Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Szer. Jan. 02 2013, 01:51

18


Örömmel látom, hogy végre mosoly van az arcán és sikerül egy kicsit megnyugtatnom. Az, hogy beleegyezik, hogy abbahagyja a hisztit, nekem is mosoly keletkezik az arcomon, hiszen pont ez volt a célom. Ezt akartam elérni és sikerült. Most már csak győzködnöm kell a további igazamról, de úgy tűnik, hogy már ő is belefáradt ebbe, mint én és inkább egyetért velem, csak ne keljen folytatnia. Kicsit megkönnyebbülök és ezért is viszem a zuhany alá, ahol elárulom a vágyamat, de szerintem már pontosan tudja, hogy mit akarok.
- Legközelebb? – Nézek a szemeibe nagy szemekkel és már alig várom a legközelebbi találkozást. Azért remélem, hogy nem egy hónap múlva lesz az. Ahogy végig simít az arcomon közelebb hajolok hozzá és egy csókot nyomok az ajkaira. Jobban tetszik nekem ez a választ, mint a sima elutasítás. Már nagyon izgatott vagyok, hogy nekem fogja adni a szüzességét, legalábbis remélem, hogy nem azért állított most le, mert már mást kiszemelt. Kicsit csalódott lennék, de pont azért, hogy eltereljem a figyelmemet, kezemet megint a lábai közé vezetem, ahol a szobában is volt. Ugyanúgy ténykedek, és hallom, ahogy nyög. Egyszerűen imádom, ha egy lány nyög mellettem, mert ebből tudom, hogy jól esik az, amit csinálok vele. Közben, amíg ezzel lefoglalom, kiszívom a nyakát, hogy mindenki lássa ő már az enyém és nem adom senkinek. Ahogy egyre gyorsabban mozgatom az ujjam, én is izgalmi állapotba jövök és már ágaskodok is. Szerencsémre, amint kielégítem, már helyet cserélünk és Giselle érti a feladatát. Érzem, amint apró keze a férfiasságomra fonódik és fel-le húzogatja rajta. Jól eső sóhajok hagyják el a számat és csak még jobban felizgat, hogy a hideg csempe a hátamhoz ér. Fejemet a csempének döntöm, behunyom a szemeimet. Kezeimmel végig karmolok a csempén, ahogy egyre közelebb érek a beteljesüléshez. Annyira szívesen mozognék benne, hogy egyszerre élvezzünk el, de még mindig várnom kell és ezzel beérnem.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Szer. Jan. 02 2013, 02:08

18+


Végre abbahagyjuk a veszekedést, aminek már igazán örülök, mert belefáradtam az egészbe. Minden mondatomba belekötött, egyszerűen kiidegelt, bár tudom, én is ludas vagyok a dologban, és nem tagadom, hogy kissé túlreagáltam talán a dolgokat. De kár is ezen rágódni, hiszen hamarosan már szent is a béke, ahogy útban vagyunk a zuhany alá. Ott aztán elárulja, mit is szeretne igazából, és bár nem kapja meg, azért a válaszom hallatára fellelkesül.
-Igen, legközelebb. -Mondom nevetve, miközben az arcát a két kezem közé fogva egy puszit nyomok a szájára. Közben egész végig a szemeit nézem, hiszen most még nagyobbak, mint amúgy, és ez csak fokozza a kisfiús hatást, ami kimondottan jól áll neki. Hogy ezen fellelkesülve, vagy ettől függetlenül-e azt nem tudom, de kezei ismét a lábam közé vándorolnak, és már megint ott tartunk, ahol az előbb az ágyban is. Halk nyögések hagyják el a szám, miközben teljesen átadom magam a fiúnak, hagyom, hogy kiszívja a nyakam is, majd végül ismét eljutok a kielégülésig. Egy pillanatra megállok, teljes testemmel a csempének dőlök, de nem maradok így sokáig, épp csak pár pillanat, majd már csókolom is a fiút, és állítom a helyemre. Beletúrok a hajába, majd nem sokkal később, már az ágaskodó férfiasságára fonódik a kezem, és ott végzem a dolgom, miközben ismét egy gyengéd csókot lehelek az ajkára. Egyre jobban kezdi élvezni, és jól eső sóhajok hagyják el a száját, minek köszönhetően egy elégedett mosoly terül el az arcomon, bár ezt a fiú nem láthatja, hiszen időközben még a szemét is becsukta. Érezni rajta, ahogy egyre közelebb ér a beteljesüléshez, én pedig izgatottan várom már a pillanatot, majd miután ez megtörténik, elengedem, és a zuhany alá lépve bevizezem az egész hajam, hiszen már a fél oldala olyan volt, akkor legyen vizes az egé
sz.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Szer. Jan. 02 2013, 03:06

Minden kapcsolatban vannak nehézségek és most, hogy egy kicsit volt nézeteltérésünk, már tudom, hogy jól indul a barátságunk. Igazából semmi olyan értelmes érvet nem tudott felhozni, amivel megcáfolhatna, így kicsit nyeregben érzem magam. Egészen addig, amíg a zuhany alatt már egymás csókoljuk megint. Giselle nem lök el, ami nekem csak jó, mert nagyon is élvezem és szeretném, ha ő sem gondolkozna máson. A nevetése hallatán egyre szélesebb lesz a mosoly az arcomon. Hagyom, hogy megfogja az arcomat és megpusziljon. Viszonozom is és mélyen a szemeibe nézek. Miután mindketten újból örömet okoztunk a másiknak, azt nézem, ahogy Giselle a zuhany alá áll, hogy bevizezze a haját. Odaállok én is és megfogva a derekát közelebb húzom magamhoz. Engem nem zavar, hogy megint tiszta víz lesz a hajam. Igazából most egy kicsit tetszeni akarok a lánynak, de azért nagyon is örülök, hogy velem fogja tölteni az estét. Kicsit álmos vagyok, annak ellenére, hogy a víz alatt állok. Én úgy érzem, hogy készen vagyok, így odébb megyek és kilépve felveszem a törülközőket, egyiket magam köré csavarom a másikat pedig felrakom az akasztóra, hogy Giselle el tudja majd venni. Megtörlöm magam azzal, ami rajtam van, és mivel én itthon vagyok, ezért egy alsógatyát kiszedek a szekrényből, meg egy szabadidőnadrágot és felveszem. Száraz mellkasomon végig folyik a víz, ami a hajamból származik. Elkezdem megtörölni, amíg keresek egy pólót is, majd azt is magamra kapom. Ugyanúgy keresek még egy szabadidő nadrágot, meg egy pólót és Gisellenek viszem, azokat is felakasztva a törülköző mellé, ha még áztatja magát és még nem kezdett el törülközni. A hajamat megtörlöm és ahogy leveszem, úgy áll mint Einsteiné. Oda is megyek a tükörhöz és elkezdek fésülködni. Kicsit normálisabbá megcsinálom a hajam, majd előveszem a hajszárítót. Kb. 10 percig szárítom a hajam, majd kikapcsolom és leteszem. Száll a hajam, ami eléggé zavar. Beletúrok a hajamba és Gisellere nézek.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Szer. Jan. 02 2013, 03:26

Most, hogy végre túl vagyunk a veszekedésen, kezdek megnyugodni, így hagyom a fiúnak, hogy elterelgessen a fürdőszobáig, majd ott a zuhanyig. A zuhany alatt aztán már ismét csókolózunk, miközben kölcsönösen örömöt szerzünk a másiknak. Beállok a zuhany alá, hogy bevizezzem a hajam, és a fiú sem marad a sarokban, átkarolva a derekamat közelebb húz magához. Mikor aztán már kellően vizes, épp indulnék és ekkor a fiú is elindul, majd kilép a zuhanyzóból megtörölközik. Elzárom a csapot, kicsit kicsavarom a hajam, hogy ne legyen csurom víz, majd én is követem, leakasztom a törölközőm, és mire megtörölközöm, előkészít nekem is ruhát. A hajamat beletekerve a törölközőbe, turbánt készítek addig, amíg felöltözöm, majd utána leengedem és alaposan megtörlöm, hogy ne kelljen sokáig szárítani, bár amúgy is elég gyorsan szárad a hajam szerencsére. Odalépkedek a tükörhöz, majd a fésűre pillantok, amivel az imént a fiú fésülködött.
-Kaphatok valami fésüféleséget? -Nézek Davidre, majd megvárom, amíg kapok egyet, amivel gyorsan kifésülöm a hajam és pillanatok alatt megszárítom. Nem épp úgy néz ki, mintha a fodrásztól jönnék, de azért annyira nem szörnyű, beletúrok a kezemmel, és megfogva az egészet az egyik oldalamra helyezem, hogy ne legyen útban, mert még száll. A tükörben látom, hogy a fiú már engem néz, így hát megfordulok és elmosolyodok a haja láttán. Odalépek hozzá, majd elkezdem igazgatni a haját, de igazából még jobban összekócolom, majd egy elégedett mosollyal az arcomon fordítom szembe őt a tükörrel.
-Tadamm, a kócos David. -Mondom nevetve, majd megfogva a mancsát elindulok kifelé a fürdőből, mert sikerült gőzfürdővé változtatnunk a szobát, és nem szeretném, hogy begöndörödjön a hajam, mert akkor aztán végképp nem tudok mit kezdeni ve
le.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Szer. Jan. 02 2013, 03:56

A fürdőszobában, zuhanyzás után már épp öltözködök, és Gisellenek is adok ruhát. Gyorsan elkészülök, bár nekem annyira nem tetszik most a frizurám, mert nagyon száll, de most ezzel kell beérnem. Ahogy nézem a lányt, a kérdésére csak biccentek. Odalépek mellé és ránézek a fésűkre.
- Amelyik tetszik, azzal megfésülködhetsz. – Nézem még továbbra is a fésűket. Egyikben sincs haj, anyu mindig ügyel arra, hogy normálisan nézzenek ki. A háta mögé állok, amíg fésülködik megölelem, fejemet a vállára helyezem, még akkor is, mikor szárítja a haját. Kifújom a levegőt, de továbbra sem engedem el. Csak akkor mikor végzett és belenézek a tükörbe. Borzalmasan néz ki most a hajam, remélem, hogy alvás közben valami normálisra áll be és nem fog ennyire szállni. Giselle sem segít a helyzetemen, már azt hiszem, hogy segít, helyette összekócol, mire elhúzom a fejemet. Kicsit kezdek nyűgös lenni, mert álmos vagyok, ez a szemeimen is látszik. A tükörben, megigazítom a frizurám, lesimítom ott, ahol kell, de sokáig nem tudok szórakozni a hajammal, mert elkap és kihúz a fürdőből, én pedig megyek utána. Bent a szobában, már rég vége a filmnek, ami engem egy cseppet sem zavar. Odamegyek az ágyhoz, befekszek a takaró alá és nagy bambi szemekkel nézek Gisellere, ahogy épp, hogy kilátszik a fejem a takaró alól. Szeretném, ha befeküdne mellém és ha ezt megteszi, akkor hozzábújok, ugyanúgy ahogy az előbb. A fejemet a melleihez teszem és átölelve, nagy levegőt fújok ki az orromon.
- Ha akarod megint elindíthatjuk a filmet. – Fordítom felé a fejem, de nem emelem fel, mindössze csak felnézek rá. Persze, ha nem akarja, akkor akár ki is kapcsolhatjuk a tv-t, a távirányító úgy is ott van a kezénél a szekrényen. Visszafordítom a fejemet, és abban reménykedek, hogy elkezdi majd simogatni a fejemet. Szinte szuggerálom, hogy tegye azt, amit gondolok, bár ha nem megy így, majd szóvá teszem, most meg nagyon is leragadnak a szemeim, így le is hunyom őket. Ha nem kezdi el simogatni a fejemet, akkor nyöszörögve megszólalok.
- Simogass! - Könyörögve nyögöm ki a szót, de olyan fáradt vagyok, hogy alig jön ki valami, így tényleg valami nyöszörgésnek lehet felfogni.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Szer. Jan. 02 2013, 04:14

Kikászálódok a zuhany alól, majd mire megtörölközöm, a fiú készít nekem ruhát, melyet gyorsan fel is kapok és a tükörhöz lépek. Választok egy fésűt, igazából nem sokáig válogatok, csak kiveszek egyet, ami olyan szimpatikus, majd nekiállok fésülködni, miközben a fiú átölel és a vállamra teszi a fejét. Elmosolyodom. Látszik rajta, hogy már álmos, és igazából én is az vagyok, úgyhogy picit szárítok a hajamon, de nem szárítom meg teljesen. Nekiállok a fiú haját is igazgatni, de elhúzza, mire tágra nyílt szemekkel nézek rá, majd elkapva a kezét kivonszolom a fürdőből.
Beérve a szobába látom, hogy a filmnek már nagyon rég vége lehet,de igazából nem érdekel. Kb egy percet ha láttam belőle. Mialatt én ezen gondolkozom, a fiú már be is bújt az ágyba és most hatalmas szemekkel néz rám, én pedig nem bírom ki, muszáj nevetnem, vagy legalábbis felkacagnom, majd követem a példáját. Miután elhelyezkedtem, ő is elhelyezkedik rajtam, mire én összefűzöm az ujjainkat.
-Á, már fáradt vagyok, úgyis bealudnék rajta. -mosolyodom el, majd a hajával kezdek játszani. Tincsenként össze-vissza pakolászom őket, majd amikor nyöszörögve megszólal, ismét felnevetek.
-Igenis. -mosolyodom el, miközben simogatni kezdem a buksiját, pont ahogyan nyöszörögte. Látni rajta, hogy bármelyik pillanatban elaludhat, így ha ez történik, még egy ideig simogatom a fejét, majd az én szemeim is lecsukódnak, hiszen eléggé elfáradt
am.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   

Vissza az elejére Go down
 

David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» David Gandy
» Hök - Giselle&Zin
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-