Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

TémanyitásTárgy: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   Szer. Nov. 07 2012, 13:04


we are young, we run free
- Izzie, Izzieeeee! – Rohan, kanyarodik, rohan, csúszik, befékez.
Na de hogy is kezdődött? Ültem békés nyugalomban az órámon, amikor is a nevemre lettem figyelmes. Mármint azt hallottam. Mindegy. A tanárnő mindenkitől megkérdezte, hogy ki lesz az interjúalanya a két nap múlva leadandó feladatnak. Na, hát itt volt a probléma. Ez nekem teljesen kiment a fejemből, és az sem segített gondolkozni, hogy elbambultam, mert egy légy éppen próbálkozott tökéletes kört leírni a falon, egy katica körül, és az számomra roppant érdekesnek hatott. Így hát nem igazán tehettem mást, mint, hogy rávágtam az első eszembe jutó nevet, ami a következő volt.
- Isabella Williams. – Na ez is egy hatalmas probléma volt, tekintve, hogy ezt nem beszéltem meg vele. Jól olvasod, nem. Épp ezért eléggé nagy bajban voltam, mert rajtam kívül még két ember mondta ezt a nevet elvileg. Na és így kezdődött az, hogy amint vége volt az órának, nekiálltam futni, keresni, rohanni, fékezgetni. Míg meg nem láttam egy vörös üstököt befordulni az egyik sarkon. Én, az örök kitartó azonnal a nyomába eredtem, és hát, igen.
És itt tartunk most. Lefékezek előtte, és megtámaszkodom a térdemen. Az elmúlt húsz percben csak futottam, egyelőre levegőt kell kapnom. De nem szabad, mert akkor jön valaki, és lenyúlja előlem, és akkor aztán nézhetek, mert nem lesz, ki interjút mondjon nekem. Vagy adjon. Mindegy.
- Unnie… fontos dologra… kell megkérjelek. Én… Két nap.. huh…várj. – Lihegek kettőt, felegyenesedek, és elmosolyodom.
– Na tehát. Két nap múlva le kell adnom egy interjút az emberek hobbijaival kapcsolatban, meg ilyesmik, és ugyan nem beszéltem meg veled, de én téged mondtalak, meg még vagy két ember rajtam kívül, szóval szeretnélek lestoppolni, és most megbeszélni veled, hogy ugye, segítesz nekem? – Na, hát e hosszúra sikeredett, egy levegővétellel, de nem baj, erre csak nem mondhat nemet. Ugye?
izzie ♥ | words | wearing this | remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   Csüt. Nov. 08 2012, 17:31

Apuval fogok ma találkozni, amit nagyon szeretek, a találkozót is, és őt is, szóval a megszokottól egy fokkal könnyedebben libbenek a folyosókon tűsarkú fekete selyemcipőmben. Szerencsére ma nincs olyan nyálas idő, hogy esett volna az eső, így el tudtam jönni ebben. Tőle kaptam egyébként, úgyhogy örülni fog, hogy rajtam látja. Ezen kívül egy szürke szövet csőszoknya van rajtam, ami combközépig ér, és egy barack színű v kivágású, a kivágás mentén fodros ing.
Befordulok az egyik sarkon, amikor meghallom, hogy valaki kiabál utánam. Megtorpanok, hátranézek, de nem látok senkit, úgyhogy visszafordulok előre, és ekkor fut be Soso.
-Szia!-
Köszönök neki barátságosan, aztán látom, hogy nagyon üldözött, szóval elnevetem magam, és adok neki egy fontos tanácsot a túlélésre.
-Hé, levegőt azért vegyél!-
Bizony ám, anélkül kevesen élik túl. Végre sikerül neki kicsit lehiggadni, és elmondja, mit szeretne. Megdöbbenten kicsit hátrahajolok, de igazából hízelgő a dolog.
-Engem mondtál? De aranyos vagy! Persze, szívesen segítek, csak...-
Körbenézek, és látom, sokan vannak a folyosón. Megfogom a karját, és az egyik oldalsó padhoz húzom, hogy leültessem rá és én is helyet foglaljak mellette.
-Jól átgondoltad te ezt? Mert én... tudod, nem vagyok egészen normális.-
Még a kezemmel is mutatom, a halántékomnál forgatom az ujjamat, jelzésértékűen, hogy valami nincs rendben ott bent, vagy inkább úgy fogalmaznék, nem a társadalmi elvárásoknak megfelelően működik.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   Csüt. Nov. 08 2012, 18:20


we are young, we run free
- Igen, mindjárt. – Oké, a futás sosem volt az erősségem, pedig gimnáziumban futtattak minket rendesen, de ott az valahogy más volt. Ott szmogosabb a levegő, lehet az a jó. Nem tudom, mindegy, nem most fogok levegőelemzést tartani, mikor azt kéne elérnem, hogy a levegő a tüdőmbe jusson.
Sikerül, remek, akkor most már csak várnom kell a válaszra. Hatalmas mosoly kúszik az arcomra, ahogy igent mond, és már majdnem elkezdenék ugrálni, igen, én így örülök, na, nem kell megkövezni, ez kint otthon teljesen normális, mikor megfogja a karomat, és arrébb húz. Na most, a probléma ott kezdődik, hogy nem igazán vagyok hozzászokva, hogy hozzámérnek, tekintve, hogy a családomon kívül még nem is igazán ért hozzám senki szándékosan. Lehuppanok a padra, és kicsit összehúzva magam meredek rá. Aha, szóval nem teljesen normális.
- Pont tökéletes, most gondod el, milyen unalmas már normális emberekről olvasni. Meg amúgy is, majd olyan kérdéseket teszek fel, amikre nehezen lehet nem normálisakat válaszolni, jó? – Billentem oldalra a fejem, egy kedves mosoly kíséretében. Na, most már csak meg kell írnom a vázlatot, és még vagy a mai vagy a holnapi nap össze kell ülnünk egy húsz percre. Előhalászom a határidőnaplóm, és kinyitom. Igen, khm.. nem igazán tudok még betűkkel írni, nem nagyon szoktam hozzá, ez alatt a pár hónap alatt, így egyszerűbb mindent lefordítani és úgy leírni. Ezért van tele hangul jelekkel a naplóm.
- Öhm, holnap sok dolgod van? Mert akkor túl is eshetnék rajta, csak mert ma… izéé… programom van, és gondolom neked is. –Zavartan megvakargatom a karom, és rápislogok.

izzie ♥ | words | wearing this | remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   Szomb. Nov. 10 2012, 23:09

Ránézek, és elnevetem magam a kijelentésén, majd igyekszem is azonnal megnyugtatni.
-Szerintem félreértettél, nem arra gondoltam, hogy mindenki megtudja, milyen lökött vagyok, és ez rám rossz fényt vet, őszintén szólva, nem érdekel mások véleménye, akik ismernek, azok meg szeretik, hogy nem vagyok százas. Azért mondtam, mert lehet, hogy ettől rosszabb jegyet kapsz, a tanárok elég szubjektíven értékelnek időnként. De ha téged nem zavar, akkor oké, szívesen segítek...-
Egyezem bele még egyszer egy barátságos mosollyal. Előveszi a határidőnaplóját, és akaratlanul is arra téved a pillantásom, tele van számomra érthetetlen jelekkel. Olyan kis aranyos ez a lány, magamra emlékeztet, jóval fiatalabb kiadásban. Persze én sosem voltam koreai, de azért na... más dolgokban igen is van hasonlóság.
-Holnap, igen, ráérek.-
Mondom neki, majd eszembe jut egy téma, ami sokkal jobban érdekel. Rögtön le is csapok rá, mert nem lehetek elég gyors, lehet a következő pillanatban felpattan, és elviharzik, ahogy jött... mondtam, hogy olyan, mint én.
-Na és hogy jössz ki Zinnel? Kedves hozzád? Megfenyítsem?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   Vas. Nov. 11 2012, 14:45


we are young, we run free
Tök jó neki. Nem érdekli mások véleménye. Bólintok, és elvigyorodom.
- Hát rendben, de ezt nekem is meg kéne tanítanod. Mármint, hogy ne foglalkozzak mások véleményével. Az még nem nagyon megy. – Hajtom le a fejem, és sóhajtok egyet. Ez nálam mindig is probléma volt. Mindig zt csináltam, amit mások mondtak, egyetlen önálló lépésem az volt, hogy ide jöttem tanulni. De már mennék is haza..bizonyos okok miatt.

Bólintok, és belefirkantom a naptáramba, hogy „unnie, délelőtt, feladat, kelj fel!”. Elromlott az ébresztőórám, és emiatt ma is elkéstem. Mondjuk, én mindig mindenhonnan elkések, pedig csak vennem kéne egy csomag elemet, de sajnos…még nincs új munkám és hát…a pénz kell kávéra.
- Tényleg, nem tudsz valami jó munkát? – Pislogok rá, miközben elteszem a naplóm. Ő ismer egy csomó mindenkit, hátha tud tanácsot adni.

Előbányászom a táskámból a vizemet, és belekortyolok, mikor kérdez, és kis híján megfulladok. Zin? Mi közöm nekem hozzá?
- Öhm…Z-Zin? Miért kéne kedvesnek lennie? És amúgy is? Miért kéne megfenyíteni? Unnie, miket gondolsz te? – Hadarok, és riadtan nézek rá. Miért kellett pont ezt kérdeznie? Miért pont őt kellett felhoznia? Tényleg, komolyan, ennyire csak esküdtetett össze ellenem a világ. Gyorsan elkapom róla a tekintetem, hátha nem veszi észre, mennyire csillog a szemem, már csak a neve hallatán is, és a flakonom kezdem szuggerálni.


izzie ♥ | words | wearing this | remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   Kedd Nov. 20 2012, 17:59

-Ha úgy érzed, hogy képes vagy azt tenni, amit mondok neked, akkor szívesen segítek ebben is.-
Rá kacsintok, és elképzelem So Rát, mint tanítványomat. Igen, határozottan tudnék mit kezdeni ezzel a lánnyal, igazi nagyvilági nőt tudnék belőle faragni. És amilyen kis édes, tuti, hogy Zinnel is meg tudnám szerettetni. Ez a célom, a küldetésem...
-Munkát? Hát, Sparks mindig keres lányokat. Heavenly Hell... de szerintem az annyira nem lenne jó neked. Viszont a HÖK-be lehet fel tudnánk venni, majd beszélek Zinnel.-
Másodszor is említem a nevét, és nézem a lány reakcióját. Több, mint árulkodó, már csak el kéne pirulnia, de számomra így is egyértelmű az ábra.
Elmosolyodom, és a karjára teszem a kezemet, hogy visszaforduljon felém. Olyan arccal nézek rá, amiből egyértelműen láthatja, hogy tökéletesen tisztában vagyok a helyzettel.
-Soso... engem nem versz át, sokkal régebben vagyok ebben az "iparban", mint hinnéd. Látom, hogy oda vagy érte... és ha szeretnéd, ebben is segíthetek!-
Rákacsintok. Ha nem szeretné, tulajdonképpen akkor is segíteni fogok neki, csak akkor valamivel direktebben kell csinálnom, mivel ha nem partner benne, nehezebb finomkodással célt érni.
-Szerintem nagyon jól mutatnátok együtt, igazán egymáshoz illenétek.-
Persze, külsőre mindenképpen, és most nem csak arra értem, hogy koreaiak, de nyilván az is fontos szempont. Viszont hogy az egyéb igényeit ki tudná-e elégíteni Zinnek... hát ez még erősen kérdéses.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   Vas. Nov. 25 2012, 13:40


we are young, we run free
Csak bólintok, hozzá vagyok szokva, hogy azt kell csinálnom, amit mondanak nekem, igazából nem is nehéz. Meg amúgy is… rosszra úgyse venne rá. Remélem.
- NE! Mármint, annyira nem fontos. – Persze, mert ha Zinen múlik, nemhogy munkát nem kapok, de ki is rúgnak. Akkor meg aztán leshetek, mint pók a lucernásba, hogy mihez kezdjek. Neeem, inkább megyek pincérkedni egy kávézóba… talán kapok ingyen kávét. Vagy legalább valami kedvezményt, ráadásul úgyis mindig barista akartam lenni másodállásban. Kézügyességem az nincs, az angyalkám olyan, mint egy ötéves elefántja, de kit érdekel?
Nyelek egyet, és felé fordulok. Még hogy én oda vagyok érte? Háh… oké, a közepébe talált, de ezt neki nem kell tudnia. Hevesen megrázom a fejem, talán kicsit túlságosan is hevesen, azonnal visszakozni kezdek.
- Nem, nem erről van szó. Csak utálom, hogy olyan mufurc, ennyi. Ne is foglalkozz vele, biztos van jobb dolgod is. – Tényleg ne foglalkozzon vele. Jól elvagyok én magamban. Még hogy segíteni? Miben? Új agyat ad Zinnek, hogy engem szeressen? Bár…az nyílván egy orvosi csoda lenne, nagyon nem szeretném.
Köhögni kezdek, amint meghallom azt a bizonyos „Jól mutatnátok együtt” mondatrészt, és kis híján megfulladok. Te jó ég….ezt más is észrevette rajtam kívül? Mármint, hogy összeillünk. Nem4 kizárt… hisz én se gondoltam komolyan, csak egy apró elmefelborulás volt.
- Unnie, miről beszélsz? Tényleg nem kell segíteni, és nagyon remekül távol tudom tartani magam tőle, vagyis próbálom, és ez neki jó. Nem kell segítség, tényleg. – Ha jobban ráznám a fejem, tuti leesne. Mindegy, remélem, letesz erről a borzalmas ötletről. És nem szól Zinnek…semmiről.
izzie ♥ | words | wearing this | remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   Hétf. Dec. 03 2012, 17:40

Kezemet a kezére simítom fékezően, félve, hogy mindjárt lerepül a feje, és csitítani kezdem.
-Soso, nyugalom! Csillapodj!-
Úgy érzem, ebben a helyzetben nem elég csak egyszer, egyféleképpen kérnem, ezért mondom el kétszer is, hogy térjen észre. Azzal, hogy így ellenkezik, csak engem erősít meg a hitemben, hogy nem közömbös Zin számára, sőt, már kezdem azt gondolni, teljesen belehabarodott.
-Ne legyél már ilyen! Zin... nagyon régóta boldogtalan. Látom, hogy tetszik neked, hiszen valljuk be, irtó dögös!-
Próbálom adni alá a lovat, hátha végre kinyög valamit, amit vehetek úgy, hogy beismeri, tetszik neki. Ha nem teszi, nekem úgyis jó, akkor is összehozom őket.
-Olyan szeretethiányos... ezért mufurc. Komolyan, őszintén azt mondod nekem, hogy ha tehetnéd, nem törölnéd le az arcáról a keserűséget?-
Nézek rá átható tekintettel, és magamban megveregetem a vállamat. Nagyon jó vagy ebben, kislány, csak így tovább, meg fogod győzni a Pöttömöt, hogy Zin mellett a helye!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   Szomb. Jan. 05 2013, 16:31


we are young, we run free
Veszek két nagy levegőt, és próbálok megnyugodni. Lehet ezzel a fene nagy ellentmondással teljesen mást érek el, mint hogy unnie higgyen nekem, de mint tudjuk, én vagyok olyan hülye, hogy ezt nem tudom. Vagy nem fogom fel.

Csöndben végighallgatom, amit mondani akar, és próbálok valami olyan választ kitalálni, aminek hatására lemond arról az őrült elképzeléséről, amiről nagyon próbál meggyőzni.
- Szép a keze. – Jegyzem meg halkan, remélve, imádkozva, hogy ne hallja meg, és inkább hallgatom tovább, nehogy mondjak valami olyat, amiből kiderül bármi is.
- Meg a szeme. Meg jó az illata… - Na tessék, ennyit a ne derüljön ki semmi projektről, tíz másodperccel az elhatározás után már meg is töröm. Hova lett a koreai kitartásom? Nem tesz jót ez az ország, biztos vagyok benne…

Még hogy letörölni? Hah, ha akarnám, se sikerülne, már annyira rá van száradva az arcára a mosolytalanság, mint az ágyamra az öt évesen odarajzolt Pikachufej. Pedig nem is szeretem Pikachut… mindegy. Újra megrázom a fejem, és kedvesen rámosolygok.
- Unnie, nagyon kedves vagy, hogy ennyire meg akarsz győzni, hogy illek hozzá, ennek ellenére meg vagyok győződve róla, hogy rövid távon frászt kapna tőlem. Úgyhogy szerintem ne pazaroljunk erre több időt, inkább mond, hol találkozzunk holnap, jó? - Nem mintha nem tudnék órákat beszélgetni Zinről, de kezd számomra kicsit kínossá válni, hogy pont vele beszélgessek erről. Imádom unnie-t, csak… csak magamat nem, hogy pont belé kellett belezúgnom.
izzie ♥ | words | wearing this | remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   Szer. Jan. 23 2013, 17:27

Én tényleg, tényleg mindent megpróbálok, de őszintén, hogy ne törjek ki hangos kacagásban, ahogy elhagyják a szavak az ajkait. Szép a keze! Hah, kislány, látnád a többit! De nem éri ám be ennyivel, folytatja, én pedig jóleső, mindent megremegtető nevetésben török ki hátravetett fejjel. Nem Sosot nevetem ki, csak azt, ahogyan előadta ezt az egészet, hát fantasztikusan édes.
-Úúú, meghalok!-
Szúrom közbe a nagy nevetés folytán, majd lassan csillapodni kezdek, a kezem még mindig a kezén van, remélem, nem bánja, és nem sértődik meg.
-Bocsi, de annyira vicces volt, ahogy ezt mondtad!-
Szabadkozom, majd nagyokat szuszogok magam nyugtatóan, azután felállok, és megigazítom a ruhámat.
-Nyugi, majd én elintézem, a tenyeredből fog enni!-
Rákacsintok, és mielőtt még bármit mondhatna, máris távozóra fogom.
-Holnap itt. Ha valami közbejön, csörgök, vagy csörögj, szia!-
Majd amilyen gyorsan mellém robbant, legalább olyan gyorsan távozok hangos kopogással, hogy folytassam utamat, és a napomat.

//Köszi a játékot! Smile //

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: ♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra   

Vissza az elejére Go down
 

♦ we are young, we run free ~ Izzie && So Ra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-