Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Na Na Jung
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na   Vas. Dec. 16 2012, 21:58

tagged: zin ♥ && izzie ♥
words: kevés...nagyon
outfit: this
notes: lessz ez még jobb is, bocsánat a rövidségért :C
- Akkor, ha összeadás van a gyök alatt, akkor nem vonhatok gyököt, mert olyan nincs. Oké értem. És akkor, ha kivonás van? – Talán kicsit rájátszom a hülye gyerek szerepemre de nem tehetek róla. Nemsokára letelik a tanulásra szánt ideje, és ha nem értem, vagy legalábbis azt mondom, akkor van esély a folytatásra. És akkor még többet lehetek a közelében.

Egy ideje nagyon furán viselkedik velem, és nem igazán tudom miért. Próbáltam én kideríteni, de hát nekem kevesebbet mond el, mint a fürdőkádjának. Ránézek, ahogy magyaráz, és igen, hallom a hangján, hogy a pokolba kíván, de nem érdekel. Igenis ki fogom élvezni, azt az időt, amit rám szánt, és punktum. Rágcsálni kezdem a ceruzám végét, és kicsit elkalandozok. Szerencse, hogy nem őt bámulva teszem ezt, mert akkor most kapnám ám a fejmosást, hogy ezért segít ő nekem, ezért szánja rám az értékes idejét, blabla. Gyorsan megrázom a fejem, és újra a feladatra koncentrálok. Elég fura úgy tanulni, hogy közbe értem, na de hát mindegy…érte mindent.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na   Vas. Dec. 16 2012, 22:15

Persze, hogy dühös vagyok Zinre. Mindig veszekszünk, szóval ez ne újdonság, de most tényleg nagyon hülyén viselkedett: mindenki előtt, a HÖK-ben beszólt, hogy túl rövid a ruhám. Nagyon megalázó volt, szóval épp hozzá tartok ugyanabban a rövid ruhában, hogy leszámoljak vele. Majd megmutatom én neki, hogy mire nem jó egy rövid ruha...
Sötét lila színe van, és igazán boldog lehetne, mert a dekoltázsomat nagyon is jól eltakarja. Az más kérdés, hogy a hátamon nyitott, sztreccs anyagú, és hát a combom közepéig ér. Talán igaza van, és rövid, de akkor se mindenki előtt kéne erre megjegyzést tennie.
A kilincsre teszem a kezemet egy nagy sóhajjal, majd lenyomom, és belépek a lakásba. Leveszem a kabátomat, és a hosszú szárú csizmámat.
-Honey, készülj a halálodra!-
Kiabálom be neki, majd halk léptekkel elindulok a nappaliba, hiszen ha a konyhába is van, akkor már tudni fogom, abból nyílik. Ahogy belépek, meglátom Zint a kis tanítványával. Azonnal bánni kezdem, hogy nem hagytam magamon a csizmát, amint meglátom, milyen tekintettel néz Zinre ez a lány. Rögtön mosolyt varázsolok az arcomra, és odasasszézok hozzájuk. Zin mögé állok, karjaimmal átkarolom a mellkasát hátulról és felülről, majd előre hajolva oldalról a nyakába csókolok. Remélem, ez elég nyilvánvaló egyezményes jele a csitri számára, hogy a pasi az enyém.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na   Hétf. Dec. 17 2012, 13:31

A fejemet verem a falba, de komolyan. Egy hete már értette, erre most megint itt tartunk. Hogy lehet valaki ennyire sötét? És akkor csodálkozik, hogy ideges vagyok ha a közelemben van. Egyszerűen nincs türelmem hozzá. Elfogyott. Elfogyott akkor, amikor anyám… na mindegy. Akkor. Nagyot sóhajtok, és nekifogok újra, hogy elmondjam. Magyarázok, ő meg a ceruzáját rágja, és ezzel is kikészít.
- Na Na, az nem ennivaló – közlöm vele, mintha egy idiótával beszélnék, és szépen elveszem tőle a ceruzát – mellesleg kétlem, hogy figyelnél…
Fűzöm még hozzá, és már várnám a magyarázatot, amikor nyílik az ajtó, és az egyetlen hang szólal meg, amire most nem vágytam. Nem, nem azért mert bajom lenne Izzievel. Szeretem, nagyon-de-nagyon szeretem, de ma veszekdtünk. Pedig én csak közöltem, hogy a ruha, ami rajta van, nem az utcára való, és egyébként a mondat végét, hogy ilyenben a sarokra is kiállhatna még ki sem mondtam, mégis felkapta a vizet. Gondolom ő ezért is mondja, hogy készüljek a halálomra, de én más miatt készülök. Hova tegyem Na Nát? És…
Baszki. Azt hiszem, most haltam meg. Oké, hogy mások előtt megölel és megcsókol, azt már valahogy feldolgoztam, de hogy pont most kell ezt csinálnia? Ennél még az is jobb lett volna ha valóban meggyilkol. Nyelek egyet, és csak egy másodpercre becsukom a szemeim, aztán hátrafordulok, és nagyon igyekeznék, de…
- Még mindig ez van rajtad?
Nem ezt kellett volna mondanom, de igen. Kicsúszott, mint mindig minden, ami a véleményemet illeti. Visszafordulok Na Nahoz. Becsukom könyvét, és a ceruzáját is visszateszem a tolltartójába.
- Te most szépen hazamész.
Közlöm vele a tényeket, és imádkozom, hogy most az egyszer hallgasson rám. Csak az a baj, hogy szerintem nem fog…

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Na Na Jung
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na   Kedd Dec. 18 2012, 16:18

tagged: zin ♥ && izzie ♥
words: kevés...nagyon
outfit: this
- De igenis figyelek, rád. – Megvonom a vállam, és tovább nézem. Tudom, hogy idegesíti, de hol érdekelt az engem valaha is?

Az ajtó felé kapom a fejem, ahogy meghallom a nyávogást, és elképedek. A hanghoz test is társul, és nyelnem kell, hogy el ne nevessem magam. Egyes emberek tényleg nem tudják mi való az ágyba, paplan alá, és mi az utcára. És ez a ruha határozottan nem való oda. Legfeljebb este, lámpa nélkül, hogy ne lássa senki. A miniszoknyás, most már csak így fogom hívni, míg csúnyább jelző eszembe nem jut, idetipeg, és olyat tesz, mit két embernek vagyok hajlandó megbocsájtani. Méghozzá hozzáér Oppához. Méghozzá az én Oppámhoz. Kiráz a hideg, és inkább elfordulok, köhintve egyet, hogy héé, én még itt vagyok, de senki nem figyel rám. Kopogtatni kezdek a körmömmel, hátha úgy feltűnik, nekik, hogy nem a hálóban vannak.

Felkapom a fejem, ahogy meghallom Oppa hangját, és kikerekedett szemekkel nézem, ahogy összepakol nekem. Menjek el? Mégis miért? Menjen el a vöröske, én maradni akarok, még van tizenöt percem a napjából!
-뭐? 왜? – csúszik ki a számon, de végiggondolva a dolgot lehet, tényleg el kellene mennem. Bepakolom a cuccom a táskámba, és rájuk se nézve kimegyek az ajtón. Ez így nagyon nem fair.Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na   Csüt. Dec. 27 2012, 21:33

Zin próbál rövid úton leállítani, tudom, hogy a hideg futkos a hátán, amiért a kis diákja előtt a közelébe megyek, de nem érdekel. Hátrafordul, és a szavaira kedvem lenne egy hatalmas pofont lekeverni neki. Kezdem rohadtul unni, hogy ennyire tahó velem, ráadásul pont a kis csitri előtt.
-Mivel még nem vetted le... csak rád vár a feladat!-
Mondom rezzenéstelen arccal nézve rá, azután, mint akinek feltűnik hirtelen, hogy valaki van itt, ellépek tőle, és közben persze a leányzóra nézek, aki koreaiul beszél. Naná... jellemző. És egyértelmű, hogy nyeregben vagyok, szóval jókedvűen libbenek a hűtőhöz, és töltök magamnak narancslevet, azután visszamegyek, és még tovább, a lány után.
-Na Na, maradj még! Alig ismerjük egymást... biztos Zin is szeretné, ha jobban kijönnénk.-
Mondom negédes mosollyal nézve a lányra, és remélem, Zinnek nem most támad őszinteségi rohama. Alapból nem értem, miért foglalkozik ennyit ezzel a lánnyal. Feleségül akarja venni, vagy mi? Régebben nagy divatja volt gyerekként "eladni" a kölyköket férjnek-feleségnek. Lestoppolni, hogy ne annyira finoman fogalmazzak.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na   Pént. Dec. 28 2012, 22:00

Figyel persze. Csak nem arra amit mondok. Valamiről álmodozik, de hogy nem a matek érdekli, az is száz százalék. Megforatom a szemem, és már épp belekezdenék újra, amikor nyitódik az ajtó, csukódik az ajtó, és Izzie hangja harsan a levegőbe. Nem értem. Nem is beszéltünk meg semmit mára. Mit csinál itt? Persze tök jó... csak... itt van Na Na is. És az nem jó. És szerelmesnek lenni sem az, mert a gondolataim is háromszavasra csökkenek tőle. Amikor pedig az érzést kiváltó személy is belép, és átölel, akkor kéne, hogy kikapcsoljak, csakhogy pont az ellnekezője történik, mert ezt nem gondolhatja, hogy pont itt és most, csinálja ezt velem. Ráadásul abban a ruhában. Kiakaszt. Ahogy a válaszával is kiakaszt. Az ölelés még azt mondom belefért, de ezt... Ezt Na Na előtt nem kellett volna mondania. Nem... Nem... Nem veszek róla tudomást.
Mintha nem is hallottam volna, Na Nához fordulok, és összepakolok és közlöm, hogy megy. Erre nem visszakérdez?
- Mert azt mondtam.
Nem kell ezt túl variálni, ha azt mondom megy, akkor megy. És én már örülnék, hogy egyszer, kivételesen tényleg azt csinálja, amit kérek, erre Izzie itt akarja tartani. Ez teljesen meghibbant! Már miért akanám, hogy kijöjjenek? Ha rajtam múlna az életben nem találkoznának többet. Sőt, most sem kellett volna. Már nyitnám a számat, hogy megmondjam Isabellának, a véleményem, de gyors mérlegelést végzek, és rájövök, hogy azzal csak magamra haragítanám, és az a mai nap után, igazán nem lenne jó. Nagyon nem.
- Te, kérsz valamit?
Fordulok Na Nához, mert Izzie meg már ki is szolgálta magát. Na Na persze sosem nyúlhat semmihez. És nem. sosem kínáltam még. Miért is tettem volna? Mindegy. Kell nekem fél perc levegő, és ha csak a konyháig mehetek az is sokat fog segíteni. Tényleg.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Na Na Jung
avatar
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na   Szomb. Feb. 23 2013, 18:42

tagged: zin ♥ && izzie ♥
words: kevés...nagyon
outfit: this

Ki tudnám kaparni a szemét. De komolyan. Nem is ismerem, de már utálom. Mondjuk ha ismerném, sz csak rontana a helyzeten, így legalább ismeretlenül simán gyűlölhetem. Zinre nézek, bólintok. Azt hiszem mennem kell. Nem szívesen adom Oppát ennek a nőszemélynek a karmai közé, de ha azt akarom, hogy ne utáljon meg, akkor mennem kell. Ennyi.

Ahogy meghallom magam mögött a hangját, kiráz a mosoly, és lepereg a szemem előtt, hogy megtépem. De az nem volna méltó a neveltetésemhez, úgyhogy inkább csak megfordulok, és minden udvariasság nélkül szólalok meg.
- És te vagy a barátnője? Mennyire ismered? Annyira se mint az erkölcsöt. Ha ismernéd, tudnád, hogy azt akarja a legkevésbé, hogy te meg én jobban megismerjük egymást. De ha ennyire szeretnéd, legyen. Maradok. Meglátjuk, mennyire fog tetszeni ha megismersz. - Mosolyodom el, kibújok a cipőmből, és visszamegyek.

Mikor Oppa megkérdez egy pillanatra kikerekedik a szemem, de aztán gyorsan magamhoz térek, és mosolyogva megrázom a fejem.
- Hagyd csak Oppa, ne is foglalkozz velem. Vendéged van. - Intek fejemmel a miniszoknyás felé.

Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na   Csüt. Márc. 07 2013, 17:11

Nem rossz a kicsike. Mármint, egyrészt nem rossz bőr, ezt annyi idő alatt mérem fel, ahogy kilibeg, és öltözni kezd, azt meg, hogy amúgy nem rossz - ellenfél - abból mérem fel, ahogy riposztozik. Nem értem, hogy gondolhatja, hogy ma este itt nyerhet... ugyan már, Zin az enyém. Semmi esélye.
-Pont eléggé ismerem ahhoz, hogy boldoggá tudjam tenni!-
Kacsintok a kis libára, és ha van egy csöpp esze, rögtön kitalálhatta, hogy a szexre gondolok. Persze a boldogság annál jóval több, de... elég, ha a testi örömökre célozgatok. Zinnek is, tudom, pláne ebben a ruhában.
Mint ha meg se hallanám a kettejük között zajló eszmecserét, szépen visszasétálok a hűtőhöz, és ha már visszatértek az asztalhoz, akkor narancslevet viszek a leányzónak.

-Szóval Na Na, matekból korrepetál Zin? Megértem, ha gyengén megy, a tinilányok többsége nagyon béna belőle. Na persze a sulik többségében a leggyengébbek is külön tanár nélkül átbukdácsolnak kettessel, de érthető persze, hogy van, akinek nehezebben megy.-
Adom a megértőt, de persze színjáték az egész, Zin vállára teszem a kezem, azután leülök mellé a székre, keresztbe teszem egyik lábam a másikon, és a kezeinket összekulcsolva az ölembe húzom lazán a kezét. Egyszerű gesztus, és nem is idegen tőlünk, hogy így üljünk egymás mellett - bár általában jobban összegabalyodunk.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na   Szer. Márc. 13 2013, 18:58

Van a világon, sok-sok nő... Ezek közül... nagyon, de nagyon olyan kevés van, akit soha nem szeretnék, hogy találkozzon. Kivételesen Na Na-nak van igaza. Ő és Izzie, ők pont ilyenek. Ezen túl, még ott van anyám, de szerencsére őt nem fogja egyikük sem megismerni.
Szóva Na Na-nak igaza van, és ezt egész biztos Izzie is tudja, és igazán nem értem, miért akar mégis az idegeimre menni. Mert egész biztos ezt akarja, mi másért közölné bárkivel is nyíltan - még ha burkoltan is - hogy lefekszünk egymással? Oké, hogy tudja a fél egyetem, de miért kell ezt Na Na előtt is közölnie?
Az egyetlen lehetőségem, hogy lelépjek, és legalább egy percre lenyugodjak, szintén szerte foszlik, amikor Izzie narancslevet hoz Na Na-nak. Én akartam neki inni hozni! Akartam pár másodpercet nélkülük. Legalább azt képzelni, hogy nem hallom őket. De így... így lehetetlen. Mindig van a hűtőben narancslé. Arra az estre, ha Na Na egyszer azt mondaná, hogy szomjas, vagy valami hasonló. Az, hogy Izzie is szereti... nem hiszem el. Hogy léphetnék le? Hogy lökhetném ki mindkettőt, egyszerre?
- Te kettes voltál? - oké tudom, hogy ezt nem kéne, egész biztos nem az volt. Marketingen van, oda kell a matek, nem? De akkor is. Irritál, és most nem nyugtat meg, hogy megfogja a kezem.
Le is pillantok az összefűzött ujjainkra, mintha nem hinném el, hogy ezt csinálja. Máskor oké, idegenek előtt, vagy olyanok előtt, akik előtt ez normális, de ne... ne előtte.
- Egyébként sem kettes. Annál sokkal jobb.
Fűzöm még hozzá, és a látszattal ellentétben nem Na Na-t akarom védeni. Személyes sértés, hogy feltételezi megelégednék egy kettessel. Az én elvárásaim annál sokkal magasabbak.
Elengedem a kezét, és felállok, én nem bírok itt maradni. Kizárt. Mi van ha Na Na előhozza megint a gyerekkori ígéretünket? Akkor olyan okésnak tűnt a dolog, de meggondoltam magam. Többször kifejtettem neki is, de valahogy nem látom, hogy felfogta volna, nekem pedig most semmi szükségem rá...
- Maradtok vacsorára?
Kérdezem meg végül, egy mentő gondolattal. Mert akkor neki állok főzni, és addig, ők nyugodtan beszélgethetnek. Habár... azt sem akarom. És így ránézésre, minden lenne az a beszélgetés, csak nem nyugodt. A végén még egymásnak esnek. Viszont... akkor legalább van egy jó okom, hogy kitegyem őket. Csak időben kell közbelépnem, még mielőtt tönkre teszik a lakást...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na   

Vissza az elejére Go down
 

a nagy találkozás ~ Zin && Izzie && Na Na

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sammy & Dimitri - Egy váratlan találkozás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Archívum-