Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 19:43


Igaz sötét van, de az utcai lámpák és a mozgás érzékelő láttára meg lehet pillantani azt a családi házat, ahol én lakok. Ahogy látom apu még nem kelt fel, hogy elinduljon a munkába, így még korán lehet. Odavezetem a bejárati ajtóhoz, majd kinyitom előtte az ajtót és beengedem. Amint belépek mögötte én is, nem bírok magammal és elkapom, ugyanúgy neki nyomom a falnak és vadul csókolni kezdem. Egész testemmel szorosan neki simulok, miközben a kabátja gombjait elkezdem kigombolni. Kezemmel benyúlok a kabátja alá és ott tartom a hátánál. Elkezdem simogatni, majd elindul a kezem és ha engedi akkor most meg is fogom a mellét. Mindeközben vadul csókolom, hogy eltereljem a kezemről a figyelmét. Csak pár percig csókolom, bár ha előbb véget vetett, akkor a falnál állok. Amint abbamarad a csók, leveszem a cipőmet és a helyére teszem, majd a kabátom is lekerül rólam. Megvárom, míg Giselle is levetkőzik, majd megfogva a kezét, felvezetem az emeletre, ahol az én szobám is van. Benyitok, majd felkapcsolom a lámpát.


Amint világosság lesz, egyből láthatja, hogy milyen a szobám. Természetesen mindenhol szerte a holmim, tankönyvek, jegyzetek, játékok. Általában rendet szoktam hagyni, de most épp tanulás közben mentem el bulizni, így nem is volt kedvem összepakolni. Becsukom az ajtómat, majd leülök az ágyamra.
- Bocsi, kicsit kupi van. – Kérek tőle elnézést, de remélem, hogy meg tudja nekem bocsájtani fiús rendetlenségemet. Egész végig őt figyelem, szeretném már a karjaimban tartani, így remélem, hogy hamar választja az én társaságomat. Addig is hátradőlök az ágyon, úgyhogy a lábaim még a földön vannak és így figyelem tovább őt. El tudnám képzelni, hogy most rám mászik, bár tudom, hogy ő nem ilyen, így kezdem magam hozzá szoktatni ahhoz, hogy nem lesz semmi, csókon kívül. Azért remélem, hogy már egy kis fogdosásban benne lesz, mert most valóban csak ketten vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 20:24

Mindig is szerettem meglátogatni más embereket az otthonukban, hiszen az sokat elárul róluk, bár most van egy olyan érzésem, hogy nem a berendezéssel fogok foglalkozni, sokkal jobban érdekel az, aki ott lesz velem. Szép ház, olyan otthonos. Sokkal jobb, mint a mi luxusapartmanunk Párizs belvárosában, amit anyáék otthonnak neveznek, bár szerintem semmi otthonos nincs benne, minden szabályozott és lakberendezők által megszabott, még a növények helye is.
Belépve aztán épp csak annyi időm van, hogy egy pillanatra körülnézzek és már le is támad a fiú, na de nem bánom, itt végre nem kell pletykás csajoktól tartanom. Nekidőlök a falnak, miközben a fiú vadul csókol, és nekiáll kigombolni a kabátomat, majd be is nyúl alá. Ezúttal nem állítom le. Lehet, hogy az alkohol volt rám ilyen hatással, de úgy érzem, ennyi simán belefér, hiszen már eléggé ismerjük egymást. Mikor aztán elenged, leveszem a kabátomat és felakasztom egy szabad fogasra, majd kibújok a cipőmből és követem a fiút az emeletre.
Felérve aztán kinyitja az ajtót, majd felkapcsolja a villanyt. Pont ilyen szobára számítottam, azt nem is feltételeztem, hogy rend lesz, de azért nincs akkora kupi, kb olyan, mint az én szobám a jobb időkben.
-Ugyan már. Látnád az én szobámat. -nevetek fel, majd leülök a fiú mellé az ágyra, persze csak miután egy kicsit körülnéztem. Hanyatt dőlök mellette, , majd megkeresem a kezét, és megszorítom, miközben a plafont bámulom. Jól esik egy kicsit megpihen
ni.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 21:03

Megérkezve elkapom, muszáj éreznem az ajkai ízét megint. Újból próbálkozok és most meglepetten érzékelem, hogy nem utasít vissza és nem állít le. Kezem a mellén, majd elkezdem finoman masszírozni, szívesen mennék tovább, de nem itt, hanem a szobámban. El is engedem, majd levetkőzve már fel is vezetem a szobámba. Amint beérkezünk, azért bocsánatot kérek, mert nem raktam rendet, de nem számítottam ma vendégre. Le is fekszek az ágyamra, nem nagyon nyugtat meg a mondatával. Tudtam, hogy nem fog kezdeményezni, szinte már előre láttam, így ahogy mellém fekszik és megfogja a kezemet, közelebb csúszok hozzá, majd feltámaszkodva az egyik kezemre, fölé magasodok. Egyik lábamat a lábai közé helyezem, majd finoman megcsókolom. Egy újabbat nyomok az ajkaira, végül a nyelvemet is bevetem és szenvedélyesen csókolni kezdem. Közben az a kezem, amelyik az arcán volt, lejjebb vándorol a mellére, újból megfogva azt. Még mindig úgy érzem, hogy túl sok rajta meg rajtam is a ruha. Mivel pánt nélküli ruha van rajta, így könnyedén lehúzom a melléről a ruhát, hogy a melltartója kivillanjon. A nyakára térek át, behintem apró, finom puszikkal majd egyre lejjebb megyek és a mellének a kivillanó részére adok puszit. Lejjebb húzom a melltartót, hogy feltárjam a mellét, majd azt kényeztetve kezdem el simogatni az oldalát addig a kezemmel. Remélem, hogy nem állít le, mert nagyon is akarok vele játszani. Kezem még lejjebb csúszik a combjához és azt kezdem el simogatni, mikor újból visszatérek ajkaimmal az ajkaihoz. Már nem tartom magam, hozzásimulok, ágyékomat is hozzá nyomom, majd vad csókba kezdek. Kezem megint visszatér a csupasz mellére és azt kezdem el kicsit erősebben fogdosni. Feltéve ha mindezt eddig engedte.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 21:25

Felérve a szobájába megállapítom, hogy fiú létére egész jól rendet tud tartani a szobájában, nekem lány létemre nagyobb kupi van néha, ami lehet, hogy egy kicsit szégyen, de egyszerűen nem tudok rendet tartani, ez van.
Végül aztán ledőlök mellé az ágyra, majd megfogom a fiú kezét, melynek hatására közelebb csúszik hozzám, majd fölém is magasodik és újból megcsókol. Szenvedélyesen csókolok vissza, miközben egyik keze ismét a mellemre vándorol, de ezúttal már nem állítom le, sőt akkor sem, amikor lehúzza rólam a ruhát. Viszont a melltartó az már marad rajtam, nem hagyom, hogy azt is levegye, elkapom a kezét, majd visszahúzom pánt nélküli melltartómat a helyére. Ha már egyszer felemeltem a kezemet, nem teszem vissza, hanem végigsimítok az arcán, majd beletúrok a hajába. Kezem levándorol a mellkasára, majd végigsimítva azt, kigombolom az ingét.
Keze lejjebb vándorol az oldalamon át, egészen a combomig, majd szép lassan visszavándorol a melleimre, miközben egyre vadabban csókol, én pedig nem győzöm tartani a tempót vele. Mikor aztán már nem tartja magát, hanem hozzám simul, szépen átfordítom magunkat, így ő kerül alulra, és így folytatom a csókolózást, majd az arcán elindulva apró puszikat lelelek, mígnem elérve a füléhez, finoman megharapom azt, azután visszatérve az ajkaihoz ismét vad csókolózásba kezdünk.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 21:50

Nem hittem volna, hogy hagyja, hogy játszadozzak a mellével. Már most nagyon imádom, így még többet akarok. Simán lehúznám róla a melltartót, de elkapja a kezemet és bánatomra érzem, hogy visszahúzza a melltartóját. Amint simogatom az oldalát, visszatér a kezem a melltartójához és egyik ujjamat beakasztva, finoman lehúzom, ügyelve, hogy ne vegye észre, de persze tudom, hogy úgy nem fog menni. Az arcsimításra és a hajtúrásra belemosolygok a csókba. Már biztos, hogy tiszta kócos lehetek, de most ez cseppet sem zavar, amíg Gisellenek így is tetszek. Érzem, ahogy a keze a mellkasomon végig simítva kigombolja az ingemet. Közben végig simítva az oldalán megérkezek a combjához. Annyira vadító ebben a ruhában és amúgy is, hogy bármit megtennék, hogy velem legyen. Visszatérek a formás keblére, mert egyszerűen belezúgtam ezekbe a domborulatokba. Hagyom, hogy átfordítson, immáron már én vagyok alul. Kezeim a fenekére csúsznak és azokat markolgatva próbálom minél közelebb és szorosabban magamnál tartani. Egyik kezem viszont még lejjebb csúszik a szoknya aljára, a combja hátsó részére. Ott cirógatom az ujjaimmal, majd észrevétlenül feljebb húzom, hogy a szoknyája alatt fogdossam a fenekét. Természetesen mindvégig viszonozom a vad csókot, hol pedig élvezem a fülem harapását. Kezem a fenekét simogatja, majd betér a fehérnemű alá és ott kezdem simogatni, miközben továbbra is csókolom. Szívem gyorsabban kezd el verni, mint ilyenkor általában.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 22:23

Nem gondoltam volna, hogy ma idáig eljutok. Igazság szerint arra sem számítottam, hogy csókolózni fogok egy fiúval, most pedig itt vagyunk David szobájában kettesben és csöppet sem úgy tűnik, hogy aludni készülünk, de ez pillanatnyilag nem tud zavarni.
Megállítom a fiút, még mielőtt lehúzná teljesen a melltartóm és visszaigazítom a helyére. Erre azért még nem vagyok felkészülve, ennyire még az alkohol sem bátorít fel egyelőre. Beletúrok a fiú hajába, mire érzem, hogy elmosolyodik. Jó érzés tudni, hogy ilyen hatással vagyok rá, nem gondoltam volna. Keze végigjárja az oldalamat, majd a combomhoz ér, de nem időzik ott túl sokáig, visszatér a melleimhez. Jól érzem most magam vele és pillanatnyilag nem akarom, hogy reggel legyen.
Egy huncut mosollyal átfordítom magunkat, így most én nehezedek rá a fiúra, és így folytatjuk a dolgot. A keze most ismét a combom felé halad, majd elér a fenekemhez. Érzem, ahogy feljebb húzza a ruhámat, lassan már csak egy csík lesz a hasam körül, mint valami úszógumi, majd érzem, ahogy a keze betér a fehérneműm alá, de most nem zavar, nem állítom le, hiszen amíg jól érzem magam vele, és úgy érzem, ura vagyok a tetteimnek, addig engedem őt. Kicsikét feljebb csusszanok a fiún, mert így kényelmesebb, miközben tovább folytatom a csókot, nem hagyom abba és egyik kezemmel ismét a hajába túrok. Már jól összekócoltam szegénynek, de nem hinném, hogy annyira zavar
ná.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 22:48

Annyira tudtam, hogy nem engedi, hogy azt tegyek vele, amit akarok, de majd úgy is elérem, azt, hogy megpillantsam a kebleit. Közben hagyom, hogy azt tegyen velem, amit akar, amíg a kezem felfedezi a testét, még ruhában. Azért reménykedek abban, hogy ez nem sokáig lesz így. A kezeim viszont a melle után sóvárog, így ugyanúgy visszaviszem. Próbálkozok a lehúzásával, egyik ujjammal be is férek az anyag közé, majd lehúzom. Remélem immáron már hagyja. Ha lehúztam, akkor kezemmel játszadozok rajta, masszírozom neki. Pillanatok alatt változik a helyzet, és én leszek alul, amit egy cseppet sem bánok. Már nagyon is zavar a ruha, ami rajta van, mert csak útban van. Megkeresem a cipzárt és lehúzom. Bár nem tudom, hogy mit fogok kiváltani belőle, így nem szedem le róla a ruhát, helyette a kezem betér a szoknyája alá és kicsit meglep, hogy nem állít le. Próba szerencse, a fehérnemű alá is betéved a kezem, és mikor érzem, hogy nem állít le a két lába közé nyúlok egészen be, hogy elérjem azt, ahol a leginkább izgatható. Azzal csak könnyít, hogy feljebb mászik rajtam. Már azt hiszem, hogy egész jó úton haladunk arra, hogy végre megtörténjen köztünk, az ami általában minden lánnyal megszokott, ha velem vannak. Kicsit izgatom, hogyha engedi, a hajamba túrást pedig egyre jobban élvezem, ahogy a helyzetet is. Hagyom egy kicsit, hogy Giselle irányítson maradjon felül. De már annyira átvenném az irányítást, mégis magamra parancsolok, hogy ne tegyem. A nyakára kezdek adni pár puszit, bár eddig nem vettem észre, hogy erogén zóna lenne.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 23:04

Nagyon jól érzem magam a fiúval, egyáltalán nem bántam meg, hogy nem mentem haza a buli után, hanem inkább vele jöttem ide. Érzem, ahogy a keze bebarangolja a testemet, néha el is mosolyodom, tetszik a helyzet, bár azért nem engedek mindent a fiúnak, legalább is elsőre nem. Mikor újra benyúl a ruhám alá, hagyom neki, hogy felül lehúzza, így kivillannak a melleim, ám hamar fordítok a helyzeten, így most az én testem nehezedik az övére és így folytatjuk a csókolózást.
A hajába túrok, miközben érzem, hogy a keze egyre lejjebb megy, mígnem eléri a cipzárt és le is húzza, majd tovább vándorol, egészen a fenekemig. Itt aztán felhúzza a szoknyám, mire egy mosoly terül szét az arcomon, majd engedem neki, hogy beérjen a fehérneműm alá is, ám mikor elindul a két lábam közé, hirtelen abbahagyom a csókolózást, és kibontakozom az öleléséből, majd legurulva róla, hanyatt dőlök mellette, és felhúzom a ruhám.
-Azt hiszem, nem volt jó ötlet ez az együtt alvás. -mondom kissé lihegve, miközben felülök és megpróbálom felhúzni a ruhám cipzárját, ám nem sikerül, így csak ülök magam elé bámulva, és fogalmam sincs, hogyan tová
bb.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 23:19

Örülök, hogy átjött hozzám, és már nyugodtabban csókolózunk és fogdoshatom. Nekem nagyon is tetszik, hogy bárhol hozzányúlhatok, ahogy észrevettem kezd nekem engedni, ami nekem csak jó. Bele is mosolygok sokszor a csókba és mikor a mellére téved a kezem és hagyja. Elsőre nem, de már másodiknak sikerül lehúznom róla a melltartót és mikor megcsodálhatnám, már át is fordítja a helyzetet, és nem hagyja, hogy nézelődjek, egyből lecsap az ajkaimra. Kezeim most megint másfelé vándorolnak a bugyija alá. Amint érzékelem, hogy nem állít le, már mennék is tovább, mire hirtelen lefordul rólam. Szinte úgy maradok, ahogy hagyott, váratlanul ért a tette és nem erre számítottam. Felé fordítom a fejem és mielőtt megszólalna, én teszek fel egy kérdést.
- Nem akarod? – Nézek rá kérdőn, eddig azt hittem, hogy szeretné, bár amit mond és ahogy öltözködik kicsit megrémiszt, hogy most itt akar hagyni. Felülök és félresöpörve elkezdem puszilgatni a nyakát. A kezem közbe átkarolja és a hasánál van mindkettő, majd pár puszi után a homlokomat a vállára hajtom, ezzel is jelezve, hogy szeretném ha maradna. Láttam, hogy felakarja húzni a ruháján a cipzárt, de én nem fogom neki ezt megtenni. Azt is érzékelem, hogy valami baja van, így felkelek mellőle és letérdelek elé, mindkét kezemet a térdére rakva, hogy fel tudjam venni vele a szemkontaktust.
- Haragszol rám? – Ha engedi akkor a szemeibe nézek, egyáltalán nem akartam semmivel sem megbántani. Ha kapok választ, akkor felállok és a szekrényhez lépek, kiveszek egy tiszta törülközőt, egy pólót és egy szabadidő nadrágot, majd odaviszem Gisellenek. Leülök mellé és az ölembe rakom a cuccokat.
- Ha gondolod lefürödhetsz. Kimész a szobából, egyenesen mész és balra a harmadik ajtó a fürdő. – Fordítom felé a fejemet, nem akartam semmi rosszat, csak azt, hogy egy kicsit élvezze ezt a mai estét. Ha elfogadja a lefürdést, akkor átnyújtom neki a ruhadarabokat. Érezni fogja rajta az illatomat, anyu nagyon is sok öblítőt használ a ruháimra
.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 23:37

Nagyon jól érzem magam a fiúval, egyáltalán nem bántam meg, hogy átjöttem hozzá. Lassan kezdek neki egyre több mindent megengedni, és bár elsőre nem hagytam, második próbálkozásra csak levarázsolta rólam a melltartómat, majd fordítva a helyzeten tovább csókolom, miközben a keze lefelé halad a testemen egészen a bugyimig, ám ekkor megszólal bennem a vészcsengő és hirtelen kibújok az öleléséből, majd feljebb húzom a ruhámat, oda ahová eredetileg is tervezték. Mielőtt még bármit is mondhatnék egy kérdést tesz fel, mely egyáltalán nem ér váratlanul.
-Nem érzem még késznek magam. -vallom be, miközben ő is felül, majd félresöpörve a hajamat a nyakam kezdi puszilgatni, miközben átkarolja a derekam, majd a homlokát megtámasztja a vállamon. Bevallom, megfordult a fejemben, hogy talán jobb lenne, ha hazamennék, de nincs szívem itt hagyni.
-Nem haragszom. Nem akartál rosszat. -mosolyodom el, próbálva megnyugtatni, majd egy puszit nyomok az arcára, ezzel nyomatékosítva, amit mondtam. Ezután feláll és a szekrényéhez megy, majd előkotor egy törölközőt és valami ruhafélét.
-Köszönöm. És ne haragudj, hogy elrontottam az estéd. -nézek a szemébe hiszen bármelyik másik lány kapható lett volna mindenre, de szegénykémnek sikerült pont engem kiválasztania. Felállok, majd elindulok arra, amerre elvileg a fürdőnek kell lennie, gyorsan letusolok, megmosom az arcom, és a kapott ruhában térek vissza hozzá.
-Ez jól esett. -mosolyodom el, majd lecsüccsenek az ágy szélére törökülésben.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Vas. Dec. 30 2012, 23:50

Nem sokáig nyúlkálhatok és kezd az az érzésem lenni, hogy pont az miatt vetett véget az egésznek, mert túl sokat akartam, pedig csak jót akartam neki. Nem haragszok rá és nem is bántam meg egyáltalán, hogy nem feküdtünk le, bár gondolatban már rég ott tartok, azért uralkodok magamon. Értem az álláspontját, így nem is erőszakoskodom tovább.
- Megértem. – Halvány mosolyt erőltetek az arcomra, tényleg így gondolom, csak egy kicsit csalódott vagyok. Azért elkezdem puszilgatni, hogy maradásra bírjam, mert semmi jó szavam nincs arra, amit mond, így inkább tettekkel mondom el mit szeretnék. Ezután már elé guggolok, hogy megkérdezzem mindezért haragszik-e rám, de azért megkönnyebbülök a nemleges válaszért. A puszi meg csak ráadás. Már fel is állok, hogy jó házigazdaként elővegyek pár alváshoz való ruhát, ami még kényelmes is és megmondom merre találja a fürdőt.
- Nem rontottad el az estém. – Állom a tekintetét, bár jobban örültem volna, ha tovább megyünk, de nem akarok semmit sem erőltetni. Fiúból vagyok, kellenek a szükségletek, de azért nem fogok egy lányt megbántani, hogy kielégüljek. Megvárom, míg elmegy, addig előkészítem az ágyat és magam is előveszem a nadrágomat, amiben aludni szoktam. Amint visszajön egy mosoly jelenik meg az arcomon.
- Örülök. – Egy puszit nyomok az ajkaira, majd elmegyek én is lefürödni, hogy lenyugtassam magam. Kicsit áztatom a testem, majd kijövök a gőzölgő fürdőszobából felöltözve. Bemegyek a szobába, ránézek az órára, valamikor mostanában kell apunak kelnie. Becsukom az ajtót és leoltom a lámpát, majd odasétálok az ágyhoz, ahol Giselle vagy. Befekszek az ágyba, remélem, hogy a lány is már megtette, amíg zuhanyoztam.
- Nem is akarsz velem lefeküdni? – Rákérdezek arra, ami érdekel, mert kíváncsi vagyok arra, hogy én rontottam el valamit, vagy tényleg csak a szüzessége áll az utunkba. Biztos akarok lenni ebben, de azért közelebb bújok hozzá és egy puszit nyomok az arcára.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 00:05

Még időben sikerült leállítanom a dolgot, hiszen még nem érzem magam késznek rá, hogy lefeküdjek vele, akkor meg semmi értelme nem lenne, legalább is én így érzem. Örülök, hogy nem akar erőszakoskodni, hanem megérti a helyzetemet, reméltem, hogy nem egy idiótával van dolgom és így is van szerencsére.
Megkönnyebbülök a válasza hallatán, hogy nem rontottam el az estéjét, hiszen akkor már megint bűntudatom lenne, az meg nem túl nyerő, utálom, ha bűntudatom van. Egy mosollyal nyugtázom a válaszát, majd miután megkaptam a törölközőt és egy pizsinek használható nadrágot és pólót, elmegyek lezuhanyozni. Kicsit áztatom magam, de nem túl sokáig, nem akarom otthagyni a fiút túl hosszú időre.
Visszaérve aztán egy puszit nyom az ajkaimra, majd ő is elmegy fürdeni, addig én leülök az ágy szélére, majd úgy döntök, inkább bevackolom magam, így hát bebújok a takaró alá, majd hamarosan meg is érkezik a fiú. Leoltja a lámpát, majd érzem, hogy megemeli a takarót és ő is bebújik mellém. A kérdésén egy pillanatig elgondolkozom, majd úgy érzem, tartozom neki a válasszal, így hát meg is kapja.
-De igen, hiszen veled nincs semmi bajom. Csak úgy érzem, hogy még nincs itt az idő. -mondom, miközben egy kicsit helyezkedve a vállára teszem a fejem, mintegy párnaként használva.
-Biztosan nem így képzelted az estéd. -sóhajtok egyet, miközben a szemem képtelen vagyok lecsukni, csak nézek a nagy sötétségbe, nincs kedvem aludni, bár ha a fiú elalszik, akkor lekászálódok majd a válláról, de addig nem igazán akar
ok.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 00:27

Ha tudnám mi megy most a fejében, biztos, hogy kijavítanám. Igaz a rövid meggyőzés után, hogy velem maradjon, majd a fürdés után, együtt fekszünk az ágyban. Már most tudom, hogy rosszul tettem fel a kérdésem, bár erre is kíváncsi voltam, de a mai éjszakán nem idáig akartam eljutni, bár annak is örültem volna.
- Értem. És az előjáték? Igazából annál tovább nem akartam menni, mert gondolom, hogy nem velem akarod elveszíteni. – Szívesen belenéznék a szemeibe, de sötét van, mindenesetre jó az, hogy a vállamra teszi a fejét, ha engedi, akkor megfogom a kezét és simogatni kezdem. Tisztában vagyok vele, hogy nem úgy akar átesni rajta, hogy nem ismeri a srácot, akivel épp összekeveredett.
- Hát nem, de nem dől össze a világ. – Jegyzem meg, majd a tv körvonalaira pillantok. Kedvem támadt filmet nézni, bár nem akarom Gisellet zavarni az alvásban. Egy picit mocorgok mellette, majd mikor kényelmesen elhelyezkedtem, akkor fordítom felé a fejemet.
- Mit szólnál, ha megnéznék egy filmet? Vagy inkább aludnál? – Próbálok a kedvében járni, hogy holnaptól ne kerüljön el azzal az indokkal, hogy csak ki akartam használni. Igazából azt sem tudom, hogy milyen ízlése van a filmek terén, de majd dűlőre jutunk, mert rengeteg filmem van. Szerencsére ilyenkor egész későn világosodik, így fel sem tűnik, hogy lassan már reggel lesz. Valahogy nem vagyok álmos, a buliban sokkal inkább elfogott az alhatnék, most hogy itt fekszek egyáltalán nem akarok aludni.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 00:41

Annyi gondolat kavarog hirtelen a fejemben,hogy azt sem tudom, melyiken gondolkozzam el kicsit jobban, csak kavarognak, én pedig ülök bambán, remélve, hogy egyszer kiszállnak a fejemből, hogy újra normálisan tudjak gondolkozni. A kérdésén nem lepődöm meg, de azért hirtelen nem tudom, mit is válaszoljak rá.
-Nem tudtam, hogy mit akarsz, meg mit nem, de azt hiszem, még örülnék, ha rajtam maradna a bugyim. -mosolyodom el, bár nem látja, de érezhetni, hiszen a fejemet a vállán pihentetem. A megjegyzésére nem mondok semmit, nem igazán tudom, mit is lehetne erre válaszolni, így inkább nem is mondok semmit, viszont a következő ötlete teljesen felvillanyoz.
-Szuper lenne, úgyis épp azon gondolkoztam, hogy egyáltalán nem vagyok álmos. -mondom mosolyogva, majd felcsüccsenek, hogy nyugodtan tudjon intézkedni.
-Na és mit nézünk? -érdeklődöm továbbra is lelkesen, hiszen mindig is szerettem a filmeket, és ha sikerül kiegyeznünk valami jó filmben, annak nagyon is örülnék.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 00:53

Fogalmam sincs, hogy mire gondoljak, mert egyszerűen Gisellen nem tudok kiigazodni. Már épp azt hiszem, hogy tudom, hogy mit akar és mi a következő lépése, mikor pont az ellenkezőjét csinálja. Kezdem feladni azt, hogy valaha is a kedvében járjak, mert annyira kiszámíthatatlan, hogy ezt lehetetlennek tartom. Sóhajtok egyet, és megforgatom a szemeimet, bár így este az utóbbit nem látja.
- Elhiheted, hogy nem akartalak megerőszakolni. Csak azt, hogy jó legyen neked. – Kicsit megrántom a vállaimat, csak úgy, hogy Giselle ne érezze túlságosan. Épp, hogy megemelem majd már nyugalmi állapotba is hagyom. Tényleg kiakartam elégíteni, hogy tudja eddig miből maradt ki, de az amit mondott valahogy megértem, meg nem is. Akartam, hogy egy kicsit az enyém legyen, birtokoljam, ahogy eddig az összes lánnyal tettem. Van valami kihívás benne és pont ezért aggaszt a visszautasítása.
- Velem akarod elveszíteni? – Egy utolsót kérdezek még, mert tudni szeretném, hogy van-e nála esélyem erre. Igaz, akkor sem dőlne össze a világ, hogyha már nem szüzen kerülnénk össze, de akkor mégis csak lenne benne valami, hogy nekem adta a szüzességét. Nagyon is izgat ez a téma, de fogalmam sincs, hogy miért, talán azért, mert eddig az összes lánnyal lefeküdtem, akik az ágyamban voltak, így nem kellett ilyenekre választ kapnom. Túlugorva ezen, már a filmezés a téma, mert nem tudok aludni és egy kicsit megnyugtat a tudat, hogy ő sem.
- Pedig már a buliban majdnem el akartál aludni. – Mosolygok, bár ebből nem láthat semmit, viszont a hangomból tudhatja, hogy vidám vagyok. Láttam a szemein, hogy nagyon is álmos, bár mintha már nem lenne az, mert úgy pattan ki az ágyból.
- Nem tudom. Milyen kategóriát szeretsz? – Teszem fel elsőként a kérdést, ami fontos a filmválasztás szempontjából. Felkapcsolom az éjjeli szekrényen lévő lámpámat, majd kimászok az ágyból és idehozom az egyik filmes ládámat. Ha ebben nem találunk semmi jót, akkor jöhet a következő adag, de szerintem egy is megfogja tenni, legalábbis nagyon remélem.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 01:06

Kicsit tanácstalannak érzem magam, azt hiszem, kellően összezavarodtam ahhoz, hogy legyen min rágódnom jövő héten és ne unatkozzak. A fiú reakciójára nem számítottam, hiszen én nem bántásnak szántam, de egyszerűen ez az igazság. Nem tudtam, meg akar-e majd állni, vagy úgy gondolja, rögtön le is fekszem vele. Mégis megint én érzem magam hülyén, így hát felemelem a fejem a válláról, majd megérintve az arcát egy csókot lehelek a szájára, hátha ezzel sikerül megértetnem vele, hogy kedvelem őt.
A következő kérdése aztán megint az a kategória, hogy 'fogalmam sincs, mit akarok, de mégis válaszolnom kell neked'.
-Nem gondolkoztam még ezen, de könnyen meglehet. -mosolyodom el, majd nyomok még egy puszit a szájára és visszateszem a fejem a mellkasára. Ám nem sokáig lustálkodhatok rajta, hiszen felveti a filmnézés ötletét, melyen rögtön fellelkesedek. A megjegyzésén elmosolyodom, jó megfigyelő, ezt meg kell hagyni.
-Igen, de amint láttam, te is kissé álmos voltál. -mondom továbbra is mosolyogva, hiszen a mosdóban volt egy pillanat, amikor éreztem, hogy most tényleg nagyon álmos, de aztán mostanra sikerült felébrednünk. Miért mindig akkor álmos az ember, amikor épp nem aludhat és mire odaér, hogy végre lehetne, kimegy az álom a szeméből?
-Hát semmiképp ne valami sírós filmet nézzünk. Inkább vígjáték vagy akció. Azokat jobban bírom. -válaszolom a kérdésére, bár ez nem teljesen igaz, de most tényleg nem lenne kedvem végignézni egy romantikus filmet és gondolom a fiú sem értékelni az ilyen terveimet.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 01:45

Tiszta kócos vagyok, így egy kicsit le is simítom a hajamat, hogy valahogy álljon, bár lehet, hogy így sötétben és az ágyban nem érdekel senkit, de engem zavar. Nem tudom, hogy mire készül, bár mikor megcsókol, akkor egyik kezemmel megfogom az arcát és folytatom a csókot. Szenvedélyesen csókolom, majd hagyom, hogy visszafeküdjön.
- Meglehet? Hát ez nem túl biztató. – Sóhajtok egyet, a puszit amit ad, az nem tereli el a figyelmemet, bár azt tudom, hogy eléggé felbátorodott, pedig úgy kellett noszogatni az elején. Azért még egy valamire kíváncsi vagyok, csak, hogy tisztában legyek mindennel.
- Mit érzel irántam? – Kérdezek rá őszintén és komolyan, mert nekem nagyon is fontos, hogy tudjam. Kíváncsi vagyok, hogy ez alatt a pár óra alatt mit gondol rólam, milyennek tart. Ezek után már egyből egy egészen más témánál tartunk, a filmeknél.
- Csak egy kicsit. – Mosolygok, mert valóban el tudtam volna aludni a mosdóban rajta. Szerencsére a friss levegő felébresztett, szerintem át is estem a holtponton. Mivel muszáj lesz valamit választani, ezért odaviszem az ágyba a dobozom, amiben van vagy 200 film.
- Nos, oké. Akkor válassz! – Elé tolom, mert nekem teljesen mindegy, hogy mit nézünk, én lehet, hogy nem is a filmmel leszek elfoglalva. Azért titkon figyelem, ahogy válogat, csak bízni tudok az ízlésében, hogy valami jót talál. Igaz én inkább valami horrort néztem volna, de a vígjátékkal sincs semmi bajom. Azon biztos, hogy nem fogunk elaludni a sok nevetés végett. Ha megvan a film, akkor berakom a lejátszóba és elindítom. Visszamászok az ágyba, de úgy, hogy Giselle mögé ülök és várom, hogy a mellkasomnak dőljön. Ha ezt megteszik, akkor átölelem hátulról, fejemet a fejének döntöm, bár nem bírom ki, hogy kezem csak úgy a hasánál legyen. Egyik kezemmel felcsúszok a melléhez és megfogva azt ott pihentetem. Így, hogy félig fekszünk, félig ülünk nagyon is kényelmes nekem, csak abban bízok, hogy Gisellenek is az.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 01:56

Fogalmam sincs, hány óra lehet, teljesen elvesztettem az időérzékem, mióta a fiúval vagyunk. Nem tudom, mikor jöttünk el a buliból, mióta lehetünk itt, de most nem is érdekel, élvezem a helyzetet, csak ne lenne ennyi megválaszolhatatlan kérdése.
-Ugyan, az én számból ez biztatónak számít. -mosolyodom el, és ezt hallhatja is a hangomban, hiszen vidáman cseng. Ám a következő kérdése hallatán, lehervad a mosoly az arcomról, és igenis komollyá változik.
-Nem tudom... kicsit össze vagyok még zavarodva, de kedvellek. -Válaszolok végül, bár nem tudom, mennyire kielégítő számára ez a válasz. De ha már itt tartunk, ez engem is érdekelne az ő részéről.
-És te mit érzel irántam? -Kérdezek vissza, hiszen jó lenne tisztában lenni a dologgal, nehogy esetleg hiú ábrándokat keltsek.
Lassan át is váltunk inkább a filmekre, így hát az ölembe ad egy doboz filmet, hogy válogassak. Egy ideig turkálok benne, majd megakad a szemem egy filmen, ki is veszem és a fiú kezébe nyomom.
-Ez jó lesz? -kérdem mosolyogva, majd látom, hogy feláll és beteszi a lejátszóba, majd elindítja. Megvárom, míg visszaér, majd egy gyors csókot lehelek az ajkaira, mielőtt elhelyezkedne, majd nekidőlök és engedem, hogy ott pihentesse a kezét, ahol akarja.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 02:20

Mit ne mondjak, nem volt túl meggyőző az, amit mondott, de akkor sem győz meg, mikor biztatni próbál. Elhúzom a számat, még az a szerencsém, hogy a sötétben nem lát és próbálok nem erre figyelni. Valahogy teljesen másra számítottam, ahogy eddig az összes kérdésemre adott válasznál. Próbálok rájönni a szavaiból és a hangjából, hogy mire utal, de egyszerűen tanácstalan vagyok. Szívem egyenletesen ver, de néha úgy érzem, hogy egy-egy ütemet kihagy.
- És előjátékot akarsz? – Próbálkozok tovább, ha már a szexig nem fogunk eljutni. Azért tudni szeretném, hogy a mai estére mi a célja velem, valóban aludni fogunk, vagy egy kis izgalom lehet ebben az éjszakában. Hangján hallom, hogy mindjárt komolyabb és kicsit feszültebb lett a kérdésem hallatán. Kíváncsi vagyok és ezért érdeklődök, bár megint nem igazán azt a választ kapom, amire gondoltam.
- Mennyire kedvelsz? És mit értesz ez alatt? – Csak úgy zúdítom rá a kérdéseket, mert egyszerűen kíváncsi vagyok és muszáj mindent tudnom. Igazából fogalmam sincs, hogy miért érdekelnek ezek a kérdések, talán tényleg csak az villanyoz fel, hogy még érintetlen. A visszakérdezésre kifújom a levegőt a tüdőmből.
- Én már elmondtam az elején. Nagyon tetszel és jó veled beszélgetni, meg a társaságodban lenni. – Elismétlem magam, hiszen ezt már egyszer mondtam a buliban, talán akkor nem egészen figyelt rám. még mindig ehhez tartom magam, ezért nem is változtatom meg a véleményem. Rettentően tetszik, de nem úgy, mint a többi lány. Ilyet Elainenél érzek, ami kezd kicsit megrémiszteni. A filmes ládát feltúrva már teszem is be a lejátszóba azt a filmet, amit Giselle kiválasztott. Igazából nem néztem a címét, de biztos, hogy jó lesz. Mikor bemászok az ágyba, viszonozom a csókot, majd befekszek mögé.
- Ezt miért kaptam? – Kérdezek rá a csókra, majd a kezemet a mellére helyezem. Kezd megint összezavarni ezzel, hogy most megint mindent enged. Mélyen magamba szívom a levegőt, majd a kezemet a póló alatt helyezem a mellére. Örömmel érzem, hogy nem akadályozza a kezemet a melltartó, bár amúgy is alábújtattam volna. A másik kezemmel a lány keze után kutatok majd ha meg lesz összefűzöm az ujjainkat.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 02:35

Kicsit megrémiszt a sok kérdésével. Kezdem úgy érezni magam, mintha valami tárgyaláson vagy kihallgatáson lennék. Nem igazán tudom mire vélni ezt a sok kérdést, hiszen oké, hogy kíváncsi, na de ennyire? Mindenesetre próbálok kielégítő válaszokat adni rá, de úgy tűnik nem sikerül. Mikor végre megválaszolok egy kérdést, újabbat tesz fel, egyszerűen hihetetlen. A következő kérdésére már szándékosan nem úgy válaszolok, ahogy elvárná.
-Majd meglátjuk, mi sül ki még ebből az éjszakából. -mosolyodom el, hiszen így konkrétan nem gondoltam rá, de az előbb jó volt, szóval akár még egy ismétlésben benne is lennék.
-Hogy mennyire? Ezt nehéz így megfogalmazni. Szeretek veled lenni, mint barátként, és akár egy kicsit többként is. -válaszolok a kérdésére, remélve, hogy ezzel végre letudom ezt a kérdésözönt, mert már belefáradtam a válaszolgatásokba. A válaszát hallva aztán egy mosoly terül el az arcomon, bár gondolni sem akarok rá, hány lánynak mondhatta ezt már előttem.
Mikor a kezembe nyomja a dobozt, nekiállok keresgélni, majd találok is egy jó filmet, így elindítja, majd mikor visszaér, egy csókkal fogadom.
-Mert olyan kedvem volt.. -felelem mosolyogva a kérdésére és most már láthatja is a mosolyom, hiszen a tévének hála kellemes félhomály lesz a szobában. Nekidöntöm a hátam a mellkasának, mire ő átkarol, de az egyik keze már indul is újra a mellemhez, de ezúttal nem akadályozom meg, engedem, hogy benyúljon a pólóm alá, miközben másik kezével megfogja az enyém. Kicsit hátrafordulok, majd ismét egy csókot lehelek az ajkára, miközben a szabad kezemmel ismét a hajába túrok, mert úgy tűnik kicsit igazított rajta, de itt az ideje újra összekócolni.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 15:35

Sok kérdésem van, bár látom rajta, hogy nehezére esik válaszolni, mindenesetre muszáj egy-két dologgal tisztában lennem. Viszont most egy nem várt választ kapok, mire még lélegezni is elfelejtek. Most tényleg nem erre számítottam, de ez csak jó nekem, így rövid időn belül széles mosoly jelenik meg az arcomon.
- Ahogy mondod. - Teljesen felvillanyozódtam ettől a kijelentéstől. Most már muszáj lesz annál a résznél tartanunk, mert különben bele fogok őrülni. Sok mindent tudni akarok, bár a mostanira nem kapok túl kielégítő választ, de úgy döntök abba hagyom a kérdezést. Én is elmondom azt, amit tudni szeretne, utána már be is rakom a filmet, hogy azt nézegessük. Már látom az arcát, ami nekem csak jó, bemászok mögé és hagyom, hogy megcsókoljon.
- Hmmm... Csak volt? - Titokzatosan elmosolyodok én is, majd kezemet a mellére helyezem, de sokáig nem tartom ott, mert megint csókolni kezd. Viszonozom, ki is húzom a kezemet, hogy kényelmesebb legyen és a hasára helyezem. Ahogy tovább csókolózunk, kezem végül a belső combján köt ki, de még nem indítom el semerre. Azt érzem, hogy a hajam megint kócos lesz, ahogy beletúr, de most egy cseppet sem érdekel, ráérek majd utána megigazítani.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 15:52

Most már azért egyáltalán nem bánnám, ha végre abbahagyná ezt a kérdezősködést, mert kezd kissé idegesítő lenni, na nem olyan értelemben, de azért kezdem magam tőle kényelmetlenül érezni, tényleg olyan, mintha egy kihallgatáson lennék, ahol minimum az első számú gyanúsított vagyok.
A válaszom hallatára, aztán érezni, hogy rögtön jobb kedve lett, és nekem is, hiszen végre abbahagyja a kérdezősködést, aminek már nagyon örülök,mert kezdtem borzasztóan unni őket. Miután kiválasztottam a filmet, felkel, hogy elindítsa, majd már vissza is jön és bemászik mögém, amit cseppet sem bánok, sőt egy csókkal üdvözlöm.
-Legyen még? -kérdezek vissza nevetve, majd a mosolya láttán nekem is mosolyra húzódik a szám. Ismét egy csókot lehelek az ajkaira, mire érzem, hogy a kezét kihúzza a pólómból és ismét a hasamra helyezi, bár nem tartja sokáig ott, hamar a combomon érzem már, de nem zavar, most úgy döntöttem, kicsit többet engedek neki, de azért nem mindent.
Csók közben beletúrok a hajába, majd a kezem elindul lefelé, végigsimítom az arcát, majd a nyakán át a mellkasához vándorol, azt kezdem simogatni, miközben továbbra is vadul csókolom, majd szépen lassan egyre lejjebb megy a kezem, mígnem eléri a hasát, amit úgy kezdek cirógatni, hogy azért ne legyen neki csikis.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 16:22

Úgy döntöttem, hogy most már nem kérdezősködök, mert még lesz elég időnk arra, hogy mindent meg tudjak. Viszont ehhez a döntéshez még az utolsó kérdésemre adott válasza is hozzá segített. Már most nagyon is izgatott vagyok, hogy talán többet enged és eljutunk valameddig az élvezeteknél. Én nagyon is akarom, így nem húzom sokáig az időt, talán a filmezés annyira unalmas lesz, hogy inkább egymással foglalkozunk, bár én már most vele foglalkoznék. Ahogy visszatérek hozzá és megkapom a csókomat, vigyorogva bólogatok.
- Igen. Még sok. – Vigyorgok, ahogy ő nevet. Még mindig nagyon szeretem azt, hogy vidám, sokkal jobban áll neki, mint a szomorú kép. Kezem hamarosan eléri a combját, ahogy folytatjuk a csókot. Egyre szenvedélyesebben csókolom, bár még mindig nem mozdítom a kezem. Igaz már szívesebben lenne máshol, de nem tudom, hogy mennyire akarja, mert igazából már semmit sem tudok, amit nem mond biztosra. Megbántani és erőszakoskodni sem szeretnék, ezért inkább hagyom, hogy keze a testemen barangoljon. A mellkasomat ért simogatásra, a másik kezemmel a gerince vonalán simítok fel-le. Ahogy megy lejjebb, szívem úgy kezd el gyorsabban dobogni. Kicsit azért csalódott vagyok, hogy megáll ott. Az egyre vadabb csókon viszont kezdek meglepődni, de azért ugyanígy viszonozom.
- Mehetsz lejjebb is. – Suttogom az ajkaiba, ahogy sikerül kis időre abbahagynom a csókot. Hangomban a vágyat hallhatja, ha nagyon jól figyel, mert én szeretném, ha lejjebb menne. Amint kinyögtem ezt a három szót, már újra csókolni kezdem vadul. Kezem ekkor indul feljebb a belső combján és arra kíváncsi vagyok, hogy enged-e és valóban az lesz, amit az előbb mondott, vagy nem.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 16:44

Végre abbahagyta a kérdezősködést, pont időben, mert több kérdésére már nem igazán válaszoltam volna. A válaszom hallatán érzem, hogy kicsit jobban ver a szíve, mint eddig, és ez ismét mosolyt csal az arcomra, te nem teszem neki szóvá, inkább csak magamban örülök, hogy így van, és nem csak egy tárgyként kezel.
-Csak ne legyél telhetetlen. -Mosolyodom el a válaszát hallva, de úgy érzem, fog még ma este eleget kapni, hogy ne legyen hiányérzete. Érzem, ahogy a keze megáll a combomnál, és ennek egy kicsit örülök is. Magam sem tudom, mit reagálnék rá, ha feljebb indulna, most már értem, miért mondják, hogy nehéz a nőkön kiigazodni, hiszen még én sem tudom, mit akarok, akkor azok a szerencsétlenek honnan a fenéből tudják? Közben elindul az én kezem is a mellkasához, mire ő a gerincemet kezdi el simítani. Nagyon jól esik, így belemosolygok a csókba, ami kezd egyre jobban elvadulni, miközben a kezem is megindul, majd a hasánál megállok, amit szóvá is tesz.
-Türelem. -mosolyodom el a három szó hallatán,hiszen nem vagyok én még olyan járatos ezekben a dolgokban, kicsit több idő kell, mint a többi lánynak, majd csak tovább barangol a kezem, fel-le a mellkasától egészen a hasáig, miközben érzem, hogy elindult a keze fölfelé a combomon, de ezúttal nem állítom le, most nagyon is jól esik, amit érezhet is a csókjaim
on.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   Hétf. Dec. 31 2012, 17:08

Hiába, amit mond egyszerűen az én vérmérsékletemet is feljebb tornázza. Gondolatban már rég eljutottam odáig, hogy levarázsolom a bugyiját, ő is megszabadít engem minden ruhámtól, és testünk összeforr. Finoman megrázom a fejem, amíg még sötét van és kutat a filmek közt, hogy ne lássa. Túl sokáig jutok el fejben, pedig tudom, hogy gyakorlatban még odáig sem fogok, hogy ott érinthessem, ahol szeretném. A felszólítása kicsit lelomboz, szeretek telhetetlen lenni olyan dolgokban, amit nem kapok meg egyhamar.
- De telhetetlennek lenni jó. – Jelentem ki én is mosolyogva, majd már a kezem máshol van, közel ahhoz a helyhez, amit most meg akarok érinteni és birtokba venni. Még egy kicsit „szoktatom”, hogy ott van a kezem, de hamarosan biztos, hogy felfedező útra fogok vele indulni. Közben addig, hagyom, hogy ő simogasson, nagyon is jól esik, hogy a mellkasomat és a hasamat is simogatja. Azért én sem hagyom ennyiben, a hátát simogatom, mire érzem, hogy belemosolyog a csókba. Nagyon is ismerem már az ilyen reakciókat. Türelmes nem leszek, így továbbra is reménykedek, hogy a keze előbb-utóbb a nagy simogatásban lejjebb megy. Az én kezem viszont nem bír tovább egy helyben maradni, elkezdem felfelé húzni a combján, majd a nadrág gumírozott részére húzom a kezem. Ujjaim az anyag alá kerülnek és ott simogatom még. Egyelőre nem megyek lejjebb, nem tudom, hogy egyáltalán ezt mennyire engedi, bár még sehol sincs a kezem.
- Most már akarod? – Kérdezem még mindig szinte belefulladva a csókjába, de tudni akarom, hogy zöld utat ad-e és mehet beljebb a kezem. Azért egy halvány remény hallható volt a hangomban, ami az igenleges választ akarja.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...   

Vissza az elejére Go down
 

David&Giselle buli folytatása, együtt alvás titkai...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» David Gandy
» Hök - Giselle&Zin
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-