Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Let's make art! - Giselle & Alicia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alicia Reeds
avatarMűsorgyártás
Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Let's make art! - Giselle & Alicia   Csüt. Dec. 27 2012, 12:02

Felkaptam a bőrdzsekimet, a hátizsákomat, Feli a fürdőben volt, az ajtóhoz lépve bekiabáltam neki, hogy leléptem, azután meg is tettem, mármint kisétáltam az ajtón.
Giselle nagyon jó fej csajnak tűnt, csak túl visszafogott az én ízlésemnek. Mindenesetre úgy döntöttem, ma megmutatom neki, mi az a művészet. Elhaladva az ajtaja mellett bekopogtam neki, aztán tovább mentem lezseren, lazán le a portára, elköszöntem a portásbácsitól, és kiléptem a hideg, esti levegőre.
Lesétáltam a lépcsőkön, és leültem a koli melletti padra, várva Gisellet. Amíg vártam az érkezését előkaptam a táskámból egy szál cigit - dohánnyal töltött!- és meggyújtottam. A kaparó érzés, ahogy a füst végigszáguldott a torkomon igazán felemelő volt, így hamar el is dekkeltem, és eltettem a maradékot. Nem szoktam sokat szívni, minek, ha kevés is elég?
Amikor kilépett az ajtón, azért felé nyújtottam a dobozt, kér-e. Azután felpattantam a padról, és odaléptem hozzá.
-Készen állsz az életre és művészetre?-
Kérdeztem izgatottan. Igazán nagy szavakat tudok használni, és teátrális tudok lenni, ha akarok. Végignéztem rajta, mert előtte őszintén reméltem, hogy nem feketében fog megjelenni, mint egy nindzsa. Nincs is annál figyelemfelkeltőbb.

_________________
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's make art! - Giselle & Alicia   Csüt. Dec. 27 2012, 12:14

Békés este elé nézünk. Tanulni való nincs, a fényképezéshez már túl sötét van, így hát előkapok egy könyvet, gyorsan csinálok egy bögre kakaót és már be is vágódok a fotelba, nekilátok olvasgatni. Ám nem tart sokáig a nyugalmam, kopogtatnak az ajtón, rögtön oda is sietek, de nincs előtte senki. Gondolhattam volna, hogy Alicia keresztülhúzza a békés estémet, de ma nem bánom. Azért még megiszom a kakaóm, miközben felkapok egy farmert, balerinacipővel, egy csinos felsőt és hozzá egy bőrdzsekit. A nagy gépet most otthon hagyom, de azért egy kis fényképezőt beleteszek a dzsekim belső zsebébe és már indulok is.
Útközben elgondolkozok vajon mit is akarhat a lány ilyenkor, hiszen sötét van, és hétköznap, még csak egy jó buli sincs, de nem kell sokáig gondolkoznom, hamarosan odaérek hozzá, egy padon vár rám. Nem tudom miért vagyunk ilyen jóban, hiszen nem sok közös van bennünk, de jól kijövünk, azt hiszem jó barátnők vagyunk. Amint meglát, felpattan, felém nyújtja a cigit, ám én egy fejrázással jelzem,hogy nem kérek belőle, azelőtt nem cigiztem, ám mióta ide jöttem rászoktattak, ám nem vagyok láncdohányos, inkább olyan alkalmi dohányosnak vallanám magam, aki ha épp olyan az alkalom, és kedvet érez hozzá, rágyújt egyet. Miután a lány elteszi a dobozt, fel is vezeti, miért kellett ilyenkor kijönnöm ide. Meglepetten figyelem, nem igazán tudom, mit szólhatnék hozzá.
-A mire? -nézek rá kérdőn, hátha kapok bővebb magyarázatot, mert ebből nem sokat értettem, hogy őszinte legyek.
Vissza az elejére Go down
Alicia Reeds
avatarMűsorgyártás
Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: Let's make art! - Giselle & Alicia   Szomb. Dec. 29 2012, 14:41

-Gyere!-
Intek a fejemmel nevetve, hogy kövessen. Vicces meglepett arca van, annyi szent. A ruhája elfogadható, nem túl kirívó, nem is feltűnő. szeretek titokzatoskodni, szóval még nem mondok neki semmit egyelőre.
-Mi újság a kuplerájban?-
Kérdezem, ami nálam a hosszabb verziója annak, hogy mi van veled. Én így fejezem ki magam, de ezzel nem arra utalok, hogy mondjuk rendetlen lenne. Azért, mert én az vagyok, fejben is, még nem kell mindenkinek követnie a lusta példámat.
Átvágunk két épület között, fel egy dombon, szerencsére itt nincs díszvilágítás, aztán megkerülünk egy nagy tömbházat, végül egy másikat is, és mögötte megállva magunk elé mutatok.
-Tádá!-
Mutatok az előttünk álló széles, fehéres-bézses színű falra. Nem tudom, észre vesz-e rajta valamit... talán megérti, vagy kezdi, hogy miért hoztam ide.

_________________
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's make art! - Giselle & Alicia   Szomb. Dec. 29 2012, 14:53

Elindulok a lány után, bár még mindig fogalmam sincs, hova is megyünk és mit is fogunk csinálni, így jó adag kíváncsisággal figyelem merre megyünk. Közben azért persze nem csak sétálunk kukán egymás mellett, igyekszik feldobni egy kérdést a maga sajátos stílusában.
-Naa. Most egész rend van. Legalábbis tegnap még az volt. -Mosolyodom el, hiszen hiába rakok rendet, valahogy másnapra már megint úgy néz ki, mintha egy atombomba támadás érte volna, vagy valami hasonló, épp csak a falak, meg a bútorok vannak még épségben.
-Veled mi újság? -kérdezek vissza kevésbé nyers stílusban, miközben továbbra is követem a lányt és közben nézelődök, bár ha most azt mondaná, találjak vissza, tuti nem menne. Idegesít, hogy nem tudom hova megyünk és miért, de hiába kérdezősködnék, úgysem lenne hajlandó elmondani. Egyszer aztán végre megáll egy halvány színű fallal szemben és rámutat. Fogalmam sincs, mit akarhat vele, bár egy tippem van, de remélem tévedek.
-Ööö, nagyon szép fal. De mit is csinálunk itt? -fordulok kérdőn a lány felé, remélve, hogy nem akarunk közterületet rongálni.. nincs kedvem az éjszakát börtönben tartani, mert még a végén mehetek vissza Párizsba, azt meg most nagyon nem akarom.
Vissza az elejére Go down
Alicia Reeds
avatarMűsorgyártás
Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: Let's make art! - Giselle & Alicia   Hétf. Dec. 31 2012, 09:01

Elnevetem magam a válaszán, vagy hülyéskedik velem, vagy még mindig nem szokta meg a stílusomat, bár szerintem inkább előbbi.
-Jól tudod, mire értettem. De örülök, hogy rendet raktál, így lesz mit megbontani, ha holnap átmegyek.-
Vigyorgok, mint a tejbetök, mert izgatott vagyok attól, amire készülünk. És esze ágába se jusson, hogy kimaradhat belőle. Már közeledünk, amikor visszakérdez, én pedig csak amolyan "ne is kérdezd" stílusban megrázom a fejem.
-Marco még mindig le akarja varázsolni rólam a bugyit, és még mindig nem fogta fel, hogy túl undorító ahhoz, hogy hozzám érjen. Phil más tészta, de az ő agyát még húzom. Tegnap a stúdióban futottunk össze, hallod, ezek hogy el tudnak ájulni a miniszoknya és a körömcipő láttán! Pedig azért nagyobb volt rajtam, mint egy öv... de ééérdekes módon rögtön sokkal jobban rám hajtott. Mondjuk sejthettem volna, sőt, igazából nagyon erős volt az érzésem, hogy ő is csak pasi, és a farka vezéri, de mivel én azért valamivel többet akarnék tőle, mint egy gyors kettyintést, így ez kezd patthelyzetté válni, maradok azokban a göncökben, amiben jól érzem magam, és beszélgetünk, ismerkedünk tovább.-
Csicsergem neki felszabadultan a sztorit, két srácról, akikkel gyakran lógok együtt. Bandázunk, ha már mindenképpen kéne rá valamilyen beskatulyázó kifejezés. Aztán odaérünk, megmutatom neki a szép falfelületünket, majd megint nevetnem kell a reakcióján. Annyira G-s. Táskámat leveszem a hátamról, és előhúzok belőle egy nagyobb méretű papírlapot.
-Ezt fogjuk felfesteni oda. Tiltakozásul a nők elleni diszkrimináció miatt, amiért a munkaerőpiacon még mindig az a kérdés, hogy akar-e gyereket, vagy van-e, és ha akarsz, vagy már van, akkor hamar ki is vágnak.-
Magyarázom neki, majd a fal tövéhez sétálva leteszem a táskámat, és kiveszem belőle a festékszórókat. Ez az egyik legkivételezőbb cég egyik irodaháza, vagy raktára, vagy mindkettő egyben, jól fog rajta mutatni. Előveszek még egy papírlapot, azon is rajta van a sablon, az egyiket G-nek adom, a másik nálam marad, aztán leveszem a dzsekimet, egy hajgumival hátrafogom a hajam, és ránézek.
-Láss hozzá!-
Mondom neki, miközben fújni kezdem az én részemen lévő darabot. Ó, igen, ez az igazi szabad művészet!

_________________
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's make art! - Giselle & Alicia   Kedd Jan. 01 2013, 12:32

A válaszom hallatán elneveti magát. Pontosan erre számítottam, hiszen nagyon jól tudom, nem erre volt kíváncsi, de azért jó volt egy kicsit piszkálni.
-Na jó, tudom. Amúgy meg végre sikerült munkát találnom, illetve gyakorlati helyet, de mindegy. A lényeg, hogy egy vérbeli partifotóssal állsz szemben. -mondom nevetve, hiszen azért egy kicsit túlzás, de ez van. Nagyon örülök, hogy sikerült megkapnom a munkát, hiszen nem akartam valami unalmas irodában ténykedni egész nap és fényképeket retusálni, mint szegény csoporttársaim. Közben figyelem a lány válaszát. Szívesen segítenék neki, adnék tanácsot, de nem értek az ilyesmi dolgokhoz, úgyhogy inkább csak hallgatom és egy mosoly terül el az arcomon.
Mikor aztán odaérünk a falhoz, még mindig nem értem, mi a fenét is keresünk itt, de hamar meg is válaszolja a kérdésem, amit leesett állal hallgatok.
-Úgy érted, te most vandál leszel, és én is? -Kérdezek vissza, de jól tudom, hogy így lesz. Hajjaj, anno el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyesmit tegyek, de be kell vallanom, kimondottan tetszik az ötlet, így hát hátradobom a hajam, majd alaposan megnézem a sablont.
-Ez tök jól néz ki. -mosolyodom el, majd felkapok egy festékszórót és fújni kezdem az előttem lévő felületet.
-És mi van, ha észrevesznek? -érdeklődöm egy cseppnyi idegességgel a hangomban, bár sejtem, mi lesz a válasza, de reménykedek, van valami ter
ve.
Vissza az elejére Go down
Alicia Reeds
avatarMűsorgyártás
Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: Let's make art! - Giselle & Alicia   Szer. Jan. 23 2013, 17:51

-Munkát? Partyfotó? Hol?-
Kérdezem izgatottan, mielőtt odaérnénk, majd odaérünk, elmondom, mit csinálunk, és várakozás-teljesen nézek rá. Simaliba.
-Nem vandálok! Rebellisek! Ez művészet!-
Korholom meghökkenten. Még, hogy vandálok! Ez a nézeteink kifejezése, az ellenérzések a negatív megítélés, és kivételezés miatt. Azért, hogy olykor tárgynak néznek minket. Vagy darab húsnak a húspiacon. Rettentő dühítő, és undorító dolog.
Ezután végre munkához látunk, hamar át is szellemülök alkotóba, és fújom a falat, gyönyörű lesz, nagyon jól fog mutatni, remélem, jó ideig nem fogják eltávolítani.
-Akkor lecsuknak, aztán holnap kiengednek. De előtte még fogócskázunk is!-
Az elejét könnyeden, a végét már lelkesen és gyerekesen mondom neki, de ez kicsit ál-gyerekesség, ezzel akarom kifejezni, mennyire nem nagy ügy az egész, és mennyire nem izgat igazából. Nem kell beszarni, különben is, könnyedén ki tudom perkálni értünk, amit kell, és van annyi eszem, hogy úgy állítsam be, mintha nem én tettem volna. Nem ejtettek a fejemre, nem vagyok már kezdő, ami az anyagi helyzetem titkolását illeti.
-Pasik?-
Kérdezem kíváncsiskodva, miközben tovább fújom a falat elszántan és ügyesen, nem az első, hohó, de mennyire nem az első munkám.

_________________
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Let's make art! - Giselle & Alicia   Csüt. Jan. 24 2013, 16:02

Fellelkesedik a munkám hallatán, ami tetszik. Végre érdekel Julietten kívül valakit is, hogy mi van velem és nem csak úgy megkérdezi, hogy ne tűnjön udvariatlannak.
-Heavenly Hell. Nagyon szeretem, végre fizetnek is azért, amit szeretek csinálni. -válaszolom lelkesen, bár nem a pénzért csinálom, hiszen arra nincs szükségem, de mégis jó érzés, hogy elismerik a munkám.
-Rebellisek. -ismétlem egy mosollyal a lánytól hallottakat, azért ez mégiscsak jobban hangzik, mint a vandál, bár szerintem ugyanúgy büntetendő, de hát kell egy kis izgalom az életbe, meg különben is bízom a lányban, csak nem hagyna itt.
-Remek. De azért én jobb szeretnék otthon aludni, mint a dutyiban. -nevetek fel, de tényleg így is gondolom, nem igazán kecsegtető ajánlat, hogy egy börtöncellában töltsek egy éjszakát. Arról nem is beszélve,hogy ha ez anyáék fülébe jutna, már mehetnék is haza a következő géppel, vagy ami még rosszabb, magángépet küldenének értem. Na és ezt nagyon nem akarom. Túl jól érzem magam itt LA-ben.
-Pasik? Hááát... Ismered David White-ot? -nézek kérdőn a lányra,nem tudom, jó ötlet volt-e bevallani neki, bár igazából még semmit nem mondtam, le is tagadhatnám, de nem olyan hülye ő,hogy ne rakja össze.
-És neked? Mi lesz Pacoval? -érdeklődöm, hiszen még mielőtt elindultunk volna, említett valamit, de kíváncsi vagyok a részletekre is, bár tanácsot nem nagyon tudnék adni, hiszen nem vagyok járatos az efféle dolgokban.
Vissza az elejére Go down
Alicia Reeds
avatarMűsorgyártás
Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: Let's make art! - Giselle & Alicia   Csüt. Jan. 31 2013, 17:53

-Komolyan a HH? Na és megvoltál már Natenek? Mindenki tudja, hogy dugja az alkalmazottait... vagy kirúgja.-
Mondom, miközben ránézek kicsit aggodalmasan. Nem olyan típusú lánynak tűnik, aki könnyen kapható ilyen dolgokra, de ki tudja? Az ilyen kis jókislányok szokták a legnagyobb, legordasabb titkokat hordozni.
Leteszem a festékszórót, és előveszem a táskából a következőt, majd kicsit messzebb kezdem fújni.
-Úgy csináld, hogyha színt váltasz, hogy ne közvetlenül az előző mellett kezdd, hagyd kicsit száradni, mert ha összefolyik, csúnya lesz.-
Magyarázom neki, és ránézek megint, van-e valami kérdése. Alkarommal megdörgölöm az orromat, persze ilyenkor viszket, amikor nyakig festékes vagyok kb, aztán fújom tovább szépen a vonalakat a falra. Lassan kész is leszünk szerintem, habár még várni kell majd kicsit, hogy száradjon. Szerencsére ez elég ritkán látogatott terület ilyenkor, szóval nem hinném, hogy meglátnának minket.
-Persze, tök jóban vagyunk, miért, mi van vele? Neked is bezavarta?-
Nate, és David? Hát, tudok még meg új dolgokat erről a lányról, úgy néz ki. Egyik döbbenetből a másikba esem, habár nem látszik rajtam, de nem szokott, csak ritkán. Különben is, az ő dolga, szóval... nem szólok bele jobban, mint amennyire barátnői kötelességemnek tartom. Nem vagyok én minden lében három kanál, ami a kapcsolataimat illeti.
-Marcoval? Hát, ha nagyon nem érti, akkor csúnyán fogom lerázni.-
Elszántan mondom ezt, magamat is győzködöm, végre eldöntöttem. Aranyos srác, jó haver, de ennyi, és nem több, és igazából irritál, hogy ennyire közeledik hozzám.
Megint leteszem a flakont, hátrébb sétálok, és megnézem messzebbről. Nagyon jól néz ki! Felveszem az új színt, és megint közel sétálok fújni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Let's make art! - Giselle & Alicia   Csüt. Márc. 28 2013, 17:16

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!
( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Let's make art! - Giselle & Alicia   

Vissza az elejére Go down
 

Let's make art! - Giselle & Alicia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Hök - Giselle&Zin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-