Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Lauren & David első találkozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 20:30

Újabb pénteki nap és nekem újból lent kell lennem a helyemen. Ez már szokássá vált, ha nem jöttem volna, biztos, hogy kapom a rengeteg smst, hogy beteg vagyok-e. Igaz, hogy még az sem érdekelne, hogyha beteg lennék és 80 üzenetre kéne válaszolnom, de ha nincs kedvem, akkor nem jövök le. Lent állok a szórakozó helyen, és egyszerűen nincs semmihez sem kedvem. A zene idegesít, ahogy a lányok is, akik körülöttem ugrálnak és ölelgetnek. Igazából már valahogy nem érzem a bulit se szórakoztatónak, eddig mindig vártam, most meg a hátam közepére sem kívánom. Kicsit félretolom őket, majd a pulthoz megyek, ahol kérek magamnak egy koktélt, majd a táncparkett széléig megyek. Fél úton sikerül leráznom a lányokat, most nagyon is örülök ennek. Beülök az egyik asztalhoz, egészen a falig, majd a hátamat neki döntöm. Egyik lábamat felhúzom és így nézem a parketten pörgő srácokat és lányokat. Még így is, hogy hangos a zene, hallom, hogy a mellettem lévő boxban, az egyik srác épp kielégíti a csajt, akit felszedett vagy épp a barátnőjét.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 20:40

Ismét egy péntek este. Végre ellazulok, és ma semmi gondommal nem kell törődnöm. Ma nincs munka, csak pihenés, és bármit megtehetek gondolkodás nélkül. El is indulok a Heavenly Hellbe, egy miniruhában és tűsarkú cipőben, nem foglalkozva azzal, hogy elvileg tél van. Fogok egy taxit, majd mikor megérkeztem, hátradobva szőke hajzuhatagom egyenesen a bárpult felé megyek.
-Valami rövidet, gyorsan. -könyökölök a pultra, és megvillantok egy ezerwattos mosolyt a pultossrácnak, aki természetesen már rohan is, hogy hozza. Mikor megérkezik, lezúdítom, majd visszatolom a poharam. Kellett valami alapozás az estéhez, ez egy rövid időre megadja a hangulatom, de azért szükség lesz a folyamatos utánpótlásra.
-Egy vodkanarancsot is kérek. -adom le az újabb rendelésem, miközben visszatolom a poharat, és ha azzal is elkészült, a kezembe veszem, és elindulok, hogy keressek magamnak valami helyet. Sajnos, amint látom az összes box foglalt, pedig milyen jó hely is az, de aztán feltűnik, hogy az egyikben csak egy srác ücsörög egyedül. Odalibbenek, és megállok az asztal előtt. Akkor látom, hogy a suli szépfiújával van dolgom, így megeresztek felé is egy csábító mosolyt, miközben közelebb hajolok hozzá.
-Szióka. Te csak így egyedül? Hol vannak a követőid? -Kérdezem továbbra is az elbűvölő mosollyal az arcomon, melynek eddig egy fiú sem tudott ellenállni.
-Én épp helyet kerestem, de telt ház van. Leülök ide, jó? -Kérdezek vissza, de csak a megszokott forma miatt, hiszen még soha, senki nem utasított vissza. Meg sem várva a válaszát leülök vele szembe, és belekortyolok az italomba.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 21:02

Amint begyűjtöm a koktélomat, már le is rázom a lányokat, most nincs hozzájuk hangulatom, még ágyba sincs kedvem egyiket se vinni. Persze máskor egymás után is elviszem őket egy körre, de valahogy, most nem érzem magam a toppon, lehet, hogy beteg leszek, vagy csak egyszerűen fáradt vagyok és nyűgös. Magam elé bambulok, mikor egy lány behajol az arcomba. Eléggé meglep, így kell egy kis idő, míg felfogom, hogy mit is kérdezget. Megrántom szimplán a vállaimat, mert nem nagyon érdekel, hogy a lányok, most mit csinálnak, elvégre nincsenek hozzám kötve, de ahogy láttam, van egy-kettő amelyik engem lesett.
- Valahol táncolnak. Miért? Szükséged van rájuk? - Nézek mélyen a szemeibe, ismerem ezt a nézést, és mivel elég sok lányt meghódítottam már, így inkább beadom a derekam. Legalább ő vele könnyebb lesz a tárgyra térni, bár még mindig nincs hozzá hangulatom, ami kezd aggasztani.
- Ide is ülhetsz mellém. - Követem a fejemmel, hogy hova ül, kicsit szomorú, hogy elé ült, és nem mellém. Ha már ott van, akkor nem veszem le a lábamat, tovább is ugyanúgy ülök. Eltudnám képzelni, hogy most beleül az ölembe és vadul csókolózunk, de tudom, hogy ez nem fog egy könnyen megvalósulni. Oldalra fordítom a fejemet, hogy lássam őt.
- Mi járatban itt? Nem hiszem, hogy engem keresel. Vársz valakit? - Mondom olyan hangerővel, hogy hallja, de azért még nem kiabálok. Belekortyolok a koktélomba, amiben elég sok van, pedig már egy fél órája kikértem, de nem akar elfogyni. Leteszem, és rákönyökölök az asztalra, hogy támasszam a fejem.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 21:17

Megérkezve legurítok egy rövidet, hogy megalapozzam a jókedvem, majd miután megkapom a vodkanarancsom, el is indulok valami helyet keresni. Nincs kedvem most táncolni, sokat rohangáltam a héten, de majd csak belendülök az este folyamán, hiszen általában én szoktam a középpontban lenni és ez most sem lehet másképp. Mindenesetre odabillegek a szépfiúhoz, akinek ugyan a nevét nem tudom, de különösebben nem is zavar. A kérdése hallatán szélesebbre húzódik a mosoly az arcomon, de állom a tekintetét, van benne már épp elég gyakorlatom.
-Nem. Bár nincs bajom a közönséggel. -válaszolom, miközben megszakítom a szemkontaktust, és az ajánlata ellenére inkább szembe ülök le vele, és belekortyolok az italomba. Érdekes, elég sokat járok ide, de valahogy még nem futottam össze vele, vagy lehet, hogy csak nem emlékszem rá. De sebaj, most pótolom, eme hiányosságom.
-Majdnem minden pénteken itt vagyok. -Nevetek fel a kérdése hallatán. -Nem, nem várok senkit. Miért, várnom kéne? És te mi járatban errefelé? Csak nem megzavartam valamit? -kapom a szám elé a kezem, aggódást tettetve, de látszik rajtam, hogy nem gondolom komolyan, de hát ilyen vagyok. Keresztbe dobom a lábaim, majd kicsit hátrébb dőlök, kényelembe helyezve magam, és kezembe véve a poharam, a szívószálat kezdem piszkálni a számmal, miközben néha kortyolok is egyet-egyet a segítségével. Unatkozom. Hiába, hogy telt ház van, mégis a parketten alig van valaki, mindenki ül, és amint hallom a szomszéd boxban más is folyik az ücsörgésen kívül, de ez itt nem szokatlan, velem is megtörtént már jópárszor.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 21:54

Lauren elég gyorsan rám nyomul, amit nem is bánok, mert mindig is szerettem, ha egy lány kezdeményez, mert akkor tudom, hogy ő is ugyanazt akarja, amit én és nem kell külön meggyőznöm, hogy jöjjön velem egy nyugodtabb helyre. Ahogy elnézem most ő neki is ugyanaz fordult meg a fejében, mint nekem, hogy elcsábít. Benne vagyok a játékban, hátha megjön a kedvem máshoz is.
- Ha gondolod idehívhatok pár embert. - Rántom meg a vállaimat, mert szerintem elég megmozdulnom, már itt terem három lány. De ezt nem fogom kipróbálni, mert elég, hogy kettesben vagyok vele. Körbe nézek a táncparketten és kiszúrom azokat, akik engem néztek. Látszik rajtuk, hogy szemmel megölnék Laurent, azért mert idejött és egyből hozzám szólt. Mindenesetre most el is mentek, így már nincsenek a látóteremben. Felé fordulok, hogy nem ül mellém, pedig könnyebb lenne az ismerkedés.
- Én minden pénteken itt vagyok. Ez már ilyen szokás. De valahogy most nincs semmihez se kedvem, úgyhogy lehet, hogy hazamegyek nem sokára. - Elhúzom a számat, majd belekortyolok az italomba és komolyan olyan, mintha valaki újra töltené, mikor nem nézek oda. Felpillantok Laurenre, tetszik ez a fajta felfogása, bár nekem most túlságosan is túlpörgött, és most egyáltalán nem erre vágyom. Csak azt akarom, hogy valakihez hozzábújhassak, aki simogat, miközben elalszok. Semmi kedvem pörögni.
- Ha a bambulást meg lehet zavarni, akkor igen. Amúgy meg épp nem csináltam semmit. - Rántom meg a vállaimat, mert valóban így volt. Az, hogy néztem ki a fejemből és hirtelen az aurámba tévedt, az megint egy más dolog. Azért örülök egy kicsit, hogy itt van, remélem, hogy legalább a vágyaimat kielégíti.
- Azt hittem, hogy valakivel találkozol, vagy táncolni jöttél le. Mellesleg még nem láttalak itt. Kb. mikor szoktál ide lejönni? Hány óra fele? - Teszek fel pár kérdést, mert én általában elég gyorsan befűzök egy lányt és akkor eltűnök vele egy kis időre, így az is elképzelhető, hogy elkerültük egymást.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 22:21

Az ötlet hallatán szélesebbre húzódik a mosolyom, de nem válaszolok rá semmit. Nem igazán gondolom, hogy kéne bármit is, inkább leülök a fiúval szembe, és a következő mondataira már onnan reagálok. Illetve reagálnék, de erre nem lehet mit. Mindegy, engem nem zavar. Ha hazamegy, legalább lesz egy egész boxom, és nem kell vele osztoznom, amúgy is nyűgösnek tűnik, azt hiszem, nem sok hasznát tudnám most venni. Inkább belekortyolok az italomba, miközben a népet pásztázom, hátha felfedezek valami olyan ismerőst, akivel akarok is találkozni.
-Mi ez a hatalmas életkedv? Legyél már egy kicsit vidámabb... teljesen lehangolsz engem is. -jegyzem meg a fiúnak, mert kezd nagyon idegesíteni. Olyan, mint egy álmos óvodás, aki hisztizik, de nem hajlandó aludni menni. Nem tudom, mit vár, hogy odamenjek és babusgatni kezdjem? Na arra aztán várhat. Nem óvónénit játszani jöttem, hanem szórakozni és ha továbbra is ilyen lehangoló, még a végén itt hagyom.
-Igen, táncolni jöttem. De mindenki csak ül, így hát inkább kerestem egy helyet én is, és majd később is ráérek táncolni, amikor többen lesznek. -válaszolom, majd mielőtt tovább válaszolgatnék, ismét belekortyolok az italomba és érzem, ahogy lemegy a torkomon az alkohol. Mindig is szerettem ezt az érzést.
-Változó. De sosem szoktam korán jönni, akkor még nincs semmi érdekes, és különben is, minek olyan korán? -Nevetek fel, majd kíváncsi vagyok a fiú bulizási szokásaira is.
-És te? Lehet, hogy elkerültük egymást? -Nézek rá kérdőn, miközben szívok egy kortyot az italomból ismét.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 22:59

A mosoly az arcán, nagyon is tetszik, bár nem akarok én most senkit, csak egy kis nyugalmat, bár azt tudom, hogy itt úgy sem kapom meg. Viszont azzal, hogy Lauren leült, a többi lánynak ki lett téve a foglalt tábla, mint a taxiknál. Látom, hogy nagyon nem tetszik az, hogy ennyire punnyadt és nyűgös vagyok, talán nem aludtam eleget, vagy túl aludtam magam. Valóban otthon kellett volna maradnom. Mikor szóvá teszi, összeráncolom a homlokomat, mert szerintem nem én kértem meg rá, hogy üljön ide.
- Bocsi, de valahogy nem megy. Viszont az ágyban felvidíthatnál, ha ennyire zavar, hogy nyúzott vagyok. - Kacsintok egyet, mert szerintem pontosan tudja, hogy szexre gondolok. Nagyon is úgy fest, mint aki benne lenne, mert eléggé élet vidám és miért ült volna ide mellém. Szinte egyből kitaláltam, hogy miért jött le ide, bár a táncon kívül lehet mást is csinálni, mint amit én szoktam.
- Miért nem kérsz fel valakit? Mondjuk azért vannak a táncparketten is. Bár ahogy hallom, inkább mély benyomást tesznek egymásra... - Elvigyorodok, ahogy még mindig hallom, hogy egy lány, mennyire is élvezi a srác társaságát mellettünk. Kortyolok egyet, és úgy érzem, hogy kezd megjönni a kedvem egy dologra.
- Végül is igaz. Korán még nincs semmi, szinte még a buli sem indul be. Egyszer jöttem le korábban, de olyan pocsék volt a zene, hogy inkább hazamentem, hogy később visszajöjjek. - Mondom, majd újból beleiszok az italomba. Mivel unalmas így, ezért felpattanok és beülök mellé. Így sokkal jobb, maximum elküld.
- Szinte biztos. Én ilyenkor általában már nem szoktam itt lenni. - Rántom meg a vállaimat, egy titokzatos mosollyal az arcomon. Talán ő is tudja a híremet, így könnyebben rájöhet, hogy miért is nem találkoztunk még eddig, vagy miért nem maradtam eddig sose. Mélyen a szemeibe nézek, hátha elérek nála valamit, hogy kezdeményezzen.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 23:08

Ma eléggé fel vagyok pörögve, még a szokásosnál is jobban, pedig alig ittam valamit. Lehet,hogy nem is kéne többet, különben megint úgy járok, mint múltkor, amikor reggel azt sem tudtam, hol vagyok és ki van mellettem. Nem, ma szeretnék emlékezni a dolgokra, hiszen mi értelme annyit inni, hogy ne tudjam, jól éreztem-e magam?
-Azt rögtön gondoltam. -Nevetek fel, majd kortyolok egyet az italomból. A válasza hallatán egy kicsit meglepődök, erre azért nem számítottam. Ezek szerint még sem akkora nagyágyú a srác, mint amilyennek mondják.. Azért ismét elmosolyodok.
-Nem kell nekem felkérni senkit, ahhoz,hogy legyen partnerem. Bárki ezer örömmel táncolna velem. -Jegyzem meg egy mosollyal az arcomon. Kezdem úgy érezni, kicsit hasonlóak vagyunk, bár míg az ő lányai már leléptek, azért az én hű követőim közül néhány még mindig szemmel tart minket. Amikor felpattan, és beül mellém, ismét egy mosoly jelenik meg az arcomon. Végre történik valami izgi is. Állom a tekintetét, amíg észre nem veszek egy kósza hajtincset a homlokánál, így hát odanyúlok, és megigazítom,hogy jól álljon a haja, majd végigsimítva az arcán ismét a poharamért nyúlok és kortyolok belőle egyet. Nem fogok kezdeményezni, most nincs olyan kedvem, inkább hagyom a fiút kibontakozni. Különben is kíváncsi vagyok, hogy csak a híre nagy, vagy tényleg akkora nőcsábász?
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 23:19

Más esetben imádom, hogyha valaki fel van pörögve, mert őt könnyebb becserkésznem az ágyamba, és letudja vezetni a felesleges energiáit, ami mindkettőnknek jó. Most viszont egy gond van, hogy valahogy nem visz rá a lélek, hogy Laurennél kezdeményezzek valamit, mert olyan fáradt vagyok. De még nincs vége az estének és a beszélgetésünknek, így még bármit összehozhatok. Látom a szemein, hogy ő is akarja, csak nem vallja be és inkább hagyja, hogy én kezdeményezzek. Igaz, most jobban szerettem volna, ha ezt ő teszi meg, de egye-fene, lesz gyereknap.
- Akkor akár ki is próbálhatjuk. Úgy is túl sok a felesleges energiád, ahogy elnézem. - Döntöm oldalra a fejemet, már amennyire tudom, ilyen ülőhelyzetben. A nevetésére, csak egy mosolyt erőltetek az arcomra, remélem, hogy egy kis élet belém is száll, ahogy őt nézem. Hiába a lányok már eltűntek a parkettről, ami engem egy cseppet sem zavar.
- Te mégis itt vagy velem. - Kacsintok rá, hiszen más boxot is választhatott volna, nem kérte senki, hogy idejöjjön, így ezt egy célzásnak veszem. Ezért is fogom magam átülök mellé és a szemeibe nézek. Azt hiszem, hogy kezd megtörni, mivel a hajamhoz nyúl, majd megsimítja az arcomat, mindezt hagyom neki. Sunyi mosoly jelenik meg az arcomon, majd közelebb csúszok hozzá.
- Tudod, mi is csinálhatunk mást, mint a beszélgetés... Valami izgalmasat, amit mindketten élveznénk... - Suttogok a fülébe, miközben a kezemet a combjára helyezem és örjítően lassan felfelé vezetem az asztal alatt. Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy szoknya van rajta. Közben beszéd után egy puszit nyomok a fülcimpájára, majd letérek a nyakára és ott is kezdem behinteni a finom bőrt, a puszijaimmal, miközben betérek a szoknyája alá, hogyha eddig még nem állított le.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 23:33

Már megfordult a fejemben, hogy felállok és itt hagyom, mert kezd tényleg elég lehangoló lenni. Inkább visszaülök a bárpulthoz és pillanatokon belül akad is társaságom. De kíváncsi vagyok, meg tudom-e változtatni a fiú hozzáállását, így egy kicsit még maradok.
-És miből gondolod, hogy én benne lennék? -kérdezem egy szemtelen mosollyal az arcomon, bár szerintem tudja, hogy nem sok kifogásom lenne a dolog ellen, de egy kicsit azért kéretem magam, elvégre nem vagyok holmi ribanc, akit bárki, bármikor megkaphat. Csak is azoknak vagyok kapható, akiket én kiszemeltem magamnak.
-Igen, mivel az összes többi ülőhely foglalt. -Mosolyodom el, miközben ő átül mellém. Megigazítom a haját, mire egy sunyi mosoly jelenik meg az arcán és már közelebb is jön hozzám.
-Látom vannak unaloműző ötleteid. -mondom egy leheletnyi kacérsággal a hangomban, miközben hagyom, hogy a keze végigcsússzon a combomon és behintse a nyakam puszikkal. Szép lassan betér a szoknyám alá, pontosabban csak betérne, ha nem avatkoznék közbe. Elkapom a kezét, és egy kicsit visszább tolom, miközben kezeim a mellkasára vezetem és kigombolok egy gombot az ingén, jelezve ezzel, hogy ha ügyes, akkor jól fog telni neki a mai éjszaka.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 23:46

Kíváncsian nézek végig rajta, bár a melleinél megáll a tekintetem, mert onnantól az asztal takar, így nem tudom jobban szemügyre venni a lábait. Nem is baj, mert a végén teljesen megőrülnék, mert egy szép csinos lábat, bárki kényeztetne és simogatna. A kérdésére elmosolyodok, kezd naiv lenni, amit én nem bánok, bár azért azt hittem, hogy van ott ész abban a szép, szőke fejecskében.
- Miért? Talán nem? - Döntöm oldalra a fejemet megint, mert kíváncsi vagyok a válaszára. Ha nem lenne benne, már rég visszautasított volna, nem pedig provokálna. Körbe nézek, bár nem látok túl sokat a többi boxból, gyakorlatilag semmit, de tudom, hogy ahol kettesben épp kielégítik egymást, ott van hely bőven.
- Tudod mellettünk is van hely. Még ingyen pornót is kapnál grátisba. - Vigyorgok, mert nem tudom, hogy mennyire vevő az ilyenekben, bár én szívesebben csinálom, mint nézem, de ha csak ez van, akkor ezzel kell beérni. Átülök mellé, hogy közelebb legyek hozzá, kezd visszajönni az életkedvem. Igaz, eddig nem akartam a szexet, de most kezdek rápörögni, viszont azért tartom a távolságot, mert elég gáz lenne, ha épp olyan állapotban visszautasítana, bár lenne jelentkező, aki könnyítene rajtam, de a lelkemre venném.
- Igen... És a legjobb benne, hogy egyikünk sem unatkozna közben. Mindketten jól járnánk vele. - Suttogom, ahogy közelebb hajolok hozzá, hogy puszilgassam a nyakát, és a combját simogassam. Már épp benne vagyok abban, hogy hozzáérhetek, mikor megfogja a kezem és eltol. Értetlenül nézek rá, majd le, ahogy kigombolja az ingemet.
- Akár az ölembe is ülhetsz, de ha zavar téged a sok kukkoló, tudok egy nyugodtabb helyet. - Kacsintok rá, majd a kezemet visszateszem a combjára, bár azért csak nem bírom ki és megint elindul felfelé, de úgy, hogy megáll, majd újból elindul. Csak, azért, hogy ne vegye észre, hogy egyre feljebb csúszik a kezem.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 20 2013, 23:58

A fiúra nézek, aki épp a melleimet stíröli, pedig ma nem is hangsúlyozza a ruhám, de már hozzászoktam ehhez, hiszen ugyan nem olyan hatalmasak, de meglehetősen formásra sikeredtek. A kérdésére egy kacér mosoly jelenik meg az arcomon.
-Majd kiderül. -mondom sejtelmesen és ismét az italomhoz nyúlok, de a következő mondata hallatán majdnem megfulladok rajta, hiszen elég hülye helyzet lett volna.
-Ááá, nézni nem olyan izgi. -Mosolyodom el, miközben a fiú átül mellém, és a keze rögtön a combomra téved, és már indulna is felfelé, ha én vissza nem tolnám. Jót tesz neki, ha egy kicsit még rápörög a dologra, meg hát nem akarom, hogy könnyű préda legyek, inkább kigombolok az ingén egy gombot, miközben a másik kezem már a hasához téved, és azt kezdi szép lassan simogatni. Közben a fiú keze is visszatér a combomra, és lassan, fokozatosan elindul felfelé. Egy mosoly jelenik meg az arcomon, és ezt lehet,hogy látja is.
-Hmm, nem hangzik rosszul. -Mosolyodom el a fiú válasza hallatán, de ne várja, hogy én kezdeményezzek bármit is, még nem sikerült beindítania annyira.
-Már hozzászoktam, hogy folyamatosan figyelnek, így annyira nem nagy ügy. -jegyzem meg, miközben kicsit még közelebb csúszok, hogy jobban kézreessen a hasa.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Hétf. Jan. 21 2013, 22:48

Tudnék a melleivel mit kezdeni, és el is képzelem, ahogy birtoklom őket, így fel sem tűnik, hogy túlságosan is nézem, bár fiúból vagyok, így igazán nem haragudhat rám. Azért a kérdésemre a sejtelmes válaszára, csak titokzatos mosoly a válaszom. Ebből már most tudom, hogy lesz kettőnk közt valami, ami engem cseppet sem zavar, sőt, nagyon is akarom, már itt. Amit mond, arra elnevetem magam. Valóban nem a legjobb nézni, de ha nincs más, akkor megteszi ez is. Mellesleg tetszett az is, hogy egyből a zavartsága miatt félrenyelt. Persze szívesen újraélesztem, de azért jobb lenne, ha majd a szájával engem ápolgatna.
- Pontosan. Csinálni jobb. - Öltöm ki a nyelvemet, majd átülve mellé, már igazán belekezdenék a közelebbi ismerkedésbe, de eltolja a kezem. Azért nem adom fel ennyivel, tuti, hogy lázba fogom hozni, bár már azzal sikert értem el, hogy itt van velem és még nem hagyott itt. Tudom, hogy a kisugárzásom mindenkit maradásra bír.
- Szerintem sem. Már csak az a kérdés, hogy itt akarod, vagy menjünk nyugodtabb helyre? - Suttogom izgatóan a kérdést a fülébe, ajkaim beszéd közben érintik a fülét. Kezem a másik lábának a combja külső részéhez teszem, és a válasza nagyon is tetszik.
- Imádom, ha egy lányon szoknya van. - Suttogom megint bele a fülébe, majd egy puszit nyomok a fülcimpájára, miközben a kezem visszatér a belsőcombjára és egyre feljebb viszem. Élvezem, ahogy a hasamat simogatja és egy kicsit helyezkedek is, hogy neki is jó legyen. Azért szuggerálom a kezét, hogy menjen lejjebb, miközben az enyém feljebb megy, ha még nem állított le.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Hétf. Jan. 21 2013, 23:03

Mindig ez van. Kiszemelek egy srácot a buliban, jól érzem magam vele és többet nem látom. Bár ez általában azért végződik így, mert én ezt akarom. Nem szeretnék senkihez sem túlzottan kötődni, így jobb is, ha utána nem zaklatnak. Olyan, akiről feltételezem, hogy képes lenne megkeresni, szóba sem jöhet. Ezért is jön kapóra ez a fiú is, hiszen sokat hallottam már róla, de azt nem,hogy valaha is lett volna komoly kapcsolata. Tökéletes. Egy éjszaka és többet nem is látom. Tudom, hogy a felfogásom sokan elég furcsának találhatják, de ha átélték volna az életemet, az én hibáimat, megértenék, miért nem akarok senkihez kötődni. Viszont néha nekem is szükségem van a törődésre, így ez az egy megoldás maradt. A fiú válaszára egy sejtelmes mosoly jelenik meg az arcomon, de nem mondok rá semmit. Megpróbálna rögtön a tárgyra térni, de azért ennyire nem könnyítem meg a dolgát, bár ha ügyes, úgyis ott kötünk ki, de ezt neki még nem kell tudnia. A következő kérdésére ismét mosolyra húzódik a szám.
-Hmm, rád bízom. -karolom át egyik kezemmel a nyakát, miközben a másik továbbra is a hasán barangol. Nincs kigyúrt felsőteste, de nem is nevezhető puhánynak, inkább valahol a kettő között, olyan enyhén kisportoltra szavaznék, de persze ingen keresztül azért más.
-Akkor ma van a szerencsenapod. -Nevetek fel, hiszen csak az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy nem nadrágba jövök. Lassan kezd hatni az alkohol, nem mondanám, hogy részeg lettem, inkább úgy fogalmaznék, jobb kedvem lett, mint eddig volt. Miközben a keze szép lassan elindul felfelé a combomon, az én kezem is lejjebb csússzan, az alsó hasát kezdem simogatni, de egyelőre még nem tér lejjebb, megvárom, míg egy kicsit izgalomba jön.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Hétf. Jan. 21 2013, 23:16

Szeretem az olyan lányokat, akik nem nevezik magukat ribancnak, azért mert egy éjszakára belemegy az élvezetekbe egy idegen sráccal. Én csak örülök nekik, mert így nincs kötöttség, de az élvezet is megvan. Bár az én részemről több estének is örülnék, mert az a legjobb, ha van egy biztos, akihez át lehet menni, hogy jól érezzem magam. De persze, általában lelépnek, hogy többet ne is keljen velem találkozni, mert akkor szoktak jönni a problémák, hogy miért nem jövünk össze. Ahogy elnézem Laurent, ő nem ilyen, legalább is remélem, de azért nem fogom ezzel elrontani az egész játékot. Azzal, hogy nem válaszol a kérdésemre, csak jobban kíváncsivá tesz. Azért remélem, hogy valóban komolyan gondolja és nem találja ki az utolsó pillanatban, hogy mennie kell vagy mégsem akarja, mert akkor nagyon bosszús leszek.
- Akkor mindkét helyet kipróbálhatjuk. De ha már itt vagyunk, akkor értelemszerűen ezt. Ugye szedsz gyógyszert? - Nézek bele a szemeibe, mert ha nem muszáj, akkor nem húzok óvszert. Igaz, hogy kéne, de most annyira nincs hozzá kedvem, hogy azt elmondani nem tudom. Gumi nélkül úgy is kényelmesebb, most azaz egy-két kellemetlenség, ami érhet, eltörpül a vágyam mellett. Élvezem továbbra is ahogy simogatja a hasamat, de még mindig azt akarom, hogy menjen lejjebb. Elég könnyen esek most izgalmi állapotba, lévén, hogy nem ittam szinte semmit, azon a pár korty koktélon kívül.
- Mindig lehetne. - Suttogom, majd kezem betér a szoknya alá, elérve a bugyit. Egyelőre csak azon keresztül simogatom, hogy egy kicsit lázba jöjjön, és mindennél jobban akarjon. Azzal, hogy az alhasamat simogatja, megmozdít bennem egy kellemes érzést, ami végig fut a gerincemen. Mivel már úgy is elég közel kerültünk egymáshoz, így nem is tétovázok, közelebb hajolok hozzá és vadul csókolni kezdem.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Hétf. Jan. 21 2013, 23:33

Többször hallottam már vissza, hogy a hátam mögött ribancnak neveztek, de nem érdekel. Nem tudják , mi a jó az életben, csak elítélnek mindenkit, aki másképp vélekedik az életről. Én szeretném kihasználni, amíg fiatal vagyok és azt tehetek, amit csak akarok. Bár a legtöbben ezt úgy folytatnák, hogy majd ha már pasija, vagy férje lesz, úgysem tehet akármit. De engem ez a veszély nem fenyeget, nem akarok senkihez kötődni se most, sem pedig soha máskor, így hát azt csinálok, amit akarok és akkor amikor én akarom. Például most a fiúval. Úgy tűnik, ő sem tiltakozik ez ellen, el is indul a keze felfelé a belső combomon, majd az ötlete hallatán egy sejtelmes mosolyra húzódik a szám, és közben válaszolok a kérdésére.
-Igen. -válaszolom egész egyszerűen, úgy érzem, ezen nincs mit ragozni. Lehet, hogy sok pasival vagyok együtt, de azért hülye nem vagyok, nagyon is jól tudom, milyen veszélyekkel járhat, így már elég régóta szedem a kis piruláimat rendszeresen. Ahogy az alhasát kezdem simogatni, remélem mihamarabb izgalomba esik, de azért még egy kicsit húzom őt. A válasza hallatán egy mosoly ül ki ismét az arcomra, mely betudható már az alkoholnak, de nem válaszolok rá semmit. A keze eléri a bugyimat, haladunk. Így hát az én kezem is elindul lefelé, majd egyenlőre még csak nadrágon keresztül a hímtagjára helyezem a kezem, és azt kezdem masszírozni, miközben viszonozom a csókját, és a másik kezemmel a hátát kezdem el finoman karmolni, de csak úgy, hogy ne fájjon neki, inkább egy jóleső borzongást váltson ki belőle.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Hétf. Jan. 21 2013, 23:51

18


Egy cseppet sem aggódok most már, mert ahogy megbizonyosodok róla, hogy szed gyógyszert, így nagy kő gördül le a szívemről. Amúgy is drága az óvszer, meg kényelmetlen is, így inkább az nélkül csinálom, mindkettőnknek jobb. Örülök, hogy most már nem állít le, így szép lassan csak elérem a bugyiját, amin keresztül simogatni kezdem. Azért egy kicsit érdekes, amit csinál, hogy csak akkor megy lejjebb a keze, mikor én is elérem az érzékeny pontját. Viszont nem gondolkozok ezen, én örülök neki, hogy ott tevékenykedik, igaz, hogy nadrágon keresztül, de már ott van és jó úton halad. Érezheti is, hogy egyre keményebb vagyok, szívem is gyorsabb ütembe vált, ahogy a légzésem is felgyorsul. A csókot élvezem, bár néha sikerül megharapnom az alsó ajkát, de ez csak a hév miatt van. A hátamat ért karmolászás nagyon jól esik, valami furcsa érzés vonul végig a gerincvonalamon. Elválok az ajkaitól, majd a szemeibe nézek.
- Tudok egy jobbat. - Suttogom, majd a kezemmel leállok a ténykedésemben, majd elkezdem lefelé húzni a bugyiját, azért reménykedve, hogy egy kicsit megemeli magát, hogy le is jöjjön. Amint leszedem róla, egy puszit nyomok az ajkaira, majd lemászok az asztal alá és a belső combját kezdem behinteni a puszijaimmal. Egyre megyek feljebb, egy cseppet sem izgat, hogy bárki megláthat, inkább csak jobban feltüzel, hogy bármikor lebukhatunk. Egyre közelebb megyek, feljebb is tolom a szoknyáját, hogy a nyelvemmel tudjam kényeztetni. Hagyom is, hogy elélvezzen, mert most ehhez van kedvem, hogy egy kicsit több időt játszunk egymással, mielőtt egymásnak esnénk. Felülök vissza mellé és az arcát kezdem el fürkészni a tekintetemmel, miközben a kezem visszatér a combjára.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Kedd Jan. 22 2013, 18:59

18

A keze eléri a bugyimat, és egyelőre még azon keresztül kezd simogatni, miközben az én kezem is lejjebb vándorol az alhasáról, és egyelőre még nadrágon keresztül masszírozom egyre keményedő férfiasságát, miközben vadul csókolni kezd, mely ellen természetesen nem tiltakozom, viszonozom a csókjait. Másik kezemmel a hátát kezdem kaparászni, majd mikor elválnak ajkaink, kíváncsian nézek rá. Engedem, hogy lehúzza rólam a bugyit, kicsit még segítek is neki, majd kényelmesebben elhelyezkedem, míg a fiú bebújik az asztal alá, hogy könnyebben hozzám férjen. Hátamat a háttámlának döntve, mosollyal az arcomon élvezem a puszijait, majd a további ténykedésnek hatására egyre hangosodó nyögések hagyják el a számat, de ezt senki nem hallhatja, hiszen elég nagy a háttérzaj, és azért annyira nem vagyok hangos, mint a szomszéd boxban lévők. Egyre jobban élvezem, majd a fiúnak hála hamarosan el is élvezek, megmarkolva az ülőalkalmatosságom szélét.
Egy rövid ideig még mozdulatlan maradok, pont annyi időre, hogy a fiú visszamásszon mellém, majd feltérdelek, és egyik lábamat áttéve rajta, lovaglóülésben ülök vele szembe az ölébe, és csókolni kezdem, először csak szenvedélyesen, majd egyre vadabbul, miközben kemény hímtagja nadrágon keresztül már hozzám ér. Csók közben kigombolom az ingét, hogy jobban hozzáférjek a felsőtestéhez, majd azt kezdi bejárni a kezem, miközben továbbra is csókom, bár már alig kapok levegőt. Kezem lassan leér az alhasához, majd még egy kicsit húzva az agyát, ott kezdem simogatni, egyre közelebb a nadrágja kezdetéhez, mígnem egyik ujjam beférkőzik a nadrágja a alá és az öve vonalában kezdem cirógatni. Most már úgy érzem, eleget húztam, így hát kicsatolom az övét, és kigombolva a nadrágját benyúlok a nadrágjába, miközben visszamászok a fiú mellé, és a sarkaimra ülve kezdem először a kezemmel kényeztetni, majd mivel elég sötét boxot sikerült kiválasztania, ott, ahogy vagyok, hajolok közelebb hozzá és a számmal folytatom, egészen addig, míg el nem élvez.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Szer. Jan. 23 2013, 22:30

18


Kényeztetem egészen addig, amíg meg nem érzem a kezét a férfiasságomon, ami egyre keményebb lesz. Már szűkös neki a farmer és már érzem is, hogy eléggé itt lenne az ideje, hogy belé csusszanjak, de tudom, hogy még várnom kell rá. Először is nekem van vele dolgom, hogy egy kicsit jobban élvezze ezt az egész együtt létet. Nem lep meg, hogy segít leszedni a bugyiját, így legalább előbb az asztal alatt tudok lenni, hogy nyelvemmel izgassam. Én még hallom a nyögéseit, mert ott vagyok vele egy boxban. Megállom azt, hogy ne mosolyodjak el és a feladatomra koncentráljak, egészen addig, amíg el nem megy. Örülök neki, hogy már ennyit elértem nála és remélem, hogy csak tűzbe hozza az eddigi tudásom, amit megmutattam neki. Visszaülök mellé és az arcát figyelem, majd a kezem visszatéved a combjára, de csak addig, amíg rám nem ül. Sejtelmes mosoly jelenik meg az arcomon, mikor már csak egy ruhadarab választ el attól, hogy benne legyek. Vadul viszonozom a csókját, majd mindkét kezem a derekára siklik, pedig már rég lehúzhatnám a sliccemet, hogy ne tétlenkedjünk tovább. De még nem teszem meg, kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog Lauren csinálni. Közben kezemmel elindítom, hogy mozogjon rajtam, amikor már gombolja ki az ingemet. Sóhajok hagyják el a számat, majd engedem, hogy leszálljon rólam, mert már kezd idegesíteni, hogy nem jut el a keze a férfiasságomig. Sóhajtok egyet, mikor kigombolja a nadrágomat és megfogja a nemesebbik felem. Egy jól esik nyögés hagyja el a számat, miközben hátradöntöm a fejemet és élvezem, ahogy velem játszik. Mindez után már szájjal folytatja tovább, amit jobban szeretek. Nyögések és sóhajok jelzik neki, hogy nagyon is jól csinálja. Ahogy érzem nagy tapasztalata lehet ebben. Pillanatnyilag nem érdekel az, hogy bárki megláthat minket, csak élvezem a helyzetet. Egészen addig, amíg el nem élvezek. Lehunyt szemekkel, törlöm le az izzadtság cseppeket a homlokomról, majd azért visszahúzom a boxerem, hogy ne legyen kellemetlen, hogyha valaki idetévedne hozzánk. Közelebb csúszok hozzá, majd a fülébe súgok.
- Gyakrabban is összejárhatnánk! - Beszélek, miközben ajkaim súrolják a fülcimpáját, majd meg is puszilva, beveszem a számba és finoman megharapom. Kezem a combján pihen ismét, majd egy kicsit elhajolok tőle, hogy nagyjából felvegyem a szemkontaktust.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Csüt. Jan. 24 2013, 23:01

Segítek a fiúnak lehúzni a bugyimat, legalább már eggyel kevesebb ruhadarab van rajtam, mely be kell vallani, általában valami jót ígér. Hátradőlve élvezem a ténykedését, és most már nem csodálom, hogy ilyen híre van, kár,hogy eddig még nem találkoztunk, pedig lehetett volna egy-két, najó, jópár szuper éjszakánk. Nincs időm sokáig gondolkozni ezen, hiszen egyre közelebb vagyok, hogy elélvezzek, míg végül egy utolsó sikollyal megtörténik.
Mikor a fiú visszaül, keze ismét a combomra vándorol, ám nem sokáig tarthatja ott, hiszen hamarosan ráülök, és gy kezdem le csókolni, miközben engedve a fiúnak mozogni kezdek rajta és kigombolom az ingét. Leszállok róla, majd hímtagját kivéve a boxerjából kényeztetni kezdem, mely el is éri hatását, nyögések és sóhajok hagyják el a fiú száját, míg nem végül elmegy, és nem sokkal később vissza is húzza a boxerét, amit egy kicsit ugyan csodálok, mert nem igazán tudom, mit akar még csinálni. Mindenesetre a sarkamon ülve nézek a fiúra, várva, mit is mond vagy tesz. Mikor közelebb hajol, karjaimat átvetem a nyakán, és a hátát kezdem cirógatni.
-Felőlem nincs akadálya. -válaszolom a fiúnak, miközben finoman megharapja a fülcimpámat, mely pillanatnyilag eléggé izgatóan hat rám, nem tudom, mire is várunk még. Mikor elkezd távolodni, már végképp nem értem, mi is történik, de azért állom a szemkontaktust, de az arcomon kitűnően látható,hogy most teljesen összezavart, hiszen nem épp erre számítottam.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Szomb. Jan. 26 2013, 22:17

Mikor befejezem a kényeztetést, már rajtam is terem és úgy csókolózunk. Engem ez nem is zavar, sőt örülök is neki és késztetem, arra, hogy mozogjon ha már rajtam van. Egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy elmenjek, mert nagyon is jól esik ez a fajta mozgás, bár jobban örülnék ha benne lennék, de ez még megtörténhet, sőt egész biztos, hogy megfog. Hagyom, hogy kigombolja az ingemet, bele is mosolygok a csókba ez miatt, majd engedek neki és már érzem is, ahogy a szájával kényeztet. Hangot is adok neki, és le is élvezek, mire hátradöntöm a fejemet és becsukott szemmel élvezem a gyönyör hatását. Mikor már egy kicsit lenyugodtam felhúzom a boxerem, mert eléggé kellemetlen lenne, ha valaki meglátna engem így. Laurennek könnyű, mert senkinek sem tűnik fel, hogy nincs rajta bugyi. Közelebb hajolok hozzá, majd egy csókot nyomok az ajkaira. Örülök, hogy úgy gondolkozik, ahogy én, így elmosolyodok.
- Akkor ezt megbeszéltük. - Titokzatosan mosolygok rá, majd a fülét kezdem kényeztetni, végül elhajolok tőle. Látom a szemeiben a zavartságot, pont ezt akartam elérni. Szeretem ha nem tudnak kiismerni az emberek, mert akkor tudok nekik újat mutatni.
- Zavartnak látszol. - Ejtem ki sejtelmesen a szavakat a számon, majd közelebb hajolok hozzá és először csak érzékien, majd egyre vadabbul csókolom, miközben a kezem a combjára téved. Feljebb is megy a szoknya alá egészen addig a pontig, ahol pár perce a nyelvem járt. Újból kényeztetni kezdem, hogy aztán belé hatoljak hamarosan.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Vas. Jan. 27 2013, 14:41

Mikor visszaül mellém, rögtön rajta is termek és vadul csókolni kezdem, miközben az ingét gombolom ki. Engedve a fiúnak, elkezdek mozogni is rajta, majd leszállok róla és kényeztetni kezdem egészen addig, amíg el nem élvez, és visszahúzza a boxerét. Kicsit meglepetten nézek rá, hiszen nem ez szokott következni, nem tudom, mi a fene baja lett hirtelen. Ha a végén még kitalálja, hogy nem kellek neki, csak akkor kezdek igazán hisztizni, mert még soha nem mondtak ilyet.
Azért megegyezünk, többször is összefuthatnánk és a fülemet kezdi kényeztetni, de nem nyugtat meg, főleg, mikor elhajol tőlem és a szemembe néz. Csak nehogy most akarjon itt nekem lelkizni. Mindig is utáltam az olyan pasikat, meg mellesleg a romantikusakat is, akikért a lányok mind odavannak. Sose értettem, mi a jó abban, hogy folyton virágcsokrokkal bombáz, úgyis a kukában kötnek ki, vagy egy vázában, de onnan is rövidesen a kukában találja magát. A fiú kijelentése hallatára, csak nézek rá, de mire válaszolhatnék, ismét a számhoz tapasztja sajátját, először szenvedélyesen, majd egyre vadabbul csókol és a keze ismét eléri a combomat. Átkarolom ismét a nyakát és körmeimmel a hátát kezdem kaparászni, majd egyik kezem előre jön, és először a mellkasát kezdem simogatni, már-már csikizni, aztán lejjebb megy a hasára, míg végül ismét férfiasságához érek, de csak nadrágon keresztül, most nincs kedvem máshogy. Azért azt élvezem, hogy ujjával megint kényeztetni kezd, így néha egy-egy sóhaj vagy nyögés jelzi, hogy nagyon is jól érti a dolgát.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Szomb. Feb. 02 2013, 12:03

16


Szeretem egy kicsit húzni a másik agyát, hogy nem lesz semmi, de most annyira fel vagyok tüzelve, hogy biztos, hogy itt és most Lauren az enyém lesz. Csak az akadályoz majd benne, ha esetleg ő mondja azt, hogy nem akarja, mert nem szoktam senkivel se erőszakoskodni. Amint végzett, visszahúzom a boxerem, mert eléggé kellemetlen lenne, ha csupasz altájjal valaki meglátna. Igaz, hogy mindjárt épp szexelni fogunk, de az megint más, mintha mutogatnám. Kicsit kényeztetem a fülét, majd a szemeibe nézek, eléggé zavart, mint aki a világát nem tudja, pedig nem is használtam semmilyen szert rajta. Érdekesen viselkedik, azt hittem, hogy egyből kezdeményezni fog, de úgy látom, hogy minden rám hárul. Meg is csókolom, vadul teszem, kicsit meg is harapom az alsó ajkát és a nyelvét. Észre se veszem ezt, de ha szándékosan csinálnám, annak is megvan a maga izgató jellege. Kezem megint a combjára téved, hogy megint kényeztessem, hogy kívánjon engem. Élvezem, ahogy a körmeivel simogatja a hátamat, kiráz a hideg, de jó értelemben. Ujjaimmal egyre mélyebbre próbálok menni, de vannak határok, így már azt várom, hogy más testrészemmel csússzak belé. A nyögések és a sóhajok mosolyt csalnak az arcomra, bár megint kezd felidegesíteni, hogy nadrágon keresztül nyúl hozzám. Úgy döntök most egy kicsit segítek neki és a kezét beirányítom a férfiasságomhoz, hogy ott ténykedjen, mert az jobban esik. Ajkaimat nekem is sóhajok hagyják el. Lejjebb húzom a nadrágom és a boxerem, majd magamra húzom, és gondolom, hogy innen már tudja, hogy mi a dolga, így hagyom, hogy önállósodjon.
Vissza az elejére Go down
Lauren Blake
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Szomb. Feb. 02 2013, 14:00

18

Kezd összezavarni a viselkedése, hiszen általában ilyenkor már rég rám vetik magukat a pasik, de úgy tűnik, ő még egy kicsit húzni akarja az agyamat, hát legyen. A fülemet kezdi kényeztetni, majd a szemeimbe néz, mintha várná, hogy csináljak valamit. Hát, most rá hárítok mindent, ha már egyszer húzni akar. Ez feltűnik neki is, mivel vadul csókolni kezd, megharapva az alsó ajkamat. Nem tudom, szándékos volt-e, de egyre jobban kezd feltüzelni, már alig várom, hogy továbblépjünk. Ujjaival közben egyre mélyebben kényeztet, minek hatására nyögések hagyják el a szám, és a férfiasságához térek a kezemmel ismét, mire ő beirányít a nadrágjába. Ott kezdek ténykedni és látom, nagyon is élvezi, nem csoda, van benne már gyakorlatom bőven. Mikor végzett a kényeztetésemmel, lejjebb húzza a nadrágját a boxerével együtt, majd magára húz, és úgy tűnik, átadja nekem a terepet.
Átkarolva a nyakát ismét vadul csókolni kezdem, majd hímtagját beirányítva a megfelelő helyre, mozogni kezdek rajta, miközben egy sóhaj hagyja el az ajkaim, hiszen már eléggé feltüzelt, így épp ideje volt már ennek. Egyre gyorsabban kezdek mozogni, miközben továbbra is csókolom, ám nem szeretném, hogy rögtön elélvezzen, inkább még húzom egy kicsit az agyát, miközben egyik kezemmel ismét a hátát kezdem karmolászni.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   Szomb. Feb. 02 2013, 14:41

18

Vadul csókolom és kényeztetem egészen addig, amíg úgy nem érzem, hogy elég lesz. Én már tudom, hogy nagyon is készen vagyok arra, hogy belé hatoljak, mert férfiasságom már kőkemény, hála, hogy Lauren kényeztet. Nagyon is tetszik, mert ezt nem lehet máshogy megkapni, ahogy a szexet sem. Lehúzom a nadrágomat, majd magamra húzva, hagyom, hogy nemesebbik felemet, magába vezesse. Egy aprót nyögök is, mikor érzem a forróságot a nemi szervem körül. Imádom, ha a lány van felül és tudja is, hogy mit kell csinálnia. Halk nyögések és sóhajok hagyják el a számat, ahogy felveszem vele a tempót. Nagyon is élvezem, hogy gyorsít, bár az, hogy nem bírok elmenni, mert ezt akarja, azzal megőrjít. A csókot már egyáltalán nem viszonozom sőt nem még a fejemet is a nyakába temetem. Így élvezem, ahogy benne vagyok és rajtam mozog. Finoman meg is harapom a nyakát és lehunyt szemekkel érzem, ahogy a homlokomon keletkezett izzadtság cseppek legördülnek az arcomon. A hajam végei is kezdenek vizesedni. Nagyon fülledt meleg lett, főleg ettől az erotikától. Megfogom a lány csípőjét és arra késztetem, hogy minél gyorsabban mozogjon. A gerincvonalamon egy jól eső érzés fut végig, ahogy karmolássza a hátamat. Egyik kezemmel megmarkolom a mellét és remélem, hogy a gyors tempót tartja, amivel hamarosan el is tudok menni. Nagy levegőt fújok ki a tüdőmből, miközben próbálok magamhoz térni a gyönyörtől. Férfiasságom csak úgy lüktet az élvezettől, de még egy kicsit benne maradok. A szívem is veszettül ver, a légzésem miatt pedig alig kapok levegőt. Hátradőlök és elengedem, majd egyik kezemmel letörlöm a homlokomat. Nem akadályozom Laurent semmiben, így akár le is tud szállni rólam. Az aktus után pedig visszahúzom a gatyámat és begombolom, meg az övemet is visszakapcsolom.
- Nos, tehát összejárhatunk többször is, én úgy érzem. - Mosolygok rá, amint oldalra fordítom a fejemet, hogy lássam az arcát. Nekem nagyon is jól esett ez az együtt lét. Előre dőlök, hogy elvegyem a koktélomat, majd belekortyolok, mert teljesen kiszáradt a szám.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lauren & David első találkozás   

Vissza az elejére Go down
 

Lauren & David első találkozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-