Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Interesting meeting - Elaine X Roux X Lisbeth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elisabeth Perkins
avatarOktató
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Interesting meeting - Elaine X Roux X Lisbeth   Szer. Jan. 30 2013, 18:36Egy újabb némileg kimerítő, ám annál szórakoztatóbb nap. Jobb lenne, ha mondjuk nem kellene elhalasztanom egy órát összevont értekezlet miatt. Összevont, ahol minden tanszék minden oktatójának kötelező megjelenni. Kár, hogy túl szórakozott vagyok ahhoz, hogy megjegyezzem, mi lesz a téma, de úgyis hamarosan megtudom.
Belépek a tárgyalóba, szerencsére még szinte senki nincs itt. Természetesen kávé van a kezemben, és természetesen csak egy embert találok bent: Elainet. Széles mosollyal, ruganyos léptekkel sétálok oda hozzá, ma még nem is találkoztunk.
-Szia! Te emlékszel, miről lesz szó?-
Kérdezem kíváncsian, miközben leülök a mellette lévő székre, a kávémat meg egy jó korty után magam elé teszem az asztalra. A táskámat leveszem a vállamról, és kiveszem belőle a kis tükröt, hogy ellenőrizzem a külsőmet. Megigazítom a hajamat, megdörgölöm az arcomat, aztán szájfényt veszek elő.
-Egy haszna van ennek: itt lesz a francia. Istenem, olyan szép, hogy sírhatnékom van!-
Finoman megrázom a fejem, és felnyögök, bizony, nem hagy hidegen engem se, mint ahogy gondolom a nők java részét. Túl dögös. Túl... kapuzárásipánik-időszakban-lévő-szemtelenül-nyugodt pasi. Büntetni kéne!
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Interesting meeting - Elaine X Roux X Lisbeth   Pént. Feb. 01 2013, 10:16

Az élet kegyetlen! Annyira jól elterveztem, hogy mivel ma rövid napom van, szépen hazamegyek, veszek egy forrófürdőt, rendelek kaját, aztán ott tartom a pizzás fiút desszertnek. Erre mit látok? Hogy ma valami értekezlet van. Persze tudtam róla. Emlékszem, hogy mondták, csak tökéletesen elsiklottam afelett, hogy ez ma van. Így érthető, hogy teljesen ledöbbentem, amikor bejöttem a tárgyalóba és láttam a kiírást. A jó kedvem is pillanatok alatt szertefoszlott, és bár még lett volna időm, mégis csak durcásan levágtam magam az egyik székre. Ha ez van, akkor maradok. Mi mást tehetnék?
Előveszem a telefonom, és félig az asztalra fekve, kezdem nyomogatni. Cseppet sem érdekel, hogy én itt oktató vagyok. Lehet nekem is lazább napom, nem? Ahogy a kis ketyerét nyomogatom, átfut a fejemen, hogy talán valamelyik hallgatót felhívhatnám majd az értekezlet után, de aztán megrázom a fejem. Én ilyesmit nem csinálok.
Le is dobom a telót az asztalra, és épp azon gondolkozom, hogy kéne csinálni egy teát, amikor belép Elisabeth, az egyetlen értelmes ember, akire ilyenkor számíthatok. Mármint... a többiek is azok, de mégiscsak ő az, akivel a legjobban kijövök itt az egyetemen.
- Szia! Úgy nézek ki? Alig 10 percre jöttem rá, hogy ma van ez hülye értekezlet... Más terveim voltak mára.
Lemondóan sóhajtok, de azért barátnőm kap egy mosolyt, ahogy mellém ül. Neki már van kávéja - amit, fogalmam sincs, hogy tud meginni - és... most tényleg szájfényezni akar? Amint megszólal, már értem is, és mosolyogva fogom le a kezét.
- Drágám! Előbb idd meg a kávéd, különben ez - a szájfényre mutatok - teljesen felesleges lesz. És ha elsírod magad, csak bedaganak a szemeid, az meg nem éppen pasi-fogó.
Próbálom nyugtatni, és rákacsintok, remélem nem veszi rossz néven. De miért tenné? Inkább örüljön, hogy nem pályázok Mr. Olyanhülyekimondhatatlanfrancianevemvan-ra.
Gondolom én vagyok az egyetlen nő, aki nem zsong be a láttán. De mit csináljak? Nekem ő már... öreg. Persze, el tudom képzelni, hogy pár évvel ezelőtt mennyire jó pasi lehetett. Ha így közelítem meg a dolgot, akkor rögtön látok benne fantáziát. De az is biztos, hogy Elisabeth-hez jobban illik, mint hozzám. Ah, miken jár a fejem. Inkább csinálok magamnak egy teát. Fel is pattanok, és odamegyek a vízforralóhoz, keresek egy tiszta bögrét, beleteszem a teafüvet, és visszamegyek, amíg felforr a víz.
- Mit csinálunk, hogy ne tűnjön fel, azt sem tudjuk miről lesz szó?
Mert nyilván kellett volna valami elképzelésünknek lennie. Vagy nem? Sosem voltam jó az ilyesmiben. Persze improvizálni tudok, de egy percig sem szeretnék kukának látszani...
Vissza az elejére Go down
Cain Larouxe
avatarOktató
Életkor : 38
Foglalkozás : színész, rendező, színházi kritikus
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Interesting meeting - Elaine X Roux X Lisbeth   Hétf. Feb. 04 2013, 17:00

Órák letudva, este fellépés lesz a színházban - Tybaltot játszok, sokadjára - most meg reménykedek csak, hogy gyorsan végzünk ezzel a szerintem triviálisnak számító flashmobbal, amit hirtelen berendelt a szeretett igazgatónk.
Minden esetre praktikus embernek vallom magam, szóval az ebédemet - sajtos-sonkás szendvics a büféből és ásványvíz - magamhoz ölelve lépek be a terembe.
- Hölgyek! - intek képemen megjelenő félmosollyal, majd szórakozottan pillantok körbe. Annyi itt a szabad hely, csak győzzek választani!
Persze, nem is én lennék, ha nem használnám ki a helyzetet, hogy ilyen kevesen vagyunk még csak.
- Maguknak nem szóltak, hogy a kettes teremben volt a gyűlés? - kérdezem, még mindig az ajtóban szobrozva, noha már régen kinéztem magamnak a helyemet. A reakciójuk azért megér egy misét.
Ami azt illeti, elég felszínesen ismertem csak a kollégákat, kolleginákat, - talán ezért is könyveltem el a két barátnőt médialibáknak - de nekem ez így megfelelt, míg ők sem szemtelenkednek bele az én magánéletembe.
Lényeg, hogy megvártam a reakciót és aztán lőttem csak le a poént, hogy nyugodjanak meg, nem késték le és egyébként meg itt lesz. Mindeközben helyet foglaltam az ajtóhoz közel, az első sorok egyikében halált megvető lazasággal.
- Különben... tudják, hogy mire fel ez a villámcsődület? - fordulok féloldalasan a kettős felé érdeklődően.
Vissza az elejére Go down
Elisabeth Perkins
avatarOktató
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Re: Interesting meeting - Elaine X Roux X Lisbeth   Csüt. Márc. 07 2013, 09:57Próbálja megakadályozni a szájfénnyel való barátságom ápolását, mire ránézek furán. Értem én, hogy hülyének néz, de ne tegye. Rámutatok a papírpohár tetejére, a fedőre, amivel remekül lehet inni úgy, hogy a szájfény fenn maradt.
-Ugyan kedves, rutinos vagyok én már...-
Barátosnémra kacsintok, fejemben közben az esti darab jár, és összegzem az információkat arról, hogy kit kell majd ellátnom "jó" tanácsokkal. Amint végzek, elteszem a szájfényt, és a tükröt, és Elaine felé fordulok.
-Hümm... mondjuk értelmesen nézünk?-
Vetem fel ötletként, mint haditervet, majd hátradőlök a székben, és a fejemet is hátralógatom lazán néhány pillanatig, néha elég nehezen viselem ezt az iskolai kötöttséget, még ha lazább is a 8 óra munkaidő, mint máshol... veszem azt nem mindig 8. Aztán megérkezik teljes pompájában sírhatnékom tárgya, és közli, hogy lemaradtunk a megbeszélésről. Mindenfajta riadalom nélkül nézek Elainre, és elvigyorodom.
-Új haditervre lesz szükség!-
Hátradöntöm a széket a falnak támasztva, és nevetésben török ki, elvégre csak mi lehetünk ennyire szerencsétlenek, hogy elnézzük a termet. Hihetetlen... aztán a vigyorom egy pillanat alatt szertefoszlik, amint közli, hogy viccelt.
-Az előbb még jobban kedveltem magát!-
Közlöm némi bosszússággal, ami nem az ember, mint inkább a téma iránt ébredt bennem. De ezután ismét nevetni kezdek, amint bevallja, hogy nem tudja, mi a tárgya a mai csődületnek.
-Halvány fogalmunk sincs!-
Dőlök előre a székkel egy elkínzott nyögést hallatva, mert már most unom magam, mi lesz még ezután?!
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Interesting meeting - Elaine X Roux X Lisbeth   Csüt. Márc. 28 2013, 14:12

Jó, tudom, hogy ő sem kamasz lány már, és van rutinja az ilyesmiben, de azért ha pasizni akar az ember jobb biztosra menni. Én mondjuk nem rajongok az ilyen szájfényekért, szerintem egy rúzs, sokkal szexibb, de nem vagyunk egyformák, és az is igaz, hogy ami nekem jól áll, az nem fog neki is. Így amikor válaszol, csak elmosolyodom.
- Rendben, Te tudod...
Adom meg magam, és hagyom, hogy kikenje a száját, közben meg agyalok, mégis mi a francnak kell nekem ma itt maradni, és nem mondhatnám-e esetleg, hogy a nagymamám temetése van. Persze nem, mert szegényt már négy éve, hogy eltemettük, de tényleg nem akarok maradni. Ebből a szempontból rosszabb vagyok, mint egy tini.
Inkább vizet forralok, és teát készítek. Lisbeth szavaira, meg nevetni kezdek.
- Mint a középiskolában matek órán? - Bevágom a komoly, és értelmes fejet, és bólogatni kezdek, mutatva, mire is gondolok. Aztán újra elnevetem magam. Aztán megcsinálom a teám, és visszaülök Lisbeth mellé, pont mikor megérkezik a Francia. Tényleg kimondhatatlan neve van. És nem is biztos, hogy francia. Valóban nem olyan rossz pasi, de már nincs ott az a kisfiús ártatlanság a pofiján, és ettől nekem kevésbé vonzó. A szavai pedig megkönnyebbülést hoznak.
- Melyikünk volt rosszul? - kérdezem meg nevető barátnőmet, egy mosollyal az arcomon. Ma nagyon tininek érzem magam, és már épp nevetnék én is, amikor kiderül az egész átverés. Na, most utálom ezt a férfit! Viszlát jó kedv! Szenvedően az asztalra hajtom a fejem. Én nem tudok ezen nevetni. Sajnálom. És kicsit irigylem is Lizt. Pedig amúgy mindig vidám vagyok, de nekem holnap New Yorkba kell mennem, és még nem is pakoltam össze...
- Reménykedtem, hogy magam majd megmondja... - pillantok fel a franciára, és kicsit összeszedve magam, belekortyolok a teámba, majd az órámra pillantok. - Még 5 perc... Hol van mindenki?
Kérdőn nézek rájuk, ennél azért többen szoktak lenni egy értekezleten, és ha a többiek ellóghatják, akkor én is!
Vissza az elejére Go down
Cain Larouxe
avatarOktató
Életkor : 38
Foglalkozás : színész, rendező, színházi kritikus
Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Interesting meeting - Elaine X Roux X Lisbeth   Csüt. Május 30 2013, 09:02

A hölgyek laza nemtörődömsége, majd a meglepődött képe mosolyt csal szórakozott képemre.
- Ugyan már, Miss Perkins! - Szélesedik is ki, ahogy a nő szavaira felé tekintek.
Amikor pedig kiderül, hogy én sem vagyok jobb helyzetben náluk, kénytelen-kelletlen, de vele nevetek, elnézve a "kesergő" Elaine-t. Az ő kérdése teljesen jogos. Kissé megilletődötten pillantok körbe a teremben.
- Lehet, mégis elnéztük mind? Minden esetre, ha nem jönne senki két percen belül, a vendégeim egy igazi kávéra holnap. - A tanáriban levő automatás elég gáz amúgy is, na meg sosincs lefőzve elég... én meg bár értek hozzá, nem az egyetemen fogom ezt reklámozni.

Minden esetre bukom/bukják a kávét mert szépen lassan, ahogy az utolsó órák is véget érnek, elkezdenek befelé szállingózni az emberek és megkezdődik a véget nem érőnek tűnő értekezlet a költségvetéstől kezdve a HÖK munkájának lehúzásáig - ahol azért élesen a fiatalok pártját fogom és fel is szólalok ez ügyben - és a jövő tanévvel kapcsolatos megjegyzésekre is kitérnek...

// Elnézést, hogy miattam befagyott a játék, remélem majd máskor, más szituban haladósabbak leszünk. Smile //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Interesting meeting - Elaine X Roux X Lisbeth   

Vissza az elejére Go down
 

Interesting meeting - Elaine X Roux X Lisbeth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-