Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Felicia Reeds
avatar
Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia   Szomb. Nov. 10 2012, 21:50

Minden kezdet nehéz, na de ennyire? Nem tudom hány hete tartózkodom már itt, de az egész létesítmény egy megfejthetetlen labirintus számomra. Szerencsére mindig kinézek egy segítőkész emberkét, aki örömmel útba igazít egy bajbaesett ifjú hölgyet. Természetesen ez most sem alakúlt másképp. Frusztrált fejjel forogtam a folyosón, és alig vártam, hogy kiszúrjak egy ,,áldozatot˝, akit letámadok a szokásos kérdésemmel, hogy merre találom azt a titokzatos tantermet, ami úgy elbújt az égszínkék szemeim elől. A focista csordához nem mertem oda menni, mert a falkában járók nagy kihívást jelentenek, ezt már tapasztalatból tudom. Így tovább kutattam az alany után, akire rövid idő elteltével rá is bukkantam. Egy szemüveges férfiúra rontottam rá, aki látszólag segítőkésznek tünt, bár amint a közelébe mentem a könyveit leszórta a földre. Nem vártam, hogy ennyire zavarba jön a kérdésemtől, hisz nem randira hívtam, vagy valami. Hosszas őőő-zés után kibökte, hogy hova kell mennem, és miután segítettem neki összeszedni a könyveit, elviharoztam a célom irányába.
A tanulok többsége a tantermekben, és egyéb helyeken tartózkodtak már, így kicsit idegessé válltam. A nővéremnek nem volt kedve bejönni órára, és úgy döntött, hogy ellógja az első néhány órát. Elmélkedésem közepette sikeresen elértem a terem elé, de ahogy bekukucskáltam, láttam, hogy már a tanár is bent van. Sóhajtottam egyet, majd illedelmes nagylány révén bekopogtam az ajtón, és befáradtam a terembe, de az előadó rám sem hederített. Felhúztam a szemöldökém, és jobban szemügyre vettem a teremben tartózkodó tanoncokat. A sas szemeimmel kinéztem magamnak egy helyet a hátsó sorban, egy igencsak jó küllemű pasi mellett, így már akkor elkezdtem vigyorogni, amikor még csak pár lépést tettem meg.
Leültem, ledobtam a táskám a földre, és azon kaptam magam, hogy egyre csak jobbra pislogok, az új padtársam felé. Nem sok ész kellett ahoz, hogy ráeszméljek, hogy nem sokat fogok figyelni az öreg kopaszodó tanárra.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia   Szomb. Nov. 10 2012, 22:26

Előbb is bent voltam, mint kellett volna, így a sok csoporttársam, akik később jöttek, csak meresztették rám a szemüket. Mindegyiknek intettem, nem foglalkozva velük, tovább üldögéltem a pad tetején. Elővettem egy nagyon érdekes könyvet a táskámból és belemerülve azt kezdtem el olvasni. Észre se veszem, hogy milyen gyorsan megtelik a terem és, hogy már becsöngettek. A tanár még sehol, de másodperceken belül be is toppan, mire egyből rám förmed.
- Mr. White! Nem zavarja, hogy bent vagyok? - Fordulok hátra, ahogy meghallom magam mögött a hűvös hangját. Már az első órától fogva tudtam, hogy nem leszünk puszipajtások és most is így folytatja. Szívesen visszavágnék neki, de mivel nem szeretném kirúgatni magam, ezért becsukom a könyvet, leszállok az asztalról és helyet foglalok. Előveszem a füzetem és a tollam, hogy tudjak jegyzetelni. Hiába ülök a hátsó padban, ahogy felnézek látom, hogy mindig felém néz. Megforgatom a szemeimet és sóhajtok egyet. Unalmas, hogy nincs padtársam, biztos ez a büntetésem, hogy hamarabb voltam itt. Pár perc után nyílik az ajtó, mire egy lány toppan be. Fel is figyelek és rögtön ránézek, ahogy mindenki, kivéve a tanár. Mintha őt nem is érdekelné. Mivel engem az a része cseppet sem érdekel, így próbálnék visszafordulni, hogy az órára figyeljek, de megakad a szemem azon, ahogy rám mosolyog és elindul felém. Egy halvány mosoly jelenik meg az arcomon, majd ahogy leül mellém, látom a szemeiben, hogy vele szórakozhatok órán és nem fogok unatkozni. A füzetem hátsó részéhez lapozok és egy darab papírt kitépek, majd elkezdek ráírni.
"Szia. Mi újság? Én unatkozok." - Még egy elhúzott szájú smileyt is rajzolok neki, majd átcsúsztatom a padon a cetlit neki. Azért, hogy úgy tűnjön figyelek is, néhány szót lefirkantok, ami szerintem érdekes.
Vissza az elejére Go down
Felicia Reeds
avatar
Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia   Szomb. Nov. 10 2012, 22:49

Utálom az olyan tanárokat, akik ennyire magasról tesznek a diákjaikra. Nem értem miért választotta ezt a hivatást, ha ennyire nem élvezi az egészet, mert biztos, hogy nem élvezi. Persze, azt is megértem, hogy húsz éve még nem igazán lehetett ennyire széleskőrűen hivatást vállalni, de akkor is... Lehet sok diák megnehezeti az életét, és inkább hátráltatják a tanításban, de akkor sem kellene ilyen mogorvának és komolynak lennie. Én örülök, hogy azt a szakmát tűzhettem ki magam elé, amiben tényleg magam lehetek, és élvezhetem annak minden percét. A legjobb az egészben, hogy a szüleim támogatnak, és mindig számíthatok a támogatásukra, így igencsak megkönnyítik a helyzetemet.
Na, de visszatérve a valóságba... Felnéztem, és a tanár meggyötört arccal bámult felém, vagyis ebbe az irányba. Most vagy nagyon pikkel rám, vagy feltünt neki, hogy bejöttem, vagy esetleg nem is velem van gondja, de ki tudja... Olyan kiszámíthatatlan ez a mai világ. A következő pillanatban már egy papírdarabra lettem figyelmes, amit lehetetlen volt észre venni az orrom előtt. Bájos mosollyal néztem a padtársamra, aki jelen pillanatban túlságosan elvolt foglalva az írás színlelésével, így lemaradt a női szépségem bevetéséről.
Előrántottam a táskámból egy örökírót, és máris azon agyaltam, hogy mit firkancsak a papírra. Jó azért nem kellene túlkomplikálnom az egészet, hiszen nem quantum fizikai kérdést tett fel nekem...
"Szia. Hát azon kívül, hogy ismét eltévedtem, nem sok. Feléd? Hidd el én is, és még a tanár sem valami szimpatikus." írtam gyönyörű betűkkel a papírra, majd egy gyors mozdulattal visszacsúsztattam a padtársamnak, és elkaptam a fejem. Egy kis ideig próbáltam a tanárra koncentrálni, de minden szava össszefolyt, és valami új nyelvet alkotott, amiből sajnos nem értettem semmit, így egy idő után feladtam a dolgot...
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia   Szomb. Nov. 10 2012, 23:02

A mai napi adagomat megkaptam, a leszidás terén. Ügyet sem vetek rá, csak helyet foglalva, várom, hogy mondjon valami olyat, ami engem érdekelhet, de ahogy hallom nem igazán tud semmi olyat tenni, ami felkeltheti a figyelmemet. Bezzeg ha Elaine itt lenne, mindjárt jobb lenne a hangulat és a figyelmem sem lankadna ennyire. Már épp feladtam volna az egész órát, mikor mellém beül Feli, akinek most nagyon is örülök. Legalább vele tudok kommunikálni és el tudom terelni a figyelmét erről az unalmas óráról. Nem is késlekedek egyből egy papírt csúsztatok elé, amin a szokásos fiú írásomat lehet olvasni. Hogy legyen valami értelme ennek az órának, leírok pár szót, majd a könyvtárban utána nézek, mert itt lehetetlen bármit is megjegyezni. Körbe pillantok a termen és meglátom, hogy mindenki feszülten figyel és jegyzetel. Elhúzom a számat, és gondolataimba merülve, hogy kitől is kérjem el a jegyzetet, az szakít ki, hogy visszatért a papír.
"Kéne egy suli térkép, mi? Felém se sok. Megkaptam a tanártól a leszidásomat. Azt hiszem pikkel rám, pedig még szinte el se kezdődött az év. Ha te is unatkozol, annak én csak örülök, mert így el tudjuk magunkat foglalni. Úgy sem izgalmas az, amiről beszél." - Tettem bele pár smileyt, hol mosolygós fejet, hol pedig elhúzott szájút. Visszacsúsztatom megint neki, majd a közelebb eső kezemmel a pad alá térek. Hátradőlök a széken, majd a mutató ujjammal megbököm. Igazából ezzel csak felakarom mérni, hogy csikis-e és, ha igen akkor mennyire. Ha felém pillant, akkor széles mosolyt küldök felé.
Vissza az elejére Go down
Felicia Reeds
avatar
Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia   Szomb. Nov. 10 2012, 23:16

Tiszta szőkének érzem magam. Az egy dolog, hogy az is vagyok, de attól még ennyire rossz tájékozódási képességei senkinek sem lehetnek. Pedig régebben, amikor túrázni voltunk, én voltam az egyetlen, aki megjegyezte, hogy merre mentünk... Most meg... Örülhetek, ha a kollégiumba egyedül eltalálok. Persze sokat segít, ha követem a rajt, és bevegyülök a tömegbe, bár van amikor rajtam ez sem segít... Nagyjából az egész óra anyagát tudom, hisz ügyes diákként előre olvastam, hogy azért mégis legyen fogalmam az óra anyagáról, és valami alap tudásom is legyen. Nem számítottam erre, hogy ilyen unalmas lesz az óra, pedig maga a tantárgy tényleg izgalmas, és azt vártam, hogy egy csomó csapatmunka és egyéb izgalmas órai aktívitás lesz majd, de mit kaptam? Egy nagy rakás halandzsát. Ez az... Belül újjongtam az elégedetlenségtől, de legalább David feldobhatja, ha nem is a napom, de legalább ennek az órának a nagy részét.
Tény, hogy kicsit nehézkesen ment az írásának az elolvasása, olyan tipikus fiú írás. Szabadstílusú, és nem igazán érdekli, hogy hogyan kerekití a betüket. Igazából örülök neki, hogy nem valami kacifántos dologgal állt elő, mert nem tudtam volna vele mit kezdeni. Az üzenet olvasása közben párszor elmosolyodtam, majd előkaptam ismét a rózsaszín virág illatú örökírómat.
" Hát annak igazán örülnék, de szerintem az sem segítene rajtam. Akkora ez az iskola, hogy reménytelen kiigazodnom rajta... Akkor jó, vagyis nem. Azt hittem, hogy engem nem bír, de egy kicsit megnyugodtam, hogy a te fejed nem bírja. Hát mostmár nem unatkozom, mert te majd szórakóztatsz engem... Ugye?" írtam néhány vigyorgós arcocskát, és a végre egy naagy nyelvnyújtósat. Balszerencséjére nem sikerült megcsikiznie, vagyis nem találta meg a gyenge pontjaim. Közben visszalöktem neki a papírt, és nagyokat mosolyogtam
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia   Szomb. Nov. 10 2012, 23:33

Már mindjárt jobb a hangulatom, hogy itt van Feli és levelezünk. Úgy tűnik, hogy fel se tűnik a tanárnak, hogy nem az óra miatt vagyunk ennyire jó kedvűek, legalábbis én. Nekem mindjárt jobb lett, amint végre valakit találtam, aki mellém ült és szórakozhatok vele. Még így is próbálom a legszebb írásomat elővenni, hogy el tudja olvasni, de ahogy nézem a mosolyokat az arcán, ez megy neki. Már éreztem az illatot az előbb is, de nem vettem figyelembe. Az elém került lapra lepillantok kicsit szomorúan, hogy egyáltalán nem reagált arra, hogy megböktem. Előre hajolok, hogy elolvassam, majd felveszem a papírt és megszagolom.
- Ez komoly? - Fordulok felé és suttogom a kérdést, annyira, hogy még ne zavarja az órát, de hallja a mellettem ülő. Még egy kicsit közelebb is hajoltam hozzá, hogy sikerem legyen. Természetesen ez a kérdés az illatos betűkre vonatkozik. Megfogom a tollamat, majd elolvasva elkezdek írni.
"Majd megszokod... Kénytelen leszel. Köszi, pedig azt hittem, hogy az én fejemet mindenki szereti, de vannak kivételek... Azt hittem, hogy majd te szórakoztatsz." - Írom le válaszként, majd megfordítom a lapot, mert be is telt. Tudtam, hogy nem egy darabot kellett volna kitépnem, hanem egy egész lapot, esetleg a füzetembe írhattunk volna, mivel úgy sem figyelek.
"Mit csinálsz óra után? Csak, mert arra gondoltam, hogy ebédelhetnénk együtt." - Írom tovább, majd visszafordítom a lapot és úgy csúsztatom át hozzá. Mivel az az oldal betelt, így nem aggódok az miatt, hogy a másik kérdésemet nem látja, mivel neki is meg kell fordítania, hogy tudjon válaszolni. Közben visszadőlök hátra a székemben és nem adom fel. A közelebb eső kezemmel a felsője alá férkőzöm és végig simítok a derekán. Szerencsére elég meleg van, így a kezem is szoba hőmérsékletű. Már egyáltalán nem érdekel a tanár, így minden tekintetem Felire esik és próbálom így féloldalról leszűrni, hogy mi tetszik neki és mi nem. A simogatás után a kezem a saját combomon pihen.
Vissza az elejére Go down
Felicia Reeds
avatar
Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia   Szomb. Nov. 10 2012, 23:50

Meglehetősen jól szórakozom, bár az órák többségén eddig figyeltem, de többnyire csak azért, mert jó benyomást akartam tenni a tanárokra, hogy utána, ha szükség lenne rá, ne úgy emlékezzenek rám, hogy igen ő az a lány, akit nem érdekelnek az óráim, hát akkor engem sem érdekel, hogy hanyast fog kapni évvégén. Meg elméletileg tanulni jöttem ide, nem? De mindegy. Pillanatnyilag nincs időm az élet és a tanulás értelmén elmélkedni, akadnak fontosabb teendőim is.
- Igen, komolyn. Nem volt időm kiválasztani, hogy mivel írjak, mivel siettem - súgtam vissza a fiúnak, majd elmosolyodtam. Nem értem mi baja, amúgy is ez az egyik kedvencem. Természetesen nem vagyunk egyformák, és megis lepett volna, hogyha elolvadt volna az illatától, de azért mégsem annyira vészes. Vagy mégis?
Türelmetlenül vártam, hogy visszaírjon, és próbáltam kukucskálni, hátha előre eltudom olvasni, azt amit írt. Elég kíváncsi típus vagyok, így nem tudtam kivárni, hogy visszadobja, de sajnos nem sok mindent tudtam kiolvasni, abból amit írt.
"Megszoksz vagy megszöksz, mi? De nem adom meg senkinek azt az esélyt, hogy ilyen kis csekély probléma miatt feladjam az álmaim... Szerinted ez a tanár bárkit is bír ebben az osztályban? Max. téged átlagon alul. Hááát. Akkor majd kölcsönösen szórakoztatjuk egymást.
Hm, ha bevállalod azt a kockázatot, hogy talán lesz egy plusz személy (a nővérem), mert ebédre általában beszokott toppani."
- írtam vissza, és átellenőríztem, hogy van-e benne egy-két hiba, majd oda raktam elé lapot és mosolyogtam egy jó nagyot. Az érintésétől kirázott a hideg, és beleremegtem az egészbe. Ezt valószínű ő is érezte, mivel tiszta libabőr lettem tőle. Felé fordultam, majd hosszasan a tekintetét fürkésztem
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia   Vas. Nov. 11 2012, 11:43

A tudatomig a második mondatnál jut el, hogy illatos tollal ír a padtársam. Felvéve az asztalról a papírt, megszagolom, hogy biztos legyek benne. Meg is jegyzem neki, hogy ezt most komolyan gondolta. Ránézek, ahogy megsúgta nekem a választ, majd megforgatom a szemeimet.
- Tipikus lány. - Súgom vissza neki, majd elkezdek írni. Még nem tudom, hogy mit írjak, de amint megvan oda is tolom elé. Azt félszemmel láttam, hogy a leskelődik, de nem könnyítettem meg a dolgát. Jobb lenne, ha normálisan tudnánk beszélgetni, de fenn áll, hogy kidobnak a teremből. Hátradőlve a széken megpróbálok bekapcsolódni az órába, de elvesztettem a fonalat már az elején, így esélytelen. Elkezdek a füzetembe rajzolgatni, az órához kapcsolódó témában. Legalább ezzel lefoglalom magam, amíg meg nem kapom a levelet.
"Ne is, mert akkor nem lenne ilyen jó csaj a padtársam... Hát nem tudom, eddig úgy vettem észre, hogy csak engem nem bír, pedig engem általában mindenki szeret, legalábbis a lányok körében. Kár, hogy nem mindegyik tanárunk nő...
És nem lehet, hogy az a plusz személy most ne legyen? Randizni is ketten szoktatok menni?"
- Egy csomó nyelvöltős és mosolygós smileyt rajzolok neki, majd már dobnám vissza, amikor végig simítok a derekán. Érzem, ahogy megrezzen és libabőrös lesz. Önelégült mosoly jelenik meg az arcomon, tehát élvezi. Elég hosszan néz rám, mire belenézek a szemeibe.
- Mi az? - Suttogom, majd visszaadom a papír darabot, közben még mindig nézem. Muszáj őt piszkálnom, hogy valamivel lefoglaljam magam. Ezért két ujjammal "lábakat" formálok és elkezdek sétálni a combján.
Vissza az elejére Go down
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia   Csüt. Jan. 31 2013, 12:55

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!
( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia   

Vissza az elejére Go down
 

Hey, I just met you, and this is crazy... - David and Felicia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-