Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Vas. Feb. 10 2013, 16:16


Nem szeretek beteg lenni, és azt sem szeretem ha valaki a környezetemben beteg, simán el lehet kapni, de arra sem lennék képes, hogy amikor ilyen rosszul van elzavarjam. Szóval... Szóval remélem, hogy csak megfázott, az nem fertőző, és akkor pár nap alatt tényleg rendbe jön. Bár... a láz az gyanús. De inkább nem agyalok ezen, majd kezet mosok, mindent szépen letakarítok, amihez hozzáért... Nem is tudom mihez ért hozzá. Franc. Mindegy. Nem agyalok, csak várom, hogy megigya a vizet, de alig iszik egy kortyot.
- Meg kell innod, ki fogsz száradni a láztól...
Teszek egy próbálkozást, ha kell még a poharat is segítek tartani, de egy pohár vizet akkor is meg kell innia. Az nem lehet olyan vészes még. Aztán ha ez megvan, akkor magára hagyom, hogy átöltözhessen.
Pár perc az egész, de várok a lépcsőnél még egy keveset, amíg nem szól, hogy készen van. Akkor aztán visszamegyek, de nem örülök annak, hogy már megint a földön ücsörög, sőt, ahogy feláll az sem éppen egészséges. Persze, logikus, hiszen nincs jól, de a fene sem gondolta, hogy ennyire...
A karomba kapaszkodik, én meg automatikusan fogom meg a másik karommal, hogy biztosan megálljon. Közben jön a kérdés, és azon gondolkozom, hogy tudnék segíteni. Egyértelmű, hogy menni magától nem fog. Egyetlen lehetőség marad: felviszem.
- Kapaszkodj!
Mondom végül, és felkapom az ölembe. Remélem annyi ereje még van, hogy a nyakamba kapaszkodjon, máskülönben kicsit nehéz lesz, bár nem lehetetlen. Aztán el is indulok, oldalazva felfelé, máshogy nem férnénk el. Odafent már könnyebb dolgom van, több a hely, hamar el is érek az ágyhoz, és leteszem.
- Vedd fel ezt is.
Adom a kezébe a pulcsit, amit kerestem neki, és amit, ahogy előre megjósoltam, teljesen feleslegesen vittem le neki. Nem várom meg, hogy felveszi-e leszaladok a törölközőért, meg a vizes edényért, hogy borogatni tudjam, egy perc sincs az egész, már ismét mellette vagyok, és itt is maradok, amíg le nem megy a láza.
tag: so ra | words: nagyon kevés | outfit: ez |notes: ez most tényleg ratyi... bocsi
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Vas. Feb. 17 2013, 16:02

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
De nem finom a víz! De mivel azt mondja igyam meg, összeszorítom a szemem és megiszom az utolsó cseppig. Már csak az átöltözés van hátra, szerencsére elmegy, Magamhoz képest gyorsan átöltözöm, és úgy várom, hogy visszaérjen.

Csak gyógyuljak meg. Most, így tündérlehelletre. Pukk, elmúlna a szédülés, minden. Nem kellene belé kapaszkodnom, és nem lennék iszonyat zavarban. Jókislány módjára fonom karjaim a nyaka köré, és kapaszkodok.

Ahogy letesz, és a kezembe nyomja a pulcsit, bólintok és gyorsan belebújok, míg ő lemegy. Úgy hat számmal lehet csak nagyobb, de legalább el tudok bújni benne. Megpöckölöm a Snoopy orrát, és betakarózok nyakig. Mikor visszaér ránézek és mielőtt bármit tehetne megint megölelem. Nem vagyok fertőző, csak kimerült, majd kialszom. Szorosan hozzábújik, nem tudom mi van velem, de kenjük a lázra!
- Köszönöm szépen. Ezt is meg kell majd hálálnom. - Suttogom, és elhúzódom. Lefekszem, nyakig felhúzom a takarót, és lehunyom a szemem. Pár másodperc és elalszom. Csak pár...

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Vas. Feb. 17 2013, 18:22


Finom, nem finom, íze sincs, de azért csak igya meg, mert ha lázas, akkor kiszáradhat, azt meg nem szeretném, nagyon nem. Szóval legalább egy pohár víz, aztán addig kitalálom mi legyen.
Először mondjuk át kell öltöznie, és persze, addig én nem lehetek mellette, mert az milyen már. Mármint... Érti mindenki. Megyek keresek egy pulcsit neki, és addig szerencsére el is készül, viszont láthatóan egyedül nem megy fel, aminek már kevésbé örülök.

Az ölembe veszem, jobb ötletem nincs, úgy viszem fel az emeletre, és fektetem le az ágyamra, majd nyomom a kezébe a pulcsimat is. Tudom, hogy nagy lesz rá, de az nem baj, itt most az a lényeg, hogy ne fázzon.
Csak egy percre hagyom magára, amíg felhozom a vizes tálat, és a törülközőt, amivel borogatni tudom. Nyakig be van takaródzva, én meg óvatosan térdelek mellé, és közben beharapom a szám, úgy nézek rá kissé aggódva.

Ledermedek, ahogy megölel, de végül megsimogatom a hátát, aztán gyengéden visszatolom az ágyra.
- Vegyük úgy, hogy már meg volt...
Nem kell, hogy hálálkodjon. Csinált nekem tortát, kaptam ajándékot, aztán megbántottam, és a fene tudja miért fagyoskodott az ajtóm előtt. Igazán nem érzem szükségét, hogy bármit is megháláljon.
Hogy hallott-e, amit mondtam azt nem tudom a szemei már csukva, és valószínűleg, el is alszik, pillanatokon belül.

Az edénybe mártom a törölközőt, kicsavarom, és a homlokára teszem, mellette maradok, amíg le nem megy a láza. Amikor már végre, nem tűnik olyan melegnek, akkor összepakolok leviszek mindent, és rendet rakok. Átöltözöm én is, de mielőtt lefeküdnék a kanapéra, még visszamegyek, betakargatom, ellenőrzöm, hogy minden rendben.
Egy őrült ötlettől vezérelve, a kezébe adom a tőle kapott elefántomat, és csak utána megyek le, hogy végre, aludjak egy keveset én is.
Elhelyezkedem a kanapén, a szemüvegem a dohányzóasztalra teszem, aztán betakarózom, és becsukom a szemem. Sajnos, én nem alszom el olyan könnyedén, mint ő tette...

tag: so ra | words: nagyon kevés | outfit: ez |notes: ez most tényleg ratyi... bocsi
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Kedd Feb. 19 2013, 18:55

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik

Nem tudom miért ölelem meg. Nem vagyok magamnál, ez tuti. Nem kéne ezt tennem, mégis... csoda, hogy nem rak ki. Visszafekszem, és nagyokat pislogok rá. Miért néz ilyen aggódóan? Ilyen borzalmasan nézek ki? Nem lehet....

Egyre laposabbakat pislogogk, néha-néha a szemem os csukva marad. Nagyon hamar, bárhol el tudok aludni, sosem jelentett problémát. Annyia hálás vagyok, amiért ápolgat, még halványan érzem, ahogy a homlokom törölgeti, még rá is pislogok néha, de már nem bírom. Lecsukódnak a szemeim, oldalra billen a fejem és hivatalosan alszom is.


Arra kelek, hogy melegem van. Már semmi bajom... Miért pont most kellett teljesen kikészülnöm? Miért nem mondjuk holnap. Vagy holnapután? Mindegy, attól nem fogom magam kevésbé zavarban érezni, hogy kérdéseket teszek fel. Valahogy meg kell hálálnom. Kimászom az ágyból, pillanatok alatt beágyazom, leveszem a pulcsit meg a melegítőt, és tökéletesen összehajtva az ágy szélére teszem. Utálom a rendmániám....vagyis ez annyira még nem mánia, inkább csak rendszeretés. A szobánkba is rendszerint én takarítok. Megnyugtat.

Leosonok a lépcsőn, és a konyha felé veszem az irányt. Ránézek, és elmosolyodom. Mennyire másként néz ki mikor alszik... Nem akarom felkelteni, szóval olyan halk vagyok, mintha csak a könyvtárban lennék. Szerencse, hogy harisnyába tudok hangtalanul surranni. Eldöntöttem, reggelit fog kapni. A hűtőhöz megyek, és igyekszem nagyon halk lenni, nehogy felébredjen. Még jó, hogy semmi olyan nincs, amiből reggelit lehetne csinálni. Akkor marad a pirítós. Megkeresem a kenyeret, meg minden hozzávalót, szépen levágom a héját, és már pirulhat is.

Két perc viszgálat után a kávéfőzőt is be tudom indítani, és csak remélni merem, hogy nem rontom el teljesen. Míg minden készül a kanapéhoz tipegek - szó szerint, - hogy a terv következő része kezdetét vegye. Utálom ha csendben kell lennem, de inkább felébresztem, mjnt felriadjon. Leguggolok a feje mellé, és elmosolyodom. Annyira békésnek tűnik. Még van három percem a pirítós kiugrásáig, az bőven elég lesz. Nem szívesen keltem fel, csak nem akarom, hogy megijedjen a pukkanástól, és leessen a földre...bár szívesen ápolnám. Óvatosan megsimítom az arcát, és szinte suttogva szólalok meg.
- 선배 일어나! - Simítom meg újra az arcát, és megvárom, míg kinyitja a szemét.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Kedd Feb. 19 2013, 20:49


Meglep, hogy megölel, de utána meg olyan gyorsan alszik el, betudom a láznak. Kitartóan ápolgatom, törölgetem a homlokát, várom, hogy lemenjen a láza. Megfordul a fejemben, hogy kéne neki hozni egy pohár vizet. De végül nem teszem, álmában úgysem tud inni.
Az is eszembe jut, hogy elfelejtettem neki megmondani merre van a mosdó, ha éjjel felébred, vagy ilyesmi. De végül is mindegy. Nagy lány már, biztos feltalálja magát. Nincs olyan sok helyiség a lakásban.

Elég hosszú idő telik el, mire úgy érzem, lement a láza, és magára merem hagyni. Összeszedem a tálat, a törölközőt, nehogy véletlen kiöntse nekem, ha esetleg felébred, elpakolok, majd átöltözöm én is, és próbálok elaludni.
Nem igazán sikerül, még sokáig forgolódom. Természetesen rövid a kanapé. Természetesen, most, hogy muszáj itt aludnom, kényelmetlen. Nem is értem, délután (meg korábban bármikor), hogy bírtam itt elaludni. Fogalmam sincs mennyi idő telik el, de valamikor csak megtalál az álom manó, vagy valami hasonló.

Álmodni nem álmodok, ha mégis arra nem emlékszem. Azt viszont nagyon is érzem, hogy valaki az arcom simogatja, és mintha azt mondaná, hogy fel kell ébrednem. Ellököm a kezet, pedig a simogatás jó volt, de ha fel kell kelni, akkor köszönöm nem kérek.
- 싫어 - motyogom álmosan, mert tényleg nem szeretem ha fel kell kelni. Nagyon nem. Egyébként nem szokott nehezemre esni, de most fáradtnak érzem magam. Persze a dolog nem ilyen egyszerű, mert a valaki nagyon akaratos. Na jó nem. Egészen kedvesen próbálkozik, de próbálkozhatna máshol is.

Végül aztán feladom. megdörzsölöm a szemeim, aztán kinyitom őket. Tök homályos minden, ami persze nem meglepő, minden reggel így indul... Felülök és kell másodperc, hogy rájöjjek, a kanapén aludtam, és a szemüvegemnek a dohányzóasztalon kell lennie. Az is dereng, hogy So Ra beteg volt, nyilván ő ébresztgetett. A szemüvegemért nyúlok, közben kérdezem meg:
- 열이 있어요?
Gondolom már nem lázas, de azért nem árt biztosra menni. Az meg, hogy koreaiul beszélek szinte fel sem tűnik. Mellesleg... Nem olyan rossz, hogy végre, van valaki, akivel beszélhetek az anyanyelvemen.
tag: so ra | words: nagyon kevés | outfit: ez |notes: ez most tényleg ratyi... bocsi
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Kedd Feb. 26 2013, 19:16

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik

Nem szeretek hangos lenni, de valamennyire muszáj, ha reggelit akarok csinálni. Jó, nem nagy reggeli, de jobb mint a semmi. Csak ennyit tehetek, hogy megháláljam a tegnapi ápolást. Ki tudja meddig volt fent este, pedig még csak nem is voltam igazán beteg.

Ébresztgetni kezdem, és kicsit megijedek, ahogy ellöki a kezem, de aztán kitartóan keltegetem, míg ki nem nyitja szemét. Felállok, és úgy figyelem, ahogy felveszi a szemüvegét. Hihetetlen milyen jól áll neki... megrázom a fejem, és elmosolyodom.
- 괜찮아요 - Annyira jó végre az anyanyelvemen beszélni. A pirítós kiugrik, megijedek, de gyorsan észbe kapok, odarohanok, és gyorsan kiveszem a tányérra.

Nem tudom hogy szereti, szóval csak simán kipakolom az asztalra, szépen elrendezem. A kávé is lefő, úgyhogy azt is kiöntöm a csészéjébe, meg abba is, amit magamnak vettem elő, és azt is az asztalra teszem. Ránézek Zinre, hátha már magához tért, és elmosolyodok.
- 제가 아침도 만들었. 배고파요?- Ha nem éhes, akkor majd elrakja...vagy kidobja. Ha leül enni, ha nem, és akkor is felnyalábolom a ruháimat, és visszamegyek az emeletre átöltözni. Legszívesebben hazavinném az összes általam hordott ruháját, hogy kimossam, de inkább nem teszem. Csak újra összehajtogatom mindet, és visszamegyek hozzá, leülve oda, ahol este ültem, és belekortyolok a saját kávémba. Remélem nem bánja, hogy magamnak is töltöttem. Lassan mennem kéne...

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szer. Feb. 27 2013, 09:35


Utálom, ha nem magamtól kelek, de ha ébresztgetnek... Hát igazából, elég régen volt, hogy ébresztgetni kellett. És ez annyira nem is rossz, csak akkor sem akarom. De nem hagyja abba, muszáj kinyitnom a szemem, és hunyorogva felfognom, hogy So Ra az, és biztos ki akar menni, vagy nem tudom, persze-persze felkelek.
A szemüvegemért nyúlok, közben kérdezgetem, hogy van. A válaszára csak bólintok. Vajon mindig ilyen rekedt a hangom reggel? Nem tudom, mert nem szoktam beszélni, nem nagyon van kivel.

Valami fura zajt hallok, a konyha felé kapom a fejem, és már a kávé illatát is érzem. Mi a franc? Kérdőn pillantok So Rara, valamiféle magyarázatot várva, de ő elsiet a konyhámba, én meg szépen felkelek a kanapéról és utána megyek. Igazság szerint fel kéne öltöznöm. Bár már tegnap is látott így, tök mindegy. Mellesleg, ki engedte meg neki, hogy pirítóst csináljon?
- 네... - válaszolom, mert tényleg, de akkor is. Még mindig nehezen fogom fel, hogy neki állt reggelit csinálni, az ÉN konyhámban. Nyelek egy nagyot, azon gondolkodom, mit is vághatnék a fejéhez, de ő felszedi a ruháit és elsiet, én meg egyedül maradok a számat harapva.

Megrázom a fejem, ellenőrzöm, hogy semminek nem esett baja, aztán szerzek magamnak lekvárt, leülök, és megkenem a pirítósom. Nem szeretem ha kihűl, szóval nem várok rá, egyébként is. Miért most kell neki öltözködni? ez ilyen női logika, amit nem értek. Felöltözhetett volna az előtt is, hogy neki lát készülődni. Mindegy.
Figyelem, ahogy visszajön, és leül, és ismét megállapítom, hogy egész jók a lábai. Aztán persze észbe kapok. És olyat teszek, amit szinte soha: megköszönöm.
- 감사합니다.
Nem nézek rá. Az azért mégis csak túlzás lenne. Lehet kéne valami olyat is mondani, hogy egészségedre, vagy akármi, de akar a fene beszélni ennyit korán reggel. Beleiszom a kávémba, és elégedetten állapítom meg, hogy nem rontotta el, sőt, kifejezetten jó, és ez mosolyt csal az arcomra. A kávé. Nem So Ra. De ez egyértelmű. A telefonom meg pityeg. Hallottam már korábban is, hogy csipogott, de eddig nem foglalkoztam vele.

Leteszem a csészém, a pirítósom, és megkeresem a készüléket, hogy megnézzem ki küldött üzenetet. Amikor meglátom a küldőt nagyra nyílnak a szemeim, és bár nem így kéne reagálnom, mégis nagyot dobban a szívem, és még izgatott is leszek, gyorsan elolvasom az üzenetet. Gyorsan, hogy utána ugyanolyan gyorsan szálljon el az örömöm is.
- Menj a fenébe!
Közlöm a telefonnal, és ledobom a kanapéra. Visszamegyek So Rahoz, és meg is feledkezve arról, hogy ő csinálta a reggelim meg a kávém, szólok hozzá.
- Nincs dolgod máshol?
Nem vele kéne így beszélnem, de a napom Izzie sms-ének hála el lett rontva, és jelenleg So Ra az egyetlen, akin némileg levezethetem a... a mérgemet...
Enyhe célzás, hogy mehetne. Elvégre jobban van, világos van, és egyébként sem illő, hogy egy férfi lakásán tartózkodik. Nem mintha engem ez érdekelne. De remélhetőleg veszi a lapot, és nem kell tényleg elzavarnom.
Ha megy akkor kimegyek vele az előszobába. Megvárom, míg felveszi a cipőit, a kezébe nyomom a kabátját, és kinyitom az ajtót, jelezve, hogy mehet. Nem köszönök, nem várom meg, hogy bármit is mondjon. Amint a küszöbön kívül van, bezárom az ajtót, majd visszamegyek a konyhába és kidobom a pirítós maradékát. Valahogy elment az étvágyam...
tag: so ra | words: kevés| outfit: ez
notes: köszönöm a játékot! Nagyon jó volt, remélem nem baj, hogy zárunk...
❥ coding by meg from atf, shine!


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szer. Feb. 27 2013, 14:16

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik

Azért kell pont most öltözködnöm, mert nem akarom látni, hogy nem ízlik neki, amit csináltam. Úgyis nemsokára ki leszek dobva, nem akarom még fintorogni is látni. Biztos nem áll jól neki. Inkább igyekszem, hogy minél hamarabb visszamehessek, megigyam a kávém, és már itt se legyek. Tényleg nem akarom feltartani, bár eddig is azt tettem. Visszamegyek, és sietek…

Csak bólintok, de én se nézek rá. Inkább gyorsan megiszom a kávémat, hogy mehessek végre. Kezdek zavarban lenni. Elmegy, a telefonját nézegeti, és mintha kicserélték volna, jön vissza. Összerezzenek, ahogy hozzám szól, és bár nem mutatom, nagyon rosszul esik. Inkább gyorsan felállok, a mosogatóba teszem a bögrét, és már megyek is az ajtó felé, mindenféle beszéd nélkül. Szó nélkül öltözök fel, és csak mikor már kiléptem nézek rá.
- Köszönök szé…- Befejezném én, de rám csapja az ajtót, és majdnem orrba ver vele. Hátrébb ugrok, és hatalmas szemekkel pislogok az ajtóra. Megbántottam volna valamivel? Vagy tettem valamit? El kellett volna tűnnöm szó nélkül, mint eddig mindig? Ide se kellett volna jönnöm? Igen, ez lett volna a legjobb. Butaság volt, nem gondoltam át rendesen. Előszedek egy öntapadós kispapírt, gyorsan rákanyarítom, hogy „Ne haragudj, hogy zavartalak, köszönök mindent, legyen nagyon szép napod, fel a fejjel.” és az ajtójára ragasztom. Ha elmegy, itthonról úgyis észreveszi, ha meg leveszi addig valaki, hát akkor így jártam, nem érdekel.

Előhalászom a telefonom, és amíg a busz megjön, addig telefonálok. Kattanás, és meghallom Valerie hangját. Mielőtt lekiabál, hogy nem aludtam otthon beszélni kezdek.
- Beszélnünk kell. Otthon vagy ugye?


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   

Vissza az elejére Go down
 

♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-