Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 I guess we never really moved on - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: I guess we never really moved on - IzZin   Szer. Nov. 21 2012, 19:17

Itt vagyok egy fogdáson. Itt vagyok egy fogadáson, és már a harmadik pezsgőmet iszom. Itt vagyok egy fogadáson, és már a harmadik pezsgőmet iszom egy csodálatosan szép vörös ruhában... inkább nem fokozom tovább. A tanulmányi dékánhelyettes már vagy egy órája szórakoztat a poénjaival, és már vagy a negyedik ajánlatát teszi "viccesen", hogy megdöngetne. Nem vicces, még ennyi pezsgő után sem.
Körülnézek, ki tudna megmenteni, de nem látok senkit. Nem is tudom egészen, miről szól ez a party, az iskola fejesei vannak itt, valami nagy nemzetközi összefogás tiszteletére van ez a bál az iskola vezetőségének, és persze a HÖK-nek is képviseltetnie kellett magát, de nem tudott mindenki jönni, miért is tudott volna. Azt hiszem, csak Zin, meg én vagyunk itt.
Ahogy elhalad mellettem egy pincérfiú, gyorsan leveszem az újabb pohár pezsgőmet, az üreset meg a tálcára teszem. Gyorsan belekortyolok a pezsgőbe, amitől új bátorságot nyerek, azt hiszem, hogy kezdek berúgni. A periférián meglátom Zint elsuhanni messzebb, és úgy döntök, itt az idő, hogy lelépjek, szóval szépen, szerényen rámosolygok a dékánhelyettesre, és elnézést kérek tőle, amiért otthagyom, majd mielőtt még visszatarthatna, elsietek Zin felé.
-Az életemet mentetted meg a felbukkanásoddal!-
Támadom le, ahogy odalépek hozzá, egyik kezemben a ruhám nagy részét fogva, hiszen sietve kellett a ruhámhoz illő vörös cipőben elkopognom idáig, hogy megmeneküljek. Persze ő csak az Isteni szikra volt, hogy ideje lelépni, de mégis jókor jött...
Rámosolygok kedvesen, talán túl kedvesen is, egy része a pezsgő. Aztán eszembe jut, hogy beszélni akartam vele.
-Szóval So Ra.-
Kezdek bele, mintha egy már megkezdett társalgást folytatnánk. De nem zavartatom magam. Fincsi a pezsi.
-Szerintem nagyon aranyos, kedves, okos lány. Jó hasznát vennénk a HÖK-be, szóval beszervezhetnéd, elvégre te vagy a mentora. Intézkedj!-
Bátorítóan a karjára teszem a kezemet, ahogy előtte állok, és mosolygok rá.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Csüt. Nov. 22 2012, 12:35

Utálom az ilyen partikat. Csupa karótnyelt, magát fontosnak képzelő idióta - tisztelet a kivételnek - úgy tesz, mintha feltalálta volna a spnayolviszt, és ezt meg kéne ünnepelni. Pedig sokkal értelmesebben is elkölthetnék azt a pénzt, amiből ezt a sok embert ide hozták. Na mindegy. Éljen az összefogás. Meg a HÖK elnöki posztom, ami miatt itt kell lennem. Kötelező köröket járok, és szépen mindenkinek köszönök, meg meghallgatom az unalmasabbnál unalmasabb terveiket. Nevetek a szar vicceiken, és úgy teszek, mintha jól érezném magam.
Pont sikerül leráznom a nem tudom kicsodát, de biztos valami nagyon fontos személy volt, vagy legalábbis úgy csinált, és kifelé tartok a helyiségből, hogy rágyújtsak. Mert csak vettem egy doboz cigit, nem bírtam ki. Szóval lelépnék, hogy szívjak egy kis friss levegőt, amikor meghallom Izzie hangját. Felé fordulok, és gondolatban eltátom a szám. Szigorúan csak gondolatban. Na jó. Talán egy kicsit valóban szétnyíltak az akjaim, de azt fogjuk arra, hogy válaszolok neki.
- Épp eltűnni készültem.
Fantasztikusan néz ki. Én ma valahogy lazábbra vettem a figurát. Semmi kedvem nem volt nyakkendőt kötni. Meg reméltem, hogy így mindenki látja rajtam, hogy fiatal vagyok, és még tanulok, szóval nem fognak többet zaklatni, mint amennyit muszáj. Eddig egész jól műkdött a dolog. De most, hogy Izzie itt van, lehet mégis jobban kéne kinéznem. Mindegy, már nem tudok rajta változtatni.
Elbűvölő a mosolya, de látom a kezében a pezsgős poharat, így meggyőzöm magam, hogy a mosoly nem nekem szól, sokkal inkább a pezsgő mellékhatása.
Már épp megkérdezném, hogy mit tehetek érte, amikor beszélni kezd. Nem is értem először, hogy miről habaltyol aztán leesik, hogy a Pöttöm Pannáról magyaráz valamit. (Nagyon megtetszett ez a név Miss Scandalous blogjából)
- Isabella, szerintem túl sokat ittál, mert ez az eddigi legrosszabb ötleted, amit valaha hallottam, pedig nem hittem, hogy felül tudod múlni önmagad.
Válaszolom egészen kedvesen, és megfogom a kezét amit a karomra tesz. Még végig is simítok rajta... Mert a lehetetlen elképzelései ellenére is, fantasztikusan néz ki.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Csüt. Nov. 22 2012, 18:08

Ahogy végignézek rajta a karját fogva, nyelnem kell egyet, annyira helyes. Aztán a szavainak hatására meg közelebb lépek, elé, elzárva az utat.
-Eltűnni? Hohó, na nem! Csak a testemen át!-
Vágom oda harciasan, mert én ugyan nem maradok itt, ha ő lelép. Nekem sincs kedvem itt bájcsevegni a sok fejessel. Nem. Szóval inkább felhozom So Ra-t, és a szavai alapján... nos, teljes katasztrófa. Sok dolgom lesz, annyi szent.
Ahogy végigsimít a karomon, érzem, hogy a bőrömön mintha az elektromosság táncot járni, ami több okból is lehetetlen, ugyebár. Azért végignézem a mozdulatát, ajkaim elnyílnak az érintésére, annyira jó. Aztán összeszedem magam, és ránézek: nekem meg kell dumálnom a Soso témában!
-Nem, miért becsülöd le azt a lányt? Olyan elragadó, bájos egy teremtés... ne bántsd már folyton! Jól jönne neki a pénz, nekünk meg jól jönne még egy ember. Akár mit is mondasz Hyun Zin Woo, nincs igazad ebben, és Sosonak közöttünk a helye!-
Vágom ki diadalmasan, hú de jól meggondolt beszéd volt ez, kár, hogy kevés ésszerű tényt tartalmazott, és sokkal többet abból, amivel ez a hímnemű egyed nem tud mit kezdeni: érzésekből.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Csüt. Nov. 22 2012, 18:49

Mondtam már, hogy szeretem, amikor be van csípve? Nem mintha józanul másabbul viselkedne, bár velem mintha visszafogta volna magát az utóbbi időben. Gondolom az én érdekemben... Sosem fogom megérteni, miért próbálja magát meggyőzni valami olyanról, amiben amúgy egyikünk sem hisz.
- Ez nem okoz problémát.
Ami engem illet, nem kell kétszer mondania, megyek én a testén át. Mondjuk, előbb kivinném innen, mert mindenki előtt azért mégsem lenne az igazi. Bár Izzienek lehet tetszene. Én azért még mindig kettőnkre korlátoznám a létszámot, ha testiség kerül a terítékre. És most befejezem ezt a gondolatmenetet, mert nem kéne hogy ilyesmiken járjon az agyam. Főleg akkor nem, amikor ő épp valami hülyeséggel traktál.
- Soso? - húzom fel a szemöldököm. Nagyon jóban lehetnek, ha már becézi is. Bár azt hiszem Izzie mindenkit becéz... - Még mindig nem mondtál egyetlen meggyőző érvet sem. Mellesleg egyáltalán nem elragadó vagy bájos. Nem vagyok jótékonysági központ, így is túl sok pénzt költöttem már rá, szóval felejtsd el. Vagy mondj egy normális indokot.
Válaszolom, majd elengedem a kezét, és előveszem a cigaretta tárcámat, kiveszek belőle egy szálat, aztán visszacsúsztatom az ezüst tokot a zsebembe, és megkeresem az öngyújtómat is.
- Most pedig ha nem bánod, dolgom van odakint.
Mutatom fel a kezemben lévő dohányt, majd a számba teszem, mert már nagyon rá kell gyújtanom. De azért kibírom, amíg kiérek... viszont már az is sokat segít, hogy a számban van.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Csüt. Nov. 22 2012, 19:02

A nagy lendületem megtorpan egy pillanatra. Azt hiszem, ő egészen másra gondol, amikor azt mondja, nem okoz problémát, mint amire én gondoltam. Aztán a szavai "kijózanítóak", már ami a meglepettségemet illeti, és hamar visszatalálok a hangomhoz.
-Problémád van azzal, hogy kivel mennyire vagyok jóban?-
Kérdezem, mert ismerem már annyira, hogy amikor így kérdez, tudjam, az mit jelent. Jobban ismerem, mint időnként hiszem. Mielőtt azonban érdemben még reagálhatnék neki, fogja magát, és kiviharzik. Na de engem se faragtak épp puha fából, szóval utánavágtatok, a cipellőim csak úgy kopognak. Ahogy kiérek, első intézkedésként kikapom a szájából a cigarettát (szerencsére senki nincs épp kint, vagy legalábbis a közelünkbe, hogy figyelje a jelenetet) és magam mögé rejtem. Arcom dacos, és határozottan dühös.
-Megmondaná, Mister, hogy miért kezeli úgy a HÖK kasszáját, mintha csak a saját pénztárcájáról lenne szó?!-
Kérdezem iszonyatos felháborodottsággal (ami azért tompább, mivel van már bennem sok pezsgő - jut eszembe, a poharat inkább leteszem mellettünk, kicsit messzebb, a földre, majd felállok, és megint ránézek).
-A HÖKnek kell még egy ember. Nem győzzük a munkát! A fizetést a Gazdasági Iroda intézi, nem a mi keretünkből. So Ra okos, és szorgos lány. És, ami neked kifejezetten tetszhet benne, hogy szófogadó! Miért nem akarsz egy olyan munkatársat, amilyenné mindig változtatni akartál? Aki kedves, visszahúzódó, okos, és ha rászólnak, elhallgat?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Csüt. Nov. 22 2012, 20:30

Elmosolyodom, mert bár én tudom, hogy nem értette azt a megjegyzést, nem hagyhattam ki az alkalmat, hogy ha burkoltan is, de közöljem vele, hogy nekem még mindig csak ő jár a fejemben. Persze nem csak úgy... De a legtöbbszor azért igen. Mert végülis ez volt a kapcsolatunk alapja. Viszont elég érettnek vallom magam, szóval kiverem a nem ide illő gondolatokat a fejemből és inkább rá figyelek. Nem tudom, hogy honnan tudja, hogy mire gondoltam, de nem tetszik, hogy így kitalálja mi futott át alig pár pillanattal ezelőtt az agyamban. Viszont ezt is felszámítom, hogy igenis együtt kéne lennünk. Gyűlnek az érveim. Majd alkalom adtán megosztom vele őket. Most úgy teszek, mintha nem hallottam volna, amit mondott, és egyszerűen folytatom, majd otthagyom. Mert kell az a szál cigi.
Még jó, hogy rajta magassarkú van, és hogy abban nem olyan gyors. Van időm rágyújtani, és mélyen beleszívni a cigarettámba. Már épp ellazulnék, és élvezném, ahogy átjárja a tüdőmet a füst - ami tudom, hogy tök egészségtelen, de rohadtul nem érdekel - amikor kikapja a számból és még csak végig szívni sem tudom, úgy, ahogy szerettem volna.
- Csak.
Válaszolom tömören, és nem nem kötöm az orrára, hogy félek tovább csökkentik a juttatásaimat. Lemondtam az ösztöndíjról, oké, azt muszáj volt, de csak egy tandíjat fizetek, két szakra. Valamit valamiért... De momentán nem nagyon van más munkám, márpedig számláim továbbra is vannak, és most már megtakarított pénzem sincs. Szóval önző dög vagyok, és a jelenleg meglevő emberekből fogok kisajtolni, azt amit kell. Akkoris ha Izzienek nem tetszik. Nekem mondjuk tetszik, ahogy lehajol... Khm. Komolynak kéne lennem.
- És most kérem vissza a cigimet.
Nyújtom előre a kezem, remélve, hogy hajlandó visszaszolgáltatni azt a rövidke kis szálat, amivel épp mérgezni próbáltam magam.
- Szófogadó? - Nézek rá kérdőn. Ezt nem mondja komolyan! - Ugyan arról a lányról beszélünk? Csak mert akkor közlöm, hogy nekem nem fogad szót.
Elvégre, ki nevezné szófogadásnak, hogy elküldöm, marad, azt mondom maradjon elmegy? Nem, nekem ilyesmire nincs szükségem. Csak többet nyaggatna a hülyeségeivel, hogy mosolyogjak, beszélgessünk, meg ehhez hasonlók. És nem lenne semmi nyugtom tőle. Ami meg a másik dolgot illeti...
- Sosem akartam, hogy ilyen legyél.
Ezzel most kicsit meglepett, és szerintem ezt látja is rajtam. Ez lenne a baja? Azt hitte, hogy meg akarom változtatni? Jó lehet, szerettem volna, ha pontosabb, ha kevésbé hirtelen, de soha nem akartam, hogy visszahúzódó legyen és szó nélkül megtegyen bármit. Az más kérdés, hogy szinte soha semmit nem akart úgy csinálni, ahogy mondtam. De a magam módján élveztem azokat a vitákat... Azt hittem, tudja. Ezek szerint rosszul gondoltam.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Pént. Nov. 23 2012, 09:43

Ha tudnám, hogy az jár a fejében, hogy a kapcsolatunk alapja a szex volt, tuti akkorát lekevernék neki, hogy a fal adná a másikat, és soha a büdös életben szóba nem állnék vele többet. Mert tudok én neki példát mondani olyan emberekre, akivel a kapcsolatom alapja a szex... náluk nem aludtam soha egész éjszakát ott, nem randiztunk, nem beszélgettünk, csak lenyomtunk egy menetet, és viszlát. Volt ilyen is, kellett ilyen is, és ő ehhez hasonlítja fejben azt, ami köztünk volt, hát... mázlija, hogy nem vagyok gondolatolvasó.
Előre nyújtja a kezét a szál cigiért, arcom gonosz mosolyra húzódik, ahogy megemelem a szoknyát egyik kezemmel, a másikkal ledobom a szálat, és eltaposom. Készülök arra, amit ezért kapni fogok, így ajkaim dacos vonallá rendeződnek.
-Árt az egészségednek!-
Mondom végül egy negédes mosollyal, és vagy tombolni fog, vagy elővesz egy újabb szálat, de akkor azt is elveszem tőle. A következő szavaira meg csak felhorkanok.
-Komolyan? Meghazudtolsz? Mégis, hányszor játszottuk le ezt a vitát? "Izzie, miért vagy ilyen hebrencs? Izzie, ne beszélj már annyit! Izzie, már megint nem azt csinálod, amit mondok... Isabella, hagyd abba a makacskodást és csináld, amit mondok!"-
Eljátszok neki rögtönözve néhány korholást, persze biztos, hogy nem pontosan, ki emlékszik már rá... de a lényeg benne van. A folyamatos elégedetlenség, és parancsolgatás, meg vádaskodás.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Pént. Nov. 23 2012, 10:09

Nos az biztos érdekes lenne ha látná a gondolataimat, mert akkor egy nagyon szép veszekedés következne. Gondolom. De mivel ő nem látja a gondolataim, és én sem az övéit, ez eleve meddő ügy. Mellesleg nem tudom ő minek hívná azt, amivel indítottunk, de én úgy emlékszem, hogy ott a szex volt a lényeg, és csak utána lett belőle valami több. És nekem az a több az, ami igazán hiányzik. Mert azt nem kapom meg mástól. Ha meg is kapnám, nem lenne ugyanolyan. És a fene tudja miért ragaszkodó típus vagyok. De mindegy. Mert elveszi a cigimet, és amikor visszakérem van képe eldobni és eltaposni. Tátogva nézek rá, és nem hiszem el, hogy ezt tette velem. Az volt az utolsó előtti szálam. Már ami nálam van. Ez, ez... kegyetlen.
- Te csak ne aggódj az én egészségem miatt. Jössz nekem 26 centtel.
Kiakaszt. Most elő kell vennem az utolsó szálamat. Pedig azt csak a party után akartam elszívni. Nem szeretek másoktól kérni. Gonosz Izzie. Előveszem az utolsó szálam, de erre nagyon fogok vigyázni, nem fogja elvenni. El is fordulok, amíg meggyújtom, és csak az első slukk után vagyok hajlandó tovább beszélgetni vele.
Kifejtem neki a véleményemet, de persze már megint kötözködik. So Rával kapcsolatban akkor sem tud meggyőzni, de legalább sikerült valami olyat mondanom, amivel eltereltem a figyelmét. Igaz, annyira nem tetszik, ahogy utánozni próbál. És gondolom az, hogy a "hebrencs" szót sosem ejtettem ki a számon - gondolni rengeteget gondoltam - nyílván nem hatná meg. Egyébként fura, de azt hiszem igaza van. Ez a tény pedig eléggé szörnyű, még jó hogy van cigim, beleszívok és még a szemem is becsukom egy pillanatra, csak amikor már kifelé fújom a füstöt nyitom ki, és válaszolok neki.
- Igazad van, sajnálom.
Elhúzom a szám, és elnézek a messzeségbe, nem mintha látnék bármit is, sötét van már. De nem tudom mit kéne még mondanom. Érdekelné, ha azt mondanám, hogy szerettem ahogy makacson mindig ellent mondott, hogy titlakozott, hogy nem úgy csinálta, ahogy mondtam. Bosszantott persze. De olyan is volt, amikor direkt csináltam, mert élveztem, vagy mert szerettem volna látni, ahogy kipirul az arca a méregtől? Szerintem totál őrültnek tartana.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Szomb. Dec. 01 2012, 12:43

-Rendben, megkapod a rohadt 26 centedet, ne aggódj!-
Hogy mióta, és miért lett ilyen "Olcsó János" azt nem tudom, nem is érdekel. Ahogy elővesz egy újabb szálat, utána kapok, de nem érem el. A hirtelen mozdulat hatására majdnem elvesztem az egyensúlyomat,, de aztán sikerül talpon maradnom. Most kezd hatni az alkohol, az biztos, érzem a fejemben. És valahogy csak az jár még benne, hogy el kell vennem tőle azt az undorító dohányt.
Kicsi agyacskám tervet forral épp ezért, és nem is figyelek arra, mi hagyja el a szavait - bocsánatkérés. Amint kimondja, és elfordul, odalépek hozzá közel, magam felé fordítom az arcát, és további gondolkodás nélkül megcsókolom. Nem lágyan, hanem követelőzően, szenvedélyesen, elvarázsolóan, miközben kezem végigsiklik a kezén, hogy azután megszabadítsam a szál cigitől.
Amikor ez megtörtént, csak egy szót tudok kinyögni csúfondárosan.
-Háhá!-
Diadalmas hangomat messze viszi az este, ahogy ott állok, közvetlenül előtte, és csak arra tudok gondolni, hogy újra, és újra, és újra meg akarom csókolni. Nem engedni el az ajkait...

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Vas. Dec. 02 2012, 07:49

Mondtam már, hogy szeretem, amikor ilyen? Van valami a hangjában, amitől tudom, hogy rosszul kéne éreznem magam, mégsem teszem. Tetszik, amikor így beszél. És ez is biztos valami olyasmi, amit a nem normális kategóriába sorol az emberek többsége, de nem érdekel. Nem válaszolok neki, csak egy rövid, és elégedett pillantást engedek meg magamnak, aztán rágyújtok egy újabb szálra. Megpróbálja elvenni, de persze nem hagyom. Kicsit mintha megbillene, de nem esik el - szerencsére - és én is rá tudok gyújtani.
Egészen megkönnyebbülök, ahogy a tüdőmbe jut a méreg, és ez ijesztő. Engem ijeszt meg, hiszen világ életemben elítéltem mindenkit, aki dohányzott és nem bírt leszokni, erre most én is ilyen vagyok... Ez nagyon rossz. Főleg, hogy be is vallom.
Bocsánatot kérek, és elfordulok. Izzie mégis közelebb jön, és egésze meglep a viselkedsével. Ha tudom, hogy egy bocsánatkérés elég, akkor sokkal előbb megteszem. Mert, megcsókol, és bár az eszem tiltakozik, a szívem rögtön hevesebben kezd verni, és az egész testem reagál rá. Olyan régóta vágyom erre! Gondolkodás nélkül csókolok vissza, és már mozdítom is a kezeim, hogy a derekára kulcsoljam, és el se engedjem, amikor a kezemben végigsimítva, ismét lenyúlja a cigimet, és eltávolodik.
Beletelik pár másodpercbe, míg felfogom, hogy csak a cigim miatt csinálta. Aztán befurakodik még egy gondolat, hogy a dohány csak ürügy volt, és igazából ő, pont annyira vágyik rám, mint én ő rá.
A bal kezem a derekára, a jobb kezem a nyakára teszem, és úgy húzom közelebb egy újabb vad és szenvdélyes csókra. Addig, amíg Isabellát csókolhatom, nem is kell nekem az az átok cigaretta.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Hétf. Dec. 03 2012, 17:32

Nem lep meg a reakciója, ha nem nyúlna utánam, akkor minden bizonnyal én kapnék ajkai után. Hozzá simulok, kezeim a testem mellett, mintha az előbb hulltak volna oda, és hagyom, hogy csókoljon, ahogy akar, sőt, viszonozom is minden verzióját, de nem irányítom, csak kiélvezem a bőrének érintését, az ajkait.
Fogaimmal megmarom az alsó ajkát, és finoman meghúzom, azután ha kell, erőszakkal fejtem le magamról a kezeit, és lépek hátra zihálva. Tekintetem rátalál az övére, szinte perzsel, talán mindkettőnké. Túl sokat ittam, de nem érdekel, már úgy érzem, egészen józan vagyok, megragadom a kezét, és megfordulva elindulok befelé. Az ajtó megadja magát és azonnal nyílik előttünk, én csak vezetem céltudatosan, már a tömegen vágunk át, balra kanyarodunk a VIP terem irányába. Ezen a folyosón most nincs senki, én pedig kapkodón, mohón nyomom a falnak, hogy ismét egy szenvedélyes csókot váltsak vele, de ez nem tarthat sokáig, mert megláthatnak, és mert ez kevés. A lépcső felé vezetem, fel a galériára, ahol a VIP terem is van, természetesen mindkettőnknek van belépőkártyája oda. Ahogy felszaporázunk az emeletre, körbenézek töprengve egy pillanatra, majd jön az isteni szikra. Nem arra kezdem húzni, amerre a terem van, hanem az ellenkező irányba, ahol sötétebb van. Egy asztal állja utunkat, idáig lehet ugyanis eljönni, én azonban megkerülöm, hiszen ez csak jelzésértékű, engem meg nem érdekel, vezetem magammal egészen az egyik mosdóig. Ide nem fog jönni senki, mert mások tiszteletben tartják azt az asztalt, elkapom a nyakát, ahogy megfordulok, és újra csókolni kezdem, bár még nem mentünk be, de nem bírom tovább.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Csüt. Dec. 06 2012, 15:44

Megcsókolom, ő meg közelebb bújik, és nem tol el. Tudom, hogy akarja, hogy akar, és eszemben sincs elengedni. Az sem érdekel, ha meglátnak. Élvezem ezt a pillanatot, hogy hagyja magát, hogy vele lehetek.
Nem szívesen engedem el, van bennem némi félsz, hogyha megteszem, akkor kinevet és itt hagy. Épp ezért még a derekán tartom a kezem, és csak miután a szemeiben valami ismerős tüzet látok csillogni, engedem neki, hogy vezessen. Momentán bárhova, ahova csak akar. Nem érdekel a tömeg, ahogy az sem, ha valaki megbámul minket. Csak az számít, hogy minél előbb kijussunk innen. A VIP részleg felé megyünk, és ezzel semmi bajom. Sőt, az tulajdonképpen teljesen oké. Nem mintha eljutnánk odáig. Már a folyosón letámad, de én nem ellenkezem. Ez is olyasmi, amit nagyon szeretek benne, hogy vad, türelmetlen, szenvedélyes - és irányít. Igaz, nekem egy-két csók most nem elég, de remélhetőleg neki sem. Máskülönben miért mennék máris felfelé? Mondjuk mindegy, mert engem tényleg nem érdekel már senki és semmi, csak ő. Felérve, már mennék automatikusan a külön fentartott terem felé, de valamilyen fura okból kifolyólag Izzie a másik irányba kezd húzni. Csak egy pillanatig hezitálok, aztán megyek én is, megkerülve az asztalt, ami jelzi, hogy azon túl nem lenne szabad tartózkodnunk. Fogalmam sincs, hova is akar menni pontosan, de egyelőre bármi jó.
Megcsókol újra, én pedig szomjasan viszonzom minden mozdulatát. A kezeim ismét a derekára tévednek. Van egy olyan érzésem, hogy ezt a ruhát nem akarja tönkre tenni, pedig szerintem nagyon útban van, és kizárt, hogy megvárjam, amíg leveszi.
Valahol kell, hogy legyen rajta egy cipzár, és ha megtalálom, lehúzom, hogy végre a bőrére simíthassam a tenyerem. Az ajkaitól is elszakadok, és inkább a nyakát kezdem csókolgatni. Sötét van, úgysem látnak, akkor meg teljesen jó itt is. Akárhol is legyünk.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Vas. Dec. 16 2012, 19:39

18+


Magam mögé nyúlva lenyomom a kilincset, az megadóan nyílik, Zinnel előrébb lépek, kitárom közbn az ajtót, és a ruháját a nyakánál fogva, egy huncut, vágyakozó mosollyal húzom be.
A villany, lévén mozgásérzékelős, azonnal felgyullad, egy pillanatra elvakít a fény. Megfordulok, és a mosdóhoz sétálok, két kagyló között felpattanok a márványlapra, azután felé nyújtom a kezem.
Ajkaink ismét egymásra találnak, nyelvemmel követelőzően török át a szájába, hogy nyelvünk táncba kezdjen.
Tépni kezdem róla a ruhát, mert amit tervezek, ahhoz túlságosan túlöltözött. Persze az anyagot nem szakítom szét, csak megszabadítom a felsőrészétől, mindtől, nem figyelem, mennyi, és mi van rajta, csak amikor már eltűnt az anyag, akkor nézek rá. Szemeim mohón falják a látványát, és ismét megjegyzem magamban, hogy izmosabb, mint amit kinéznék belőle, és mint amilyennek ruhában látszik.
Kezem a nyaka után kap, ahogy a tarkóján a hajába túrok, és már húzom is magamhoz. Ajkaim elkalandoznak a fülére, az arccsontján végig, fogaimmal végigsúrolom az állát, aztán lecsókolok a nyakára, finoman megszívva a bőrét. Nem kéne megjelölnöm, ha már nem az enyém, bár ez most elég kevéssé izgat. Kezeimet leejtem, és elkezdem felhúzkodni az összes szoknyát, ami rajtam van, nem egyszerű ez a ruha, de ez jár a szépséggel. Végre sikerül felhajtanom az összes alját, és így már lábaimmal könnyedén tudom átfonni a derekát, hogy közelebb csúszva hozzá összesimuljunk. Felnyögök az érzésre, kezeim a hátára, hátsójára tévednek, belemarkolok hát, és felkuncogok.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Szer. Dec. 19 2012, 18:26

18+ //am, miért is? Very Happy//

Bemegyünk valahova, és egy pillanatra elvakít a fény. Aztán rájövök, hogy ez egy mosdó. Egy pillanat az egész, de megfordul a fejemben, hogy elrángatom innen. Valószínűleg pont ezért, mert ismer, a zakóm gallérjába kapaszkodva beljebb húz, és ahogy rám néz, megfeledkezem a higéniai elvárásaimról. Azzal nyugtatom magam, hogy ma kitakarították az egész épületet a party előtt, és mivel ez a lezárt szakasz, ezt a mellékhelyiséget senki sem használta azóta. Amúgy tényleg tisztának látszik, és nincs is bűz... Bár az az egyetemre már nem annyira jellemző. Meg ez biztos női. Bár nem mindegy?
Felül a mosdóra, és ha nem kérné akkor is hozzálépnék, hogy újra a hátára simítsam a kezeim, és csókoljam. Szeretem, amikor ilyen - meg amúgy mindig - és nem is tiltakozom, csak élvezem ezt az egészet. Azt is hogy vetkőztetni kezd. Bár a zakómra azért lepillantok, ahogy a földön landol, de mire a nyakamra csúsznak a kezei arról is meggyőzöm magam, hogy a tisztítóban majd kitisztítják, és akkor még hordhatom.
Becsukom a szemem, ahogy az arcom, a fülem hinti be csókokkal, és amikor a nyakam kezdi szívni még nyögök is egyet. Igaz nem túl hangosan, de ő biztos hallja. Segítek neki fölszedni a szoknyáját, szerintem lefelé egyszerűbb lenne, de persze mit értek én ehhez? Mindegy is. A lényeg, hogy nincs már útban, hogy közelebb húz, és végre körém zárja a lábait.
Mosolyra húzom a szám ahogy a fenekembe markol és kuncogni kezd. Fogalmam sincs neki mi ilyen vicces, de nekem jól esik, amit csinál. Viszonzásképp a melleire csúsztatom a kezeim, és azokat masszírozom, és én is megszívom a nyakát. Aztán a jobb kezem leljebb csúszik, és ha már felhúztuk azt a sok szoknyát, és nem zavarnak, akkor a fehérneműjébe is benyúlhatok... Nem?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Kedd Dec. 25 2012, 21:26

18+

Annyira izgató ez az egész, hogy egy, az iskola fejesei által tartott partyn az egyik épület mosdójában egymásnak esünk, hogy ez is pörget, nem csak a közelsége és a csókjai. Oldalra fordítom a fejem, hogy hozzáférjen a nyakamhoz, közben meg a ruhát próbálom lehúzkodni magamról, hogy hozzáférjen a bőrömhöz, melleimhez, mert az úgy sokkal intenzívebb, hogyha nincs közöttünk anyag.
Figyelem ténykedését, ahogy lecsúszik rajtam a keze, és mohón felnyögök, amikor hozzám ér a lábaim között. Fejemet hátravetem, hajam a hátamat csapkodja, kezeimmel kikerülöm az övét, hogy a nadrágjából kezdjem el kibontani.
-Ezt... nem szabadna...-
Zihálom, miközben ismét az ajkait harapva kezdem csókolni őt, ügyes ujjainak hatására pedig kéjesen vonaglok meg, kezeimmel pedig ismét a nadrágjára koncentrálok, meg próbálok agyban is, úgy könnyebb lenne, habár ezt a mechanizmust talán már gyakoroltam eleget, hogy menjen anélkül is.
Végre sikerül kigombolnom, és benyúlva a textil alá kezdem őt izgatni, kezeimmel végigsimítok hímtagján, hogy azután rámarkolva, felfelé húzva kezemet izgatni kezdjem, miközben a füléhez hajolok, és beleharapok-nyögök.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Pént. Dec. 28 2012, 22:20

21+ xD

Kinek mi az izgató. Nekem inkább az, amit csinál, meg a tény, hogy ő csinálja. Hiányzott, hiányzik is ez az egész, de igazából nem csak ez, hanem minden más is. Viszont ha csak ennyit jut, momentán az is tökéletesen megteszi. Még akkor is, ha valószínűleg őt inkább hajtja az alkohol, meg a helyzet...
Élvezettel csókolom, húzom magamhoz, hagyom, hogy húzzon. Még azt is elnézem neki, hogy ez egy mosdó, de csak mert ő az. Meg mert nagyon kívánom, és amúgy sem tudnék várni. Persze nem is kell. Már a szoknyája sincs útban, és ő magam hajtja hátra a fejét, hogy jobban hozzáférjek a nyakához.
Nem gondolkodom. Vele, valahogy annyira természetesen jön minden... A kezem a lábai közé csúsztatom, és elégedettséggel tölt el, a hang, amit ezzel kiváltok belőle. Az pedig, hogy cserébe, Izzie is kiszabadít a nadrágomból, csak extrán jó. Feltéve, hogy eljutunk odáig. Mert valamit beszél. És kicsit lassan de felfogom. Felhúzom a szemöldököm.
- És..?
Kérdezek vissza, kifejezve, hogy engem rohadtul nem érdekel. Még akkor sem, ha megint azzal a hülye szöveggel jön, hogy miattam. Mert még mindig úgy gondolom, hogy én jobban tudom mi a jó nekem, és szerintem ez az. Meg az, hogy csókol. Vadul. De ezt is szeretem. Így szeretem. Őt szeretem...
A nadrágomba is bejut, és egy pillanatra megáll a kezem, a lábai között. Hátrahajtom a fejem, ahogy izgatni kezd, és jól esően nyögök fel. Aztán veszek egy nagy levegőt, és folytatom amit eddig. A másik kezem, meg a fenekére csúsztatom, kicsit megemelem, hogy lehúzhassam róla a bugyit. Tök felesleges ruhadarab. Szívem szerint tépném... A szoknyája alatt senkinek sem tűnne fel. De, azért úriember vagyok. Megvárom, míg hagyja, hogy lehúzzam róla.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Hétf. Dec. 31 2012, 08:40

18+

Nem gondolok arra inkább, hogy mi járhat a fejében, mivel tudom, hogy még mindig szeret. Pillanatokig érdekel is a tény, hogy mit csinálunk, de aztán izgatni kezd, és ezzel kitörli a gondolataimat, igen hatásosan. Közel hajolok, miközben izgatjuk egymást, de aztán inkább visszadőlök hátra, mert úgy kényelmetlen volt. Egyre gyorsabban, egyre erősebb rángató mozdulatokkal izgatom férfiasságát, ő pedig elkezd a hülye bugyimmal vacakolni. Húzza, én meg felemelkedek, hogy könnyebb legyen, de így sem az igazi, én pedig már nagyon vágyom rá, hogy bennem legyen.
-Az Isten áldjon meg, nem vagyok egy szűzlány, tépd már el!-
A kelleténél türelmetlenebbül morgom ezt neki, és remélem, hogy most már csakugyan nem várakoztat, mert én már teljesen kibontogattam őt a textilekből, legalábbis azt a részét, ami most a lényeg. Olyan, mintha szerepet cseréltünk volna, engem hajt a vágyam, ő meg szerelmes belém... kicseszett egy sztori.
Végre eltépi az anyagot, ami közénk állt, én pedig egy határozott, kapkodó mozdulattal, a csípőjét fogva rántom mélyen magamba, és hangosan felnyögök a hirtelen jött, alig várt, intenzív élményre. Hangomat felnagyítva sokszorozza vissza a csempe körülöttünk, de a francba már, az se érdekel, ha kihangosítón megy lent az adás lassan. Nyakába marok, ahogy odahajolok hozzá, de hamar világossá válik, hogy így nem tud elég mélyen, és elég gyorsan újra és újra belém döfni. Annyira mocskosul izgató ez az egész, már réges-rég totálisan nedves voltam, és csak rá vártam. Hátradőlök, könyökömmel megtámaszkodom magam mögött, félig a falnak dőlve, és átadom neki a terepet, mert máskülönben nem lenne elég jó, és én most azt akarom, hogy nagyon jó legyen nekem.
-Csináld, bébi!-
Nyögöm, kéjesen sóhajtozva, és igazán nagyon élvezem, amit csinál. Engem is meglep, mennyire hiányzott már belőlem a szerszáma, ami teljesen kitölt, nagyjából jut is, marad is elven. Kis ember nagy bottal, vagy mit szoktak mondani?

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Szomb. Jan. 05 2013, 09:28

18+

Csókolom, simogatom, csinálok mindent, ahogy jön, ahogy jól esik, ahogy neki jó. Ahogy emlékszem, hogy neki jó. És erre, erre nagyon is jól emlékszem. Az egyetlen dolog, ami meggátolhat bármiben is, az az, ahogy ő mozgatja a kezét rajtam. Ezért nem bírom lehúzni róla a bugyit sem, de nem kell ezt sem kétszer mondania. Eredetileg is ezt akartam, nem is tudom miért fordult meg a fejemben, hogy őt zavarná. Mellesleg, lehet beteg, de még az a hang is izgatóan hat rám, ahogy az anyag elszakad. Eldobom valahova, kell a fenének, csak az útban van. Visszatenném még a kezem, de neki érezhetően más tervei vannak, pedig nekem még le kéne tolni a nadrágom...
- Ah...
Tömör kifejezése ez mindennek, amit érzek: szűk, forró, jó. Még mindig hihetetlenül jó, és fogalmam sincs, hogy csinálja, hogy mindig ilyen könnyedén megy... Ez csak vele van így, erre már rájöttem. De persze most ez is lényegtelen. Gyors csókot adok neki, bár én ennél jóval többre vágyom, nem akarom sokáig várakoztatni.
Mozogni kezdek, és be-becsukom a szemem, mert ez az érzés... Semmihez sem hasonlítható. Komolyan, mintha hazaértem volna. Tiszta őrület. Főleg, ahogy a nyakamba mar. Kár hogy abbahagyj. Bár őt ismerve, inkább jó, a végén tele lennék harapás, és karmolás nyomokkal, s bár most nem olyan gáz a sál azért mégsem akarok egész nap nyakattakarva rohangászni.
Hátradől, és megállapítom, hogy írtó szexi, ahogy néz, ahogy követel. Mert szerintem ezt teszi. És ha lenne egy kis eszem, itt hagynám a fenébe, csakhogy az nekem is rossz lenne. Na és persze, én önző vagyok. Ha csak ennyi jut nekem belőle, azt is kihasználom. Mert kell, egyszerűen szükségem van rá. Adok neki még egy gyors csókot, aztán eleget teszek a kérésének.
Jobbkezemmel a derekába kapaskodom. A ballal, megtámaszkodom mellette, és gyors erőteljes lökésekkel hatolok belé, újra, meg újra. Remélve, hogy bírni fogom addig, amíg ő is a csúcsra jut.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Szer. Jan. 23 2013, 17:03

18+

Hangos, nagyon hangos, talán túl hangos nyögés szakad fel belőlem, és igazából még visszafogom magam, szívem szerint sikoltoznék, ahogy végre rendes tempóban mozogni kezd. A mi tempónkban, ami őrjítő, izgató, és minden mást eltörlő. Nincs mosdó, nincsenek ruhák, nincs elegáns rendezvény, iskolavezetés, csak mi ketten, és a gyönyör. Iszonyatosan szexi az egész, én pedig nagyon élvezem. Ez bizonyára azért is van, mert pont nekem megfelelő szeretőt teremtettem belőle.
Nem tudok már gondolkozni, amióta először hozzám ért és hozzá értem itt, a mosdóban. Vonaglok kéjes nyögések közepette a két mosdókagyló között, kezem hol a csap tetejére, hol a kagylóba hullik, ha néha-néha mozdítom magam mellől. Jó érezni őt bennem, ahogy hajszol a gyönyör felé, de igazából ez részemről ennyi, és nem több. Nagyon jó szex.
-Zin, gyorsabban!-
Nyögöm, miközben előrehajolok egy csókkal, hátha ettől lendületre kap. A következő döfésnél már tényleg felsikítok, mert ahogy vissza hátra dőltem tőle, előrébb csúsztam valahogy, és még mélyebbre hatolt belém, ráadásul a fejemet is beverem a csempébe, ami mondjuk cseppet se érdekel.
-Ez az, ahh... igen, csináld!-
Cseppet sem úrilányhoz méltóan nyögdécselem a szavakat, és marhára nem is érdekel, hogy az legyek, ahogy sosem. Egyre csak épül bennem az érzés, egyre közelebb jutok hozzá, majd testem ívbe feszül, és kitör belőlem az orgazmus, a megkönnyebbülés hangos sóhajtva nyögéseim közepette, tökéletesen megszűnik a világ.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Pént. Jan. 25 2013, 20:09

18+

Imádom, ahogy nyög, hogy miattam nyög így. Persze biztos másoknak is így nyögdös, de ez most rohadtul nem érdekel, mert most én érem ezt el, és tudom, hogy nem játssza meg magát valóban élvezi. Ami kicsit talán beteg, a többi lány - az a kevés, akivel dolgom volt - nem rajongott volna ezért, amit mi művelünk. Nekem viszont tetszik. Szerintem szexis, és izgató, és nem is hiszem, hogy tudnék máshogy. Ha tudnék, akkor sem élvezném ennyire.
Ez a pörgés, a lebukás veszélye, Isabella nyögései... Egyszerűen nem tudok tovább gondolkoni. Csukott szemmel hajszolom magunkat a beteljesülés felé. Most csak egy dolog számít: hogy ez jó. Mindkettőnknek.
Távolinak tűnik az utasítás, és bár már így is szédületes tempót diktálunk, és nem vagyok versenyló, azért megpróbálom. Akarom, és akarom, hogy élvezze, mert akkor talán rájön... Hiú remény...
Egy pillanatra nyitom ki csak a szemem, de már csukom is vissza, ahogy megcsókol. Talán mégsem olyan hiú a remény...
Gyorsítok, pedig már kiugrik a szívem a helyéről. De nem állíthat meg semmi sem, és kéjes sikolya csak még tovább hajt. Ha ez ilyen jó, akkor tudok gyorsabban is. Utána nem fogok tudni megmozdulni, de most megy. Megy, ameddig csak kell, ameddig élvezi. Már pedig élvezi, mert tovább ösztönöz, és nem sokkal később azt is érzem, hogy megfeszül, hogy elélvez. Kibírtam... Még egy pár lökés, ugyanolyan vad, és erőteljes mint eddig, ha most lassítanék, annak nem sok értelme lenne...
Hangos nyögés hagyja el az én számat is, ahogy még egy utolsó döfés után elélvezek. Kicsit lassulok, de még nem tudom abbahgyani. Előre dőlök kicsit, és Izzie vállára hajtom a fejem. Ez lefárasztott. Jó volt. Őrülten jó. Lihegek, a szívem a fülemben dübörög. Jó az illata, és azt hiszem, perceken belül bánni fogom hogy bejöttem vele ide.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Vas. Jan. 27 2013, 22:19

18+

Még párat lök rajtam, jó erősen, ahogy szeretem, és elélvez bennem. Annyira izgató ez a teltségérzet, ez a sok nedv... számomra az. Perverz vagyok, és élvezem!
Tovább mozog, lassabban, inkább csak levezetésként, és nem bánom, nem is nagyon érzékelem, annyira elvesztem a gyönyörben. Szeretek berúgva szexelni, minden sokkal intenzívebb, valóságosabb, mármint, külvilágot kizáró. Rám rogy, én pedig még mindig nem tértem észhez. Kezem egy határozott mozdulattal a hajába szánt, ahogy rajtam fekszik félig, szemeim behunyva, ajkaimmal keresem meg az ajkát, és hosszan, intenzíven csókolom meg. Lihegve engedem el, először az illatok térnek vissza. Légfrissítő, Zin, és szexszag. Jó kombináció. Ezután a zenét hallom meg, a Misfit Amy Studttól: vékony, határozott, édesen pattogó hangja meglepődéssel tölt el, nem hittem volna, hogy egy ilyen rendezvényen ilyet fogok hallani. Hmm. A rendezvény. Bizony, egy fogadáson vagyok, egy kiöltözős fogadáson vagyok a HÖK képviselőjeként egy nagyestélyiben, az iskola vezetőségének társaságában, az egyik lezárt részen, a női mosdóban, Zinnel magamban.
-Ajj-ajj-ajj!-
Sóhajtok, miközben elengedem, és felülök, ezzel őt is kényszerítve, hogy feleszméljen, és felegyenesedjen. Hátrahúzódok, hogy megszakítsam a "kapcsolatot", majd oldalra húzom a lábaimat, és leugorva bevonulok az egyik fülkébe, hogy rendbe szedjem magam kicsit.
-Zin, ezt... ezt nem szabadott volna.-
Mondom elhalóan, azt se tudom, hallja-e egyáltalán. A fejem zsong, és rettentően kielégített vagyok, nem tudok igazán őszinte aggodalmat belevinni a szavaimba, még nem, mert még... jajj ne Soso! A fenébe!
Végzek, megigazítom a ruhámat, és kisétálok kezet mosni - egy másik csaphoz, tökre a másik oldalon, mint ahol az előbb szexeltünk. Állati jó volt. Annyira dögös, vad, és érzéki, hogy ha csak rá gondolok, képes lennék újra beindulni... ezért NEM GONDOLOK RÁ! De nem ám!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Hétf. Jan. 28 2013, 00:06

Lassan kezd világossá válni minden. Még kapkodom a levegőt, még mindig Izzien tehénkedek, de már tudom, hogy ezt nem kellett volna. Mégsem bánom. Nem megy. Csak egy kis hang mondja, hogy ezt bánni kéne. Elhallgattatom, már csak azért is, mert a hajamba túr, és megcsókol. Én meg elveszek a csókjában. Még az előbbi aktus heve érződik benne. Tökéletes levezetés lehetne, ha nem maradna abba, ha nem térne magához. Persze ez hiú ábránd, és nem itathatom folyamatosan, hogy mindig becsípve legyen. Túl egyszerű lenne, de ilyen áron nem is kéne.
Hosszú a csók, nekem mégis rövid. Lihegve válok el tőle, az arcát figyelem, de látom, ő máshol jár, így csak becsukom a szemem, és igyekszem kiélvezni a hátralevő másodperceket. Próbálom kizárni a légfrissítő illatát, a távolból beszűrődő zenét, a gondolataimat, hogy egy rendezvényen kéne lennem. Csak Izziet akarom érezni, azt, hogy még mindig benne vagyok, az illatát, a lehelletét a nyakamon.
A másodpercek pedig, tényleg csak másodpercek. A sóhajából már tudom, hogy vége. A halk szavakat már nem tudom, nem figyelembe venni. Mozdul, és ezzel, ami köztünk volt, az megszakad.
Örülök, hogy viszonylag gyorsan eltűnik az egyik fülkében. Hülyén érezném magam, ha most itt állnék előtte... ilyen állapotban. Megnyitom a csapot, és elhúzom a számat, de igyekszem magam a lehetőségekhez híven rendbe hozni. Szerencsére van papír kéztörlő is, abból is veszek egy keveset, és tudom, hogy nem vagyok normális, de mire Izzie kijön, a mosdót is letakarítom.
- Olyan szó, hogy szabadott nem létezik Isabella.
Fordulok felé, de még nem jött ki... Tudom, hogy most utálni fog, amiért ezt mondom. De legalább helyesen beszélni tanuljon meg. Legyen valami haszna a kielégülésen túl. Oh, igen! Ezért fel kell majd magam pofozni. Bár azt nem tudom, hogy azért, mert beszóltam a nőnek akit szeretek, vagy azért, mert úgy teszek, mintha csak neki lett volna jó ez az egész.
Természetesen már megfordult a fejemben, hogy itt hagyom. Csak... csak, látni akarom.Nyelek egyet. Eszméletlenül néz ki. Az ajkai még mindig vörösek a csókunktól. És biztos csak képzelem de mintha a nyakán is lenne egy pirosabb folt. A tükörbe nézek, rajtam már semmi sem látszik. Vagy csak én nem látom? Fogalmam sincs. Pedig szeretném látni... Csakhogy legyen valami, ami holnap emlékeztet rá, hogy ez valóban megtörtént, és nem csak álmodtam.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Szer. Jan. 30 2013, 19:24

Hallom a hangját, de nem tud megbántani. Nyelek egyet, és finoman megrázom a fejemet, próbálok észhez térni, de még részegít a szesz, az iménti események... Ő.
Visszasétálok, és kutató tekintettel nézem rideg, rendszerezett arcát. Mint ha mi sem történt volna, de az előbbi szavai nekem sokkal többet elárulnak, mint bárkinek, mert jobban ismerem, mint az emberek nagyon-nagy része. Sóhajtok, és mélyen nézek fel tekintetébe: a pillantás is mély, és én is elég mélyen vagyok. Odalépek hozzá, és szó nélkül átölelem, hozzábújok, az illatát szimatolom, közben meg persze belül szétesem némán.
Elengedem, megfogom a kezét, és kifelé húzom magammal. Én nem szólok, ha ő igen, akkor hallgatom. Sikerül úgy visszalógnunk, hogy nem állít meg senki. Talán fel s tűnt senkinek, és ez idegesít, hogy nem buktunk le, legalább az is egy korlát lenne legközelebb. Legközelebb?! Mégis, mi a francot képzelek? Jézusom... ez egyre rosszabb. Isabella Williams, ezt sürgősen hagyd abba! K***a gyorsan!!! NE bántsd már! Akarod őt? Igen... mármint NEM! Akkor hagyd békén, felejtsd el végre!
-Táncolsz velem?-
Szembe fordulok vele. Úgy tűnik, hogy a szám és az eszem elvesztették a kapcsolatot egymással. Kérlelőn nézek rá, mert jól esne most csak ringatózni a karjaiban, és szerintem neki is jól esne... talán.
A pillantásán látom, hogy akár mennyire is próbál megvető lenni, nem tud nekem, nekünk ellenállni. A karjába von, én pedig hozzá simulok, fejemet a vállára hajtom, befelé fordítva, a nyaka irányába. Nem akarok senkire nézni, senkit látni, így rövidesen le is csukom a pilláimat inkább, és neszezés nélkül nyelem a könnyeimet. Fáj... de ezt a részét lesz*rom. Azért sírok, mert neki fájdalmat okozok. Igen, tudok másra is gondolni magamon kívül, bár sokszor jól titkolom. Nem tudok vele lenni, olyan emlékeket idéz fel, amit soha-soha nem akarok mégegyszer átélni. Nem lehet. Soha többé...


//Köszönöm, szuper játék volt! <3 //

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   Szer. Jan. 30 2013, 23:56

Őszintén? Tudom, hogy nem vagyok nagy szám, ha érzésekről van szó, de ahogy a szemebe néz, ahogy a szemébe nézek, biztos vagyok benne, hogy szeret. Egyszerűen látom, és nem értem, nem tudom felfogni, miért nem akar velem lenni. Persze nem vagyok túl kedves, de egész jól működtünk. Én legtöbbször nagyon jól éreztem magam. Néha már egészen laza tudtam lenni mellette, és nekem az jó volt.
Nagy levegőt veszek, mintha mondani akarnék valamit. Mert mondanék is, de ahogy átölel elfelejtem az egészet. Nem is gondolkozom, csak automatikusan köré fonom a karjaimat, és egy puszit nyomok a feje búbjára. Most állítsa meg valaki az időt. Nem túl nagy kérés, ugye? Nem szoktam kívánni, de annyira, de annyira szeretném...
Fél perce még olyan határozott, és hideg voltam, most csak én vagyok. Hagyom, hogy eltávolodjon, a kérdés, hogy "ez most mi?" csak a szemeiben villan meg, aztán csak elhúzom a szám, és a kezét fogva követem vissza.
Leérve már a megszokott módon szemlélem a tömeget. Senkinek semmi köze ahhoz, amit érzek, vagy gondolok. Még Izzienek se, pedig vele talán megosztottam volna. De nem akarok erőszakos lenni, nem akarom már győzködni, és abba is belefáradtam, hogy bizonygassam, szeret, és műkdöne a dolog kettőnk közt.
A kérdése meglep, de végül bólintok, és a táncolók közé vezetem. Ismerős a helyzet. Egy éve, pont egy ilyen rendezvényen szerettem bele. Akkor is gyönyörű volt, és most is az. Akkor persze még nem tudtam mi ez. Most azt kívánom, bár ne tudnám. Mégis közelebb húzom, és nem foglalkozom az esetlegesen felénk tekintő szempárokkal, mert jól esik, ahogy hozzámbújik. Ugyanakkor... nem értem. Nem értem miért csinálja. Nem értek semmit. Viszont azt tudom, hogy nekem így nem megy. Szeretném ha menne, de több kell. Ha pedig az a több nem lehet, akkor inkább ne legyen semmi.
Régóta érlelődik ez bennem, de csak most tudatosul igazán, hogy valószínűleg így lesz a legjobb.
A szám véget ér, én pedig ellépek tőle. Még a füle mögé simítok egy kósza tincset. Még a szemeibe pillantok, keresve egy utolsó reménysugárt, de mindegy, hogy van-e. Mert döntöttem.
- Jó éjt, Isabella!
Mondom neki egészen halkan. A hangomból kicseng valamiféle szomorúság. Nem jellemző a hangomra ez a fajta színezet. De nem számít. Ahogy az sem, hogy a mosolyom is keserű. Megfordulok, zsebrevágom a kezem, és nem nézek hátra. Talán gyerekes, de félek, ha visszanéznék, képtelen lennék megtenni a követekző lépést: elengedeni őt végleg, és tovább lépni...

//én köszönöm! <3 //

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: I guess we never really moved on - IzZin   

Vissza az elejére Go down
 

I guess we never really moved on - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-