Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Lio and Soso baby - big meeting

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Lio and Soso baby - big meeting   Hétf. Feb. 11 2013, 18:31

Egy idétlen vers rímtelen sorai visszhangoznak a fejemben. Ki kell szellőztetnem nikotinnal és hóval. Nem nagyon érdekel, hogy bent nem lehet dohányozni, de nem kéne, hogy innen is kirúgjanak. Sokba került nekem ez az Egyetem...
Hosszú, fekete kabátot öltöttem és sötét farmert, kicsit komor, egyhangú viselet, de nem szeretem a színes dolgokat. Kimegyek a főépületből egy mellékajtón, cigarettázóhelyre, egy szemeteskuka mellé. Furcsa késztetést érzek, hogy felgyújtsam. Előveszem a felpattinthatós öngyújtómat és kattintok vele néhányat. Meg kellene látogatnom Derylt. Jobb zsebembe nyúlok, kihúzok egy szál cigit és a számba tolom, majd meggyújtom a végét. A gyújtót elteszem, a csövesek melegednek égő kukák mellett.
Tulajdonképpen éppen nem gondolok semmire, csak nézem a kavargó füstfelleget magam előtt. Vinnem kellene valamit annak a kölyöknek. Már a Derylének. Tulajdonképpen marha unalmas ez az iskolai élet, de legalább kényelmes, nem lő rám senki. Most éppen nem. Ajkammal kis o betűt csinálok és finom vonalú füstkarikákat kezdek el eregetni. Már nagyon régtől csak sima cigit szívok, de ezzel sem rossz. A karikák egész magasra felszállnak, van egy kis szél is. Néhány hócsepp bágyadtan áthull rajtuk. Lehet, hogy veszek egy szánkót a Daryl fiának, szánkózni mindenki szeret. Kedves régi barát leszek...
Néhány szívás és már félig elégetem a cigimet, megtanultam gyorsan szívni, megtanultam mélyre letüdőzni a mérget, valószínűleg nem lesz hosszú életem. Figyelem, ahogy a hócseppek átfricskáznak az utolsó füstkarikákon, aztán kidobom a csikket a szemétbe. Az égő végét azért elnyomom az oldalán. Ha már egyszer felgyújtom az iskolát nagyobban fogom csinálni.


_________________
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   Hétf. Feb. 11 2013, 19:36

- Szóval akkor hova pontosan? - Most kérdezem harmadjára, de már megint másik helyszínt mond. Én nagyon türelmes ember vagyok, de tényleg, de mkkkr nem bírják pontosan megmondqni, hogy hova is menjek, attól aztán idegrohamot tudok kapni.
- Csak dobd ki a a kinti szemetesbe. -Jön az utasítás, én meg bólimtok. Majd kikerekedik a szemem. De az kint van. De már nem tudok szabadkozni, drága tanárom már el is ment, én meg ott állok, mint egy nagy rakás kuka. Megrázom a fejem, és beletörődve a sorsomba elindulok kifelé.
Csak nem értem, mi olyan bonyolult abban, hogy kijussak a kukákhoz. Jah, tudom. A hó. Kell nekem magassarkúban iskolába járni, de legalább annyira nem vagyok kicsi. Magamban motyogva, konkrétan holdjárással jutok el a végállomáshoz, és dühösen dobom bele a szemetesbe a zacskót. Megpördülök, és ugrok egyet. Hogy nem vettem én észre, hogy van itt valaki? Felnézek rá, és és megszeppenek.
- Ne haragudj. Nem láttalak. Minden rendben? - Hát...elég agresszíven néz ki. De helyes. Olyan macsó. És az ilyenektől én félek. De azért nagyon kedvesen elmosolyodom, és félredöntöm a fejem. Mintha már láttam volna valahol.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   Hétf. Feb. 11 2013, 21:26

Nőtipegést hallok. A magassarkú koppanását bárhol, bármikor felismerem. Oldalra pislantok, tipikusan szúrós, összeráncolt szemöldökkel, ilyen az alap nézésem, ezért szeretnek. Egy alacsonyabb keleti csajszi dobálja mérgesen a kukát, érdeklődve végig jártatom rajta sötét szemem.
- Nem lennék a zacskó helyében.
Vonom fel egyik szemöldököm, szám szegletében macsós mosoly bujkál.
- Mit követett el szegény?
Kérdem, igyekszem nem nagyon bámulni a lányt, félénknek tűnik. Piros pont, ha nem rohan el előlem sikítva. Egyelőre marad, kérdez valami egészen érdekeset, kicsit nekidőlök a bejárati ajtónak, felé fordulva.
- Semmi baj, nekem nem fájt, de ugyan ezt én is kérdezhetném. Bántott valaki?
Nem lenne rossz megverni valakit, csak úgy, mert bántott egy védtelen fiatal lányt. A régi szép idők emlékére, a lány mosolyáért és mert ebben a suliban még nem verekedtem. Kellenek egyáltalán okok? Ugyan...
- A zacskón kívül, persze.
Pillantok a kukába, annak már lőttek.

_________________
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   Szomb. Feb. 16 2013, 17:58

Megfordult a fejemben, hogy elrohanok. Egészen hat másodpercig. Aztán más jut eszembe, és inkább mosolyogva nézek rá. Nagyon kellemes hangja van. Olyan estimese olvasó. Hasonlít a bátyáméra. Megrázom a fejem, és a zsebembe dugom a kezem. Hideg van.
- Gonosz volt a gazdája. - Mondom mindezt úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Kiráz a hideg, és toporogni kezdek. Nagyon fázom, és ha megint beteg leszek, engem kibeleznek. Figyelem ahogy a falnak dől, és összehúzom magam. Miért ilyen magas ő is? Meglepődök a kérdésen, és rápislogok.
- Nem bántott senki...most legalábbis. - Vonom meg a vállam, és közelebb lépek. Kicsit agresszívnek tűnik, de nem veszélyes. Vagyis, nem érzem annak...mondom ezt pont én, akit már simán kirabolt az állítólagos legjobb barátja. Az emlék hatására eltűnik a mosoly az arcomról, és lehajtom a fejem. Újra megremegek, ahogy kiráz a hideg, kezdek egyre jobban fázni. Nem egészséges.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   Vas. Feb. 17 2013, 12:41

A kicsi lány nagyon csinos, ez nem kerüli el a figyelmem, persze csak futólag jegyzem meg. Úgy látom fázik, de egy ideig hagyom szenvedni, mintha élvezném.
- Megverjem?
Kérdem rögtön, megverni egy tanárt nagyon jó móka lenne, de valószínűleg kicsapnának. Kivéve, ha fizetnék, nagyon sokat. Nem tudom megérné-e. Verekedni, bárkivel, csak úgy, valaki méltóval nem lenne rossz, de olyat hirtelen nem tudok.
Kicsit igazítok a testtartásomon, de még nem hagyom ott a falat, lepillantok rá, arcom már nem annyira mogorva, inkább semleges.
- Ha bántanak szólj nekem és elintézem. Utólag is megtehetem, ki volt az?
Kérdezem kicsit mogorván, nem szép dolog lányokat bántani. Valami gyáva alak lehetett és azoknak pusztulniuk kell.
Látom fázik a lány, hát lekapom magamról a hosszú kabátot és ha csak nem szalad el előle, lép hátra, esik hanyatt vagy valami, a vállára terítem.
- Ha gondolod be is mehetünk. Meghívlak egy meleg italra.
Hogy én milyen rendes vagyok, nahát! Nem értem miért mondják, hogy nincs is szívem...

_________________
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   Vas. Márc. 17 2013, 13:31

Nagyon meglepődök...megverni? Értem? Gyorsan és hevesen megrázom a fejem, és még közelebb is lépek.
- Neem, nincs rá szükség, ajd felbukik a fekvőrendőrben, mikor megy haza. - Igen, ez egy átok volt, és hozzám képest kegyetlen.
Csendesen remegek, nem igazán tudom, mit ia mondhatnék, ismerkedésben sosem vagyok jó. Mennyivel egyszerűbb lenne ha már alapból ismernénk mindenkit nem? Egy csomó kellemetlenségtől megkímélnénk magunkat. Nem kellene fura kérdéseket feltenni, nem kellene megjegyezni hatszáz ember nevét, mert mindenki tudná automatikusan mindenkiét, és soha többé nem hívnának Kimnek. És nem néznének kínainak meg japánnak. Vagy ami a legjobb, nem gondolnák, hogy hatszáz testvérem van, csak mert mi sokan vagyunk.
Gondolatmenetemből hangja szakít ki, és meglepetten pislogok rá.
- Tényleg? Hát öhm...rendben. - Bólintok, most erre mit kéne mondani? Hogy van hatvan ember aki állandóan szívat, mert kicsi vagyok? Nem, azt hiszem annyi emberrel még ő sem bír el. Bár lehet jobb lenne, ha valaki megvédene néhanapján.
- Most épp nem bántott senki, de ha lesz valaki szólok. - Igen, ez lesz a legjobb megoldás. Közelebb lép, és egy tizedmásodpercig megfordul a fejemben, hogy hátralépjek, de mikor rám terití a kabátját, elmosolyodom, és szorosan összehúzom magamon. Még jó meleg, és leér majdnem a bokámig. Vigyáznom kell, nehogy összehavazzam. Hálásan ránézek és bólintok.
- Egy kávé jól esne.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   Csüt. Márc. 21 2013, 18:07

Értem, verekszem majd mással. Rossz fényt vetne rám, ha próbálnék megvédeni egy kislányt. Bukjon, nekem aztán nem tűnik annyira sértőnek a dolog, csak az kísért, hogy elkaphatnék egy oktatót...de az nagyon. Balhénak is nagy lenne. Talán úgy, ha valaki más nyakába tudnám varrni. Talán egy próbát megér.
- Hogy hívják?
Azt azért megjegyzem, különben nem csak nyílt erőszakkal lehet bántani valakit, ezer és egy módja van az ilyesminek. Teljesen kifordulok magamból, hogy ilyesmit mondok egy idegennek, úgy látszik nagyon ki vagyok éhezve az adrenalinra. Nem is nagyon van olyan lány ezen a bolygón, akiért csak úgy megvernék valakit, ha mondjuk nincs hozzá kedvem. Úgyhogy ez relatív. Ma van, holnap már lehet, hogy nem lenne, esetleg ha kihívás az a valaki. Egy hülye kis köcsögöt nem bántanék, olyat akin látszik, hogy esélye sincs. Abban nincs semmi szép, sőt annak elég kinyújtani a lábat, hogy hasra essen benne.
- Valaki érdekes
Teszem még hozzá, különben az érdektelen nem bántaná. A tanárra lennék kíváncsi és valami idióta Hökös is elkéne a fogamra. A kiscsaj biztos szűz, úgy összerezzen a kabáttól, mintha medve lennék, pedig nem vagyok nagy, csak magas. Biccentek, hogy akkor jó lesz a kávé, nem tűnik lelkesnek, lehet hogy csak csendes, vagy fél tőlem. Hozzá képest valóban óriás vagyok. Előrelépek, kinyitom neki az ajtót, hogy menjen előre, bár a keleti országokban azt hiszem ez pont fordítva van. Megvárom, amíg a büféhez érünk, a két kávét már én kérem ki.
- Milyet kérsz?
Én egy erős feketét iszom. Ő még nem kérdezett semmit csak válaszolgatott, márpedig én nem vagyok az az ismerkedős fajta, nőkkel csak akkor, ha ágyba viszem őket. Úgyhogy állok, megiszom a kávét és ha nem dob fel témát hamarosan lelépek tőle.

_________________
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   Kedd Márc. 26 2013, 14:45

Én tényleg nem akarok bántani senkit, még közvetetten sem. Szóval inkább nem válaszolok a kérdésre, csak megrázom a fejem, veszek két nagy levegőt, és tovább lépek. Sokat fognak még úgy is ugráltatni, amiatt a fene nagy szívem miatt, abszolút nem akarok emiatt senkit bántani, azt nem szeretek, csak ha nem köszönik, meg mikor én a lelkemet kiteszem.
- Nem fontos, tényleg, már nem is emlékszem.- Jó, ez persze nincs így, de el kell terelni a gondolatait, mert eddig még semmit nem tudtam meg róla, csak hogy verekedni akar. Ami rosz dolog. Már a verekedés... Meg hogy semmit nem tudok róla. Igen, ez mind határozottan rossz dolog.
Összerezzenek, de, csak mert meglepődök. Ez nálam teljesen természetes reakció, arra is összerezzenek, ha a kiugrik a pirítós a sütőből. Mondjuk az tényleg ijesztő. Belépek előtte, a kávé mindennél csábítóbb. Na, jó, nem mindennél, de a legtöbb dolognál igen. Megvárom, míg rendel, csak aztán szólalok meg.
- Egy fekete lesz nekem is. – Mosolyodom el, és visszaadom a kabátját. Itt már meleg van, nem fázom. Megkapom a kávémat, belekortyolok, és majdnem félrenyelek. Meleg. Fújni kezdem, és ránézek.
- Ne haragudj, még be se mutatkoztam. So Ra vagyok. Kim So Ra. Te pedig…? – Nyújtom felé a kezem, és oldalra billentem a fejem. Tuti, hogy láttam már valahol, de hol? Ki kell derítenem!
- Vizuális Kommunikáción vagy, ugye? - Szólalok meg hirtelen, miközben az egyik padhoz sétálok, és lehuppanok rá. Remélem nem hagy itt, nincs kedvem egyedül ücsörögni.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   Vas. Márc. 31 2013, 21:04

Ha fizetnének érte lennék a csaj testőre. Sokat kérnék, de megvédeném, kikészítésekben jó vagyok. Nem tudom van-e valakije, aki elég gazdag ehhez.
- Rendben.
Nyugtázom a dolgot, nem szeretne balhét látni. Elintézhetném diszkréten, de senkit sem szoktam a két szép szeméért megvédeni, főleg ha csaj az illető, de nem szexpartner. A kiscsaj olyan ártatlan, talán nem kéne átgázolnom rajta. Még a kabátom is neki adom, amíg bejövünk és kávéra is meghívom. Mindketten egy feketét kérünk. Elveszem a cukortartót is, teszek a sajátomba egy keveset. Aztán kissé felvont szemöldökkel, kérdőn felé tartom a cukrot, hogy ő kér-e a saját italába. Ha igen, akkor átpasszolom neki. Elveszem a kabátot is, a karomon jó helye van, idebenn már melegebb az idő.
Aztán bemutatkozik, koreai név, erről eszembe jut az az átkozott Zin!
- Én Lionel Anderson
Óvatosan fogom meg a kezét, mert olyan kicsi, aztán az ajkamhoz emelem, elég hirtelen, hogy ne tudja elrántani, lehetőleg. Minden nőnek kezet csókolok, ez a szabály nálam. So Rának nagyon kis keze van. Ha elindul követem a padhoz, a kocsim itt parkol, nem vagyok időhöz kötve és még nem melegedtem át teljesen, a kávém sem ittam meg. Leülök mellé. Biccentek, talán látott már valahol.
- Nem emlékszem, hogy egy szakra járnánk
Nem jegyeztem meg.
- Koliban laksz? Mert ha akarod elviszlek.
Kérdem, útba ejthetem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   Csüt. Május 16 2013, 21:44

Szeretem a kávét. Jobban mint az epret. De azt hiszem, Zin elrontott, mert mióta ismerem cukor nélkül iszom a kávét. Előtte se szerettem a sok cukros lötyit, de most... mindegy. Megrázom a fejem, és visszateszem a cukrot a helyére, hogy végre leülhessek. Már kezd fájni a lábam,mde csak mert kint elfagyott. Mielőtt leülnék, még bemutatkozok, mire Lio - mert időközben megtudtam a nevét - elkapja a kezem, és megcsókolja. Kikerekednek a szemeim, annyira meglepődök, hogy elhúzni is elfelejtem a kezem.
Megrázom a fejem, és leülök. Szerencsére leül mellém, és nem maradok egyedül, ezért kérdezek is, de csak mert nagyon ismerős nekem, és nem bírok rájönni, honnan.
- Mert nem is, csak láttalak már. Jó az arcmemóriám.- Vonom meg kicsit a vállam, és kortyolok egyet a kávémból. Lóbálom a lábam, mert nem ér le, és nagyon élvezem, de kérdez, úgyhogy felé fordulok. Hát...sikerül megint meglepnie.
- Hát azt nagyon megköszönném. Gyalog kicsit hideg lenne. Megvársz míg felszaladok a táskámért meg a kabátomért? - Pattanok fel, és ránézek. Még ülve is majdnem akkora mint én. Ez azért érdekes.
Megvárom a válaszát, majd a kukába dobva a poharam elszaladok, és szerencsére nem kell messzire mennem. Hat perc múlva ott állok előtte, és mosolyogva nézek rá.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   Szomb. Júl. 13 2013, 13:08

Szégyellős kislány, ritka példánya fajának. Szórakozottan figyelem szemem sarkából a megilletődött kis reakcióit a kézcsókra.
- Értem.

Felelem kurtán, megjegyzett mert jó pasi vagyok, de ő nekem nem tűnt föl mert alacsony, különben szép kislány, általában csak azokat nézem meg alaposabban, akit megdugni akarok, neki nincs ilyen kisugárzása. A kézcsók alap, de különben nem teszem neki a szépet, jó ideig mogorva és hallgatag maradok, vagyis adom önmagam. Hagyom, hogy megigya a kávéját, fura mód az jut eszembe nem öltözött fel rendesen. Bátty sem voltam még doha életemben...
Elviszem és ő is jól jár, sőt hajlandó beszállni a rossz bácsival egy kocsiba. Biccentek neki.
- Megvárlak.
Addig kifizetem az italokat és várok. Mikor mosolyogva megáll előttem felemel az egyik szemöldököm. Hat órának tűnt az a 6 perc.
- Te aztán nem sietted el, na gyere
Intek a fejemmel a bejárat felé, nem messze parkolok. Út közben majd kérdezek is, talán meg akarom ismerni.


//köszi, ez volt a megismerkedésünk Smile//

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lio and Soso baby - big meeting   

Vissza az elejére Go down
 

Lio and Soso baby - big meeting

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-