Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 11:30 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Somewhere in the middle of the party - Giselle & David

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Pént. Dec. 28 2012, 13:23

Amint megvitattunk a témát, már a rajongó táboromról lesz szó, amit én sem értek, hogy miért vannak itt és miért vannak ennyien. Eddig csak egy-két lány jött oda hozzám, most meg már öten-hatan vannak. Teszik Giselle hozzáállása, így mosolygok rá és meg is csókolom, ami örömmel tölt el, hogy viszonozza. Nem a legjobb, de majd megtanulja.
- Most, hogy így mondod... Milyen sokan lettek. - Nézek a pult felé, most nagyon is sokan vannak, nem szoktak ennyien lenni, úgy tűnik nagyon is belemerültem a csókba. De legalább már a közönségem lelépett, amit más különben sajnálnék, de most nagyon is örülök ennek. Leülök az asztalhoz, hogy Giselle az ölembe tudjon ülni, majd folytatom a csókot. Kezem a combját simogatja és egy kicsit feljebb is megyek vele. Nem tehetek róla bennem van a tudat, hogy tovább is haladunk. Amint abbahagyja a csókot ránézek és hagyom, hogy helyezkedjen.
- Mit? - Pillantok rá, most nem nagyon értem, hogy mire céloz. Az, hogy hány lánnyal csókolóztam, azt nem tudnám megszámolni, ahogy azt sem, hogy mennyivel feküdtem le. Bár nem hiszem, hogy ennyi mindenre kíváncsi lenne, meg amúgy sem szoktam ezzel büszkélkedni. Egy pincér lány jön felénk, hogy leszedje az asztalokat.
- Biztos nem kérsz inni, most tudnánk rendelni. - A szemeibe tekintek és leszólítom a lányt. Azért én magamnak rendelek egy koktélt, de ha meggondolta magát Giselle, akkor neki is. A rendeléssel elmegy a lány, majd egy pár perc múlva meg is hozza a számlával együtt. Belenyúlok a zsebembe, hogy kivegyem a pénzt, ezért mocorgok is, majd amint fizettem, megint ketten maradunk.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Pént. Dec. 28 2012, 14:16

Már nem is érdekelnek a rajongó lányai, hadd bámuljanak csak, most van fontosabb dolgom is, mint velük foglalkozni és miattuk idegeskedni. Azért örömmel tölt el a tudat, hogy végre feladták és nem akarják már minden lépésünket figyelni, hiszen alapjáraton is szerencsétlen vagyok, ha meg bámulnak, akkor főleg, így hát nem hiányoznak.
Naigen a bárpulthoz viszont odagyűlt mindenki, vagy én nem tudom mi történt, de akkora a tolakodás, hogy a fenének van kedve most odamenni, majd elütjük az időd valahogy a fiúval. Leülünk egy szabad asztalhoz, pontosabban David leül, én pedig az ölébe, majd onnan folytatjuk, ahol ez előbb abbahagytuk. A keze lassan vándorol végig a combomon, ám mikor felfelé indulna, finoman megfogom, és visszateszem a combomra, nem érzem még helyénvalónak a dolgot. Kényelmesen elhelyezkedek az ölében, miközben egy kérdést intézek hozzá, bár elég bután hangzott, így mikor visszakérdez, úgy döntök, nem firtatom a dolgot.
-Áhh, semmi. -Mondom és egy puszit nyomok a szájára, ezzel is arra bírva, hogy ő is felejtse el a kérdést. Egy pincérlány jön felén, gondolom azért, hogy leszedje az asztalokon lévő üres poharakat, így kapva az alkalmon, Dave rendel is.
-Najó, akkor egy koktélt, ahogy megdumáltuk. -mosolyodom el, majd figyelem, ahogy leadja a rendelést. Nem is telik el sok idő, már hozza is a lány a koktélokat, leteszi őket az asztalra, majd miután David fizetett újra magunkra maradunk. Megfordulok, hogy elvegyem a két koktélt az asztalokról, ám miközben odaadnám az egyiket a fiúnak, egy elhaladó ember meglöki a karomat, így az egyik pohár tartalma a ruhánkon landol, nekem a hasamnál lesz rajta egy kisebb folt, a fiúnak viszont sajnos az elég nagy folt éktelenkedik az ingén.
-Jajj, ezer bocsánat. Nem direkt volt. Tudtam, hogy valamit el fogok bénázni ma is, mint minden nap. Annyira ügyetlen vagyok, ne haragudj. -hadarom el bocsánatkérésem idegesen, miközben inkább visszateszem a poharakat az asztalra, hiszen az egyik még tele van, már csak az hiányzik, hogy azt is kiönts
em.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Pént. Dec. 28 2012, 21:42

Elég hosszan csókolózunk, ahogy a széken ülünk. Kezd egyre jobban belejönni és ráérezni a dologra. Remek mester vagyok el kell ismerni. Szívesen vállon veregetném magam, hogyha nem lennék épp elfoglalva. Ahogy feljebb tolom a kezem a combján, érzem, hogy leállít és visszarakja a kezem oda, ahol volt. Sóhajtok egyet, ahogy helyezkedik, de a kérdését nem értem, így visszakérdezek. Tudtam, hogy a lányok gonoszak, de engem akkor is érdekel, hogy mit akart ezzel kihozni. Hiába ad puszit az ajkaimra, egyszerűen érdekel.
- De mit akartál kérdezni? Most már érdekel. - Mosolygok rá, mert akkor is tudni szeretném, kíváncsi vagyok. Most már nem tudja elterelni róla a figyelmem addig, amíg nem mondja el az igazságot. Kezem a combján pihen, közben hüvelykujjammal simogatom, amíg fel nem bukkan a közelünkben a pincér lány. Le is adom a rendelésünket, majd mikor visszatér az italokkal és a számlával ki is fizetem neki.
- Rég ittam már koktélt. - Nézek rájuk, majd már épp elvenném, mikor Giselle megelőz és szépen az ingemre is borítja a felét. Magamba szívom a levegőt, mert nem kicsit hideg. Ráadásul eléggé nagy foltban olyan lett az ingem.
- Nem haragszok, de most mehetünk is ki a mosdóba. - Nézek fel az ingemről rá, mert az biztos, hogy ezt most be kell áztatni, hogy ne maradjon foltos és a wc-ben van kézszárító, ott meg lehetne szárítani. Belekortyolok a másik koktélba, majd mocorogni kezdek, hogy álljon fel és ha ezzel megvan, akkor megfogom a szabad kezemmel a kezét és elkezdem a női mosdóba behúzni.
- Nem nagyon értek ezekhez a mosásokhoz. - Amint már bent vagyunk kettesben, felé fordulok. A kezébe adom a koktélt, hogy igyon belőle ha akar, majd elkezdem kigombolni az ingemet. Lekapva magamról berakom a mosdókagylóba, majd ráengedem a vizet.
- Ezzel a szappannal ki jön? - Fordítom felé a fejemet, ahogy az ottani folyékony szappant nyomatom rá. Nem nagyon érdekel, hogy fél pucér vagyok, engem nem zavar, elvégre a strandon is így járkálok. Igaz, hogy a farmeromból, akkor nem látszik ki a boxerem gumírozott része, de annyi baj legyen. Közben pár lány be is jön, akik megnéznek engem, látom a tükörből, majd tovább súrolom az ingem, ahogy ők eltűnnek az egyik fülkében.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Pént. Dec. 28 2012, 21:58

Szépen lassan kezdek belejönni ebbe a csokolózósdiba, legalábbis én úgy érzem, és asszem a fiúnak sincs sok kifogása ellene, hiszen akkor már szóvá tette volna. Amikor aztán visszakérdez a kérdésemre, igyekszem eltusolni a dolgot, de úgy tűnik, nem sikerült elsőre, na majd most.
-Ne kíváncsiskodj, mert hamar megöregszel... és nem akarok egy vénember ölében ücsörögni. -Nevetek fel a gondolaton, bár elég képletes a dolog, azért mégis mosolyt csal az arcomra. Szerencsére jön a pincérlány, ezzel elterelődnek David gondolatai és remélhetőleg most már tényleg nem kíváncsiskodik ilyen hülyeségeken. De úgy tűnik ez nem az én napom, hiszen amint megérkezik a koktél, sikerül is ráborítanom a felét a fiú ingére. Nah ennyire béna már tényleg nem lehetek.
-Ööö, jó. Hát akkor indulás. -Pattanok fel az öléből, majd megvárom, míg ő is felkászálódik, és a kezébe kapaszkodva követem őt a mosdókhoz. Gondolom ő megy a férfibe, én addig türelmesen megvárom, vagy talán egy kis smink igazítás rám férne. De kár is ezen agyalnom, hiszen egyenesen a női mosdóba megyünk. Nah ez nekem sok, de mielőtt bármit is szólhatnék, kezembe nyomja a koktélt és nekiáll levenni az inget. Meg kell hagyni, egész jó felsőteste van, de akkor is, ide bárki bejöhet, és már jönnek is. Na tessék, csak ez hiányzott.. most mégis mit gondolhatnak rólam?
-Őszintén szólva, én sem értek annyira a mosáshoz. -Mondom, miközben belekortyolok a koktélba. De amint látom azért kezdi megoldani a helyzetet.
-Gondolom kihozza. Ha nem, akkor sincs más, amivel próbálhatnád, kénytelen vagy ezzel beérni. -mosolyodom el, majd nekidőlök a falnak és onnan figyelem mit bénázik Dav
id.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Pént. Dec. 28 2012, 23:01

Hiába az igyekezetem, nem fogom megtudni, hogy mit is akart a kérdésével, csak megforgatom a szemeimet, majd valami egészen más dolog jut az eszembe. Muszáj az én önbizalmamat is szinten tartanom, így kajánul elvigyorodok.
- Csak nem tetszik az a fiatal srác, akinek az ölében ülsz? - Nézek rá gonoszan és kíváncsi vagyok, hogy mennyire jön megint zavarba, vagy épp mennyire mond igazat. Mélyen a szemeibe nézek, ahogy eddig az összes lánynak, hogy elcsábítsam a nézésemmel. Tudom, hogy még tapasztalatlan, így könnyebb eredményt várok nála, mint bárkinél. Viszont arra nem számítok, hogy az ölembe önti a koktélt, így kénytelen vagyok véget vetni ennek a csókolózásnak, és kimosni az ingem minél előbb, mert ez az egyik kedvencem. Ahogy kiszáll az ölemből, felállok és egyenesen a női mosdóba megyek. Engem egy cseppet sem zavar, már voltam itt egy párszor, meg a lányok is ismernek, szóval annyira nem gáz. Elhúzom a számat, hogy Giselle nem igazán tud segíteni, de aztán rájövök valamire. Már épp mondanám az ötletem mikor két lány bejön. Végül is nem velük foglalkozok Giselle felé fordulok, hogy a szemeibe nézzek és elkezdem törölgetni a kezemet.
- Akkor most ezt átadom neked. - Vigyorgok, majd kiveszem a kezéből a koktélt és beleiszok. Ha odamegy, hogy folytassa a súrolást, akkor a háta mögé lépek és hátulról magamhoz ölelem. Kezeim a hasánál érnek össze, bár néha az egyikkel elengedem, hogy igyak.
- Nem kérsz? - Kérdezem meg, majd felé tartom a poharat, ha már a másik kárba veszett, akkor ezt az egyet megosztom vele. Mivel valóban nem tudok mit csinálni csak reménykedni, hogy a szappan kihozza, így figyelem, ahogy Giselle ténykedik, már ha segít nekem.
- Hát azért remélem, hogy kihozza, ez a kedvenc ingem. - Sóhajtok egyet szomorúan, valóban bánnám, ha benne maradna a folt, mert nagyon megszerettem ezt az inget és nagyon sokak szerint jól áll nekem. Egy puszit nyomok a nyakára, majd még egyet. Finoman beleharapok, egyik kezem lejjebb csúszik a szoknya végére, hogy utána feljebb tudjak vele menni.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Pént. Dec. 28 2012, 23:19

Remélhetőleg lassan feladja, és nem faggatózik tovább a véletlenül kiejtett kérdésemen, hanem elfelejti és inkább velem foglalkozik, nem azzal a buta kérdéssel. Szerencsére így is történik, ám nem sokáig tart az örömöm, ismét egy pirulásgyanús kérdést intéz hozzám. Na erre mit mondjak? Összeszedem minden magabiztosságom és lazán visszakérdezek.
-Szerinted miért ülök az ölében még most is? -Kérdem egy kislányos mosollyal a szám sarkában igyekszem állni a tekintetét, ám a koktélos incidensemnek hála fel kell hagynia eme tevékenységével és nagy meglepetésemre a női mosdó felé vesszük az irányt, hogy kimossuk az ingét. Meg kell mondani, nagyon cuki, ahogy próbálkozik a mosással, én addig kényelmesen támasztom a falat és figyelek egészen addig, amíg elő nem áll az ötlettel,hogy innentől folytassam én.
-Az én ingem? Felőlem így is maradhatsz. -mosolyodom el, de aztán eszembe jut, hogy végül is én öntöttem le, így csak odavonszolom magam és a kezébe nyomom a koktélt és nekiállok dörzsölgetni az inget.
-Igazából már rossz volt nézni, mit bénázol. -Jegyzem meg nevetve, miközben ő átkarol. Közben úgy tűnik a lányok is végeztek, kijönnek a fülkéből. Gyorsan abbahagyom a mosást, és kortyolok egyet a koktélból, miközben a fiú elhalmoz puszikkal, de már megint útra kelt a keze, így ha leér a szoknyám aljához,finoman elhúzom a lábam a kezétől. Miután eltávoztak a hölgyemények folytatom a ténykedésem.
-Szóval kedvenc ing. Jól is áll.- Mosolyodom el, miközben jobban megnyitom a csapot, hogy kiöblítssem, de megint sikerül bénáznom egy kicsit, így szépen lefröcskölöm magam.
-Remek, most már én is tiszta víz vagyok. -Nézek végig a ruhámon, melyen egy szép nagy vízfolt éktelenkedik. Még szerencse,hogy csak víz és az egyszer megszárad.
-Tessék, remélem kijött. -nyújtom át a fiúnak a vizes inget, innentől már csinálja ő, mindkettőnknek van egy-egy vizes ruhadarabja, amit szárítgathat, azzal a különbséggel, hogy én mégsem kaphatom le a ruhámat,hogy betegyem a szárító a
lá.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 00:03

Most fontosabb dolgot szeretnék kideríteni, amire kíváncsi vagyok, így felhagyom az eredeti kérdés lényegének felkutatását. Egy kérdést intézek felé, elég szépen megfogalmazva, legalábbis hozzám képest. A visszakérdezése titokzatos mosolyt varázsol az arcomra. Egyszerűen valami hasonlóra vártam.
- Mert belé zúgtál, mit tudom én. - Rántom meg a vállaimat, azért felvetve ezt az ötletet is, csak poénkodva, de azért elég komolyan hangzik tőlem. Azért kíváncsi vagyok, hogy erre mit lép, bár tudom, hogy nem fogja bevallani, meg nem rég ismertük meg egymást, szerintem még nem alakulhat ki szerelem, bár még nem voltam szerelmes, így fogalmam sincs mi a rendje, módja. Amint az ingemet leönti, már a wc-ben is vagyunk, hogy kimossam, bár nekem nem fekszik, így átadom Gisellenek. Már épp visszaszólnék, hogy ő öntötte le, így vegye ki a részét belőle, de szerencsére már megy és mossa. Addig én átkarolom, de egyáltalán nem tetszik az, amit mond.
- Nem bénáztam. - Morgok, majd puszilgatni kezdem a nyakát és lejjebb vándorol a kezem. Ahogy elhúzza a lábát, sóhajtok egyet, a két lány pedig nevetni kezd.
- Davidke, rossz lánnyal kezdtél! - Mondja az egyik, akivel már volt dolgom, majd nevetve kivonulnak. Utálom, hogyha becéznek, de van jobb dolgom is, így ezt elengedtem a fülem mellett.
- Köszi. - Kicsit lehangolódtam ez miatt a beszólás miatt. Nem is értem, hogy miért próbálkozok ennyire Gisellenél. Csak egyszerűen izgat az érintetlensége és nem bírok magammal. Ahogy lefröcsköli magát, úgy a karom is kap egy keveset belőle. Elengedem, majd megint elkezdem letörölni.
- Le is veheted, engem nem zavar. - Vigyorgok rá, kezd visszajönni a kedvem, majd a felém nyújtott inget elveszem és egyből visszarakom a csapba, majd közelebb lépek hozzá és magamhoz húzom. Csókra hajolok közelebb hozzá, de pár milliméterre tőle megállok, ha megakar csókolni, akkor mosolyogva elhúzom a fejemet, ezzel játszva. Majd végül megcsókolom, egyik kezemet a fenekére csúsztatom és úgy vonom magamhoz közelebb. Ezzel gyakorlatilag meg is köszönöm neki, hogy kimosta az ingem.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 00:20

Nah tessék, már megint egy olyan kérdés, amivel zavarba tud hozni. De ezúttal igyekszem minden képességemet összeszedve lazán válaszolni neki, és úgy tűnik sikerült is, így hát egy elégedett mosoly terül el az arcomon. A következő megjegyzését szinte elengedem a fülem mellett, csupán egy apróbb szemforgatás jelzi, hogy azért hallottam.
Nemsokára aztán már a mosdóban is találjuk magunkat David leöntött ingével, melyet lelkesen próbál kimosni, de végül rám hárul a feladat, mégis csak én tehetek az egészről, na meg az az idióta, aki meglökött, bár fogalmam sincs, ki lehetett az, nem emlékszem az arcára.
-Najó, egy fiúhoz képest elfogadható volt. -kacsintok a fiúra, így próbálom felvidítani, bár gondolom van aminek jobban örülne, de pillanatnyilag be kell érnie ezzel, hiszen nagy munkába kezdek, nem igazán vagyok gyakorlott a mosásban, így megpróbálok koncentrálni, már amennyire a fiú engedi. Amikor kijönnek a lányok, egy pillanatra abbahagyom a mosást, de a lányok megjegyzésén kissé elszontyolódok. Talán tényleg igazuk van, nem vagyok Davidhez való, hiszen ő már egy csomó csajjal volt és amint látom, szinte bárkit megkaphat. Nem is értem, miért van még mindig velem, a béna szűzcsajjal, mikor odakint ott várnak rá a bulik királynői. Miközben ezen gondolkozom, megnyitom a csapot, de kissé túlzottan, így tiszta víz lesz a ruhám eleje. Az inget a fiú kezébe nyomom, majd végignézek magamon. Szerencsére annyira nem látszik, de azért amíg meg nem száradok, én innen nem megyek sehová.
-Ó, azt rögtön gondoltam, de nem gáz, mindjárt megszárad. -mosolyodom el, majd mikor szabaddá teszi a kezeit, engedem, hogy magához húzzon, és már hajol is közelebb egy újabb csókra, de mikor épp megcsókolnám, mosolyogva elhúzza a fejét. Kissé durcás arcot vágva nézek rá, de nem bírom sokáig, hiszen végül csak megcsókol, így próbálja megköszönni az ingmosá
st.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 00:50

Azért jobban örültem volna, hogyha válaszol, de azzal, hogy hallgat, csak beigazolódik a feltevésem. Sejtelmesen elmosolyodok, majd már a wc-ben szórakozok az ingemmel, hogy kijöjjön belőle a folt. Vagy legalábbis valamennyire eltűnjön. Azért kicsit megsért azzal, amit mond, de a javított verzió már mindjárt jobban hangzik.
- Csak ennyi? - Lepődök meg, nekem ez édes kevés, örülök, hogy valamennyire kijött a folt. Igazából Nobel díjra várok, hogy mikor kapom meg, amiért ilyen sok időt töltöttem a mosással. Azért mégis csak jobb ez női kezekben, így átadom neki. A lányok megjegyzéseire csak morgok egyet, mindenki tudja, hogy a becézést nem bírom, ha valakinek megengedem az nagyon különlegesnek érezheti magát. Belenézek a tükörbe és látom, hogy Gisellenél nincs rendben. Összeráncolom a homlokomat, majd egy puszit nyomok az arcára.
- Mi a baj? - Észrevettem ám, hogy valami nincs rendben és tudni akarom. Talán a lányok megjegyzése miatt lett egy kicsit szomorú, de nem kell velük foglalkozni, csak féltékenyek. Persze ezt nem tudom elmagyarázni Gisellenek, mert nem úgy néz ki, mint akit nagyon érdekel. Azért szeretném, ha jobb kedve lenne, de arra nem számítottam, hogy lefröcsköli magát.
- Bemehetsz akkor az egyik fülkébe, amíg meg nem szárítom. - Megforgatom a szemeimet, mert ha csak ez a gondja, akkor felőlem elbújhat, amíg meg nem szárad, de így meg fog fázni, akár csak én, hiába van itt bent ilyen meleg. Azért egy csókot adnék az ajkaira, de előbb elhúzom a fejem. Látva a durcás arcát, azért mégis csak megadom neki, amit szeretne, majd megfogom az ingem és beállok a kézszárító alá, majd elkezdem szárítani. Elég hosszadalmas procedúra lesz, de nem baj, legalább megszárad.
- Gyere ide! - Szólok neki, hogyha még nem jött oda hozzám, majd ha odajön, akkor egyik kezemmel átkarolom a derekát és közel húzom magamhoz, hogy egy csókot adjak neki, míg másik kezemmel szárítom az ingem. Néha azért megnyomom a gombot, mikor leáll.
- Miért is voltál durcás, mikor az előbb nem csókoltalak meg egyből? - Vonom fel kérdőn az egyik szemöldökömet, mert tudni szeretném, bár van egy olyan érzésem, hogy nem fogja nekem elárulni.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 01:08

Nem vagyok szerelmes a fiúba. Vagyis azt hiszem. A fene tudja, hiszen még sosem voltam szerelmes, így hát azt sem tudom, mi számít annak, de abban biztos vagyok, hogy egy találkozás kevés hozzá, legalábbis nekem, bár meg kell hagyni, tetszeni igenis tetszik, de ezt neki nem fogom bevallani.
-Telhetetlen. -mosolyodom el a fiú reakcióján, hiszen épp próbálnám megdicsérni a képességeihez méltón, de ez neki nem elég, természetes, hogy azt várja el, hogy fényezzék.
A lányok beszólása aztán kicsit elkedvetlenít, mely valószínűleg nagyon is látszik rajtam, hiszen még a fiú is észrevette.
-Áhh, csak elgondolkoztam, hogy lehet, tényleg a lányoknak van igaza. Nem vagyok én hozzád való. Nem is értem miért vagy még mindig velem. -kár lenne titkolni mi bánt, hiszen úgyis kiszedné belőlem, így talán túllép rajta, hogy egy hisztis liba vagyok. Az ötlete aztán ismét felvidít, hiszen jót nevetek rajta.
-Nem bízom én benned. Még a végén kárt tennél benne vagy egyszerűen csak eltüntetnéd. -mondom még mindig nevetve, bár az tény, hogy kezdek kicsit fázni, ebben a vizes ruhában, de kényelmesen nekitámaszkodok a falnak, amíg a fiú odavonul a kézszárítóhoz és szárítani kezdi az inget.
De nem kell kétszer kérnie, hogy menjek oda, hiszen már épp azon gondolkoztam , hogy oda kéne menni, így hát újra megtalálom az egyensúlyt a magas sarkaimon, majd odatipegek hozzá, és átkarolva a nyakát hagyom, hogy megcsókoljon, miközben lazán beletúrok a hajába.
A következő kérdése hallatán, a karjaimat megpihentetem a nyaka körül, miközben komoly arcot vágva adom meg neki a választ.
-Azt nem mondom meg. -hamiskás mosolyra húzódik a szám, majd kíváncsian várom a fiú reakcióját, akivel valószínűleg sikerült előtt elhitetni, hogy tényleg választ kap a kérdésére.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 01:33

Megforgatom a szemeimet, mert ha ismerne, akkor valóban fényezne, hogy eddig bírtam a sikálást. Eddig soha sem csináltam még ilyet, általában félbe hagyom, vagy valakit ráveszek, hogy csinálja meg helyettem. Nem nekem valók ezek a munkák, nem vagyok ennyire házias. Nem is mondok neki semmit, csak egy puszit lehelek a nyakára. Azt viszont egyből látom, hogy elmegy a kedve, amint a lányok nevetgélve kimennek. Kicsit meglep, hogy egyből elmondja mi a gondja, de az jobban, amit mond.
- Mert jó a társaságod. - Nézek rá, egyáltalán nem érzem úgy, hogy rossz lenne vele, sőt kifejezetten tetszik a vele való beszélgetés. Most nagyon is erre vágyok, nem pedig más üres fejű lányra, mint amilyenek az előzőek is voltak. Egyszerűen más most a kedvem és ebbe Giselle nagyon is belefér. Igazából örülök neki, hogy eddig még nem hagyott faképnél, pedig megtehette volna.
- Kinéznél belőlem ilyet? - Lepődök meg nem is kicsit. Ez most nagyon is szíven ütött, mert én csak segíteni és jót akartam, de ilyet feltételezni rólam... Azért most elhúzom a számat, mert eléggé rosszul esett. Felkapva az ingem, oda is megyek a szárítóhoz, hogy elkezdjem megszárítani. Azért odahívom magamhoz, majd megcsókolom. Nagyon is tetszik, hogy a hajamba túr, szeretem, ha egy lány ezt csinálja velem. Bele is mosolygok a csókba, ezzel is jelezve, hogy tetszik, amit csinál. Amint elválnak az ajkaink, felteszek egy kérdést. Gondoltam, hogy nem mondja meg egyből a választ.
- Miért nem? - Felvonom az egyik szemöldökömet, majd tovább szárítom az ingem. Már a negyede megszáradt, így fordítok az ingen, hogy a vizes részét érje a meleg levegő. Azért a kezemet továbbra is a derekán tartom, de nem sokáig, mert jobban vonzza a kezemet a feneke, így oda le is csúszik, megfogva azt. A szemeibe nézek, hogy meggyőzzem arról, hogy elakarja nekem mondani.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 01:47

A szemforgatásából ítélve tényleg nagyon ügyesnek érzi magát, így hát megeresztek felé egy biztató mosolyt, de azt azért ne várja el, hogy az egekig magasztaljam eme tettéért.
A vigasztalása hallatán aztán eleresztek egy mosolyt felé, de még mindig nem az igazi, ezzel sem tudott teljesen megvigasztalni. Azért hogy értékeljem az igyekezetét egy nagy ölelést kap tőlem most, amíg még száraz is a ruhám, de már nem sokáig, hiszen sikeresen összevizezem a fél elejét, mire a fiú kedvesen fel is ajánlja, hogy megszárítja nekem. Látni rajta, hogy kissé szíven ütötte a válaszom, így hát odalépek hozzá, és az arcát megsimítva egy békítő csókot lehelek az ajkára, már ha engedi, ha nem, akkor pedig fortyogjon csak ott magában.
-Ne haragudj, nagyon kedves volt tőled. -mosolyodom el, miközben odalépek hozzá és miközben szárítja az ingét, addig is hasznosan töltjük az időt, hiszen ki tudja, mennyi az idő, de szerintem a buli felén már túl vagyunk minimum.
-Najó, ha ennyire akarod, hogy elmondjam. -adom meg magam végül, hiszen úgysem hagyna vele békén, amíg meg nem mondom, miért voltam durcás.- Kiskoromtól kezdve mindenki a tenyerén hordozott, legalább is a családban, így hát megszoktam,hogy mindig megkapom, amit csak szeretnék. -mesélem nevetve, bár nem éppen ez volt az indok, vagyis részben ez, de neki be kell érnie ennyivel. Én viszont körbenézek, hátha szerencsém van, és igen. Találok egy radiátort, pont a kézszárító mellett, így hát kibújva a fiú karjai közül a radiátorhoz megyek, mert már eléggé fázom, majd megfogom a fiú kezét és egy mozdulattal magamhoz húzom. Innen ugyanúgy eléri a szárítót, de itt legalább nem fázom.. annyi
ra.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 02:08

A mosolyt elnyugtázom, igen is fényezze az egómat, hiszen muszáj szinten tartani, na meg most igazán hosszú ideig csináltam egy valamit, ami már önmagában is dicséretes. Vigasztalni próbálom, de úgy tűnik, hogy még nem igazán sikerült, mert ugyanúgy látom az arcán a szomorúságot, hiába mosolyog. Egy puszit nyomok az arcára, hátha ettől jobb kedve lesz. Az ölelést viszonozom, bár nem sokáig tart, mert már fordul is vissza, bár én hátulról is ugyanúgy tudom ölelni.
- De ne vegye el ilyen a kedved. Ők csak féltékenyek voltak, hogy veled foglalkozok. Nem kell rájuk hallgatni. - Hosszasabban kifejtem a vigasztalós szövegemet, mert tényleg nem szeretném, ha ez miatt az egész estéje szomorkodással telne, hiszen még mindig itt vagyok vele, pedig simán választhattam volna másik lányt, de nem tettem. A ruháját is szívesen megszárítom, már kezdek profi lenni benne, de helyette csak egy rosszindulatú megjegyzést mond nekem, ami most valóban rosszul esett. Eddig is tök normális voltam vele, legalábbis én így éreztem és ezt kapom cserébe. A csókot viszonozom, bár még mindig duzzogok.
- Tudom, de mégsem volt elég jó neked. - Sóhajtok egyet szomorúan, mert én tényleg csak azt akartam, hogy ne fázzon meg ennyitől. Meg sem fordult a fejemben, hogy nem adom vissza a ruháját, maximum rajta legeltettem volna a szemem, hogyha nem megy be az egyik fülkébe addig.
- Tehát a csókot szeretnéd? - Titokzatosan nézek rá és el is mosolyodok, mert ezzel nekem nagyon is sokat mondott. Tudom, hogy tetszek neki, hiszen már elmondta egyszer egy burkolt kérdésében, most meg továbbra is csak erősíti bennem ezt a tényt. Szárítom az ingemet, majd hagyom, hogy ellépjen tőlem, de azért szemmel tartom. Ahogy megfogja a kezem és közelebb húz magához, odalépek a lábai közé és egy puszit lehelek az ajkaira, majd még egyet végül érzékien megcsókolom. Már félig megszáradt az ingem, így újból fordítok rajta, már nem sok kell, hogy kész legyen. Addig is az ingemet figyelem, miközben még mindig Giselle lábai közt állok. Amint kész vagyok a szárítással a lányra nézek.
- Kapd le a ruhád, odaadom addig az ingem. De így megfogsz fázni és azt nem akarom. - Mondom el neki a kész érveimet, hogy miért is lenne jó neki most, elvégre kettesben vagyunk, senki se látna meg minket. Én még mindig csak jót akarok, de ha most nem adja ide a ruháját, akkor biztos, hogy többet nem fogom ezt neki felajánlani.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 02:22

Kedves tőle, ahogy vigasztalni akar, és egész jól is csinálja, hiszen már javul is a kedvem, bár még nem az igazi, de azért már elfogadható, így hát felszökik egy őszinte mosoly az arcomra.
-Igazad van. Lehet,hogy ők is a bámulós csajok közül vannak. -nevetek fel a gondolatra, mely kicsúszott a számon, de elég hülyén hangzik, ennek ellenére miért is ne lehetne igaz.
Lassan sikerül egy kis bűntudatot kicsikarnia belőlem, bár nem akartam megbántani, valahogy mégis sikerült, és nem is kicsit,most tényleg jól elcsesztem, csak gratulálhatok magamnak.
-Naa, elég jó volt, csak ne duzzogj végree. -kérlelem kedvesen, miközben ismét végigsimítom az arcát, akárcsak egy kisgyereknek, akinek elveszett a játékautója.
-Már kaptam helyette másikat. -kacsintok a fiúra. Furcsa, de úgy érzem, mellette más vagyok, talán ez lennék én, mellette lennék önmagam? nem tudom, de azt hiszem jobban tetszik, mint az ügyetlen csúnyalány. Átvándorolok a radiátorhoz és felcsüccsenek rá, hátha így átmelegszem, miközben a fiú beáll a lábaim közé és ismét egy érzéki csókot lehel az ajkaimra. Közben azért a ruhát is szemmel tartja,majd mikor megszáradt, felajánlja, és ezúttal nem is utasítom vissza.
-Okés, akkor és most megyek és átöltözöm. -mosolyodom el, majd kikapom a kezéből az inget és bemegyek a legközelebbi fülkébe, hogy átöltözzek. A francba. Sikeresen becsíptem az anyagot a cipzár mellett, így most nem bírom lehúzni. Kinyitom a fülke ajtaját és a fiúhoz lépek.
-Megtennéd, hogy lehúzod a cipzárt? Azt hiszem beakadt.-kérem meg, miközben felfogom a hajamat, hogy lásson is valamit az egészből, hiszen egy fiúnak még így is kihívás lesz lehúzni az apró cipzá
rt.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 02:48

Azt azért mégsem mondhatom, hogy aki beszólt, azzal már voltam. Inkább csak mosolyogva bólogatok és ráhagyom az egészet. Elvégre nem kell, hogy mindent tudjon. Ahogy ő sem szokott elmondani dolgokat, most én sem teszem. Próbálok a kedvében járni, de elég nehéz úgy, hogy nem akarja elfogadni a segítségemet. Sóhajtok is egyet, mert szíven ütött és ezt ki is mutatom neki. Az arcsimítástól egy kicsit jobb lesz. A csókra meg nagyon büszke, amire elmosolyodok.
- Ilyen rendes voltam? - Öltöm ki rá a nyelvemet, bár csak viccelek, mert kezdem élvezni vele a csókolózást. Egészen megváltozott, legalábbis nekem ez tűnt fel. Kezd feloldódni, pedig nem is ittunk olyan sokat. Azt hiszem jó hatással vagyok a lányokra. Viszont ahogy leül a radiátorra, beállok a lába közé, de azért továbbra is szárítom az ingem. Hogy ne unatkozzon Giselle egy csókot lehelek az ajkaira, de aztán már szinte leparancsolom róla a ruhát, hogy megszárítsam. Ahogy kitépi a kezemből az inget, elkapom hátulról és magamhoz húzom.
- Szexi lehetsz az ingemben. - Suttogom a fülébe, majd megharapom finoman a fülcimpáját, végül kezem megint lejjebb tér a szoknya szélére, hogy feljebb húzzam a kezem, de mindjárt gondolom, hogy nem fogja hagyni és itt hagy. Egészen addig, amíg vissza nem tér hozzám, hogy vetkőztessem le.
- A levetkőztetésben jó vagyok! - Vigyorgok, majd megkeresem a cipzárat és egy kisebb viaskodás után, hogy ne szakítsam el az anyagot, lehúzom. Mielőtt elengedném, hogy bemenjen a fülkébe megint magamhoz húzom, de most pofátlan is leszek, mert a vállai felett benézek a ruha alá, hogyha engedi, mert közben az egyik kezemmel kezdem lehúzni előlről a dekoltázs részét, hogy beláthassak.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 03:03

Kedves tőle, hogy megvigasztalt, pedig nem kértem rá és mégis. Ráadásul olyan aranyosan csinálta, hogy nem lehet szomorkodni mellette.
A nyelvkiöltésére aztán ismét elmosolyodok, de a kérdését ezúttal figyelmen kívül hagyom, úgy érzem, már túltárgyaltuk a dolgot. Kezdem egyre jobban érezni magam és ez nem az alkohol, sokkal inkább a társaság rovására írható. Nem tudom, mikor voltam utoljára ennyire felszabadult, kihozza belőlem az igazi énemet, akiről nem is tudtam, hogy létezik egyáltalán.
Kikapom a kezéből az immár száraz inget, de amint elindulnék, David elkap hátulról és magához húz.
-Majd meglátjuk, de ahhoz előbb el kell engedned. -mosolyodom el, majd érzem, hogy a keze már megint elindult, de feladom, úgyis mindjárt egy szál ingben -és alatta természetesen fehérneműben-fogok állni, úgyhogy ennyi már nem árt, de mielőtt túl messze jutna, kibontakozom a karjaiból és már libegek is a fülke felé, ám nem olyan egyszerű a helyzet, mert beakadt a cipzáram, így szinte megkérem, hogy vetkőztessen le és még szívességet is tesz vele.
-Azt valahogy rögtön gondoltam. -nevetek fel, miközben nagy nehezen, de sikerül lehúznia a cipzárt és már indulnék is vissza, hogy felvegyem az inget, de nem hagyja, ismét magához húz.
-Ha így haladunk, rajtam szárad meg a ruha, le se kell vennem. -Mosolyodom el, de nem lököm el magamtól, egészen addig, amíg kíváncsiskodni nem kezd.
-Szép próbálkozás. -mosolyodom el, majd becsukva magam mögött a fülke ajtaját gyorsan lekapom a ruhát. Nem zárom be az ajtót, hiszen csak ő van itt, és remélhetőleg nem fog berontani, így hát felkapom az inget, gyorsan begombolok rajta középen pár gombot, majd felkapom a ruhát és már megyek is kifelé vele. A fiú kezébe nyomom a ruhámat, amíg begombolom a többi gombot, majd nekiállok szárítani a ruhám, bár az ing kissé rövidnek bizonyult, jobb, mint a sem
mi.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 03:22

Nem hagyhattam, hogy tovább szomorkodjon olyan miatt, aminek nincs értelme. Végül csak sikerül elérnem a célomat, amitől boldog leszek. Ki is öltöm a nyelvemet, amiért ennyire jó fej vagyok vele. Valahogy most nem is vágyok másra, csak azt, hogy tovább beszélgessünk. Megváltozok a társaságában, pedig alig pár órája ismerjük egymást. Mégis annyira más vele beszélgetni, mint a többi lánnyal, akivel nem is lehet két értelmes szót váltani. Amint elindulna, elkapom, hogy közel érezzem magamhoz, nem tudom miért, de nem akarom, hogy távol legyen tőlem.
- És ha nem akarlak? - Suttogom megint a fülébe, mert valóban nem akarom elengedni, olyan jó, hogy itt van velem. El is indítom a kezemet, most tovább jutok, de nem sokkal, mert kiválik az ölelésemből és elindul az egyik fülkébe. Várok addig, amíg pár perc múlva ki nem jön apró problémával, amire rögvest, lelkesen jelentkezek. Egyáltalán nem kell győzködni, egyből neki "ugrok" a cipzárnak, amit le is húzok. Megint elkapom, hogy magamnál érezzem, de mintha ő nem ezen a véleményen lenne.
- Dehogy fog. - Csúsztatom feljebb a kezemet, hogy belessek a dekoltázsába, de nem sikerül, mert megint gonosz és itt hagy. Pedig annyira kíváncsi vagyok rá, hogy muszáj látnom, na meg fiúból vagyok. Amint kijön megfogom a ruháját és elkezdem szárítani, amíg gombolja az inget. Ha kiveszi a kezemből akkor odaadom és addig helyet foglalok a radiátoron. Szerencsére nem olyan forró, hogy ne lehessen rajta ülni.
- Tudod, szívesen néznélek minden reggel, ahogy felkelsz mellőlem és belebújsz az ingembe. Vagy épp szex után. - Nézek végig rajta, muszáj addig legeltetnem rajta a szemem, amíg van rá esélyem. Úgy is kint van a feneke, így meg is nézem, de hogyha felém fordul, akkor természetesen a szemeit nézem. De addig is csodálom a látványt. Valóban szexi az ingemben, mint minden lány, aki valaha is felvette a ruhám, de ezt nem mondom neki.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 03:34

Nem tudom miért, de nagyon jól kijövünk a fiúval, én legalábbis így érzem. Jól eldumálunk, miközben igyekszünk megszárítkozni és közben még jól is érezzük magunkat. Ebből látszik,hogy nem kell ahhoz alkohol,hogy jól érezze magát az ember, elég a megfelelő társaság is.
-Muszáj lesz. -mosolyodok el és egy 'búcsupuszit' lehelek az ajkára, majd már sietek is a fülkébe, ahol aztán akad egy kis gondom, így a fiú segítségére szorulok, aki természetesen készségesen áll a rendelkezésemre. Miután sikeresen megküzdött a cipzárral, ismét maradásra bír, ám nem hagyom, hogy sokáig élvezze a helyzetet, inkább megyek és átöltözöm gyorsan, hogy minél hamarabb megszáradjon a ruhám és visszavehessem.
Kilépve a kabinból aztán egy kicsit a kezébe nyomom a ruhám, amíg befejezem az ing begombolását, majd miután végeztem, elveszem a ruhát és folytatom a szárítását, miközben ő felcsüccsen a radiátorra, ahol az imént még én ültem.
-Nah tessék. Azt várhatod. -nevetek fel a mondata hallatán, hiszen ilyen még meg sem fordult a fejemben, vagyis jó elméletben persze ezerszer, de mégis, most, hogy lenne rá lehetőségem, meg kell vallani, azt hiszem beijedtem, inkább még halogatom a dolgot egy kicsit.
Miközben a ruhát szárítgatom, odalépek a fiúhoz, majd a lábai közé állva folytatom a ruha szárítását, hátamat a mellkasának döntve.
-Nah, csak most ne jöjjön be senki, mert ezt kimagyarázni... -mosolyodom el és remélem nem is jönnek be. Bulizni jöttek, akkor törődjenek azzal, pisilni ráérnek majd otthon i
s.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 12:12

Nem akarom elengedni, mert olyan jó hozzábújni és még az illata is mámorító. Ezért kapom el mindig, hogy magamhoz öleljem és, hogy egy kicsit elkalandozzon rajta a kezem, amit nem enged. Azért kíváncsi vagyok, hogy mikor enged egy kicsit, hogy felfedezzem a testét. Elengedem, ahogy kéri, majd viszonozom a pusziját. Egyre jobban felbátorodik és ez tetszik. Mégis csak szeretné, hogy levetkőztessem, elég rossz ürüggyel jött ki, így kaján vigyorral az arcomon segítek neki. Már épp bekukkantanék a ruha alá, mikor megint ott hagy. Elhúzom a számat, és figyelem, ahogy becsukja a fülke ajtaját. Nem hallottam, hogy kattant volna, így simán be tudnék menni, de vallom magam annyira úri embernek, hogy ne tegyem. Leülök a radiátorra, amíg az ingemben van és úgy csodálom.
- Miért? Az együtt alvásban nincs semmi rossz. - Döntöm oldalra a fejemet, mert tudni szeretném, hogy mi baja van ezzel. Igaz, hogy még csak most ismertem meg, de eddig nem kellett egy lánynak sem könyörögni, hogy velem aludjon. Ahogy beáll a lábaim közé, homlokomat a vállára teszem. Egyik kezemmel benyúlok az ing alá, hogy a hasánál legyek és simogatni kezdem, míg másik kezemmel csak fogom.
- Nem kell kimagyarázni. Elég egyértelmű... - Motyogom, majd a végére el is mosolyodok, mert tudom, hogyha valaki bejön, akkor mindjárt kombinálni fog, hogy itt egymáséi lettünk. Engem meg ezek a pletykák nem nagyon érdekelnek.
- Tényleg nem akarsz velem aludni? - Kérdezem tőle, így hogy a fülénél vagyok, nem is muszáj hangosan beszélnem és felemelnem a fejemet. Továbbra is pihentetem a szemeimet, ahogy a fejemet is. Azzal, hogy nem csináltunk semmit, csak ittunk, álmos lettem.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 12:36

Komoly küzdelmeket kell vívnom minden alkalommal, hogy kiszabaduljak az öleléséből, bár annyira nem akarok, de mégsem állhatok egy lehúzott cipzárú ruhában, így hát kibontakozom az öleléséből, mielőtt még leskelődhetne és gyorsan átveszem az egyik fülkében a ruhát, majd nekiállok szárítani.
A mondata hallatán egy mosoly szökik fel az arcomra, de nem fogok vele most ezen vitatkozni, inkább odamegyek hozzá, és a lábai közé beállva szárítom tovább a ruhám, mely úgy tűnik, hogy őt sem zavarja, sőt már megint elindul az egyik keze a hasamhoz, de most nem zavar, meg kell hagyni, tök jól csinálja.
-Hát ez az. Egyértelműen félrekombinálják. -mosolyodom el, majd fordítok egy kicsit a ruhán,hogy máshol is érje a forró levegő, miközben a fiút csak nem hagyja nyugodni ez az együtt alvás dolog.
-Nem tudom. Azt hiszem még nem. Tudod elég új nekem még ez az egész. -mosolyodom el, nem fogok itt mindenféle hülye indokokat kitalálni. Ez vagyok én, így kell elfogadnia, ha meg nem tetszik neki, akár le is léphet, bár ez esetben azért kénytelen lesz megvárni amíg megszárítom a ruhám, hogy visszakaphassa az ingét, mert nem hinném, hogy ing nélkül akar ilyenkor közlekedni.
-Neked viszont gondolom, semmi kifogásod nem lenne ellene. -mosolyodom el. Nem veszem komolyan őt, hiszen pasiból van, és Alicia is megmondta, hogy nem szabad hinni nekik, bár ez elég nehezemre esik, de azért igyekszem inkább viccesen felfogni a mondata
it.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 18:48

Soha sem jön össze a tervem, hogy betekintést nyerjek a ruhája alá, de majd egyszer úgy is elérem a célomat, ahogy eddig minden lánynál. Megvárom, míg átöltözik és elkezdi szárítani a ruhát. Addig is tudom nézegetni, mert az ingem szerencsémre nem takar túl sokat. Legalábbis a fenekét nem, így most azzal is beérem. Azért megpróbálkozok az együtt alvással, mert akkor biztos, hogy a felsőtestét is láthatom. Sóhajtva törődök bele, hogy nem akar erről beszélni, de akkor is kifogom belőle húzni és ráveszem erre. Az, hogy a lábam közt áll, azért jó, mert nehéznek érzem a fejem, így a vállára hajthatom, hogy lehunyjam egy picit a szemeimet. Eközben becsúszik a kezem az ing alatt a hasához és simogatni kezdem. Azért kicsit fura nekem, hogy hagyja és nem húzódik el. Ki érti a nőket?
- Mit számít? - Rántom meg a vállaimat, mert engem egyáltalán nem érdekel. Minden csoda három napig tart, így rajtunk sem beszélnének többet. Felemelem a fejemet, hogy lássam, hol tart a szárítással, így meg is áll a kezem. Kiveszem a kezem, hogy megdörzsöljem a szemem, hogy egy kicsit felébredjek, majd újból az ing alá nyúlok, hogy visszarakjam a kezem a hasára és újból simogassam, de a fejemet nem teszem vissza a vállára.
- De velem aludhatsz. - Próbálom meggyőzni, ahogy felcsillannak a szemeim. Azért nem hihet annyira szörnyetegnek, hogy ne tudjak ellenállni neki és ne csak alvás legyen köztünk.
- Hát nem. De neked sem kéne, hogy legyen. - Mosolygok én is, mert muszáj meggyőznöm, hogy az éjszakát is velem töltse. Hogy miért? Mert most is olyan jó hozzá bújni és ő az egyetlen, akivel ilyen hosszan és jól elbeszélgettem, és kezdem megkedvelni.
- Lehetnénk barátok. - Ajánlom fel neki ezt a lehetőséget, mert azt hiszem később is igényt tartanék a társaságára, egy jó beszélgető társ soha sem árt, ha van. Kíváncsi vagyok, hogy ehhez mit szól.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 19:14

Nem igazán tudom eldönteni, mit is akar tőlem, bár van egy sejtésem, de azt a tervét akár el is felejtheti, ugyanis nem fogok nála aludni. Nem érzem még, hogy itt lenne az ideje és nem hagyom befolyásolni magam, nincs kedvem holnap úgy ébredni, hogy basszus, ezt aztán jól elcsesztem. Morfondírozásomból a fiú zökkent ki, még pedig elég rendesen, hiszen hülyeséget beszél.
-Nekem igenis számít. -jegyzem meg kissé csípősen, miközben a ruhát figyelem. Igenis számít, hogy mit pletykálnak rólam, hiszen ha pletykálnak, legalább legyen alapja, de ennek nem lenne, és nem szeretném hallgatni mindenkitől, főleg, hogy meg sem tettem és nem is tervezem ma este. Ám nem sokáig fortyogok, hiszen a következő mondata akaratlanul is mosolyt csal az arcomra, bármennyire is szeretnék most hűvös maradni.
-Esetleg...De most meg kell szárítanom a ruhám. -mosolyodom el, majd fordítok is egyet a ruhán. Nem tudom, pontosan mit is ért együtt alvás alatt, de ha csak azt, amit én, akkor az még nem rossz, de ki tudja ő mire is gondol igazából.
-Nem tudom. -mondom kissé bizonytalanul. Nem ígérek neki semmit, hiszen fogalmam sincs, hogyan tovább, ám a következő mondata hallatán meglepetten fordulok felé. Barátok? Najó, megint sikerült elég naivnak lennem, hogy azt higgyem, többet is akarhat esetleg. De nem számít, végül is barátnak szerintem jók lennék, úgysem lennék alkalmas egy kapcsolatra.
-Szuper. -mondom lelkesedést színlelve, egy erőltetett mosollyal az arcomon, bár nem tudom, mit vagyok úgy oda. Egyszerűen csak magamra haragszom, amiért megint többet képzeltem a dolgokba a valóságnál.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 20:05

Még mindig nem értem a női gondolkozást, mert valóban mit számít, hogy mit beszélnek. A szó elszáll és senki se fog már rá emlékezni. Kifújom a levegőm, mert érzem, hogy hamarosan robbanni fogok, hogyha nem nyugtatom le magam. Eléggé felkapta a vizet Giselle, pedig engem tényleg nem érdekel ki mit mond és szerintem neki sem kéne ezzel foglalkoznia.
- De miért? - Értetlenkedek, bár tudom, hogy ennyivel nem fogom megérteni a női logikát. Sóhajtok megint egyet, ahogy immáron már nagyon sokat, de azt érzem, hogy nincs itt nagyon levegő. Nem egy romantikus hely ez a wc, ráadásul ki tudja, hogy hány lány használta arra, hogy kicsit jobban legyen. Tudtam, hogy az együtt alváshoz csak egy kicsit kell puhítani. Mosolygok is, pont ezért vagyunk itt, hogy megszáradjon a ruhája, bár remélem, hogy ez hamarosan így is lesz. Nincs kedvem már tovább itt lenni, inkább még innék és táncolnék.
- De remélem, hogyha megszárítod, akkor még táncolsz velem. - Suttogom a fülébe, majd lejjebb megyek és egy puszit adok a nyakára, majd finoman megharapom. Én még mindig nem foglalkozok azzal, hogy ki mit gondol rólunk, ha nincs jobb dolguk, mint rajtunk csámcsogni, hát tegyék. Legalább ennyi örömük legyen az életben. A lelkesedése nem nagyon győz meg, főleg, hogy látom a szemeit.
- Nem volt túl meggyőző. Mi a baj? Nem akarsz a barátom lenni? - Nézek bele a szemeibe, őszinte választ szeretnék. Elveszem tőle a ruhát és megnézem, már eléggé tűz forró, így már nincs értelme tovább szárítani.
- Ez kész. Ha akarod segítek a vetkőzésben. - Mondom titokzatosan, miközben egyre csökken köztünk a távolság, homlokomat a homlokának döntöm és egyik kezemmel kigombolok egy gombot az ingemen.
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 20:20

Sosem szerettem volna, hogy rólam pletykáljanak. Engem nem zavar, ha az emberek nem ismernek meg a folyosón, nem rohamoz meg senki, szeretek elvegyülni a tömegbe, így hát nem is vágyom arra,hogy összesúgjanak a hátam mögött mindenféle mondvacsinált pletykának köszönhetően.
-Mert engem érdekel mások véleménye, és ez nem épp egy jó pont az emberek szemében. És főleg azért is, mert nem történt semmi, így hát minden ok nélkül néznének rám furán az emberek. Így is elég szerencsétlen vagyok, nem hiányzik, hogy bámuljanak vagy összesúgjanak a hátam mögött. -Fejtem ki neki, talán kicsit részletesebben is, mint szeretné, de ő kérdezte, akkor kénytelen végighallgatni a válasznak szánt monológomat.
-Mindenképp, elvégre azért jön az ember a buliba. A ruhaszárítás csak egy nem várt fejlemény. -mosolyodom el, majd tovább szárítgatom a ruhám, nem is foglalkozva azzal, hogy mióta tartom már a forró levegőben, valószínűleg már meg is száradt.
-Dehogynem. Úgysincs még sok barátom. -Mosolyodom el. Ez őszinte, tényleg nincs még olyan sok barátom, sőt olyan, akivel lehet több mindenről is beszélgetni csak egy van. Kikapja a kezemből a ruhát és megállapítja, hogy valóban megszáradt már, úgyhogy ideje visszaöltöznöm, mielőtt még bejön valaki. Visszaveszem tőle a ruhát, ám még nem mozdulok. Homlokát a homlokomnak dönti, majd egy kezével kigombol egy gombot az ingemen. Ez így nem lesz jó, ez már végképp nem a kimagyarázható szituáció, így hát átkarolom a nyakát, majd egy puszit nyomva a szájára kiszabadulok a karjai közül és már száguldok is a fülke felé, hogy visszavegyem a ruhám. Kigombolom az inget, majd belebújok a ruhámba, és már vissza is térek a fiúhoz.
-Az előbb megmutattad, hogy értesz a cipzárak lehúzásához. Felhúzni is olyan ügyesen tudod? -Kérdem mosolyogva, majd felfogva a hajamat hátat fordítok ne
ki.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   Szomb. Dec. 29 2012, 20:57

Elég érdekes felfogása van Gisellenek. Nem értem, hogy miért olyan fontos mások véleménye, de azért végig hallgatom, elvégre erre kértem, hogy fejtse ki a véleményét. Muszáj, hogy tudjam a női agy rejtelmeit, de egyre jobban kezdek belezavarodni, így most megfogadom magamnak, hogy nem akarom soha sem megérteni őket. Túl bonyolult és fárasztó.
- Nem vagy szerencsétlen. De még mindig nem nagyon értem, hogy miért számít neked mások véleménye? Mármint oké, nekem is számít, de csak részben. Az, hogy rólam beszélnek vagy sugdolóznak nem érdekel. Ha valakinek olyan sok ideje van erre, akkor biztos egy unalmas alak lehet, ezért nem szabad elvenni tőle ezt az örömet, hogy valakiről pletykáljanak. Meg minden csoda három napig tart. - Rántom meg a vállaimat, ahogy állást foglalok az én véleményem mellett. Tényleg érdekel, hogy mit gondol mind erről, mert amit eddig mondott abból semmit sem lehet leszűrni a miérttel kapcsolatban. Ránézek nagy szemekkel, hogy azért ne öljön meg vagy ne üssön meg ezért a felfogásért. De azért örülök annak, hogy akar még velem táncolni. Egy halvány mosoly ki is ül az ajkaimra.
- Valóban. De néha ez is lehet jó program. - Mondom vidáman, elvére itt is nagyon sok témát átbeszéltünk. Viszont azt nem tudom meg, hogy mi volt az előbb színlelt lelkesedése a barátságot illetően. Az őszinte mondatára félmosoly jelenik meg az arcomon, de mint már megismerhetett ez alatt a pár perc alatt nem fogom annyiban hagyni.
- Az előbb nem voltál ennyire lelkes a barátságtól, miért? - Nézek a szemeibe, majd elveszem a ruhát tőle, mert már készen van. Mielőtt elmenne közelebb lépek hozzá és elkezdem kigombolni az inget, de ahelyett, hogy hagyná, a nyakamba ugrik és megpuszil. Annyira gyorsan és váratlanul történt, hogy még arra sincs időm, hogy viszonozzam. Odamegyek a fülke ajtó elé, és mikor kinyitja, visszatolom a wc-be, vadul csókolva. Becsukom magam mögött az ajtót, hogy ne zavarjon senki, majd a falhoz nyomom, kezeim a fenekére csúsznak, hogy közelebb legyen hozzám.
- Imádom a feneked! - Suttogom a fülébe, majd a nyakát kezdem el behinteni puszikkal. Nem bírok magammal, dögös ebben a ruhában, és nem titok, hogy többet akarok tőle, de tudom, hogy úgy sem fogom még megkapni. A nyakáról áttérek megint az ajkaira, és egy cseppet sem érdekel, hogy nincs felhúzva a cipzárja.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Somewhere in the middle of the party - Giselle & David   

Vissza az elejére Go down
 

Somewhere in the middle of the party - Giselle & David

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» Hök - Giselle&Zin
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-