Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Daryl, Izzie jós(nő)-je

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Vas. Jan. 27 2013, 21:24

Néhány napja a pizzázóba betévedt egy vörös hajú lány. Rámenős volt, érdekes, vicces... Olyan lány, aki tudatában van szépségének és mégis áhítja a figyelmet. Olyan, aki a férfiakat csak birtokolni akarja, ameddig neki esik jól. Veszélyesnek tűnő, démoni nő, mégis vonz valami hozzá.
Nem akarok könnyű kalandot, bár azzal, hogy megadta a számát, ennek a lehetősége is felmerült bennem. Először ki akartam hajítani azt a cetlit... Aztán mégis zsebre tettem. Izzie... csak ennyit írt rá. Semmi hivatalos duma, hivalkodás, névjegy... Csak egy keresztnév és a telefonszám. És ami miatt felhívom... Talán csak a hangja utáni vágy. Vagy a mosoly a hangjában. Mert nagyon tetszett, ahogy nevetett...
Otthonról tárcsázom a számát. Csönd van. Fogalmam sincs, otthon van-e vasárnap este egy ilyen nő, mint ő. De ha meg sem próbálom, sosem derül ki, igaz? Bepötyögöm a számát és elképzelem, milyen reakciót fogok kiváltani a műsorommal, amit leadni készülök neki. Kicsöng. Behunyom a szemem, visszafojtott lélegzettel koncentrálok a szövegemre.

Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Vas. Jan. 27 2013, 21:54

Könnyed, laza vasárnap este, csajos kényeztetéssel Izzie-hercegnőnek, mert megérdemli az utóbbi napok után. Egyszerűen hulla fáradtnak érzem magam, ahogy bevállaltam még a plusz melót a suli mellé, de... piszkosul élvezem. Imádom csinálni, minden egyes pillanatát, még a toporzékolósakat is. Talán lassan sínen leszek, végre...
Szóval Bee tuti Gabebel lóg valahol, remélem még egy darabig nem jön haza. Jó hosszan zuhanyozok le, forró vízzel, kellően átmelegítve és felpezsdítve a pórusaimat, kitágítva őket, igazából kádban lenne király, de kollégiumban a kád... hát nincs, na, ilyen egyszerű. Be kéne újítani valakit, akinél van, és használhatnám.
Végzek a tussal, a hajmosással, törölközőbe csavarva mászok a szobába vissza, jó kis meditálós zenét indítok el a gépen, meg gyújtok néhány illatgyertyát, és felteszek egy uborkás arcpakolást. Elnyúlok az ágyon, épp kezdek teljesen ellazulni, amikor megcsörren a telefonom, Kelly üvölti az All I ever wantedet. Majdnem kiesek a bőrömből, konkrétan úgy megijedek, felkapom, az uborkák meg leesnek.
-Igen? Ó, a rohadt élet!-
Persze mondandóm második része a szökő ubikarikáknak szólt, de hát ezt a vonalban lévő valószínűleg nem tudja.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Vas. Jan. 27 2013, 22:19

Nem szokásom minden lányt felhívni, aki megadja a számát. És Izzie nem is hozzám való. Mert ő egészen más kategória. Nem csóró, mint én. Nem faragatlan tuskó, mint én. Nem egy lúzer, aki évekkel ezelőtt mindent elrontott, ami szép és jó lehetett volna.
Izzie az a tipusú lány, aki körömszakadtáig harcol azért, amit el szeretne érni, így gondolom. Kifejezetten ezt sugározta a fellépése, a viselkedése. Talpraesett, agilis. Talán -számomra- egy kicsit erőszakosabb is, de valószínűleg megvan az oka, hogy miért ilyen.
Most viszont, ahogy a száma a kezembe kerül, nem ezek a dolgok a legfontosabbak. Emlékszem a mosolyára, a nevetésére, mely őszintének tűnt, és amiből kapni szeretnék még. Szeretem, ha az emberek körülöttem mosolygósak.
Amikor feltárcsázom, az utolsó szavai csengnek a fülemben, miszerint egy jósnőre lenne szüksége. Nagyon koncentrálok, hogy minden neszt, rezdülést azonnal le tudjak reagálni. A hangját rögtön megismerem, de aztán bosszúsnak tűnik. Egy pillanatig gondolkodom, nem is szólok bele a kagylóba, az egész rossz ötlet volt, de aztán...
-Darylia vagyok, egy távol keleti jósnő- kezdem elváltoztatott hangon- és azért hívlak, kedves lányom, mert a csillagok erre buzdítottak....
S mielőtt beleszólhatna, az ösztöneimben bízva folytatom:
-Feküdj vissza, édes lányom, és csak lazítsd el a tagjaidat! Engedd, hogy áthason a pozitív energia, amit a vonalon keresztül küldök neked!
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Vas. Jan. 27 2013, 22:31

Meghallom a hangját, megtalálom az uborkákat, és őszintén szólva, először nem tudom, hogy kivel beszélek, és mit tegyek. Nem ismerem fel a hangot, aztán amikor tovább beszél, hirtelen leesik a dolog, ahogy az uborkák is a kezemből, miközben nagyon vigyorgok. Daryl... hmm, hát mégsem hagyta annyira hidegen a találkozásunk, mint ahogy kinézett a dolog!
-Igenis értettem.-
Mondom, azonnal beleegyezve a játékba, és elnyúlok az ágyon, behunyom a szemeimet... biztosan az én hibám, hogy ilyen körülmények között, ebben a pozícióban a szextelefonálás hamarabb eszembe jut, mint az asztrológia. Kuncogni kezdek, de aztán gyorsan elhallgatok, nehogy véletlenül rosszat csináljak, és Darylia jósnő korholását kelljen hallgatnom.
-Hú, ez tényleg nagyon pozitív.-
A hangom elbűvölt, én meg fészkelődöm, mert még mindig inkább az erotikus vonal jár a fejemben, mintsem a jósolgatás. Ilyenek vagyunk, én, és a fantáziám.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Vas. Jan. 27 2013, 22:45

Tudom, hülye vagyok, hogy mégis felhívom a lányt, akitől talán tartózkodnom kéne, de mindenáron meg akarom nevettetni. És azt is el akarom neki mondani, hogy nem őt utasítottam el a pizzázóban, csak... benne a nőt. Legalábbis akkor, ott, első találkozáskor.
Én nem vagyok gömbvillám típus. Becsapódni, letarolni mindent, elhúzni... Nem.
Szeretném, ha megismerkedhetnénk jobban, ha engedné ezt, egészen másképp tudnám nézni. Ha engedné, hogy önmagát lássam, ne csak azt a valakit, aki játszik. Mert a pizzázóban egy pillanatra... azt hiszem, megtörtént, és akkor vált igazán szimpatikussá.
Egy jósnőnek adom ki magam (hiszen erre vágyott, nem igaz?), és a bemondott nevemmel célzok csak rá, ki is vagyok valójában. Ha emlékszik még rám, talán kapcsolni fog, és leesik neki, ki is hívta valójában.
Ha mérges lesz, vagy lecsapja a telefont, nem jelentettem semmit a számára, és én is eldobom a számát. Mintha mi sem történt volna. De a kezdeti bosszúság után minden megváltozik. Hallom a mosolyát. Fura, mi?
Belemegy a játékba, és búgni kezd a hangja, és ahogy elképzelem... Nos, már bánom, hogy nőként hívtam fel. Vannak férfi jósok? Biztosan. De ezt már elcsesztem...
- Úgy... nagyon jó...- folytatom, bár a hangom már nem az igazi- Ugye sötét van a szobában, ahol fekszel? Olts le minden lámpát! -adom ki az utasításomat.
Én is eldőlök az ágyamon. Tökéletes sötétség vesz körül. Igyekszem ráhangolódni a lányra...
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Hétf. Jan. 28 2013, 00:00

Őszintén meglep a hívása. Nem számítottam rá, sem most, sem máskor. De mint ahogyan azt az élet már sokszor bebizonyította, tud meglepetéseket okozni. Ez a férfi számomra csak egyre több, egyre nagyobb kérdőjel. A pizzázóban nem úgy tűnt, mintha kifejezetten vevő lenne a társaságomra, és a poénjaimra. Ami mondjuk nekem nem akadály, engem annyira nem izgat, mert hát, mint tudjuk, nem vagyok normális, de azért hogy még ezek után fel is hív?! Tényleg nagyon meghökkentő, és... örülök neki. A hívásának. A hangjának. Darylia jósnőségének.
És a dolog csak egyre izgibb kezd lenni, ahogy a hangja megváltozik, és valamivel mélyebb lesz. Már a hangszíne, amire elváltoztatta, az is vicces volt, na de ez? Megint kuncogok, alsó ajkamat beharapva. Határozottan izgatott vagyok ettől a telefonhívástól... na ne, nehogy már egy hibban pipi legyek, akit ilyen könnyen elvarázsolnak! Térj észre, Izzie, vadász vagy, nem zsákmány!
-Oh, oké, pillanat.-
A gondolataim eltávoznak egy messzi messzi galaxisba, mármint az előbbiek, amikor kéri, hogy oltsak le mindent. Leteszem a telefont magam mellé, az majd világít, és visszatalálok, felkelek, hogy elfújjam a gyertyákat.
-Kapaszkodj, törcsi!-
Igazítom meg a magam módján a rám tekert, távozni készülő anyagot, majd átsasszézok a szobán, és elfújom a gyertyákat. Csak a zene maradt halkan, de nem bánom, amúgy se nagyon tűnik fel telefonálás közben, hogy szól. Visszafekszem, és a fülemhez veszem a telefont.
-Kész. Most jön a szeánsz?-
Megint kuncogok, ki tudja, hányadszor, ahogy elképzelem, milyen rituálét fog kitalálni... bára hangszínéből ítélve nem ez lesz a sorsom.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Hétf. Jan. 28 2013, 00:22

Hülye vagyok... Felhívom.
Aztán már nem is bánom, hogy hülye voltam. Rögtön belemegy a játékba, ezek szerint vagy tudja ki vagyok, vagy nem is érdekli, de ki van éhezve egy kis beszélgetésre. No de ilyenre? Fingom sincs, hogyan is folytassam, igazából nem számítottam rá, hogy így fog reagálni. De ha már így kezdtük...
Arra kérem, oltsa el a lámpákat, ha égnek, és tulajdonképpen meglep, amiért szót fogad. Talán csak azért, mert én úgy képzeltem, hogy ő is majdnem a teljes sötétségben fekszik.
(Feküdt egyáltalán, amikor hívtam?)
Talán csak egy pillanattal tovább van távol, mint ahogy számítok rá (fényárban úszott a lakás, vagy gyertyákat kellett elfújkálnia?), de közben hallom, hogy mit mond (nem nekem) és hogy milyen zene szól a háttérben, és ez segítségemre lehet...
-Szeánsz?- kérdezek vissza. -Ahhoz ott kellene lennem...
Elnevetem magam.
-Zavarba jönnék, ha egy szál törölközőben látnálak, frissen mosott hajjal- utóbbi csak tipp, de remélem ráhibáztam. A lányok valamiért imádnak gyakran hajat mosni.
Magamat meghazudtolva mégis elképzelem... Egy fürdőlepedőbe csavarva, vizes hajjal... Nem, nem, mégse! A haja is be van tekerve egy törölközőbe. Úgy néz ki, mint egy turbán, de Izzie így is nagyon szexi, főleg, hogy csak a Hold süt be az ablakon, és szinte csak az árnyvonalait látni, ahogy elnyúlik az ágyon...
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Hétf. Jan. 28 2013, 08:49

Ha tudnám, mi meg nem fordul a fejében, miközben én elfújom a gyertyákat, nagyon jót nevetnék rajta. De komolyan, ilyeneken agyalni?! Mókás!
-Mi tart vissza?-
Kérdezem inkább viccesen, mint kihívóan, mert még nem gondoltam át a szavak jelentését úgy igazán, valahogy most lassabban kapcsol az agyam, nincs igazán a segítségemre, pedig ezt húú de kacéran is mondhattam volna, és mennyivel jobb lett volna! Mármint szerintem. Ha úgy mondom. Úgyhogy most már figyelek, és koncentrálok! Na persze, majd miután nevetett. Olyan simogató a hangja, hogy beleborzongok. Franc!
-Ne aggódj, a törcsi jobban zavarba jönne, mint te... nem szokott férfiak társaságához!-
Izzie, ügyes vagy, végre megtaláltad a finoman kihívó, kacér hangszínedet, és hanghordozásodat, ami pont annyival sejtet többet, amennyivel kell, hogy érdekes legyél, és érdekes legyen a beszélgetés. Így képzelem. Vajon jól képzelem? Ajaj, ha már megkérdőjelezem magam, az... nem jó. Nagyon nem jó.
-Darilya jósnő, maga istenadta tehetség, kérem, mondja meg, mikor lesz új pasim, kitől lesz hat gyerekem, kutyám kertesházzal?-
Kérdezem kuncogva (vajon számolja valaki?! Odafent mondjuk? Nevetséges vagy, Iz!) a hajmosásra utalva. Az is megvolt, természetesen.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Hétf. Jan. 28 2013, 09:09

Akaratom ellenére más irányt vesz a beszélgetés. Alapelveimet felrúgom (én vagy ő, vagy inkább mi), mert abból az elhatározásból, hogy csak jókedvet csinálok neki, valami más lesz...
-Leginkább az alapelveim, Izzie, kedves. - Mondom nagyon határozottan, de bele is sóhajtok a telefonba, mert az alapelveim néha megkeserítik az életem. És nem érdekel, hogy a kérdést viccnek szánta, talán így a legkönnyebb elmondani, hogy nem utasítom el. Egyáltalán nem. Csak időre van szükségem...
-Nem is tudtam, hogy a törölköző is zavarba tud jönni. Főleg tőlem. Van rajtam vagy bennem valami, ami erre készteti őket? - kérdezek vissza. Aztán hozzáteszem- Csak jó nevelés kell neki. Legyen erős és határozott. Megingathatatlan. Különben még a postástól is megijed!
Az klassz, hogy mosoly van a hangjában. Én is rötyögök a sötétben. Elképzelem, ahogy frászt kap a türcsije, és sikítva megadja magát... (leesik róla)... Jaj, ezt inkább nem lett volna szabad elképzelnem!
- Drága lányom- mondom újra a jósnő hangján- ilyen pasid nem lesz soha. A hat gyereket még tudnám garantálni, de valami gnómnak kellene lennie, hogy kutyát is szülj neki, és még kertesházat is...
Szándékosan értem félre a kérdést. De ez is jó móka így. Neki vajon tetszik?
-Kutyát, házat inkább vegyetek közösen!
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Hétf. Jan. 28 2013, 09:32

-Helyes, az alapelvek fontosak. Nekem is van soksok... például: ne igyál kávét a gép előtt hajnali 7 óra 35 perc 16 másodperckor, mert a falnak fogod vágni emailolvasás közben, ami a főnöködtől jött AZONNAl tárggyal. Ez egy nagyon fontos alapelv.-
Elviccelem, naná, nem is én lennék. Csak mantrázom magamban a másik alapelvemet: ne vedd komolyan! Nem szabad komolyan venni, nem-nem, de nem ám, mert annak rossz vége lesz. Szóval igyekszem magam tartani a szabályaimhoz. Vannak, attól tűnök olyan határtalannak és gátlástalannak, általában.
-Igen, van, túl... igéző a tekinteted. És nagyok a kezeid. Ezt törcsi üzeni, most súgta a fülembe... minden pasival ez a gondja. Hogy túl gyorsan tépik a törcsit, és törcsi ezt nem szereti.-
Magyarázom nagy komolyan, még nem teszteltem, mennyire tetszik neki a gyerekesség. Mondjuk, miért is kéne, hogy érdekeljen, hogy tetszik-e neki? Hajhaj... Darylia jósnő, kiteríthetné végre a kártyáit, és elárulhatná, hogy miért is beszélgetünk percek óta... hogy mi a célja.
-Meglátom, mit tehetek, de szerintem már semmit... azt mondják, kiskorában kell nevelni, mint a kutyákat.-
Nevetgélek (igen, ez a kuncogás szinonimája, kezdem unni... hogy így reagálok; hogy rá reagálok így), aztán a következő szavaira meg hangos nevetésben török ki. Visszagondolok arra, amit mondtam, és tényleg, rettentő félreérthető!
-Azt hiszem, megfogadom a tanácsát, Darylia, maga tényleg mindent tud!-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Hétf. Jan. 28 2013, 10:09

Elsodródunk... Már ez is átmegy flörtbe, pedig nem ez volt a célom.
De most ezt sem bánom, mert a hangja mosolygós, és viccel... és ez mennyire távol áll attól a beszólástól, mint amikor felvette a telefont! Ettől a tudattól nekem is jobb kedvem lesz.
És a válaszomra nem kérdéssel reagál, hanem sorolni kezdi a sajátjait. Ó, ez most nem jó? Mert nem vesz komolyan. Vagy simán kinevet?
- Az az üzenet bármikor jöhet. Ha rossz, mindig az, független a napszaktól. A kávé meg kihagyhatatlan, hogy normálisan beinduljon a nap...- ez nem teljesen így van, de ez most lényegtelen.
És hogy miért jön zavarba tőlem a törölközője? Érdekes választ kapok. Igéző a tekintetem? Na, ezt sem mondták még soha.
- Kérem szépen, add át neki, hogy nem az agressziómról vagyok híres. Soha nem tépném le, hacsak ő maga nem kér meg rá...- későn veszem észre, miről is hablatyolok éppen. Ez a beszélgetés már erősen szexuális töltetűvé kezd válni. - És biztosan nem vagyok olyan, mint a többi. Ahogyan belőled sincs egy tucat. Éppen ezért...
~Éppen ezért ne is úgy bánj velem.~
Visszafojtom a gondolataimat. Nem lenne jó, ha tudná, hatással volt rám. Akaratlanul is másképp viselkedne, egy kalap alá venne a többi pasival, akivel találkozik. Én nem akarok egy lenni a tucat közül. Ha ismerni akar, ismerjen meg.
-Szép szóval, kedveskedéssel és főleg a jó tapasztalattal meg lehet fordítani a rossz véleményt, előítéletet is. Csak türelem kell hozzá- mondom szelíden. Ezek szerint a legtöbb férfiről lesújtó véleménnyel van. Csak kihasználják, úgy érzi?
Aztán újra nevet, mert a rosszul megfogalmazott kérdésébe én alaposan bele kötök. Csak az ő érdekében. Ne szüljön már kutyát, házat! Fájdalmas lenne...
- Naná, hogy minden tudok- hagyom rá nevetve. Aztán még visszakérdezek- A gyerekek nemi eloszlására nem vagy kíváncsi? - A legtöbb lány, ha gyerekekről beszélgetünk, mindjárt csillogó szemmel közli, hány fiút és hány lányt akar. Izzie más volna? Neki csak az számít, hatan legyenek?
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Szer. Jan. 30 2013, 23:12


Egyre furcsább lesz ez a beszélgetés, ami engem annyira nem lep meg, mert én furcsa vagyok, vállalom, és elfogadom. Neki időnként a hangjában hallok valamiféle kétkedést, vagy meghökkenést, de hogy ez minek szól, azt nem tudom pontosan meghatározni, sőt, arra se vennék mérget, hogy jól azonosítom, amit a hangjából kihallok, nem ismerem még eléggé.
Most először szakad mega beszélgetés néhány néma pillanatig. Nem fejezi be a mondatot, de így is sejtem a végét. Átjön az üzenet...

-A piacon nem ezt mondták. A halpiacon.-
Igyekszem gyorsan elütni a dolog élét, és ha most itt lenne, látná, hogy az arcom elárulja a zavaromat, mert elvöröödtem. Nem akarom, hogy rosszra váltson a hangulat, ezért nyögöm be, ami először eszembe jut.
-Türelemből nekem nagyon kevés adatott, Darylia...-
Miért mondom ezt neki? Miért mondom ezt EL neki? Nem értem... és nem értem, hogy miért beszélünk egyáltalán ezekről a dolgokról. Nem hiszem, hogy kéne, nem ismerjük eléggé egymást, és ő egyszer már lekoptatott, még ha nem is ütött ez szíven, mert nem vagyok egy harmatlelkű leányka, mégis... áh. Ez is bonyolulttá kezd válni.
-Nem, köszönöm, szeretem a meglepetéseket.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Csüt. Jan. 31 2013, 00:59

Darylia kezd elhalványulni, már meg sem próbálom elváltoztatni a hangom, fekve nagyon fárasztó. Amúgy is rögtön levette, ki vagyok, és a beszélgetésünk is nem "üzleti", hanem...
Milyen is? Azért hívtam, mert meg akartam nevettetni. De miért? Néhány napja bánatos volt. Egy telefonhívás miatt (az apjával), vagy miattam, vagy kettőnk miatt... Legalább az én részemet kisebbíteni akartam. Érdekes lány, a számát talán ezért nem tudtam kihajítani. Másokéval rögtön ezt tenném. Még így is gondolkodtam...
Szóval, vegyük úgy, csak próbálkozom. Próbálkozom jó kedvre deríteni valakit, akinek -lehetséges, hogy éppen- nincs is rá szüksége. De ha hallom a hangját, vagy hallom nevetni, tudom, hogy minden rendben van. És még az is lehet, elindul valami. Talán jobban megismerhetem. Vagy ő lesz kíváncsi rám. Nem csak egy pasi leszek, igéző szemekkel...
-Piacon? A halpiacon?- megakad bennem a levegő- Ne haragudj, ezt nem értem.
Melyikünkről beszél? Mire céloz? Valóban nem értem. Nagyon remélem, hogy választ kapok a kérdésemre, enélkül mit sem ér az egész. Fontos tudnom, hogy melyikünket tartja, vagy tartják mások tucatból egynek. Sem róla, sem magamról nem képzelem ezt.
Szóba kerül a türelem, mint elengedhetetlen tulajdonság ahhoz, hogy az előítéleteket meg tudjuk változtatni. És nagyon fontos dolgot árul el magáról.
- Akkor még nem találkoztál olyannal, akiért érdemes türelmesnek lenni...- hívom fel a figyelmét egy tényre, mely nem elhanyagolandó. - Nem mindenki érdemli meg a türelmet. Ez olyan adok-kapok játék. Csak akkor működik, ha oda-vissza van belőle...
Elgondolkodom. Ha türelmetlen lennék, hol tartanék? Soha nem végeztem volna el a gimit, nem jutottam volna be a főiskolára, sosem találkozhattam volna a fiammal, ... feladnám az álmaimat... Mindenhez türelem kell...
Fura a hangja, és csak attól lesz újra nevetős, amikor a gyerekekről beszélünk.
-Meglepetések... Remek! Ez a legjobb hozzáállás! - újra mosoly van a hangomban, mert ezt én is így gondolom. Számtalanszor hallok olyat mennyire akarnak kislányt vagy kisfiút az ifjú házasok... Vajon nem úgy örülnek majd, ha mégsem olyan nemű babájuk születik? Nekem csak az a fontos, hogy szeressem azt a lányt, aki a gyerekeim anyja lesz, és nem számít akkor, hány lány, és hány fiú születik majd. A lényeg, hogy harmonikus, boldog családi életünk legyen!
- Neked, édes lányom, nincs testvéred, ugye? - térek vissza kicsit Daryliába. Ha igazak a megérzéseim, egyke. De vajon hol az anyja? Eddig csak apáról hallottam...
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Csüt. Jan. 31 2013, 01:18


Elnevetem magam az értetlenkedésére, ahogy fekszem az ágyon, felhúzom a lábaimat, mert a nyújtott már kényelmetlen, és beharapom az alsó ajkam is. Mérlegelem, tényleg nem érti-e, de a hangjából úgy tűnt.
-Hát a halpiacon... tudod, a választékot az ellenkező nemből, vagy abból a nemből, amelyik iránt érdeklődsz, szokták halpiachoz hasonlítani. Vagy legalábbis a másik felet halnak... sok hal úszkál még a tengerben, meg ilyenek. Nem mondták ott, hogy nincs belőlem egy tucat.-
Így már talán érti, amire céloztam, bár én magam nagyon különlegesnek tartom magam, igazából, azért pótolhatatlannak nem. Nem neki, akit nem is ismerek. Meg eleve... olyan túlzó állításnak érezném ezt. De szerintem ő sem erre gondolt.
-Igazad lehet... bár én eddig azzal magyaráztam, hogy hiányzik belőlem a türelem-gén.-
Vajon mire célzott mindezzel a türelem dologgal? Úgy érzem, haladunk valami felé... remélem, jól érzem. Olyan izgalmas ez a beszélgetés, igazán tetszik, ahogy átjár az egész.
-Nincs testvérem, de az arcomból hamarosan kettő lesz, ha nem mosom le a pakolást!-
Még szerencse, hogy csupa természetes alapanyagot használtam fel hozzá, de már érzem, hogy kezd folyni az arcomról, plusz jóval a kellő időn túl maradt fent, szóval el kellene távolítanom már. És ezzel talán kiugraszthatom a nyulat a bokorból is, és kideríthetem, tulajdonképpen mi célja volt a telefonhívásnak.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Csüt. Jan. 31 2013, 03:10

A halpiacos hasonlatot nem értem. Mert felvilágosít, mit jelent, de még most sem fogom fel. Ez is egy olyan dolog, ami kimaradt az életemből. Talán éppen akkor kerültem az iskolát, amikor ezt tanították. Mindegy.
-Biztosíthatlak róla, hogy hozzád hasonló lánnyal még nem találkoztam- próbálom a saját érveimmel meggyőzni. Ugye, ő sem hiszi el, hogy sok hozzá hasonló lány szaladgál az utcákon? Még a világon se! Ebben biztos vagyok.
Nem teszem hozzá, hogy minden emberről így vélekedem. Az talán illúzióromboló lenne a számára. De mindenkit valami más miatt kedvelek vagy szeretek. Mindenki a saját különlegessége miatt tetszik. Mindenkiben találok vagy (rosszabb esetben) keresek valamit, amiért egyedivé válik a számomra, amiért szerethetem, amiért rá mosolyoghatok. Minden ember szereti, ha mosolyognak rá, ha szeretik. Önbizalmat ad. Erőt. Kitartást. Bátorságot... és még ezernyi mást. Nem könnyebb úgy nekivágni a napnak, ha mosolygunk? Szeretem a mosolyt. Adni és kapni. Nekem a mosoly a hajtóerőm.
-Ácsi, kisasszony. Mindenkiben megvan a türelem-gén. Különben toporzékoló kislány maradtál volna, amilyen 5 éves korodban voltál, amikor nem kaptad meg (rögtön!) azt a szőke babát, amit megláttál a kirakatban... - hatalmasat blöffölök. De múltkor, útban hazafelé éppen egy ilyen jelenetbe botlottam bele. Simán el tudom képzelni, hogy gyerekként Izzie-vel is előfordult hasonló... -Szóval, a türelem bennünk van. Csak olykor elássuk magunkban, jó mélyre, azt gondolva, arra nem is lesz már szükség... Hamarosan akad valaki az életedben, aki megtanít rá, hogyan is tudod kihasználni a türelmedet...
Ó, bárcsak így lehetne! Szívesen megtanítanám egy-két dologra. Legelőször önmagát becsülni. Türelemre tanítani abból a célból, hogy megvárja, amíg neki udvarolnak, ne ő támadjon le másokat. Türelemre az udvarlásban, hisz nincs ellenemre, ha egy lány mutatja ki a tetszését... de nem mindegy, hogy hogyan!
Aztán egy kicsit személyesebb témák felé eveznék, de akkor leráz. Hogy valódi az indok vagy sem, nem tudom. Remélem, hogy nem belőlem sokkalt be. Vagy mégis messzire mentem? Érzem, hogy eljött az elszakadás ideje, így elbúcsúzom tőle:
- Drága lányom, utolsóként fogadd meg egy tanácsom: Nem mindig a keményre sütött tészta a legjobb választás!
Nem tudom, hogy adta ki ezt az agyam. De utólag átgondolva sem mondhattam volna jobbat. Ebben aztán volt célzás, nem is kevés. És értelmezheti többféleképpen is. Tulajdonképpen nekem bármelyik megfelel. Mert én ott leszek, mint pizzásfiú, és ott leszek, mint... barát? Ez most csak rajta múlik.
Még a fülemen tartom néhány másodpercig a kagylót, aztán lerakom. Még mielőtt valami meggondolatlanság is kicsúszik a számon. Csak amikor már helyén van a kagyló búcsúzom el tőle, másképp...

Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   Csüt. Jan. 31 2013, 11:25


Még nem találkozott hozzám hasonlóval... hűha. Hát ez aztán... mi is pontosan ez? Bók? Csajozós kábítós szöveg? Annak tűnik - utóbbinak. Azért a csendemből nem lehet tagadni, hogy hatással van rám. Nem tudok erre mit mondani, mármint több ötlet is eszembe jut amivel leüthetném a labdát, de nem tudom eldöntni, melyik legyen, szóval végül hagyom a levegőben az elakadt lélegzetemmel együtt.
-És honnan tudod, hogy nem toporzékolok a mai napig kirakatok előtt az apukámnak szőke babékért?-
Kérdezek vissza, mivel ezt a játékot ketten játsszák. Én pedig tényleg nagyon-nagyon türelmetlen vagyok, az eseteknek mondjuk 110%-ában. Csak a csapongó figyelmem óv meg időnként a spontán kisülésektől izgalmamban, mert az aktivizálódik, és eltereli a fókuszt.
-Oké, hiszek neked.-
Mondom végül a türelemről alkotott és megosztott nézeteire, de azért továbbra is szkeptikus vagyok. Engem? Türelemre? Hát ember legyen a talpán, miután édes szülém nem tudtak rá megtanítani... és miért is kéne, hogy tetsszen nekem, hogy valaki meg akar változtatni? Már eleve a feltételezés kicsit felháborít, szóval inkább nem megyek most bele jobban ezekbe a gondolatokba. Zabolázhatatlan vagyok... és punktum.
Nevetni kezdek utolsó szavain, és... aztán olyan hirtelen leteszi. Szólnék még, kérdezném, miért hívott igazából, de nála sötét van és csend, vagyi nem is hallom, hogy kinyomta, csak egy idő után elemelem a fülemtől, amikor nem kapok választ a pár szóra, és a képernyőre nézve pillantom meg, hogy a hívásnak vége. Felülök egy sóhajjal, magam elé bambulva, vigyorogva gondolkozom az iménti jeleneten, majd néhány pillanat múlva felpattanok, lemosom az arcomról a pakolást, lekapom a törcsit a hajamról, és jól összrázom.


_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Daryl, Izzie jós(nő)-je   

Vissza az elejére Go down
 

Daryl, Izzie jós(nő)-je

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Sok bámész csillag :: Telefonbeszélgetések :: Archívum-