Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Heavenly Hell - N&G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Heavenly Hell - N&G   Szer. Dec. 26 2012, 21:32

Későre jár már, a legtöbb ember ilyenkor már alszik, vagy legalább is már aludni készül, persze csak azok, akik nem mennek ma este bulizni, lévén, hogy végre péntek. Én is végzek lassan a sminkeléssel, felkapok egy cicanadrágot és egy jó kis felsőt, felkapom a táskám és már indulok is egy taxit fogni, hiszen kocsival mégsem mehetek, akkor nem ihatnék egy kortyot sem. Miután már vagy öt perce integetek, végre megáll mellettem egy taxi, becsüccsenek és már mondom is a címet.
-A Heavenly Hellhez és kérem siessen, késésben vagyok.-Mondom cseppet idegesen, de hát nem szeretnék késni. Még nem régóta dolgozom ott és szeretnék jó benyomást kelteni. Útközben előkészítek egy tízdolcsist, majd mikor megérkezünk odaadom a sofőrnek és már pattanok is ki a kocsiból. A nagy sietségben aztán el is ejtem útközben a táskám, de egy kedves járókelő összeszedi nekem, amit egy széles mosollyal hálálok meg és már sietek is befelé. Megérkezve köszönök mindenkinek, majd beadom a cuccaim a ruhatárba, kezembe kapom a kamerám és már indulok is egyenesen a bárpult felé.
-Halihó? Miről maradtam le? -Kérdem nevetve, miközben töltenek is nekem egy italt, na nem mintha ezért jöttem volna. Azért ha már egyszer kitöltötték gyorsan le is húzom, majd belevetem magam a partiba, kattintok ezerrel, miközben jópáran megállítanak egy-egy közös képre aktuális, legalább öt perce ismert párjukkal, majd már sietek is tovább. Azért másnap már nem találják ilyen jó ötletnek ezt a fotózkodást, de hát istenem, unalmas lenne nélküle a buli. Nah de nem érek rá én itt filozofálni ilyeneken, hiszen már is összeálltak páran egy csoportos fotó
ra.
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Hétf. Dec. 31 2012, 09:11

A szekér elég jól megy, így ritkábban, és kevesebbet vagyok már itt. Másik bizniszben is utazom, ami igazából sokkal jobban jövedelmez, mint ez, de azért mégis itt szereztem az induló tőkémet, szóval eszem ágában sincs feladni ezt a helyet, na meg nagyon jól megy, és imádják az egyetemisták.
Épp a pultban állok, amikor beesik a viszonylag új fotóslány. Ránézek rezignált arccal, majd elé teszem a piát, és közlöm vele a tényállást.
-Késtél.-
Viszont ettől eltekintve meg elég jól dolgozik, így öt percet még eltűrök. Most az egyszer, de legközelebb már nem leszek ilyen toleráns. Nem játszadozni járunk ide, ez egy munkahely, és különben se fektettem még meg, szóval muszáj meghúzni a gyeplőt.
Hamar átadom a stafétát az üzletvezető lánynak... igen, minő meglepetés, lány az üzletvezetőm, akit muszáj volt kineveznem, mivel ugye nem érek rá annyit, mint kéne. Viszont ez a lány jó szerető - ami elsődleges igazolványa annak, hogy lelkiismeretes, és ügyes. Ezen kívül az első pincérlányom, kb az egyetlen, aki nyitás óta itt dolgozik, soha nem volt rá panaszom, ráadásul ért a vendégekhez is (nem, hozzájuk nem úgy) és sosem csinált még akkora hiányt, ami lopásgyanússá tenné, hiányt meg hoztam már össze én is, szóval ismerem az üzletet, ez nem nagy vétség. Kineveztem épp ezért.
Tehát átveszi a helyemet, én pedig a szeszemmel a kezemben elvegyülök a tömegben, szórakozás után kutatva, és hamar meg is találom a színpad szélén. Felnézek a lány formás hátsójára, ahogy odaszólok a kis fotósnak.
-Úúúú... fizetésemelés!-
Olyan hangerővel mondom, hogy biztos meghallja, na meg egyébként is, van olyan kiállásom, hogy elég hamar észrevegyék, ha valahol megjelenek. Természetesen az idomai miatt mondtam, hogy járna neki a plusz pénz, és ha hajlandó érte megdolgozni (engem), akkor hamar meg is kaphatja.

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Kedd Jan. 01 2013, 12:56

Annyira szerencsétlen vagyok. Ez életem első munkahelye, még nem is dolgozom itt régóta és pont akkor sikerül elkésnem, amikor a főnök is itt van. Eddig egyszer találkoztam vele, amikor felvett, azóta se láttam, így kissé meglepődve látom, hogy itt találni, bár végül is ez az ő klubja, szóval teljesen érthető, mit keres itt.
-Elnézést. Többet nem fordul elő. -Mondom, miközben megkapom a piámat, amit megiszok és már indulok is a dolgomra, meg akarom mutatni a főnöknek, hogy igenis jól dolgozom, így hát pillanatokon belül már a buli közepén pózolnak nekem az emberek. Újabb szerelmespárok, akik úgy öt perce ismerik egymást, nagy bandák, akik legalább tényleg ismerik egymást, meg a plázacicák, akiknek a szoknyájánál még az én övem is szélesebb.
Miután végre kipózolták magukat elindulok a színpadhoz, hogy arra felállva onnan is csináljak néhány képet. Ezeken látszik igazából, mennyi ember van már most, pedig még épp, hogy elkezdődött a buli. Nem is tudom, hova fog jönni a többi ember, akik később érkeznek. Épp ezen agyalok fotózás közben, amikor egy ismerős hang szólal meg, mondhatni alólam. Nem más, mint Nathanial Sparks, a főnököm, viszont a megjegyzése egy kissé váratlanul ér, így hát lenézek rá, és látom ahogy épp a hátsómat stíröli. Gondolhattam volna, hogy nem a munkásságomnak szól, pedig ma egyáltalán nem vagyok kihívó ruhában, na nem mintha máskor abban lennék. Egy sima cicanaci és egy egyszerű, pánt nélküli felső van rajtam. Lemászok a színpadról, majd odalépek a férfihez.
-Óóó, és minek köszönhetem? -mosolyodom el, bár lenne egy tippem, de remélem, nincs igazam, és nem a testemnek köszönhetem, sokkal inkább a munkámmal szeretnék kitűnni.
-Nem tudom mi van ma, de nagyon beindult a parti. -jegyzem meg, bár közben leesik,hogy valószínűleg még a vizsgaidőszak előtti utolsó parti ez, és kihagyhatatl
an.
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Vas. Jan. 06 2013, 21:22

-A jó kvalitásaidnak.- Válaszolom, és felmerülhet a kérdés, hogy ezt a fotózásra, vagy a testére értettem? Talán mindkettőre.
-Vizsgaidőszak jön. Meg a két ünnep után gyakran van itt dömping... mindenki élvezi a szabadságát újra, miután visszajött otthonról.- Hozzá hajolok, hogy értse, amit mondok, kezemet meg lezser mozdulattal érintem a karjához, mert hát így mégis könnyebb. Hátralépek, és végigmérem vadászó tekintettel leplezetlenül. Tetszik, amit látok, kifejezetten.
-Szünet.- Mondom határozottan, és kiveszem a gépet a kezéből, hogy azután megfordulva elnyeljen a tömeg. Gyorsan beadom a pultba a lányoknak, azután meg visszamegyek a fotóslányhoz. Talán meglepődött annyira, hogy megvárjon, vagy utánam jött, vagy valami, lényeg a lényeg, hogy szemtelen vigyorral nyújtom felé a kezemet.
-Táncolunk?- Kérdezem azzal a mosolyommal, igen, azzal, jól lát a szemetek, hölgyeim. Amitől a lányok gyakorta majd össze pisilik magukat, és nem tudnak ellenállni. Talán ő sem tud, egy táncba még nem halt bele senki, végül is.

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Vas. Jan. 06 2013, 21:38

Várom Nathanial válaszát, mert tényleg kíváncsi vagyok, mit értékel bennem. Szeretném, ha végre valamit elérhetnék csak a munkámmal és nem lenne köze a szüleim befolyásához, vagy a testi adottságaimhoz, mert mint az utóbbi időben kiderült, most már az is szóba jön. A válasza nem túl kielégítő, de nem fogom tovább firtatni, így még érthető a fotózásra is és ez megnyugtat, így hát egy mosoly jelenik meg az arcomon.
Figyelmesen hallgatom amint kifejti, mi is ennek a nagy tömegnek az oka, miközben közelebb hajol és a keze is hozzám ér. Nem tudom hirtelen hova tenni, de még nem tett semmi olyat, ami miatt rosszul kéne éreznem magam, így inkább a mondandójára koncentrálok. Mikor aztán hátralép és végigmér, kissé értetlenül nézek rá, hiszen van itt annyi jó csaj, nem értem miért engem méreget, különben is dolgom van. Már épp indulnék tovább fotózni, amikor kikapja a kezemből a gépemet és elindul vele.
-Héé. -mondom meglepetten, majd utána indulok és látom, hogy beadja a pultba. Most mi a fene van? Épp kezdtem belejönni, erre kikapja a kezemből a gépemet és elviszi. Hát szép. A kérdése hallatán aztán még kevésbé értem, mi a fene folyik itt, de a mosolya határozottan meggyőző.
-Végül is, a gépem nélkül nem igen tudok mit csinálni. -Mosolyodom el, majd belehelyezem a kezem az övébe. Még mindig kissé ködös nekem, mi a fene is zajlik, de szeretek táncolni, és épp azon gondolkoztam, hogy lehetne néha szünetet tartanom, hogy táncolhassak én is, de gondolom azt nem nézné jó szemmel, kivéve, ha ő rendeli
el.
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Vas. Jan. 06 2013, 21:49

Két dologgal van egy férfinek nyert ügye a legtöbb jó nőnél: ha jól néz ki, és jól táncol. Persze utóbbi talán valamivel ritkábban kerül terítékre, de valójában a tánc elég sokat dob az emberi testen és kisugárzáson, akár melyik nemről beszéljünk is. Szóval én mind a kettővel rendelkezem, jót tett a sok év tánc, meg a táncművészeti középsuli, annyi szent.
Meg is rántom a kezét, amint bele helyezi az enyémbe, hogy azután magamhoz rántsam egy magabiztos mozdulattal megforgatva, a kezeim közé. Nem húzom közelebb, mint ahogyan azt a körülöttünk lévő hely, és a helyzet megköveteli, finoman kell bánni az ilyen madarakkal, még a végén elrepülnek. Mint Bree... aki végülis nem repült el, vagy nem abban az értelemben. Más értelemben annál inkább, és inkább G is abban az értelemben repüljön. Nem tudom, ő ismeri-e Izziet, majd megkérdezem a vöröstől, ha találkozunk, aztán mondom neki, hogy dicsérjen már még kicsit. Az ilyen kis félénk lányok szeretik az infókat a pasikról.
Szóval táncolni kezdek vele, határozottan irányítva a parketten, nem túl gyorsan, de nem is béna simulós-nyomulósan, mint az egyet jobbra egyet balra típusok, akik csak nyúlkálnak a csajok alá, de semmi közük nincs a ritmushoz. Velem annak a nőnek is könnyű dolga van, aki nem tud táncolni, minden csak a jó vezetésen, és a biztos tartáson múlik.
Rávigyorgok szélesen, ahogy ismét a kezeim közé fordítom, magamhoz húzva a csípőjét, de semmi olyat nem teszek, ami esetleg problémát jelenthetne (már a saját megítélésem szerint) azután kezeimmel megfogom a derekát, és úgy kezdem mozgatni a zene ritmusára, de nem támadom le (még).

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Vas. Jan. 06 2013, 22:42

Eddig mindössze egyszer láttam Nathanialt, amikor jöttem állásért nyavalyogni, így hát nem igazán ismerem, és nem is hallottam róla szinte semmit. Furcsa, mert mindig nyitva tartom a fülem, szeretnék minél jobban beilleszkedni ide. Mindenesetre beleegyezem egy táncba, és meg kell állapítanom, hogy jól csinálja. Kis koromban jártam balettra, és táncoltam is egy ideig, mivel megkövetelte az elitbe tartozás, de itt azokat most nem kell szerencsére hasznosítanom. Inkább hagyom, hogy ő irányítson, elvégre ő a pasi, neki a feladata és jól csinálja, semmi kivetni valóm ellene. Átengedem magam a zenének és Natenek, nem is bánom, hogy elvette a gépemet, bár azért már úgy megszoktam, hogy nálam van, egy kicsit furcsa nélküle.
Nagyon könnyű Nathaniallal táncolni, hiszen szinte adott minden lépésem, csak őt kell figyelnem és ő vezérel engem is. Na és a mosolya. Nem csodálnám, ha a klub női tagjai teljesen oda lennének érte. Teljesen érthető lenne, hiszen bárkit simán levesz a lábáról ezzel a mosollyal. Ismét a kezei közt találom magam és a derekamat fogva kezd a zene ritmusára mozgatni. Elmosolyodom, miközben a szemébe nézek. Igyekszem kitalálni, mit is akarhat tőlem, és erre a legjobb módszerem, ha az emberek szemébe nézek. Abból szinte mindent ki lehet olvas
ni.
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Hétf. Jan. 07 2013, 19:30

Megfordítom, hogy szembe legyen velem, és csábítom a szemeimmel is, ami nem nehéz, valljuk be, minden egyes négyzetcentiméter egyszerűen tagadhatatlanul tökélete rajtam. Megfordítom még párszor, simulok is hozzá, de azért igyekszem nem annyira túlzásba vinni, aztán pár szám után a füléhez hajolok, egyik kezemet a derekáról a háta közepére csúsztatva tartva őt.
-Gyere, igyunk valamit!- Vezetni kezdem ki a tömegből, de nem ám a pulthoz, hanem a VIP részlegre, ahol még sosem járt, hiába minősül "staffnak". Oda nem mehet be akárki akármikor, és nem kellett még ott fotóznia. Külön boxok, jó nagyok, némelyik előtt színpad rúddal, le is dobom magam az egyikre, és mielőtt még leülne hozzám, végigmérem megint, majd a rúdra mutatok előttem a színpadon.
-Próbáltad már?- Kérdezem kíváncsian, azután megérkezik az egyik pincérlány - lelkükre lett kötve, hogy mindig nagyon figyeljenek a VIP részlegre, hátha exkluzív vendég jön, és azt időbe ki kell szolgálni. Leteszi elém a whiskeyt természetesen, és megkérdezi, kérek-e mást.
-Jó lesz vagy valami női szeszt kérsz?- Kérdezem G-t oldalasan pillantva rá, és az egyik pohárba már töltöm is magamnak a jóféle nedűt.

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Hétf. Jan. 07 2013, 23:00

Kezdek belejönni a Natetel való táncolásba, bár nem nehéz, hiszen tényleg jól táncol, mintha csak tanulta volna. Megfordít, így szembe kerülök vele, és a szemeit nézem. Nem sok időm van rá, hiszen megfordít még párszor, és néha hozzám is simul, de hát végül is táncolunk, ez elvileg normális. Mikor a fülemhez hajol, hirtelen nem tudom, mit akar, de elmosolyodom a mondandója hallatán. Követem őt. A pult felé indulunk, de aztán irányt változtatunk. Nem tudom, hova megyünk, de kezdek kíváncsi lenni. Mikor meglátom az ajtón a feliratot, ismét elmosolyodok. VIP szektor. Még sosem voltam ott, és ezt szerintem ő is nagyon jól tudja. Nem mehet be senki ok nélkül, nekem meg nem volt rá okom, eddig.
Belépve körülnézek. Tök jó hely,nem csodálom, hogy nem jöhet be akárki. Elkülönített boxok, és némelyik előtt még rúd is van. Remélem, ez nem azért van itt, amire gondolok. De valószínű. N leül az egyik boxba, de még mielőtt én is követném, ismét végigmér és a rúdra mutat.
-Nem. Sosem voltak ilyen ambícióim. -vallom be az igazat, hiszen sosem gondolkoztam azon, hogy én egy rúdon táncoljak. Egyszerűen nem tudom elképzelni magam rajta. Egy pincérlány siet felénk egy üveg whiskeyvel, majd leteszi Nathanial elé. Kérdőn néz rám, hogy mit is kérek inni.
-Inkább valami nőit. -Mosolyodom el. Hozzá vagyok szokva, hogy körülöttem ugrálnak, de ez valahogy most mégis más. Ez most nem egy előkelő party, ahol mindenki elvárja ezt. Minden esetre tetszik, így hát a mosoly továbbra is az arcomon marad.
-Nagyon jó ez a hely. -nézek körbe és tényleg tetszik, amit látok. Itt tényleg szívesebben lenne pincér is az ember, mint odakint. Valahogy olyan elit, de mégis más. Ide jönnek azok, akik szabadulni szeretnének a mindennapoktól, és mindezt úgy, hogy másnapra ne tudja minden
ki.
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Csüt. Jan. 10 2013, 21:36

Kérek neki egy koktélt, amit szeretne, aztán kezembe fogva a poharat hátradőlök a kanapén, és forgatni kezdem körbe a whiskeyt, majd ajkaimhoz emelve iszom belőle kicsit, számban tartva pár pillanatig az égető nedűt, aztán lenyelem, és élvezem, ahogy végigégeti a torkomat. G re pillantok, sanda vigyorral az arcomon, féloldalasan, majd az előttünk lévő rúdra.
-Nagyon becsülendő formája a művészetnek. És testedzésnek sem utolsó... amelyik nő tud rúdon táncolni, biztos, hogy bármelyik férfit megszerezheti magának.- Persze kitérhetnénk a részletekre, de ahhoz most nincs kedvem. És különben sem biztos, hogy arra a rúdra gondoltam... lehet hogy valamivel törékenyebbre céloztam inkább.
Nem tudom, miért vonja folyamatosan magára a pillantásomat barna lobonca, füstös szemei, amik olyan természetesen macskásan hatnak, és pajkosság csillog bennük folyamatosan. Olyan érzékien szelídnek tűnik, hogy az már fáj. Kezemet átvetem a vállán, de nem úgy, mint ahogy a nyomi kissrácok, mintha véletlen lenne, nem, nagyon is szándékos. Hüvelykujjammal a vállán körözök.
-Rengeteg munka van benne... tudod, az évek, meg a rutin mellett is sokat kell tervezni, és agyalni, de azért jól jött, hogy számtalan ilyen és ehhez hasonló exkluzív helyen voltam törzsvendég.- Meg néha még most is vagyok, de ezt nem tartom szükségesnek megemlíteni. Hűvös próbálok maradni mellette, de ez igen nehezen megy, mivel eléggé perzselő a jelenléte.
-Nem akarod kipróbálni? Szívesen elnéznélek.- Mutatok a rúdra kíváncsian előttünk, tényleg megnézném a szárnypróbálgatásait, szerintem élvezné is, melyik nőnek ne adna önbizalmat, ha egy kiemelt helyen, egy szál rúd körül olyan merészen felemésztő pillantásokat kap, amitől elevenen lángra kaphatna?!

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Csüt. Jan. 10 2013, 22:22

Még sosem voltam ehhez hasonló helyen, mint itt a VIP részleg, és eddig el sem tudtam volna képzelni, hogy valaha is itt kötök ki. Persze filmekben láttam, de az mégiscsak más, azt hittem, ilyen a valóságban nem igazán van, de úgy tűnik, tévedtem. Nathanial rendel nekem egy koktélt, miközben hátradőlve a kanapén kortyolja a whiskeyét, és a rúdra pillant. Művészet? Testedzés? Na hát ezek aztán tuti nem jutottak volna eszembe, így hát figyelem a magyarázatát, miközben megérkezik a koktélom, így a kezembe véve figyelem N-t.
A kérdésem hallatán átkarol, és ujja a vállamon kezd el körözni. Nem igazán tudom, hogy is reagáljak erre, hiszen még sosem voltam hasonló helyzetben, így nem tudom, mit kéne tennem. Inkább csak figyelem, amit mond és igyekszem fel is fogni, miközben nagyot kortyolok, pont akkor, amikor egy kérdést intéz felém. Annyira meglepődök az ötleten, hogy félre is nyelek, de egy nagyon rövidke köhögés után továbbra is meglepetten, Natere nézek.
-Én? Ugyaan. Nem nekem való ez. -válaszolom mosolyogva, hiszen így gondolom. Én egy rúdon? Na ne már... Alapjáraton is összetöröm magam, ha néznek, akkor meg főleg, és ha egy rúdon táncikálok, akkor már szinte biztos a bukás. Inkább csak lecsüccsenek, és ismét belekortyolok az italomba, remélve,hogy ezúttal nem mond semmi olyat, amitől félre nyelhetnék. Nem igazán tudom, mit is tudnék most mondani neki, így hát ráhagyom, hogy szóval tartson, miközben továbbra is nézelődök, hiszen nagyon tetszik ez a he
ly.
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Csüt. Jan. 10 2013, 22:33

Elgondolkodtat ez a lány. Nem értem, miért ilyen hideg. Hasonlít a szőkére, Izzie barátnőjére, az volt még ilyen jeges. De róla nem gondoltam volna, nem ilyennek tűnt. Hmm... talán csak fel kéne melegítenem.
-Szerintem jó buli lenne, és tetszene neked is. Mondom, hogy mit csinálj?- Ajánlok egy lehetőséges neki, de úgy látszik, nem hozza lázba. A mai fiatal lányokban már nincs benne az a régi bevállalós kezdeményezőkészség, hogy szeressenek új dolgokat kipróbálni, fejest ugrani az ismeretlenbe, és hogy én ezt mennyire hiányolom! Oké, hogy valaki jó, de... akkor is. Túl sokat találkozok nemtörődöm, befásult fruskákkal, aztán vannak tizenévesek. Persze nem feltétlenül gondolom, hogy G is ilyen, de azért... van benne valami. Mi is történt eddig? Én feldobtam neki a labdát a fizetésemeléssel, amit nem tudott lecsapni. Én megtáncoltattam, aztán én javasoltam, hogy jöjjünk ide, és hogy próbálja ki a rúdtáncot. Ő mit csinált? Passzívan... tulajdonképpen szinte semmit, csak táncolt velem. Sóhajtok egyet, ahogy mindezt számba veszem, és meglepődök a csalódottságon. Többet vártam volna tőle ilyen alakkal, ilyen szemekkel... na de hátha.
Odafordulok hozzá, miközben kezem még mindig a vállán van. Gondolkozom, milyen kérdést tegyek fel neki, ami kellőképpen kiugraszthatná a bizonyos nyulat...
-Hány évesen volt az első orgazmusod?- Nézek rá szemtelenül, rettentő kíváncsi vagyok a reagjára, lesz-e benne valami élet, le tud-e csapni egy ilyen magas labdát, vagy csak unalmasan, átlagosan kiakad, és elsétál...

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Csüt. Jan. 10 2013, 22:59

Jobban belegondolva nem is tudom, mi a fenét keresek itt. Nem vagyok én olyan típusú, aki ilyen helyekre jár, még ha csak dolgozni is. De mivel nincs sok barátom, mégis jobb, mint egyedül otthon lenni és halálra unni magam. Az ajánlata hallatán elgondolkozom. Lehet, hogy igaza van, de nem tudom, mennyire lennék béna hozzá.
-Gondolod? -nézek kérdőn Natre, hiszen egyszerűen nem tudom magam elképzelni ott, de hát ő tudja. -Nem hiszem, hogy menne... de miért is ne? -kortyolok egy nagyot a koktélomból, ezzel kiürítve a poharat, majd ismét Nathanialra nézek.
-Várom az instrukciókat. -mosolyodom el, miközben elindulok a rúd felé és várom, mit is mond, hiszen magamtól aztán semmit nem tudnék kezdeni. Még mindig nem tudom, miért is jó ez nekem, de mivel jobb programom nincs, hát ez lesz. Meg hát Nate is kedves velem. Jó végre találni valakit, aki nem néz le, vagy nem néz teljesen hülyének, hanem normális emberként kezel. Elvégre nem vagyok én fura, csak Francia, aki most kezdi megtapasztalni, milyen is az élet.
A következő kérdésére viszont abszolút nem számítottam. Fogalmam sincs, mit is válaszolhatnék rá, de igyekszem nem teljesen nyominak tűnni.
-Azt hiszem, 18 vagy 19 -mosolyodom el és nem tudom, érteni fogja-e a dolgot, vagy még a végén azt hiszi, tök öreg vagyok. Na mindegy, jobb választ nem tudtam volna, hiszen a "még nem volt, mert szűz vagyok" talán még ennél is bénábban hangzott volna.
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Csüt. Jan. 10 2013, 23:07

Jé, úgy látszik, csak egy kis noszogatás kellett neki. Én is sokkal izgatottabb leszek, amint elindul. Aztán meg válaszol, amitől az állam tuti padlót kaparna, ha nem gyakoroltam volna éveken át a pokerfacet. 18-19? Jézusom, ki ez a lány, egy apáca?! Ijesztő!
Kezemet az államhoz teszem elgondolkodva, majd felhajtom a piát, utána meg mutogatni kezdem neki, hogy mit csináljon, közben magyarázok.
-Hmm... fogd meg az egyik kezeddel, támaszd a tövéhez ugyanazt a lábad, nyújtsd ki a karod, hogy oldalra dőlj, és fordulj át a másik oldalra a rúdnál, de aztán tedd utána a lábad. Próbáld ritmusra.- A hangosítás lehetővé teszi, hogy itt is szóljon rendesen a kinti zene, csak nem teljes hangerővel, így lehet hallani egymás hangját. De ha a hangszóróhoz közelebb sétál valaki, akkor itt is hallhatja ugyanazzal a dübörgéssel, mint kint.
-Oké, most akaszd rá a lábad, és dőlj hátra úgy, hogy fogod a kezeddel... dőlj ameddig tudsz. Ezaz!- Utasítgatom, de persze közben azért figyelem azt is, mennyire hajlékony. Újratöltöm a szeszt magamnak a pohárba, fel is hajtom rögtön, aztán rendelek neki is még két koktélt, a tánctól majd biztos elfárad.
-Jó, most állj háttal a rúdnak, és emeld a kezeid a fejed fölé, fogd meg mindkettővel, és csússz le úgy, hogy nem távolodsz el tőle.- Egyre jobban tetszik ez a dolog, a látvány igazán... észbontó, ahogy a haja csapódik jobbra balra, ahogy teste feszül-elernyed a különböző feladatoktól.

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Csüt. Jan. 10 2013, 23:20

Elhatároztam, hogy ha Amerikába jövök, megváltozik az életem. Lesznek barátaim és sokkal menőbb leszek. Ez eddig nem sikerült, de talán csak rosszul próbálkoztam, nem voltam elég bevállalós. Úgy döntök, én bizony felmegyek ahhoz a rúdhoz, főleg, hogy Nathanial felajánlotta, segít, mi a fenét is csináljak ott. Megvárom, míg megissza a piáját, aztán elkezd dirigálni, én pedig próbálom azt csinálni, amit mond. Nah hát nem éppen úgy megy, mint képzeltem, legalábbis elsőre, de aztán kezdek belejönni. Szerencsére a hajlékonyságom nagyban megkönnyíti a dolgot, hiszen elég sokáig balettoztam, így eléggé ki vagyok nyújtva. Egészen kezd megtetszeni ez a dolog, így egy mosoly terül el az arcomon, miközben figyelem az instrukciókat és próbálom végrehajtani is őket. Egyre jobban élvezem, és egyre felszabadultabban mozgok, miközben a zenét is figyelem, és közben próbálok Natre is nézni, mit is szól ehhez.
-Nah? Mi a véleményed? -mosolygok Nathanialre egy idő után, hiszen kezdek már elfáradni. Inkább lebattyogok és kezembe veszek egy újabb koktélt, majd belekortyolok. Üdítően hat, szinte új erőre kapok tőle, és érzem, most képes vagyok bármire, nincsenek korlátaim, azt teszek, amit csak akar
ok.
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Csüt. Jan. 10 2013, 23:30

Csak élvezem a kilátást, és nem válaszolok neki egy darabig. Lepattan, amikor már kezdene igazán belejönni, hátmieeez?! Vadul lázad az elmém, azt hiszem, a másfél üvegnyi mennyiség már nálam is kezdi éreztetni a hatását.
Megvárom, amíg megissza, majd ránézek rosszat sejtető vigyorral, aztán felkapom, lazána vállamra dobom, és felállítom a színpadra, majd felugrok hozzá. Kezeit megfogom, és a feje fölé tartom a rúdhoz, ahogy legutoljára mondtam neki, aztán a lábát egy laza mozdulattal terpeszbe rúgom.
-Nagyon dögös. És most csússz le így.- Vigyorgok kihívóan, miközben testünk jóformán teljesen összesimul, én a lábai között állok, szóval csakis szétnyitott combokkal tud lecsúszni a rúdon, én pedig természetesen engedni fogok a kezein, hiszen anélkül nehéz lenne.
Ha megcsinálja, akkor utána pár lépés erejéig táncolni kezdek vele, meg a rúddal, ha nem, tulajdonképpen akkor is. Egyik lábát a csípőmre húzom, miközben hátradöntöm, hogy fogja közben a rudat, szinte egészen a földig tud hajolni, eszméletlen, milyen hajlékony... persze láttam már ilyet, sőt, hajlékonyabbat is, de azért not bad teljesítmény. Felemelem, és a másik lábát is a derekamra kapom, miközben háta az egy szál vékony rúdnak támaszkodik, kezeimmel félig a combját félig a fenekét fogva.
-Na? Élvezed? Ugye, hogy nem rossz... én megmondtam.- És van még néhány tippem az estére, ami nem lesz rossz. Lusta mozdulattal hajolok hozzá közel arcommal, hogy azután egy határozott, jól irányzott mozdulattal szívjam be alsó ajkát, bele is harapva, ha már fogaim között jár.
-Szomjas vagy még?- Kérdezem kíváncsian, amikor ez után az egy mozdulat után ha akarja, ha nem, elengedem ajkait.

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Csüt. Jan. 10 2013, 23:50

Nem tudom, mennyire tetszik Natenek, amit művelek, de én élvezem, úgyhogy addig bénázok ott, amíg el nem fáradok. Ekkor lejövök a színpadról és kezembe kapok egy koktélt, és elkezdem inni. Érzem, ahogy végigmegy a torkomon, és kellemesen lehűsít, majd mikor végeztem vele, leteszem a poharat az asztalra. Épp fordulnék Nathanial felé, amikor felkap a vállára és felállít ismét a színpadra. Ezek szerint nem volt sok kivetni valója a dologgal, vagy annyira béna voltam, hogy megunta és inkább közbeavatkozik. Felteszi a kezeimet a fejem fölé, majd szétrúgja a lábaimat, mire meglepetten pislogok rá, de azért követem az utasítását, és lecsúszok, miközben a testünk szinte összesimul.
Felállok, majd egyik lábam máris a csípőjére húzza,én pedig igyekszem legalább az egyik kezemmel kapaszkodni a rúdba, miközben hátradönt és a hajam már a földet söpri.
Felhúzom magam, hogy ismét álló helyzetben legyek, majd elkapja a másik lábam is, így már két lábam fonódik a dereka köré, és csak a rúd támasztja a hátam, így hát gyorsan átkarolom a nyakát, nehogy lepottyanjak itt és összetörjem magam, amilyen szerencsés vagyok.
-Igazad volt. Tényleg jó. -mosolyodom el, miközben közelebb hajol, és elkapja az ajkam, és gyengén beleharap. Kissé értetlenül pislogok rá, miközben ő már egy kérdést intéz hozzám.
-Nem. Azt hiszem, eleget ittam. -válaszolom még mindig kicsit meglepetten, miközben a szemeibe nézek, próbálom kitalálni, mire is gondolhat, de túl profi abban, hogy minden érzelmet elrejtsen, vagy lehet, hogy nincsenek is ne
ki?
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Pént. Jan. 11 2013, 00:01

18+

Nos, a reakciója kifejezetten tetszetős, ahogy lecsúszik, csak nézem a fejét, és elképzelem a farkammal a szájában... nem rossz, határozottan nem rossz kép.
A derekamra kapom, aztán közli a helyes választ: nem szomjas. Király... akkor végre rátérhetünk a dolgok lényegére. Hozzá hajolok, és a nyakába harapok nem éppen gyengéden, miközben kezeim meg elindulnak felfelé a testén, viszik is magukkal a felsőjét.
-Nagyon túlöltözött vagy a programhoz.- Morgom, ahogy felhaladok a harapásokkal a füléig, majd belenyalok, utána meg szívogatom a cimpáját, végül elkapom az ajkait, harapdálni kezdem mohón, éhesen, majdhogynem a vére serkenhet, de azért nem akarom itt túl durván szétszedni az ajkát, minek? Élvezzen ma este mást... Erősen gondolkozok, hogy szétszakítom a felsőjét, de végül inkább csak lehúzom róla gyors rántással, hogy nehogy leessen közben. Kezemmel tarkójánál a hajtincsi közé túrok, élvezem, ahogy a tenyerem elveszik bennük, meghúzva hátradöntöm a fejét, feltárva előttem a nyakát, dekoltázsát, amit végignyalok hosszú nyelvemmel, élvezd bébi! Erekcióm pont a megfelelő tájékon nyomódik neki, ahogy még közelebb nyomulok hozzá egy erőteljes mozdulattal, aztán a lábaira állítom, kezemmel gyors, ügyes mozdulattal kapcsolom ki a melltartóját, és dobom le róla, majd a nadrágot gombolom ki, lehúzom a cipzárt, és várom, hogy letolja magáról.
-Dögösen.- Utasítom, miközben hátrébb lépek egyet, és vetkőztetés, vagy vetkőzés helyett gyönyörködöm a látványban.

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Pént. Jan. 11 2013, 19:20

18+

Nem tudom miért, de úgy érzem, bejön nekem ez a rúdtáncos dolog. Na azért nem ez lesz az életcélom, de egyszer kipróbálva jó emlék marad. Mint ahogy az is, ahogy az ölében tart, miközben lábaim szorosan a dereka köré fonódnak, hiszen nem megyek sokra a vékony fémrúddal, ami a hátamat támasztja. A nyakamba harap, miközben kezei is elindulnak felfelé a testemen, feljebb húzva ezzel a pólómat. Egy elégedett mosollyal az arcomon döntöm neki a fejem a rúdnak, ezzel is utat adva Natenek.
A megjegyzése hallatán egy apró kacagás hagyja el a szám, mely nem nevezhető gyerekesnek, inkább igenis szexi, még ha én erről nem is tudok. Mohón harapdálja az ajkaim, már-már attól félek, a vérem is kiserken, de szerencsére annyira azért nem harap erősen. Egy gyors mozdulattal lehúzza rólam a ruhát, miközben hátradönti a fejem, bár nem kell sok erőt belefektetnie, döntöm én magamtól is, helyet adva ezzel a nyelvének, mely végigsiklik a dekoltázsomon. Hirtelen a lábaimra állít, majd egy ügyes mozdulattal kapja le rólam a melltartót, és gombolja ki a nadrágom.
Mintha egy vészcsengő szólalt volna meg a fejemben, hirtelen elveszik a mámoros érzés, és a valóság hűvössége magába szippant. Nem kellenék én neki, csak most, csak ma. De én nem játszom ilyet. Kicsit úgy csinálok, mintha elkezdeném lehúzni a nadrágomat, majd egy jól irányzott mozdulattal lecsapok, a tőlem nem messze esett fehérneműmre, és be is kapcsolom, majd a hátamat a rúdnak döntve felhúzom rajta egyik lábam, és így gombolom visszafelé a nadrágom, miközben a férfira nézek.
-Jobban jársz, ha keresel egy másik tinilányt. Nem én vagyok erre az alkalmas préda. -mondom egy szemtelen mosollyal az arcomon, majd felkapva a pólómat nekiállok kifordítani, hogy azt is felvegy
em.
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Hétf. Jan. 21 2013, 18:19

Ééés igen! Lesem a mozdulatait, ahogy előre hajol, már várom, hogy tolja le a nadrágot, de inkább öltözni kezd sajnálatomra. Felvonom a szemöldököm, kicsit hitetlenül nézek rá. Ez a csaj szűz... tutira. Valami különleges érzékkel én ezt meg tudom állapítani. Gyorsan kapkod, én meg röhögni kezdek, ahogy leugrom a rúd mellől, és elvágódok a díványon. Rettentően szórakoztat, hogy azt hiszi, nem fogom hagyni felöltözni, hanem rávetem magam, és erőszakoskodom. Ó bébi, sokkal több kéne nekem ahhoz annál, mint hogy egy kis szűz kurva rázza magát előttem.
-Szűk látókörű vagy.- Mondom egyszerűen szavaira, ahogy még mindig nagyon jót derülve, vigyorogva nézem a műsort, amint öltözik. Hát legyen, nem tartom vissza... bizonyára nem érné meg a fáradtságot.
-Keress magadnak egy srácot, aki a szerelem illúziójába ringat, hogy aztán pofára ess. Bébi, nálam legalább tudod, mire számíthatsz...- Túl jól ismerem én már a játszmákat, de ő még naiv, édesen ártatlan, és kurva nagyot fog csalódni. Na nem azért, mert nem tette meg velem, hanem pontosan azért, ameddig elment velem.
-Ha már elég volt a hazugságokból, megtalálsz.- Mondom egykedvűen, ahogy az italomért nyúlok, nekem mindegy, megy, vagy marad a továbbiakban.

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Giselle Veriott
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : The Photographer
Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Csüt. Jan. 24 2013, 21:09

Lehajolok, de nem épp azért, mint amire a férfi számít, nadráglehúzás helyett felkapom a melltartóm a földről és már kapcsolom is be, majd a rúdnak dőlve gombolom be a nadrágom, miközben tekintetem Natre vándorol, aki nagyon jól szórakozik a kapkodásomon, de hát na. Nem igazán szeretnék a ruháim nélkül lenni tovább, így csak akkor nyugszom meg teljesen,miután a pólóm is visszakerül az eredeti helyére, rám. Nathanial szavait hallva egy pillanatig hallgatok, nem igazán tudom, mit is válaszolhatnék, de aztán mire válaszolnék már bele is kezd a következő mondatba, melyet elgondolkozva figyelek.
-De én nem így akarom. És nem illúzió. -mondom makacsul, miközben elindulok lefelé a színpadról, ami magassarkúban azért annyira nem egyszerű, de megoldom. Nem most van először rajtam ilyen cipő, sőt még anno tanárhoz is kellett járnom, hogy az elit partikon magabiztosan tudjak közlekedni. Akkor nagyon utáltam, de most már hálás vagyok, hiszen amint látom, elég kevesen tudnak menni benne azok közül, akik felveszik. Mikor leérek a magaslatról, egyenesen a férfihez lépkedek, majd megállok előtte. A megjegyzését elengedem a fülem mellett, nem hiszem,hogy valaha is eljutnék addig, hogy rászoruljak. Nem az én formám az ilyen kapcsolatok. Mikor befejezte a mondandóját, egy pillanatig nézem őt, majd egy rövidke szünet után megszólalok.
-Visszakaphatom a kamerám? Sok dolgom van még. -mondom semmi érzelemmel a hangomban, majd várom, hogy esetleg feláll és odaadja, vagy valamit intézkedik, mert nekem igenis szükségem van a kamerámra, vissza akarok menni dolgozni, elvégre én azért kapom a fizetségem, nem pedig az előbbié
rt.
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   Pént. Feb. 01 2013, 08:44

Egykedvűen nézem a lányt, hallgatom a szavait, megvonom a vállam. Nekem mindegy, csibe, tudom, amit tudok. Az évek, meg a rutin engem igazolnak. Azokból a csajokból lesznek a legnagyobb szajhák, akiket jól átb*sznak a palánkon. Nem azokból,. akik időben elkezdenek egészségesen szexelni, és mondjuk olyan srácokkal, akiknek csak ez kell. Nem. Azokból, akikkel elhitetik, hogy nem csak ez kell, aztán pofára ejtik őket. De ne legyen igazam vele... na nem, mintha érdekelne.
Felvont szemöldökkel, gyanúsan meredek rá. Hogy visszakaphatja-e a kameráját? Hát hogy a viharba ne kaphatná vissza, de miért is tőlem kérdezi? Azt várja, hogy én adja oda?
-Van két szép csinos lábad, kitipegsz, és kikéred a pultból. Nem bonyolult.- Megrázom a fejem szavaim erősítendő, komolyan azt várta, hogy én ugráljak neki a kamerájáért? Kislány, itt én vagyok a boss, és te vagy az, aki úgy ugrál, ahogy fütyülök, ameddig szükséged van a munkára. Ne keverjük a szezont a fazonnal.


//Kössz G a játékot Wink //

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Heavenly Hell - N&G   

Vissza az elejére Go down
 

Heavenly Hell - N&G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-