Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Hétf. Jan. 21 2013, 20:30

Végre szombat. Egész héten ezt vártam. Nem kell menni suliba, dolgozni, csak lazulok egész nap és sorozatot nézek, netezek, olyan jó kis unalmas napot tartok. Pont rám fér. Hajnali 11-kor még az ágyból is hajlandó vagyok kitápászkodni, és el is viharzok tusolni, hátha felébredek, közben pedig szőke loboncom is megmosom, majd megtörölközöm, a hajamat pedig egy törölközőbe tekerem, és felkapok egy köntöst. Már épp kezdenék elhelyezkedni a laptoppal az ölemben, amikor megkordul a gyomrom. Tényleg, már elmúlt dél, és még semmit nem ettem. Az tuti, hogy én nem fogok főzni, ahhoz, hogy elmenjek valahova kajálni, túl lusta vagyok, marad a rendelés. Fel is kapom a telefonom, majd tárcsázom a kedvenc pizzériám számát és leadom a rendelésem, egy csirkés pizzát, ha lehet, minél gyorsabban.
Miután végeztem a rendelés kimerítő folyamatával, elhelyezkedem újra, és nekiállok böngészni a netet, hátha találok valami izgalmas dolgot. Úgy egy jó 20 perc is eltelhet, mire eszembe jut, hogy köntösben mégsem fogadhatom a pizzásfiút, tiszta hülyének nézne, így letéve a gépet elviharzom a szobába, és felkapok egy farmert, felülre pedig egyelőre csak egy melltartót, mert még megyek hajat szárítani és nem szeretném, hogy vizes legyen a pólóm. Nekiállok kifésülni a hajam, majd meg is szárítom, amikor hallom, hogy csengetnek. Ledobom a hajszárítót, és az ajtó felé veszem az irányt, a hajam szerencsére pont kész lett, így nem lehet vele kifogása senkinek. Egy angyali mosolyt varázsolok az arcomra, miközben kinyitom az ajtót.
-Hello. -Mosolyodom el, de a fiú arcán látszik, hogy valami nem stimmel velem. Talán mégiscsak hülyén állna a hajam? Nem, azt belőttem... A francba, tudtam, hogy el fogok valamit felejteni. Nem is csodálom az arckifejezését ,mikor tudatosul bennem, hogy melltartóban állok vele szemben. Lenézek, hogy biztos nem vettem-e felsőt, de nem, így hát továbbra is nyugalmat erőltetve magamra, ismét a fiúra nézek.
-Óóó bocsi, tudtam, hogy elfelejtettem valamit. Egy pillanat és jövök, csak felkapok egy pólót. -Mosolyodom el, majd otthagyva a fiút elszáguldok, és belebújok egy kockás ingbe, majd útközben nekiállok gombolni, de csak a hasam közepéig jutok, mire visszaérek. Nem gáz, már úgyis látta, szóval nagyon nem fog meglepődni.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Hétf. Jan. 21 2013, 23:33

Nem igazán örültem, hogy ma berángattak dolgozni. Azért vállalom el a hétköznapokat 14, olykor 16 órában, hogy a hétvégéim szabadok lehessenek, erre... 10 órakor csörgött a telefonom, hogy ma futárkodnom kellene, és én vagyok az egyetlen mozdítható ember.
A plusz pénz mindig jól jön, de ebből nem csinálhatunk rendszert.
Hamarosan be is indult a munka, 11-től már szállítások voltak. Nem sokat pihentem, és egy kissé fáradtnak éreztem magam. A friss levegő azonban jót tett, magamhoz térített. Már csak egy csésze kávé kellene, hogy fejben is kész legyek. A teljes ébresztőhöz azonban nem volt szükség kávéra. Elég volt hozzá egy rendelés....
Nem voltam még ezen a címen, bár a központos azt mondta, törzsvásásárlóhoz megyek. Hát jó. Kedves vagyok, mint mindig, mindenkivel. Nem morgok, nem zsörtölődöm, nem szólok vissza. Jó fiú leszek.
De olyan dologra nem számíthattam, mint ami történik velem. Ugyanis egy félmeztelen lány nyit ajtót.
-Hello- köszönök, vagy akarok köszönni, mert nem tudom, szavak is elhagyják-e az ajkaim. Próbálok az arcára fókuszálni, vagy a frissen mosott hajára, de nem igazán sikerül. A szemem nem akar engedelmeskedni és le-lesiklik a testén... A lány pedig nem érti a helyzetet. Kicsit flúgos talán? Aztán magára néz, és leesik neki, hogy kissé alul öltözött.
Engem az ajtóban hagy, így van időm felkaparni az állam. Tulajdonképpen vicces a helyzet. És egész ügyesen mászott ki belőle. Oké, szórakozott tyúknak tartom, de ez akkor is vicces. Egy kockás ingben tér vissza, de nem nagyon igyekezett begombolni azt. Kezdem azt hinni, nem is feszélyezi, hogy megláttam a köldökét (hogy mást ne említsek).
-Egy csirkés pizza...- nyújtom felé a dobozt. Mosoly bujkál az arcomon, de nem nevetek rajta. Legalábbis nem mutatom. Úgy akarok tenni, mintha mi se történt volna, de valljuk be, ez lehetetlen!
Végigmérem, nem túl feltűnően. Csinoska, meg kell hagyni. A fiúk biztos irigykednek majd, ha elmesélem a sztorit. HA elmesélem. Még magam sem tudom. Várakozva nézek rá. De nem szól. Kis hallgatás után kisegítem:
-Most jön az a rész, hogy: "És mennyivel tartozom?"- kicsit megcsóválom a fejem és elnevetem magam. Ha ezt valaki más meséli el, nem hiszek neki. De máris megérte beugrani...
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Kedd Jan. 22 2013, 23:00

Kezdek egyre éhesebb lenni, lassan ideérhetne már a pizza. Tudom,hogy még csak nemrég rendeltem meg, de akkor is. Már annyira ráhangoltam magam. Azért hozzátettem a telefonban, hogy ha lehet, siessenek vele, de szerintem nem hatotta meg őket túlzottan,hogy én éhen halok a lakásomban és csak ezer év múlva találnak meg.
Aztán végre csöngetnek és úgy megörülök neki, hogy már viharzok is az ajtóhoz, fel sem fogva,hogy felül nincs rajtam csak egy melltartó. Szegény pizzás fiú elég furcsán néz, köszönni is csak alig tud. Nagy nehezen csak leesik a dolog, így el is viharzok felkapni egy inget, és útközben elkezdem begombolni, majd az utolsó pár gomb már a fiú látókörébe esik. Végül is, már látott, szóval nagy újdonságot nem tartogatok neki.
Mosolyogva veszem át a pizzát, miközben a fiú arcát figyelem. Meg kell hagyni, elég helyes srácot találtak, ezentúl külön kérvényezni fogom,hogy ő szállítson nekem. Gondolom ez azért nem akkora kérés.
-Köszönöm. -mosolygom továbbra is, majd, mivel kicsit még kótyagos vagyok, csak állok, és szegénykének kell kisegítenie, mi is következik. Most olyan, mintha először rendelnék pizzát. Mindegy, ennél hülyébbnek már szerintem nem fog nézni.
-És mennyivel tartozom? -ismétlem nevetve a mondatát, miközben azon gondolkozom,hol is lehet a pénztárcám. Ó igen, a konyhapultra dobtam tegnap, amikor hazaértem. Mikor közli, mennyibe fog kerülni, ismét mosolyra húzódik a szám.
-Máris hozom. -viharzom el ismét, a pizzával a kezemben, majd letéve azt a konyhapultra, felkapom a tárcám és már száguldok is vissza a fiúhoz.
-Tudsz visszaadni? -nyújtok felé egy nagyobb címletű bankjegyet. Na nem mintha ennyire gazdag lennék, egyszerűen csak most kaptam fizetést, és azt nem ötdollárosokban szokás adni.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Kedd Jan. 22 2013, 23:28

Annak ellenére, hogy elvileg ma szabadnapos lettem volna, és még egy kicsit kótyagos vagyok nem az áhított kávé tesz helyre, hanem egy szőke lány, aki kissé alul öltözötten nyit nekem ajtót. Valószínűleg nem engem várt, de nem jön zavarba, gyorsan reagálja le a dolgot, és vesz fel valami inget. Pedig melltartóban jobban tetszett, meg kell hagyni.
Szerintem én jobban zavarban vagyok, mint ő, legalábbis kezdetben, mert amíg ő felkap valamit, nekem sikerül összeszednem magam. Ő viszont most nincs a helyzet magaslatán, mert megfeledkezik egy nagyon fontos dologról.
Összemosolygunk, ki-ki a maga boldogsága miatt, aztán kisegítem, miért is állok még az ajtóban, miért nem húztam el. Elneveti magát, és ez teljesen természetesnek hat, nem olyan megjátszott nevetés, amit gyakran tapasztalok, amikor a csajok be akarnak pasizni.
Ő felteszi a szükségszerű kérdést, én meg korrektül válaszolok, és ekkor megint megzavarodik.
Észrevettem már, mennyiféle ember van. Vannak olyanok, akik pontosan kikészítik a pizza árát, és kérés nélkül nyomják a kezembe, alig várva, hogy elhúzzak. Vannak, akik csak kézközelbe teszik a tárcájukat, de a nekem szánt összeget előttem kaparják ki, és vannak azok- mint ez a szőke lány- akik még látszólag azt sem tudják, hol a pénztárcájuk.
Megint elrobog, nekem meg az jut eszembe, a lakáson belüli futkosás helyett jobb sportot is el tudnék neki képzelni.
- Természetesen. Fel vagyok rá készülve- nyúlok az övtáskámért.... Ami nincs a derekamon. Egy pillanatra rossz érzés fog el, hogy esetleg elhagytam, de aztán rájövök, hol tettem le. Cikáznak a gondolataim, hogyan mentsem a helyzetet.
- Nos, talán nem is lesz szükség erre... - mutatok a kezében tartott bankóra. - Ha helyesen válaszolsz egy találós kérdésre, a cégünk vendége voltál a mai pizzádra.
Kíváncsi vagyok, mit szól a dologhoz. Eszembe sem jut, hogy esetleg nem tudja a választ. Okos lány, csak kissé lökött. Vagy szórakozott. Akárcsak én. Még ilyet! Mosolyogva nézek rá és várom a válaszát, vajon belemegy-e a játékba? Én még nézhetem kicsit, ő ingyen juthat pizzához. Szerintem jól járunk mind a ketten...
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Kedd Jan. 22 2013, 23:42

Lehet, kellett volna inni egy kávét, amikor felkeltem. Akkor talán nem lennék ennyire szétszórt. Az sem jutott el az agyamig, hogy melltartóban nyitok ajtót, bár láthatólag a fiú azért annyira nagyon nem bánta a dolgot, ami azért megnyugtat. Miután kisegít a kérdésével, mindketten elmosolyodunk, majd elszáguldok a pénztárcámért, és továbbra is mosolyogva libegek vissza. Igen, libegek. Más emberek, ha álmosak, akkor úgy közlekednek, mint valami elhízott medve, épp, hogy emelgetik a lábukat. Na ez nálam nem így van. Én ilyenkor leszek hiperaktív, és nagyon is vidám. A válasza hallatán elmosolyodom, szerencsére nem szólt meg,hogy miért nem gondoskodtam apróról, nem olyan,mint a múltkori pizzás lány, aki szó szerint kioktatott, hogy miért nem készítettem elő már az árát. Bár ebben azért szerintem benne volt a sértődöttsége is, amiért kavartam az exével, de az ő baja, engem különösebben nem hatott meg a prédikációja. A következő mondatai hallatán aztán szélesebbre húzódik a mosoly az arcomon. Na nem mintha sóher lennék, de azért az ingyen pizzának még az íze is más lesz. És különben is, mindig szerettem játszani, hát miért is ne?
-Okés, benne vagyok. Halljuk a kérdést. -mosolygok továbbra is, miközben nekidőlök az ajtófélfának, és így várom a kérdését. Nagyon rég nem játszottam találóskérdéseset, legutoljára talán alsóban, de nem gáz, épp ideje feleleveníteni.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Szer. Jan. 23 2013, 00:02

Rosszul indul a nap, mert mással akartam tölteni, nem munkával, de már a kezdet kezdetén megváltoznak a dolgok. Van szerencsém megnézni egy félmeztelen lányt (melltartóban!), ráadásul nem az az idegölő tipus, és még mosolyogni is tud.
Már szebb az ember napja, ha kap egy mosolyt, nem? Klasszul reagálja le a helyzetet, nem jön zavarba, legalábbis nem attól, hogy legeltetem rajta szemem. De valamiért mégis zavarba jön, vagy elfelejti a szövegét, mert a fizetésről megfeledkezik. Vagy majdnem. Nem szándékos, ahogy az sem, hogy nem hoztam váltópénzt.
Klassz, egymáson nevetünk vagy magunkon, már nem tudom. De hogy jól jöjjek ki a dologból, egy játékra csábítom. Akár jól is ki lehet belőle jönni. Csak egy picit kell megmozgatnia a szürke agysejtjeit... Most azért gonoszkodom egy kicsit. A kérdésem akár kétértelmű is lehet, és ha rosszul értelmezi, rám vághatja az ajtót, pizzástól, mindenestől. De ha belevaló lány és elég cserfes... Ki tudja?
A játék ötlete tetszik neki, és ellazul, az ajtófélfának dől. Viszont még egyet csavarok a dolgon.
-Ha a választ nem tudod, két választásod marad: duplán kell kifizetned a pizza árát vagy... velem kell töltened az egyik szabad estédet egy nyilvános helyen, minimum 60 perc erejéig.- Szerintem ez korrekt. Ha nem akar randizni, még mindig elküldhet a búsba. Kifizeti a pizzát, és kész ... Viszont akkor meg kell oldanom a visszajáró dolgát. Erre is van ötletem...
Valahogy mégis szeretném, ha játszana...
-Nos...- kicsit hunyorogva teszem fel neki a kérdést, mintha erősen törném a fejem...- A szádba teszed, mégsem eszed meg... Mi az?
Gondolkodom, hátráljak-e, hátha egy fülest is kimér, ha szemtelennek tart. Pedig a válasz nagyon egyszerű és nem feltétlenül tartalmaz szexuális célzást. De most bennem van a kisördög!
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Csüt. Jan. 24 2013, 15:48

Furcsán indult a nap, azt hiszem mégsem sikerült eleget aludnom ahhoz,hogy ne legyek szétszórt ennyire. Miután felfogtam, hogy melltartóban nyitottam ajtót a fiúnak, egy mosoly szökik fel az arcomra, majd gyorsan mentve a helyzetet felkapok egy inget és már száguldok is vissza. Viszont a fizetésről teljesen megfeledkezem, így egymásra mosolygunk a fiúval, ki-ki a maga bénázásán, hiszen ő meg nem hozott övtáskát. Na nem gáz, ő is menti a helyzetet és egy játékot ajánl fel. Arcomon egy mosoly bujkál, miközben nekidőlök az ajtófélfának és figyelem a beígért találós kérdést.
Viszont még mielőtt hallhatnám magát a kérdést, vannak feltételei is, melynek hallatára szélesre húzódik a mosoly az arcomon.
-Játék nélkül is szívesen veled tölteném egy szabad estém, de nem fogok csak ezért veszíteni. -kacsintok a fiúra, majd kíváncsian várom, mit is eszelt ki. Régen szerettem a találós kérdéseket, csak nem felejtettem annyit, hogy ne menne. Azonban a kérdése nem pont olyan, mint amire számítottam, egy kicsit kétértelműre sikerült, bár lehet épp ez volt a célja. Felnevetek, majd gondolkozni kezdek, hiszen ami először eszembe jutott, azt mégsem mondanám neki. Aztán eszembe jut egy lehetséges válasz, így egy mosollyal az arcomon mondom a megfejtésem.
-Ööö, csak nem.... fogkefe? -elégedett mosoly terül el az arcomon, hogy végre sikerült kitalálnom valami elfogadható választ, majd figyelem, mit is reagál a dologra. Kíváncsi vagyok, mi a megfejtés, bár szerintem az enyémbe nem köthet bele, de ki tudja, lehet, hogy nagyon randizni akar...
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Pént. Jan. 25 2013, 03:05

A bénázásom miatt (hogy nem hoztam váltópénzt), az az ötletem támad, hogy játszunk egy kicsit. Simán ki is fizethetném a lány helyett a pizzát, elvégre nem az ő hibája, hogy feledékeny voltam.
Talán a kisördög bújt belém, vagy a haverok nyaggatása jutott el az agyamig, miszerint ideje volna már randizni, csajozni... Beleszövöm a játékomba ennek a lehetőségét is. Elvégre nincs mit vesztenem. Nem udvarolni akarok, azaz egyenlőre még nem..., hiszen nem ismerem ezt a szőkeséget. De a lazasága és a mosolya azt ígéri, hogy egy órát is el tudunk majd egymással tölteni, és ki tudja, hogy lesz azután?
Tehát a dolog többesélyes. Eddig minden remekül alakul. Akárhogy is bénáztunk egymás előtt, még mindig sikerült elnevetni. Remélem, ezúttal is így lesz majd. A kérdés kapcsán még mindig adok neki kibúvót, lehetőséget, hogy szíve szerint döntsön, vagy így vagy úgy, és a válasza kedves, mert benne van annak a lehetősége is, hogy én visszakozzak...
Rám kacsint, de mégsem kihívóan, ezért bátran vágok bele a kérdésbe, amit kieszeltem. És azt is eldöntöttem, miképp fogok reagálni. Minden a válaszától függ tehát.
Elneveti magát, aztán gondolkodni kezd. Remek. Ezek szerint neki is eszébe jutott ... az a valami más... Pont ez tetszik, hogy nem adja más jelét a dolognak. Már van nálam egy jó pontja. A válasza ugyan nem az, amit megfejtésként vártam (kanál), de egy szavam sem lehet...
-A válasz... - kicsit várakoztatom meg, de csak a játék kedvéért. A kvízműsorokban is így szokták. Bár én sejtelmes zenét, dobpergést nem tudok produkálni-... helyes! A pizzára tehát a vendégem vagy.
Rámosolygok a lányra. Most kell eldöntenem, elhívom-e randizni, vagy hagyom ennyiben a dolgot. Nem akarom letámadni, és magam is eléggé be vagyok táblázva a dupla műszak miatt, ezért még mindig csak feltételes módban említem meg a dolgot.
-Nos, ami a randit illeti... - kérdőn nézek rá. Ha megrázza a fejét, vagy elneveti magát, hogy csak viccelt, vagy bármi egyéb dolgot tesz, ami arra utal, hogy elutasít, akkor nem folytatom. Ha meg másképpen... Nos? Hogy lesz, te mosolygós leányzó?

Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Szomb. Jan. 26 2013, 22:01

Azt hiszem, eddig ez a pizzás srác a legjófejebb az összes közül. Na nem azért, mert felajánlotta, ha jól válaszolok a kérdésére, ingyen kapom a pizzát, hanem amúgy is. Ő legalább nem csak a kezembe nyomja a kaját, elveszi a pénzt és már megy is, hanem szakít időt az emberekre, és dumál egy kicsit. Sőt nem csak , hogy dumál, még mosolyt is csal az arcomra, ami nem annyira nehéz feladat, de mégis elég kevés embernek sikerül, nem is értem miért. Lehet tényleg kissé fura szerzet vagyok.
Azért válaszolok a kérdésére, legalábbis igyekszem valami elfogadható választ összehozni. Nem mondom ki azt, ami először eszembe jutott, bár az arcát látva szerintem neki is megfordult a fejében az a válaszlehetőség, de nem adom meg neki ezt az örömet, inkább töröm egy kicsit a fejem és ki is nyögöm a válaszom. Nem mondja ki rögtön, helyes-e a válaszom, kicsit húzza még az idegeimet, mire én elkezdek az ajtófélfán kopogni a körmömmel, miközben ismét egy mosoly terül el az arcomon. Mikor aztán kihirdeti, hogy jó volt a válasz, rögtön felvillanyozódok, hiszen nem minden nap nyer az ember egy pizzát.
-Szupiii. -Mosolygok úgy, mint aki legalább is egy olimpiát nyert, mindig is szerettem nyertesként kikerülni a dolgokból, valahogy ez benne van a véremben kis korom óta. Szóba hozza a randi dolgot, nem tudom milyen választ vár.
-Igen? -kérdezek mosolyogva, jelezve, hogy folytassa, mert én nem fogom randira hívni, az tuti. Ma nincs olyan hangulatom. Ha máskor találkozunk, akár még az is megtörténhetett volna, de ma nem. Mindenesetre szándékomban áll igent mondani, ha mégis szeretne újra találkozni.
-Amúgy, ha már fizettétek a pizzám, nincs kedved bejönni, és segíteni megenni? Azt hiszem, túl nagyot rendeltem. -ajánlom fel mosolyogva, remélve, hogy elfogadja, mert egy, nem szeretnék egyedül lenni, kettő, a fiúval nagyon szívesen eltöltenék egy délutánt, és nem nagyon érdekel, hogy épp dolgozik.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Vas. Jan. 27 2013, 20:34

Ha már a pénzváltós dolgot elbénáztam, játékba csábítom a szőke lányt, és ebből is nagyon helyesen vágja ki magát. Tulajdonképpen nem így készültem. Nem akartam randizni, és nem is tudom, hogy jött az ötlet...
Tulajdonképpen meg is lep, amit mond, hogy játékon kívül is találkozna velem. És a kérdésre helyesen felel. Akár ennyiben is hagyhatnánk a dolgot, de ... Valamiért találkozni szeretnék még vele.
Túl régen randiztam már, így megint bénán jövök ki a dologból, de nem érdekel.
-Nos, eléggé be vagyok táblázva, tudod, dupla műszak, ilyesmi, de ha a jövő hét szerda estét javasolnám, az megfelel neked?
Töprengek, nem felejtettem-e el valamit. Emlékezetem szerint szerdán rövid napom lesz, mert hétfőn és kedden viszem a dupla műszakot. Szerintem így jónak kell lennie. Mármint ha a lánynak is jó. S bár látom, hogy hajlik az igenre, az ösztöneim ritkán csalnak meg, úgy illik, hogy megvárjam a választ.
Bárhogy válaszol is, már örömöt csalt a mai napomba, mely nem a tervezett szerint alakult. Megmosolyogtatott, megnevettetett, zavarba hozott...
-Nagyon kedves tőled, de nem tehetem. Tudod, csúcsidő van, mindenki ilyen tájban jön rá, hogy éhes. Sietnem kell vissza...- hárítom el a meghívását. Ha a főnök megtudná, mivel lopom a munkaidőt, biztosan páros lábbal rúgna seggbe. Vagy ki. A munkahelyről. Nem kockáztathatok. Szeretek ott dolgozni. Jó csapat van, bírom őket, a főnökkel is jól kijövök. A fizetéssel sincs bajom. Szóval... Hosszú távon is megfelel az állás, ha nem adódik valami jobb.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Pént. Feb. 01 2013, 21:39

Mindketten bénáztunk, de hát ez van, nem lehet mindenki tökéletes, az ember el felejt néha ezt-azt, ezért is vagyunk emberek. Azért emellett elég jól elszórakozunk saját magunkon és persze a másikon is. Tetszik, hogy tényleg komolyan gondolta a randi dolgot, bár nem tudom, mennyire jó ötlet ez, hiszen nem az én műfajom, sőt kedves sem igazán szoktam lenni... mégis, a fiú valamiért előhozta a jobbik énem, ezért úgy érzem, mégis csak megérdemli az ígért minimum 60 percét.
-Hmm, azt hiszem, szabaddá tudom tenni magam. -mondom, mint akinek sok dolga van, de érezheti a hanglejtésemen is, hogy hülyéskedek, hiszen lényegében sose csinálok semmit, így szabadidőm van bőven, bár néha be kell mennem a munkahelyemre, hogy felvegyem az új aktákat, amikkel itthon szerencsétlenkedhetek. A következő válasza aztán kicsit rosszul esik, bár tudom, nem tehet mást, így hát egyáltalán nem veszem magamra, csak már majdnem beleéltem magam, hogy valakivel jól érezzem magam és az ne egy egy éjszakás kaland legyen.
-Okés, akkor majd szerdán gyere értem, mondjuk 7 felé? -nézek kérdőn rá, miközben továbbra is ajtófélfának támasztom az oldalam és még egy kis mosoly is kiül az arcomra. Tényleg fogalmam sincs, mi lett velem, ez nem én vagyok. Én nem szoktam jól érezni magam más emberekkel, én nem is akarok barátokat, nem akarok senkit magam köré. De mégis, valamiért úgy érzem, a fiúban bízhatok..
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Szomb. Feb. 02 2013, 02:35

Akármennyire rosszul indult a napom, hogy pihenés helyet lehúzhatom (legalább az egyik) műszakot, a dolog már cseppet sem bánt, mert egy szőke lány megmosolyogtatott. Ha ismerne, tudná, mennyire szeretem a mosolyt.
És ha már bénáztam és eszembe jutott a fiók unszolása randi ügyben... a kettőt lelkesen össze is kötöm. A lány pedig nem utasít el. Vicces a dolog, ahogy az időpontot kezeli. Mindketten tudjuk, hogy ráér, mégis teszi, hogy nekem kedvez. Ez olyan aranyos! Elnevetem magam. Nem értem, minek köszönhető a siker. Hisz olyan béna vagyok!
-Szerda este, 7óra. - Rögzítem a memóriámban- Itt leszek... - emlékeimben kutatom a neve után, aztán az ajtóra lesek- Lauren...? - Enyhe kérdőjel van a mondatom végén, ez csak a nevére utal. Nem tudom, a névtábla vajon az ő személyét rejti-e.
Látom, hogy kicsit csalódott, amiért a meghívását elutasítom, de nem teszi szóvá, amit megint csak jó pontként írok fel neki. Nem az a típus tehát, aki hisztizni kezd, ha valami nem a tervei szerint alakul. Főleg, hogy a dologról nem is tehetek. Most valóban a munka az első.
- Van valami kívánságod, merre mennél... vagy rám bízod?- nézek a lányra. Nem bánom, ha van ötlete. Én már régen randiztam, nem tudom, mi a divat. Ha ő nem ötletel, a haverokat kell megkérdeznem, de ez azt jelenti, be is kell avassam őket, ami most nem ínyemre való. Korai lenne még.
Rá mosolygok. Félrefordítom a fejem, fürkészve őt. Vajon merre szokott szórakozni egy olyan lány, mint ő? Vagy csendesebb helyre vágyna? Nem tudom. Segítségkérés villog a szememben. Ugye, érti, és mond valamit?!
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Vas. Feb. 03 2013, 16:55

Nem tudom pontosan miért, de a fiúnak sikerült az, amit előtte már jó páran próbáltak, mosolyt csalnia az arcomra. Bizony, mikor már azt hittem, nem tud megmosolyogtatni senki, csak ha iszom, akkor jön egy egyszerű pizzás fiú és megmosolyogtat. Ezért is egyezem bele, hogy elmegyek vele randizni, hátha vidámabb leszek. Bár nem is a vidámsággal van a legnagyobb probléma, hanem egyáltalán az emberekkel, de most úgy érzem, ennyi belefér, ezért nem kell megbíznom benne. Ahogy rögzíti az infókat, ismét elmosolyodom, a nevem hallatán pedig bólintok egyet.
-Igen, öööö... -próbálnám a nevén szólítani, de sajnos nincs rajta névtábla, így kérdőn nézek rá, hogy befejezze helyettem a mondatot a keresztnevével. Nem sok pasinak jegyeztem meg a nevét, akikhez eddig közöm volt, sőt némelyiknek nem is tudtam, de a fiúéra kíváncsi vagyok, hiszen ő lesz az első itt LA-ben akivel hajlandó vagyok elmenni valahová. Látom rajta, hogy a helyszínnel teljesen tanácstalan, de sajnos nekem sincs sok ötletem, sosem figyeltem még, mik lehetnek a potencionális randi helyszínek. Az olyan sablonos dolgokat, mint mozi, vagy pizza pedig nem akarom javasolni, így igyekszem tovább kutatni az emlékeim közt, mígnem bevillan, hogy a városi koripályán szokott mostanában lenni valami esti korizós program, és mivel látom, hogy a fiú szemében segítségkérés villog, így jobb ötlet híján kinyögöm.
-Nincs különösebb kívánságom, de ha nincs jobb ötleted, úgy hallottam, a koripályán van valami esti korizás féle, de tényleg csak akkor, ha nincs jobb ötleted. -válaszolom mosolyogva, nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne a korizás, hiszen az is csak a régi életemre emlékeztet és különben is ott nagyon sok az ember, de azért ha a fiú rábólint a dologra, akkor nem fogok tiltakozni.
-Akkor szerdán hétkor. -mosolygok, hiszen nekem lassan kihűl a pizzám és a fiú is azt mondta, dolgoznia kell, így hát ideje lenne búcsút venni.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Hétf. Feb. 04 2013, 00:59

Bénázok az ajtaja előtt, de a dolog mégsem ciki. Inkább aranyos. Ő teszi azzá. Kedves és simulékony lánynak látszik, nem hárpia, mint egyesek. Bár nekem nincs sok rossz tapasztalatom, a fiúktól gyakran hallom, milyen sárkányok tudnak lenni a nők. Sárkányból nekem egy is elég az életemben. És az Gwen nővére. Bah.
Szóval, egyenlőre a memóriámba írom az infókat, de aztán be kell írnom a telómba is, mert képes vagyok elfelejteni még a saját nevemet is. Ahogy szerintem most is elfelejtettem... Bemutatkozni.
-Daryl, Daryl Brooke. - Segítem ki a lányt. Éppen annyira van zavarban, mint én az előbb. - A számlán egyébként rajta van a nevem és a hívószámom. Az ügyfeleink így tehetnek panaszt, vagy... - Arra ritkán van példa, hogy valaki az egekig dicsérnek minket. Valahogy elvárás a kedvesség, de a legapróbb hibákért is feljelentéssel szoktak fenyegetőzni. - Bár területi felosztás van, ez lehetőséget ad arra, hogy egy megszokott arc hozza házhoz a rendelést...- Minek szövegelek ennyit? Zavarban vagyok? Nem kéne....
Szóba jön a randi helyszíne, de a megoldást leginkább tőle várom. Tudom, hogy ötlettelen vagyok, de ez van. Egyetemistának nézem, biztos ismer jó helyeket, oda szeretném vinni, ahol jól érezheti magát, nem kell feszengnie.
-Koripálya?- csillan fel a szemem. Imádok korizni. -Szuper!- Hálásan mosolygok rá. Ennél jobb ötletet magam sem találhattam volna ki. Már sajnálom, hogy nem én javasoltam. De így sem rossz.
Nem tudom, még mit mondhatnék, és a helyzetet most is ő menti meg. Finoman búcsúzik el. Nem küld a fenébe, de...
-Igen... -mondom zavartan, és megvakarom az üstököm. -Szerdán, 7-kor- ismétlem meg, mint egy idióta, aztán elnevetem magam.- Viszlát- teszem hozzá sután, aztán hátralépek, megfeledkezve arról, hogy lépcső van mögöttem, így majdnem elesek.
Na, ennél jobban már nem tudom beégetni magam. Gyorsan megfordulok, és leszaladok a lépcsőn. Na, most aztán össze kell kapjam magam!
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Hétf. Feb. 11 2013, 20:07

Nem tudom, mikor voltam utoljára ennyire szerencsétlen, sőt szerintem még nem is voltam, ez hozzám képest rekord. Mindig is két lábbal a földön jártam és megfontolt voltam... kivéve akkor, amikor sikeresen elcsesztem az életem. De arról jobb nem beszélni.
Daryl. Igyekszem a memóriámba vésni ezt a nevet, hiszen nem egy hátrány, ha az ember tudja annak a pasinak a nevét, akivel randira megy. Általában nem szokott érdekelni a pasik neve, de velük nem is megyek randizni, nekik csak is arra kellek és ez nekem megfelel, hiszen nem szeretnék kötődni senkihez. Nem is tudom, minek megyek el vele... de mégis, képtelen lennék nemet mondani. Fogalmam sincs, mi lett velem, komplett idióta vagyok. Miközben ezen agyalok, hallom, hogy mond valamit, de nem igazán jut el a tudatomig, csak az utolsó mondata.
-Érdekes... akkor eddig miért nem téged küldtek hozzám? -nézek rá kérdőn, bár érezheti a hangomban, hogy ez inkább egy költői kérdés volt, hiszen nem is értem, eddig miért azokat a mufurcokat küldték.
Örömmel hallom, hogy tetszik neki az ötletem, így hát egy mosoly terül el az arcomon. Tényleg nem tudom, mi lett velem.. nem elég, hogy randira megyek, de még feltűnően sokat mosolygok is. Legalább három éve nem mosolyogtam ennyit.. összesen. Legalábbis nem emlékszem rá.. az meg nem számít.
-Szia. -Köszönök vissza mosolyogva, majd mikor megbotlik a lépcsőn, akaratlanul is szélesebbre húzódik a mosolyom, de nem nevetem ki. Megvárom, míg eltűnik a lépcsőházban, majd becsukom az ajtót és egy széles mosollyal az arcomon indulok a lassan már hideg pizzám irányába.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 30
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   Hétf. Feb. 11 2013, 23:41

Tulajdonképpen már egész jól vagyok. Sután-bután be is mutatkozunk, már valami randiféle is kinéz...
- Nem régóta dolgozom...- kezdek válaszolni a kérdésére, de aztán rájövök, talán nem kellene. Talán csak költői volt a kérdés, talán csak egy apró bók... Ez aranyos. Nem kéne elrontani.
A koripályás randit sikeresen megbeszéljük. Oké, csak sportosan, lazán, nyugodtan, sok ember között, fesztelenül. Klassz első randi. Az sem baj, ha elbénázzuk. Maximum nevetünk egy jót. Szerintem garantált lesz a jókedv. Ha ennyi kínos szitu után is ennyi mosoly van ebben a lányban, nem lehet nagy baj.
Finoman leráz, én meg veszem a lapot, különben is, már rég úton kéne lennem, csak én vagyok ilyen lassú... Elbúcsúzunk, és én majdnem elesek a lépcsőn. Űberciki, de én már csak ilyen két bal lábas vagyok. Majd megszokja. Vagy megszökik. De nem, ez így nem igaz. Csak nem figyelek eléggé.
Lerohanok a lépcsőn, felpattanok a robogóra, és tűzök vissza a pizzázóba. Csak odabent írom be a telómba: Lauren, szerda 7 óra, koripálya. elnevetem magam. Hosszú idő óta ez az első randim. Fura, mert nem terveztem, és most mégis örömet érzek. Éppen itt az ideje, hogy visszacsöppenjek a normál kerékvágásba.
~Fel kell hívnom Lio-t!~ Jut hirtelen eszembe. De aztán befut egy rendelés, és megfeledkezem róla.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl   

Vissza az elejére Go down
 

Hurry up, I'm hungry >.< ..... Lauren and Daryl

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-