lassabban menni lesz nehéz. De gondolom, nekem még mindig könnyebb dolgom van, így kénytelen vagyok belemenni ebbe. Addig meg valahogy el kell terelnem a gondolataimat róla... Lehetetlen vállalkozás. Hogy ne gondoljak valakire, aki itt áll mellettem?

- Aha. Jó - Felelem automatikusan. Persze mutassa meg, csak legyen már zöld. Miért kell a lámpának pont most ilyen sokáig pirosnak lennie. Máskor is ennyi ideig tart? Igen, egész biztosan, csak magamat hergelem, pedig ezt igazán nem kéne, főleg nem mellette, de ha egyszer pont miatta...?

Zavar, hogy néz. Tényleg beképzelek tőle olyanokat, hogy valami nem stimmel, ezért kell rákérdeznem, egyszerűen muszáj. Ő meg gondolom félreérti, mert arrébb húzódik. Elengedem a kezét, és átkarolom a vállát, úgy húzom vissza. Nem tudom miért. Talán mert jó érzés, hogy van mellettem valaki.
- Nem zavar, csak megfordult a fejemben, hogy valami nem stimmel.
Mondom végül, és szerencsére zöldre vált a lámpa, így el is indulok, de most lassabban. Igen, én figyelek. Igyekszem felvenni az ő tempóját, és ez sokkal könnyebb így, hogy a vállán pihen a kezem.

Most talán tényleg szerelmespárnak látszunk... Nem mintha ez fontos lenne. Vagyis de. Kivételesen szeretném, ha mindenki tudná, ha erről beszélne az egyetem. Miért? Mert megkönnyítené az életem. Legalábbis ezt szeretném hinni.

Lepillantok rá, és most én nézem őt, közben meg igyekszem magam meggyőzni, hogy tényleg ez a helyes döntés, hogy nekem rá van szükségem, hogy csak idő kell, és meg fogom szeretni, nem csak egy megszokott jelenség lesz. Elvégre, először, az is lehetetlennek tűnt, hogy megszokjam, mostanra mégis, egészen elviselhető személlyé vált.

Kisimítok a haját az arcából - a bekötött kezemmel -, mert ha van valami, amit el kell ismernem, az az, hogy szép lány, és kár lenne takargatni az arcát, vagy mondjuk a lábait. Szóval csak szépen, fel a fejjel.
- Ha a hajad mögé akarsz bújni, akkor nem kellett volna levágatnod - mondom, miközben a füle mögé próbálom tűrni a tincseit - Nekem viszont... sokkal jobban tetszik így.
Elveszem a kezem, és inkább az utat figyelem. Már nincs messze a koli. Hogy miért tetszik jobban, azt nem tudnám megmondani. De tényleg jobb így. Szerintem.


notes: nagyon ratyi, ne hari... :/
tags: So Ra / outfit: legyen, ami a képen ^^
Š summer @ atf
_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Szomb. Márc. 02 2013, 19:51

I'D LIKE TO BE EVERYTHING YOU WANT

Zöld lesz a lámpa, és sétálva már nem akkora teher…vagyis amúgy sem az, mert így legalább jobban érzem az illatát, és jobban hozzá tudok bújni, mert még mindig sötét van. Érzem, ahogy néz, de csak azért se fogok ránézni most már. Úgyse fogom sokáig bírni… Már nincs messze a koli. Csak érnénk már oda, berohanhatnék a szobámba, vissza az ágyamba, és tisztán átgondolhatnám az egészet, hogy ne most égessem le magam minden tettemmel.

Összerezzenek, ahogy hozzám ér, és még jobban lehajtom a fejem. Orra fogok bukni. Igen, biztos ez lesz a sorsom. Elesek, beverem a fejem, és kómába esek. Zin elvesz majd valami gazdag lányt, én felébredek, szomorú leszek…és mi? Felkapom a fejem, és nagy szemekkel nézek rá.
- Tényleg? Azt…azt hittem, nem szereted… – Már észrevette, de akkor miért nem mondta? Megfordult a fejemben, hogy visszavarratom, de nekem tetszik, és most az egyszer nem érdekel a véleménye. Persze, ha tetszik neki, akkor pláne így marad, de ha nem tetszene neki se zavarna. Vagy de? Áhh, ez nekem bonyolult. Megrázom a fejem, aminek következtében nem látom hova lépek, és természetesen megbotlom. Még szerencse, hogy ilyen közel van, megkapaszkodom benne, és gyorsan összeszedem magam. Mondom én, hogy ez a sorsom.

Irtó zavarban vagyok, és erről valahogy el kell terelni a gondolataimat, úgyhogy kibújok a karja alól, és elé ugorva hátrafele menve nézek rá, elmosolyodom.
[/i]- Szóóóval, lassabban sietni úgy lehet, hogy kicsiket lépsz, de azokat gyorsabban. Vagyis…[/i] – Elgondolkodok, visszapattanok mellé, és ránézek. –Vagyis ha most lassabban sietnél, az nekem ugyanúgy rossz lenne, szóval ne siess lassabban. – Megerősítésképp a fejem is megrázom, és nem igazán tudom, mit tegyek. Már látom a kolit, szóval lehet nem kéne megfogni a kezét. Lehet szégyellné.


ez a drágaság zinnek készült. nagyon kevés szóból áll. so ra pedig ezt viseli. túl sokat dumálok magamban :'D
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Szer. Márc. 06 2013, 10:46

It's a special day, we should celebrate and appreciate.
Zöld, zöld, zöld! Szeretem a zöldet, főleg, hogy mehetünk, és megússzuk a hosszú kínos pillanatokat. Na jó, nem. Így is hosszúak és kínosak. De ha haladunk, akkor legalább meg van az embernek az a remény, hogy mindjárt odaérünk, elköszönhetünk, és pár napig ráérünk nem ezen aggódni. Legalábbis, remélem.

Addig meg, próbálkozom. Azt hiszem rosszul. Egész biztosan nem kellett volna a hajával szórakozni, és főleg nem arra gondolni, hogy milyen selymes, meg hogy mennyivel jobb így, hogy rövid. Utóbbit leginkább kimondani nem kellett volna. Azért nem, mert egyáltalán nem úgy reagál, ahogy az ember várná.

Zavarba jöhetne, szabadkozhatna, elpirulhatna. Nem. Mit csinál? Számon kéri, hogy eddig miért nem mondtam. Lepillantok rá, és felhúzom a szemöldökömet.
- Nem tűnt fontosnak.
Tényleg nem. Most sem gondolom annak, de ha már kicsúszott, nem tudom visszacsinálni, és lehet nem is akarom. Elvégre, az csak jó, ha legalább egy dolog tetszik a barátnőmben. Majd erre fogom koncentrálni. Tetszik a haja... Tetszik a haja... Mondjuk, kizártnak tartom, hogy emiatt könnyebb lesz elviselni minden kis őrültségét, de legalább lesz valami, amivel elterelhetem a negatív gondolataimat.

Megbotlik, és ahogy belém kapaszkodik, én is erősebben tartom. Ösztön. Gondolom. De szerencsére nem esik el - amúgy sem hagytam volna - és talán mehetünk tovább gond nélkül. Már tényleg nincs messze a koli. Addig talán nem történik katasztrófa. Viszont mostantól figyelek az ő lába elé is, biztos, ami biztos alapon.

Figyelnék, ha nem kezdene őrült dolgokba. Elenged, elém siet, és hátrafelé megy. Én meg csak pislogok mögé, most fog elesni, egész biztos. Már nyitnám a számat, hogy meg is mondjam neki, mennyire veszélyesnek tartom én ezt, de ő gyorsabb, és a lassabban sietést magyarázza. Semmi értelme annak, amit mond. De legalább visszajön mellém. Nem mintha így jobb lenne, de kisebb az esély rá, hogy nagyon nagyon megüti magát.
- Ha nem tűnt volna fel, egy ideje, eléggé lassan megyek.
Mondom végül válaszként, mert szerintem, remekül alkalmazkodtam az ő tempójához. Nekem ez elég lassú, de kibírom. Már csak azért is, mert már látszik a koli.

Nem tudom, mi jár az ő fejében. Én azon gondolkozom, hogy hol köszönjünk el. És hogyan? Általában ott szokott hagyni, és csak utána kiabálni tudom a sziát, de ha most ilyet csinál... Az elég ciki. Nem? Nem mintha olyan nagyon meg akarnám állítani, de akkor is furán veszi ki magát, ha az embert ott hagyja a barátnője. Az nem is igazi járás. De akkor mit csináljak? ~Improvizálj!~ javasolja egy kis hang, és kedvem lenne lecsapni. Utálom, ha valami nem előre átgondolt és kiszámítható. Igaz, ma még szinte semmit sem csináltam előre átgondoltan...


notes: nagyon ratyi, ne hari... :/
tags: So Ra / outfit: legyen, ami a képen ^^
Š summer @ atf
_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Szomb. Márc. 09 2013, 19:04

I'D LIKE TO BE EVERYTHING YOU WANT

Szerintem nem gondolta ő ezt át rendesen. Már csak abból kiindulva, hogy nagyon furán viselkedik, furábban, mint általában. De nem vethetem a szemére, én se vagyok teljesen a toppon. Nem számon kérem, érdeklődök, fontos különbség, azt hiszem. Bólintok egyet, de inkább nem válaszolok rá. Egyrészt, mert nincs mit mondanom, másrészt mert nincs kedvem. Ha ő csendben van, én is. tudom, hogy idegesítem, nem akarom még jobban magam ellen fordítani.

Nem szándékosan botlom meg, igazából az ő hibája, de ha ezt vele is közölném, nagy eséllyel mehetnék haza egyedül. Azt meg nagyon nem szeretnék, szóval inkább elmagyarázom neki a lassabban sietés elvét, amit a húgom talált ki, ezt itt és most leszögezném, és csak azért vagyok ennyire gyerekes, mert nagyon zavarban vagyok, ráadásul idegessé tesz, hogy szerintem ennek nem így kéne mennie, de lehet, csak én várok sokat. Igen, biztos ez a helyzet, különben is, hálásnak kellene lennem, hogy egyáltalán szóba áll velem, amilyen idiótán jelenleg viselkedek. Inkább csak csendben megyek vele, lehajtott fejjel, zsebre dugott kézzel, figyelve arra hova lépek. Én a helyébe már rég itt hagytam volna magam. Összeszorítom a számat, véletlenül se érek hozzá, jó kislány vagyok… ez beteges!

Hülye fal, hülye kerítés, hülye gonosz gondolatok, hülye világegyetem. Nem szeretlek, határozottan utállak ebben a pillanatban, de ez így nekem nagyon rossz. Megtorpanok, de csak azért, mert már a koli szélénél vagyunk. Így könnyebben itt tud hagyni, ha magamra maradok, már nem fogok félni.
- Sajnálom sunbae. Sajnálom, hogy gyerekes vagyok, hogy mindig zavarlak, hogy rád akaszkodom. Csak olyan jó melletted lenni, pedig tudom, hogy nem szereted, és csak tettetem, hogy nem veszem észre. Lelkiismeret-furdalásom is van tőle, de önző vagyok ha rólad van szó, és nagyon nem akarom, hogy emiatt megutálj, és össze-vissza beszélek, tudom, de ez csak azért van, mert nagyon boldog vagyok, de közbe nem is, mert nem tudom, miért csináltad, mert biztos nem azért mert kedvelsz, hiszen az lehetetlen, még akkor is kinevettél, mikor én mondtam neked, hogy szeretlek, de ez se érdekelt, csak a kerítés az agyamban kicsinek bizonyult, és elkezdtem teóriákat gyártani, és… szóval csak sajnálok mindent…- Veszek egy mély levegőt, de nem folytatom, csak állok, lehajtott fejjel, nem nézek rá, pont eleget néztem,. Miközben beszéltem. Felkészülök a legrosszabbra, hogy most azonnal kinevet, gonoszan és gúnyosan, majd elmegy. Tördelni kezdem a kezem, és óvatosan ránézek.
- Most már elmehetsz…nem fogok félni. – Mondom nagyon halkan, de nem mosolyodom el. Azt hiszem, hogy a mai napra kifogytam a mosolyokból.


ez a drágaság zinnek készült. nagyon kevés szóból áll. so ra pedig ezt viseli. túl sokat dumálok magamban :'D
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Szer. Márc. 13 2013, 18:33

It's a special day, we should celebrate and appreciate.
Tényleg nem tudom, hogyan kéne reagálnom, mit kéne neki mondanom. Valahogy Izzievel könnyebb volt. Jah, igen. Ha nem tudtam mit mondani, egyszerűen megcsókoltam. Ha idegesített, akkor is. De... nem is tudom. Valahogy nem vagyok biztos benne, hogy meg akarom csókolni. Vagy, hogy az jó lenne-e. Mi van ha itt hagy? Vagy pofon vág? Vagy... nem is tudom. Semmit sem tudok róla. Fogalmam sincs hogy reagálna.

Pedig... pedig tudhatnék már róla ennyit. Rengeteget fecseg, ha csak kicsit figyeltem volna rá rendesen... De persze nem tettem. Néha-néha, egy keveset. De mindig úgy gondoltam jelentéktelen dolgokról magyaráz. Mostantól, természetesen, figyelek majd rá nagyon, de valószínűleg már el késtem ezzel.

Ahogy pedig ezen pörög az agyam, nem figyelek rá eléggé. Csak így fordulhat elő, hogy megbotlik. Megtartom, és persze ő is kapaszkodik, de ez így nem az igazi. Anyám biztos nem dicsérne most meg. A szemeim inkább az útra szegezem, nem So Ra-ra vagy bármi másra a környezetünkben és óvatosabban, szükség esetén még lassabban megyek.

Hirtelen töri meg a csendet, és nem is értem először, hogy miről magyaráz. Meg is áll, és már nem karol belém. Mióta nem karol belém? Felé fordulok és próbálom felfogni a lényeget a mondanivalójából. Ebben viszont kivételesen jó vagyok, és szerintem, még türelmes is. A lényeg egyszerű. Tudja, hogy nem vagyok belé szerelmes, de nem zavarja (annyira). Nekem legalábbis ez jön le. Várnám a folytatást is, de elmarad. A levegő, ami vesz, sóhajként jön ki belőle, aztán még mindig lehajtott fejjel, azt mondja elmehetek.

Az előbb még a fenébe kívántam azt a kis hangot a fejemben, de azt hiszem, most igaza van. So Ra álla alá nyúlok, hogy rám nézzen végre.
- Befejezted?
Kérdezem meg, lehajolva, de nem igazán várok választ. Nyilván sok mindent szeretne még mondani, és talán fél perc múlva el is mondhatja. Előtte azonban, megcsókolom. Vagy inkább, mondjam azt, hogy a szám az övére nyomom? Nem... a csók az szebb. És nekem van szép érzékem. Persze, hogy ez szép legyen, ahhoz az is kell, hogy visszacsókoljon. Vagy legalább, hogy ne lökjön el...


notes: nagyon ratyi, ne hari... :/
tags: So Ra / outfit: legyen, ami a képen ^^
Š summer @ atf
_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Vas. Márc. 17 2013, 10:50

I'D LIKE TO BE EVERYTHING YOU WANT

Kiakadok. És valószínü, ez még sokszor meg fog történni. Nem szándékosan, nem előre kitervelten, de be fog következni. Életemben nem voltam ennyiszer feszült, mint ebben a pár hónapban...és ez mind Zin hibája. Igen, az övé, rá kell kenni, mintha az bármin is változtatna. Leginkább semmin. Nem az ő hibája, de kellemesebb rákenni az egészet. Azt hiszem jót fog tenni, ha hazamegyek egy kis időre.

Nem igazán figyel, de ezt már megszoktam. Nem szokott sose teljes figyelmet szentelni nekem, legfeljebb mimor leszid. De mostanában még azt se csinálja, és hiányzik... mert akkor legalább beszélt hozzám. Mondjuk ma tényleg kitett magáért, mert sokat beszélt, már ha azt számítjuk, hogy átlagosan mennyit szokott. Lehet ezért nem bírja, ha a közelébe vagyok. Mert én szeretek beszélni. Most is, gondolkodás nélkül jönnek belölem a szaval, és nem is igazán figyelek rá, csak azt veszem észre, hogy hozzám ér. Nagy szemekkel nézek rá fel, mikor meghallom a hangját, és legszívesebben megráznám a fejem, és mondanám még, de nem engedi. Közelebb hajol, és megcsókol. Kikerekedik a szemem, és bár valahol mélyen nagyon szerettem volba, hogy megtegye, nem érzem helyesnek.

El kéne lépnem, tudom, elszaladni, és bebújni a takaróm alá. De mégsem teszem. Nem lépek el, csak lehunyom a szemem, és igyeszem nem elsírni magam. Nem a boldogságtól, pedig normális esetben attól kéne. De...csak nem tudom. Lehet jobb lett volna megfulladni még az elején. Hátrébb lépek, mert muszáj két lépést hátrálnom, hogy össze tudjam szedni magam. Mély levegőt veszek, és ránézek.
- Nem leszek a terhedre, keresni se foglak ígérem. És a mosolyos dolgot...azt is elfelejtem' jó? - Mit is akartam ebből az egészből kihozni? Nem igazán tudom már. El kéne párolotnom, össze kéne szedni magam, és utána újra elé állni. De nem hagyhatom itt megint, az már tényleg nagy szemétség lenne.

Erősebbé kell válnom. Erősebbé, és határozottabbá. Csak akkor szerethet belém!

ez a drágaság zinnek készült. nagyon kevés szóból áll. so ra pedig ezt viseli. túl sokat dumálok magamban :'D
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Hétf. Márc. 18 2013, 11:07

It's a special day, we should celebrate and appreciate.
Ha tudnám mi jár a fejében... Szívesen felvilágosítanám, hogy ahhoz, hogy figyeljek az kell, hogy valami olyat mondjon, amire érdemes figyelni. De amiről most magyaráz, annak még értelme sincs. Én legalábbis nem látom benne a logikát, és őszintén sajnálom, de az agyam ilyenkor automatikusa takarékra kapcsol, és nem hajlandó több badarságot befogadni.

Persze biztos van valami konkrét mondandója is, de nem várhatja el tőlem, hogy mindent kibogozzak ebből a szövevényes és érthetetlen nyelvből, amit ő, meg a többi nő is beszél. Mert bizony, ezt már biztosan tudom, mindegyik beszéli ezt a fura nyelvet, amiben bár a szavak mindegyikét értem, a mondanivalójukat mégsem fogom fel. És nem bennem van a hiba, ezt is biztosan tudom.

Remélem, hogy befejezte, hogy nem akar tovább hülyeséget rám zúdítani, és ha akar is, meghagyja későbbre. Bár magam sem értem, miért csókolom meg, de nem is fontos ez most. A lényeg, hogy addig sem beszél, és ha igaz az, amit eddig felfogtam, akkor még örülhet is, hogy ezt teszem. Én biztos örülnék, ha valaki, aki tetszik nekem, megcsókolna. Még akkor is, ha teszem azt tisztában vagyok vele, hogy az illető nem szerelmes belém. Ez végül is, nem működik egyik percről a másikra, de meg kell próbálni.

Egy újabb dolog, amit megtanulok: rossz úgy csókolózni, hogy nem csókolnak vissza. ez így, nem is csók. És tök olyan, mintha ő nem akarná. Miért nem akarja? Az hogy én nem akartam, az egy dolog. Vagyis lehet én akartam. Bonyolult ez, nem is pontosan értem, miért csináltam. Más lányoknál ez be szokott válni... Nem mintha olyan sokkal lett volna dolgom, de mindegyik csendben maradt, ha ezt csináltam, visszacsókolt, és utána sokkal tovább is mehettünk.

So Ra más. Ellép és ettől tök hülyén érzem magam. Én. Hülyén. Miatta. Kihúzom magam, és várom, hogy mondja, most mi baja. Mert én tényleg nem értem, és mivel ez a dolog engem is érint, érteni akarom. Szeretném. Mindegy, csak mondja. De már megint teljesen más dolgokról beszél. Nem lesz a terhemre, nem keres? Felhúzom a szemöldököm. Ennek semmi értelme. A barátnőm, az a dolga, hogy zaklasson.
Sóhajtok egyet, mert fogalmam sincs mit kéne mondanom. Csak azt tudom, hogy ennek, nem így kéne lennie.

- Ezzel kicsit elkéstél - közlöm vele a tényt, hiszen ezt eddig kellett volna csinálnia, de eddig nem tette. Muszáj, mindent fordítva csinálnia? - De felnőtt nő vagy, azt csinálsz, amit akarsz. Jó éjt!
Felnőtt? Nő? Ugyan már! Ezt én sem gondolom komolyan. Lényegtelen. Intek neki, mert a búcsú csóknak nyilván nem lenne értelme, aztán tovább indulok a koli felé. Nem gondolok arra, mi volt ez az egész, nem akarok gondolkodni. Ha lehet az egész mai napot el szeretném felejteni... De lehet, egyszerűen csak nem fogok tudomást venni róla. Elvégre, ha ő nem keres többé, azt ki is élvezhetném.


notes: nagyon ratyi, ne hari... :/
tags: So Ra / outfit: legyen, ami a képen ^^
Š summer @ atf
_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Vas. Márc. 24 2013, 12:46

I'D LIKE TO BE EVERYTHING YOU WANT

Valószínűleg vissza kéne csókolnom, igen tudom. De nem megy. Fogjuk arra, hogy ez az első csókom. Ezért lépek el. Talán csak nem akarom, hogy rájöjjön, mennyire tapasztalatlan vagyok. Biztos felém se nézne többet. Azt pedig nagyon nem szeretném.

Össze vagyok zavarodva, ezért is lépek el, és kezdek megint baromságokat beszélni. Én nem akarom nem keresni, miatta mondom ezt, és hogy majd ő keressen.
De félreérti és itt akar hagyni. Engem. Ő. Itt. A sötétbe. Hát van neki szíve? Nem túl sok az biztos. Összerezzenek ahogy int, most komolyan itt fogok maradni? Összehúzom a szemöldököm, és ránézek.
- 우현신 - Hangom élesen csattan a csendben, és utána szaladva elé állok. - Te voltál, aki megkért hogy legyek a barátnője, szóval annak tudatában, hogy félek a sötétben, plusz tudva miért, kötelességed egészen az ajtómig kísérni! - Mérges vagyok nagyon, és szerintem még életemben nem voltam ennyire határozott.

Megragadom a kezét, és elindulok. Ha kell húzom, a düh erőt termel. Nem érdekel engem ki lát meg, csak érjek most már haza. Még van négy órám a napból, azt végig kell aludni, hogy idillivé tudjam álmodni ezt a napot. Akkor hátha jobban emlékszem majd rá. Hamar megérkezünk az ajtómig, szóval megtorpanok, és felnézek rá. Valamit mondanom kéne, nem? Áhh megvan.
- Köszönöm a vacsorát. Most már nem halok éhen. - halványan elmosolyodom. Most már mehet. Vagyis...

Lábujjhegyre állok, két kezem közé fogom az arcát, és felpipiskedve röviden megcsókolom. Nem tudom miért, ösztönösen jön, nem is csinálom sokáig, elengedem, és nem nézve rá gyorsan bemegyek az ajtón. Ahogy bezárom magam mögött, lecsúszok a földre, és a számhoz emelem a kezem. Ugye nem csak álmodom?
ez a drágaság zinnek készült. nagyon kevés szóból áll. so ra pedig ezt viseli. túl sokat dumálok magamban :'D
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   Hétf. Márc. 25 2013, 11:04

It's a special day, we should celebrate and appreciate.
Ott hagyom. Tényleg. Mi mást csinálhatnék. Épp ő mondta, hogy nem akar velem lenni. Akkor meg? Jó lehet nem ezt mondta, de így hangzott. Azt is mondta, hogy elmehetek, nem fog félni, szóval én nem aggódom. Itt vagyunk a kollégium előtt, ha siet két perc alatt beér, annyi idő alatt csak nem esik baja. Igazán. Én próbáltam kedves lenni... De ha nem értékeli? És miért idegesítem én magam ezen?

Nem akarok gondolkozni, nem akarok rá gondolni, és nem akarok azon agyalni, hogy már megint, miért ilyen, de valahogy képtelen vagyok nem ezt tenni. Csak annyira telit tőlem, hogy látszólag nyugodtan intek neki, és megyek tovább. Nem jutok messzire. A hangja élesen csattan a levegőbe, ahogy a nevemen szólít. Megállok, és visszafordulok, de már előttem is van, és... most kioktat?

- Fél perce, még te küldtél el, hogy most már nem fogsz félni, jó lenne ha el tudnád dönteni, hogy mit akarsz! - vágok vissza, és remélem, hogy nem fog most megszeppenni. Valószínűleg nem. Talán nem is hallja, amit mondok. Megragadja a kezem, és olyan tempóban indul meg befelé, ahogy egészen idáig jönnünk kellett volna. Könnyedén tartom az iramot, mosolyogva lépegetek mellé.

Hogy mi olyan szórakoztató, azt nem tudom. De őszintén szólva sokkal jobban tetszik így, mint amikor a fejét lehajtva, majdnem sírós hangon közöl valamit. Azt hiszem, a határozott nőket szeretem. Akik meg merik mondani a véleményüket, ki merik mondani, amit gondolnak. És ez a lány, most pont ilyen. Tetszik, nagyon tetszik, ráadásul ő még csinos is. Gyakrabban kéne ilyennek lennie.

Beérünk, és a szobájuk ajtaja előtt áll csak meg. Lehet ennyire messzire azért nem akartam jönni, de most már mindegy. Megáll, és szembe fordul velem. Azt hiszem megnyugodott, mert mosolyog, és megköszöni a vacsorát.
- Nincs mit - felelem, és már mennék is, de nem hagy. Ahogy a kezeit az arcomra teszi, már tudom mit akar. Nem mozdulok, csak lehunyom a szemem. Az ajkai puhák, és könnyed a csókja. Meg rövid. Mire kinyitom a szemem, már sehol nincs. Csak a csukott ajtóra meredek.

- Jó éjt! - mondom még az ajtónak, remélve, hogy hallja, aztán sóhajtok egy nagyot, és megfordulok, hogy elmenjek a szobámba. Útközben megnyalom a számat, közben pedig megállapítom, innen már nincs visszaút. Mától Kim So Ra a barátnőm.


notes: köszi a játékot <3
tags: So Ra / outfit: legyen, ami a képen ^^
Š summer @ atf
_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin   

Vissza az elejére Go down
 

Would you be my Valentine? - So Ra&&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-