Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 DownTown Caffee: Daryl és Gwen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: DownTown Caffee: Daryl és Gwen    Csüt. Jan. 31 2013, 03:53

Tegnap délután néhány órára Domival lehettem. Ez nem a szokásos havi látogatás volt. Ritkán adatik meg, hogy hétköznap is találkozhassunk. De én mindig ugrom, ha alkalom adódik, még ha le is kell fizetnem valamelyik srácot, hogy ugorjon be helyettem (amire egyre kevesebbszer van példa. Összeforrtunk, összedolgozunk, így besegítünk egymásnak, ha valamelyikünknek szükség van rá. Már akivel, lehet...)
Sokszor bemegyek kezdeni, mert a srácok nem szeretnek korán kelni, engem meg nem zavar. A sportéletem során megszoktam már, hogy korán kelek. Nem okoz gondot akkor sem, ha éjfélig dolgozom, márpedig gyakran vállalom be a délutáni melót is. A pénz beszél, a kutya ugat... szokták mondani. Most viszont szabad a délelőtt nagy része, csak nyitásra, azaz 11 órára kell mennem, így beugrom Gwenhez. Neki nincs ilyen szerencséje. Ha jól tudom, ma is 6-kor kezdett...
Belépek a kávézóba. A reggeli csúcsforgalom már lezajlott, úgy látom, mert csak néhány vendég lézeng újságot olvasva, vagy a telefont nyomkodva. Az egyik boxban ülök le. Hamarosan megjelenik Gwen, jegyzettömb van a kezében, ceruza a füle mögött...
-Szia- köszöntöm.- Csak egy üres kávét kérek... és 5 percet az idődből, ha lehet...
Néha fejbe csapkodnám magam. Olyan sutának érzem magam, ha vele találkozom! Visszafogott vagyok megint, pedig nagyon jó kedvem van. Tegnap Domi szuper aranyos volt, nagyon okosan viselkedett és mindezt Gwennek is el akarom mondani. Illetve, meg akarom beszélni vele, mi lett a koriról folyó eszmecsere vége. Azaz, hogy engedi-e...
Remélem, lesz rám egy kis ideje. Szeretném, ha leülne velem szemben és beszélgethetnénk. Innen mindenkit lát, és felállhat, ha dolga akad. Vagy ki tudja menteni magát egy kis időre? Nem tudom. Míg visszaér, én is bátorságot gyűjtök. De tudnom kell előbb, haragszik-e...

Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: DownTown Caffee: Daryl és Gwen    Csüt. Jan. 31 2013, 09:34

Ritkán van az, hogy én indítom a kicsi fiamat iskolába, mert mindig korán kell kezdenem. Választhatnám az esti műszakot is, de az esti meséről képtelen vagyok lemondani, így inkább hallgatom, amikor épp én indítom a suliba a srácot, hogy "Beth ezt nem így szokta! Beth zacsiba teszi a teásüveget is, nem csak az uzsonnát..." Ésatöbbi, ésatöbbi. Hát ki az anya és ki a gyerek ilyen helyzetben?!
Ma is hatkor kezdtem, egyenruhába bújtam mely farmert és fehér, a kávézó logójával ellátott pólót jelentett, hozzá pedig egy fekete kötényt, melynek zsebeiben remekül elfért pénztárca, jegyzettömb, tollak, zsepi és telefon is. Valamelyik lány viccelődött, hogy egy fél fegyver-arzenált rejtegethetnénk benne, senkinek sem tűnne fel.
Nem látom, ki az új vendég, csak a feje búbját, ahogy helyet foglalt a boxban, de mivel az én asztalomnál foglal helyet és a többi vendéget már kiszolgáltam, kedves mosollyal arcomon "röppenek" oda.
- Jó reggelt! Mit hozha... - És itt lefagy pár pillanatra a rendszer, én meg erőteljesen nyomkodom a restart gombot magamban. Mi a fenét keres itt?! Ez most valami vicc? Én se mászok be a pizzázóba, csak mert... csak mert... áh! Mindegy.
- A kávé megoldható, az öt perc az sajnos nem rajtam múlik, deee... - kihajolok kissé, tekintetem az új kislányt keresi. Egész ügyes és nagyon lelkes, csak kicsit túl sokat beszélget szerintem a vendégekkel. Ami nem lenne baj, ha a rendelések is haladnának mellette.
- Hé Valerie! Figyelnéd ezt a két asztalt is egy öt-tíz percig nekem? - kérem kedvesen, valószínűleg úgyis visszasegítem neki a dolgot és ezt tudja is, szóval készséggel bólint rá a dologra én pedig halvány mosollyal tekintek le Darylre.
- Oké, nyertél. Hozom a kávét. - szélesedik ki egy pillanatra játékosan mosolyom, majd tovalibbenek a pult mögé rutinosan készítve el a kávét és hasonló, tökélyre fejlesztett "profizmussal" egyensúlyozva ki neki.
- Parancsolj. - foglalok helyet szemközt vele a boxban és lám... menten úrrá lesz zavarom most, hogy már nem magasodok fölé, hanem egy szintben van tekintetünk, az enyém pedig kérdőn, kíváncsian keresi az övét.
Öt-tíz perc. Jól használja ki, ki tudja, mikor lesz rá alkalom. Lehet, ezt a tanácsot nekem is meg kellene fogadnom?

_________________
There’s a little bit of devil in her angel eyes
She’s a little bit of heaven with a wild side

(link)
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: DownTown Caffee: Daryl és Gwen    Csüt. Jan. 31 2013, 10:56

A tegnapi bónusz-apás nap után most boldogan ébredtem, terhek nélkül jövök a kávézóba, ahol Gwen dolgozik. Szeretnék vele nyugodt körülmények között beszélni, ahol nem zavarhat be a nővére, az a ... sárkány!
Beülök egy boxba, és véletlenül (?) épp Gwen libben hozzám. Ismerem a helyet és a szokásokat, de azon még mindig forgatom a szemem, hogy a szép lányokat miért kell farmerbe és pólóba bújtatni. Az utcai viselet. Itt legyenek ruciban, de lagalább szoknyában. Egy hosszú, unalmas éjszaka után a fáradt férfi szemének jót tesz, ha szépet lát. De a farmer mindent takar... Majdnem mindent...
Gwen mosolya picit odafagy, amikor meglátja, hogy én vagyok a vendége. Nem jó kezdet. Még mindig haragszik rám. Mindig is lesz benne tüske, és ezt nem tudom már jóvá tenni. De ma elhatároztam magam, és amúgy is, van miről beszélnünk, tehát itt vagyok és...
Leadom a rendelésem. Igazából nem vágyom kávéra. Ritkán iszom. Most is csak azért, mert kellett egy indok, hogy bejöjjek. De ez csak egy volt a sok közül. A folytatás sem éppen a várakozásaimnak megfelelően alakul, mert vonakodik (?) rám szánni azt a kevéske időt... De aztán mégis... Még egy mosolyt is kapok. Van remény!
Míg elmegy a feketéért, én összeszedem újra a gondolataimat. Mert elvesztem a józan eszem, ha azokba a mogyoróbarna szemekbe nézek, melyek 8 éve is levettek a lábamról... Úgy elkalandozok, hogy csak arra eszmélek, hogy velem szemben ül. A kávé előttem gőzölög, és én belekortyolok, hogy felébredjek. Természetesen megsüti a nyelvem. Tiszta hülye vagyok!
-Kössssz...- mondom neki, de aztán elnevetem magam. -Isteni a kávé. - Mondom neki őszintén, mert az íze nagyon finom. Nem túl erős, mégis üt. Nem a hőmérséklete miatt.
Kérdőn néz rám, én pedig elmerülök a tekintetében. Aztán zavartan félre nézek. Nem lenne jó, ha félreértenénk egymást.
-Haragszol rám a kori-ügy miatt?- kérdezem halkan, és tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, mire jutottak tegnap este. - Csak addig vagyok képben, hogy beszélni akart veled, mint "férfi a férfival"... -Újra elnevetem magam, kissé megcsóválva a fejem. Eszméletlen a kissrác. Imádnivaló. Lehet őt visszautasítani? Kétlem. Főleg, ha a teljes tervet előadta.
Megint rá kell nézzek, tudjam, belőle ez milyen reakciókat váltott ki. Szeretném, ha nevetne. Ha oldódik a feszültség, talán könnyebben hozakodom elő a magam kis kérésével is...
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: DownTown Caffee: Daryl és Gwen    Hétf. Feb. 11 2013, 11:56

Ahogy azonnal ajkaihoz emeli a kávét, kissé riadtan kerekedik el tekintetem, s ajkaim is szóra nyílnak, figyelmeztetni akarván az ital hőmérsékletéről... ám elkések vele.
Apró, bocsánatkérő fintor szalad képemre a sziszegés hallatán.
- Kösz. De azért ne égesd szét a torkodat vele... - kuncogom némileg túllendülve bocsánatkérős zavaromon, miközben kerülöm a pillantását.
Most újra felé emelem tekintetem érdeklődőn, ahogy hallom a kérdését. Arcomra őszinte mosoly ül ki.
- Jajj, dehogy! Először mondjuk nem nagyon értettem, mit akar és mik a feltételek, de aztán csak sikerült dűlőre jutni. - Biccentek aprót mellé, megerősítésként, majd hirtelen eszembe jut egy momentum a beszélgetésből, amit lehet, Domi máshogy vett le kissé és nem biztos, hogy poénként érzékelte. Jobb biztosra menni.
- Bár, ha felhozza, hogy nekem is vegyél korit, azt próbáld meg kikerülni valahogy. - kuncogom.- Csak egy vicc volt, de félek, túl komolyan vesz mindent még, amit hall... - szélesedik ki bocsánatkérően mosolyom. Noha régebben szerettem korizni, sokat jártunk is a bandával. Daryl pontosan emlékezhet erre, ezekről meséltem - már a publikus részeiről - kicsit a fiamnak, de nem sikerült "elrettentenem" a dologtól.
Minden esetre bízom Darylben, hogy vigyázni fog a saját fiára. Ha már rám nem vigyázott anno...

// Bocsánat, hogy eddig nem írtam! :$ Smile //

_________________
There’s a little bit of devil in her angel eyes
She’s a little bit of heaven with a wild side

(link)
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: DownTown Caffee: Daryl és Gwen    Hétf. Feb. 11 2013, 12:32

Mindenképpen beszélnem kell Gwennel. Elsősorban Domi miatt. Mindenképpen Domi miatt, és nem csak a koriügy kapcsán.
Kicsit feszélyezve érzem magam. Miért van ez? Az utóbbi hónapokban gyakrabban látom őket, találkozgatunk. Korábban csak évente néhányszor (legálisan), és sok apró alkalommal (illegálisan)...
Gwen rendes lány. sosem gördített akadályt az utamba, ha megjelentem, jelentkeztem, és a veszekedéseink egy része is elkerülhető lett volna, ha... Mindegy, a múlton már kár rágódni. Egy hibát csak száz jóval lehet kiváltani, dolgoznom kell még az ügyön, nem is keveset.
De most itt vagyok, vele szemben, és annyira izgatott vagyok, mint utoljára 17-18 évesen, amikor először megláttam. Bennem megállt akkor az ütő...
A kávé megégeti a számat, talán ez térít észhez, húz vissza a jelenbe. Zavartan rötyögök, magamon. Nevet ő is, egy picit, bár nem néz rám. Számtalan dolgot kérdeznék, mégis Domira terelem a szót. A tegnap estére...
Mosolyogva néz rám és meséli el, milyen szócsata folyt közöttük. Mosoly ömlik szét az arcomon, ahogy beszél, majd komorodom el. Szavaiból azt veszem ki, nem akar csatlakozni hozzánk. De hogy került ez szóba? Vajon Domi emlékezni fog rá? Meg kellene tudnom...
-Értem- mondom kurtán. Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezniük, de a terveimet némileg keresztezi, amit magáról tett hozzá. talán próbálkozhatom másképp is, Domi által. Hiszen kérésem őszinte, nem álca, valóban akarom.
-Gwen... Adnál lehetőséget...- keresem a szavakat. Most újra kell fogalmaznom, mert amit akartam, azt nem lehet, de Domi még mindig nagyon fontos nekem.- Adnál lehetőséget, hogy többször találkozhassam vele?
Ha valakit sikerülne felvenni az üzletbe, szabadidőm is több lehetne. Nem csak hétvégén, de hét közben is tudnék rá vigyázni, vele játszani...

- Szinte minden hétvégém szabad, és a hét 3 napján is csak 10 után kezdek. Szívesen tölteném vele az időmet, vagy vinném én a suliba, ha te...- kérve nézek rá. Tudom, hogy dolgozik, suliba jár, és csodálom érte, mégis milyen energikus. De tegnap fáradtnak tűnt. Miért ne aludhatna néha tovább? Reménykedve nézek rá. Most csak Domi van a szemem előtt, hiszen - ha nem is utasított el nyíltan- burkolt célzást tett rá, hogy nem kívánja a társaságomat. Nem erőltethetem rá magam...

// Hiányoztál. Örülök, hogy itt vagy! //
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: DownTown Caffee: Daryl és Gwen    Szomb. Feb. 23 2013, 20:37

Ahogy a szavakat keresi, kedvem lenne meg se várni, mire kérne lehetőséget, szavába vágva közölném, hogy igen, adnék! Akármennyit adnék neki újra és újra, nem törődve vele, hogyha esetleg csalódnék benne. De a büszkeségem - vagy a nővéremé? - visszatart ettől a közbevágástól.
- Daryl ez... roppantmód jól hangzik! - szélesedik ki mosolyom - De akkor mi marad nekem belőle? - nevetem el magamat, ahogy rá nézek. Sosem tudtam ellent mondani ennek a zöld, veséig hatoló pillantásnak, vagy legalábbis csak nagyon nehezen és őszinte leszek, így évek múltán is ugyan olyan hatással van rám, mint régen... ez pedig valahol ijesztő, ha belegondolok.
- Egyébként tényleg nem tartom rossz ötletnek, csak érdekes lesz így délután odaállnom a bébiszitter-jelölt elé és közölni, hogy bocsi, de az apja elsőbbséget élvez. - Szusszanok, kissé ráharapva ajkam szegletére, ami annak látható jele arckifejezésemen túl, hogy erőteljesen gondolkozom.
- Mit szólsz ahhoz, hogy a mostani időpontokon felül néha vihetnéd reggel suliba? Akkor azokon a napokon nem kellene Beth-nek és én is nyugodtabban vállalnék délelőtti műszakot itt. - Túl sokkal tartozok a nővéremnek, mostmár igazán élhetné a saját kis magán életét. Igazából pár hónap és összejön remélem a pénz is egy kisebb lakásra kettőnknek. Neki még nem mondtam, de szeretnék végre a saját lábamra állni és külön költözni Domival karöltve. Nem messzire Beth-től, de legalább ő is és mi is kaphatnánk némi privát teret, mégis ott lennénk egymásnak, ha úgy adódik. Daryl felajánlása még jól is jön ebben a tervben, hisz így tényleg nem a nővérem reggelei lennének leterhelve.
- A délutánok pedig opcionálisak. Ha nem érnék rá valami miatt, felhívlak és megbeszéljük. - Kedvem lenne mondani, hogy vagy egyszerűen felhívom, hogy csatlakozzon hozzánk, de azt valahogy túl nagy falatnak érzem és a vállamon ülő angyalocska el is rebbenti a gondolatot menten az elmémből.
- Ehhez mit szólsz? - tekintek végül kérdőn rá.

_________________
There’s a little bit of devil in her angel eyes
She’s a little bit of heaven with a wild side

(link)
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: DownTown Caffee: Daryl és Gwen    Szomb. Feb. 23 2013, 21:56

Kissé feszengve kezdek bele a mondandómba, főleg, hogy az a terv, miszerint vele is szorosabbá tehetem a kapcsolatom, egy mondata miatt máris kútba esik. Nos, ha ő nem is akar velem több időt tölteni, nekem Domi ugyanolyan fontos, és akkor legalább arra adjon lehetőséget, hogy vele találkozhassam többet...
Megörülök, hogy rögtön beleegyezik. Igazából meglep vele.
- Komolyan? - én is elmosolyodom. Hihetetlen, hogy ez ilyen simán megy! Aztán mégis mond valamit, ami bizonytalanná tesz, mindaddig, míg el nem neveti magát.
- Nem akarom teljesen elrabolni tőled, hisz rengeteget dolgozom... De délelőtt lesznek szabad óráim, és akkor te... - Nem mondhatom meg, mit csináljon a szabadidejében, de ezt ő úgyis jobban tudja nálam.
- A jelenlegi állás szerint hetente háromszor tudnám elvinni suliba reggelente, és hétvégén szabad vagyok, ha csak be nem kell ugranom valaki helyett... Ha viszont behívnak, hétköznap kapok érte szabadnapot...
A bébiszitterről most hallok először, és mivel jelöltként beszél róla, ezek szerint még alkalom sem volt, amikor vigyázott volna Domira.
- Van lehetőséged válogatni? - a gyerekcsőszre gondolok. Nem lenne jó, ha egy kis buta tinire bízná Domit, bár a kissrác korához képest sokkal értelmesebb és meglehetősen kevés gond van vele. Bárki kapja meg az állást, nem lesz nehéz dolga.
- A délután nekem szinte sosem jó, Gwen , sajnálom...- nézek rá szomorúan. Ha tudná, mennyire szeretném, ha közösen tölthetnénk el némi időt!
Szeretném, ha újra megismerne. Levetkőztem egy csomó rossz szokásomat, megkomolyodtam, mondhatni, benőtt a fejem lágya, és őszintén megbántam, hogy akkor bajba sodortam és elhagytam őt.
Persze, megértem, hogy túl lépett rajtam. Nem is tehetett volna másképp. Nem csodálnám azt sem, ha a gyerek ellenére körbe rajonganák a pasik, mert most is gyönyörű. Fiatal, energikus...
- Gwen... - csúszik ki a számon, de nem merem folytatni. Miért van az, ha vele nézek szembe, elvesztem a bátorságom? Gyorsan ki kell találnom valamit- Örülök, hogy segítesz visszatalálni - (hozzátok, gondolom)- Domihoz. Nagyon szépen neveled..., minden elismerésem!
Nem találom igazán a szavakat. Nézném még egy kicsit, szótlanul, de ő munkaidőben van, én pedig nem akarok zavarni. Lassan búcsúznom illene, de nem akaródzik...
Vissza az elejére Go down
Gwen Hartfield
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : pincérnő, vokál-énekes
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: DownTown Caffee: Daryl és Gwen    Szomb. Feb. 23 2013, 22:46

Rábólintok a megjegyzésére. Komolyan így gondolom, elvégre ugyan annyira az ő fia is, mint az enyém és talán mi is megbékélhetnénk végre egymással.
Azt nem mondom, hogy lehetnénk barátok, mert sosem ment igazán nekünk az ilyesmi, mindig kicsit többek voltunk egymásnak és azt hiszem, ez már sosem fog megváltozni - erre a fiunk a biztosíték, ha más nem is.
- Akkor én mi? - jelenik meg bújkálós mosoly ajkaim szegletében a befejezetlen mondat hallatán. Tekintetem kérdőn fürkészi arcát, mígnem új mondatba kezd. Erre sem kapok már választ, azt hiszem.
A beosztására biccentek, kérdésére pedig lemondóan szusszanok.
- Ő lesz a hatodik már, aki megkeres. Ha benne is találok valamit, ami miatt nemet kell mondanom, akkor szerintem feladom a dolgot! - vagy elfogadom Izzie-t, bár a pletykáknak vele kapcsolatban biztosan van alapja, szóval...
Egy pillanatra bele is élem magam a közös délután gondolatába, de az angyalom, meg Daryl szavai gyorsan szétpukkasztják a fejemben kivirágzó képet.
- Oh. Akkor valami félreérthettem az előbb, bocsi. Minden esetre már az is hatalmas segítség, hogy délelőtt néha elugrasz vele a suliba. - Szélesedik ki mosolyom, igyekszem megnyugtatni arról, hogy minden oké ezzel kapcsolatban. Hisz így is van! Hogy pedig miért fogalmaztam "segítség"-ként meg a dolgot, az nem véletlen. Nem vagyok buta, valahol sejtem, hogy ez is benne lehet a dologban. Daryl zűrös pasas (volt?), de nem rossz ember.
Ha pedig tudná, hogy egy gyerek mennyire visszahúzó erő egy nőnél pasizás terén... de ő nyilván csak a másik oldalt ismeri. Le merem fogadni, hogy a park sztárjai Domival a magányos hölgyek körében, mikor leviszi játszani.
Amikor a nevemet kiejti, kérdőn tekintek felé. Mondata sutának tetszik, sejtem, nem így akarhatta befejezni, noha fogalmam sincs, mi is az, amit tényleg közölni akart.
- Köszönöm. Nincs nehéz dolgom egyelőre vele... majd ha serdülni kezd és olyan lesz, mint az apja! - nevetem el magam a képen, de benne van a pakliban a dolog. Észre sem veszem, hogy az idő milyen gyorsan telik és a munkatársak sem néznek már olyan jó szemmel ránk.

_________________
There’s a little bit of devil in her angel eyes
She’s a little bit of heaven with a wild side

(link)
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: DownTown Caffee: Daryl és Gwen    Vas. Feb. 24 2013, 00:46

Óvatosan próbálom megközelíteni a témát, hogy Domival többet találkozhassak, hiszen mint máskor, most is félek a visszautasítástól. Bár Gwen mindig is elősegítette a találkozóinkat, a nővére nem volt ilyen segítőkész. Soha. Ezért is jöttem be a munkahelyére, és nem náluk teregettem ki a lapjaimat, attól tartva, hogy netán majd a Sárkány közbeszól.
Gwent nagyon szerettem, mindig. Régen is, most is. De a nővérével sosem jöttem ki. Kezdetektől fogva gyűlölt, és ennek nem tudom az okát. De Gwen a végtelenségig szereti őt, és sokszor fejet hajtott az akarata előtt. Sokszor, velem szemben is.
Fura, de Gwent ettől még jobban szeretem, míg a nővérére éppen ezért neheztelek. Mert a helyzetet mindig kihasználja. Olyankor is, amikor -úgy érzem- nekem volt igazam. Gyanítom, hogy a legtöbb üzenetem kiforgatva adta át (vagy át sem adta) Gwennek, amikor vele nap mint nap találkoztam a suliban. Számtalanszor próbáltam vele beszélni, beszélgetni, de mindig ellenséges volt, és egy idő után feladtam. Akkor kezdtem leskelődni Gwen és Domi után. De ez régi sztori.
Most itt vagyok, és éppen abban állapodunk meg, hogy gyakrabban láthatom Dominicot. Félelmetes az öröm, amit ezzel okoz nekem. Vajon tudja? Félek, nem teljesen, mert az arcomon álca marad. Ha elárulnám magam, hogy többet is szerettem volna, talán még meggondolja magát. Pedig Domi nem eszköz a terveimhez. Szívemből szeretem, azóta, hogy megláttam őket a parkban... Istenem, milyen pici volt még akkor!
Nem válaszolok a kérdésére... Sem sérteni, sem bántani nem akarom. Az idejét úgyis úgy osztja, ahogy ő akarja. De a fejemben számtalan gondolat cikázik: te tovább élvezheted az ágy melegét, a kedvesed karjait... Mittudomén? Nem akarom felhúzni magam. Még az ággyal nem is lenne bajom. Csak ha más is van benne rajta kívül... Pedig könnyen meglehet, hogy néha ott alszik a barátja, nem igaz? Dehogynem.
Gwen éppen arról beszél, hogy milyen nehéz jó bébicsőszt találnia.
- Biztos vagyok benne, hogy sikerrel jársz. Ne legyél túl szigorú... Te is tudod, Domi szófogadó gyerek. A te nevelésed...- mosolygok rá. Csodálom érte, ahogy vele bánik. Domi is odavan érte.
Tisztázunk gyorsan egy félreértést, és közben elszólja magát.
- Valami gond van? - egy pillanatra összevonom a szemöldököm. Talán a nővére akadékoskodik? Úgy tudom, hogy néha ő viszi Domit a suliba, munkába menet, hisz többnyire ráér reggelente. De lehet, hogy kinevezték, több munkája van, vagy... Nem akarok most rá gondolni. Még csak szóba sem hozom, mert akkor megint veszekedni fogunk. Az a nő biztos vitatéma közöttünk.
Sóhajként csúszik ki a neve a számon, és már nem tudom visszaszívni. Így csak köszönetet mondok neki és megdicsérem, amiért ilyen szépen bánik a gyerekkel. Elmosolyodik, megköszöni, majd megszúr egy kissé....
-Hát igen, én... -borzolok bele a hajamba- Dominak már most több esze van, mint nekem akkor...- húzom el a szám, de el is nevetem magam, félszegen. Erre nem szabadna büszkének lennem. Sajna, nekem nem voltak jó szüleim.
-Mennem kell- nézek az órámra, pedig nem sietek sehová. Nem is mennék szívem szerint, de ő most munkában van. Tudom, mit jelent másokat helyettesíteni. Bármennyire kedvelik is, a türelemnek is vannak határai- Köszönöm...
Egy ötöst csúsztatok a csésze alá. Ennél sokkal többet érdemelne, nem csak a kávé miatt.
-Szervusz, majd hívlak..- állok fel és már indulok is. Egyetlen szavába kerülne, és sosem mennék el...
Igen, fel kell hívnom. Bár már most is meg tudnám neki mondani, hogy a hét mely napjain érek rá én, szeretném még hallani a hangját. És persze, azt sem árt tudni, mit szól az új akciómhoz a Sárkány. Bár az utóbbi hidegen hagy.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: DownTown Caffee: Daryl és Gwen    

Vissza az elejére Go down
 

DownTown Caffee: Daryl és Gwen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» the night is dark and full of... - Lio & Gwen

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-