Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 let me show you... - R&J in BrainStorm Records

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: let me show you... - R&J in BrainStorm Records   Szomb. Nov. 24 2012, 15:49

Már reggel bejöttem az irodába lerendezni pár papírt - mert azt ugye muszáj - hogy ne zavarjanak semmivel később, mikor Rena is befut eme hétvégi napon. Tízre mondtam neki, hogy érkezzen. Két óra bőven sok a helyre, de mégis úgy érzem, muszáj kicsit dicsekednem, megmutatnom neki, hisz mióta megvan, nem tehettem ezt meg - tekintve, hogy milyen viszonyok is uralkodtak közöttünk, inkább menedék volt a hely. A menedékünket pedig nem adjuk ki az "ellenségünknek" ugyebár, aki elől ide menekülünk.
Szóval két óra. Utána meg elcsalom valahova ebédelni - két saroknyira van is egy csöndes kis beülős kajálda. Nem egy sokcsillagos étterem, de éppen ezért teszi meg. Nem akarjuk ezúttal nagy dobra verni a dolgot.

Alig van már pár perc tízig, idegesen járkálok fel s alá a fogadóhelyiségben. Az irodát tíz perce hagytam el, mert kezdtem becsavarodni a várakozás unalmába.
Végre látom, ahogy megáll a taxi az épület előtt. Ráérős lazaságot remekül tettetve lépdelek hát ki. Farmert, pólót viselek, elején nyomott mintával. A bőrdzseki az benn maradt, a mosolyomat viszont ha akarnám, se tudnám ott felejteni.
- Szia! Nagyon pontos vagy ma. - karolom át derekát és húzom magamhoz egy csókra. A taxis meg hagy türelmetlenkedjen.
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: let me show you... - R&J in BrainStorm Records   Vas. Nov. 25 2012, 16:15

Anyunál voltam. Amióta elköltöztem otthonról, sokkal jobb lett a kapcsolatunk - bár ez nem konkrétan a költözés tényének köszönhető, inkább annak, hogy apám volt egy darabig a közös ellenségünk, és ez összehozott minket. Szinte ugyanannyira haragudott rá ugyanis, mint én amiatt, amit Jamievel és velem tett.
Ideje volt elmennem hozzá, és elmondani neki, hogy bár már lemondott rólunk (valójában nem... sosem, csak úgy tett, ismerem) igaz, amit a pletykalapok írnak. Tényleg újra együtt vagyunk. Annyira örült ennek, hogy a meghatottságtól el is sírta magát, és olyat tett, amit nagyon ritkán szokott - megölelt. Szorosan magához ölelt, és azt mondta, hogy az én boldogságom a legfontosabb a számára - már ha ez a boldogságom Jamie, egészítettem ki magamban. De nem újra együtt vagyunk? Akkor mégis miért kérdőjelezem meg, hogy ezen a téren kivételesen nagyon jól tudja, mi a jó nekem? És modellkedni is szerettem kiskoromban nagyon, szóval... talán rosszul ítéltem őt meg. Talán tényleg tökéletesen tudja, milyen vagyok, és mi való nekem, csak kicsit túlzásba esik időnként.

Ahogy eljöttem tőle, felhívtam Nagyit. A taxit a stúdió címéhez kértem, mármint, hogy oda vigyen, útközben meg elmeséltem neki, hogy anyám hogy viselkedett. Megdöbbent, és közölte, hogy ideje volt, én meg megkértem, hogy el ne árulja, hogy ő már tud rólunk, és hogy nála voltunk a múlt hétvégén.
Leteszem a telefont, és kinézek az ablakon, közeledünk. Két hónapja már, hogy hivatalosan együtt vagyunk. A nyakamban lógó nyakláncon simítok végig - a hópehely, amit Jamietől kaptam. Visszakerült a méltó helyére.
Furcsa, hogy mindig, amikor tudom, hogy hamarosan találkozunk, görcsbe rándul a gyomrom, pedig együtt élünk! Mégis, a mai napig győzködnöm kell magamat időnként este, hogy haza fog jönni...
Végre leparkolunk, meglátom Jamiet, és a szívem rögtön dupla iramot diktál. Elmosolyodom, miközben kiugrom a taxiból, ügyet sem vetve rá, hogy fizetnem kéne -valahogy elfelejtettem.
-Szia! Hát mernélek megvárakoztatni?-
Riposztozok, ahogy odalibbenek a karjaiba, és hajolok hozzá a csókomért. Az én pasim csókja. Végigsimítok a karján, aztán hátradőlök, elhajolva, de nem lépek el, eszem ágában sincs.
-Meg fogsz fázni, miért nem vetted fel a dzsekid?-
Kérdezem rosszallóan, mert azért annyira már nincs jó idő. Szürke kapucnis szövetkabát van rajtam, alatta egy mályva színű ing, v nyakú, a kivágás menté fodros, mell alatt egy övvel, és hozzá egy fekete-szürke kockás combközépig érő szoknya, meg egy telitalpú, magas, bársony térdig érő fehér csizma. Úgy érzem most magam, mint egy királylány, akinek a királyfi bemutatja a birodalmát.
-Óh!-
Megfordulok, ahogy eszembe jut a taxi, gyorsan kifizetem, azután meg visszafordulok Jamiehez.
-Mutasd a királyságod!-

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: let me show you... - R&J in BrainStorm Records   Vas. Nov. 25 2012, 16:32

Szinte repül karjaimba, én pedig élvezettel "kapom el", ölelem át és csókolok rá ajkaira, hogy a megjegyzését mosollyal, a megrovó kijelentését pedig felszakadó nevetéssel nyugtázzam.
- Bocs, anyu, majd legközelebb odafigyelek rá! - csípek játékosan, finoman a hátsójába, mikor a taxis felé fordul és fizetne. Nem férek a bőrömbe és ezt az ő közelsége váltja ki belőlem minden egyes alkalommal, mikor találkozunk.
Pofátlanul intek a távozó taxis után, hogy a lány derekát átkarolva vezessem befelé.
- A királyság azért erős túlzás. - szerénykedem, noha melyik pasi ne szeretne farokméregetni imponálni a barátnője előtt azzal, hogy mi menő dolgai vannak. Na ugye!
Belépve kellemes fogadóhelyiségbe érünk, ahol ha engedi, lesegítem a kabátját - itt már sokkal kellemesebb az idő ugyanis.
- Szerintem kezdjük fent, a lényegi rész úgyis ott van. Itt csak pár mosdó, kisebb mobil konyha, meg két iroda van. - mindig arra az ajtóra mutatok, ami mögött az említett helyiség leledzik, s közben tenyerem a karján simít végig, hogy elérve kézfejét összefűzzem ujjainkat és felfelé vezessem a lépcsőn.
Vastag, szövetborítású ajtó állja utunkat, benyitva rajta pedig a stúdió tárul az ember szeme elé a széles keverőpulttal és az üveg mögötti mikrofonos világgal. A keverőpult mögött bőrfotelek - feketék, hogy illeszkedjenek a dizájnba - terpeszkednek, meg üvegasztal. Az üvegasztalon két láb, a lábak tulajdonosa pedig az egyik bőrfotelben olvas a tabletjén valamit. Jöttünkre meglepetten be is zárja az aktuális oldalt.
- Hé Mcadam! - kezelünk le - Nem déltől lesz csak felvétel?
- De igen. Nem is azért jöttünk... csak megmutatom Renának a stúdiót. - szélesedik ki büszkén mosolyom, mert ebben a mondatban két dolog is van, amire büszke lehetek és vagyok is.
- Apropó... Rena - TG, TG-Rena. Ne kérdezd meg tőle, minek a rövidítése. - szélesedik ki mosolyom a kedvesre sandítva és ezzel együtt beljebb kormányozva kettősünket a keverőpult felé. Megjegyzésemre a színesbőrű pasas vállamba bokszol.
- Na, hogy tetszik? - lépek inkább Rena mellé, mögé és kérdőn próbálok leolvasni arcáról valamit. Érezhetően izgulok kicsit, a kellemes értelmében a szónak.*
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: let me show you... - R&J in BrainStorm Records   Vas. Nov. 25 2012, 17:01

Karjára csapok, miközben vele nevetek, a megszólításra. Anyu! Még hogy anyu! Nem hiszem, hogy helyén valóak lennének az érzéseim iránta, ha az anyja lennék.
Felháborodott pillantással nézek rá, ahogy visszafordulok a taxistól. Valójában ez csak a hirtelen reakcióm arra, hogy hol csipked, de egyébként imádom, amikor ilyen jó kedve van. Rég láttam ennyire vidámnak, és talán boldognak, eltekintve az elmúlt két hónaptól, szóval inkább előtte.
Befelé indulunk, mosolyogva veszem kezét a derekamon, ahogy befelé irányít, a szavaira meg hogy, a királyság túlzás, most én csapok az izmos hátsójára. Lesegíti a kabátomat, az a fene angol vére úgyis megkövetelné, hogy kifogástalan úriember legyen velem, eltekintve a rossz amerikai nyilvános fenékcsapkodós szokásoktól... azt biztos arra fogná, hogy én viszem a bűnbe, az én hatásom.
Arra pillantok, amerre mutogat, hatalmas ez a helyiség, kívülről nem tűnt ekkorának. Irodát láttam már, ahogy felfelé vesszük az irányt, meglepetten tapasztalom, hogy izgatott vagyok. Láttam már stúdiót, dolgoztam benne, de ez más, hiszen ez Jamieé.
Belépve azonnal körülnézek, szemeim isszák a látványt kíváncsian, és kicsit megkönnyebbülök, hogy nem egy szőke bombázót találok bent, nem tudom, miért, de az kifejezetten irritált volna, pedig bízom Jamieben, de valahogy mégis frusztrált volna a jelenléte. Így azonban megnyugszom a pasi láttán, és azonnal siklik is tovább a tekintetem, hogy mindent befogadjon a helyiségben. Lenyűgöző látvány, habár én elfogult vagyok.
Kezet fogok a bemutatott úriemberrel, aztán Jamiere mosolygok. Jó látni ilyen felszabadultnak. A pulthoz lépünk, én pedig ellenállhatatlan vágyat érzek rá, hogy tologatni és csavargatni kezdjem a gombokat... azt hiszem lényem egy része örökké gyerek marad.
-Lenyűgöző!-
Felelem a kérdésére röviden, de amit érzek, amire gondolok, az persze ennél jóval több, csak nem akarom túlzásba vinni a lelkendezést. Felé fordulok, hogy mondjak még valamit, de bámulatomban csak tátogok, mert nem tudom, mi lenne a megfelelő, aztán a legyőzött rutinomon kacagva, Rena nem találja a szavakat... hát ritka pillanat, zavaromban inkább gyorsan át is karolom a derekát és hozzá bújok kicsit, hátha így könnyebben megtalálom a megfelelő szavakat, és a várakozásom be is igazolódik, szóval már visszanyerve a hangomat engedem el, és fordulok megint a pulthoz.
-Hogy működik? Melyik dalomon dolgozol?-
Kérdezem széles, szemtelen vigyorral nézve az arcára, feltételezve, hogy amit ír, az úgyis nekem szól, vagy én ihlettem.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 29
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: let me show you... - R&J in BrainStorm Records   Csüt. Jan. 17 2013, 14:51

Igazából semmi nem tartja vissza a lány attól, hogy kezelésbe vegye a keverőt, lévén az most üzemen kívül van - elrontani nem tud rajta semmit, legfeljebb kiélni a gyermeteg vágyait. Hogy én milyen vágyakat élnék ki, azt pedig inkább hagyjuk, bár így, hogy hallom, a kolléga lelép, kedvem lenne magunkra zárni az ajtót...
Ahogy tekintetünk találkozik, erőteljes önkontrollt kell gyakorolnom, de szerencsére lecsapja a képzeletbeli labdát egy öleléssel, én pedig jóleső szusszanással viszonozom azt, képemet a hajába túrva, magamba szívva samponjának, bőrének illatát.
Aztán tovalibben, mint valami szórakozott, játszó kis tündér én pedig ugyan azzal a csodálattal nézem, amivel Londonban a stúdióban vagy az esőben ázva egykor...*
- Hüm, nos... itt bekapcsolod először is. *Mutatom, hogy hol, de a lehetőséget meghagyom neki.* Minden hangszer, minden énekhang egy saját bemeneti csatornához kapcsolódik. Az egyes sávok egy bal és egy jobb csatornává állnak össze. A panoráma potméterrel * magyarázok és közben mutatom is. * minden csatornát a sztereo hangtérben helyezhetünk el, majd az egész hang együtt a master potméteren keresztül jut el a végfokhoz. És... bocs, ez tutira unalmas lehet neked! *nevetem el a végét, mielőtt istenigazából belelovalnám magam a dologba.*
- Ha megmondanám, nem lenne meglepetés. *Jegyzem meg, mögé lépve, hogy testeink összesimuljanak és én pedig nyakába csókolhassak lágyan.*
- Mit szólnál hozzá, ha beugornánk az irodámba, aztán lelépnénk ebédelni? Van egy paparazzi-mentes kajáló a közelben. - remélem, nincs ellenvetése, vagy ha igen, akkor győzködöm egy kicsit még... de valahogy csak eljutunk a kajálóig.

// És részemről köszöntem ezt a rövid kis intermezzót. Smile //
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: let me show you... - R&J in BrainStorm Records   Hétf. Jan. 21 2013, 19:32

A pillantása éget, perzsel, olyan csodálatot látok benne, amit soha... vagy soha nem ismertem fel. Istenem, annyira vak voltam erre a férfire, aki pedig annyira szeret. Minden porcikájából, mozdulatából, sóhajából sugárzik a vágy, a tisztelet, a szeretet... és én mennyit kételkedtem benne, bennem, bennünk! Sok fejtörést, és szívfájdalmat megspórolhattam volna mindkettőnknek, ha jobban bízom- nos, elsősorban magamban. Ha időben elhiszem, hogy engem lehet szeretni, és elhiszem, hogy egy ilyen kivételes férfi szeret. Felnőttem mellette, nagyjából. Nem lehetek ezért elég hálás, nem lehetek elég hálás érte. Hogy az enyém.
Gondolataimból hangja szakít ki, ahogy mutogat, és magyaráz. Elhúzza a kezét, és úgy nyúlok oda, hogy súrolom az ujjammal az ujját, ez az apró érintés pedig millió verdeső pillangót szalajt útjára a gyomromban, hmm, a jól ismert vágyakozás. Bizsereg az ujjhegyem, ahol hozzám ért. Megnyomom a bekapcsolót.
Magyaráz a potméterről, és hozzáér. Szerencsés potméter. Nézem a tárgyat, aztán Jamiet, és számomra észrevétlenül mosolyodok el szélesen rá. Annyira dögös, ahogy magyaráz, az ő környezetében, a saját pályáján, ahol én félig kívülálló vagyok, csak ő köt ide, olyan nagy ember. Mármint tiszteletet parancsoló, és hatalommal rendelkező, ez pedig megrészegít. Tuti, hogy apám miatt vonzódom azokhoz a férfiakhoz, akiknek hatalma van, de nem érdekel az apakomplexus most, sokkal inkább Jamie.
Elfordulok, és messzebb sétálok a pultnál, olyan virág kelt bennem életre, ami... kitölt, terjed, és egyre növekszik. És akkor mögém lép, és hozzám simul, és elveszek a karjaiban.
-Mézim, nem akarok titkolózni, mondtam már. Elég erős vagyok, és akarom, hogy tudják, hogy együtt vagyunk, szóval emiatt nem kell olyan helyre mennünk. A zavartalanság miatt oké.-
Mondom, közben megfordulok a karjában, kezeimet a nyakára fűzöm, és sarkammal elemelkedek a földről, hogy azután magamhoz húzzam egy lágynak induló, rohamtempóban vaduló csókra.
-Iroda. Jól hangzik!-
Zihálom, amikor egy pillanatra elengedem, és nem is tudom, melyikünk indul meg fürgébben az irányába. Elvesztem. Ma felborulnak kicsit a szabályaim. Egy egészen csókokkal kényeztetős kicsikét.


//Részemről a szerencse, Mr. McAdam Wink //

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: let me show you... - R&J in BrainStorm Records   

Vissza az elejére Go down
 

let me show you... - R&J in BrainStorm Records

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Szerkesztőségek, cégek :: Archívum-