Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Izzie&David a HÖK utáni buliban

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Vas. Nov. 25 2012, 00:05

Ahogy elköszöntem Izzietől a HÖK-nél, egyből az utcán kóboroltam, hogy egy boltot keressek. Bezzeg ilyenkor nincs egy éjjel-nappali sem, ahova betudnék menni. Pár sarokkal odébb viszont megláttam a villódzó fényeket, így egy mosollyal az arcomon, belépek. Kiválasztom a kért italokat, majd egy üveg tequilát is, veszek mellé citromot, hogyha Izzienek nem lenne, majd fizetek és megyek is a koliba. Ott bekopogok hozzá és ha beenged, akkor mehet is az ivászat. Elég sokat elpusztítottam, azt nem figyeltem, hogy Izzie mennyit iszik, de én már most jól érzem magam. Mosolygok, szemeim csillognak az alkoholtól és a lányt kezdem el ölelgetni. Végig az utcán menve az első szórakozóhelyre behúzom, ahol már megy a buli, dübörög a zene. Behúzom a táncparkettre és elkezdek vele táncolni a zene ritmusára. Néha kiesek belőle, mert ilyen állapotban csodálom, hogy még állni bírok, nemhogy táncolni. Izzie derekát elkapom és közel vonom magamhoz, hogy együtt táncoljunk.
- Remélem nem bántad meg, hogy eljöttél velem? - Suttogom a fülébe, megpróbálva minél több értelmes szót kipréselve magamból, majd annyira elhajolok tőle, hogy belenézhessek a szemeibe. Kíváncsi vagyok a válaszára, hogy megbánta-e, mert részegen őszinte az ember.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Szomb. Dec. 01 2012, 12:15

David hamar odaért a koliba, pont befejeztem a készülődést: mélylila spagettipántos térdog érő, combközépig felskiccelt ruha, hozzá illő tűsarkúval. A hajamat leengedve hagytam, de kivasaltam, így most nem fürtökben hullt alá, és hosszabb is volt.
Elindultunk az éjszakába, miután iszogattunk fincsi tequilát, amit nagyon szeretek. Rögtön talált is egy szórakozóhelyet, én meg aggodalmaskodva néztem, mert úgy tűnt, legalább egyel többet ivott, mint kellett volna.
Táncolni kezdünk a zene ütemére, magához húz, és pedig felkacagok, aztán hozzá hajolok, hogy visszakiabáljam a választ, máshogy nem lehet kommunikálni.
-Miért bántam volna meg?-
Kérdeztem értetlenül, ahogy együtt mozogtunk a ritmusra.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Hétf. Dec. 03 2012, 18:35

Amint beszereztem az alkoholt, egyből mentem is a kollégiumba, hogy együtt melegítsünk be Izzievel, hogy aztán a buliban jól kitáncoljuk magunkat. Ahogy már érzem magamban az alkohol hatását, el is indulunk és egyenesen az első szórakozóhelyig megyünk. Ott kicsit még dülöngélek, mert eléggé erős volt nekem, így éhgyomorra. Magamhoz is húzom, hogy csípőnk egymáshoz feszüljön, majd így mozgok vele, legalább egyikünk a ritmusra táncol. A füléhez közel hajolva mondom ki őszintén, amit gondolok, és mikor ő is közelebb hajol, már majdnem azon kapom magamat, hogy lekapom. Még várok, amíg a kérdés elhangzik. Úgy szintén közelebb hajolok hozzá, de nem a füléhez, hanem a szájához, csak pár milliméter választja el az ajkainkat.
- Mert le foglak smárolni! - Mondom, majd egy puszit nyomok az ajkaira és ha engedi, akkor meg is csókolom. Ha érzem, hogy nem lök el, akkor vadul csókolom. Ha pedig továbbra sem tol el, akkor elindulok vele a táncparkett szélére és ha ott vagyunk, akkor neki nyomom a falnak, de továbbra is csókolom. Kezeim a derekáról lecsúsznak a csípőjére, majd a combjaira. Ajkaimmal áttérek a nyakára, majd a fülét is megtalálva pár puszit nyomok arra is.
- Meddig szoktál eljutni azzal, akivel összegabalyodsz? - Suttogom a kérdést a fülébe, természetesen itt a szexre gondolok, de biztos, hogy Izzie is tudja, hogy mire kérdeztem rá.
Hogyha a táncparketten nem engedi a szájra puszit vagy a csókot, akkor mindez nem történik meg.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Vas. Dec. 09 2012, 16:35

Davidnek nagy mázlija van, ugyanis egy r'n'b buliba sikerült berángatnia, én pedig imádom ezt a stílust, és nagyon szeretek rá táncolni. Arról nem is beszélve, hogy az alkohol is dolgozni kezd a véremben. Fiatal vagyok, lendületes, és legfőképpen szabad... azaz azt csinálok, amit akarok. De nem úgy, ahogyan a többi korombeli fiatal lány, aki szabadnak hiszi magát, közben meg köti őket a társadalmi elvárások tömkelege. Akik áltatják magukat... engem tényleg nem érdekel mások véleménye, és ez tökéletesen felszabadít, legalábbis így érzem.
Elhagyják ajkait szavai, majd megcsókol. Úgy döntök, hogy hagyom, bizonyítson csak, nem veszem át az irányítást, csak követem a ritmusát. Kezeim a nyakára siklanak, ahogy összesimulunk, ő pedig elkezd a tömeg szélére vezetni, a falhoz.
Hátam a hidegnek ütközik, kezei tapogatóznak rajtam, majd elengedi ajkaimat, hogy a nyakamat és a fülemet célozza. Szavaira elmosolyodok, majd eltolom annyira, hogy a szemembe tudjon nézni. Hogy meglássa arcomon a dögöt. Ellépek, és a meglepetés erejével a falnak szorítom, szorosan elé lépve. Felsőtestemmel egy hullámot indítok el, így először a melleim, majd a hasam, és végül a csípőm simul testéhez a zene ritmusára. Ajkába harapok, erőszakosan elhúzom a bőrét, de nem hinném, hogy nagy fájdalmat okozok ezzel.
-David... olyan tapasztalatlan vagy, de mégsem teljesen... ez annyira izgató!-
Szólok, ahogy a füléhez hajolok, hogy belecsókoljak. Kezem lesimít a testén a nyakától a mellkasán át a hasára, oldalt a derekánál még lejjebb, majd előre húzom a kezem, de mielőtt még hozzáérnék ahhoz a részéhez, amivel csinálná, amiről beszélt, elhúzom a kezemet.
-Még nem döntöttem el, hogy szexelünk-e ma.-
Mondtam könnyedén a szemeibe nézve, töprengő arckifejezéssel. Nem nagyon szoktam tervezgetni, csak ami jön legtöbbször.
-Előbb jó lenne megnézni téged kívülről... annyi mindent tudnék neked tanítani!-
Ismét a fülénél vagyok, fülcimpájába harapok. Ha hagyná, akkor sokat kihoznék ma belőle, az biztos.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Vas. Dec. 16 2012, 08:34

A zene és az alkohol megteszi a hatását, meg is csókolom, majd kifelé kezdem vezetni a falhoz. Észrevettem, hogy egyáltalán nincs ellenére a dolog, így folytatom és egy kis magabiztosság is kerül belém. Egyre vadabbul csókolom, majd áttérek a nyakára és a fülére is. A szemeibe nézek, ahogy "kérte", és látom rajta azt az ördögöt, ami kiült az arcára, ami nagyon nem tetszik. Sóhajtok egyet, majd lehajtom a fejemet, hogy lenézzek, de ekkor a falnak nyom, ami váratlanul és fájdalmasan ért, ezért egy kicsit fel is nyögök. Nem tudom, hogy ilyenkor mit csinál, de hagyom, hogy táncoljon a zenére. Értetlenül nézek rá, ahogy az ajkamba harap, viszont az egyáltalán nem tetszik, amit mond.
- Egyáltalán nem vagyok tapasztalatlan! - Sértettséget lehet a hangomban hallani, mert nagyon is rosszul esik, hogy mindenki ezzel jön, pedig csak őszintén elmondom, hogy mik a szándékaim és már is letapasztalatlanoznak. Sérti a becsületemet. El is húzom a fülemet, mert utálom, hogyha belecsókolnak, meg amúgy is megbántott. Ahogy a kezei elindulnak rajtam lefelé, követem a tekintetemmel és már arra számítok, hogy oda téved a keze, de ehelyett elveszi. Sóhajtok egyet, fejemet a falnak döntöm és becsukom a szemem egy pillanatra.
- És mikor fogod? - Felhúzom egyik szemöldökömet kérdőn, mert tudni szeretném, hogy lesz-e ebből valami vagy nem, mert akkor tervezek a szemeimmel, hogy melyik lányt vigyem el. Még jó, hogy ez csak a fejemben kavarog és egyáltalán nem tudja leolvasni az arcomról.
- Egy párszor már láttál kívülről. - Jegyzem meg, majd megint elhúzom a fülemet, hogy ne harapdáljon. Azért kíváncsi vagyok, hogy mit akar nekem tanítani, mert eddig senkitől sem volt negatív visszajelzés, akivel együtt voltam.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Vas. Dec. 23 2012, 21:37

Megrázom a fejemet, és lemondóan sóhajtok a reakcióira. Egyáltalán nem azok, amiket szerettem volna látni, sajnos. Mindkettőnknek sajnos. Ellépek tőle, és a karjára téve a kezemet szólok neki, vagy inkább kiabálok, hiszen elég hangos a zene.
-Nem lesz.-
Mondom egyszerűen, mélyen a szemeibe nézve. Túl elutasító, és ha ezekben az, akkor tuti más elképzeléseimben is az lenne. Én pedig nem vagyok az a fajta lány, akinek mindegy, kivel csinálja... hogy idegenekkel is csinálom, az igaz, de akkor sem mindegy, kikkel. És sajnos úgy tűnik, Daviddel nem passzolnánk, így nem látom értelmét próbálkozni, hogy aztán mindenféle lehetséges kapcsolat megromoljon közöttünk.
-Szóval, keresünk neked valaki csinit?-
Kérdezem egy vigyorral az arcomon, hátha ettől feldobódik. És ha most azt mondja, neki nem ez járt a fejében, azt nem fogom elhinni... nyilvánvaló, hogy nem működnénk jól együtt, és hogy ő kanos. Kéltem, hogy kihagyna egy estét, amikor bepörgött.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Csüt. Dec. 27 2012, 15:18

Utálom, hogyha a fülemet puszilgatják, Izzienek meg nem tudom, hogy hirtelen mi baja lett. Sóhajtok én is egyet, szemeim elkerekednek a meglepődéstől, ahogy kijelenti, hogy nem fogunk lefeküdni. Már úgy érzem, hogy átok ül rajtam, hogy egyszerűen egy lányt sem bírok ágyba vinni. Elhúzom a számat és szomorúan nézek rá.
- De miért? - Veszem fel vele a szemkontaktust, azt hittem, hogy ő is akarja. Végignézek a tömegen, mindegyik leitta magát, vagy épp valamilyen szer hatása alatt van. Az egyik lány még ki is adja magából, ami benne van, talán nem kellett volna látnom, de most ment el az összestől a kedvem. Izzie kérdésére, elkapom a lány derekát és magamhoz húzom.
- Nekem te kellesz! - Suttogom a fülébe, majd ha hagyja magát, akkor megcsókolom. Mondjuk ha nem, akkor is egy szájra puszit kierőszakolok magamnak. Nem hiszem, hogy bántana, nem úgy ismertem meg Izziet, de azért egy pofonra fel vagyok készülve. Végig simítok a kezeimmel a fenekén, majd egyikkel lejjebb is megyek a combjára. Akarom őt és tudom, hogy ő is akar engem.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Csüt. Dec. 27 2012, 21:47

-Mert nem passzolnánk össze, azért.-
Mondom egyszerűen, egy kedves mosollyal, meg ahogy én azt elképzeltem! Rövid úton megint magához húz, és csókol, és tapiz. Értem én, mi folyik itt, meg a szavait is, de már döntöttem, szóval tapizhat, és csókolgathat, így járt. Határozott, magabiztos nő vagyok... Kivéve, amikor nem.
-Ó, nem én, hidd el!-
Nevetek, mert én jobban ismerem magam, mint ő engem, és nyilvánvalóvá vált az előbbiből, hogy nem én kellek neki.
-Igyunk inkább valamit!-
Ellépek tőle, és elindulok a pulthoz, kezdek kiszáradni, olyan leszek, mint egy sivatag lassan, és vattát köpök, úgy érzem. A bárszékre pattanok, és agyalni kezdek, hogy mit kérjek, azután Davidhez hajolok.
-Mit igyunk?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Csüt. Dec. 27 2012, 23:41

Fogalmam sincs, hogy ezt miért mondja Izzie. Egyáltalán nem így gondolom, és nekem ő kell, meg akarom szerezni, bár nem tudom, hogy mit követtem el, amiért egyből erre következtet.
- Ez nem igaz. Honnan veszed? - Nézek a szemeibe kétségbeesetten, akkor is szeretném őt magamnak, ezért magamhoz húzom és csókolni kezdem, miközben kezem kalandozik, de nem mintha meghatná. Sóhajtok egyet, hogy nem hisz nekem, majd elhúzom a szám. Elment mindentől a kedvem, pedig igazából most kéne néznem valaki mást. De még az sem nyugtat meg, hogy Izzie segítene, valahogy úgy érzem, ő kell most nekem. Talán azért akarom ennyire, mert visszautasított. Egyáltalán nincs kedvem inni, de azért elmegyek vele a pultig. Leülök és magam elé nézek, gondolkozva azon, hogy mit csináltam rosszul.
- Amit akarsz. - Rántom meg a vállaimat kedvetlenül. Az lenne a legjobb, ha hazamennénk, mert ez most nagyon is szívem ütött. Nem hittem volna, hogy ennyire rosszul esik egy lány visszautasítása. Igazából pont Izzietől nem számítottam erre, azért is hittem azt, hogy esetleg ma éjszaka lesz köztünk valami. A csók még mindig ég az ajkaimon. A pultos srácra pillantok, aki várja a rendelést, bár én biztos, hogy nem kérek semmit. Fejemet megtámasztom a kezemen, amivel könyökölök a pulton.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Hétf. Dec. 31 2012, 08:28

-Két cidert!-
Adom le a rendelést, ugyanis én nem szeretem a sört, viszont volt esze annak, aki ezt kitalálta, hiszen ez borpárlat, vagy mi pontosan. Nem érdekel, finom, és jól el lehet kortyolgatni.
Ahogy ülök a széken, Davidre nézek. Látom, elég letört, hogy nem jött össze neki a numera velem... igazából tökre nem értem, miért csinálja ezt. Ő a nagy macsó, aki mindenkit meg akar kapni, mindenkire ráhajt, aztán időnként összejön neki, időnként meg nem, akkor mégis, mit számítok én? Miért üti ennyire szíven? Megrázom finoman a fejem, hogy visszatérjek a gondolataimból a buliba, azután a kapott egyik üveget átnyújtom neki, mint békeajánlat, olyan arcot is vágok hozzá, majd meghúzom a sajátomat.
-Hé! Nem akarom... most nem. Miért kell ettől ennyire elszontyolodnod? Nem én vagyok az első, aki elutasít.-
Ebben pedig biztos vagyok, és nem azért, mert nem lenne jó party, hanem azért, mert szerintem mindig túl sokat akar. Natehez tudnám hasonlítani a nagy csajozásában, de ő valamit piszok jól csinál, és még őt is néha, nagy ritkán elhajtják, mondjuk azokban az esetekben nem nagyon lehet tudni, hogy szexet akar-e egyáltalán, vagy csak hülyít valakit. Tőle kéne ezt talán ellesnie... de mindegy is, erről inkább nem mondok neki semmit, nehogy megsértődjön.
-A mentoráltam vagy. Akkor is képviselnem kell az érdekeidet, ha összebalhézunk, ha szar lesz a szex, és utána kínos egymással beszélni... és hidd el, nem vagyok akkora szent, hogy képes legyek ekkora elfogulatlanságra. Jobb így.-
Magyarázom tovább neki, hátha végre felfogja, bár ezt erősen kétlem.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Hétf. Dec. 31 2012, 16:31

Nem is figyelek arra, hogy mit rendel, mert nem fogok inni. Elment teljesen a kedvem ettől az egész bulitól, hogy így visszautasított. A fejemet támasztom a pultra és a táncolókat nézem érdektelenül. Észre sem veszem, hogy Izzie engem néz, csak mikor felém nyújtja az üveget, azt látom a szemem sarkából, így elveszem a kezem. Megfogom az üveget, majd lerakom a pultra, bele se iszok, meg se nézem mi az. Még inni sincs kedvem, már annyira rákészültem az estére, hogy szépen el leszünk együtt, erre visszautasít.
- Mert nem értem mi bajod. Eddig tökre akartad, aztán hirtelen megváltozott a véleményed, és fogalmam sincs, hogy miért. Azt se tudom mit tettem, és már is visszautasítasz. – Nézek a szemébe, ahogy megosztom vele a véleményemet. Bánt, igenis bánt és hiába volt már visszautasításom, azok nem ilyenek voltak. Akkor tudtam, hogy a lány nem akarja, nem akar egy éjszakát, többet akar. Izzie… Eddig úgy hittem, hogy akarja és benne van, hiszen azért csókolóztunk és mászott rám utána. Nem értem, hogy mi a gond, mi romlott el, amiért ennyire gyorsan változott.
- Csak kifogás… Az is, hogy kínos lenne egymással beszélni. Csak szex, nem a kezedet kérem meg. – Magyarázom én is az álláspontomat, hogy mennyire fogja fel, azt már nem tudom. Lehet, hogyha ez a baj, akkor nem sokáig lesz a mentorom, mert lecseréltetem. Valami nagyon ütős érv mindig segíteni szokott, most miért ne.
- Nem sokáig leszel a mentorom. – Nyögöm ki végül dühömben. Csak, hogy tudja, hogy nem akarom, hogy képviseljem az érdekeimet. Erősen játszik most a döntésemben az, hogy visszautasított. Még nem tudom, hogy működnek itt a dolgok, de biztosra veszem, hogy lecserélhetem és meg is fogom tenni.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Szer. Jan. 23 2013, 17:16

Kezd feldühíteni. Szexelni akar velem egy kiskölyök, akit visszautasítok, és még én érezzem magam rosszul, mert ő a nagy macsó, de abszolút nem úgy viselkedik. A dühöt nem utálom, de az elkeseredést, amit most ez a düh szül, ó, azt nagyon is. Úgy viselkedik, mint egy gyerek. Duzzog, nem iszik, nem néz rám, alig szól hozzám. Ezek után elvárja, hogy komolyan vegyem? Sóhajtva összevonom a szemöldökömet, nem szeretem, amikor valaki kihozza belőlem az elkeseredés szintjére jutott dühöt.
-David, én ezt most NEM akarom. Nem kell kifogásokat keresnem arra, miért nem szexelek veled. Magyarázatot adtam, amellett, hogy nem akarom, ennyi az egész, te pedig úgy csinálsz, mintha a lottó ötöstől fosztanálak meg. Itt van egy csomó lány, biztos van több is, amelyik szívesen szexel veled.-
Megiszom húzóra a maradék cidert, majd lepattanok a bárszékről. Nem fog tetszeni neki, amit mondani fogok, ahogy eddig se tetszett neki, amit mondtam, de nem érdekel, most már végképp kiakasztott.
-Rendben, ha ezt szeretnéd, legyen így, talán jobb is. Láthatóan nem tudom kielégíteni a nagyra törő igényeidet azért, mert nem dobom le sikoltva a ruháimat előtted, hálát rebegve az égnek, amiért hajlandó vagy rám nézni és megkefélni. Nem vagyok egy középiskolás, értékelési gondokkal küzdő gimnazista. Nő vagyok, és ha nemet mondok, nem kell magyarázkodnom senkinek. Neked mégis megtettem, de neked ez nem felel meg. Legyen. Jobb lesz, ha most megyek.-
Leteszem az üres üveget, és határozottan pillantok ismét rá. Tényleg hülyén viselkedik, és sikerült kiugrasztania a béketűrésemből. Ha más nem, ezt megkapta tőlem, ezt se adom akárkinek...
-Majd ha észhez tértél, beszélünk. Vagy nem. Szia!-
Mondom még, majd határozott léptekkel elindulok kifelé a helyről.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Pént. Jan. 25 2013, 11:50

Látom rajta, hogy kezdi magát mindezen felhúzni, de nem érdekel, mert eddig akarta és magyarázatot akarok, de eddig értelmes választ nem hallottam. Csak magamban duzzogok és nem kell nekem az ital, de az okfejtését nem bírom figyelmen kívül hagyni. Felnézek a szemeibe, és megforgatom a szemeimet, majd sóhajtok egyet.
- Igen, csak eddig akartad. Mikor lejöttünk ide, csókolóztunk, aztán hirtelen valami bajod lett és már nem akarod. - Vágok vissza rá, mert én most így érzem, meg azt is, hogy eddig szórakozott velem és csak áltatott. Az utolsó mondatát figyelmen kívül hagyom, mert engem most más lány nem érdekel, őket bármikor megkapom, Izziet meg nem. Továbbra is figyelem az italt, ami még mindig ott van mellettem, de nem ittam még bele. Egyáltalán nem kívánom, még a kedvem is elment ettől az egész estétől. Felkapom arra a fejemet, hogy leszáll a bárszékről, mert arról nem volt szó, hogy itt hagy. Azt viszont sajnálnám, még akkor is, hogy ilyeneket vágtam a fejéhez, és jogosan hagyna faképnél. Annyira gyorsan hadarja végig, hogy szóhoz sem jutok, csak arra eszmélek fel, hogy már elköszön tőlem és sarkon fordul. Leugrok a bárszékről, utána megyek és elkapom hátulról.
- Ne menj el. - Suttogom a fülébe könyörgően, mert nem megbántani akartam, csak választ akartam tőle, amit még most sem kaptam meg. Fejemet a vállára teszem, azért remélem, hogy megenyhül, mert nem akarok senkinek sem rosszat, csak egyszerűen hiányom van és a szeretetből sem kaptam eddig túl sokat. Elengedem, majd beállok elé.
- Elszívunk egy békepipát? - Döntöm oldalra a fejemet, ahogy felajánlom neki, hogy béküljünk ki, nálam ez egyenlő a bocsánat kéréssel. Azért a szemeimben láthatja a reményt, hogy itt marad velem.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Szomb. Jan. 26 2013, 21:22

Határozott, gyors léptekkel indulok kifelé a helyiségből, hogy maga mögött hagyjam Davidet, és ezt a helyet, de gyorsan. Totálisan elment a kedvem mindentől, és dühös vagyok, baromi pipa. Ilyenkor pedig már nehezen viselem el saját magamat is, szóval nem sok jóval kecsegtet ez az állapot senki élőt a közelemben.
David azonban utánam jön, amit nem tesz túl jól, mert már sikeresen kiakasztott, és ilyenkor nem sok választ el tőle, hogy lesikítsam a haját, az meg nem lenne jó. De komolyan, iszonyúan hisztis tudok lenni, ha egyszer belelendülök. Csak sóhajtok egyet a szavaira.
-Nem hiszem, hogy ez jó ötlet, bocsi, semmi kedvem nincs már hozzá.-
Mondom a maradásra, meg a békepipára. Ez nem így megy, hogy duzzog, gyerekeskedik, mert nem akarok vele lefeküdni, aztán meg egyszerűen lépjek túl a nevetséges viselkedésén. Nem, én nem vagyok gyerek, ne nézzen a játszótársának.
-Majd beszélünk, amikor már hajlandó vagy felnőttként viselkedni, és tűrni a visszautasítást, rendben? Vagy ha esetleg összefutunk a HÖK-ben, amikor kérsz magadnak új mentort. Szia!-
Mondom dacosan, nem, ilyenkor nem tudok jó fej, és igazságos lenni. Egy vállrándítással lerázom magamról a karját, és otthagyom szépen, hazabattyogok zsörtölődve, aztán villámgyorsan elalszom, mert az új nap új reményt ígér. Mindig.

//Köszi a játékot! Smile //

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   Szomb. Jan. 26 2013, 21:57

Akkor is elkapom, hiába megy olyan gyorsan. Bocsánatot akarok kérni, mert tudom, hogy néha idegesítő a stílusom, de engem is meg lehet érteni. Kicsit nyűgös vagyok, hogyha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy én azt akarom. Azért megnyugtat egy kicsit, hogy a karjaimban marad, bár érzem, hogy nagyon is feszült. Elhúzom a számat, mert tudom, hogy most ezzel nem érek el nála semmit, pedig eddig mindenkinél sikeresen bevált ez. Sóhajtok egyet, Izzienél valami mást kell kitalálnom. Azért megpróbálkozok egy békítő válasszal, de úgy tűnik, hogy nem használ nála. Azért a szemeibe nézek, hogy lássa megbántam az előzőt, és nem akartam megbántani, csak ez ilyen felindultság nálam. Máshogy nem bírom levezetni a feszültséget. Elszomorít, hogy nem akarja velem elszívni a békepipát, így nem tehetek mást, csak végig hallgatom. Nem tudok mit hozzászólni, én eddig abban voltam, hogy majd szépen leülünk és megbeszéljük. Azzal viszont feldühít, hogy gyereknek tart, mert nem vagyok már az, egyszerűen ilyen a természetem, így kell elfogadni.
- Én eddig is felnőttként viselkedtem. - Morgok magam elé, de azzal meglep, hogy már is ott hagy. Köpni-nyelni nem tudok, így csak nézek utána. Mellkasom előtt összefonom a karjaimat, és egészen addig követem a tekintetemmel, amíg ki nem lép az ajtón. Az biztos, hogy nem fogunk most összefutni egy darabig, én úgy érzem. Mivel nem tudok itt mit csinálni és a zenéhez sincs most kedvem, így elindulok én is ki, hogy hazáig sétáljak. Otthon egy jó forró zuhany után már az ágyamban alszok.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖK utáni buliban   

Vissza az elejére Go down
 

Izzie&David a HÖK utáni buliban

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-