Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég

TémanyitásTárgy: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szomb. Jan. 05 2013, 19:59


TAG; Zizi
WORDS; még mindig kevés
OUTFIT; this
NOTESlókaki, de remélem tetszik ♥
TORTA; a képen :3
AJÁNDÉK; remélem tetszik

Áhh, dehogy, nem vagyok teljesen megőrülve, és áhh, kicsit se akartam, hogy elnyeljen a föld, miközben Izzie elégedett vigyorát néztem, ahogy felírta nekem Zin címét. Sőt, azt is tőle tudom, hogy ma van a születésnapja. De hogy pontosan miért is gondoltam én úgy, hogy meglepni őt egy nagyszerű ötlet, és majd boldogan ugrik a nyakamba, nem igazán tudom, de most itt állva az ajtaja előtt arra várva, hogy kinyissa, és próbálni nem elejteni a tortát, és még a kis ajándékdobozt is fogni, a leghülyébb ötletnek tűnik, ami életemben eszembe jutott. De akkor az elejéről.

Két napja járom a várost megfelelő ajándék után, és ma reggel meg is találtam. Igaz hogy az egész havi pénzem elment rá, de nem baj, legalább megfelelő. Vagyis… remélem. Ha nem, visszacserélhet, megvan a blokk. Szóval már csak a tortasütés volt hátra, meg persze a ruhakiválasztás. Hazamentem, beálltam a kicsi konyhába, és tíz perc alatt a olyan szinten lepusztítottam, hogy senki nem ismert volna rá, hogy mi is az. És még csak a hozzávalókat szedtem elő. A terv egy kávés torta volt, szép kerek, magas, bevonva csoki krémmel. Ennek a vége egy kávé ízű torta ugyan, de se csoki krémem nem volt, se nem magas. De tettem bele tizenegy gyertyát, azért csak annyit, mert több nem fért bele. Betettem a hűtőbe, és imádkoztam, hogy ne egye meg senki… vagy inkább ne dobják ki!

Három órán keresztül öltözködtem, majd előhalásztam a címet és kb egy órán keresztül ültem az ágyamon, hogy elinduljak, ne induljak, végül April kirúgott a szobából, úgyhogy muszáj voltam menni. Nem volt annyira messze, mint hittem, a kezem mindenesetre lefagyott, alig bírtam meggyújtani szerencsétlen gyertyákat, amúgy is olyan szomorúan meredeztek ki a tortából. De sikerült, és már akkor bántam az egészet, de inkább becsengettem, és magamban imádkoztam, hogy ne legyen itthon.

Sőt… még most is imádkozom, de nem sok sikerrel, mert a kilincs kattan, és ott áll Zin teljes valójában, úgyhogy muszáj lesz valamit kinyögnöm. Megköszörülöm a torkom, mosolyt varázsolok az arcomra, és kihúzom magam. De énekelni nem fogok!
- 생일 축하합니다! – Reflexből koreaiul. Szép volt, Kim So Ra! Most aztán várhatod, hogy rád csapja az ajtót, és a torta a fejeden landoljon.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szomb. Jan. 05 2013, 22:43Vizsgaidőszak... Imádom. Ilyenkor gond nélkül mondhatom a HÖKben, hogy most egy hétig nem leszek, mert tanulok. Na Nát is lemondhatom, és azt hiszem sikerült a lekére kötnöm, hogy nem ünnepeljük meg a szülinapom, mert vizsgára tanulok, és - bár ezt egész biztos meg fogom bánni - sikerült elérnem, hogy majd ha az utolsó vizsgámon is sikeresen túl vagyok, majd akkor tartsunk egy kisebb bulit. A héten amúgy egy vizsgám sincs. Jövőhéten lesz egy. Az az utsó, és akkor egy újabb sikeres félévet zárhatok magam mögött. Épp ideje.

Ebben a nyugodt tudatban, meg abban, hogy nem kell főznöm, mert vasárnapi ebédről egy csomó teli edénnyel tértem vissza - na meg mert szombaton én is főztem - úgy döntöttem, hogy a születésnapomat méltóképpen ünneplem: semmit tevéssel. Egy évben egyszer, megtehetem én is. Többször nem, de ma belefér.
A kanapén fekszem, a kezemben távirányító, és összevissza kapcsolgatok, míg megakadok egy érdekesnek tűnő dokumentumfilmnél. Megigazítom a szemüvegem, úgy nézem, mert ha már itthon vagyok, akkor szerencsére a nyavalyás kontaktlencsével sem kell foglalkoznom. annyival jobb így! Csak egy bő póló, meg egy régi melegítő nadrág. A lakótársam, valahova eltűnt, nem láttam egész héten, de nem is hiányzik.

Nagyokat ásítozom, és bár nehezen tudom nyitvatartani a szemem, nem vonszolom fel magam az emeletre. Érdekel a film. Meg akarom nézni... akarom... de végül elalszom. És ma... ma ezt is megtehetem. Álmomban anyám tortát süt, apámtól kapok egy új iPhonet. Kis semmiség az egész, mégis nagyon tetszik. Már épp elfújnám a gyertyákat, amikor valami csilingelést hallok...
Felébredek, ahogy csöngetenek. És bár a pokolba kívánom az illetőt, összeszedem magam, és megindulok az ajtó felé. Útközben még nyújtózom egyet, a hajamba túrok. A szemüveg még mindig a fejemen, de persze teljsen megfeledkeztem róla. Nem szoktam szemüvegben elaludni.

Kinyitom az ajtót, de amilyen kómás vagyok, elsőre fel sem fogom, ki és mi áll az ajtómban. valami kislány, valami süti...
- Nem veszek semmit...
Motyogom, és már csukom is az ajtót, amikor megvilágosodom. Az egy torta! Gyertyákkal. És égnek!
Kinyitom újra, és meglepetten pislogok magam elé. Ez valóban egy torta. És amikor ezt megállapítom, akkor eljut a tudatomig az is, hogy éppen boldog szülinapot kívántak.
- 감사합니다.
Köszönöm meg automatikusan és mert - bár nem rajongok az ilyesmiért, de mégis csak örülök - rámosolygok So Rára, és elveszem tőle a tortát, miközben szélesebbre tárom az ajtót, hogy be tudjon jönni. Fogalmam sincs, honnan tudja a címem, vagy hogy szülinapom van. Bár van egy sanda gyanúm, hogy a dolog mögött Izzie áll, de ezzel sem foglalkozom. Ez a torta - az nem biztos, hogy veszélytelen - saját készítésű, és a tizenegyedik szülinapom óta nem kaptam ilyet.

Nem is foglalkozom tovább So Rával, ügyesen beviszem a tortát és leteszem a pultra, ahol enni szoktam. Veszek elő két tányért - mondom, hogy nem vagyok normális, de még bennem van az álmom, csak ez lehet az oka - meg villákat, és egy kést, hogy majd felvághassam. Közben eszembe jut, hogy nem mondtam neki, hol talál papucsot, de valahogy ez sem izgat, majd legfeljebb kitakarítok.
- Jössz már?
Türelmetlenkedem, mert... mert nem tudom. Valahogy izgatott lettem ettől az egésztől. És valahogy, meg akarom osztani vele. De csak mert, nincs más, akivel megtehetném.

tag: so ra | words: nagyon kevés | outfit: majd később |notes: remélem tetszik ^^
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Vas. Jan. 06 2013, 17:28


TAG; Zizi
WORDS; még mindig kevés
OUTFIT; this
NOTESlókaki, de remélem tetszik ♥
TORTA; a képen :3
AJÁNDÉK; remélem tetszik

Én nagyon igyekeztem, hogy ne nevessem el magam, tényleg, de ahogy itt áll tök meglepetten, olyan aranyos, hogy muszáj kuncognom. Szerencsére elveszi tőlem a tortát, úgyhogy kicsit megrázogatom a karom, és belépek utána. Mennyire lenne szánalmas, ha eltátanám a számat? Nagyon? Jó akkor inkább leveszem a cipőm, és harisnyába a saját lábamon taposva álldogálok. Hát nem itt hagyott? Akár mehetnék is, csak a torta érdekli… még csak a nyakamba se ugrott…

Ránézek a dobozra a kezemben, mikor meghallom a hangját, és hangtalanul mögé osonom, és megkopogtatom a vállát. De most ha megfordul, nagyon közel lesz, még akkor is ha cask a mellkasáig érek magas sarkú nélkül. Hátrálok egy lépést, és felé tartom a dobozt.
- Nem tudom, mit szerettél volna, de remélem azért tetszeni fog. Ha még sem…megvan a blokk, és visszacserélheted. – Mondom halkan, és a kezébe nyomom az ajándékdobozt. Direkt nem rózsaszínt hoztam neki, pedig az eladó megkérdezte, hogy rózsaszín legyen-e, mikor megkértem, hogy tegye díszdobozba. Egy férfi karóránál…mit gondolt, hogy a meleg bátyámnak veszem? Aki egyébként nem is létezik, de ha létezne, akkor is Rilakkumás órát kapna!

Leülök az egyik székre és ránézek a tortára. Hát..kicsit összeesett, mióta kivettem a hűtőből, és a legjobb szándékkal se mondható szépnek, de azért remélem finom.
- Csoki bevonatos kávétortát akartam csinálni, de nem volt csoki, szóval nyomtam rá tejszínhabot, de annak meg fura állaga lett utána, de azért remélem ehető. – Hát..ezek után lehet nem fog enni belőle. Beleharapok az alsó ajkamba, és bizonytalanul felállok.
- Öhm… segítsek valamit? – Áhh, dehogy vagyok zavarban, csak az egész fejem vörösben pompázik. Ránézek, és elmosolyodom. Eddig még sosem láttam szemüvegben.
- Nagyon jól áll a szemüveg. – Mindezt olyan halkan, hogy ne hallja meg, mert ha meghallja, akkor nekem annyi. Csak vágná már fel azt az átkozott tortát!


Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Vas. Jan. 06 2013, 19:52

Kaptam tortát. Tortát! Igazi tortát! Ez egy igazi torta! Igaz tök gázul néz ki, de nem mindegy? Ha magamnál lennék egész biztos leszídnám magam, amiért így reagálok egy ilyen kis apróságra, de ha egyszer, örülök neki. Idejét sem tudom, mikor volt utoljára tortám. Vagyis de. Pontosan tudom. 9 éve. És az régen volt. Szóval ne csodálkozzon senki sem, hogy momentán az sem érdekel, hogy So Ra hozta. És az sem, ha ehetetlen. Na jó. Az azért igen. De egész jól néz ki. Nem tudom hol marad, de megszemlélem, és bár esztétikailag hagy némi kivetnivalót maga után, nem hiszem, hogy ez probléma lenne.

A vállamon kopogtat, és a szívbaj jön rám. Mikor jött ilyen közel. Természetesen megfordulok, és ha eddig nem voltam meglepődve, hát most tényleg leesett az állam. El is tátom a szám. Ajándékot. Én? Tőle?! Persze emlékszem, hogy tetszem neki, de... nem túlzás ez egy kicsit? Kéne valamit mondani. Vagyis el kéne venni azt a dobozt... Igen.
- Khm... Én... eszemben sincs visszacserélni.
Mondom és el is veszem gyorsan pedig azt sem tudom még, mit rejt a dobozka. De azt hiszem, túl rég volt, hogy örültem egy meglepetésnek. Anyámtól csupa felesleges kacatot kapok, ha egyáltalán kapok valamit. Idén sikerült lebeszélnem, mondtam, hogy az autót, a következő 10 évre beszámítom minden ünnepre. És... hát rajtakívül csak Paptól kapok ajándékot, ami még nem tudom mi lesz, de valószínűleg pár jótanács. Vagy valami unalmas könyv. Amit el fogok olvasni, de aztán többet nem veszem a kezembe. Ez a doboz, meg nagyon helyes... kifejeztten tetszik.

So Rára pillantok, csakhogy meggyőzdjek róla tényleg nekem akarja ezt adni, de azt hiszem igen. Remeg a kezem, bár ez inkább a nikotin hiány miatt van. És már egyre ritkább... Pár napja még elég zavaró volt, de túl vagyok a nehezén azt hiszem. Ha eddig kibírtam most sem lesz gond. Szóval kinyitom a dobozt, és pislogok még párat.
- 감사합니다.
És mert tényleg örülök, és mert tudom, hogy ez a "normális", köszönetem jeléül kap egy puszit is. De aztán észbe kapok kihúzom magam, az órát a pultra teszem, és a tortával kezdek foglalkozni.
Szerintem ő is zavarba jött, mert valamit arról magyaráz, hogy nem volt csokija, és fogalmam sincs, nem tudom ezt tovább követni. Bár lehet, hogy nem kéne mégsem megkóstolni, mert most eléggé lehúzza, és mivel ő csinálta, lehet hinnem kéne neki.

Le is teszem a kést, mert még nem tudom mi lesz. Meg azt hiszem előbb a gyertyákat kéne elfújni, de valahogy furák, egész biztos nem annyi, mint amennyinek lennie kéne. A segítős kérdésére csak megrázom a fejem. Nem kell segítség, csak a gyertyákat fújom el és...
Szemüveg?
Az arcomhoz kapok. Basszus, tényleg! Most hogy belegondolok. Semmi fogadó képes nincs rajtam. Nem lehetek így!
- Ne mozdulj! Ne nyúlj semmihez! Egy perc és itt vagyok.
Adom ki az utasítást, és felszaladok az emeletre átöltözni. Vettem pár napja egy új inget, már kimostam és kivasaltam, az most jó lesz... meg egy másik nadrág, és kontaktlencse... Nem. Utálom... és... és azt mondta jól áll a szemüveg... Nyakkendő! Adjuk meg a módját!
Ezen muszáj mosolyognom. Tényleg tetszem neki. Legalábbis azt hiszem. Mindegy. Visszarohanok, és remélve, hogy még nem csinált katasztrófasúlytotta övezetet a lakásomból a pulthoz megyek, hogy utolsó lépésként az órát is felvegyem, amit tőle kaptam. Beállítom az időt, aztán elfújom a gyertyákat. Keresek még egy tányért, aztán arra teszem ki őket. Hogy végre felvághassam. Előtte még rápillantok újra So Rára. Valami nem stimmel...
- Levágtad a hajad?
tag: so ra | words: több, mint amit vártam | outfit: ez |notes: remélem tetszik ^^
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Kedd Jan. 08 2013, 20:17

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Nem hajította ki, ez már jó jel. Nagy szemekkel figyelem a reakcióját, mert hát, nem mindegy, hogy mit szól hozzá. Oké, hogy azt mondja, nem cseréli vissza, ez még nem biztos. Még az is feltűnik, hogy remeg a keze, bár nyílván nem miattam, de jól esik olyan naivnak lenni, és azt hinni. Kibontja, én majd megőrülök, de tetszik neki. Hála az istennek… Most meg mit csinál? Jézusom…. megpuszilt. MEGPUSZILT!! Megpuszilt? Megpuszilt… oké le lehet állni. Ugrálni lenne kedvem, de ebből ő csak annyit érzékel, hogy hatalmas szemekkel nézek rá, és teljesen lefagytam. Na térjél magadhoz Kim So Ra. Megrázom a fejem, és leülök.

Muszáj ám elmondanom a torta részleteit, nehogy meglepetés érje. De mivel nem kell segítenem csak lóbálom a lábam, és figyelem, ahogy pakolgat. Még meg is dicsérem, erre nem megijed. Elrohan, én meg már csak utána kiáltani tudok.
- Levegőt vehetek? – Elmosolyodom, és a gyertyákat kezdem egyenesítgetni a tortán. Körbe is sétálhatnék, meg körülnézhetnék, de azt mondta ne moccanjak, és ne nyúljak semmihez, és ne akarok örökre kitiltva lenni. Megfordulok a széken az egyik gyertyát piszkálgatva, óvatosan, nehogy eltörjem, és körbenézek. Jó lehet itt lakni…

Meghallom a lépteit, gyorsan visszafordulok eredeti testhelyzetembe, visszateszem a gyertyát és kicsit eltátom a szám. Nem feltűnően, és gyorsan be is csukom, de a látványa… és még az órát is felveszi. Szélesen elvigyorodom, és újfent lóbálni kezdem a lábam, mikor megint meglep. A hajamhoz kapok, és lehajtom a fejem. Persze… pont ilyenkor kell levágatnom.. legalább mögé bújhattam volna.
- Igen, a hosszúval már nem tudtam mit csinálni. Meg kell a változás. – Azt mondják, a lányok akkor vágatják le a hajukat, ha túllépnek valamin. Vajon én min léptem túl?

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Pént. Jan. 11 2013, 23:31


A viselkedésem egyszerűen szörnyű, de egyszer minden véget ér, én is észhez fogok térni. So Rának csak szerencséje van, hogy pont azt álmodtam, amit. Egyébként biztos nem így reagáltam volna. Igaz, ezen utólag kár agyalni.
A tortának meg tényleg örülök. Ahogy az órának is. Igaz nekem ennél sokkal jobb órám van, de legalább nem kell attól tartanom, hogy annak valami baja esik. Mert lássuk be, az, szörnyű lenne.

Sietek az öltözködéssel, mert nem bízom benne teljesen, és a lakásom az szent, ha kárt tesz benne, akkot megbánja, hogy valaha is az USA-ba jött. Nem mintha ez járna az eszembe. Sokkal jobban zavar, hogy kishíjján leálltam vele melegítőben, egy kinyúlt pólóban és szemüvegben beszélgetni. De, nem vártam látogatót. Egyáltalán semmit sem vártam ma. De öltözködés közben, még ha kapkodok is van időm átgondolni pár dolgot. Például, hogy ha tényleg tetszem neki, akkor ezt ki is használhatnám. Na nem nagyon, épp csak annyira, hogy legyen egy jó napom.

Visszaérek, és szerencsére, még minden egyben van. Valahogy ma ez is mosolyt csal az arcomra. Nem tudom mi ez... Lehet ballábbal keltem. Mindegy. Mert most, hogy végig nézek rajta újra, feltünik, hogy rövidebb a haja, és ez meglep. Bár, az igazság az, hogy nekem így jobban tetszik. Jobban? Eddig is tetszett? Khm... ez is olyasmi, amin majd késöbb agyalok. Most figyelek rá, vagyis, hallgatom, és a tortámat nézem. Tényleg kevés rajta a gyertya. De sebaj. Kiveveszek kettöt és elfújom öket, amíg beszél. 9 gyertya nekem pont elég. Ennyi szülinapom maradt el, ezeket pótlom ma.
- Telejesen érthetö.
Válaszolom a haját illetöen, bár igazából egyáltalán nem értem. De minek kössek bele? Azt meg, hogy tetszik... megtartom magamnak. Inkább a tortára figyelek.
- Elfújhatom, ugye?
Csak mert a végén teljesen leégnek, az meg rossz lenne. Ha belemegy, akkor rögtön el is fújom, aztán szépen kiszedegetem a gyertyákat és vágok két szeletet. Tányérra teszem öket, aztán elé tolom az egyiket. És megvárom, amíg megkóstolja. Közben persze az arcát fürkészem, lesve, hogy nem fintorog-e, mert ha igen, akkor én nem eszem belöle, vagz csak mértékkel. De azért megkóstolom.
- Honnan tudtad...?
Kérdezem emg végül, de nem fejezem be. Mert mit is? Sosem mondtam, hol lakom, azt sem, hogy mikor van a szülinapom, és egész boztos nem tudhatta, hogy örülnék egy tortának, vagy egy karórának. Vagy ennyire kiismerhetö lennék?

tag: so ra | words: kevés| outfit: ez |notes: bocsi, ez most gagyi lett...
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szer. Jan. 16 2013, 20:06

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Várok, türelmesen, jó kislányhoz méltóan, és igazából az jutott eszembe, hogy anyám kitérne a hitéből és vallást váltana, ha megtudná, hogy egy férfi lakásán vagyok, teljesen egyedül, hétköznap este. De természetesen nem fogja megtudni. Ott kapnék szívinfarktust, ha rájönne… mindegy, nézelődni jobb, gyorsabban telik az idő.

Nyelek egyet,, és inkább a tortát kezdem bámulni. De megint meglep, mert észreveszi a hajam. Én meg persze megint beszélni kezdek, csak tudnám, minek jár annyit a szám, sokkal vonzóbb vagyok, ha csöndben vagyok. Mondjuk, vonzó se vagyok, vagy legalábbis számomra nem. Bár az megint elég érdekes helyzet volna, ha magamba lennék belezúgva. Még szerencse, hogy Zin ezt a szerepet már betöltötte. Bólintok, és elmosolyodom. Érti, remek.

Annyira aranyos, hogy legszívesebben megölelném, de nem teszem, mert ad1: hülyének nézne, ad2: soha többé nem állna velem szó, ad3: még elhinné, hogy tetszik. Nem hiányzik az nekem. Úgyhogy csak bólintok, megint, és fészkelődök egy kicsit.
- Hát elvileg azért vannak. – Ha minden igaz, azért találták fel őket, hogy elfújhatóak legyenek. De mivel ennyire bizonytalan volt, átfut vagy három terv a fejemben, hogy hogyan csinálok neki nem ehető tortát, de csak egy ragad meg. De azt majd a tortaevés után. Elém rakja a tortát, úgyhogy muszáj nekem megkóstolni először. Chh, bizalmatlan. Okos, én is az lennék. Bekapok egy falatot, és kikerekedik a szemem.
- Ez nagyon finom. Mintha nem is én csináltam volna. – Azt hiszem jót tett neki, hogy hűtőbe volt, tényleg jó lett, és nem akarom magam fényezni, de tényleg.

Kis híján félrenyelem az újabb falatot, de sikerül a normális útra terelni, úgyhogy csak egyet köhögök. Nem égek le annyira. Meglepődve nézek rá, és zavartan elmosolyodom. Erre nehéz válaszolni. Lehajtom a fejem, és a tortámat szurkálom.
- Tudod... még két héttel ezelőtt Izzie említette, de csak futólag, nekem meg megragadt. A címedet is tőle kértem, és ne tudd meg mennyire megalázó volt nézni a perverz mosolyát, bár ez téged nyílván nem érdekel. Aztááán, az órába nem voltam biztos, először egy kabátot néztem ki neked, de az valahogy túl személyes volt... meg lehet kicsi lett volna. A torta meg csak jött… - motyogom, és inkább bekapok még egy falalt tortát.

Óh, majdnem elfelejtettem, a nem ehető torta. Felpattanok, és ahhoz a szekrényhez megyek, amelyikből ő vette ki a tányérokat és... erre nem gondoltam. Kinyitni épp hogy ki tudom, úgyhogy azt hiszem nyújtózkodnom kell… lábujjhegyre állok, és nagyon igyekszem elérni a tányért. Mit gondolhat vajon, mit csinálok?


Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szer. Jan. 16 2013, 22:03

Nos, a szüleink biztos megértenék egymást, az én anyám is frászt kapna, ha megtudná, hogy egy nővel osztom meg a lakásomat, még jobban ha tudná, hogy egy másikkal vagyok most. És azt hiszem az sem dobná fel, ha elmondanám, hogy velük éppenséggel nem történt semmi. Izzie az már más eset... De hééé! felnőtt férfi vagyok. És ez itt az Amerikai Egyesült Államok. Itt ez nem fura. Igazából az a fura, hogy még mindig vannak ilyen maradi gondolkozású emberek. Nem mintha én más lettem volna. De engem Izzie elrontott. És ezt kivételesen nem tartom olyan nagy negatívumnak. Azt már sokkal inkább, hogy nem ő van itt velem. Mert... hát mert csak.
De nem vagyok telhetetlen. És igenis értékelem, hogy So Ra ennyit fáradt. Nem látszik ő sem éppen konyhatündérnek, tortát meg amúgy sem csinál nekem senki. A hajához inkább nem fűzök hozzá többet. A torta sokkal fontosabb, ráadásul ő is beleegyezik, hogy elfújjam a gyertyákat, úgyhogy veszek egy nagy levegőt, kívánok - hogy mit az titok! - és elfújom. Nem meglepő módon, elsőre sikerül, és már csak az kell, hogy kiszedjem a gyertyákat és felvágjam a tortát. Ezek viszonylag gyorsan mennek.
Természetesen megvárom, hogy ő kóstolja meg előbb. Mert ő maga mondta, hogy nem biztos, hogy jó, akkor meg ne én legyek rosszul tőle. A reakcióját látva viszont megnyugszom. Felülök a bárszékre, és egy kisebb falatot teszek a számba.
Valóban finom. Kellemesen átjön benne a kávé aromája...
- Nem lehet, hogy lefizettél valakit, hogy süssön egy tortát?
Kérdezem meg, miközben a villával vágok magamnak még egy keveset. Nem, nem vagyok gonosz! De ha ő maga is kételkedik, akkor még az is kiderülhet, hogy csak nem emlékszik, hogy került hozzá ez a torta. Ebben a mai világban semmi sem lehetetlen. Szerintem kellő összegért, bármelyik cukrász készít olyan tortát, ami "saját készítésűnek" hat.
Aztán, hogy ne legyen csend, meg mert kíváncsi is vagyok kérdezek, és persze rögtön meg is bánrom, mert sokkal hosszabb és részletesebb választ kapok, mint szeretném. Az pedig, hogy Izziet említi, nem dob fel túlzottan.
Sóhajtok egyet, aztán bólintok neki. Értem. Már megint - vagy még mindig? - a régi lemez. Persze megfordult a fejemben, hogy áthívom, de letettem róla. Eljutottam oda, hogy nem keresem meg többet. Nem fogok utána rohangálni, és nem fogom többet győzködni. Főleg, hogy itt van So Ra. Nem mintha az esetem lenne... Elvégre...
Végigmérem újra, ahogy a tortámat eszegetem. Talán még a fejem is oldalra döntöm. Nem szeretem a rózsaszínt. De annak ellenére, hogy milyen kis pici, egész formás lábai vannak. Ezt csak azért tudom megnézni, mert felpattan és a jó ég tudja miért a szekrényemhez rohan. Elképzelni nem tudom mit akarhat. Szóval leteszem a villám, felállok, és közelebb megyek. Kiveszek egy tányért és So Rára pillantok.
- Tulajdonképpen mit is akartál?
Finom az illata, és ez a gondolat zavarba ejtő. Ezért lehet, hogy a hangom kicsit morcosabb. Igaz ez nem baj. Legalább nem érti félre. Mert ugye ebben nincs semmi félreérthető. A tányér még mindig a kezemben, ő meg nagyon közel van. És tudom, hogy hülyeség, de átfug a fejemen, hogy meg kéne csókolni, és...
A kezébe nyomom a tányért és visszamegyek a tortámhoz. Enni kezdek újra, és az ízre koncentrálok. Nem gondolok arra, hogy Izzievel voltam együtt utoljára abban a mosdóban. Hogy hiányzik, hogy bármi jó lenne. Vissza akarom kapni a jókedvem, ami... ami... mitől is volt?
tag: so ra | words: kevés| outfit: ez |notes: bocsi, nagyon ratyi :/
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Pént. Feb. 01 2013, 13:27

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Gonosz volt tőle, még ha nem annak szánta is. Összehúzom a szemem, és inkább a tortámra koncentrálok, nehogy olyat mondjak, amit nem szabad. Már hogy fizettem volna le bárkit is, mikor az összes pénzem az ő ajándékára költöttem. Jó, neki ezt nem kell tudnia, mondjuk, ha tudná se érdekelné, de akkor se. Megrázom a fejem, és inkább szúálom tovább a tortát. Most már nem is esik olyan jól...arrébb tolom a tányért, és inkább a lábam lóbálom.

Kérdez, válaszlok, ez a dolgom, most mi a baj? Nem értem én ezt...jó, néha terjengósen válaszolok, meg olyanokat is mondok, amire senki nem kíváncsi vagy nincs értelme, de ez már a lényem része, így kell szeretni. Vagy Zin esetébe elviselni. De ha neki ez kell, akkor csak egyszavas válaszokat fogok adni...
De, az is lehet Izzie nevének említésére reagál így. Bár nem tudom, de nem is érdekel. Nem az én dolgom, nem akarok tudni semmiről. Oldják meg...!

Ránézek, és abban a pillanatban megbánom. Oldalra billentett fejjel néz rám, és vizsgál. És én az ilyentől nagyon zavarba tudok ám jönni, szóval inkább felpattanok, és a szekrényhez megyek, ami megint nem túl jó ötlet, de akarom azt a nem ehető tortát, szóval el fogom érni a tányért ha meggebedek is.
Villacsörgés, léptek, és már ott is terem közvetlenül mögöttem, én pedig akaratlanul is felnézek rá. Olyan szép szemei vannak, hogy nem vagyok képes elfordítani a fejem, de szerencsére ő megteszi. A kezembe nyomja a tányért, és visszamegy a helyére. Nyelek egyet, veszek egy mély levegőt, leteszem a pultra a tányért, elveszem az asztalról a gyertyákat, gyorsan kihalászom a táskámból a gyufát, és Zin mellé állok.
- Sunbae, most ne nézz ide, rendben? Csukd be a szemed! - mosolyodom el, majd otthagyva, direkt úgy állva, hogy ne lásson semmit a tányérra állítgatom a gyertyákat, szépen elrendezgetem őket, zigy egy z betűt adjanak ki, és meggyújtom őket. Óvatosan elé teszem, és elvigyorodom.
- Kinyithatod. Íme a nem ehető torta. Így nem kell félned, hogy beleég a gyertya a tortába. - mondom halkan, és visszállok a pulthoz. Ha leülnék, az olyan lenne, mint egy gyerfyafényes tortaevés, azt meg nem akarom. Mármint ő...én örülnék neki.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szomb. Feb. 02 2013, 19:43


Tök mókás feje van, ahogy összehúzza a szemét. De nem kezdek el nevetni rajta, inkább a tortámnak szentelem a figyelmem és csak magamban szórakozom. Persze van egy pár dolog, amire kíváncsi vagyok, és ezeket muszáj megkérdeznem. Még akkor is ha sejtem a választ, és tudom, hogy az egyáltalán nem olyan, ami tetszene. Mert most tényleg, ki akarná azt hallani, hogy a volt barátnője megadta a címét annak a lánynak, akivel ez a bizonyos ex össze akar hozni?! Ugye, hogy senki. Már pedig nem vagyok tök hülye, Izzienek tényleg vannak ilyen őrült gondolatai. Nekem viszont nem kéne Isabellára gondolnom.

Inkább So Rát mérem végig, és mintha csak kitalálná a gondolataimat felpattan és odasétál a szekrényemhez, én meg megcsodálhatom, hogy is néz ki. Ami azt illeti, tényleg nem rossz... Nem mintha ez engem olyan nagyon érdekelne, csak most valahogy mégis. Viszont, az nem tetszik, hogy nyújtózkodik - már mint, a látvány nem rossz, csak - félő, hogy lever valamit, ezért felállok, és kiveszek neki egy tányért.
Valahogy kicsit meggondolatlannak érzem magam, elég lett volna azt mondani, hogy eszébe ne jusson hozzá nyúlni, vagy bármi ilyesmi. Ehelyett idejöttem, és most tök közel van hozzám, érzem az illatát, meg...

A kezébe nyomom a tányért és gyorsan visszamegyek, mert komolyan bajom van. Amint elmegy felhívom Papot erre kell valami orvosság. Addig meg a tortázom. Bár lassan elfogy a szelet, amit vágtam magamnak, még egyet most nem vágnék...
Nem tudom mire készül, kicsit meg is lepődök, mert ahogy a gondolataimat próbáltam rendezni nem vettem észre, hogy visszaért, és most megint itt áll, és...
- Miért?
Kérdezem meg kissé talán bizalmatlanul, de végül csak becsukom a szemem. Fogalmam sincs miért. De mindegy. Próbálom kitalálni, hogy mit akarhat, de csak azt hallom, hogy gyufázik. Te jó ég! Mindjárt felgyújtja a lakást! De talán mégsem.
Főleg ha már kinyithatom a szemem. Nagyokat pislogok. Ez egy Z? gyertyákból...
- Azért szokták elfújni...
Nézek rá, kissé értetlenül. Most ezzel mit kéne csinálnom? Tudom, hogy velem van a baj, de tényleg nem értem. Gondolom, akkor ezt nem fújjuk el. Odakint már sötét van...
Felállok, és lekapcsolom a villanyt, így jobban átjön a gyertya fénye, és nem égnek feleslegesen. Mert gondolom az volt a lényeg, hogy ezt most ne fújjam el. Bár, ez továbbra is tiszta hükyeség.
tag: so ra | words: kevés| outfit: ez |notes: katasztrófa, ne haragudj
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szomb. Feb. 02 2013, 20:41

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Közel van, nagyon, de valami fura okból nem megijedek, ahogy másnál tenném, hanem jól esik. De ki kell vernem a fejemből, nem szabad. Visszamegy, én meg teszem a dolgom a torta összeállításának érdekében. Mindent előszedek, ő pedig szerencsére becsukja a szemét. Ez mondjuk meglep. Azt hittem majd tovább kell győzködnöm, vagy részletesen el kell mondani, pontosan mit is fogok csinálni, de nem. Lehet bízik bennem annyira, hogy tudja, nagyon vigyázok mindenre ami az övé? Vagy csak simán kíváncsi...nem azt nem tudom elképzelni, miért lenne bármire is kíváncsi, amit én csinálok? Na ugye...

Leteszem elé a tortát, és figyelem a reakcióját. Hát...nem épp úgy reagált ahogy vártam. Úgy tűnik el kell nemi magyaráznom, mi is ez igazából, pedig nem akartam. Hát legyen. Míg ő lekapcsolja a villanyt leülök, és a gyertyalánggal kezdek játszani. Át tudom húzni rajta az ujjam, mert nem meleg. Ezt még nagypapa mutatta. Nagyon halkan megszólalok, és nem nézek rá.
- Hat éves koromig mindig nagyapám dolga volt a tortám elkészítése, imádta csinálni. Mikor már ettük a gyertyát, mindig csinált nekem egy ilyen tortát, és csak ag világított, miközben ettünk. Mióta meghakt tortát se kapok...mindenki más igen, én nem kérek, mert az már nem ugyanaz. - Észre se vettem, hogy kônnyek gyűltek a szemembe. Nem vagyok szomorú, mosolygok is, ez amolyan emlékkönnyezés. Nyelek egyet, és elveszem az ujjam a gyertyalángtól.
- Tudom, hogy butaság, de meg akartam neked mutatni. Ne haragudj. - Tényleg, így belegondolva, miért pont neki mutattam meg? Miért nem valaki másnak, aki még kedvel is...nem tudom. Veszek egy mély levegőt, és egyszerre elfújom a gyertyákat.

Összerezzenek. Nem gondoltam bele, hogy ha elfújom őket, akkor sötét lesz, pedig a vihartól már csak egyvalami van amitől jobban félek, a sötét. Viszont ha itt bent sötét van, az azt jelenti, hogy kint is, vagyis nem fogok tudni kimenni az utcára, hogy hazamenjek. Icipicikére összehúzom magam a széken, és a térdemre hajtom a fejem. Hogy fogom én ezt neki elmondani?

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szomb. Feb. 02 2013, 21:56


Magam sem értem miért csukom be szinte rögtön a szemem. Talán mert eddig nem csinált semmi katasztrófát. Vagy mert egyszerűen, ma, nem akarok vitát. Magamhoz képest egész türelmesen várok, és amikor kinyithatom a szemem, akkor próbálom felfogni, hogy mi ebben a jó. Persze biztos velem van a baj, de nekem ez... hát nem annyira jön be.
Ezért is oltom el a villanyt, így legalább hangulatosabb, nem mintha nekem most erre lenne szükségem. Az igazság az, hogy most talán még jobban zavarba jövök, de legalább a sötétben nem látszik. Ácsorogni nem akarok, visszaülök hát én is a korábbi helyemre, és nem szólok rá, hogy ne játsszon a tűzzel, mert nem egy kisgyerek, és ha megégeti magát az egyedül az ő baja.

Csendben hallgatom végig, és valahol megbánom, az előbbi gondolataim. Így annyira nem is hülyeség ez az egész. Igaz, ő nem tudta, hogy erre gondoltam, de abból ahogy beszél, sejtem, hogy észrevette, nem voltam kellően lelkes. Na de, honnan kellett volna tudnom?

Felpillantok, és azt még a gyertyafénynél is látom, hogy könnyektől csillognak a szemei. Fogalmam sincs miért, de kinyújtom a kezem, hogy letöröljem az éppen kicsorduló könnyeit.
- Sajnálom.
Mondom nagyon halkan, de kivételesen teljesen őszintén. Ő nem kért tortát, én nem kaptam. Talán átérzem egy kicsit, hogy milyen lehetett neki. Gyorsan húzom vissza a kezem, ahogy rájövök, hogy mit is csináltam. Még jó is, hogy elfújja a gyertyákat.
Engem nem zavar a sötét, legalább van időm rendberakni magam. Mert... tényleg beteg vagyok.

Kell vagy félperc, hogy kapcsoljak, és rájöjjek, hogy mégis csak meg kéne gyújtani a gyertyákat. Felállok, és megkeresem az öngyújtóm, aztán újra meggyújtom őket. Vagyis csak egyet, mert az elég, hogy lássam, hogy összekuporodott.
- Khm... Valami... baj van?
Kérdezem nem éppen szépen, de na, nem szoktam én vigasztalni meg semmi ilyesmi, és most ha a nagyapja miatt van ki? Az akkor miattam van? Ah! Nem kéne ezen rágódnom.
tag: so ra | words: kevés| outfit: ez |notes: katasztrófa, ne haragudj
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Hétf. Feb. 04 2013, 23:13

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Nem tudok rájönni, miért is mondom el mindezt. Mármint nyílván azért mert szeretném, ha örülne egy ilyen apróságnak, de hogy miért kell ennyire mélyen elmagyaráznom, arra nem fogok rájönni, ha meggyulladok se. Észre se veszem, hogy könnyezek, azt se hogy ő megmoccan, csak mikor hozzám ér. Ránézek, és mosolyogva megrázom a fejem.
- Nem kell. - Tényleg nincs mit sajnálnia, m tudhatta, meg ő nem az a fajta, aki értené az ilyen dolgokat. De így szeretem, és kész.mmég ha ő a pokolba kíván is.

Elfújom a gyetyákat, és rájövök, hogy egy nagy bolond vagyok. Mégis mi a fenéért nem délelőtt jöttem, miért csak most? Most hogy fogok hazamenni? Újra meggyújtja az egyik gyertyát, felkapom a fejem, de nem merek ránézni. Mi a baj? Na ezt magyarázd ki Kim So Ra. Miért nem tudok kifejezéstelen arcot vágni mindenhez? Mit tegyek? Mit tegyek?! Csak nem kérdezhetem meg, hogy...
- Sunbae, maradhatok estére? - Öhm...miért hallom hangosan a hangom? Ezt most komolyan megkérdeztem? A szám elé kapom a kezem, és riadtan nézek rá. Ebből már sehogy nem jövök ki jól. Azt meg nem fogom elmondani, hogy félek a sötéttől. Nem én. Hogy felhasználja ellenem? Túl sokat töprengek.

Felpattanok, és a bejárati ajtóhoz rohanok, hogy felvegyem a cipőm. Van rá öt másodpercem, és bele kell férjen a kabátmis. Nem szabad hozzászólnom, megbánthat, elküldhet, kiabálhat, azt meg nem akarom. Most nem. Ugyan tíz másodperc alatt, de elkészülök, és kinyitom az ajtót, igen, a terv az, hogy elmegyek. Vagy legalábbis ki a lakásból. Hogy kérdezhettem ilyet? Jézusom, nem vagyok én normális! Felénken ránézek, de abban a másodpercben meg is bánom.
- Ne haragudj, ha zavartalak. - Motyogom, majd kilépek, az ajtón, és behúzom magam után. Itt világos van, akkor itt éjszakázhatok. Juppi. Nekidőlök a falnak, és felsóhajtok.
- Mekkora egy barom vagy Kim So Ra!

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Hétf. Feb. 04 2013, 23:56


Lehet, hogy nem kell sajnálnom, de attól még megteszem. Így hogy elmondta értelmet nyer az egész. Neki ez egy örömforrás. Én pedig elrontottam. Ha mást nem is, ezt mindenképpen sajnálom. De nem tudom mit kéne mondani, az ilyesmiben sosem voltam jó. Gyorsan húzom vissza a kezem, magam sem értem, egyáltalán miért értem hozzá. Ahogy azt sem, miért az jut eszembe, hogy az állatkertben azt mondta, az én bőrőm szebb, amikor nem is.
Aztán hirtelen sötét lesz, ahogy elfújja a gyertyákat, nekem meg furamód lelkiismeret furdalásom van, amiért egy számára fontos hagyományt elrontottam, és jóvá akarom tenni. Ritka alkalom, nem szoktam én ilyenekt csinálni. Fel is állok, megkeresem az öngyújtóm, és meggyújtok egy gyertyát, de ettől sem lesz jobb semmi sem.
A szavaira nagyokat pislogok pár másodpercig, mert szerintem nem értettem jól. Itt maradhat-e? Persze, hogy itt maradhat, bár attól függ, mit akar csinálni. Feltételezem, amit én csinálnék, azt nem akarná... De nincs is időm válaszolni, mert felpattan és elszalad, és mire észbe kapok, már csak a hangját hallom, hogy bocsánatot kér.
Percek telhetnek el, ahogy öngyújtóval a kezemben meredek az ajtó felé. Próbálom felfogni, hogy mi történhetett. Az mondjuk, teljesen kizárt, hogy leolvasta volna a gondolataimat. Bár... azt legalább érteném, hogy meggondolja magát. Mosolyra húzom a szám, aztán megvonom a vállam.
Nem idegesítem magam rajtam. Legalábbis megpróbálom a jó oldalát nézni, ahogy azt Pap szerint kell. Kaptam tortát, ajándékot, és egész jól éreztem magam, úgy egy órán át... Nos, ez határozottan fejlődés.
Felkapcsolom a villanyt, és elpakolok. Elfújom a gyertyát, majd a megamradt tortát becsomagolom, és elteszem a hűtőbe. Elmosogatok, kidobom a gyertyákat, szépen elpakolok mindent, holnap reggel ne azzal kezdjem a napot, hogy még ezzel is szenvedek.
Viszont, ahogy végzek, megint járni kezd az agyam. Szerintem a gyertyákkal rontottam el a dolgot, de az a kérdés nem hagy nyugodni. Vagy nem tudom mi nem hagy. Hirtelen erős késztetést érzek rá, hogy elszívjak egy szál cigit, Rögtön nyúlok is a zsebembe - automatizmus - de persze már nincs cigim, mert én leszokóban vagyok.
Sóhajtok egy nagyot, beharapom a számat, aztán döntök. Ha nem is gyújtok rá, egy kis friss levegő jót fog tenni.
Leoltom a villanyt a konyhába és az előszobába megyek. Kintről pont beárad annyi fény, amennyi kell, leteszem a szemüvegem a cipős szekrényre, belebőjok a cipőimbe, és felveszem a kabátot, aztán indulok el kifelé. Indulnék...
- Elfelejtetted, merre kell hazamenned?
Kérdezem felhúzott szemöldökkel, és megtámaszkodom az ajtófélfánál, úgy várom, hogy tulajdonképpen miért is nem ment el - vagy jött vissza - ha már egyszer (megint!) itthagyott.
tag: so ra | words: kevés| outfit: ez |notes: katasztrófa, ne haragudj
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szer. Feb. 06 2013, 21:29

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Lehet kicsit túlreagálom a dolgot, szoktam mostanság. Az elmúlt pár hónapban érzékenyebb vagyok, ezt észrevettem, csak azt nem tudom, miért. Egy-két tippem az van, de valahogy egyik se túl hihető. De egyszer csak rá kell jönnöm, nem? Szóval kivárok. Aztán majd sültgalamb repül a számba. És kiveri a fogam.

Mégis hogy kérdezhettem ilyet? Mert még ha részeg lennék...akkor megérteném, na de így...teljesen józanul? Nem vagyok én komplett. Sőt! Határozottan be kéne zárni elmegyogyóba. Felpattanok, elrohanok, még bocsánatot is kérek, és kirohanok. Ez olyan tipikus. Most aztán dekolhatok itt a falnak dőlve, mint valami elűzött barátnő. Még ha így lenne...örülnék is neki. Miért kell nekem ennyi mindentől félnem? Most simán hazamehetnék, de neeeem, nem félni kell, és itt kell dekkolnom, míg reggel nem lesz. Kicsit igazságtalannak érzem az életem.

Hideg van. Mármint nyilván nem fogják fűteni az egész lépcsőházat...de akkor is. Leguggolok a fal mellé, és előhalászom a sálam a táskámból. Meleg, vastag, és tudok benne jetit játszani. Magam köré tekerem, és összehúzom magam. Tényleg el fogok aludni, és nem fogok felkelni, és ha itt talál, baj lesz.

Kicsit lelkiismeret-furdalásom van, hogy mindig otthagyom, de nem tudok normálisan viselkedni a közelében. Lehunyom a szememet, és erősen egy meleg, napsütéses tengerpartra gondolok. Nyílik egy ajtó...mi? Nyílik egy ajtó? Felpattanok, és nagy szemekkel nézek rá. Kabát van rajta...vagyis melegbe van! Még mielőtt tudnám mit csinálok, odalépek elé, és hozzábújva szorosan megölelem. Tényleg meleg, és jó illatú, és puha. Nem akarom elengedni...

- Nem nevethetsz ki! Félek a sötétben. - motyogom bele a kabátjába, már ha el nem lök, és nem akarok ránézni. Nem akarom, hogy kinevessen. Nem akarom, hogy elküldjön.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szer. Feb. 06 2013, 22:16


Nyilván velem van a baj. Taszítom a nőket. Vagy valami ilyesmi. Mondjuk, annyira nem hiányoznak. Vagy de. Fő a határozottság. 22 évig nem hiányoztak. Mennyit változtam egy év alatt? Megrázom a fejem és nem gondolkodom. Csak a praktikus dolgokkal foglalkozom. Elpakolok, és elmosogatok. Nem agyalok azon, hogy mért kérdezte meg maradhat-e, aztán miért szaladt el. Mert a kettő ugye tök ellent mond egymásnak. De vele kapcsolatban ezt már meg kellett volna szoknom. Mindig ezt csinálja. Kér valamit, aztán ő maga teszi az ellenkezőjét Csodálkozik, ha nem értem? Ha az agyamra megy?
Túl hamar végzek mindennel, és a délutáni szunyának hála, egész biztos nem leszek álmos még egy darabig biztos nem leszek. Cigim már nincs, de a fejemet akkor is muszáj kiszellőztetni, mert összezavar ez a lány. Tényleg. Vannak pillanatok, amikor egész jól érzem magam mellette. Az állatkertben, és ma is... volt pár olyan perc... de aztán meg megint olyan lesz, amilyen és az agyamra megy. Ez az elszaladás is... De nem foglalkozom vele. Legalábbis nem akarok. Szóval villany le, irány az előszoba. Kabát fel, és már itt sem vagyok.
Vagy mégis? Az ajótban megakadok, mert So Ra még mindig itt van, pedig már legalább negyedórája, hogy bocsánatot kért és elment. Akkor most mégis miért van itt? A kérdésemre nem válaszol. Helyette, valami igazán furát művel: megölel. Nyelek egyet, és próbálom kitalálni, ilyenkor mi a teendő. Valamit motyog, hogy ne nevessem ki, amit először nem értek, aztán meg nem értem, hogy hogy várhatja, hogy ne...
A balkezem köréfonom, a jobbat viszont a szám elé kapom, és próbálok nem nevetni, aminek az a vége, hogy köhögni kezdek. Igaz, azt is csak egy pillanatig. Aztán eszmélek rá, hogy mi is van. Mármint, hogy jó érzés magamhoz ölelni valakit. Hogy ez hiányzik, de meg is ijeszt a dolog. Vajon mindenkivel ilyen lenne, vagy... ?
Gyorsan eltolom magamtól.
- Te most... - gondolkodom mit kéne mondanom, aztán marad az egyetlen lehetőségem - vicceltél, ugye?
Mert az emberek csinálnak ilyesmit. Hogy hatásosabb legyen a poén azt mondják, ne nevesd ki őket, aztán amikor bedőlsz nekik, akkor a képedbe röhögnek. Fürkészőn nézek rá most is, de azt hiszem, valóban nem tréfált, bár amúgy nem vagyok jó az ilyesmik megállapításában.
- Hazakísérjelek, vagy inkább maradnál?
Kérdezem meg, egy nagyobb sóhaj után. Egyik rosszabb mint a másik. Vagy nem is tudom. Bár legalább azon már nem kell rágódnom, hogy miért akart maradni - nem azért, amiért gondoltam, hogy is juthatott az eszembe? - egy gonddal kevesebb.
Már csak meg kell várnom a válaszát, aztán mehetünk. Ki vagy be... csak ne ácsorogjunk itt.
tag: so ra | words: kevés| outfit: ez |notes: katasztrófa, ne haragudj
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szer. Feb. 06 2013, 22:57

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Mindig megtalál a bonyodalom. Valahogy mindig olyan szituációba kerülök, amit nem tudok megoldani. Mint most is. Miért is öleltem meg? Pontosan mit akartam elérni? Hogy ellökjön...talán. Nem volt bennem a remény, hogy egyáltalán bárminemű kedvességet mutat. De nem lök el.

Viszont kinevet. Vagy ki akart, csak elfojtotta. Észre se veszem, ahogy átkarol, olyannyira arra koncentrálok, hogy milyen meleg van a közelében...és milyen jó itt lenni. De aztán észbe kap, vagy nem is tudom, és ahogy eltol, újra fázni kezdek. Rá se merek nézni, mit mondhatnék? Hiszen teljesen meg vagyok őrülve, nem vagyok felelősségre vonható. A cipőmet bámulom. Már nem is tetszik annyira.

Szerintem én még életemben nem voltam ennyire zavarban. Csak állok ott, mint egy nagy rakás krumpli, és nem tudok válaszolni a kérdésre, mert letaglózott, hogy milyen jó volt megölelni. Lehetnék még ennél is szánalmasabb? Kötve hiszem. Ránézek, és a sálamat piszkálgatom.
- Maradhatnék? Nagyon jól elalszom bármelyik sarokba, de ha most kimegyek, biztos beteg leszek. - Szinte suttogok, miközben nagy szemekkel nézek rá. Borzalmas amit művelek, de az egész az ő hibája. Miért kell ilyennek lennie?

Felveszem a táskám a földről, megvárom míg bemegy, és belépek utána. Úgy ahogy vagyok, kabátostól, sálastól megkeresem a padlón a legmelegebb pontot, vagyis fel-le topogok úgy húsz másodpercig, és odakuporodok. Hogy lehet egy lépcsőházba ennyire hideg...vagy lehet más miatt fázom?

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Csüt. Feb. 07 2013, 16:50


Ritka alkalom, hogy valaki önszántából megölel. Nekem pedig el kell ismernem, annyira nem is kellemetlen a dolog, mint azt gondolnám. Sőt! Kifejezetten jól esik, még akkor is, ha elsőre ledöbbent, másodjára pedig azzal vagyok elfoglalva, hogy ne nevessek. De valahogy nem tudom megállni, csak kicsúszik valami, még, ha köhögésbe folytom, akkor is levágós. De igyekeztem. Erre nem lehet egy szava sem. Mellesleg, hallania, látnia kéne magát. 20 éves és fél a sötétben! Ez annyira abszurd, hogy máshogy nem is lehetne reagálni rá. Szerintem.

Aztán persze magamhoz térek, és eltolom magamtól. Nem vagyok jó az ilyesmiben, de felajánlok két lehetőséget, előre félve a választól. Nem is csalódom benne, persze, hogy maradni akar. Mondjuk, megértem, ha a koliszoba, meg az albérletem közül kell választani, én is az utóbbit választanám.

Kitárom az ajtót előtte és csak utána megyek be. Nagyot sóhajtok, miközben visszakasztom a kabátom a fogasra. Visszaveszem a szemüvegem is, úgy mogyogok magam elé.
- Anyám meg fog ölni...
Először, mert egy lány, nálam alszik (igaz ez nem az első alkalom, ezt el is titkolhatom, ahogy eddig is), másodszor azért, mert hagytam az ajtóm előtt fagyoszkodni (az, hogy So Ra maga döntött így, nem enyhítő körülmény), utána meg azért, ha So Ra beteg lesz. De talán azt még elkerülhetjük.

Mire a cipőm is leveszem, az előbb beengedett lány, már sehol sincs. Körbe pislogok, felkapcsolom a lámpát, aztán nézek egy nagyot. A padlón ül, összekuporodva...
- Jól vagy?
Kérdezem meg közelebb lépve, leguggolva, hogy egy magasak legyünk. A hangomból viszont kihallatszik, hogy kételkedem. Hogy lehetne jól? Normális ember a kanapéra ül, nem a fölre. Főleg nem nagy kabátban...
tag: so ra | words: kevés| outfit: ez |notes: katasztrófa, ne haragudj
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Csüt. Feb. 07 2013, 18:25

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Őszintén szólva tényleg azt hittem, hogy rám csapja az ajtót. Az olyan Zines viselkedés lett volna. De ehelyett beenged, egy szó nélkül, csak sóhajtozva. De most még az se érdekel. Gyorsan bemegyek, mielőtt meggondolja magát, ráadásul ott bent meleg van. Az pedig most nagyon fontos. Nem lehetek beteg! Nem engedhetem meg magamnak. Akkor kiesnék legalább egy hétre, azt pedig nem tehetem.

Lerúgom a cipőm és már is levágom magam a földre. Igen, a földre, az meleg, engem meg ráz a hideg, a kanapé, meg messze van. Összegubózok, és vacogok. Nem feltűnően, nehogy észrevegye. Nah, mert majd nyilván nem tűnik fel neki, hogy néha megremegek, és nem vagyok hajlandó kitekerni magam a sálból, meg levenni a kabátot. Neeeem, teljesen el fogja kerülni a figyelmét. Naiv vagyok. Nagyon. Leguggol mellém, és beszél hozzám. Erre válaszolni kell igaz? Felemelem a fejem, és megrázom.

-Nagyon fázom. - Mint azt már közöltem, nem lehetek beteg. Nem, vigyáznom kell magamra. Nem veszem le róla a szemem, hátha hoz nekem pluszba egy takarót, vagy valamit. A homlokomra teszem a kezem, aztán az övére, majd vissza az enyémre.
- Azt hiszem lázas vagyok. - Suttogom, és szomorúan nézek rá. Nem akarok a terhére lenni, de most már tényleg nem tudnék hazamenni, még ha akarnék se. De nem akarok, olyan jó meleg a föld. Összehúzom magam, így most megint a fél fejemet betakarja a sál.
- Nagyon sajnálom, nem akartam elrontani a szülinapod. - Suttogom, és bűnbánóan nézek rá. Utálok gondot okozni!

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Csüt. Feb. 07 2013, 21:07


A mai nap az egyáltalán nem olyan, mint amilyennek terveztem, de... de nem mondhatom, hogy rossz. Mondjuk, ennek a kis félős csajszinak, most annyira nem örülök már, de mit lehet tenni? Engem jól neveltek, szóval beengedem, és maradok én is. Elvégre milyen házigazda lennék, ha fognám magam és lelépnék, épp amikor vendégem "jött". Nem sietek, úgy vagyok vele, hogy már tudja a járást... a... konyháig. És az elég.
Feltéve, hogy elmenne odáig. De nem. Leül a földre, én meg az épelmélyüségében kezdek kételkedni. Viszont, ahogy közelebb megyek, és jobban megnézem, sejtem, hogy ennél többről lesz itt szó.
A válasza nem éppen tetszetős. Ne fázzon! Nem lehet beteg! Nem, nem és nem! És még tapiz is, ráadásul hideg a keze. Én is megnézem a saját homlokom és az övé közti különbséget. Hozzám képest valóban melegebb. A hajamba túrok, felállok, a csípőmre teszem a kezeimet.
- Huh... - igen, ennyire futja. Kihúzom az egyik fiókot a sarokban. Ott tartok egy takarót, arra az esetre, ha hideg lenne. Kiveszem, és visszalépek So Rához. - Legalább van benne valami izgalom... Gyere, vedd le a kabátod, és ülj inkább a kanapéra, az kényelmesebb.
Kezdek bele, egészen nyugodtan, és próbálok pozitívan hozzáállni. Neki sem tesz jót, ha most az én szülinapom miatt kezd aggódni. Attól csak rosszabbul lenne. Van rutinom, anyám is gyakran beteg, valakinek el kell látnia. Az pedig biztos, hogy ha fázik, akkor sem maradhat kabátban. Azért a vállai köré teszem a takarót, és ha kell leerőszakolom róla a kabátot, sőt a kanapéra is átviszem, de akkor sem maradhat a földön. Ha ez megvan, akkor kimegyek a konyhába, és bekapcsolom a vízforralót és keresek egy adag - instant - rament. Jobb nem jut eszembe. Vagyis, de persze főzhetnék, csak az sokáig tart, addig meg kell valami. Szóval most jó ez. Legalábbis remélem, hogy nem finnyás.
Persze tudom, ez biztos nem olyan, mint amilyenhez szokva van... Zöldséges, vagy csirkés? Sosem tudom mi a különbség, szerintem tök egy forma íze van. Én mondjuk csak a tészta miatt veszem, azt ha más nincs akkor ropogtatok. Na mindegy. Abban a jó hiszemben, hogy a zöldséges az egészségesebb, azt bontom ki, és öntöm hozzá a vizet, ami időközben felforrt. Veszek ki tiszta pálcikákat, és visszamegyek hozzá.
- Tessék, ez majd felmelegít - teszem le elé a kis asztalra, nem ám leeszi nekem a kanapémat. - Mindjárt jövök. Ha kell még valami kiabálj.
Az utolsó mondatot csak úgy mellékesen fűzöm hozzá, a hangomból érződik, hogy nem akarom, hogy kiabáljon. De lehet olyan szituáció, amiben tényleg szüksége van valakire, akkor viszont muszáj.
Még meggyőződöm róla, hogy magára hagyhatom öt percre, aztán felrohanok az emeletre, és keresek tiszta ágyneműt. Előveszem az extra párnát, meg takarót, lecserélem a lepedőt, majd pillanatnyi habozás után visszateszem az elefántot, amit tőle kaptam, az ágyra. A saját párnám, és takaróm a lépcsőhöz készítem, és keresek még egy pólót, meg egy nadrágot, amit felvehetne. Nem hiszem, hogy az a harisnya hosszútávon kényelmes lehet... Bár tudja fene sosem volt rajtam ilyesmi. Kiválasztok egy olyat, amit én már nem hordok, és az ágyneműmmel együtt vissza lemegyek. Szépen leteszek mindent az egyik puffra, aztán még behozom a fürdőszobából a lázmérőt, és odanyújtom neki azt is.
- Megágyaztam neked oda fent, majd ha szeretnél aludni...
Mondom végül, mert fogalmam sincs mit kéne csinálnom. De ez így egyelőre elég kell, hogy legyen. Ha valóban lázas, akkor majd kell vizes borogatás és talán lázcsillapító is, de akkor még ki kell faggatnom, hogy nincs-e valami gyógyszer allergiája...
tag: so ra | words: nagyon kevés | outfit: ez |notes: remélem tetszik ^^
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________A hozzászólást Hyun Zin Woo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 08 2013, 21:15-kor.
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Csüt. Feb. 07 2013, 21:55

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Nagyon ritkán vagyok beteg, de olyankor nagyon. Általában nem foglalkozom vele, mert nincs rá időm, csak mikor már a kórházba visznek. De az most nem fordulhat elő. Majd kialszom. És eltűnök, mire felkel. Mintha itt se lettem volna. Figyelem, ahogy a fiókhoz lép, és halványan elmosolyodom. Hatalmas lelkiismeret-furdalásom van, amiért gondot okozok, de nem igazán tudok mit tenni.

Tudom én, hogy a kanapé kényelmesebb, csak nem igazán tudok odáig elmenni. Borzasztó lassan, de az is lehet, csak nekem tűnik úgy, kigombolom a kabátom, leveszem, és a takaróba meg a sálamba belecsomagolva valahogy elbotorkálok a kanapéig, majd összegubózom még kisebbre, mint az előbb voltam. Pislogok rá, de itt hagy, kimegy a konyhába. Ráhajtom a fejem a térdemre, és szuszogni kezdek. Nem fogok elaludni, legalábbis nem most. Csak kicsit próbálom lenyugtatni magam.

A ramen illatára eszmélek csak fel, felkapom a fejem, és egy kicsit máris jobban érzem magam. Letekerem magamról a sálat, lemászok az asztalka mellé, és beleszagolok. Zöldséges...a kedvencem. Hálásan rápillantok, és bólintok.
- Köszönöm.- Mondom halkan, majd megragadva a pálcikákat, percek alatt eltüntetem a rament, gyorsan megiszom a levét, körbenézek az asztalon, hogy nem ette-e le, de mivel egy csepp se ment mellé visszamászom az ágyra, és pont összegubózok, mikor visszaér.

Figyelmesen végighallgatom, majd elveszem tőle a lázmérőt, és a számba dugom. Annyira utálom, rossz íze van, meg amúgy is. Beteg lenni is utálok! Lázmérővel a számban, bebugyolálva, nagy szemekkel elég vicces látvány lehetek, de nem zavar. Most nevethet, megérdemlem. Óvatosan megfogom a kezét, és lehúzom magam mellé. A vállara hajtom a fejem, lehunyom a szemem, és várom, hogy ez a kiálló valami csipogni keudjen. Említtem már, hogy betegen borzasztóan ragaszkodó vagyok?

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Csüt. Feb. 07 2013, 22:44


Nézem, ahogy lassan feláll, és komolyan nem értem, hogy tudott az előbb a nyakamba ugrani, és olyan gyorsan beszáguldani, most olyan, mint a lassított felvétel. És rosszul néz ki. Nagyon. Még nézni is rossz, inkább átkarolom, és segítek neki elmenni a kanapéig. A kabátját kiviszem, felakasztom, aztán mivel most többet úgysem tehetek érte, csinálok egy kis levest neki.
- Nincs mit.
Válaszolom automatikusan, amikor megköszöni, és inkább felmegyek, hogy előkészítsem a terepet arra az estre, ha elaludna. Sietek, nem akarok sokáig szöszölni, meg egy kicsit aggódom is miatta. Ez pedig fura. Több mint fura. De nem gondolok erre, inkább arra figyelek, hogy ne felejtsek el semmit sem. Amikor aztán úgy érzem, hogy minden megvan, akkor visszamegyek. Pont befejezi az evést, úgyhogy kimegyek a lázmérőmért, és már mennék is... Mennék, de miután elveszi és a szájába dugja, megfogja a kezem, és lehúz maga mellé a kanapéra.
Én meg hagyom magam. Fogalmam sincs mit kéne csinálnom. Azt mondjuk észrevettem, hogy anyám is jobban szereti ha a közelében maradok, de... nem is tudom. Nem leszek beteg?
Nagyokat pislogok magam elé, de nem mozdulok. Legalább addig nem, amíg csipogni nem kezd a lázmérő. Az ugyanis magamhoz térít. Fordulok, kiveszem a szájából, bár erre ő is biztos képes lenne még. Rosszallóan ráncolom össze a homlokom.
- Százkettő egész négy? - Ez nem jó... ez nagyon nem jó. - Mit szedsz, ha lázas vagy?
Kérdezem meg még gyorsan, aztán óvatosan felállok, és összeszedem a ramen maradványait. Megfordul a fejemben, hogy talán a leves miatt még meleg volt a szájában, fogom is a lázmérőt, és magammal viszem, megtisztítom azt is. Közben meg imádkozom, hogy legyen itthon valamim lázra. Megkeresem a dobozt, amiben a különböző bogyókat tartom és azzal együtt megyek vissza hozzá. A földre térdepelek, a dobozt az asztalkára teszem, úgy kutatok benne. Végül találok négyféle lázcsillapítót. Nekem mondjuk csak az egyik használ... Remélem ő normálisabb, mint én, ha betegségről van szó.
Aztán eszembe jut, hogy borogatni is kell, meg hogy nem hoztam vizet. Nem értem magam. Pánikolok, pedig nem szoktam. Leveszem a szemüvegem, és megdörzsölöm a szemem, közben meg elszámolok tízig, az általában beválik. Veszek egy nagy levegőt is, majd So Rához fordulok.
- Hozok vizet. Meg borogatást, addig találd ki melyik lenne jó.
Mondom ahogy felállok, és a kanapéra teszem a lázcsillapítókat, majd tényleg megyek, és szerzek egy kisebb törölközőt, egy pohárba vizet, majd egy tálba, kicsit melegebbet. Azokkal együtt megyek vissza, és most magamtól ülök mellé. A kezébe adom a vizet, remélem választott bogyót, aztán ha ez meg van, kicsavarom a törölközőt és megtörlöm vele a homlokát. Bár lehet, jobb lenne ha lefeküdne...
tag: so ra | words: nagyon kevés | outfit: ez |notes: katasztrófa, sajnálom :/
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________A hozzászólást Hyun Zin Woo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 08 2013, 21:14-kor.
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Pént. Feb. 08 2013, 20:22

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Nem akartam kitúrni a helyéről...beteg se akartam lenni. Csak valahogy nem szeretem a hideget. Hoz nekem lázmérőt, szóval a számba dugom, és várok. Ilyenkor nem tudom mit csinálok, ezzel magyarázható hogy lehúzom magam mellé, és rádőlök. Talán azért nem lök el azonnal. Mert beteg vagyok.

Csipogni kezd a lázmérő, én pedig összerándulok. Nagyon hangos...vagy csak én érzem annak? Térdemre hajtom a fejem, és még jobban összehúzom magamon a takaróm. De még így is remegek. A lázam sok, és a fene esne belé, semmi se fogja tudni levinni. Lehet jobb lett volna hazamenni. Akkor nem lennék a terhére. Észre se veszem, ahogy kimegy, csak hogy már ott térdel mellettem, és kipakol nekem négy gyógyszert. Ránézek, majd vissza a gyógyszerekre.

Nem mondok semmit, csak megfogom a vizet, és kapirgálom a pohár oldalát. Nem tudom , hogy mégis hogy mondjam el? Nagy levegőt veszek, és ameddig a homlokom törölgeti suttogni kezdek.
- Sunbae...nekem nem hatnak a gyógyszerek. Csak rosszabbul leszek tőle. Csak ki kell aludnom. - Persze, ahhoz fel kéne menni. Az pedig nem fog sikerülni...legalábbis most nem.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Pént. Feb. 08 2013, 21:09


Nos, az biztos, hogy az ember nem így képzeli el a szülinapját... De én igazából nagyon régóta nem ünnepeltem igazán. A tavalyit, azt be lehet tudni annak... Meg tulajdonképpen a mait is. Még tortám is volt. S bár nem örülök neki, hogy beteg, annyi emberség még belém is szorult, hogy segítsek neki, ahogy csak tudok.
Először takaró, aztán kanapé, meg mi egyéb. Lázmérő, gyógyszer borogatás. Lassan összeszedem magam. Már nagyjából tudom, mit és hogyan fogunk csinálni, hogy mielőbb jobban legyen. Persze, sokat segítene, ha legalább lenne valamink, amivel a lázát tudjuk csillapítani. A poharat csak szorongatja, köröket rajzol rá, rossz érzésem támad, de azért megtörlöm az arcát ez a legkevesebb. Aztán csak kinyögi, amitől féltem. Bár nem hiszem, hogy komolyabban megnézte volna, mit is raktam elé, lényegtelen. Valahogy mégis szórakoztat, hogy van valami, amiben hasonlítunk. Nekem is csak az egyik hat, a többi, semmit nem ér.
- Világos. A vizet azért idd meg.
Mondom végül, és amíg iszik, addig újra vízbe mártom a törölközőt és kicsavarom, hogy aztán megint letöröljem vele a homlokát. Aztán ha ez meg van, elveszem tőle a poharat, kiviszem a konyhába, visszafelé pedig felszedem a pólót meg a szabadidő nadrágot, amit neki hoztam.
- Vedd ezt át, melegebb, mint, ami rajtad van.
A nadrág legalábbis biztosan. Én nem hordom, kinőttem már, csak azért nem dobtam ki, mert apámé volt. És igen. Érzelmileg kötődöm hozzá. Viszont tényleg meleg. A póló lehet hogy nem, de kaphat mellé egy pulcsit is. Igen ez lesz.
- Keresek egy pulcsit is, szólj ha kész vagy.
Mármint az öltözéssel, mert ugye én nem akarok leskelődni. Esetleg. De nem fogok. Felszaladok, és keresek egy pulóvert, de igazából rájövök, hogy tiszta hülyeséget csinálok már megint. Hiszen azt mondta, aludni akar, és akkor fel kell majd jönnie. Ha meg úgyis feljön, nem sok értelme van levinni neki bármit is. Na mindegy. Azért találok egyet. Snoopy van rajta, és kenguru zsebe van, meg kapucnija. Egyike azoknak a dolgoknak, amiket sosem veszek fel, de amikor láttam, muszáj volt megvennem. Na mindegy. Szerintem hozzá illik. Mármint So Rához. Elindulok vissza le, aztán a lépcső aljában megállok, és úgy kérdezem meg.
- Hogy állsz?
Közben meg becsukom a szemem, hogy még véletlenül se essem kísértésbe, pedig innen még csak be sem látok a nappaliba. Mindegy. Aztán ha azt mondja mehetek, akkor kinyitom a szemem és belépek, hogy a pulcsit is odaadjam neki. Közben meg gondolkodom, mit kéne még csinálnom. De ha úgy van, ahogy mondta, akkor csak az van, hogy felzavarom lefeküdni, és ott borogatom addig, amíg le nem megy a láza.
tag: so ra | words: nagyon kevés | outfit: ez |notes: katasztrófa, sajnálom :/
❥ coding by meg from atf, shine!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   Szomb. Feb. 09 2013, 20:15

TAG; Zizi ▲WORDS; még mindig kevés▲OUTFIT; thisNOTES; lókaki, de remélem tetszik ♥▲TORTA; a képen :3▲AJÁNDÉK; remélem tetszik
Soha nem szerettem a gyógyszereket. Lehet emiatt nem hatnak. Ezen még sosem gondolkodtam, és nem most fogom elkezdeni, mikor már a saját hangomtól is fáj a fejem. Csak szorongatom a poharam, és nagy szemekkel nézek rá, majd inkább iszom belőle egy kortyot. Több nem megy le, túl ízetlen. Viszont kezdek szédülni is.

Riadtan nézek rá, mikor azt mondja, hogy öltözzek át. Jó...de mégis hogy megyek el a fürdőszobáig. Vagyis...ha ő felmegy, akkor az úgy még elfogadható. Mihelyst látóhatáron kivűlre kerül lekászálódok a kanapéról, lehúzom a szoknyám, és a felsőm, majd felveszem amiket tőle kaptam. Hát, lehet rá már kicsik, de én úgy nézek ki bennük, mintha a nagyapám ruháiban lennék. Méret szempontjából. Lehajolok, és felhajtom a nadrág szárát, hogy ne tapossam le teljesen. Megszédülök, úgyhogy muszáj leülnöm. Pedig már majdnem két lépésre voltam a kanapétól... Leülök a földre, és lehajtom a fejem,

Mikor visszaér, nagy nehezen feltápászkodok, és odamegyek.
- Segítesz felmenni? - Suttogom, és nagyon bánatosan nézek rá. Utálom, hogy ennyire ápolnia kell, de nem tudok mit tenni. Ha hazamentem volna, a lányok csinálták volna ugyanezt. Mondjuk, előttük legalább nem szégyellném magam. Újra megszédülök, és hogy ne essek össze a karjába kapaszkodom. Bárcsak elnyelne a föld!

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: ♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza   

Vissza az elejére Go down
 

♦ happy birthday !! ~ Zin && So Ra ~ Zin háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-