Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 11:30 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 17:19

Fogalmam sincs, mire gondolhat pillanatnyilag a fiú, de most nem kezdek el ezen gondolkodni, inkább lelkesen válogatom a dvdket, majd elhelyezkedem kicsit, amíg elindítja a filmet és a tvnek hála egy kis fény is bejut a szobába, bár szerintem nemsoká kel fel a nap, úgy egy óra múlva, de az még sok idő, kár ennyire előre gondolkozni. A fiú válaszát hallva ismét egy nevetés hagyja el a szám.
-Javíthatatlan vagy. -mosolyodom el, miközben egy csókot lehelek az ajkaira, majd érzem, hogy a kezét a combomon tartja, míg én a hasát kezdem el simogatni, az ő másik keze is elindul végig fel a gerincemen, majd vissza le, és újra fel. Nagyon jól esik, így elmosolyodom, jelezve, tetszik amit csinál, miközben a keze újra elindul egészen fel a nadrágomig, majd érzem, ahogy finoman bejut az anyag alá, és ott kezdi simogatni, miközben egy kérdést intéz hozzám.
-Azt hiszem, igen. -Mosolyodom el, majd nem hagyom sokáig levegőzni, ajkaim újra az övéhez tapadnak, ám még mindig nem vagyok hajlandó lejjebb menni a kezemmel, továbbra is inkább a hasánál maradok, miközben egy kicsit fészkelődök,mert lejjebb csúsztam, és így csöppet sem kényelmes, visszacsúszom az eredeti pozíciómba,majd ott folytatom, ahol abbahagyt
am.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 17:37

+16


Elkalandoztak a gondolataim olyanra, amit tuti, hogy a mai estén nem kapok meg. Kicsit azért ez mellbe üt, mert szívesen kielégíteném, közben meg a szüzességét is elvenném. Hála a film eltereli a fejemben lejátszó kis filmet, így amint elindul már épp másra gondolok, egészen addig amíg meg nem csókol. A nevetés, amit megint hallok, újból mosolyra késztet. Tudtam, hogy jó kedve van mellettem, aminek nagyon is örülök.
- De így szeretsz. – Jelentem ki és a szeretetet nem szerelemként értem, bár az sem zavarna, ha időközben belém zúgott volna. Inkább most baráti szeretetre értem, de ez már nem rajtam múlik, hogy Giselle hogyan értelmezi, maximum kijavít. Egyre jobban kezdem élvezni, hogy itt vagyunk és már többet enged, mint a buliban, vagy amikor beértünk a házba. Kezemmel csak eljutok végül a nadrághoz és egy kicsit bele is tévedek. Engedélyt kérek, bár ez nekem is új, mert eddig egy lánytól sem kellett ilyenek miatt kérdezősködnöm. Amint megadja az igenleges választ, kezemmel még lejjebb mennék, mikor elkezd mozogni, így azt megvárom, míg elhelyezkedik, közben egész végig csókolom. Mivel ez így már egy cseppet sem jó, már épp megmozdulnék, mikor rájövök, hogy itt a legjobb alkalom arra, hogy azt tegyek vele, amit akarok. Kezemmel folytatom az utamat, és betérek a lábai közé. Már most érzem, hogy tűzben ég, mire belemosolyodok a csókba. Odalent kezdem el simogatni, eleinte csak gyengéden, mert akarom tudni, hogy mennyire jó neki. Közben ajkaimmal elválok tőle és a nyakát kezdem el puszilgatni, amíg ténykedek a lábai közt. Azt akarom, hogy minél jobb legyen neki velem és jobban vágyjon rám.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 17:52

16+


Nem tudom, hogy fog alakulni ez a mai éjjel, de egyben szinte biztos vagyok, az erényemet még szeretném egy ideig megtartani, és olyan fiúnak adni, akit tényleg szeretek és aki viszont szeret. Lehet, hogy ez nagy igény a mai világban, főleg ha az ember Hollywoodban tartózkodik, de azért én megpróbálkozom vele, aztán ki tudja, mennyire jön össze.
A fiú megjegyzése hallatán csak egy mosoly terül szét az arcomon, de nem válaszolok neki, nem tudom, mit is mondhatnék, és egyáltalán milyen értelemben érti a szeretet szót. Kezdek egyre bátrabb lenni vele, nem tudom, meddig tart ez a bátorságom, de most úgy érzem, engedhetek egy kicsit neki, aztán ha majd később mégsem találom jó ötletnek, még mindig abba lehet hagyni, bár azt lehet, hogy nem értékelné túlzottan.
Miközben ezek a gondolatok cikáznak a fejemben, továbbra is folytatom a fiúval való csókolózást, és a kezem sem áll meg, maximum egy pillanatra, de utána folytatom is tovább a simogatást. Időközben a fiú engedélyt kért, és én egy mosollyal az arcomon egyeztem bele, majd kis helyezkedés után érzem, hogy a keze egyre lejjebb megy, mígnem elér a lábaim közé. Érzem, hogy belemosolyog a csókba, ez egy kicsit megint jó érzés, hiszen akkor nem lehetek annyira szörnyű, semmilyen tekintetben, majd gyengéden elkezd simogatni, minek hatására elmosolyodom, majd egy halk, finom nyögés hagyja el a szám. Eközben az én kezem is szépen fokozatosan lefelé halad a hasán, majd elérem a nadrágját. Elkezdem simogatni a hasa alját, a nadrág vonalában, még mindig nem szeretnék lejjebb menni, de már nem választ el sok tőle, hogy megtegyem. Közben abbahagyja a csókolásom, és elindul a nyakam felé, így hátradöntöm kicsit a fejem, miközben az ajkamba harapok, bár ezt nem tudom, mennyire lát
ja.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 21:25

+16


Nagyon jól esik a simogatás, ami a mellkasomat és a hasamat éri, bár tény, hogy már nagyon vágyom arra, hogy keze lejjebb menjen a testemen és becsússzon a nadrágomba. Most még erre várnom kell, amint látom a lányt, inkább csókolózni szeretne és azt, hogy én játszadozzak a testével egy kicsit, amivel nincs semmi gond, mert szívesen megteszem. Be is dugom a kezemet a nadrágja, egészen a lába közéig nyúlok és ott kezdem gyengéden simogatni. A mosolygás és a halk nyögés azt a következtetést adja, hogy nagyon is jól csinálom és élvezi. Ha már ennyire akarja, akkor egy kicsit felgyorsítom a kezem mozgását, majd mikor már érzem, hogy elég nedves egy ujjamat beledugom.
- Forró vagy! – Suttogom a fülébe, szinte égeti az ujjamat, de nem foglalkozok ezzel, engem is felizgat. Már érzem, hogy nadrágom egyre dudorodik, főleg ahogy az alhasamhoz ér. Annyira akarom, hogy még lejjebb menjen és ott érintsen. Az ujjamat ki-be húzogatom, majd a másik ujjammal is belé hatolok és már két ujjammal munkálkodok lent. Azt akarom, hogy minél jobban kívánjon engem, így játszadozok a tempóval, hol gyorsabban, hol lassabban mozgatom az ujjaimat. Közben ajkaimmal letérek a nyakához és puszikkal hintem be a finom édes bőrt. Kezemet nem sokkal később kihúzom a nadrágból és a hátára döntöm, majd ha engedi, akkor lehúzom róla a nadrágot a fehérneművel együtt. Ajkaimmal először egy finom puszit lehelek ajkaira, majd egyre lejjebb megyek, mellét sem hagyom ki az utamból és ott is eltöltve egy kis időt, puszilgatással és finom harapdálások után már megyek is lejjebb, a köldökénél megállok újfent egy kicsit. Megszívom a bőrt, finoman megharapom, majd még lejjebb megyek a belső combjára adok finom, leheletnyi puszikat, majd végül megint elérem a lába közét, ahol pár perccel ezelőtt még az ujjaim ténykedtek. Apró puszit adok, majd nyelvemmel kezdem el kényeztetni. Egyre fürgébb a nyelvem és egészen addig csinálom, amíg ki nem elégül. Még nagyon elememben vagyok, így az újabb élvezeteket is szívesen megismétlem.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 11:35

+18


Szép lassan kezdek belejönni a dologba és egyre jobban felbátorodom, miközben a kezem továbbra is a fiú mellkasán és hasán barangol, még nem akarok lejjebb menni, hiába, hogy a fiú már örülne neki, ezt meg is mondta, de azt hiszem, egy picit még várnia kell.
Időközben azért ő sem tétlenkedik, szép lassan becsúsztatja a kezét a nadrágomba, egészen a lábam közéig, majd gyengéden simogatni kezd, aminek hatására halk nyögés hagyja el a szám. Azt hiszem, ennek hatására, vagy legalább is részben felgyorsítja a kezét, majd egy jó pillanatban érzem, ahogy az ujja belém fúródik, amire felszisszenek, de nem rossz értelemben, hiszen nagyon jól esik. A megjegyzését hallva egy mosoly terül szét az arcomon, miközben a kezemmel elérek az alhasához, miközben ő lázasan munkálkodik, legnagyobb örömömre. A tempóval játszadozva eléri,hogy még jobban kívánjam, és miközben az ajkaival áttér a nyakamra ismét beletúrok a hajába, így élvezve a dolgot. Eközben lassan elindul a kezem lejjebb, majd már épp becsúsztatnám a nadrágjába, amikor hirtelen kiveszi a kezét, és hanyatt dönt. Szép lassan lehúzza rólam a nadrágot, ám most már nem tiltakozom, minek is az oda, engedek neki, hiszen eddig egy rossz szavam nem lehet.
Finom puszikkal árasztja el először a nyakam, majd lejjebb érve egy kicsit elidőzik a melleimnél, miközben egyik kezemmel ismét a hajába túrok, miközben néha felszisszenek, ahogy leér a hasamhoz, majd a belső combomon át ismét a lábam közéhez ér, ahová apró puszit ad, majd a nyelvével kezd kényeztetni. Hátradöntöm kissé a fejem, miközben halk nyögések hagyják el a számat, majd érzem, ahogy felfokozódik bennem minden, míg az egyik pillanatban egy hosszabb nyögéssel társítva ki nem elégülök. Egy pillanatig még elengedve magam, ott fekszem, majd felülök és vadul csókolni kezdem a fiút, miközben megfordítom magunkat és hátára döntöm, oda, ahol egy perce még én feküdtem, majd fölé térdelve csókolom, miközben a kezem ismét felfedező útra indul, le a mellkasán, a hasán, mígnem ismét megérkezek a nadrágja gumírozott részéhez, ám ezúttal nem állít meg, a kezemmel bebocsátást nyerve egyre dudorodó hímtagját érintem, miközben a csókolását sem hagyom abba.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 13:51

18


Kicsit játszadozok vele a kezemmel, hogy szokja az érzést, hogy milyen is. Ahogy észreveszem nagyon is tetszik neki és gondolom jól esik a tempó. Hallom, ahogy felszisszen, bár nem tudom mire vélni, de nem állít le, így csak nem fájhatott neki annyira. Tovább húzogatom ki-be az ujjamat, néha gyorsabban, néha lassabban. Érzem, ahogy egyre nedvesebb lesz, mire egy mosoly kerül az arcomra. Azért direkt nem hagyom, hogy egyből elélvezzen, bár még a hajnalból van egy kis idő, de szeretném már most megmutatni, hogy eddig miből maradt ki. Így hát hanyatt döntöm, mivel hiába várnék arra, hogy keze odatévedjen, ahova én szeretném. Lehúzva a nadrágját egy kicsit meglep, hogy most már nem akar leállítani. Igaz, hogy a keze nem jutott el a férfiasságomhoz, de nagyon tetszik, ahogy a hajamba túr, már megint biztos jó kócos lehetek. Mit sem törődve ezzel, folytatom a kényeztetését, szeretném ha jó emléke lenne erről, így én magam is izgulok, hogy mindent jól csináljak, ezért a szív verésem is jóval gyorsabb. A testén nem időzök túl sokat, minél inkább lent szeretnék lenni, mert már érezni akarom őt. Ahogy odalent ténykedik a nyelvem, hallom a nyögéseit, ami örömmel tölt el. Még nem estem ki a gyakorlatból, bár hetente egyszer mindig találok olyan lányt, aki szívesen tölt velem egy éjszakát. Kielégülése után, még egyszer végig nyalok rajta, majd a hasához visszatérve a köldökét kezdem el puszilgatni. Alig, hogy elkezdtem már a hátam is dönt. Kicsit meglepődök, hogy nem hagyta most magát, és egyből rajtam ül, de nem bánom. Élvezem, ahogy vadul csókol, viszonozom is, majd a keze egyre lejjebb és lejjebb megy a testemen. Egyre jobban zakatol a szívem a mellkasomban. Ahogy megáll a gumírozott résznél, már épp sóhajtanék lemondóan, mikor megérzem férfiasságomon a kezét. Jól esően nyögök egyet, egyik kezemmel a lány hajába túrok, megállva a tarkójánál, hogy ott tartsam magamnál, ahol egyre vadabbul csókolom. Másik kezemmel a takarót gyűrögetem. Rettentően jól esik, hogy kezével játszadozik, igaz el tudnám képzelni, hogy a szájával is megteszi, de gondolom, még ez is új neki, így nem várhatok el tőle mindent.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 14:28

18+


Élvezem a kényeztetését, most már tudom, miből maradtam ki eddigi életem során. Mindenesetre most igyekszem bepótolni mindent, vagy legalább is majdnem mindent. A fiúnak dőlve engedem, hogy ténykedjen, miközben továbbra is a hasát cirógatom, és közben egyre jobban érzem magam vele. Miután hanyatt dönt, nem állítom meg, hagyom, hogy megszabadítson a maradék ruhadarabjaimtól, majd, mivel most nem érem el csak a fejét, így a hajába túrok, miközben apróbb sóhajok és nyögések hagyják el a szám. Érzem, ahogy egyre lejjebb halad, mígnem megérkezik oda, ahol nemrég még a kezével ténykedett. Végre megszűnik az összes kósza gondolatom, csak a fiúra koncentrálok, és érzem, hogy egyre forrósodik a helyzet, mígnem végül elérkezik a beteljesedésem is. Egy mosoly terül el az arcomon, miközben a fiú elindult újra, miközben én is felülök, és hanyatt döntve a fiút és ráülve vadul csókolni kezdem, miközben a kezem újra elindul a testén egyre lejjebb. Egy kicsit elidőzök a hasánál, majd szép lassan betérek a nadrágjába is. A nyögését hallva egy mosoly terül el az arcomon, ezek szerint nem lehetek annyira béna. A fiú is beletúr a hajamba, majd a tarkómnál megállva tart magánál, miközben én kényeztetem. De nem tarthat így sokáig, hamarosan kiszabadulok a kezei közül, majd leszállva róla elkezdem lehúzni a nadrágját, és a feleslegessé vált ruhadarabot félredobom az ágy mellé, majd miután ismét megcsókoltam, elindulok lefelé a nyakán, onnan a mellkasához, a hasához, majd végül megérkezem a férfiasságához. Eleinte a nyelvemmel kezdem kényeztetni, majd mikorra már kellően belejöttem, az egész számat bevetve kényeztetem tovább, egészen addig, amíg ő is kielégül.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 15:31

18


Szeretném, ha jó emlékei lennének erről, mert csak jót akarok neki, közben én is élvezem, így mindketten jól járunk. A sóhajait és a nyögéseit hallva, ezt már elértem, így muszáj mosolyognom, addig amíg végül az egész testét be nem hintem puszikkal. Végül elérve azt, ahol a lányok a legjobban izgathatók és egészen addig kényeztetem, amíg ki nem elégül. Büszke vagyok magamra, ezzel is növekedik az egóm, majd elindulok felfelé, hogy visszafelé is egy kicsit játszadozzak a testével, de nem sokáig tehetem, csak a hasáig jutok és már is hanyatt döntve rajtam ül, ami ellen nincs kifogásom, főleg ha nem lenne köztünk akadály, már rég magamévá tehettem volna. Élvezem, ahogy a kezével a férfiasságomat fogja és kényeztet, ezt egy jól eső nyögéssel is a tudtára hozom. Gerincem vonalán végig fut a hideg, ahogy leszáll rólam és leveszi rólam a nadrágot. Egész végig a gondolataim ezen voltak, hogy talán mégis megengedi, hogy elvegyem a szüzességét. Mivel nem kell csalódnom benne azt illetően, hogy a szájával is kényeztessen, így újabb halk nyögést hallatok. Férfiasságom csak úgy ágaskodik, én pedig kezdek tiszta extázisba esni, ahogy nyelvével végig nyal rajta, majd az egész szájába beveszi. Most már mindkét kezemmel a takarót szorongatom, ahogy kezdek a beteljesülés felé menni. Lecsukom a szemeimet, sóhajok és halk nyögések hagyják el ajkaimat, miközben egy izzadság csepp legördül az arcomon. Hátravetem a fejemet, ahogy élvezkedek, piszok jól csinálja, bár egyszer-kétszer a fogával is sikerül végig karistolnia a nemesebbik felemen, amit apró felszisszenéssel jelzek, mégis jól esett. Nem kell sok, hogy elélvezzek, így kicsit megkönnyebbülve fekszek az ágyon. Szívem még mindig iszonyúan zakatol a mellkasomban, már szinte éri a bordáimat. Hevesen veszem még mindig a levegőt, próbálok minél több oxigénhez jutni és lenyugtatni magam. Eszméletlen jó volt, már épp mondhatni hiányom volt ebben, mikor Gisellel találkoztam a buliban.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 15:55

18+

Emlékezetes egy éjjel lesz ez számomra, az tuti, és ezt semmiképpen sem rossz értelemben mondom, hiszen nagyon jól érzem magam a fiúval. Érzem, ahogy közben mosolyog és ez nekem is mosolyt csal az arcomra, szeretem, amikor mosolyog, mert akkor olyan kisfiús arca lesz tőle. A hajába túrva várom, hogy kielégítsen és nem is kell sokáig várnom vele. Egy pillanatig csak fekszem mozdulatlanul, miközben ő elindul újra felfelé. Valahol a hasamnál tarthat, amikor felülök és vad csókolózás közben a hátára döntöm, majd ráülök, és úgy kényeztetem a kezemmel, aminek meg is lesz az eredménye, hiszen a fiú egy jóleső nyögéssel hozza a tudtomra ezt. Ezen felbátorodva leszállok róla, majd lehúzva a nadrágját, először a nyelvemmel, majd a számmal kényeztetem férfiasságát, miközben ő úgy tűnik, élvezi, legalábbis a sóhajokból és nyögésekből erre következtetek. Nem is telik sok időbe, mire a fiú végül elélvez, minek hatására egy újabb mosoly terül el az arcomon. Odamászok a fiú mellé, majd egy elégedett sóhaj kíséretében hanyatt fekszem és a plafont kezdem el bámulni. Hallgatom, ahogy a fiú továbbra is szaporábban veszi a levegőt, így egy mosoly terül el az arcomon, de nem mozdulok, most jól érzem magam úgy, ahogy vagyok.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 16:11

16


Mindketten eljátszadozunk a másik testével, így örömet okozva egymásnak. Giselle tapasztalatlansága ellenére nagyon jól csinálja azt, amit. Még én is élvezem és szívesen tovább is haladnék vele, hogy mást is megmutassak, de amíg nem akarja, addig ezzel is beérem. Azzal, hogy kielégít úgy, ahogy akartam újból elérek arra a szintre, ahol mindig is szoktam lenni. Felhőtlenül boldog vagyok, majd mikor Giselle mocorogni kezd, én is kezdek visszatérni a valóságba, a szobámba, ott pedig az ágyamba, ahol épp fekszünk. Az ablakon már most lehet látni, hogy bepárásodott egy kicsit az élvezettől. Nem zavarba ezt, ha már a lány a hátán fekszik, akkor felé fordulok és átkarolom, fejemet a vállára helyezem. Mivel zavarba ejtő lenne, hogyha ránk nyitna valaki és meglátna minket pucéran, ezért csak egy pár percig bújok hozzá, majd elhelyezkedve normálisan az ágyban, bebújok a takaró alá, és Gisellere nézek, hogy kövessen. Ha már ő is a takaró alatt van, akkor egy puszit nyomok a homlokára, majd megint hozzábújok, úgy ahogy az előbb, hogyha a hátán fekszik. A film már rég a felén is túl van, de most egy cseppet sem érdekel, azt se tudom, hogy mi a címe. Egy pillanatra a tv-re szegezem a tekintetemet, majd felpillantok a lányra.
- Fürdünk majd együtt? – Nézek a szemeibe, minden vágyam vele fürödni, vagy zuhanyozni, azt már eldöntheti ő. Ha már ilyen jól ráhangolódtunk egymásra, akkor az együtt alváson kívül ez is beleférhet. Most viszont egy kicsit lustálkodni szeretnék, így visszateszem a fejem, kicsit lejjebb is csúszok, hogy a melleinél legyek, majd kifújom a levegőt. Szívem is a normál helyzetébe állt vissza, ahogy a légzésem is. Kicsit megigazítom a hajam, hogy normálisabban álljon, mert teljesen kócos lettem, ahogy széttúrta a hajam. Lesimítom, mivel most nincs kedvem kimenni ezért bezselézni, így jó lesz ez is. Szinte az ujjaimmal fésülködök meg, majd amint kész vagyok, újból ölelem. Még a szemeimet is lehunyom egy picit.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 16:31

Azt hiszem, mindketten jól éreztük magunkat, így hát elégedetten dőlök hanyatt a fiú mellett és kifújom a levegőt. Mikor a fiú átkarol, egy mosoly terül szét az arcomon, bár kicsit furcsa így a szituáció, hiszen ha valaki ránk nyit most véletlenül, az tuti nem fogja elhinni, hogy nem voltunk együtt, így a fiú, szinte kitalálva a gondolatom, felkászálódik, és bebújik a paplan alá, ahová én is követem, majd kényelmesen elhelyezkedem. A film már jóval túl van a felén, így nem is érdekel, inkább a plafont bámulom, miközben érzem, hogy a fiú egy puszit nyom a homlokomra és ismét átkarol. Összefűzöm az ujjainkat, majd a kérdését hallva egy mosoly terül el az arcomon.
-Ha nagyon szeretnéd. -Válaszolok a kérdésére egy mosollyal az arcomon, hiszen még ez is teljesen új lesz nekem, de ha már ennyit kipróbáltam, akkor miért is ne? Közben egy puszit nyomok a fejére, majd tovább nézek ki a fejemből. A rögtönzött fésülködése ismét mosolyt csal az arcomra.
-Nem lett jobb. -Mondom nevetve, majd elengedem a fiú kezét, és elkezdem igazgatni a haját. Ha már mindenképpen azt szeretné, hogy jól álljon, segítek neki, bár valahogy kócosan jobban szeretem, attól szintén olyan kisfiús arca lesz, amit meg kell zabálni. Miután végeztem, az ujjaim ismét visszafűzöm az övéi közé, és egy sóhaj hagyja el a szám, miközben az mosolyra húzód
ik.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 16:48

Hamar bebújunk az ágyba, bár nem azért, mert hideg lenne, sőt nekem kifejezetten melegem van. Azért egy gyors kérdést intézek Gisellenek, ha már hozzábújok és felnézek rá, akkor látom a mosolyt az arcán. Azért egy kicsivel nagyobb lelkesedést elbírtam volna viselni, de a puszi nagyon is jól esik, amit a fejemre nyom. Halvány mosoly ül ki az arcomra és onnan figyelem egy kicsit a filmet, ha már ez volt a szándékunk, akkor egy pillanatra is, de legyen belőle valami. Szemeimet nem sokáig bírom nyitva tartani, így pár másodpercig pihentetem, majd elkezdem igazgatni. Az, hogy Giselle elneveti magát ránézek.
- Miért, szerinted, hogy jobb? – Nézek rá, majd hagyom, hogy egy kicsit igazítsa a hajam, majd ha befejezte visszafekszek rá. Azt hiszem elégedettség tölti el a lelkem, hogy sikerült ennyire is rávennem. Kezemmel elkezdem az oldalát simogatni és egy kicsit úgy teszek, mintha rajzolnék rá, úgy foglalom el magam.
- Jó barátság lesz a miénk! – Mondom mosolyogva, mert így gondolom. Sóhajtok egyet, majd felülök és körbe nézek, hogy hol is lehet a köpenyem vagy legalább egy törülköző, amit magunk köré tudnánk csavarni. Még így a tv fényénél sem nagyon látok, azt hiszem jobban járok, ha kiveszek kettőt a szekrényből. Kiszállok az ágyból miután egy hosszú csókot nyomok Giselle ajkaira és a szekrényhez lépek. Kiveszek egy törülközőt, a derekamra csavarom, majd még egyet és visszamegyek a lányhoz.
- Fürödni vagy zuhanyozni szeretnél? – Nyújtom át a törülközőt, miközben felteszem a kérdést. Kíváncsi vagyok arra, hogy mit szeretne, egy kicsit azt akarom, hogy vezessen ő. Most ehhez van kedvem, hogy megmondják nekem, hogy mi a jó. Ujjaimmal beletúrok a hajamba, hogy felálljon, bár már nem vizes egyáltalán így szinte egyből visszafeküdnek a hajszálaim a homlokomra.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 17:09

Befészkeljük magunkat az ágyba, így valahogy kényelmesebben is érzem magam. A kérdésén egy kicsit meglepődök, bár számíthattam volna rá, hiszen mindketten megyünk fürdeni, akkor miért is ne mennénk együtt? Mikor elkezdi igazgatni a haját, elnevetem magam, nem tehetek róla. Azért igyekszem nem kinevetni, de a kérdésére őszintén válaszolok.
-Ha kócos, akkor kisfiúsabb... és az cuki. -Mondom mosolyogva, majd megigazítom a haját, úgy, hogy egy kicsit kócos, de azért mégsem olyan, mintha most esett volna ki egy tornádóból. Amikor az oldalamra kezd rajzolgatni, elnevetem magam, mert csikis. A következő mondatára nem is tudom mit válaszoljak. Egy kicsit talán reménykedtem, meggondolja ezt a barátság dolgot, de ha nem, hát nem. Én biztosan nem fogok hisztizni neki.. maximum nem leszek vele annyira engedékeny, sokkal inkább megpróbálok a barátság talaján maradni.
-Így van. -erőltetek egy mosolyt az arcomra, bár mivel a szemeimet nem látja, legalábbis elvileg, azt hiszem, elég hitelesre sikerült, remélem. Mikor aztán fölkel, és elmegy törölközőkért, elmosolyodom.
-Én zuhanyozni. Aztán,hogy te mit fogsz... -mondom kissé sejtelmesen, hátha leesik neki, mire is gondolok, de ha nem, akkor úgyis visszakérdez,hiszen nem hagyja annyiban a dolgokat és akkor majd elmagyarázom ne
ki.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 17:29

Jó látni, hogy boldog és nevet, szeretek az emberek arcára mosolyt csalni, viszont amit mond egy kicsit szíven üt. Pislogok is nagyokat, ahogy ránézek. Nem tudom, hogy ezt most komolyan mondta, vagy csak viccelődött velem.
- Miért akkor jobban tetszek neked? Amúgy sem vagyok kisfiú. – Az utolsó mondatnál már duzzogok is, úgy hajtom vissza a fejemet rá, hagyva közben, hogy igazgassa a hajamat. Úgy is szeretem ha a hajammal játszanak és piszkálják. Nem kell sok, hogy elmúljon a kisfiús duzzogásom, és elkezdek rajzolgatni az oldalára, de észreveszem, hogy csikis, így abbahagyom és a hasára téved a kezem, ahol megint simogatni kezdem. Újból kifújom a levegőt, mert most nagyon is jól érzem magam, hogy hozzábújtam. Már most tetszik nekem ez a baráti viszony, hiszen nem sok olyan barátom van, akivel ágyba is bújhatok, igaz egyelőre csak előjáték gyanánt, de úgy is elfogom érni, hogy a végén szex legyen. A hangja nem nagyon győz meg, így felé fordítom a fejemet és egy puszit nyomok az ajkaira, majd mélyen a szemébe nézek.
- Mi a baj? – Ráncolom össze a homlokomat, valahogy az édes ajkai vonzanak. Szemeim ismét az ajkaira tévednek, így ahogy választ ad, folyamatosan puszit nyomok rájuk, így egy kicsit szaggatottan tud beszélni, ami engem nem zavar, mert így is tudok rá figyelni. Ezek után már kiszállok az ágyból és törülköző után kutatok, amint megvan magam köré csavarom az egyiket, majd odaadom neki a másikat. Leülök az ágy szélére, nagyon nem értem, hogy ezzel most mit akart mondani.
- Ezt, hogy érted? – Vonom fel a szemöldökömet, és egyenesen ránézek. Arról letehet, hogy egyedül fog zuhanyozni, én is ott akarok lenni és ott is leszek. Minden percemet vele akarom tölteni, bár azt nem tudom, hogy miért. Talán azért, mert eddig az összes lánnyal együtt fürödtem szex után és azt is érzem, hogy ez jár nekem.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 17:45

Jól érzem magam a fiú társaságában. Nem tudom miért, de úgy érzem, ilyen rövid idő alatt is jól sikerül kiismernem, kicsit egy húron pendülünk. A válaszom hallatán pislogva néz rám, így hát kénytelen vagyok már megint válaszolgatni, visszatértünk a kihallgatásos részhez.
-Nem vagy kisfiú, csak kisfiús, és az aranyos. Igen, szerintem úgy jobb, nekem legalábbis jobban tetszik. -Mosolyodom el, hiszen látom a duzzogós arcát, ami be kell vallani, vicces. Megigazgatom a haját, na nem mintha pillanatokon belül nem rontaná el újra, de legalább addig is jó. Amikor az oldalamra kezd rajzolgatni, csikis, és ezt ő is észreveszi, így át is tér inkább a hasamra. Sosem értettem, hogy ott miért nem vagyok csikis, úgy tűnik, ez afféle genetikai adottság, úgyis a legtöbb ember rögtön a hasnál kezdi, ha csikizni akar egy embert. A válaszom nem győzte meg túlzottan. Basszus. Nincs kedvem kifejteni neki az egészet, így hát igyekszem eltussolni.
-Semmi, csak kicsit fáradt vagyok. -Válaszolom, bár tudom, hogy nem erre kíváncsi, de nem érdekel. Úgyis csak szaggatottan tudok beszélni, hiszen folyamatosan az ajkaim puszilgatja. Mikor aztán felkel, és elmegy törölközőért, egy pillanatnyi időm van összeszedni magam fejben, majd a kérdésére adott válaszom értetlenséget hoz ki a fiúból, és én pont ezt akartam.
-Hogyhogy hogy? Úgy ahogy mondtam. Én megyek zuhanyozni... egyedül. -Mondom egy csibészes mosollyal az arcomon, de nehogy azt higgye, hogy viccelek, hiszen amit mondtam, azt teljesen komolyan is gondoltam.
-Figyelj, azt hiszem, hiba volt az előbbi dolog. Elvégre mi barátok vagyunk, és ez már nem igazán tartozik bele egy barát kategóriába. Nem akarom, hogy emiatt ne működjön. -Folytatom, hiszen úgy érzem, további magyarázatra szorul amit mondtam. Azért eleresztek felé egy biztató mosolyt, de én ezt tényleg így gondolom és nem is igazán akarom megváltoztatni a vélemény
em.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 18:24

Megint felkeltette az érdeklődésemet, így nem hagyhatom ki azt, hogy ne kérdezzek vissza. Amit válaszol arra egyből felcsillannak a szemeim, bár a duzzogás bennem van. A szemeibe nézek és titokzatosan elmosolyodok. Kezdenek tetszeni a válaszai, amit ad. Egyre jobban belejön.
- Tehát ha tetszeni akarok neked, ne is fésülködjek? – Vonom le a következtetést és állom a tekintetét, hogyha még nem fordult el. A mosolya láttán nekem muszáj most eljátszanom a sértődöttet, így visszafekszek rá, és simogatni kezdem a hasát, mert ott észrevettem, egyáltalán nem csikis. Ha már így ennyire egymásra hangolódtunk és látszólag jól kijövünk, akkor jó lesz a barátság is. Kicsit több lesz, de engem ez cseppet sem zavar, legalább tudom, hogy kihez mehetek, hogyha épp egy megértő társra lenne szükségem. Ahogy puszilgatom észreveszem, hogy egyáltalán nem viszonozza, ami most nagyon is rosszul esik, főleg amit mond. Végül is be tudom ennek, kicsit már nekem is leragadnak a szemeim, de azért egy fürdés még belefér. Talán utána megismételhetjük azt, amit az előbb tettünk. Ettől pedig újult erővel pattanok fel az ágyból, hogy törülközőket vadásszak. Még jó, hogy az ágyon ülök, mert még a végén összeesnék azon, amit mond. Nagyokat pislogok, most ezzel meglepett, egyáltalán nem számítottam arra, hogy megváltoztatja a döntését. Értetlenül nézek rá, bár a tv fénye lehet kevés, hogy kivegye ezt az arcomról.
- De… De miért? Eddig úgy volt, hogy együtt fürdünk, most miért változott meg a véleményed? Csináltam valamit? Vagy megbántottalak? – Eleinte alig bírom kinyögni azt, amit akarok, majd már úgy özönlenek belőlem a kérdések, mintha be lennék programozva. Nagyon is meglepett, hogy nem akar velem együtt lenni, ráadásul a következő meg csak még jobban meglep.
- Hiba? Megbántad? – Tágra nyílt szemekkel figyelem, mert nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan megbánja, sőt azt hittem, hogy élvezte és nagyon is tetszett neki és, hogy ő is akarta. Rengeteg gondolat cikázik most a fejemben, de fogalmam sincs, hogy mit is mondhatnék.
- Működni fog. De lehetünk több, mint barátok… És akkor belefér ez is. – Próbálkozok, mert nekem a szexpartnerséggel sincs semmi bajom, bár lehet, hogy Giselle egyből a járásra fog gondolni, amit meg én nem akarok. Végül is most még nem akarok kombinálni egyelőre azt szeretném tudni, amit a lány mondani fog.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 18:40

Látszik a fiún, hogy megint sikerült kíváncsivá tennem és már teszi is fel egymás után a kérdéseit, én pedig nem győzök válaszolni rá, bár szerencsére vicces témánk van, így nem megterhelő válaszolgatnom. A következtetésén aztán ismét felnevetek.
-Azért megfésülködhetsz, sőt ajánlott is. De nem kell minden hajszáladnak egy megszabott helyen lennie. -Mosolyodom el és állom a tekintetét, amíg vissza nem fekszik, és ismét a hasamat kezdi simogatni. Nem viszonozom a puszijait, és lehet, hogy ez neki is feltűnik, sőt valószínű, de nem látszik rajta, sőt lelkesen pattan fel az ágyból, ám a következő mondataimmal sikerül teljesen lesokkolnom. Nem ez volt a célom, de most már teljesen összezavarodtam, azt hiszem, ez nem fog így menni nekem, és ezt jobb, ha most meg is mondom neki.
-Azért, mert rájöttem, nincs ez így jól. Én a barátaimmal elmegyek kávézni, maximum megnézünk egy filmet.. a nappaliban, ruhában. Ez nem barátság. És nem, nem bántottál meg. Tudom, hogy kicsit fura a felfogásom, de ez így nem fog menni nekem. -nyögöm ki, bár nem tudom, mennyire értette, mit is akarok mondani, hiszen kissé feldúlt vagyok, úgyhogy lehetséges, hogy teljesen összefüggéstelenül beszélek, de ez most nem zavar.
-Nem bántam meg, de akkor is hiba volt. Mindennek van határa, és ez túlment a barátságon és én ezt így nem akarom, úgyhogy minél előbb abbahagyjuk ezt, annál jobb. -Folytatom a válaszolgatást a kérdéseire, bár továbbra is kissé összefüggéstelen a mondandóm, de azért meg lehet érteni.
-Több, mint barátok? Az mégis mi? Mert ha ilyen barátság extrákkalra célzol, az nekem nem megy. Ne haragudj. Ez nem ellened szól, egyszerűen ilyen vagyok. Nem tehetek róla. -Próbálom folytatni a válaszolgatást, de úgy érzem, elég volt ennyi, így hát felkelek, és magam köré tekerem a törölközőm, majd elkezdem összeszedni a ruhámat.
-Sajnálom. -Csak ennyit nyögök ki, miközben egy apró könnycsepp gördül le az arcomon, remélem ezt nem vette észre. Nem sírok, de szarul érzem magam, egyrészt, mert hibát követtem el, másrészt pedig, hogy lehet, nem úgy viselkedtem vele, ahogy megérdemelné, hiszen ő igazából semmi rosszat nem te
tt.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 19:52

Elég könnyű engem kíváncsivá tenni, elég egy szó, vagy egy sejtelmes nézés és már is kérdés özönt zúdítok a partneremre. Egyre jobban tetszik az, amit mond, bár eddig sem volt tökéletes a hajam, csak nem volt kócos. Szeretem ha fel van zselézve, akkor meg nem állhat össze-vissza, mert elég hülyén néznék ki vele. Azért, majd egy kicsit megpróbálok a kedvében járni, és nem agyon fésülködni, bár szeretem ha jól nézek ki és nem szedett-vedett vagyok. Visszafeküdve rá, csak pár pillanatig maradok rajta, de utána már nagyon is elmegy mindentől a kedvem. Nem gondoltam volna, hogy Gisellenek ennyi baja van, hiszen úgy érzem, nem csináltam semmit.
- Akkor mit szeretnél? – Nézek rá, mert nagyon látom rajta, hogy az események kicsit feldúlták, bár még mindig nem értem, hogy miért, mert csak jól éreztük magunkat és ebben szerintem nincs semmi baj. Igazából kezdem elveszteni a fonalat, idáig még nem jutottam el egy lánnyal sem, hogy más lett a döntése, mindig örültek, ha még velük maradok és kihasználták a perceket, amit együtt töltünk. Még a zuhany alatt is történtek egy-két olyan dolgok, amiket jobb volt ott tartani. Mivel Giselle most felhozta ezt a témát, kezdek megijedni, hogy talán én rontottam el valamit és ezért ez a hirtelen változás. Mikor megnyugtat, hogy nem én tehetek róla, már végképp elvesztem a fonalat.
- De ebben nincs semmi rossz. – Győzködöm, hogy ezért most nem kell rosszul éreznie magát, elvégre ez természetes, hogy két ember jól érzi magát és közelebb kerülnek egymáshoz. Viszont az ötletem, hogy több is lehetne barátságnál nem nagyon hatja meg.
- De miért? Jól éreztük magunkat. Miért ne mehetne így? – Ahogy feláll, felnézek rá, hogy adjon választ, bár mikor a saját ruháját fogja meg, kicsit megijedek, hogy talán valóban elakar most menni. Pedig még sötét van, igaz hamarosan felkel a nap, de én nem szeretném, hogy elmenjen. Felállok és amint hátat fordít, odalépek mögé és átkarolva magamhoz ölelem.
- Nem akarom, hogy elmenj. – Hangomban kétségbeesés, bár nem tudom, hogy miért valóban, azt szeretném, ha itt maradna velem és hozzám bújna. Az együtt alvást még mindig fenn tartom, de ahogy elnézem Giselle valahogy nem akarja már ezt.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 20:11

Annyira jól alakult ez az este, jól éreztem magam, de ismét sikerült mindent tönkretennem. Úgy tűnik, míg mások született tehetségek az éneklésben, sportokban, addig nekem ahhoz van különleges adottságom, hogy mindent tönkretegyek, de már kezdem megszokni, volt rá 19 évem. A kérdésén egy pillanatra elgondolkozom. Mit is szeretnék? Fogalmam sincs, hiszen akkor már megint nem én lennék, ha egyszer is időben tudnám,mit akarok.
-Nem tudom. Ha tudnám, már rég az lenne, vagy nem. De tényleg nem tudom. Egy biztos. Ezt, így nem. -Vallom be őszintén a fiúnak. Jó lenne már kitalálnom, mégis mi a fészkes fenét akarok, de nem tudom. Ez van. Sosem tudtam időben kitalálni, mi is a vágyam, így hát mire eldöntöttem, elúszott a lehetőség. Ez az én formám. A győzködését hallgatva ránézek és elmosolyodom.
-Akkor én miért érzem magam most mégis így? -nézek a fiúra rengeteg bizonytalansággal a szememben. Fogalmam sincs, mi lett volna a helyes, hiszen jól éreztem magam, de mégis, most szörnyen vagyok.
-Nem, David. Lehet, hogy jól éreznénk magunkat, de utána mindig ez lenne. Egyszerűen feltámad bennem a lelkiismeretem és rá kell jönnöm, ez így nem helyes. Ezt nem akarhatod, ennek semmi értelme. -utalok az ötletére. Most nem tudok ránézni, egyszerűen képtelen vagyok, nem azért mert haragszom, vagy valami, de nem tudok a szemébe nézni. Inkább felállok és elkezdem összeszedni a ruhám. El is indulok az ajtó felé, mikor hirtelen átölel hátulról. Egy pillanatig hezitálok, lehet, jobb lenne most kiszabadulni az öleléséből, és soha vissza nem jönni, de túlzottan megkedveltem ahhoz, hogy ezt tegyem. Ehelyett inkább megfordulok, majd átölelve a fiút, a vállára teszem a fejem, miközben egy újabb indokolatlan könnycsepp gurul le az arcomon. Most mi van? Sírok? De én nem akarok, hiszen oké, nem vagyok épp a toppon, de ennyire nem gáz a helyzet, mégis legördül az a könnycsepp, de több nem követi.. egyelő
re.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 20:36

Néha tényleg kellemetlenül érzem magam, hogy egyik pillanatról a másikra változnak meg a nők, de olyan szinten, hogy rossz rájuk nézni. Gisellel meg fogalmam sincs, hogy mi történt, de ahogy hallom igazából ő maga sem tudja, hogy mit szeretne, csak azt, hogy ezt így nem. Pedig egész jó páros lennénk, nem is kéne senkinek se meg tudnia, hogy többek vagyunk, mint barátok. Jól éreznénk magunkat, és utána menne minden úgy tovább, ahogy addig.
- De még azt sem tudod, hogy miért nem? Azt hittem, hogy jól érezted magad és, hogy esetleg akarod ezt folytatni. – Mondom én is őszintén, mert látszik rajtam, hogy nem tudok már kiigazodni ezen a helyzeten és azért kell győzködnöm, hogy ne érezze magát ezért kellemetlenül, én hiába fűzök mindenkit, akivel lefekszem nem kürtölöm világgá, hogy melyik lány volt meg. Gisellet sem árulnám el, ebben megbízhat, bár gondolom, hogy nem a nyilvánosságtól fél.
- Mert neked még új ez az egész és nem tudod, hogy kéne reagálnod. De ez kettőnk közt fog maradni, senkinek sem kell rólunk tudnia, mert senkire se tartozik. Azért meg ne félj, hogy ujjal fognak rád mutogatni, mert senkinek se mondjuk el. – Hosszasan kifejtem, hogy szerintem miért érzi így magát. Csak erre a következtetésre jutottam, hiszen akinek már volt szexuális kapcsolata, az csak megjegyezte, hogy jó volt és ennyi volt, talán lesz még és tovább ment. Mivel még nem voltam olyannal, aki szűz volt, ezért a reakcióikat és a tettüket sem tudom, de Gisellenek kell tudnia, hogy miért érzi így magát.
- Ez hülyeség. Te szabad vagy és én is. Senkinek sem ártunk ezzel. Örömet okozunk a másiknak, összebújunk és ennyi. Ezért nem kéne lelkiismeret furdalásodnak lenni, mert nem tartozol senkinek se elszámolással. – Rántom meg a vállaimat, ahogy érveim végére érek. Azt hittem, hogy ezzel meggyőzőm, de úgy tűnik, hogy nem sikerült, így utána megyek és elkapom azzal, hogy nem akarom, hogy elmenjen, ami igaz is. Magamhoz ölelem, és már azt hinném a mozgolódására, hogy elmegy, megdöbbenésemre megfordul és átölel. Mivel nincs rajtam semmi, így érzem azt az egy könnycseppet, ami legurul az arcán és a vállamnál áll meg.
- Te sírsz? – Próbálok a szemébe nézni, bár nem szeretném, hogyha sírna, ezt a hangomból is hallhatja. Elveszem tőle a ruhát és az ágyamra dobom, majd így ölelve elindítom, hogy menjen hátra és egészen a fürdőszobáig vezetem. Belépve magunk mögött bezárom az ajtót, majd mindkét kezemmel meg fogom az arcát és hosszasan megcsókolom. Vadul és szenvedélyesen csókolom, hogyha engedi és úgy megyünk egyre beljebb, kezeim még mindig az arcán, de ha nem akarja a csókot, akkor elengedem.
- Fürödj velem, utána aludjunk együtt, kérlek! – Homlokomat a homlokának támasztom, miközben szinte könyörgök neki, hogy tartsuk magunkat a tervhez, amit eddig kitaláltunk. Amint ezt elmondtam, újból vadul csókolom, meg se várom, hogy válaszoljon. Egyszerűen csak ösztönösen cselekszem és egyik kezemmel elengedve az arcát megnyitom a zuhanyt, majd leveszem magamról a törülközőt és róla, majd elválva az ajkaink, behúzom a zuhany alá. Itt újból elkezdem szenvedélyesen csókolni, miközben a falnak nyomom, testemmel pedig hozzásimulok. Kezeimmel a derekát fogom.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 21:08

Most jött el az a pillanat az életemben, amikor tényleg nagyon hülyén érzem magam. Magam sem tudom mi bajom, vagyis tudom, de ezt még magamnak sem akarom bevallani, mert nem akarom, hogy így legyen. Nem akarom, hogy bármit is érezzek a fiú iránt, ami több, mint barátság és szimpátia.
-Ne haragudj. -nézek egyenesen a fiú szemébe, majd lesütöm a szemem. -Biztos egy hisztis libának gondolsz. -mondom elszontyolódott hangon. Ez az igazság. Ha kívülről látnám magam, én is ezt gondolnám, ezért ha a fiú igennel válaszol, teljesen megértem.
-Persze, hogy jól éreztem magam. Ez nem is kérdés. -mosolyodom el, hiszen eszembe jut az elmúlt este, attól kezdve, hogy a bárpultnál hozzám szólt, egészen a "filmnézésig", és tényleg nagyon jól éreztem magam. -De itt most nem erről van szó. Ez nem helyes. És nem vagyok egy játékbaba, akit csak leszedsz a polcról, ha épp szükséged van rám, ha meg nem, akkor visszateszel porosodni. -nézek a fiúra és amit mondok, komolyan is gondolom. Lehet, hogy fura vagyok, de nekem ez a véleményem, persze neki biztos lesz erre is egy másik nézőpontja, de én így gondolom és kész.
-Igen új. De nem is attól félek, hogy nem marad köztünk. Mi lesz, ha összefutunk a folyosón? Neked nem fog eszedbe jutni ez az egész? -nézek a fiú szemébe egyenesen, hiszen őszinte választ akarok. Fogalmam sincs, milyen lenne elmenni mellette a folyosón csak úgy, de azt hiszem, nem lenne egy kellemes találkozás.
-Okés, ebben az egyben igazad van. De akkor is. Azt hiszem, nekem ezt fel kell dolgoznom, időre van szükségem. -mondom, miközben felállok, hogy összegyűjtsem a ruhámat, majd elindulok, hogy lezuhanyozzak, és minél hamarabb otthon lehessek, viszont a fiú átkarol, mire én megfordulok, és átölelem, ám azt elfelejtettem, hogy az arcomon legördülő könnycseppem egyszer eléri a vállát, és így is történik, szóvá is teszi.
-Nem, nem sírok. -hazudom, miközben megtörlöm a szemem, mert érzem a hangjából, hogy ő sem szeretné, hogy sírjak. Elveszi a ruháimat, amit nincs erőm megakadályozni, majd elvezérel a fürdőszobáig és ránk zárja az ajtót. Két keze közé fogja az arcomat, miközben én tekintetemet egyenesen az övébe fúrom, már ha engedi, miközben hosszan és szenvedélyesen megcsókol. Nincs erőm tiltakozni, átkarolom a nyakát és visszacsókolok.
-Végül is, ráérek holnap problémázni. -mosolyodom el, és viszonozom a csókját, miközben ő megnyitja a zuhanyt és megszabadít mindkettőnket a törölközőinktől, majd a következő pillanatban már a zuhany alatt találom magamat, miközben továbbra is szenvedélyesen csókolva a falhoz nyom és hozzám simul. Beletúrok a hajába, most úgy is vizes lesz, nem kócolom össze, majd átadom magam a csóknak és kizárom a külvilág
ot.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 22:07

Jó lenne egy olyan természetfeletti képesség, mint a gondolatolvasás, bár lehet, hogy ebben a helyzetben nem tudnék vele mit kezdeni, mert látom Giselle arcán, hogy tanácstalan, így ezzel a képességgel nem mennék semmire. Fogalmam sincs, hogy ebben a percben mi játszódik le a fejében, de nagyon szeretném tudni, viszont a szavai egyáltalán nem győznek meg. Nem tudom, hogy most dühös legyek vagy kétségbeesett, de ahogy érzem magam, egy kicsit mindkettő vagyok. Teljesen kiborít ez a tehetetlenség, hogy nem akar Giselle nekem hinni, pedig őszinte vagyok vele. Ahogy feltételezi, hogy hogyan vélekedek róla az egyszerre meglep és kiborít. Eleinte nem is bírok nagyon kinyögni semmit a meglepettségtől. Nagyokat pislogok, majd erőt veszek magamon.
- Én nem… Ne forgasd ki a szavaimat! – Szólítom fel, mert egyáltalán nem gondolom őt ilyennek, csak egyszerűen Gisellenek más a felfogása, mint más lánynak. Nincs ezzel semmi gond, de megérthetne engem is, fiú vagyok és szeretem a szexet, azt, hogyha másoknak örömet okozhatok és ha ők is nekem teszik ezt. Kicsit mérges vagyok rá, hogy ezzel lebecsüli magát és elszontyolodik. Szívesen megmutatnám neki az ellenkezőjét, de tudom, hogy úgy sem hinne nekem, ahogy eddig se tette. Sóhajtok egyet és megforgatom a szemeimet, ahogy a következő szavakat hallom tőle.
- Miért baj, hogyha egyszer-egyszer kielégítjük egymást? – Értetlenül nézek rá, én nem használom ki a nőket, egyszerűen megadom nekik azt, amire szükségük van. Ha mindkét fél jól érzi magát és akaratosan cselekszenek, akkor nincs kihasználás. Most meg azzal vádolt meg, hogy csak játszadozok a nőkkel, pedig ha így lenne, akkor már rég nem beszélgetnénk, mert azzal, hogy szűz rég elhajtottam volna és egy olyan lányt kerestem volna, akivel ma este együtt lehettem volna. Most mégis itt vagyok és őt győzködöm arról, hogy ne érezze magát rosszul. A további feltételezéseire már egy pillanatra becsukom a szemeimet, és magamban elszámolok 10-ig, hogy egy kicsit lenyugodjak, mert érzem, hogy robbanni fogok.
- Mi lenne? Köszönünk, leállunk beszélgetni és megyünk órára. És de… De eszembe fog jutni, és arra fogok gondolni, hogy milyen jól éreztem magam veled és mennyire jó volt az éjszaka, és ha esetleg valamelyik este ráérsz, akkor megismételnénk. – Mondom őszintén a szemeibe, mert én így vélekednék erről az egészről. Állom a tekintetét, hisz tudom, hogy most szeretné azt, hogy a szemébe mondjam, én pedig megteszem. Nincs semmi takargatni valóm, elvégre ő is tudja a szándékaimat, hogy nem akarok komoly kapcsolatot. Már kezdek belefáradni a győzködésébe, így kifújom a levegőt. Örülök, hogy legalább eljutottunk addig, hogy igazat ad nekem.
- Mit kell ezen feldolgozni? Semmi olyat nem tettünk, ami ne lett volna jó a másiknak. – Adom meg már magam, a hangomon is lehet hallani, hogy belefáradtam a vitatkozásba, pedig én csak jót akartam Gisellenek, megmutatni, hogy két fiatal között a barátságon kívül, ha több történik az még nem bűn. Ahogy megölelem már kétségbeesésemben, mert nem tudok mit kezdeni a helyzettel, érzem, ahogy megfordul és viszonozza az ölelésemet. A könnycseppet viszont érzem, ahogy a vállamra érkezik. Látom, ahogy megtörli a szemeit, így tudom, hogy nem mond igazat.
- Ne hazudj… - Suttogom, majd egy halvány mosolyt is erőltetek az arcára, mert nem akartam megbántani. Tudom, hogy én tehetek róla, mert miattam érzi magát pocsékul, pedig valahogy el kéne vele hitetnem, hogy nem kell ezt éreznie. El is viszem fürdeni, és amint kettesben vagyunk megint az ajtó mögött, vadul csókolni kezdem, ami örömmel tölt el, hogy viszonozza.
- Nem kell holnap sem problémázni ezen, csak had, hogy vezesselek. Jól fogod érezni magad. – Suttogom, most nincs erőm hangosabban beszélni, és amúgy sem kell, mert itt vagyunk egymással szemben és a suttogást is ugyanúgy lehet hallani, mint a normál hangerőt. A zuhany alá viszem, mindketten meztelenek vagyunk és hozzásimulva kezdem újra a csókot. A hajamba túrásra belemosolygok a csókba, majd egyik kezem a fenekéhez csúszik hátra és megmarkolva magamhoz húzom, miközben ágyékomat erősebben tolom neki, hogy minél közelebb legyen hozzám.
- Nem akarsz lefeküdni velem? – Kérdezem alighogy elválva az ajkaitól, szívem gyorsabban kezd verni és már ettől a helyzettől kezdek felizgulni. Annyira kívánom és a víz csak rásegít erre, ha hamarosan nem hűt le valami, akkor biztos, hogy megint izgalmi állapotba fogok kerülni. Fenekét csak úgy markolom, miközben csókom egyre vadabb.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 22:30

Kezd elegem lenni ebből az egész vitatkozásból, meg lelkiismeret furdalásból, meg mindenből. Lehet, jobb lett volna, ha ma este nem találkozunk, nem öntöm le az ingét és ezért nem kell kimosni, és nem leszünk annyira jóba az alatt, hogy beleegyezem nála alszom. Ha ez mind nem történik meg, az életem még mindig ugyanolyan eseménytelen, de nyugodt lenne. De legbelül azért tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Nagyon is örülök neki, hogy találkoztunk és egyáltalán nem bántam meg.
-Bocsánat. Nem akartam. Tudom, hogy most neked is szar, hogy itt hisztizek. -fintorodom el, elegem van magamból, legszívesebben pofon vágnám magam, hogy mégis mi bajom van, de azért itt még nem tartok, úgyhogy megrázom a fejem, hátha elhagyják ezek a gondolatok.
-Nem tudom. De nekem még új ez a helyzet, meg kell szoknom. Akkor talán már más lesz a felfogásom. -válaszolok a kérdésére. Jobb válasz nem jut eszembe, meg hát ez az igazság, minek is szépítsem? Azért rendes tőle, hogy próbál itt vigasztalgatni, de azt hiszem, valahogy véget kéne vetni ennek a vitának végre. A következő válaszommal aztán láthatóan sikerül felidegesítenem, pedig távol álljon tőlem ez a szándék, így hát végighallgatom őt, miközben viszonozom a tekintetét, és valahogy tudtam előre, hogy ez lesz a válasza. Túlságosan is sikerült kiismernem ilyen rövid időn belül. Nem válaszolok a mondataira semmit, csak eleresztek felé egy mosolyt, viszont a későbbi válaszomon megint csak kiakad, és most már nem is tudja leplezni.
-Fel kell dolgozni az érzéseim. Mert nekem olyanok is vannak. -Vetek véget a vitának, majd összeszedem a cuccaim és elindulok az ajtó felé, de még mielőtt elérhetném a kijáratot elkap, mire én minden erőmet elvesztve megfordulok és átölelem. Egy könnycsepp is legördül az arcomon, mire a fiú megpróbál egy mosolyt varázsolni az arcomra és sikerül is neki, mosolyra húzódik a szám. Ezután már csak sodródok az árral. Bemegyünk a fürdőszobába, ahol vad csókolózásba kezdünk, miközben beállunk a zuhany alá. Ott aztán a falhoz nyom, miközben beletúrok a hajába. Érzem, ahogy levándorol a keze a fenekemhez, és közelebb húz magához, és az ágyékához. A következő kérdése cseppet sem ér váratlanul, de nem veszítem el a fejem, nem lehet.
-Nagyon szeretnék, de még nem lehet. Nem kapsz meg mindent egy éjszaka alatt. -Kacsintok a fiúra, majd kicsit távolabb húzódok, hogy ne ingereljem tovább, ám úgy tűnik, magam alatt vágom a fát, hiszen most szépen sarokba szorítottam magam, így hát nem tudom mi le
sz.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 23:18

18


El sem tudja képzelni, hogy mennyire összezavart és ezzel, hogy felidegesített. Próbálok mindenesetre nem kikelni magamból, de amit mond, hogy én mire gondolok, az teljesség kizárja a higgadt állapotot. Sóhajtok egyet, mert most pontosan eltalálta, hogy egyáltalán nem jó nekem, hogy itt hisztizik, mert pont azt próbálom elérni, hogy ne tegye és érezze jól magát, hiszen jó volt velem, legalábbis ezt állította, még ha nem is merültünk bele eléggé.
- Hát nem a legjobb, mert nem akarom, hogy hisztizz! Épp most próbállak jó kedvre deríteni és ahelyett, hogy segítenél csak lehúzol. Egyáltalán nem kéne hisztizni, csak fogadd el. Megtörtént és jó volt. - Nézek a szemeibe, és próbálom valóban megnyugtatni, de kezdem feladni, mert az észérveimre egyáltalán nem figyel és elengedi a fülei mellett. Ez pedig kezd egyre jobban az őrületbe kergetni, igazából magam sem tudom, hogy miért érdekel ennyire a kedve. Bólintok egyet a más felfogásra, inkább nem akarom megint kifejteni azt, ami most a fejemben forog. Tudom, hogy azzal megbántanám, de nem szabad siettetnem, hiszen értékesebbnek tűnik, mint a többi lány. Hosszan beszélek neki, hogy mi történne ha a folyosón találkoznánk, ha ennyire ez miatt aggódik. Igazából még mindig nem értem ezt a fajta felfogást, de a női logika mindig is kifogott rajtam. Azzal, hogy nem válaszol, egy fél sikert könyvelhetek el. Amivel megvádol az őszintén a szívembe hatol, hogy miért fogalmam sincs. Az biztos, hogy nagyon rosszul esett.
- Nekem is vannak érzéseim! – Csattanok fel, majd megölelve, megállapítom, hogy sír, de nem kapok rá megfelelő választ így ráhagyom, mert már annyira nincs kedvem vitatkozni. Mindössze a fürdőig vezetem, ahol együtt állunk a zuhany alá, vadul csókolózva, hol megszakítva ezt, hogy beszámoljak arról, mit is szeretnék. Markolva a fenekét, egyre jobban úgy érzem, hogy felizgulok, főleg, hogy itt áll velem szemben pucéran és a hajamba túr. A vizes hajtincseim elég idiótán néznek ki, hogy félig áll, félig meg letapad a víztől. Ahogy kibújik a szorításomból és a sarokba vonul a kifogásával, homlokomat a csempének döntöm.
- De… Annyira kívánlak… És ettől szenvedek. – Mondom miután megint előtte vagyok és pár milliméter választja el ajkainkat egymástól. Tudom, hogy nem vehetem rá arra, hogy egyből széttegye nekem a lábát, pedig már sikerült az este egyszer. Újból megfogom a fenekét az egyik kezemmel, míg a másikkal támaszkodok a falnál. A hátamat szinte égeti a langyos víz, de ezzel nem számít, kezem, amelyikkel a fenekét fogtam, elindul a combjához, hogy ott aztán betérjen a lábai közé és feljebb húzva két ujjammal behatolok, ahogy az ágyban is megtettem már. Ki-be húzogatom az ujjaimat, hogy örömet okozzak neki. A füléhez hajolok, ahogy kezemmel ténykedek és belesuttogok.
- Ez az érzés jobb, hogyha mással hatolok beléd. – Izgatóan suttogom a fülébe, a fülcimpáját ajkaimmal megérintve beszéd közben. Egy puszit is nyomok rá, majd letérek a nyakához és finoman megharapom, ám nem állok le ennél. Ki is szívom a nyakát, hogyha engedi, bár nem tudom, hogy mennyire van ebben gyakorlata, hogy felismeri-e, hogy mit csinálok. Kezemmel közben nem állok meg, egészen addig, amíg ki nem elégül.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Kedd Jan. 01 2013, 23:45

18+


Na jó. Már érzem, hogy kár volt vitába szállnom a fiúval. Megérteni úgy sem fog, a véleményünk sem fog egyezni, csak piszkáljuk egymást és ennek semmi értelme. Nem is tudom, egyáltalán minek kezdtük el. Hagytam volna a francba azt az egy mondatát és akkor nem hisztiznénk már legalább tíz perce. Amit végül mond, mosolyt csal az arcomra, azért nem nyugtat meg, de jó úton halad felé.
-Okés, akkor abbahagyom. -állom a tekintetét, majd figyelem a többi érvét, de nem is válaszolok rájuk. Mindbe bele tudnék kötni, mint ő szokott az enyémekbe, de túlzottan is elfáradtam, már nem érdekel, csak szabadulni akarok. Meg is mondom a véleményem neki, majd elkezdem összeszedni a ruháimat, miközben ő felcsattan. Felhúzott szemöldökkel nézek rá, majd elindulok az ajtó felé, mihamarabb otthon szeretnék lenni, így hát első lépés egy nagyon gyors zuhany, majd felöltözöm, és megkérem a fiút, hogy engedjen ki, miközben hívok egy taxit, így mire leérek már ott vár a kocsi és mehetek haza.
Szép tervek, de a fiú már keresztül is húzza, amikor átölel, miközben kimennék a szobájából. Kész végem, teljesen lefárasztott ez a beszélgetés, belefáradtam az egészbe, és nem tudok annyi erőt összeszedni magamban, hogy itt hagyjam, így megfordulva átölelem. Elterelget a fürdőig, majd együtt beállunk a zuhany alá, miközben vadul csókolózunk, csak akkor szakad meg, amikor beszámol arról, mit is szeretne éppenséggel, de nem engedek neki, bár ehhez minden tartásomat össze kell szednem pillanatnyilag. Túlzottan feldúlt vagyok, ilyenkor nem szabadna döntenem, de úgy érzem, jól tettem, hogy még egy kis időt kértem, bár a fiú ismét nem fogadja túl jól.
-Tudom, és meg is mondtam, hogy legközelebb. De most nem érzem magam arra alkalmasnak. -mondom végigsimítva az arcát, miközben megfordul a fejemben, hogy mégis engedjek neki, de igyekszem gyorsan elhessegetni a gondolatokat, inkább csókolni kezdem, ezzel is elterelve a gondolataim. Időközben a fiú keze elindul a fenekemtől a combomhoz, majd onnan a lábam közé és már megint ott tartunk, mint az ágyban. Néha fel-fel nyögök a ténykedése alatt, ám a következő megjegyzését inkább elengedem a fülem mellett. Abbahagyjuk a csókolózást, és én a falnak döntöm a fejem, így utat engedve a csókjainak. Aztán érzem, hogy már nem csókol, hanem valami egészen mást csinál. Alap esetben ezt nem engedném, de most, hogy az előbb nem engedtem neki, ennyivel tartozom, így hát beletörődök, hogy be kell szereznem jó pár sálat, mert egy ideig sálban fogok rohangálni. A keze közben továbbra is dolgozik, mígnem elérkezek a kielégüléshez, és egy jól eső sóhajjal jelzem, hogy megtörtént. Újra csókolni kezdem a fiút, miközben lassan fordítok a helyzeten, és most őt szorítom be, az eddig általam birtokolt sarokba, majd a kezemmel beletúrok a hajába, majd elindul lefelé, a hasánál időzök egy kicsit, majd leérve a férfiasságát kezdem kényeztet
ni.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   

Vissza az elejére Go down
 

David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» David Gandy
» Hök - Giselle&Zin
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-