Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Welcome to my place - David & Giselle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Hétf. Jan. 07 2013, 19:53

Baromira nem tetszik, hogy felveszi a telefont, és fontosabb neki Juliette mint én. Féltékeny vagyok már csak ez miatt is és ezért mondom azt, amit mikor feljönnek. Jelenleg nem érdekel, hogy ki mit gondol, nagyon is sértett vagyok, főleg mikor hallom Giselle mentését. Szemeim kitágulnak, mikor úgy állít be, hogy megakartam erőszakolni. Egy pillanatig meg sem bírok szólalni, annyira meglepnek a szavai, de aztán a mérgem újra visszaszáll belém.
- Na, ne! Ne állíts be úgy, mint aki megakart erőszakolni! - Mondom Gisellenek, mert ez teljesen úgy jött le nekem és szerintem a többieknek is, hiszen Juliette miért is akarna vele beszélni. Kezeimet magam előtt tartom és természetesen fogom meg az egyik csuklómat a kezemmel. Így is takarom a nadrágomat, így esélytelen, hogy lássák. Mikor felém fordul Juliette a szemeibe nézek.
- Én higgadt vagyok! - Szólalok meg duzzogva és a hangomban is lehet hallani. Visszamegyek a konyhába és leülök a székre, pont látom még őket, és hallom is, hogy miről van szó. Nem fogok hazamenni, azért mert egy olyan nő mondja nekem, aki nekem senkim. Giselle megengedte, hogy itt aludjak, nem parancsolhat nekem. Most annyira mérges vagyok, hogy simán szócsatába kezdenék, de inkább rájuk hagyom és magamban szitkozódok. Végig nézek a srácon, eléggé egy papucs gyökér lehet, ha így hagyja, hogy a nője minket zavarjon. Mert gondolom, hogy leesett neki, hogy mi épp mire készültünk, amit szépen meg is zavartak egy hülye telefon miatt, mert muszáj, hogy nála legyen. Magamban zsörtölődve üldögélek csendben a széken, ahogy figyelem őket. Már beszólnék, hogy nem kell a szavak beli felvilágosítás, gyakorlatban megmutatom Gisellenek, hogy mi az a szex. Türtőztetem magam, hogy levegőnek néz, de ezért én sem köszönök neki. Mikor elmennek és a lány felém fordul, ránézek. Még mindig tombolni tudnék és ez látszik is rajtam.
- Inkább mesélj! Miért is állítottál be úgy, mint aki megakar erőszakolni, te meg a szegény áldozat vagy, mint aki nem is akarta? - Nézek a szemeibe, és tudni akarom a választ. Oké, hogy rám ken mindent, de akkor olyat mondjon, ami nem ilyen durva és nem tükrözi egyáltalán a valóságot. Eddig nem is erőszakoskodtam egy lánnyal sem és Gisellel is elég türelmes vagyok, most meg egy ilyet mond. Igen is rosszul esett és mérges vagyok. Azt hiszem jogosan.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Hétf. Jan. 07 2013, 20:12

Látom a fiún, hogy nem örül a telefonhívásnak. Én sem vagyok tőle elragadtatva, de nem tudok mit csinálni, mégsem zárhatom ki Juliettet, így hát gyorsan összekapom magam és erre kérem a fiút is, de úgy tűnik, túl nagy kérés volt, sikeresen beéget Juliette és a pasija előtt, bár utóbbi annyira nem érdekel. A támadását aztán nem bírom szó nélkül hagyni, hiszen én egyáltalán nem ezt mondtam, nem tudom, miért ez jött le neki.
-Na azért ezt egy szóval sem mondtam.Leszel szíves nem kiforgatni a szavaim. -szólok vissza neki. Jó adag méreg gyűlt össze bennem pillanatok alatt, elegem van már most a fiúból és legszívesebben kitoloncolnám a lakásból, de most inkább pótanyámra figyelek, aki nincs épp elragadtatva tőlünk. Megcsörgetem a telefonját, miközben ő Davidhez fordul, aki természetesen duzzogva visszaszól neki. Szemforgatva megyek vissza Juliettehez, hiszen nincs meg a telefonja, így hát távoznak is, miközben a fiút teljesen levegőnek nézik, amit meg is tudok érteni. Ott duzzog a konyhában, mint egy óvodás gyerek. A kérdésemre nem is válaszol, inkább letámad. Először szóhoz sem jutok, de aztán összeszedem magam, és kierőszakolok egy választ magamból.
-Mi az hogy megerőszakolni? Te is ugyanitt voltál? Hol hallottál te ilyet? Mégis melyikünk tépte szét a másik pólóját? -vágok vissza, hiszen egyáltalán nem értem, mi a fene baja van. Különben is, ha ő normálisan tudott volna viselkedni, Julette simán elmegy és most nem tartanánk itt.
-És mondd csak. Neked miért kellett feltétlenül beégetned? Így sem volt semmi, hogy feljöttek, de te aztán rátettél sikeresen még egy lapáttal. Nem tudtál volna csak egyszer csöndben maradni és elfogadni,hogy nem minden rólad szól? -tör ki belőlem az indulat. Már nem tudom tartóztatni magam. Én próbáltam türelmes lenni a fiúval, de egy idő után az én türelmem is elfogy, és azt hiszem, ez a pillanat most érkezett el. Nem bírom már tovább, egyszerűen kiakaszt, hogy nem tud felnőtt ember módjára viselkedni. Olyan, mint egy sértett ovis, akinek elvették a játékautóját. Nem épp érett viselkedésre enged következtet
ni.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Hétf. Jan. 07 2013, 20:56

Giselle, ahogy visszaszól, csak dühösen nézek rá, és inkább leülök a székre. Nem akarok vitatkozni, pláne nem egy számomra idegen páros előtt, akik jól megzavartak minket. A kérdésére nem válaszolok, inkább követelőzően tudni akarom, hogy miért is mondta azt, amit. Még neki áll feljebb és, ahogy visszaszól, szinte köpni-nyelni alig bírok. Annyira dühös vagyok, hogy már semmit sem lehet észrevenni rajtam, hogy pár perccel ezelőtt még kívántam Gisellet. Felállok és közelebb megyek hozzá, hogy mélyen a szemeibe nézzek. Látom, hogy ő is ugyanolyan mérges, mint én csak azt nem értem, hogy miért.
- Igen, itt voltam. És azt mondta, hogy próbáltál leállítani. Mint aki épp erőszakoskodott veled. És? Az csak egy póló, de nem azért téptem le rólad, mert erőszakoskodtam veled és ezt te is tudod. - Jegyzem meg neki, majd ahogy követelőzik, hogy meséljek én, kezdek még jobban feldühödni. Hiába számolok el magamban tízig, egyszerűen nem megy a lenyugvás.
- Hát ezaz. Mondtam, hogy ne vedd fel a telefont, de minek is jöttek fel? Azért mert féltél tőlem, vagy mi? Mondhattad volna, hogy maradjanak lent és ugyanúgy megcsörgeted, mint most, aztán visszahívod, hogy nincs itt! Miért lett volna ezt nehéz megtenni? - Válaszokat akarok, hogy miért is jöttek fel, mint akik ellenőriznek. Gisellenek nem lett volna muszáj beleegyeznie abba, hogy feljöjjenek, de úgy tűnik, hogy neki nem vagyok elég fontos. Muszáj valahogy lenyugodnom, és máshogy nem tudok, mint elkapom a derekát és magamhoz húzva erőszakosan az ajkaimat az övéire tapasztom.
- Miért csinálod ezt? - Suttogom az ajkaiba, majd újból megcsókolom, hogyha eddig még nem lökött volna el.
- Én... Kedvellek. Nagyon is. - Nézek a szemeibe, ahogy bevallom, hogy mi az oka annak, hogy tiszta hülyeként viselkedek néha. Fogalmam sincs, hogy mi történik velem, mert eddig még nem akartam ennyire egy nőt se, mint most őt.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Hétf. Jan. 07 2013, 21:14

Kiakasztó a fiú. Hihetetlen, hogy nem képes csöndben maradni, hiába kértem meg rá kedvesen. Nem. Egyszerűen képtelen normálisan viselkedni. Nem is értem, mi a fene baja van. Ha ő nem éget be, én sem kell,hogy kimagyarázzam a dolgot és most nem tartanánk itt. És mindennek a tetejébe még duzzog is, mintha ő lenne az áldozat. Teljesen kiakadok tőle, nem tudok tovább türelmes lenni vele, megmondom a véleményem és nem érdekel. A válasza hallatán megforgatom a szemeimet, de nem szállok vele vitába. Úgysincs igaza, nem is értem, miért rugózik még mindig ezen. Viszont a következő mondatai hallatán már nem bírom megállni,hogy csöndben maradjak.
-Fel szoktam venni a telefont. Ki tudja, ki telefonál. És nem, nem féltem tőled, de ő olyan, mintha az anyám lenne és nem fogom kizárni a lakásból. Minden hülyeséget beleképzelsz, nem értem mi a fene bajod van. És egyáltalán nem értem, miért magyarázkodok még mindig neked. -Mondom, és most már egy csepp higgadtság sincs bennem. Elegem van a fiúból, lehet jobb lenne, ha most inkább hazamenne, mert lassan én dobom ki, ha így haladunk. Nincs kedvem egész délután a hisztijét hallgatni. A következő mozdulataira viszont végképp nem számítottam, így nem hogy védekezni nem tudok ellene, de teljesen lefagyok a meglepettségtől. A kérdésére nem igazán tudok mit válaszolni. Nem tudom miért, de ezt hozza ki belőlem a fiú, pedig én nem vagyok ilyen, sosem voltam. A következő csókját már viszonozom is és közben átkarolom a nyakát. Így figyelem a következő mondatait, melyek nagyon is meglepnek, de mosolyt csalnak az arcomra.
-Én is kedvellek. -mosolygok továbbra is. Erre most végképp nem számítottam. Az egyik pillanatban még simán ki tudnám nyírni, aztán meg ilyen hamar szent a béke. Én eddig nem ilyen voltam. Akire haragudtam, arra haragudtam és kész. Eltartott egy ideig, mire megbékéltem. Most meg.
...
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Hétf. Jan. 07 2013, 22:21

Most, hogy mindketten túl vagyunk azon, hogy a másik fejéhez vágjuk a gondolatainkat, megrántom a vállamat. Nem akarok veszekedni, ahhoz túl nyűgös és álmos vagyok. Nem érdekel, hogy mit mond, úgy sem ad nekem igazat. Helyette odaállok elé, és megcsókolom, hogy fejezze be. Választ a kérdésemre nem kapok, de most úgy érzem, hogy nem is érdekel. Giselle karjait újból a nyakamban érzem, és örülök annak, hogy ezek szerint már nem haragszik rám. Elmondom, hogy mit is érzek, legalábbis nagy vonalakban, mert szerintem egyáltalán nem tükrözi az, amit a szavaim. Újból megcsókolom és hátráltatni kezdem a szoba felé, bár fogalmam sincs, hogy merre van, csak egy pillantásra néztem körbe. Egészen sokat megyünk, egy perce ki is nyitom a szemem, de későn, mert megbotlunk az ágyban és beesünk. Gisellere ráesek, bár engem is hirtelen ér ez a zuhanás.
- Ne haragudj! - Kérek tőle elnézést a bambi szemeimmel, és végig nézek rajta, hogy mindene megvan-e. És még azt is figyelembe veszem, hogy fáj-e valamije. Egy csókot nyomok az ajkaira, újból az ágyban vagyunk, bár meg kell vallanom, hogy az én ágyam kényelmesebb.
- Ugye nem fáj semmid? - Aggódva kérdezem csak, hogy lássa valójában ilyen vagyok és nem olyan, akivel az előbb veszekedett. Már teljesen nyugodt vagyok, így nem is szeretném tovább folytatni a vitát. Egy puszit nyomok az arcára, majd mellé fekszek az oldalamra, kezemmel megtámasztom a fejem és őt nézem, miközben a másik kezemmel cirógatom az arcát. Kedveskedni szeretnék neki az előbbi miatt, hogy még véletlenül se haragudjon rám.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Hétf. Jan. 07 2013, 22:42

Végre túl vagyunk azon, hogy kitöltjük egymáson a haragunk és egymás fejéhez vágjuk minden problémánkat. Nem szeretek veszekedni és őszintén szólva nem is vagyok hozzászokva. Otthon mindig az volt, amit én akartam, csak Juliette nem volt hajlandó mindig azt csinálni, amit mondok, de ő elég meggyőző tudott lenni, így nem veszekedtünk. Nem is bánom, nem valami jó dolog. Bűntudatom lesz utána, hogy esetleg megbántottam a másikat, és azt nem szeretném. Végül a fiú megoldja a dolgot, hozzám lép, és megcsókol. Hirtelen azt sem tudom mi van, erre aztán végképp nem számítottam, így egy pillanatra lefagyok, de aztán átkarolom a nyakát és visszacsókolok. Furcsa érzés. Egy pillanat alatt elszáll a haragom, és megnyugszom. Elkezdünk hátrálni, de fogalmam sincs, merre felé mehetünk. Őszintén szólva nem is érdekel, a lényeg, hogy végre nem veszekszünk és újra érezhetem a csókját. Hamar kiderül, merre is mentünk, mert átesünk az ágyon, és a fiú egyenesen rám esik.
-Semmi baj. -mosolyodom el, majd újra egy csókot nyom az ajkaimra, de persze csak miután lecsekkolta, hogy egyben vagyok és túléltem az esést.
-Nem, puha volt az ágy. -mosolyodom el a kérdésére. Szerintem ő rosszabb helyre esett, mert a csontjaim elég szúrósak.
-Te sem ütötted meg magad? -kérdezek vissza, miközben elhelyezkedik mellettem és az arcomat kezdi cirógatni. Olyan jó érzés így vele lenni, békésen és nem veszekedve. Sóhajtok egyet, miközben az arcomon egy elégedett mosoly terül el. Nincs kedvem véget vetni ennek a pillanatnak, így inkább csendben maradok, és közelebb bújok a fiúh
oz.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Hétf. Jan. 07 2013, 23:04

Mindjárt jobban érzem magam, hogy csókolom és az, hogy nem ellenkezik, hanem visszacsókol, már tudom, hogy nem haragszik rám. Igaz, hogy eddig majd feltudtam volna robbanni, de most annyira elfogott a békesség, hogy hátráltatom is. A szobát keresem, de mivel most vagyok itt először, ezért fogalmam sincs, hogy merre kell menni, így csak lesz, ami lesz alapon elindulok vele. Későn nyitom ki a szemem, így már át is esünk az ágyon. Azért kicsit megijedek, hogy összetörtem Gisellet, de amint hallom, hogy nem fáj semmije, egy mosoly jelenik meg az arcomon.
- Ennek örülök. - Én is viszonozom a gesztusát, majd elhelyezkedek mellé és cirógatni kezdem az arcát. A kérdésére megrázom a fejem.
- Felfogtad az esésem. - Mondom halvány mosollyal az arcomon, majd élvezem, ahogy hozzám bújik. Kicsit helyezkedek, hogy neki kényelmesebb legyen, de amint kész vagyok újból simogatni kezdem az arcát.
- Min mosolyogsz? - Kérdezek rá, mert kíváncsi vagyok, majd egy tincset a füle mögé tűrök. Abbahagyom a cirógatást is és egy finom puszit lehelek az ajkaira, miközben kezem a hasára téved és ott kezdem el simogatni. Csak picit távolodok el tőle, hogy lássam a szemeit.
- Akarod? - Kérdezek rá nagy szemekkel a dologra, mert ami azt illeti nekem nem lenne ellenemre. Persze itt most nem én fogok dönteni, így várom, hogy Giselle, hogy dönt. Azért nem hagyom abba a simogatást, nekem nagyon is jól esik. Fejemet a fejéhez rakom, amíg várok a válaszra és magamba szívom az illatát.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Hétf. Jan. 07 2013, 23:16

Határozottan jobb érzés csókolózni vele, mint veszekedni. Azt hiszem, ezt kéne inkább gyakorolnunk, és nem egymás fejéhez vágni mindent. Elkezdünk hátrálni, de én már teljesen elkavarodtam a saját lakásomban, főleg,hogy háttal vagyok és a szemem is csukva van, így a fiúra hagyatkozom, át is esünk az ágyon. Rákérdez,hogy nem ütöttem-e meg magam, és a válaszomat hallva egy mosoly jelenik meg az arcán. Szeretem, amikor mosolyog. Elhelyezkedik mellettem, miközben válaszol a kérdésemre. Egy mosoly jelenik meg az arcomon, bár nem hiszem, hogy sokat tompíthattam az esésén, de ha ő így érzi, hát akkor okés. Közelebb bújok hozzá. Olyan jó érzés, hogy ilyen nyugodtan itt van mellettem. Biztonságban érzem magam.
-Csak azon, hogy olyan jó így veled. -válaszolok egy mosollyal az arcomon, majd egy puszit lehel az ajkaimra, miközben keze a hasamhoz ér, és ott kezdi simogatni. Ismét egy mosoly jelenik meg az arcomon, miközben eltávolodva tőlem egyenesen a szemembe néz és felteszi a kérdést.
-Igen. -válaszolom neki egy mosollyal az arcomon. Most biztos vagyok benne, hogy akarom, itt, és vele. Egy csókot lehelek az ajkaira, miközben homlokaink egymáshoz érnek, de nem szeretném még mindig, hogy vége legyen ennek a pillanatnak, olyan jó így ve
le.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Szer. Jan. 09 2013, 19:29

Szeretem ha hozzám bújnak és most nagyon is jól esik, de hajt a férfiúi vérem, ezért minden percben arra gondolok, hogy hol is essek neki. Most vagyunk a legjobb helyen itt az ágyban ketten. Simogatom az arcát, ahogy még jobban bújik hozzám, eszméletlenül élvezem a helyzetet. A válaszának meg különösen örülök.
- Miért? Szerelmes vagy? - Kérdezek rá, bár nagyon is komolyan kérdezem, de nem hiszek ebben, ezért még el is mosolyodok. A hasát simogatom, amíg nem kapok választ a kérdéseimre, azért kíváncsi vagyok abban, hogy mit is érez irántam, mert az előbb simán kidobhatott volna, amit Juliette mondott neki, de mégsem tette. Kezem lejjebb csúszik a nadrágjára, ahogy igenleges választ mond. El is mosolyodok és megcsókolom. Azt akarom, hogy most az enyém legyen és magamévá tegyem. Hagyom, hogy azt tegyen velem, amit akar, így a homlokaink egymáshoz érnek, majd egy újabb csókot adok neki. Közben kigombolom a nadrágját, hogy haladjunk ezzel is. Ha ez megvan, akkor kezemmel már is beférkőzök a lényeghez, hogy ott izgassam. Közben végig csókolom, bár a sál még mindig nem tetszik a nyakán, de most nem fogok ezzel szórakozni.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Szer. Jan. 09 2013, 22:02

Juliette váratlan felbukkanása után, úgy éreztem, pillanatokon belül kidobom Davidet, nagyon kiakasztott. Nem gondoltam volna, hogy most meg itt fogunk feküdni és ilyen békésen. Az arcomon egy mosoly terül el, miközben az arcomat simogatja, majd kicsit közelebb bújok, hogy jobban érezzem őt. A kérdése hallatán ránézek.
-Kár lenne tagadni, tetszel. De a szerelemhez azért kicsit több kell. -válaszolom őszintén a szemébe mondva. Nem tudom, milyen válaszra számított, de tőlem megkapta az igazat, ezzel kell beérnie. Nem tudom, ő mit érezhet, de nagyon is érdekel, így hát nem tudom türtőztetni magam.
-És te? Te mit érzel? -kérdezem meg végül, hiszen túlzottan is kíváncsi vagyok ahhoz, hogy elmenjek a kérdés mellett. Nem tudom, tényleg akarom-e hallani, amit válaszol, és azt sem, hogy mit is szeretnék hallani, de jobb, ha az ember tisztában van a dolgokkal. Az igenleges válaszomra elmosolyodik és megcsókol, melyet örömmel viszonozok, majd a keze eléri a nadrágomat, és kigombolva azt, már be is férkőzik. Mosolyra húzódik a szám, miközben az egyik kezem elindul az ingén, végig a mellkasán, majd fel az arcához, amit végigsimítok, miközben egy csókot lehelek az arcára. Mindeközben élvezem a ténykedését, így hátradőlök, és átkarolva a fiú nyakát magamhoz húzom, majd ismét csókolni kezdem, miközben ujjaimmal a hajába szántok.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Szer. Jan. 09 2013, 23:20

Nem pont azt válaszolja, amire számítottam, de talán így könnyebb lesz mindkettőnknek. Belenézek a szemeibe, bár nem nagyon értem, hogy most mit is mond, mert még nem voltam szerelmes, így nem tudom, hogy mennyire kell több, hogy azzá váljon a szimpla tetszés.
- Azt eddig is tudtam. - Vigyorogva jelentem ki, mindössze csak viccelésképp. Gondoltam, hogy vissza fog kérdezni, mert őt is érdekli, de én már egy párszor elmondtam neki, hiszen, ha nem tetszene akkor nem lennék itt. Talán még egy kicsit ragaszkodok is hozzá, mint Elainehez, de azt már nem tudnám megmondani, hogy miért.
- Nekem nagyon tetszel. De már mondtam. - Vigyorgok továbbra is, majd a mutatóujjammal végig simítok az orrán, majd egy csókot nyomok az ajkaira. Közben a kezem is betéved a nadrágjába, hogy ténykedjen. Hagyom, hogy magára húzzon, csókolom továbbra, majd kihúzom a kezem, és leszedem róla a nadrágot és a sálat is. Egyik lábamat a lábai közé teszem, majd fölé magasodok, kezemet végig húzom a testén, hogy újból ott kössenek ki az ujjaim, ahol eddig voltak. Fejemet a feje mellé helyezem és beszívom az illatát. Juliette meg fog ölni, hogyha másnap jön és az ágyban lát minket, pucéran, de most ezt próbálom kiverni a fejemből.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Szer. Jan. 09 2013, 23:32

16


Miközben a kérdésére válaszolok, végig a szemébe nézek. Egy kicsit olyan érzésem van,mintha nem egészen értené, miről is hadoválok itt, pedig szerintem elég világosan fogalmaztam. Tetszik David, bár nem tudom megmondani, pontosan miért, és úgy érzem, ő az egyetlen itt, Julietten kívül persze, akihez kötődök. A reakcióját hallva ismét elmosolyodok, miközben figyelem a következő válaszát a kérdésemre. Jó ezt hallani, hiszen akkor nem egyoldalú a dolog, bár az teljesen szubjektív, kinek,mit jelent a tetszés. Mikor végigsimít az orromon, szélesre húzódik a mosolyom, utoljára ilyet oviban csináltak nekem, de aranyos.
Mikor a keze a nadrágomba téved, átkarolom a nyakát, és magamra húzom, ami ellen nem is nagyon tiltakozik. Csókolni kezdem, mire ő kiszedve a kezét, lehúzza rólam a nadrágom és a sálat is, bár azt nem tudom, mi baja volt vele. Fölém magasodik, és ujjai rövidesen visszakerülnek előző helyükre. Mosollyal az arcomon élvezem a ténykedését, miközben a fejét, fejem mellé teszi. Egyik kezemmel a hátát kezdem el cirógatni, miközben a másikkal a lepedőt markolom, és néha egy-egy halk nyögés is elhagyja a szám. Kezem felér a fejéhez, ahol ismét a hajába túrok, majd visszamegyek a hátára és újra cirógatni kezd
em.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Pént. Jan. 11 2013, 21:43

18
Tetszik a mosolya az arcán, mikor az orrát érintem. Azt hiszem, hogy ezt többször is megfogom vele tenni, mert látom, hogy tényleg tetszik neki. Ujjammal még egyszer végig simítok rajta, majd abba hagyom, mert a végén kiderül, hogy csikis vagy idegesíti és nem akarom felbosszantani. Most olyan jó ez a béke és nyugalom. Kihasználva ezt a békét, ujjaimmal elkezdem kényeztetni, majd levetkőztetve, tovább izgatom. Minél előbb benne akarok lenni, mert már nagyon is érzem, hogy felrobbanok, ami nem lenne túl jó egyikünknek sem. Csodálkozok magamon, hogy eddig bírtam. Csók helyett, csak hallgatom a sóhajait és a nyögéseit, majd mikor úgy érzem, hogy eléggé felizgult, kiveszem az ujjam és az övemhez nyúlva kikapcsolom és a gombot meg a cipzárt lehúzom, miközben élvezem, hogy ujjai megint eltűnnek a hajamban. Lehúzom a nadrágom a boxeremmel együtt, már érzem, hogy nagyon is kemény vagyok és kívánom Gisellet. A lábai közé fekszek, ahogy végre befészkelem magam, majd fölé magasodok és lassan belé hatolok. Fogalmam sincs, hogy neki milyen érzés lesz, nekem olyan mintha egy kicsit megnyugodnék. Egy kicsit még mozdulatlan maradok, miközben a fülébe suttogok.
- Nagyon fáj? - Kérdezem tőle, bár nem nagyon tudom, hogy ilyenkor mit szokás mondani, vagy kérdezni, vagy csak csendben kell maradni, de azért tudni szeretném, hogy neki milyen érzés. Nem szeretném, hogyha az első nagyon rossz lenne neki, hogy utána már ne akarjon lefeküdni senkivel se.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Pént. Jan. 11 2013, 22:00

18

Annyira békés most minden, hogy sajnálnám, ha ez megszakadna. Nem tudom miért, de úgy érzem, nagyon egy hullámhosszon vagyunk a fiúval. Közben David az ujjaival kezd kényeztetni, miközben én hátradőlve élvezem ténykedését, és az ujjaimmal a fiú hajába szántok, és néha egy-egy csókot lehelek az ajkaira. Jóleső nyögések hagyják el a szám, néha egy-egy sóhaj kíséretében, egyre jobban élvezem a dolgot, és ez látszik az arcomon is. Majd egyszer csak abbahagyja a fiú. Ránézek, és látom, hogy gombolja a nadrágját, majd boxerestől lehúzza. Izgatottság lesz úrrá rajtam. Nem tudom, milyen is lesz, így hát izgatottan figyelem, ahogy a fiú elhelyezkedik, majd egybe olvad a testünk. Egy apró sikkantás hagyja el a számat, majd a kérdése hallatán egy mosoly terül el az arcomon.
-Nem. Jó lesz ez. -Mosolyodom el, de nem mozdulok. Igazából nem nagyon tudom, mit is kéne tegyek, így a fiúra hagyom a dolgot, mégis csak ő a rutinosabb a dologb
an.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Szomb. Jan. 12 2013, 13:27

18


Mindent megteszek, hogy emlékezetes legyen neki az első, mert nem akarok neki rossz élményeket szerezni, így nekem is egy kicsit új ez az egész. Izgulok én is, de ahogy az ujjai a hajamban tűnnek el, úgy kezdek megnyugodni, bár a szívem még mindig eszeveszetten dobog. Nem figyelem az arcát, csak a nyögéseit és a sóhajait hallom, amiből leszűröm, hogy élvezi, amit csinálok vele. Apró mosoly is megjelenik az ajkaimon, majd egy kicsit felé emelkedve viszonozom a puszijait. Egyszerűen nem bírok elszakadni az édes ajkaitól, teljesen megbabonáz és fogalmam sincs, hogy miért. Amikor már érzem, hogy eléggé készen áll, akkor kicsatolom a nadrágom és lehúzva azt a lábai közé helyezkedve csusszanok belé. Férfiasságom lüktet, ahogy a melegség körül öleli. Egy jól eső sóhaj hagyja el az ajkaimat, amitől egy kicsit meg is könnyebbülök. A sikkantásból arra következek, hogy neki nem volt ennyire élvezetes, mikor belé hatoltam, így egyből egy kérdéssel kezdek.
- Igen, de ha valami kellemetlen vagy nem jó, szólj és lassítok! - Mondom biztatóan és egy mosoly jelenik meg az arcomon, ahogy a szemeibe nézek. Lassan elkezdek mozogni benne, hogy kicsit szokja az új helyzetet és ráérezzen erre. Közelebb hajolok hozzá és egy finom csókot lehelek az ajkaira, majd az arcára is adok egyet, a fülcimpájára és végül a nyakánál kötök ki. Közben egyre gyorsabban kezdek el benne mozogni, hogy elérjem a normál tempót. A nyakára adok puszikat, miközben sóhajaim egyre hangosabbak. Már alig kapok levegőt, szaporább lett a szívverésem, mint a légzésem. Egyelőre még nem akarom, hogy eljusson a csúcsra, akarom, hogy egy kicsit élvezze, bár ezek után úgy is felfogom ajánlani a következő menetet, mert ez nem rajtam múlik.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Vas. Jan. 20 2013, 16:12

18

Sosem gondolkoztam azon, milyen is lesz az első, kivel fog megtörténni, hiszen annyira távolinak tűnt. Most meg tessék, itt vagyok Daviddel a szüzességem elvesztésének küszöbén. A hajába túrok, miközben kényeztet, majd abbahagyja, és lehúzza a nadrágját és hamarosan belém is csusszan. Egy apró sikoly hagyja el az ajkaim, majd a kérdése hallatán elmosolyodom. A következő mondataira már nem válaszolok, inkább csak egy mosolyt eresztek felé, jelezve, hogy tudomásul vettem, amit mondott és igyekszem elengedni magam, bár eléggé izgulok, hiszen érthető módon még fogalmam sincs, hogy mit is kéne ilyenkor tennem, inkább az ösztöneimre próbálok hallgatni. A puszijai megnyugtatnak, miközben élvezni kezdem, ahogy mozog bennem és ismét egy mosoly jelenik meg az arcomon, majd apróbb sóhajok hagyják el az ajkam. Ismét felemelve a kezeim, a fiú hajába túrok, valahogy ez már ilyen berögződés lett nálam, de eddig nem tiltakozott ellene.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Vas. Jan. 20 2013, 19:19

18

Kicsit megnyugszom mikor már benne vagyok, valahogy megnyugtat, hogy körbe vesz a forróság. Szívem még mindig iszonyú gyorsasággal kalapál a mellkasomban és a légzésem is gyorsabb a megszokottnál, de nekem ez már nem újdonság. Viszont az igen, hogy szűzzel vagyok, mert nagyon is szűk a helyzet, de nem sokáig, amint elkezdek benne mozogni, hogy jobban táguljon. Élvezem, ahogy a hajamba túr, egyik kezemmel a mellére tévedek és azt kezdem el masszírozni, miközben felveszem a normál tempót. Mivel nem szólt még, hogy fáj neki vagy kellemetlen, ezért úgy kezelem, mintha nem ez lenne az első. Majd úgy is jelez, ha valami nem jó. Nyakát kezdem el puszilgatni, miközben a fejemben az játszódik le, hogy Juliette mit szólna ahhoz, ha most ránk nyitna. Lehet, hogy ugyanolyan bosszús lennék, de azért azt a vörös, zavarban lévő fejet megnézném. Ahogy ezek forognak a fejemben, mosolyogni kezdek, amit Giselle nem láthat, mert épp a nyakánál vagyok. Egyre gyorsítom a tempót, mert már érzem, hogy közeledek a csúcshoz és nem akarom tovább húzni. Ha lesz még erőm, akkor úgy is lesz egy következő menet, amiben talán Giselle is egy kicsit aktívabb lesz. Finoman megharapom a fülcimpáját és élvezem, ahogy a sóhajait hallgatom. Az én számon is sóhajok jönnek ki, egy-egy nyögéssel párosítva. Mikor elérem a csúcsot, megfeszülök és elélvezek, egy jól eső nyögéssel együtt. Azért azt érzem, hogyha Giselle is kielégül, így ha ez még neki nem jött össze, akkor még egy kicsit rádolgozok, hogy neki is jó legyen. De azért jobban örülnék, ha nagyjából előttem menne el. Még egy kicsit benne maradok, lüktet a férfiasságom és valami egészen más világba repített át ez az orgazmus. Gyorsabban lélegzem, majd leszállok róla és elfekszek mellette.
- Ez.. Jó volt. - Próbálom egybe kinyögni, de valahogy nem megy, mert még mindig eszméletlenül kapkodom a levegőt. A szívemről meg nem is beszélve, hogy milyen gyorsan ver. Oldalra fordítom a fejemet, majd ha egy kicsit megnyugodtam, akkor megint megszólalok.
- Még egy menet? - Vigyorgok rá, mert én nagyon is benne lennék egy újabban, persze egy kicsit azért várnék most, hogy ne fulladjak meg a nagy levegővételekbe.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Szer. Jan. 23 2013, 22:33

18


Egy kicsit félek, milyen lesz, ha belém hatol, de nem annyira vészes, mint gondoltam volna. Azért egy aprót felszisszenek, de rögtön egy mosoly terül el az arcomon. Nem tudom, David hány lánynak vette már el a szüzességét, de szerintem ő egyáltalán nem izgulhat, hiszen valószínűleg elég gyakorlata van már a dologban. Egyre gyorsabban kezd mozogni, miközben én a hajába túrok és élvezem a puszilgatását. Ajkaimat egyre gyakrabban hagyják el sóhajok, némelyik egy-egy nyögés kíséretében, és megnyugtat, hogy a fiú is így van vele. Egyre közelebb érek a csúcshoz, miközben szabad kezemmel a lepedőbe markolok és egyre jobban szorítom, mígnem végül elélvezek. Testem még egy pillanatig megfeszül, majd a fiúéval együtt elernyed, miközben ő leszáll rólam, és mellém fekszik. Egy elégedett mosoly terül el az arcomon, miközben igyekszem levegőt kapni, majd a fiúra nézek, aki közben már engem néz és igyekszik kinyögni egy egész mondatot, de nem sikerül neki.
-Igen. -mondom továbbra is mosolyogva. Több most nem telik tőlem, még friss az élmény, fel kell dolgoznom. Mindenesetre kicsit közelebb csusszanok hozzá, és fejem a vállára teszem.
-Moost? Neeem. -nevetek fel a kérdésére. Bár nem szeretném,hogy azt higgye vele volt bajom, egyszerűen csak úgy érzem, most nem mennem mégegy, de talán reggel még beiktathatunk egyet. De azt hiszem, ezt vele is meg kéne osztanom, mielőtt kombinálni kezd.
-De jó volt veled, úgyhogy remélem lesz még több ilyen is. -mondom mosolyogva, miközben egy puszit nyomok az ajkaira, majd visszateszem a fejem a vállára, és úgy pihenek.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Csüt. Jan. 24 2013, 15:55

Túl vagyunk az együtt léten, ami nekem nagyon is jó volt és, ahogy ezt ki is jelentem, úgy Giselle is egyetért, így duplán vagyok büszke magamra. Nagyon is tetszett a reakciója minden egyes mozdulatnál, ahogy visszajátszódik az előbbi a fejemben. Mellette fekszek, mikor bólogatni kezdek, hogy most-ra gondoltam, mert nekem jól esett és még egyszer akarom őt érezni és magamévá tenni. Egy puszit nyomok a fejére, ha már a vállamon fekszik. Kicsit azért meglep, hogy nem akarja és össze is ráncolom a homlokomat, talán mégsem volt olyan jó neki, mint azt állítja.
- De miért nem? - Először inkább csak kérdezek, mielőtt valami máson járna az agyam. Felhúzom a boxerem, a gatyámat pedig leveszem és a földre dobom, mindezt fekve. Nem nyugtat meg egyáltalán, amikor mosolyogva egy kijelentést tesz.
- Naná, hogy lesz! - Vigyorgok én is, hiszen nekem az csak jó, hogyha van egy olyan lány az életemben, akivel összefeküdhetek. Viszonozom a puszit, majd felülök és a takarót felemelem.
- Kezd hideg lenni. Gyere, mielőtt megfázol. - Öltöm ki a nyelvemet, de még végig pillantok csupasz testén, majd megvárom, míg bemászik. Követve, egyből a hasára teszem a kezemet, és simogatni kezdem, majd egy puszit nyomok az arcára.
- Pedig még egy menet segítene elaludni... - Duruzsolom a fülébe, hátha beadja a derekát és még egyszer az enyém lehet. Fejemet a feje mellé helyezem, majd onnan nézek rá boci szemekkel, hogyha egyáltalán felém fordul. Közelebb csusszanok hozzá, majd a kezem, ami eddig a hasán volt, feltéved a mellére és azt megfogva lehunyom a szemeimet. Szeretném, hogyha most beleegyezne, de tudom, hogy nem erőszakoskodhatok vele.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Csüt. Jan. 24 2013, 16:27

Csak megtörtént, túl vagyok a szüzességem elvesztésén. Na nem mintha erre vártam volna, és David csak épp kapóra jött, igazából még vártam volna vele, de úgy éreztem, a fiúban megbízhatok, hiszen talán még szeret is engem. A válaszom hallatán aztán rögtön vissza is kérdez,de ez még egy fokkal jobb, mintha megint elkezdene kombinálni, így hát továbbra is mosollyal az arcomon válaszolok neki.
-Mert félek, hogy ügyetlen lennék, és akkor elrontanám ennek az örömét. -vallom be neki, hiszen tényleg így van,most mit kerteljek. A következő reakciója aztán ismét mosolyt csal az arcomra, ezek szerint ő is gondolt folytatást, aminek nagyon örülök,hiszen azt hiszem, ebből a dologból, ami köztünk van, még sok minden lehet, de ne rohanjunk ennyire előre. Bebújok a fiúval a paplan alá, miközben a testemen átfut a hideg, így egy kicsit libabőrös leszek, de mire beérek a takaró alá,már el is múlik. Elfekszem, nem túl messze a fiútól, majd amikor a kezét a hasamra teszi, lehunyom a szemeimet, bár elaludni még nem fogok, ahhoz túlzottan is fel vagyok pörögve.
-Gondolod? -mosolyodom el a boci szemek láttán, majd mikor közelebb csúszik, és keze a mellemre vándorol át, egy hamiskás mosoly ül ki az arcomra, nem bírok magammal, azt hiszem mégis csak kéne még egy menet. Mikor már azt hihetné, lassan el is alszom, egy ügyes mozdulattal kiszabadítom magam a kezei közül, és egyik lábamat átvetve térdelek fölötte, majd egy szenvedélyes csók közben az ágyékára ülök, bár még elválaszt minket egy réteg ruha, de ha akarja, nem tiltakozom és eltávolítva azt ismét magáévá teh
et.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Csüt. Jan. 24 2013, 23:12

Ahogy nézem az arcát, már nagyon is feltűnik, hogy túl sokat mosolyog, amivel nincs probléma, mert aranyossá teszi. Továbbra is nézem az arcát és még a tekintetét is sikerül elcsípnem. Kérdőn felvonom a szemöldökömet, amiből levonhatja a következtetést, hogy nem nagyon értem ezt a kijelentést. Tisztában vagyok vele, hogy most veszítette el a szüzességét és nem várhatok el tőle profi ténykedéseket, de szerintem ezen könnyen segíthetünk.
- Ugyan már! Ha nem gyakorlod, akkor nem is leszel ügyesebb. Mellesleg engem nem zavar, ha egyszer-kétszer elrontod. Majd belejössz. - Rántom meg finoman a vállaimat, hogy ne zavarjam meg, ahogy rajtam fekszik. Egy puszit nyomok az arcára, majd bebújok a takaró alá, behívva magam mellé. Nagyon is jó egy kicsit itt feküdni, mert a nagy melegség után egyből megcsapott a hűs szellő. Még jó, hogy nincs nyitva egy ablak sem. Azért próbálok még egy menetet kierőltetni belőle, de amint látom, már elaludt, így elhúzom a számat, mikor egy kérdést kapok, amiben felcsillan számomra a remény.
- Igen, biztos vagyok benne. De ha ettől nem, akkor majd a harmadiktól biztosan. - Vigyorgok rá, bár már nem vagyok benne biztos, hogy ezt hallotta, mert nagyon úgy néz ki, hogy elaludt. Sóhajtok egyet, majd a fejemet odadugom hozzá, ahogy a mellét fogom. Én így is el tudnék aludni a szívem és a légzésem már visszaállt a normálra, így nem akarok meghalni pár másodpercen belül. Kicsit meglep és váratlanul ér, ahogy pillanatok alatt rajtam ül, bár nem zavar. A kezdeti meglepettségemet hamar felül múlom mikor közelebb hajol és megcsókol.
- Te akarsz felül lenni? - Kérdezem a csókban, majd végig simítok a hátán egészen le a fenekéig. Eltudom képzelni, hogy most rajtam lovagolna és talán ezt ki is használom, persze csak ha Giselle is akarja.
- Gyönyörű vagy, tökéletes testtel. - Suttogom bele a fülébe, vágytól fűtve, ahogy végig simítok rajta mindenhol. Ha nem ellenkezik a lány, akkor hamar be is következik a második menet, ami után megint csak szinte kapkodva veszem a levegőt.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Szomb. Jan. 26 2013, 20:04

Nem gondoltam volna, de örülök, hogy engedtem Davidnek, sőt azt hiszem, nagyon is tetszett. Találkozik a tekintetünk, miközben az arcomon továbbra is ott van, a szinte már lehervaszthatatlan mosolyom. A válasza hallatán még szélesebbre húzódik. Egy puszit nyomok az arcára, miközben megrántja a vállát, de nem mondok semmit, nem igazán tudom, mit mondhatnék erre.
Bebújok én is a takaró alá, majd elhelyezkedek, miközben igyekszik még egy menetet kikönyörögni. Nem tudom, nem hinném, hogy mégegyszer használható lennék, de valami miatt mégis csak akarom, így hát mire már azt hihetné, elaludtam, egy hirtelen mozdulattal rajta termek és szegénynek még meglepődni is alig van ideje, máris megcsókolom. Na azért annyira nem tiltakozik a dolog ellen, hiszen visszacsókol, miközben még egy kérdés is belefér.
-Kell a változatosság. -kacsintok rá, miközben továbbra is csókolom. A keze végigsimít a hátamon, ami nagyon is jól esik, pont úgy, mint a bókja, amit nem tudok, komolyan gondolt-e de most nem is érdekel. Inkább arra koncentrálok, hogy a második menet is jól sikerüljön és ne lehessen egy szava se. Miután végeztünk, levegő után kapkodva fekszem el ismét mellette, majd a vállára visszafeküdve nemsokára el is alszom.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   Szomb. Jan. 26 2013, 21:36

A takaró alatt már könnyebb a dolgom, bár tényleg azt hiszem, hogy már nem lesz semmi, így kicsit megpróbálok lehiggadni, de nem sikerül, viszont annak örülök, hogy már is rajtam terem. Ebből egyből letudom azt szűrni, hogy akar még egy menetet, így sejtelmes mosoly jelenik meg az arcomon. Tudtam, hogy nem bírja ki és tetszeni fog neki. Mint általában minden lánynak tetszik. Kicsit furcsállom, hogy felül akar lenni, elég gyorsan kipróbál rajtam mindent, bár egyáltalán nem zavar. Csak élvezem az együttlétet, nagyon is jó nekem és ahogy látom és hallom a partneremnek is. Azt hiszem Gisellet megtartom, remélem, hogy hozzá bármikor jöhetek, ha hiányom van. Egy utolsó csókot adok, miután már kiszusszantotta magát. Elhelyezkedek, majd közelebb bújok hozzá és simogatom az arcát addig, amíg el nem alszik. Egy puszit nyomok a fejére, majd én is megpróbálok elaludni. Remek volt ez a mai este, már fejben ezt reggel is megtehetjük. Kifújom a levegőt, majd lehunyva a szemeimet, hamar el is alszok.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my place - David & Giselle   

Vissza az elejére Go down
 

Welcome to my place - David & Giselle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» David Gandy
» Hök - Giselle&Zin
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-