Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Jó újra látni! (: | Corny & Noel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Noel Kent
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : díszlettervező/színházi mindenes
Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Jó újra látni! (: | Corny & Noel   Vas. Feb. 03 2013, 00:00

Nagyjából egy hete érkeztem meg Los Angelesbe, hogy egyelőre, bizonytalan ideig itt melózzak az egyik amatőr színháznál. Megérkezésem előtt pár nappal is volt már szó arról, hogy össze kellene futnunk Corneliával, de hol ő nem ért rá, hol nekem nem volt jó az időpont, ezért is találkozunk ma, úgy egyhetes csúszással először itt az angyalok városában. A mai találkozónk tartotta bennem ma a lelket meló közben, semmi se úgy akart összejönni, ahogy azt én elterveztem, kész őrültek háza volt ma odabenn. Jó is volt onnan elszabadulni végre, pedig élvezem a melót, jobb, mint egy benzinkúton kocsikat mosni, meg mindenféle idióta helyett tankolni.
Bár két munkatársam és Winston - aki jelenleg nemcsak munkaadóm, hanem idegenvezetőm és szállásadóm – is elmagyarázta, hogy hogyan is jutok el, lehetőleg minél kisebb kerülővel, a megbeszélt helyszínre, de egyre inkább kezdek elbizonytalanodni és van egy olyan érzésem, hogy már megint eltévedtem, pedig mostanra már a GPS-t is beüzemeltem. Most már csak reménykedni tudok abban, hogy a modern technológia kihúz a sz*rból: odatalálok és ráadásként esetleg késni sem fogok.
Sikerül végül a célállomáson kikötni, a kocsit könnyen megjegyezhető helyen hagytam, azt hiszem… Nem tetszene, ha mondjuk, azzal kellene felhívnom Winst, hogy bocsi, elfelejtettem hova raktam le a kocsid, ne haragudj, egyszer biztos eszembe jut, hogy hol van. Szerintem azzal a lendülettel kapnék egy akkora rúgást a hátsófelemre – inkább oda, mint előre – hogy nem kell megváltanom New Yorkig a repülőjegyem, mert fénysebességgel repülnék a volt lakóhelyem felé.
A cigim már a végét járja, kicsit félve nézek rá az órámra, hogy vajon sokat késtem-e, de talán még időben vagyok. Egy-egy slukk közt be-bekukkantok a kávézó, vagy mi az isten ez a hely, ablakán hátha meglátom, de nem sikerül kiszúrnom őt az emberek közt. Lehet, hogy még ide sem ért. Várjak kint vagy nézzek bent is körül? Minimális dilemmázás után az utóbbi mellett döntök, így az ajtó felé veszem az irányt. Odabenn egy egész hangulatos közeg fogad, de most nem igazán törődöm azzal, hogy a pultos csaj nem is olyan rossz, tekintetem a dekoltázsa helyett inkább a tömeget pásztázza Corny után kutatva…


A hozzászólást Noel Kent összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 17 2013, 19:52-kor.
Vissza az elejére Go down
Cornelia Pearson
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : divattervező és - ikon
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Jó újra látni! (: | Corny & Noel   Hétf. Feb. 04 2013, 16:43

Tökéletes átlagosságban telt a mai nap, mondhatni, a bosszantó tényezőkre a munkahellyel és a lakással kapcsolatban pedig igyekszem nem gondolni. Főleg, mert hosszú kihagyás után végre találkozhatok Noellel újra!
Az irodaház folyosóján ballagok, kezemben táskám és kabátom, arcomon elégedett mosoly, hogy végre magam mögött hagyhatom kicsit ezt a fejfájdító nyüzsgést.
Robertától, a marketinges csajtól az előbb köszöntem el és most ráérősen kanyarodok kifelé az utcára. A főbejáratnál egy fiatal férfi megfogja nekem az ajtót, jutalma érte egy hálás pillantás és bájos mosoly. Hihetetlen, hogy valakinek ennyivel is örömet lehet okozni...
Taxiba szállok, tanulva az eltévedős esetből és úticélom mi más lehetne, mint a belváros a maga bevásárló utcácskáival! Azon belül is a kávézó, ahova a találkozót beszéltük.
A hűvös időjárás és a duzzogó szívek átmelengetőjéért, némi koffeinért könyörög a szervezetem már erőteljesen és a sokat emlegetett hely mélyéről gyógyítóan, hívogatóan kellemes langymeleg és friss kávéillat terjeng kifelé is, melyért meg kell az embernek vesznie, oly kellemes. Kár fokozni: bemegyek és helyet keresek, mivel láthatóan Noel még nem ért ide.
- Karamellás latte machiatto-t kérnék, köszi. - huppanok le egy félreesőbb, mégis ablakhoz közli helyre, a megszólalás pedig egy köszönés után a pincért illeti meg, s némi elégedett mosollyal a képemen fejtem le a sálat a nyakamról, majd kabátomból is kibújok szusszanva.
Várok-várok, de csak nem jön ez a jómadár. Magamban már megjegyzem, biztos, ő is eltévedt, mint én az első alkalommal, hogy nyakamba vettem a várost. New York annyival átláthatóbb a maga kuszasága ellenére, de ez a hely...
És lám, végre megjelenik én pedig széles vigyorral, mintha nem is huszonegy lennék, hanem tizenkettő, integetek neki, hogy erre jöjjön, itt bújtam el!
- Sziaaa! - pattanok fel és nem érdekel, hogy hideget hozott magával a kabátját ölelem meg, ha nem ellenkezik.

_________________
There is a mark on my bottom lip that is the exact shape of your primary incisor. When I undress your fingerprints are on me like a crime scene. They say: I was here. (...) And I say: Oh, yes, yes he was...
Vissza az elejére Go down
Noel Kent
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : díszlettervező/színházi mindenes
Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Jó újra látni! (: | Corny & Noel   Hétf. Feb. 11 2013, 20:41

Kicsit hülyén érzem magam, hogy csak állok itt és tekergetem össze-vissza a nyakam a lány után kutatva. Mindenesetre próbálok úgy tenni, mintha ezt egy cseppet sem érdekelne és igyekszem nem tudomást venni a rám vetülő pillantásokról. Fogjuk rá, hogy sikerült, bár ez javarészt inkább annak köszönhető, hogy végre kiszúrtam Corneliát a tömegben. Nem volt nehéz dolgom, vad integetéssel és óriási mosollyal az arcán könnyen felhívta magára a figyelmet.
Megkönnyebbülten veszem felé az irányt. Bár egy kicsit késtem, de csak jó helyre kerültem, aminek különösen örülök, mivel így nem kell mindenféle kétségbeesett segélyhívást kezdeményeznem, hogy merre vagyok, hová is menjek, meg egyáltalán hogy kerültem én ide.
Mosolyogva, már-már tárt karokkal várom, mikor odalépek az asztalhoz. Meg se lepődök azon, hogy felpattan és rohan átölelni. Reménykedtem egy hasonló fogadtatásban, bár a rideg köszöntésnek fel sem szabadott volna merülnie bennem, gondolatként, hisz New Yorkban is jóban voltunk és rengeteget lógtunk együtt. – Szia. Már hiányzott a lelkes köszöntésed. – köszönök, még mindig mosollyal az arcomon, miközben megölelgetem, majd mikor kiszabadulok az öleléséből, leveszem a kabátom és lehuppanok a vele szemközt levő székre. – Ha élhetek ezzel a közhellyel vagy ezer éve meg egy napja nem láttalak. Mesélj, mi van veled, hogy vagy? – Tudom, nem illik egyszerre több kérdést feltenni, illetve azzal is tisztába vagyok, hogy sablonos az egész szöveg, de akkor is. Túl rég találkoztunk már ahhoz, hogy csak úgy belekérdezzek akármibe is. Hiába beszéltünk néha a neten, az azért mégsem volt az igazi.
Közben az asztalunkhoz sétál egy pincér és jóformán pofátlanul szól bele épp kezdődő társalgásunkba. Hiába tudom, hogy neki ez a dolga, hogy idejöjjön és kérdezősködjön, akkor is kicsit durcásan fordulok felé. Aztán semleges arccal gyors végigfuttatom a tekintetem a felhozatalon majd random kiválasztok valamit a listáról, csak hagyjon már itt minket beszélgetni. Nem tehetek róla, most minden egyes másodpercet szeretnék kihasználni arra, hogy Cornyval beszélgessek. Pedig mostantól, igaz egyelőre bizonytalan ideig, de nem lesz akadálya annak, hogy összefussunk valahol.
Vissza az elejére Go down
Cornelia Pearson
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : divattervező és - ikon
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Jó újra látni! (: | Corny & Noel   Vas. Feb. 24 2013, 15:50

- Nem is mernélek máshogy köszönteni! - jegyzem meg nevetősen, miközben elengedem, hogy helyet foglalhasson kabátjától megszabadulva ő is.
Kérdésére szusszanva tűrök pár kósza tincset a fülem mögé.
- Mit illik erre hazudni?... Neeem, igazából teljesen jól megvagyok, ami az itteni életet illeti. Csak kicsit unom már a hotelt. Lehet, kellene néznem valami kisebb lakást Hollywood Hill-en. - kezdek bele a mesélésbe és bár mással szemben rövidre fognám, tartom olyan jó barátomnak Noel-t, hogy vele szemben ezt ne tegyem meg. Persze, kérdezésre is hagyok időt a fecsegés közepette.
- Lassan beindul az itteni üzletház is, amit említettem, hogy az miatt jövök ide, tudod... szóval nem fogok unatkozni, az biztos. De te hogyhogy itt? Nem is mondtad, hogy jössz errefelé... - jegyzem meg játékosan korholón legyintve felé a kanalammal, csak épp azt nem veszem észre, hogy ezzel együtt némi hab is repül Noel felsője felé.
- Oh, b'szki, bocsi... - kapom szabad kezemet a szám elé, elfojtva nevetésem, majd mintha mi sem lenne természetesebb, odanyúlok, hogy mutatóujjammal szedjem le a habot és azt bekapva le is nyaljam róla. Már, ha hagyja mindezt Noel.
- Szóval, mi járatban erre és mikor érkeztél? Kimentem volna eléd, ha szólsz. - Nyilván egyedül akarta intézni és meg is értem. Én se szeretem, ha tutujgatnak, nem is szorulok rá. Ahogy elnézem a tetoválásait, mintha bővültek volna, mióta nem láttam... és persze eszembe jut az egyik meglepetésem, amit még nem is említettem - nemhogy mutattam volna - neki.

_________________
There is a mark on my bottom lip that is the exact shape of your primary incisor. When I undress your fingerprints are on me like a crime scene. They say: I was here. (...) And I say: Oh, yes, yes he was...
Vissza az elejére Go down
Noel Kent
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : díszlettervező/színházi mindenes
Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Jó újra látni! (: | Corny & Noel   Hétf. Feb. 25 2013, 00:04

- Nem kell hazudni, meg amúgy is, nem illik. – Vágok közbe, aztán hagyom hadd folytassa. Hihetetlen mennyi boldogsághormonnal tölt el, hogy újra találkoztunk. Durcás kisfiú nézésem ellenére pedig elég gyorsan kihozzák, amit rendeltem, így a löttyöt kevergetve hallgatom. Neki legalább kicsit jobban bejött az élet, látszólag, nem úgy mint nekem, bár panaszra semmi okom nem lehet. – Egyáltalán, hogy bírtad eddig egy hotelban? – Vagy csak én nem rajongok annyira a hotelokért? Ott nem lehet rendesen bulit tartani, csúnyán néz rád a takarítónéni, ha túl nagy a kupi és véletlenül melóznia is kell, bár egy telefonhívás és a szobaszerviz már intézkedik is. – Igen, emlékszem. Akkor gondolom, eddig minden jól megy az üzlettel. – Félig kijelentésként, félig kérdésként jegyzem meg. Aztán már jön is az a bizonyos két kérdés, amiben szinte biztos voltam, hogy előbb vagy utóbb terítékre kerül. Pluszba pedig még egy kis hab is kerül a felsőmre, köszönhetően annak, hogy kanál lóbálásával próbálta meg dorgálássá varázsolni a kérdést. – Hát nem is tudom, hogy ilyen súlyos tettet meg tudok-e bocsátani. – Próbálom komoly kifejezéssel az arcomon végigmondani a mondatot, de a végén csak elnevetem magam és hagyom, hadd szedje le, elvégre az az övé. Meg amúgy sem mutat túl jól a pulcsimon.
Na de vissza a komolyabb vizekre. – Nem igazán vertem nagydobra, hogy esetleg jövök. Csak egy-két barátom meg a család tudott róla, azonkívül mindenkinek meglepetés volt. Illetve nem akartam elkiabálni az egészet. – Párszor az elmúlt időszakban megszívtam már azzal, hogy beleéltem magam abba, hogy végre olyan melót kapok, ami a végzettségemhez is passzol, aztán sose lett belőle semmi. Vagy egy nálam – szerintem – bénábbat választottak, vagy a kinézetem miatt utasítottak el – mintha egy háttérmelósnál nem lenne mindegy, hogy hogy is néz ki. Vagy találtak nálam tapasztaltabbat. A folyamatos pofára esések után meg inkább nem hangoztattam, hogy az angyalok városa felé veszem az irányt. – Végre kaptam normális melót az egyik helyi amatőr színháznál, és nem egy benzinkúton kell ácsorognom és nézni a bénázó sofőröket. – Annyira nem volt szar kutasként dolgozni, de azért mégsem nekem való munkahely. – Nagyjából egy hete vagyok itt és ne haragudj, hogy nem szóltam, hogy jövök, de először biztos akartam lenni abban, hogy nem csak huszonnégy órás kaland lesz az egészből. – Nem valami jó kifogás, de semmi értelmessel nem tudnám megmagyarázni, hogy miért nem szóltam neki hamarabb. – De van egy jó hírem, két hónapig biztosan itt leszek, aztán a bemutató sikerétől függ, meg, hogy meddig megy majd a darab, esetleg szerződtetnek-e az egész szezonra, hogy meddig maradok. – Bízom benne, hogy több lesz ez, mint két hónap, elvégre eddig jó a meló, a munkatársak is jófejek, a szállás elmegy, de majd keresek másikat, ha száz százalék lesz, hogy maradok, addig meg boldogítom a főnököm.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Jó újra látni! (: | Corny & Noel   

Vissza az elejére Go down
 

Jó újra látni! (: | Corny & Noel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Rangsorolások (Noel és Tami)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-