Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Csüt. Jan. 31 2013, 12:45

Arra gondoltam, kapva azon, hogy az ölembe pottyant egy szabad délután (a múlt szombati beugróért), meglepem a fiamat és Gwent a parkban. Domi mondta, hogy a legtöbb idejüket ott töltik a suli után.
Dominic nagyon szeret a szabadban játszani. Egy kis örökmozgó veszett el benne. Állandóan rohangál, futkos, mászik... Szóval folyamatosan kell rá felügyelni. Gwen pedig egész nap talpon van. Jót tenne neki, ha pihenhetne. Ha csak felrakhatná a lábát egy kicsit... Összességében mindannyian jól járunk: látjuk egymást, beszélgetünk, ő pihenhet is, én pedig Domival játszhatok. Megtanítom talán néhány cselre, hogy legközelebb ügyesebb legyen a nagyobb fiúkkal.
Veszek egy bulvárlapot a kapu bejáratánál, hogy Gwen se unja halálra magát, ha nem tartana velünk. Olvasgathat, amíg mi elvagyunk Domival. Apró figyelmesség, de remélem, örülni fog neki. Lassan lépkedek a járdán, még mindig fontolgatva, okos ötlet-e, amire készülök. Nem szabad túlfeszíteni a húrt, de éreztetni akarom, hogy Domi valóban fontos nekem.
Őket keresem, mégis elsősorban Domi szőke fejecskéjét kutatom a többieké között. A fák árnyékában, a homokozó közelében lapátol valamit, belemerülve a nagy melóba. Mosoly terül szét a képemen, és melegség a mellkasomban, ahogy figyelem, egyenlőre távolról. Bármennyire is szeretném a karjaimba zárni, megzavarni sem akarom. Vajon min ügyködik?
Nem bírom tovább, oda kell mennem hozzá. Leguggolok, és megszólítom.
- Szia, nagyfiú! Kell egy kis segítség?
Mosolyogva néz rám. Meglepettségnek nyoma sincs rajta. Egy csatát már elvesztettem. Mintha természetes dolog volna, hogy mi együtt homokozunk. Nem is köszön, mindjárt az építményéről beszél... (hogy milyen vacak a homok, kellene egy kis víz, mert így nem tapad eléggé, de azt nem szabad, mert akkor koszos lesz...)
- Beszélek a mamival, hátha rám bízza a dolgot, jó?- kacsintok rá. De ő csak rázza a fejét, és azt mondja, nem a mamival van. Nem értem a dolgot.
- Hát kivel vagy?- kérdezem meglepetten. Egyedül mégsem lehet itt. Talán a Sárkánnyal van? Jaj nekem! Óvatosan nézek körbe, de nem érzem magam fenyegetve. Ha Gwen nővére itt lenne, már nekem esett volna.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Pént. Feb. 01 2013, 23:08


Ez még csak az elsők közötti alkalom, hogy éles bevetésen vagyok. Egyedül Domuval a parkban. Igazából kisebb koromban rengeteget vigyáztam az unokatsóimra. Angliában. Amikor 11-12 voltam. A családtagjaimra. Úgy, hogy ott volt velünk általában egy felnőtt... na jó, ő vigyázott ránk.
Nagyon könnyen pánikba tudnék esni, ahogy nézem, hogy a mászókához szalad. Na de már legalább 5 éve szalad, szóval inkább megnyugtatom magam. Ne foss be, Izzie, nem cukorból van, hanem húsból-vérből, mint te. És emlékszel, mennyi baleseted volt? Ó te jó ég! Már pánikolok is, és utána megyek! De mielőtt odaérnék, ismét lecsillapítom magam. Ne parázz már, kislány, nem vagy te ilyn beszari! Szedd össze magad, ez egy feladat, egy munka, és a kölyök atomcuki. Nem lesz vele gond. Jól meglesztek... biztos.
Szóval inkább leülök egy padra, és onnan nézem, ahogy játszik, amíg nincs rám szüksége. Aztán mellém ül egy lány, szintén bébiszitter, Domu meg elkezd játszani a kissráccal, mi pedig szóba elegyedünk. Fél szemem persze a kiskrapekon van, csak épp egy pillanatra nincs, vagy kettőre, és amikor visszafordulok, már látom is, hogy... uramatyám. Egy ember. Ott van vele egy férfi. Azonnal felpattanok, és már indulok is, miközben magamban győzködöm magam, hogy nem pedofil.

-Domu, nem fázol?-
Szólítom meg kedvesen, mégse mehetek oda azzal, hogy takarodj, te mocskos állat! Szóval csak finoman jelzem, hogy a kölyök felügyelettel van, aki éber, és őrző, és bébiszitteroroszlán, szóval nem akárki ám, tuti hogy még a nem létező karaktetudásomról is tanúbizonyságot tudnék adni, hogyha szükséges lenne.
Ám amikor odaérek egészen közel, nos... a földbe gyökerezik a lábam. Követett? Vagy... kémkedett utánam? Honnan tudja, hogy a kissrácra vigyázok? És egyáltalán miért állt vele szóba Domu, amikor tudja, hogy nem szabad idegenekkel szóba állni, és elég szófogadónak is tűnt?!

-Ó... helló... hát te?-
Ennél több bizalmatlanságot ebbe a néhány szóba nem is tudnék sűríteni, oda is guggolok Domu mellé, és átkarolom a vállát. Istenem, miért, miért teszed ezt velem, hogy egy ilyen helyes, szingli pasiból csinálsz pedofilt, aki kissrácok után érdeklődik?! Mondd, hogy ez egy rossz vicc, kérlek, vagy sírni fogok!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Szomb. Feb. 02 2013, 03:09

Meglepetést szeretnék szerezni. Elsősorban Daminak, de az anyukájának is. Gwennek. Csoda egy kis nőszemély. Minden tiszteletem az övé, hogy tanul, dolgozik, gyermeket nevel. Egyedül. És soha nem panaszkodik. Egy szóval sem.
Arra gondolok, lehetnénk együtt a parkban. Én játszhatnék Domival, de ő a közelben, újságot olvasva... Erről is gondoskodtam. Hoztam egy bulvár lapot, tele híres színészekkel és színésznőkkel. Gwen minden álma az volt, hogy egyszer ő is közéjük tartozzon. Szerintem minden esélye meg is van rá, mert gyönyörű...
Most is eszembe jut, milyen igézően szép a szeme. A legjobban akkor tetszik, amikor belesüt a nap. Akkor valami félelmetesen szép árnyalatot kap. És hogy tud csillogni! Más, amikor dühös, amikor sír ... és egészen más, amikor nevet vagy boldog vagy... Erre még gondolni sem szabad!!!
Szerencsére hamar sikerül kitisztítani a fejem, a gondolataim. Nem lenne jó, ha így találkoznánk, még el találnám szólni magam, hogy... Megrázom a fejem. Esélyem sincs. A Sárkány is megmondta. Gwen tovább lépet, Dominak új apukát keres, én labdába se rúghatok.
Domi... Meglátom a szőke fejét, ahogy a homokozó szélénél játszik. És az első meglepetésemnek fuccs. Még csak nem is furcsállja, hogy ott vagyok. Egyszerűen úgy játszik velem, mintha mindig is ott lettem volna. Kezdettől fogva. És jön a következő sokk. Ő lep meg engem. Mert nem Gwen hozta ki a parkba.
Éppen rákérdezek, hogy kicsoda, amikor egy ismerős női hangot hallok meg. A fiamhoz szól, mert mellé guggol, de aztán rám emeli kékes-szürkés szemeit. Közben úgy öleli meg Domit, mint egy anyaoroszlán, mintha gonosztevő volnék, és féltenie kellene tőlem a srácot.
-Izzie..., micsoda meglepetés! - hangomban öröm bujkál- Úgy látszik, van egy közös ismerősünk...- nevetek rá a lányra. Nem tudom, miért ilyen bizalmatlan. Tán rosszat feltételez rólam? Olyan hidegen néz rám, szinte borzongani kezdek.
-Ártatlan vagyok, mint egy ma született bárány- próbálom őt is megnevettetni. Akármennyire meglep a jelenléte, nem tudom elkendőzni jókedvemet. Legutóbb megnevettettem. Most vajon sikerül-e?
Dominic értetlenül pislog rám. Csak egy mozdulattal jelzem neki, hogy ne szólja el magát. És ő vigyorog... Tudtam én, hogy okos srác!
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Vas. Feb. 03 2013, 18:26


Daryl felbukkanása nagyon meglep, és nem mondhatnám, hogy kellemesen. De azt se igazán, hogy kellemetlenül... oké, nem tudom eldönteni, mert örülök, hogy látom, de annak nem, hogy a kissrácom mellett. Nem értem, hogy miért, és hogyan kerül ide, és Domu miért állt szóba vele, és miért nem szaladt hozzám, amikor megbeszéltük, hogy idegenekkel nem áll szóba, és hogy szól, ha valami gond van. Márpedig egy huszonéves férfi az gond. Neki... és nekem is, ha a kicsi körül legyeskedik. Nem értem a helyzetet, és ez egyre jobban bosszant.
-Közös ismerős?!-
Kérdezem megrőkönyödve, majd Domura nézek. Tehát ismeri a srácot. Na de honnan? Gwen azt mondta, hogy majd segít abban, hogy milyen ismerősei vannak, és hogy Domu kiket ismer: kispajtások, szüleik, satöbbi, de erre még nem került sor, nem volt időnk.
-Domu, ismered a bácsit, ki ő?-
Kérdezem a kissrácra nézve, és már csak a vállait fogom, de koránt sem olyan védelmezően, mint az előbb. Aztán Darylre nézek, azt mondja, ártatlan, mint egy ma született bárány. Ezt pedig én cseppet sem találom viccesnek, mert... mert ez az első "munkanapom", ő túl öreg a gyerekhez, és nem értem, hogy, és miért került ide, és honnan ismeri Domut. Eleve is ideges voltam, de most... ahj, utálom, amikor ilyen vagyok, nem szeretem magam idegesen, mert én maga vagyok a megtesteült lazaság, ha kinyitod a szótárat a cool feliratnál, az én képemet találod ott! De most, most nem tudok, csak kérdőn nézek Darylre is, hátha hajlandó megmagyarázni a dolgot. Lehet, hogy haza kéne inkább vinnem Domut.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Hétf. Feb. 04 2013, 01:28

Dominic mellett guggolok a homokozó szélén, amikor megjelenik Izzie, mint egy anyaoroszlán és védelmezőn zárja karjaiba a fiamat. Meglep, több szempontból is. Egy, hogy itt van. Kettő, hogy az én fiam mellett kardoskodik. Három: hogy milyen harcias. Vagyok annyira intelligens (remélem), hogy gyorsan összerakom a képet. Gwen nincs itt, ellenben Izzie az én fiamért érez felelősséget. Azért játszom még egy kicsit a hülyét..., csak a vicc kedvéért.
- Hát persze! Dominic az egyik kedvenc ügyfelem. Gyakran viszek neki Hawaii pizzát. - a fiamra kacsintok, aki a tenyerébe kuncog.
Izzie fürkészve nézi őt, én meg alig bírom elfojtani a mosolyomat. Mi lesz még ebből? A lány kérdésére Domi csak bólogat, én meg rá mosolygok, súgva neki egy "köszi"-t. Majd letörlöm az idétlen vigyort az arcomról, hogy csak egy kis mosoly maradjon a helyén.
Izzie közben lazít a szorításon, Domi meg felpattan és mászókázni kezd.
Lágyan szólok a lányhoz, de az ő szemében még haragot látok. Miért haragszik?
- Izzie, nyugalom, nem vagyok gonosztevő. - Megérinteném, legalább a karját, de ez most nagy merészség lenne. Még kapnék egy fülest. - Van kedved leülni? Dominic jól mászókázik, nem lesz semmi baja...- Vetek egy pillantást a fiamra, aki boldogan csúszdázik éppen. Az sem számít, ha a kijelentésemmel elárultam magam.
Izziet a padhoz vezetem (már ha hagyja) és ha leül, mellé ülök.
- És most mondd el, miért haragszol? - fordulok a lány felé. Tényleg tudni szeretném. Darylia nevetést váltott ki belőle, nem hiszem, hogy azzal lett volna baja. Akkor most miért perzsel így a tekintete?
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Csüt. Feb. 14 2013, 13:21


Hawaii pizzát. Az finom, azt én is szeretem, de valami nem stimmel a képletben, érzem én, nem lehet ilyen könnyen átejteni. Itt valami sántít. És ettől kezdek nagyon pipa lenni, ami meg tőlem általában elég távol áll. Nagyjából egy kezemen meg tudom számolni, hány ember van, aki igazán ki tud hozni a sodromból.
Bólintok arra, van-e kedvem leülni, de csak szórakozottan, nem mondanám, hogy "ott vagyok" épp gondolatilag. Mármint ott vagyok a játszótéren, csak nem a kérdésénél, fel is állok, és elsétálok a padhoz, leülök rá, rutinos mozdulatokkal. Domut nézem, és közben őrölnek a kerekek a fejemben. Aztán kérdez, és ez felráz engem, és felé fordítom a fejemet, némi felháborodással a szemeimbe. Miről gondolja, hogy haragszom? És miből gondolja, hogy ha haragszom is, el akarom mondani neki? Kétszer beszéltünk eddig, abból egyszer lerázott, másodszor mondjuk kedves volt, de... egyszerűen bizalmatlan vagyok, mert itt valami nem stimmel, és kész.

-Nem haragszom.-
Mondom idegesen, mert nem akarok neki válaszolni, mert nem is tudnék mit mondani, mert amit mondanék, az túl személyes, és nem akarom, mert jelenleg nem bízom benne. Aztán finoman megrázom a fejemet, hogy észhez térjek már végre már, és eltűntetek az arcomról, meg a szemeimből mindent, majd kedvesen, lazán fordulok újra felé.
-Na és mi járatban erre?-
Bájos mosoly, kíváncsi tekintet, szerintem tök jó vagyok, és tényleg érdekel, és nem akarok a bosszankodással foglalkozni. Szóval inkább figyelek rá, és hallgatom - igen, kivételesen nem beszélni akarok, hanem hallgatni és figyelni.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Csüt. Feb. 14 2013, 19:23

Ahhoz képest, hogy ma én akartam meglepetést szerezni a "kis családomnak", engem érnek sorozatos meglepetések: Domi látszólagos közönye. Izzie jelenléte. Izzie és Domi kapcsolata... Leveszem, hogy ő az új babysitter...
Dominic nagyon helyes, társamul szegődik a tréfában és nem fedi fel a titkot, valójában ki is vagyok én... Izzie-ben harag fortyog, ami már nem tudható be annak, hogy egy "idegen" molesztálja a rá bízott gyermeket. Egyrészt mi sem vagyunk idegenek, másrészt a Domival való jó kapcsolatomat is rögtön világosan látja.
Szeretném megnyugtatni őt, beszélgetni vele, oldani a feszültséget, mert úgy érzem, mindennek én vagyok az oka. Egy padhoz invitálom, ahol mellé ülök, bár tisztes távolságban.
- Oké, rendben, te tudod!- mondom neki nyugodtan, bár egyértelmű, hogy haragszik. Talán mégsem rám, és az okot nem kívánja az orromra kötni. De fura dolog a hetedik érzék... Mintha érezném a rezdüléseit. Mert érzem, hogy ideges, és erről árulkodik az a kis fejrázás is, amivel a gondolatait akarja kiszórni a fejéből. Láttam már néhányszor hasonlót. És rögtön témát vált.
- Ó, csak erre jártam. - Ugyanolyan semlegesen felelek, ahogy ő. Én miért avatnám be?- Arra gondoltam, szívok egy kis friss levegőt, itt a fák alatt, messze a forgalomtól. elnézem a srácokat, ahogy játszanak... Kiolvasok egy szennylapot...- jut eszembe az újság, amit a kezemben tartok. - Kicsit kiszakadok a mókuskerékből.
Elég lesz ennyi hadova. Ha többet beszélek, rájön, hogy kamuzok. Inkább visszaterelem a témát rá. Jó kis csiki-csuki. Nem hiába vannak elveim, igaz? Bár ő erről nem tud semmit.
- Sok mindent gondoltam rólad, csak azt nem, hogy gyerekcsősz vagy- nézek rá, kissé nevetve, ezzel próbálva oldani a feszültséget. - Régóta csinálod?
Hogy nem Dominicra vigyázott, az tuti biztos, mert akkor hallottam volna már róla. De most próbára tehetem az őszinteségét... Kedvelem ezt a lányt. Miért is nem akarok benne csalódni?
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Vas. Feb. 17 2013, 09:55


Szavaira összeráncolom a homlokom. Csak eljött a parkba elnézni a srácokat, ahogy játszanak, egy bulvárlappal, hát ez... elnevetem magam.
-Ez nagyon pedofilesen hangzik.-
Közlöm vele azonnal a tényállást, mert ha rá is tapintottam a lényegre, akkor talán egy rezdülése elárulja, ha meg nem árulja el, akkor kétlem, hogy 10 kiskölyök és az anyjuk-apuk-dadájuk-akárkijük szeme láttára fog leütni és elrabolni, szóval... nem kell aggódnom. Kérdőn nézek rá, vajon cáfolja-e a vádat, még oldalra is döntöm kicsit a fejem, ahogy nézek rá mosolygósan. Könnyebb így, hogy a sok gyanakvást száműztem, hogy észnél legyek.
Aztán ő kérdez, hogy mióta csinálom. Ennek hatására megint Domura pillantok, édesen eljátszik a pajtijaival, első gyereknek eddig ez a kissrác tünemény.

-Domu az első kölyköm. Sosem csináltam ilyet, de az anyja is Franceses, láttam a hirdetését, jelentkeztem... teli volt kétségekkel, önámítás lenne azt állítanom, hogy csak a fiát féltendő, nem, a fiát féltendő tőlem, de nagyon kedves volt ettől függetlenül. Szóval nem régóta, és nem csináltam korábban. Mármint, persze, vigyáztam 10 percekre, félórákra, órákra szomszéd kölykökre egy-egy alkalommal, vagy elvittem valakit oviba-iskolába ha kellett, de nem rendszerszerűen.-
Mesélek neki, ebből ugyan mi problémám lehetne? Próbálok inkább arra koncentrálni, hogy a legutóbbi beszélgetésünkkor még nagyon kedveltem, most is csak a gyanakvás árnyékolja be ezt.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Vas. Feb. 17 2013, 10:22

A padon ülök Izzievel, és óvatos macska-egér játékba kezdünk. Valahol csodálkozom, hogy mérges, valahol mulattat és egy kicsit talán bosszant is. Utóbbit könnyen megemésztem, mert belegondolva a helyzetébe, én sem viselkednék másképp. De amikor a válaszomra pedofiliával vádol, hangosan felnevetek.
- Izzie, hát ez nagyot ütött. Köszi. De megérdemeltem? Komolyan?- még mindig nevetek, csóválom a fejem, így nézek rá. Talán csak nem gondolja komolyan? Bakker, alig bírom abbahagyni a nevetést. Még a könnyem is kicsordult, esküszöm! Aztán az a kis mosoly és az oldalra döntött feje elárulja.
- Oké, megérdemeltem. Én is szeretem a nyílt és egyenes válaszokat, úgyhogy el is várható tőlem, hogy hasonlót adjak, igaz? - kezdem magam ráncba szedni, komolyra fordítom a szót- Nos... Amit mondtam, az igaz... Nagyrészt. A szennylapot nem magamnak hoztam, de a többi igaz!- még mindig belefér egy kis játék. Nem hozom szóba a rokonságom Domival. Még nem. Egy icipici titok még kell...
Aztán visszakérdezek, rögtön azt veszem górcső alá, vajon mióta vigyáz gyerekekre. Ott van a mosolyom, éreztetni akarom, hogy nem piszkálom, és semmi bajom az ilyen tipusú munkával. (Sőt, ha tudná!)
Meglepően őszintén válaszol, még azt is megemlíti, hogy Gwen talán bizalmatlan volt vele egy kicsit. (Vajon miért?) De a lényeg, hogy most itt van, ő vigyáz a fiamra...
- Domi rendes gyerek. Huncut, de szófogadó- nézek én is a kissrác felé. Ügyesen játszik, a mászóka nagy bajnoka. Nem kell félteni, ha ott van.
Próbálom elrejteni, hogy mennyire kötődöm hozzá érzelmileg, de a hangom elárulhat.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Vas. Feb. 17 2013, 10:39


Felnevet, naná, hangosan kinevet, na szép, mondhatom, Derílium, hát én meg ezt érdemlem?!
-Te mondtad, én értelmeztem, az angol érettségim 5-ös lett!-
Dicsekszem, mintha ez megmagyarázná az éles eszű szövegértelmezésemet, aztán őszntébben beszél, tényleg a kölykök miatt jött, de vajon miért? Ó is bébiszittyó, mint én? Nem hinném, gondolom, a pizzázó elég sokat kivesz belőle.
-Akkor azt kinek hoztad? Itt akarsz csajozni? Mert az újság színvonalát ismerve akkor... hát, eléggé alacsonyra teszed a mércét.-
Beharapom az alsó ajkam, és tessék, máris flörtölök vele, hihetetlen! De már nem érdekel, valahogy meg kell tudnom, hogy mi van itt a dolgok hátterében. Domura néz, és túl sok információt tud, de honnan? Egy pizzásfiú honnan tudja, hogy huncut, és szófogadó.
-Honnan...?-
Kezdek bele a kérdésbe, és akkor hirtelen minden világossá válik, azt hiszem, fel is pattanok a padról, és villámló szemekkel, vádaskodóan nézek rá, igyekszem nem kiabálni, de engem ismerve erre kevés esély van.
-Te vagy az apja?! Istenem, hát persze, hogy te vagy az apja!-
Kiabálok rá, ennyit a diszkrécióról, sajnos az ilyen kib@szott dühösen nem az erősségem. De talán meg is érdemli a jelenetet az előbbi után.
-Te vagy az apja, és hagyod, hogy pedofíliával vádoljalak, még a kölyköt is ráveszed, hogy hazudjon nekem, eszednél vagy?!-
Kirántom a kezéből az összetekert újságot, és jó nagyot a fejére csapok vele, ahogy állok előtte totálisan felháborodva, és kiabálok, hát ez nagyon vicces jelenet... lehetne. De nem az, számomra nem az.
-Domu, gyere, hazamegyünk!-
Kiáltok a kisfiúnak, és várom, hogy tegye, amit mondok.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Vas. Feb. 17 2013, 11:10

Figyelem, ahogy reagál. Az sem tetszik neki, hogy nevetek. Pedig még nem tudom abbahagyni se!
- Talán nem az eszed miatt adták meg az ötöst?- kérdezek vissza, de talán ez erős volt. Szeretném visszacsinálni, de nem megy, így bárgyún vigyorgok, hogy lássa, csak viccelek. Mert valóban okos lánynak gondolom. Simán kinézem belőle, hogy 5-ös volt angolból.
Ő visszavág, a szennylapra célozva, és kissé elszégyellem magam. Nem magam miatt. Gwenre gondolok. Kifejezetten értelmes lány, nagyon okos és talpraesett... Egyszerűen csak rajon a színészekért, meg mindenért, ami a színházzal, mozival kapcsolatos... Neki akartam örömöt okozni... De én vagyok a béna. Majd legközelebb egy színházjeggyel lepem meg, vagy elviszem moziba...
De inkább elviccelem.
- Tudod tele van képekkel. A magam fajta fickóknak csak olyan csajok jutnak, akik még olvasni sem tudnak!- kacsintok. Van ebben némi önirónia, de inkább rólam gondoljon rosszat, mint Gwenről. Ő nem érdemli meg.
Még nem ismerem annyira, hogy tudjam, neki ebből mennyi a játék, de bizonyos jelek arra utalnak, hogy igazából tetszik neki ez a játék, amíg... Felpattan, és vádlón néz rám, megint. Most mi rosszat tettem? Aztán leesik a húszfillér, hogy neki is leesett, és hiába kiabál, én csak nevetgélni tudok.
- Ó, a részletekbe eddig nem mentünk bele....- kezdeném, de nekem esik. Csapkodja a fejem. Nem csak az újsággal, hanem újabb vádakkal.
- Nem vettem rá semmire. Valóban viszek neki pizzát, Hawait..., mert azt szereti- nevetek még mindig. Csöppet sem érdekel, hányan néznek minket. Ha ilyen hevesen tudunk információt cserélni, akkor ez a mi dolgunk, senkinek semmi köze hozzá. csak nekem kell megszoknom. Ezt is fel kell írnom a noteszembe: Izzie meglehetősen heves természetű, agresszióra hajlamos.
Még mindig azt hiszem, hogy elég neki ennyi... Kidühöngi magát (ha ez valóban az volt és nem csak színjáték), aztán megnyugszik, elneveti magát és kész... Lényegében nem történt semmi megbocsájthatatlan... Ő mégis Domiért kiált.
- Izzie..., hagyd a fiút játszani- mondom neki csendesen és komolyan. A keze után nyúlok, hogy végig simíthassak a kézfején.
Domi persze értetlenkedik, és kérdőn néz ránk. Én meg Izzie-re. Most ő felel a gyerekért, hiába vagyok én az apja. Kérés van a szememben, nem magam miatt, hanem Domi miatt. Ha még mindig el akarja vinni, egy szót sem szólhatok, de csak egy szavába kerül és én megyek el. Mégis próbálkoznom kell, hogy csillapítsam.
- Inkább menjünk el hot-dogozni vagy fagyizni... közösen... Volna kedvetek? - régen kértem én már bárkitől is bármit. De most szívből szeretném, hogy ne utasítson el. A tekintetem is elárulja, nem is titkolom. Engesztelést kérve nézek a lányra.

Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Pént. Feb. 22 2013, 11:06


Nem tudom elhinni, hogy neki ez ennyire vicces, hogy ilyen jó móka, hogy csak úgy szórakozik velem, meg a gyerekkel, hogy átver, hogy hagyja, hogy pdofíliáva vádoljam, még ha csak viccesen is. Nálam lekattant a kapcsoló, teljes odabent a sötétség, vagy hogy egy közkeletűbb szóval éljek: elborult az agyam.
-Nem mentünk bele?! Ja, oké, akkor majd ha legközelebb szembe jön vele egy férfi, szépen odaküldöm vele beszélgetni, mert olyan kedves, és különben is, cukorkával kínálja, mi baj lehet abból?!-
Gúnyolódom, mert nem hiszem el, hogy nem érti, hogy ez igenis komoly dolog! Végre van valami, amit komolyan veszek, amit igazán csinálni akarok, és ő azonnal megaláz, átver, és összezavar, és minden önbizalmam, amit eddig a gyerekekkel való foglalkozásban magamról gondoltam, eltiporja. És még ki is nevet, mondván, hogy ez poén... nem értem, valóban én sem, miért nem tudok röhögni, tuti, hogy bennem van a hiba.
-Azt hiszed ez mindent megold? Hagyjam játszani? Hát marha jó fej vagy!-
Hozzá vágom az újságot, ő pedig elkapja a kezem, de én kirántom, mert nem akarom, hogy hozzám érjen, annyira dühös vagyok, hogy fel tudnék robbanni, ami csak egyet jövendöl, amitől csak még idegesebb leszek - az átkozott könnyeket jelzi, amik mindig, mindig elöntik a szemeimet, ha ennyire mérges vagyok.
-Miért csináltad ezt?!-
Kiáltok rá sokkal dühösebben, mint amit a remegésem, a szememet törlő kezeim, és a hanghordozásom sejtetne. Szerintem ugyanis ez baromira nem volt jó vicc, Domu végre odaér hozzám, mert persze hallotta, hogy szóltam neki, és jó fiú ő tényleg, ahogy Daryl is mondta, amitől csak tovább szökik bennem az egek felé a düh. Persze neki azonnal tetszik a hot-dog is, meg a fagyi is, mert miért ne pont ennél a résznél ért volna ide...

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Szomb. Feb. 23 2013, 01:42

Nem igazán értem most Izzie-t. Nekem teljesen természetes, hogy egy délután, amikor a parkban meglátom a fiamat, odamenjek hozzá, leguggoljak és játszani kezdjek vele. Egyébként azt hittem, Gwennel lesz ott. Izzie felbukkanása és kirohanása pedig csak egy kis mókázásra adott indokot, főleg azért, mert a Darylias játék is tetszett neki. Álmomban sem gondoltam, hogy a pedofiliás vádjait egy percig is komolyan gondolja. De valahogy a dolog nagyon rossz irányt kezd venni. Mert míg én elnevetem a dolgokat, ő annál inkább lovalja bele magát önmaga felhergelésébe... Vagy nagyon jó színésznő és csak engem akar megtéveszteni. Honnan is tudnám?
Amikor kifakad, több oldalról is meg tudnám támadni, de nem teszem. Egyrészről azt gondolom, talán nem olyan embernek ismert meg, aki ilyesmire képes. Sosem voltam mézes-mázos, nem mutattam magam másnak, mint amilyen vagyok. Sem neki, sem másnak. Még Dominak sem. A kapcsolataim inkább távolságtartóak, mintsem túlfűtöttek, és ez alól csak néhány ember kivétel. De vele még nem jutottunk el arra a szintre, hogy ezt megtudhassa rólam. Vajon megtudja valaha is? Talán igen, talán nem. Másrészről biztos vagyok benne, hogy Gwen elmondta neki, Dominic ilyen szempontból megbízható. 4 évesen megtanította, hogy ha egy idegen akaszkodik rá, kínálgatja cukorkával vagy más dolgokkal, ordítson, ahogy a torkából kifér, vagy rúgjon egyet a támadója bokájába vagy sípcsontjába. (Akkoriban sorozatos gyermekrablásoktól volt tele a sajtó. Gwen pedig feltalálta magát... Azt mondta, ugyanazt tanácsolta a gyereknek, amit ő is tenne hasonló helyzetben.)
- Izzie, kérlek...- próbálom tehát békíteni- kérlek, ne sarkosíts. Tudod jól, hogy nem erről van szó. Különben sem volt nálam cukorka...- egy picit még rá is kacsintok. Még mindig él bennem egy kis remény, hogy megenyhül. Nem akartam én semmi rosszat, legalább ezt tudhatná! Vagy be kell vallania magának, hogy rettenetes emberismerő. Egy pedofil szatírral akart... mit is? Már én sem tudom, mit akart tőlem...
Most az a véleményem, hogy ok nélkül csinál bolhából elefántot. Persze, tudom, hogy megijedt. Helyesen reagált, hogy odalépett és meg akarta védeni a gondjaira bízott kisfiút egy "idegentől". De látva, hogy én vagyok az, és hogy semmiféle ijedtséget nem mutattam, fel sem merülhetett volna benne a gyanú... És talán ezért hittem én azt, hogy játszik, és ezért játszottam én is.
Bármit mondok vagy teszek, ő nem enyhül, pedig már magamból is bohócot csináltam az újság kapcsán. De ő nem látja, csak a méregfelhőjében létezik.
-Miért a fiún akarsz bosszút állni a sérelmeidért?- nézek a szemébe. Nem vádaskodom. Talán most én vagyok egy kicsit csalódott. Hozzám vágja az újságot, én meg csak meg akarom érinteni a kezét, mintegy megnyugtatásul, hogy semmi gáz, én vagyok az, Daryl, akit megkedvelt... Bár már ebben sem vagyok biztos.
Dühösen rántja el a kezét, én pedig két lehetséges lépés közt vacillálok egy rövid pillanatig. Minden elvemet félredobva most közelítek hozzá és megölelem, hagyva, hogy akár kisírja magát a vállamon, hiszen már csillognak a szemében a könnyek, vagy... hátrébb lépek és csak egy zsebkendőt nyújtok neki. Más megoldás eszembe sem jut, pedig van még néhány, biztosan. Az egész csak egy pillanatig tart, és a kérdése ad végső lökést a döntésemnek. Mert azt hiszi, hogy miatta voltam ilyen.
- Csak félreértés volt- mondom, inkább szomorúan. Bármit mondanék, úgysem hinné el. Különben is, most a saját dühében ég, láttam ilyet már számtalanszor, legjobb ilyenkor visszavonulni. Bárhogy próbálnám védeni magam, az csak olaj lenne a tűzre. A Sárkánnyal ezt már eljátszottam párszor, és néha anyámmal is.
A helyzetet az én okos fiam, Domi menti meg. Bár nem akartam, hogy bármiben is neki legyen most döntő szava, -hisz csak egy gyerek, a kérdésemet amúgy is Izzie-nek címeztem-, az indítványomat ő is hallja és persze, lelkesen kezd ugrabugrálni.
Lehajolok hozzá:
- Dominic... Engedd, hogy most Izzie döntsön, jó? - megfogom az apró kis kezét, amikor látom a csalódottságot az arcán. A szemét keresem, és ebből tudja, most úgy beszélek vele, mint férfi a férfival. Komolyan. - Ha ő most nemet mond, mi ketten majd bepótoljuk máskor. Csak légy jó, fogadj neki szót, rendben? A mamának is ezt ígérted, mielőtt eljöttetek a parkba, igaz?
Így nézünk fel Izzie-re, mi ketten. Még mindig Domi mellett guggolok, fogom a kis kezét, és legalább olyan kérlelőn nézek rá, ahogy Dominic. Testtartásom is egyfajta bocsánatkérést fejez ki. Kezében a döntés. De tudhatja: csak egy szavába kerül, és én eltűnök.


Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Szomb. Feb. 23 2013, 22:48


Ha belegondolok abba, amit eddig láttam, és tapasztaltam Darylből, akkor egy szó jut eszembe: bizalmatlanság. Ez árad belőle - hogy nem bízik bennem. Olyan érzésem van a közelében, hogy minden szavamat megkérdőjelezi magában, és ő most mégis azt várja tőlem, hogy én bízzak benne. Látom a tekintetén, a testtartásán, hogy komolyan megdöbben, hogy azt hittem, pedofil... pedig nem kéne, elvégre nem ismerem. Semmit nem tudok róla azon kívül, hogy vicces, és egy pizzázóban dolgozik, és van egy fia. És bizalmatlan - ezek pedig vajmi kevés indokot adnak nekem arra, hogy bízzak benne.
-Akar a halál bosszút állni a sérelmeimért!-
Vetem oda totálisan idegesen, mert nem értem, miért kell így kifordítania a helyzetet, az egészet, és miért kell ilyen nagy szavakat használnia, amik számomra totál szituációidegenek. Utálom, amikor meg akarják fejteni mit, miért teszek, pláne, hogy általában nulla sikerességgel megy ez az idegeneknek, akik nem ismernek.
Tuti, hogy szórakozik velem... ezzel a nézéssel, ahogy mindketten pillantanak rám, előtte meg, hogy hagyja a fiú, hogy én döntsek. Daryl egy manipulátor, és most Domun keresztül akar jó pontot szerezni, és biztos, hogy tudja, hogy az ilyen pillantásnak lehetetlen ellenállni.
Bólintok egy sóhajjal, és remélem, hogy Daryl szépen foglalkozik a fiával, engem pedig békén hagy. Azért megyek bele, mert milyen benyomást keltene rólam, ha nem tenném? Biztos így is ki leszek rúgva, amiért ilyen balhét csaptam, Daryl majd beszámol Gwennek. Én is így döntenék: a fiú apja szavahihetőbb forrás, mint a dada, egyrészt, másrészt a kölyök életében is fontosabb szerepet játszik. Kezeimet összefonom magam előtt, és próbálok lehiggadni, keresem magamban a darabjaimat, hogy miért is akartam én ezt csinálni, amikor megbuktam. Rá kellett volna jönnöm már az elején, hogy Daryl és Domu között milyen kapocs van. Hallgatnom kellett volna az ösztöneimre, és ha már nem jöttem rá, akkor fogni a gyereket, és elvinni. Rossz ötlet volt ez az egész... ha nem rúg ki, fel kell mondanom. Vissza kell mennem a Francesre, és hagyni az egész gyerekbizniszt a fenébe. Nem nekem való, ez most a napnál is világosabban kiderült. Akkor meg nem kéne erőltetnem egyáltalán. Csak megrántani a vállam, és felírni ezt is a listára, amit kipróbáltam, de nem vált be.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Vas. Feb. 24 2013, 01:28

Az a lány, akit a pizzázóban ismertem meg, akivel telefonon beszéltem...,egy egészen más Izzie volt, mint aki most előttem áll. Értetlenül állok az egész dolog előtt. Nem értem, most miért vesz mindent ennyire véresen komolyan, miért nem fogja az apróbb jeleket, amivel üzenem (kiabálom!) neki, hogy semmi baj... Pedig, ha valaki mestere a jelzéseknek, ő az!
Az út, amin haladunk, egyre távolít minket egymástól, és bárhogyan igyekszem ezt csökkenteni, valahogy mindig kudarcot vallok. Ilyenkor áldom az elveimet. Mennyire egyszerű lett volna kapcsolatot létesíteni ezzel a lánnyal, hiszen kézzel elérhető távolságban volt, és majdhogynem felkínálta magát nekem. Most meg úgy veszekszünk, mint régi házasok vagy éppen idegenek... És nem tudom, melyik a rosszabb. Mert egyik sem igaz.
A kitörésére már nem is reagálok. Vajon mit szólna, ha azt mondanám, véleményem szerint a legrosszabb döntés, hogy Domit rángatja haza? Annak a gyereknek szüksége van a játékra, a friss levegőre... Felnőtt módjára engem kéne elküldeni a fenébe, ha ennyire ne tud elviselni. Rendeznie kellene a problémát, nem dühöngeni.
Hiába próbálom megnyugtatni, szavakkal, érintéssel, egyértelműen értésemre adja, hogy nem kér belőlem. Amikor meglátom a szemében a könnyeket, mégis van bennem egy rész, ami ölelni és vigasztalni akarja. Aztán mégsem teszem.
Nekem Dominic a világon a legfontosabb. Hajlandó vagyok még egy kísérletet tenni, hogy rendezzük a félreértéseinket, hogy normálisan meg tudjuk beszélni, de ehhez az ő segítsége is kell. Mármint Izzié.
Dominic felbukkanása, és örömködése megtöri a feszültséget, ha csak egy percre is. Lehajolok hozzá, és úgy próbálom elmondani neki a helyzetet, hogy azzal egyikőjüket se bántsam meg. Domi okos nagyfiú, tudja, hogy amit ígérek, megtartom, nem kell attól tartanom, hogy hisztizni fog, ha most azonnal nem kap fagyit. Most sem kell csalódnom... Csak a pillantása árulja el, mit szeretne.
Izzie pedig sóhajtva bólint igent. Talán meg kéne köszönnöm, de zavart vagyok és egy kissé sértett, megmondom az őszintét. Úgy látom, Gwen is sértődőst játszik, tehát nem piszkálom. Hagyom, hogy lehiggadjon egy kicsit.
Domi kezéért nyúlok, és megkérdezem tőle:
-Neked milyen napod volt, öregem? - kacsintok rá. Aztán csak hagyom, hogy elmesélje, milyen buták az osztályban a lányok, mert még azt sem tudják, mennyi 5+5, és mennyire jó fej az új tanárnéni, aki sokat rajzol és nagyon szép hangja van...
Hamar érünk oda a hot-dog árushoz.
-Izzie, neked milyet vehetek? -kérdezem tőle kedvesen. A pipicici jut eszembe, és ettől mosolyognom kell. A szemét próbálom fürkészni, jó lenne, ha már nem a haragot látnám benne. Ki kellet volna derülnie a számára, hogy mennyire fontos nekem a fiam. Persze, honnan is tudhatná? Nem ismer...
Ha Domi is leadja rendelését (gondolom, szokásosan, sok majonézzel, hagyma nélkül), leülhetnénk egy padra, hogy nyugodtan ehessünk. Domival legalábbis úgy szoktuk.

Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Pént. Márc. 01 2013, 18:00


Megfogja a kissrác kezét, és elindulunk. Én inkább hallgatásba, és önmagamba burkolózom, eltűnődve azon, hogy miért is nem találtam ki valami más hóbortot... pedig ez most olyan igazinak tűnt, hogy ezt akarom csinálni. Olyan valóságosnak, hogy ezzel akarok foglalkozni... szóval marcangolom magam, megkérdőjelezek és átértékelek, bár tudom, hogy ezzel most nem sokra megyek, de nem tudok leállni. Aztán lassan arra leszek figyelmes, hogy figyelek - rájuk. Arra, hogy Daryl milyen jól bánik a fiával, és Domu milyen rendes kölyök, ezen azért hajlamos vagyok újra és újra meglepődni.
Odaérünk a hot-dogoshoz, és már valamivel nyugodtabb vagyok, inkább a csakazértis-dac hallatszik kicsit a hangomon, ahogy leadom a rendelést.

-Sok majonézzel hagyma nélkül.-
Szeretem a hagymát, de az most nem lenne jó választás. Na nem mintha ez egy randi lenne, vagy azt hinném, arra számítanék, hogy valami történni fog, csak szimplán... nem lenne jó döntés, úgyhogy nélküle. Domu ugrándozva felkiált, hogy ez az ő kedvence is, én pedig rávigyorgok, és leguggolok hozzá, majd nagy komolysággal magyarázni kezdek neki, amíg Daryl intézkedik.
-Persze, hogy az a kedvenced, hiszen az a legfinomabb! A majonéz az Istenek eledele! A mustár olyan... blöá, és a kecsap... na jó, a kecsap finom. Kóstoltad már a kecsapos-majonézeset úgy, hogy nem főtt, hanem sült virsli van benne? Nagyon-nagyon finom, imádni fogod, majd csinálok neked, jó?-
Felemelem a tenyeremet felé tartva, hogy tudjon adni egy ötöst, ha benne van a dologban.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Szomb. Márc. 02 2013, 02:44

A meglepetésem fordítva sül el. Mindenre számítok, csak arra nem, hogy Izzievel találom szemben magam, aki kifordul magából, és közel sem azt a bájos-csábos-szexi lányt alakítja, akit nemrég a pizzázóban. Egyetlen humorosnak szánt megjegyzésemre sem reagál pozitívan, sőt, egyre inkább hasonlít egy dühödt fúriára.
Magamtól talán meg sem tudnám oldani a helyzetet, pedig hírhedt vagyok a türelmemről és a kedvességemről. Nos, most ezeknek sem veszem túl sok hasznát. Mintha más nyelven beszélnénk. Olyan haragos, hogy el akarna tűnni, Domival együtt. A dolog több okból sem tetszik, és emiatt még egy lehetőséget vetek fel, csak hogy időt nyerjek.
Domi ekkor ér oda. Eszemben sem volt felhasználni Izzie ellen, és ezt nyomatékosítom is, amikor felvázolom neki a szitut. Ha már meghallotta, milyen terveim vannak, ne érezze magát becsapottnak, ha valami nem úgy alakul, ahogy ő szeretné.
De Izzie, meglepetésemre, végül fejet hajt a kérésemnek. Így időt nyerek, amit a fiammal tölthetek. Ki is használom. Beszélgetünk, ahogy haladunk az úti célunk felé. Izzie-re csak néhány pillantást vetek, egyenlőre nem vonom be a társalgásba. Testtartása elutasító, elég ennyi. Értek én szó nélkül is.
Dominic pedig most is rabul ejt. Édesen beszél az élményeiről. Szeretem, ahogy megfogalmazza a gondolatait. Választékosan beszél, és erről az jut eszembe, Gwen biztosan sokat foglalkozik vele, de legalább minden este olvas neki mesét. Bár én is megtehetném! De már annak is örülök, hogy reggelente majd elvihetem a suliba. De ez még meglepetés...
Ahogy Domival beszélgetünk, megszűnik az érzet, hogy keresztre akarnának feszíteni. Nincs már feszültség a levegőben. Mintha Izzie is enyhülni látszana. Természetes, hogy őt is meghívom hot-dogozni. Domi pedig örömujjongásban tör ki, amikor rájön, hogy Izzie is úgy szereti a hot-dogot, ahogy mi. Leadom a rendelést, három hot-dogra, sok majonézzel, hagyma nélkül. Míg fizetek, nyíltan a fiamra és Izzire nézek.
Nem gondolnám, hogy a közös ízlés miatt, de Dominak láthatóan tetszik a lány. Hát, meg kell hagyni, jó ízlése van. Izzie is fesztelen Domiccal, és igazán vicces arcot vág, amikor a mustárról beszél. Egyformán nevetünk fel Domival (csak ő egy kicsit hangosabban). Belecsap Izzie tenyerébe, ez manapság nagyon menő szokás, ahogy ő mondja.
- Egy-egy hot-dog ... blöá és hagyma nélkül...- nyújtom feléjük a már elkészített kifliket. Domira kacsintok, aki hangosan felnevet. Izziere nézek.
-Az a pad megfelel? - kérdezem tőle, egy árnyékosabb helyen fekvő ülőalkalmatosságra mutatva. -Azonnal ott vagyok én is.
Elveszem a saját adagomat, és szándékosan maradok le egy kicsit. Látni szeretném őket együtt. Nem tesztelem ilyen szempontból a lányt, de érdekel, most hogyan viselkedik, megnyugodott-e már, és mit szól majd, amikor Domi- szokásához hűen- kinyalja a majonézt a szendvicsből (gyakran végigcsurgatva magát a maradékkal). Maszatolás az egész, de én már megszoktam.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Csüt. Márc. 07 2013, 19:20


Elveszem a saját hot-dogom, majd a pad felé pillantok, amit Daryl ajánl, utána meg Domura, úgyis ő fog dönteni. Azután Darylre pillantok, és ez az a fura pillanat, amikor rádöbbenek, hogy rádöbbent már, hogy már nem haragosan viselkedem vele, és elgondolkozom, vajon kéne-e. Aztán Domu megragadja a kezemet, és elindulunk a pad felé, nem hagy több időt agyalni.
Leülök és megfogom a hot-dogját, amíg leül ő is a padra, azután visszaadom neki, majd elhűlve figyelem, hogy kezdi enni a finomságot. Összeráncolom a homlokomat, és elkapom a csuklóját.

-Várj egy pillanatot, katasztrófaelhárítás.-
Kérem, majd a táskámból előveszek két papírzsepit. Szerencsére vagyok annyira sznob, hogy jobb minőségű legyen nálam, széthajtogatom, és Domuhoz hajolok, hogy a ruhája nyakába tűzködjem.
-Na, így talán nem kap anyu agyvérzést a ruhádtól majd.-
Ezután épp neki állna lázadni, hogy ez milyen dedós, és különben is, így nem tud rendesen enni, vegyem le róla, sőt, nekiállna levenni magáról, amikor épp végzek a saját zsepimmel a nyakamba, és gyorsan szólok neki, hogy figyeljen csak. Tenyereimet szétnyitva "tádááá" mozdulattal mutatom neki, hogy rajtam is ugyanaz van már, mint rajta, és azután megint kezembe veszem a hot-dogomat.
-Oké, most mutasd meg, hogy kell enni!-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Csüt. Márc. 07 2013, 19:48

Megrendelem a hot-dogokat, és mivel közben kiderül, hogy a mustárral is van valami gond, így azt sem kérek bele. Rakjon bele helyette is majonézt (ha már az az Istenek eledele, új információ!)...
Előre küldöm őket egy padhoz, míg rendezem a számlát. Elkönyvelem, hogy bár Izzie lobbanékony, a haragja éppen olyan könnyen párolog el, ahogy jött. Nem örülök túlzottan a közjátéknak, de könnyen túlteszem magam rajta, hiszen látszólag már minden oké.
Domi és a lány közben leülnek arra a padra, amit javasoltam. Izzie előzékeny és segítőkész, még anyáktól is ritkán látni ilyet, amit ő csinál. Figyelem, hogy segíti Domi elhelyezkedését, aztán a nagy ügyködései közepette hogyan veszi észre az első veszélyforrást.
Domi arcán látom az elkeseredettséget, ahogy kérlelve néz rám: "Minek nekem előke? Nem vagyok már kisbaba!" De én csak Izzie felé intek, hogy figyelje ő is, mit csinál a lány. Mert legnagyobb meglepetésemre saját magának is papírzsebit tűr a ruhája nyakába, ezzel mutatva példát.
-Adj nekem is egyet, légyszíves!- nyújtom felé a kezem. Rámosolygok. Ez klassz ötlet volt, üzenem neki hangtalanul, amikor betűrögetem a papírzsepit a nyakamba.
Aztán nevetni kezdek azon, amit Izzie mond Dominak.
-Nem tudod, mire vállalkozol, te lány!
Le kell üljek. Domi van kettőnk között, ő pedig színpadiasan bontogatja szét a kiflijét. Kicsi nyelve kilóg a szájából a nagy igyekezetben. Szemeit a kezében lévő ételre szegezi, látszik, hogy koncentrál, és röhög a belsőm. Istenem, most beéget!
Domi kinyújtja a nyelvét, és alulról felfelé, lassú mozdulattal nyalni kezdi a virsliről a majonézt. Fogalmam sincs, ez milyen hatást vált majd ki a lányból. Szerencsére, Domi még csak 6 éves, fogalma sincs a szexről, így ő sem tudja, hogy amit csinál, az... az... Nevetek. Egyenlőre nem kezdek neki a saját hot-dogomnak, mert fokozottan ki lennék téve az aspiráció veszélyének.
Dominic meg úgy villog kettőnk között, mint egy felhúzott Duracell-nyuszi. És vigyorog, mint a jól lakott napközis. Az összképet csak az orrán pöttyöző majonéz rontja kissé. Esküszöm, ha képes leszek megenni a szendvicsemet, Domic lesz a desszert!

Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Vas. Márc. 31 2013, 19:41


Derílium odaér hozzánk, odanyújtom neki a zsepit, majd a kölyökre koncentrálok, hogy lássam, hogyan is kell megenni a hot-dogot.
-Ez a mi bizniszünk.-
Intek Darylnek mű-parancsolóan, de határozottan, és cinkosan kacsintok Domunak. Összeráncolom a homlokomat, majd amikor meglátom a mozdulatsort felröhögök. Ha mondjuk épp ittam volna valamit, tuti, hogy most sugárban spriccelne ki a számból a nevetéstől, de most már én megeszem, amit főztem. Darylre pillantok büszkén, üzeneve, hogy "ezt kapd ki", majd inkább másfelé nézek, de leutánzom Domu mozdulatsorát, és én is úgy kezdem enni a hot-dogot, mint ő. Közben egy pillanatra eszembe jut, mit gondolhatnak azok, akik ezt látják, de aztán, mivel sosem érdekelt mások véleménye, így csak apró vállrántással rendezem el a dolgot, és folytatnám a műveletet, ha nem nevetném el magam megint.
-Te jössz, apuci!-
Dobom át a labdát Deríliumnak, és azért valahol belül érzem, hogy édes a bosszú, a pillantásomból is láthatja, hogy ezt most a korábbiért kapja. Mondjuk nem vagyok az a bosszúálló típus, de ez azért jár neki, kíváncsi vagyok, elfogadja-e a kihívást, van-e annyira vagány pasi, ha már nem rég volt annyira, hogy elhitesse velem, nincs köze a kölyökhöz, csak pizzát szokott neki vinni.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   Vas. Márc. 31 2013, 21:38

Domi és Izzie előre mennek, én meg figyelem őket. Mintha nem is először lennének együtt. Jól megértik egymást, az már fix, és ennek örülök. Gwen jól választott, azt hiszem.
Ismerem a fiamat, tudom, milyen malac tud lenni, amikor eszik. Főleg, hogy dupla majonézes a hot-dog... Szinte kézen fekvő, hogy leeszi magát. Izzie kiszúrja a dolgot, és ezt megelőzendő, parteklifélét köt Domi nyakába, ami neki nem nagyon tetszik.
De Izzie is, én is példát mutatunk, így megúszzuk egy grimasszal. A következő pillanatban pedig minden sérelme elszáll, mert végig nyalhatja a hot-dogját. Ahogy ő szereti. Félelmetes. Esküszöm, egy tubus majonézt is ki tudna belőle így nyalni. Röhögcsélek magamban, és kissé szégyenkezem is, mert hát ez olyan pasis dolog, elvileg nem kéne nőnemű egyedet beavatni ebbe. De már késő.
És Izzie arra vállalkozott, hogy majd úgy eszik, ahogy Domi. Na, erre kíváncsi leszek. Próbálom figyelmeztetni, de Izzie leráz, és Dominak szenteli a figyelmét. Persze elneveti magát. Meg is hökken, de jól titkolja. Vagy inkább kihívást lát benne, nem tudom, de rám néz... És megcsinálja. Kezdetben komolyan, majd újra nevet.
Már ezért megérte, komolyan. A nevetése jót tesz nekem, a feszültség, ami eddig maradt, szétfoszlik teljesen. Már tudom, hogy nem lesz baj, nem lesz vita közöttünk, hogy ezzel akár békét is köthetünk. Mert kivel nevet az ember? Olyanokkal biztos nem, akikre haragszik.
Aztán visszadobja nekem a labdát. Egyértelmű kihívás van a hangjában, arra kíváncsi, vajon én is be merem-e vállalni ezt a mozdulatsort. Hát, ha eddig hülye kis pöcsnek nézett, mert nem repültem rá, akkor ... Mit akarok éppen? Neki megfelelni? Csak a játék kedvéért, vagy talán azért, lássa, békét akarok kötni vele, elfogadom a kihívást.
- Rendben, Miss Bébicsősz, de végig kell nézned. Egy pillanatra sem veheted le rólam a szemed...- most én nézek rá kihívóan. És olyan lassan, olyan élvezettel kezdem el majszolni a majonézt, mintha életemben soha nem ettem volna jobbat... Némi nyöszörgéssel is megspékelem és szürcsölgetek is. Domi röhög, én igyekszem komoly maradni, Izzie meg...
...Biztos lehet benne, hogy Domi mellett nem fog unatkozni.
Miután alaposan kinevettük magunkat, és a hot-dog is elfogyott, el kell, hogy váljunk egymástól. Megfordul a fejemben, hogy velük tartok, és Izzie-vel közösen viszem haza Domit, de Gwen nem örülne nekem, azt hiszem. Ha meg a Sárkány várja őket haza, még rosszabb lenne a helyzet. Kimentem hát magam, Domival lepacsizunk, összesúgunk, fiús dolgokat, és megbeszéljük, mikor találkozunk.
Izzie felé fordulok, és nevetve köszönök el tőle:
-Őszintén örülök, hogy jobban megismerhettelek. Remélem, én sem okoztam csalódást- majd meg sem várva a válaszát, hátat fordítok, és elhúzom a csíkot. Azon gondolkodom, hány nap telik majd el, hogy újra lássam. Hogy ő fog-e bejönni hozzám, vagy én hívom-e majd fel őt, még nem tudom.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic   

Vissza az elejére Go down
 

Meglepetések a parkban Izzie, Daryl és Dominic

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-