Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell   Kedd Nov. 06 2012, 17:26


meet you again, honey


Hosszú utazásról tértem haza. Majd' fél évet töltöttem kint Franciaországban, szinte teljesen elzárkózva Hollywoodtól és az emlékeimtől. Csak egy embernek adtam életjeleket és az Zin volt. Benne megbíztam hogy nem fecsegi el a hogy létemet senkinek és nem tehettem meg hogy neki ne szóljak. Megküzdöttem vele a barátságáért, és nem szándékoztam elveszíteni őt.
A repülőtérről egyenesen a kávézóba rohantam. Még Franciaországból küldtem neki egy sms-t

Jövök haza, a megszokott helyen várlak! Ha nem jössz el, azt is megértem... xoxo Hell

Nem vártam meg a választ. Kikapcsoltam a telefont és felszálltam a repülőre. Nem volt egy kis utazás, alig álltam a lábamon, de ébren tartott a viszontlátás izgalma. Már amennyiben eljön. Nagyon hiányzott már, és csak remélni tudtam hogy az érzés kölcsönös.
Fél óra múlva már a kávézóban ücsörögtem egy hatalmas bögre kávéval a kezemben. Előttem ott gőzölgött Zin adagja is. Bátorkodtam rendelni neki is, bár közel sem volt biztos hogy kíváncsi rám.
De a remény hal meg utoljára és remélhetőleg kicsit megenyhítem a szívét azzal hogy rendeltem neki is. Már ha egyáltalán haragszik rám. Bár nem értem miért tenné, de mégis volt egy olyan érzésem hogy nem örült az elutazásomnak. De muszáj volt mennem. Annyira összeomlott körülöttem minden, hogy már nem volt maradásom. Mennem kellett, hacsak nem akartam a helyi hullaház tálcáján végezni egy csinos dögcédulával a lábujjamon...
Lelkesen vártam és rettegtem a viszontlátást....
TAG: Zin. STATUS: COMPLETE. WORDS: kevés :/. NOTES: Sok sok szeretettel <3. TEMPLATE INSPIRED BY THE LOVELY SERENA OF CAUTION AND SO DAMN SHALLOW. TEMPLATE CODED BY JAE OF CAUTION AND SO DAMN SHALLOW. I LOVE YOU, SERENA.

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.A hozzászólást Hayley A. Clamance összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 08 2012, 19:18-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell   Szer. Nov. 07 2012, 09:46

What a sweet surprise

Can't believe my eyes


Ritka alkalom, amikor nem kell korán kelnem, és még aludni is sikerül. Na jó, igazából nem ment volna, de vettem a gyógyszertárban egy ilyen bogyót és csodákra képes! De tényleg, egy terrorista támadást is átaludnék vele... Szóval mivel ma nem kellet korán kelnem, tegnap nyugodtan vettem be egy ilyen bogyót este 11-kor, és már reggel 9 múlt. Szokásos napi rutin... zuhany, kávé, öltözés. Aztán pillantok rá csak a telefonomra. Sms, Helltől.
- Jó, jó, jössz, de mikor?
Meredek kérdőn a telefonra, de persze az nem fog válaszolni. Nagyon sóhajtok és megrázom a fejem. Tipikus, hogy még erre sem képes. Találkozzak vele, csak azt felejti el megmondani, hogy mikor... Bekapcsolom a gépet, és megnézem a neten a Franciaországból érkező gépek listáját. Túl egyszerű lenne azt hinni, hogy csak egy ilyen van... Az egyik most szállt le, jön egy újabb pár óra múlva, és még egy este. Fogalmam sincs melyiken vagy Hayley, a telefonod meg ki van kapcsolva...
Beletelik majdnem egy órába mire sikerül belenézem az utaslistába. Nem buli a reptéri adatbázisban nézelődni, túl jól van védve. De sikerül, és egy ügyes kis programnak köszönhetően a nevét is hamar megtalálom.
- Oh, a francba, Hayley!
Gyorsan kilépek mindenhonnan, de a gépet bekapcsolva hagyom. Hayley már minden bizonnyal a kávézóban van. Felkapom a kulcsaimat, zsebrevágom a telefonom meg a pénztárcám, felveszem a kabátom meg a cipőm, és már rohanok is lefelé. Közben eszembe jut, hogy nem zártam be az ajtót, szóval még visszarohanok, és közben magamban felsorolom az összes káromkodást, amit ismerek.
Kivételesen az autó mellett döntök. Nem akarom, hogy Hell sokáig várjon rám, és a kocsi mégis csak gyorsabb, mint a bringa. Így is eltelik még újabb 10 perc, ami azt jelenti, hogy vagy fél órát várt rám, ha várt... Mert kitudja nem-e ment el közben? A kávézó előtt parkolok, gyorsan pattanok ki a kocsiból, és rontok be a kávézóba.
Körbepillantok, de nem kell sokáig keresnem. A szokott helyen, ugyan annál az asztalnál ül, ahol mindig. Gyors léptekkel szelem át a helyiséget, és még véletlenül sem úgy köszönök, ahogy megérdemelné.
- Nehezedre esett volna megírni, hogy mégis mikor?
Állok meg előtte, és nézek rá kicsit szemrehányóan, mert már rég itt lehettem volna... Mellesleg csak most jövök rá, hogy a nagy siettségben, nem cseréltem le a szemüvegem kontaklencsékre. Oh a francba!
Igaz, az egyetlen dolog, ami számít, hogy itt van, végre itt van. És ha nem is látszik rajtam, örülök neki. Csak álljon már fel, hogy megölelhessem. Igen. Én. Meg fogom ölelni.status

on


tagged

Hell


outfitmusicwords

409


notes

remélem jó.

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell   Szer. Nov. 07 2012, 19:39


meet you again, honey


Várakozás közben ólmos fáradtság telepedett rám. Nem csoda, hiszen több időzónát is átutaztam és ahelyett hogy hazamentem volna aludni itt ülök és várok a legjobb barátomra. Komlett elmebeteg vagyok, de nem érdekel. Zin egyenlőre sokkal fontosabb mint az alvás.
Álmatagon, laposakat pislogva kortyolom a kávét és reménykedem benne hogy egy kicsit felébredek. Nem lenne valami kedves és illedelmes dolog beszélgetés közben ásítozni vagy durmolva leborulni a székről... Az nem az én stílusom!
Annyira elbambultam, hogy teljesen megszűnt körülöttem a külvilág és csak merengtem. Nem volt jellemző soha rám, hogy csak fogom magam és eltűnök. De az utóbbi évben ezt kétszer is megtettem, ami nem tett jót a közösségi életemnek valószínüleg. Zinen kívül szinte senkivel nem tartottam a kapcsolatot és egy idő után senki nem érzett kényszert, hogy megkeressen. Amiért senkit nem hibáztathatok, hiszen én tehettem erről az egészről.
Merengésemből egy ismerős szemrehányó hang ébresztett fel. A meglepetéstől felugrottam és kilöttyintettem pár cseppet a kávémból. Sietősen megtöröltem a kezem, majd bűnbánóan mosolyogtam rá.
-Félig francia vagyok emlékszel? Szétszórt, kelekótya és feledékeny...
Jah, mintha ez bármit is megmagyarázna...
Pironkodva pislogok rá miközben már nyúlok érte hogy a nyakába ugorjak, de még időben meggondolom magam. Gyorsan visszakapom a kezem és uralkodom magamon, hiszen így is elég kegyetlenül jártam el vele hogy csak így itt hagytam megint. Jogosan bosszús miattam.
-Hát eljöttél... -mondtam okosan és örömkönny csillogott a szememben- Siettem ahogy csak tudtam...
TAG: Zin. STATUS: COMPLETE. WORDS: kevés :/. NOTES: Sok sok szeretettel <3. TEMPLATE INSPIRED BY THE LOVELY SERENA OF CAUTION AND SO DAMN SHALLOW. TEMPLATE CODED BY JAE OF CAUTION AND SO DAMN SHALLOW. I LOVE YOU, SERENA.


_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.A hozzászólást Hayley A. Clamance összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 08 2012, 19:20-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell   Szer. Nov. 07 2012, 22:26

What a sweet surprise

Can't believe my eyes


Igazából mindegy, mennyire akadok ki, nem igazán tudok rá haragduni. Rajta kívül kevés emberrel van "nomrális" kapcsolatom. Ugyanakkor, amíg el volt, nem igazán meséltem neki. "Itt minden oké. Az egyetem még áll" és ehhez hasonló elégg sablonos válaszokat írtam neki. Még azt sem említettem, hogy Izzie dobott. Igazából abban se vagyok biztos, hogy tudott a kapcsoltunkról. Akkor jöttünk össze Izzel, amikor Hell körül összeomlani látszott a világ, én meg nem akartam hűű de nagyon boldognak látszani. Na meg amúgy sem mutattam ki, hogy az vagyok. Szóval a lényeg, hogy nem emlékeztem, hogy tud-e róla, ezért nem is emltettem a szakításunkat. Akkor azt hiszem jó két hétig nem is válaszoltam neki, ami tőlem azért elég szokatlan volt. De a munkára fogtam, meg a zh-kra és a közeledő vizsgákra, és nem kérdőjelezett meg. Viszont... viszont azt hiszem kell, hogy beszéljek erről, egy lánnyal... mert a lányok ezt másképp látják, és Pap bármennyire is jó fej, mégis csak vagy két generáció van köztünk, nem hiszem, hogy használható lenne, amit mondd. Komolyan. Virágok, meg bonbon? Nehogy már...
Persze nem ezzel indítok, hanem lecseszem, mert nem szólt, hogy pontosan mikor. Ő meg... hát olyan Hayleysen válaszol, ahogy azt már tőle meg szoktam.
- Jah, az te voltál? azt hittem a szomszéd...
Válaszolok még mindig kicsit flegmán, de látom rajta is, hogy már emelné a kezét, és tudom, hogy csak miattam fogja vissza magát. Én pedig, nagyon is értékelem, hogy ilyen. Ezért is teszem meg helyette azt a bizonyos lépést, és ölelem meg.
- Csak félévet késtél, de ez nálad belefér, sosem voltál pontos...
Válaszolom halkan, aztán elengedem, és megnézem, aztán leveszem a szemüvegem, de rájövök, hogy tokot nem hoztam, így egy sóhaj után vissza teszem az orromra. A zsebemben félő, hogy összekarcolódik, ezt meg nem engedhetem meg magamnak.
- Hozok új kávét, szerintem ez már elhűlt...
Mondom amikor kibámészkodtam magam, és fel is kapom a nekem szánt csészét. Még rámosolygok Hellre, mert ez azért kedves volt tőle... csak tudnom kellett volna, hogy mikorra érjek ide. De nem baj. Most itt van, és ez számít csak. Fél perc múlva már két új gőzölgő csészével térek vissza, és leülök vele szemben.
- Akkor? Mesélsz?
Mert azért, biztosan van mit. Nekem is van... Csak... hát nekem ez nem megy olyan könnyen.


status

on


tagged

Hell


outfitmusicwords

373


notes

az enyém is rövid, ne aggódj ^^


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell   Csüt. Nov. 08 2012, 17:27


meet you again, honey


Megjegyzését elengedtem a fülem mellett. Már megszoktam a cinikus vagy éppen irónikus megjegyzéseit, így már nem vettem olyan sűrűn a lelkemre őket mint régen. Zin ilyen volt és pont ilyennek szerettem. Mint ahogy ő is elfogadta a naivságom és az érzelmi kitöréseimet.
Bár az utóbbi idpben inkább menekültem a kitörések és a szenvedés elől, szóval nem igazán vehettem igénybe Zin füleit lelkizésre és vállait pedig sírásra vagy támasztéknak. Persze, ez megint csak az én hibám volt.
Megölelt és nem bírtam tovább. Eleredtek a könnyeim és a nyaka köré fontam a karomat. Próbáltam magam visszafogni, nehogy még kellemetlenebb helyzetbe kerüljön, de egyszerűen annyira örültem hogy végre itthon vagyok és ő is itt van. Érzelmeimben nem volt semmi romantikus. Őszinte baráti érzelmek voltak. Még hogy nem lehet barátság fiú és lány között... BAROMSÁG.
-Hiányoztál... - motyogtam, majd elkerekedett szemmel néztem rá - De... De Zin... Ha szóltál volna, ha egy szóval is említetted volna hogy szükséged van rám és azonnal toljam haza a képem én... én jöttem volna!
Elengedett, ezért én is elvettem a karjaimat róla. Láttam hogy rajta van a szemüvege ami megdobogtatta a pici szivem. Ezek szerint annyira sietett, hogy még a kontaklencséket is elfelejtette. Istenem, érdemes volt hazajönni. Már ezért megérte!
Csak bólintottam arra hogy hoz új kávét, majd a táskámba kezdtem turkálni. Rajtam volt a szemüvegem, szóval a tokom szabad volt. Tudom hogy utálja a szemüvegét nyilvánosan hordani. Kiraktam az asztalra a tokot, majd mikor visszajött elé toltam.
-Tessék! De holnap kérem vissza!
Hálásan pislogok rá amikor elém rakja az új forró kávét és elnyomok egy ásítást.
-Én meséljek?! Nem, nem! Most Te mesélsz! -mondtam vigyorogva, miközben a kezemre támasztottam az államat - Mindig én mesélek, de ezt most nem úszod meg... Pontosan érzem hogy valamit titkolsz! Kivele!
TAG: Zin. STATUS: COMPLETE. WORDS: kevés :/. NOTES: Sok sok szeretettel <3. TEMPLATE INSPIRED BY THE LOVELY SERENA OF CAUTION AND SO DAMN SHALLOW. TEMPLATE CODED BY JAE OF CAUTION AND SO DAMN SHALLOW. I LOVE YOU, SERENA._________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell   Csüt. Nov. 08 2012, 20:27

What a sweet surprise

Can't believe my eyesNos, azt hiszem a magam módján egészen jól kifejeztem, mennyire örülök neki. De ha a szavaimból nem jött rá, az ölelésből biztosan, és amúgy, egyáltalán nem bánom, hogy sírdogál közbe. Én mondjuk nem fogok, de tőle ez valahogy... normális? Vagy legalábbis megszokott. De azért nem szabad túlzásba esni. Na jó... Talán most az egyszer.
- Te is.
Motyogom nagyon halkan, és ha szerencsém van nem hallja meg, mert ezt bevallani azért elég nehéz. Nekem. Mert neki biztos nem volt az. És... most miért beszél úgy, mintha tudna mindent? Nem foglalkozom vele. Inkább a szemüvegemmel babrálok, aztán felajánlom, hogy hozok kávét magunknak. az egész csak fél perc, de mire visszaérek, már egy szemüvegtokkal vár. Leteszem a kávékat, leülök, és kicsit meglepődök, amikor kiderül tényleg nekem szánta, de egy percig sem habozom, hogy elfogadjam-e vagy sem. Egyszerűen lekapom a szemüvegem és beleteszem.
- Persze, még ma...
Hiszen kávé után elvihetem haza... és akkor, úgyis visszaveszem, mert a kocsiban annyira nem gáz, más meg nem fog látni. Mondjuk, én meg így nem látok. Vagyis Hellt látom, meg úgy nagyjából mindent. Ami messze van az már kicsit neccesebb...
Belekortyolok a kávémba, és várom, hogy elkezdjen csacsogni, de nem visszakérdez? Na de most komolyan mit mesélhetnék? Velem semmi nem történik, azon kívül, hogy sajnáltatom magam, és... nem akarok erről beszélni.
- Nincs semmi érdekes... - kezdek bele, de aztán eszembe jut valami, nem lesz tőle elragadtatva, én sem vagyok, de ezt legalább már bevallom - Jah, de... Újabban dohányzom.
Elhúzom a számat, mert nem jó ez, és próbálok leszokni de tényleg. Csak, valahogy nehéz. Amúgy, ezt lehet már tudta. Mindegy. Annyira régen láttam, már igazán nem tudom minek van hírértéke a számára.

status

on


tagged

Hell


outfitmusicwords

nagyon kevés


notes

bocsi, ez nagyon szánalmas, de ennyire telik most >.<


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell   Pént. Nov. 09 2012, 21:50


meet you again, honey


Még jobban meghatódom annak a két szónak a hallatán... "Te is... te is... te is..." visszhangzik a fejemben és nem tudok vele betelni. Hosszú idő óta először éreztem azt hogy haza értem.
-Most már itthon vagyok... - motyogtam - És nem megyek sehova...
És ezt komolyan is gondoltam. Nem menekülhetk a végtelenségig a problémáktól és azok elől akik a problémákat okozták. Rám itt szükség van. Az utolsó porcikámig átéreztem azt a szeretetet amit Zin ezekben a gesztusokban átadott és egyre biztosabban tudtam hogy hatalmas hiba volt elmenni. Már megint hibáztam... Remek!
Kicsit lehiggadtam mire visszatért és mosolyogva nézem ahogy habozás nélkül elfogadja a szemüvegtokot. Azt hiszem, ezt az egyetlen dolgot még akkor is elfogadta volna, ha cuki kis rózsaszín lett volna szivecskés mintával. Tényleg nagyon rühellte azt a szemüveget.
-Ráérsz! -mondtam, majd mohón belekortyolok a kávéba.
Természetesen megint megégettem a nyelvemet. Viccesen eltorzult arccal nyögtem fel. Nehézkesen lenyeltem a kortyot, majd köhögve-röhögve próbálok lélegzethez jutni. Egen. Minden megy a régi kerékvágásban. Zin komoly és terel, Hell bénázik. Pipa.... De még milyen jóleső szép zöld pipa...
-Bakker, megint nem fogok ízeket érezni egy hétig... - vigyorgok saját ügyetlenségemen.
"Nincs semmi"... Na persze, nem most jöttem le a falvédőről.
-Zin, ne nézz már hülyének kérlek szépen! - rázom meg a fejem, majd amikor előhozakodik a dohányzással elvörösödve sütöttem le a szememet.
-Hát izéé... Honey... illetve Zin - hebegek, miközben elkezdek turkálni a táskámban és előhúzok egy kis zöld dobozt - Én is...
Nyögöm ki és várom a lecseszést. Franciaországban feléledt a szunnyadó és könnyelmű francia énem és Sonja pártfogásával őrültségekkel töltöttem el az időt. Buliztunk és éltünk szabadon és látszólag vidáman. A dohányzás egy gizda hepp...
-Nem cseszegetlek, ha te sem engem! - gondolom meg magam a lecseszést illetően, majd szigorúan nézek rá - Ne terelj, Zin! Ki vele mi a baj?
TAG: Zin. STATUS: COMPLETE. WORDS: kevés :/. NOTES: Sok sok szeretettel <3. TEMPLATE INSPIRED BY THE LOVELY SERENA OF CAUTION AND SO DAMN SHALLOW. TEMPLATE CODED BY JAE OF CAUTION AND SO DAMN SHALLOW. I LOVE YOU, SERENA.

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell   Vas. Nov. 11 2012, 02:33

What a sweet surprise

Can't believe my eyes


- Akkor jó.
Mert tényleg jó, ha marad. Nem fogom neki ezt sem elmondani, de azt hiszem szükségem van rá. Nem feltétlenül arra, hogy megbeszéljem vele a lelki bajaimat. Inkább arra, hogy érezzem vannak olyan emberek, akiknek számítok valamit. Gondolná valaki, hogy nekem ez számít? Nem, mi? Szívás. Igaz, azok akik így gondolkoznak rólam, tényleg nem érdekelnek, és nekik nem is akarok számíani. De Hell más... Ő valamiért megküzdött velem, és közel férkőzött hozzám, én meg nem engedek el senkit sem könnyen - bár ezt ő még nem tudja. És amúgy is ez az egész kezd túl érzelgőssé válni, inkább szerzek kávét.
Visszaérve már egy szemüvegtok vár, és meg sem fordul a fejemben, hogy visszautasítsam. Pedig, már úgyis mindegy, túl sokan láttak szemüvegben. Mégis, jobban érzem magam nélküle. És nem mondom, hogy nem azért, mert a külsőm miatt aggódom, mert de. Egyszer valaki tett valami megjegyzést, még az egyetem előtt... És bár akkor elég gonoszul visszavágtam többet nem vettem fel, amíg kínossá nem vált, hogy nem látok.Megigazítom a hajam, aztán válaszolok neki, de ő meg megfulladni készül.
- Jól vagy? Hozzak vizet?
Kérdezem gyorsan és már állok is fel, de közben abbahagyja a köhögést, szóval kissé megkönnyebbülve ülök vissza, és nevetek rajta. Mert, így hogy már beszél is, teljsen érthető a helyzet.
- Azt hittem elég nagy vagy már ahhoz, hogy tudd: forró.
Nézek rá komolyan, de nehezen bírom visszafogni a mosolyt, amire görbülni akar a szám. Igen, igen ez gonosz, de akkor is mókás. Ami meg engem illet, nem érzem magam készen a mesélésre, ezért próbálok terelni, de valahogy nem akar nekem hinni. Kénytelen vagyok előjönni a dohányzással, és már várnám a lecseszést, de nem ez történik. Az utált becenév hallatán csak felhúzom a szemöldököm, szerencsére gyorsan kapcsol. Aztán figyelem, ahogy kitesz egy ismerős dobozt, és hallgatom mit mondd. Közben meg felveszem a cigijét és kiveszek egy szálat. Nem nem engedte meg... És?
- Itt rá lehet gyújtani?
Kérdezem, és körbe pillantok, de igazából tök felesleges, egyrészt, mert nincs rajtam szemüveg, és úgy sem látom, ha csak nem teszik közvetlen elém a tiltó táblát, másrészt, mert rohadtul nem érdekel.
- Jó.
Eszemben sem volt cseszegetni. Főleg nem olyasmi miatt, amit én pont ugyanúgy csinálok. Amúgy a cigi már a számban, de mivel tobább faggat, nem tudom meggyújtani, ki is veszem a számból.
- Semmi. - próbálkozom még mindig - Hoztál nekem szuvenírt?
Nem várok el semmi ilyesmit tőle, de hátha nyerhetek magamnak még egy kis időt. Igazán tudhantá, hogy nem vagyok az a durr bele a közepébe tipus. Leteszem a cigit a kávés csészémre, és beleiszom a kávémba, amíg válaszol.


status

on


tagged

Hell


outfitmusicwords

432


notes

bocsi, hogy ilyen soká :/


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell   

Vissza az elejére Go down
 

i'm back again... are you ready, honey?! ~ Zin&Hell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-