Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Izzie&David a HÖKben édeskettesben

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Vas. Nov. 04 2012, 22:02

A buli már rég volt, Izziet mint a mentoromat, pedig rég láttam. Igazából nem tudom miért, de kezd hiányozni, az, hogy beszélgessünk, pedig egyáltalán nem vagyok olyan lelkizős fajta. Most olyannyira érzem magam egyedül, hogy nem tehetek mást, mint megkeresni őt. Mivel sehol sem találom, így még van egy helyszín, ahol még nem kerestem. Remélem, hogy nem kerültük el egymást, mert nagyon is hosszadalmas volt végig járni az egész iskolát, teremről teremre. Addig se unatkoztam, de ez a séta annyira egyhangú, hogy még ez is fárasztónak minősül. Végre eljutok a HÖKhöz, ahol megállok és megigazítom az ingemet. Reménykedek egy kicsit benne, hogy nincs más bent, így kopogás nélkül benyitok. Már csak ilyen vagyok. Először a fejemet dugom be, mikor észreveszem, hogy nincs bent más csak a keresett személy. Belépek most már teljesen, becsukom magam mögött az ajtót és odamegyek hozzá.
- Szia. – Köszönök, majd beállok mellé. Nem is tudom, hogy mit mondhatnék, így figyelem azt, amit most jelenleg csinál. Azért reménykedek benne, hogy nem zavarok és nem fog kiküldeni.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Hétf. Nov. 05 2012, 17:45

Végre megértük azt, hogy nincs olyan sok munkám a HÖK-ben. Zinnek biztos jót tett, hogy nem vagyunk együtt már, így ráér b*szogatni az embereket, hogy dolgozzanak lelkesebben. Azért néha sajnálom szegényeket, ők nem olyan jók abban, hogy figyelmen kívül hagyják a mondandója egy részét. Én viszont ebben profi vagyok.
Szóval mindenki hazament, mivel péntek van, így tehették is, elvégre én vagyok ma, aki ügyel. Szóval nekem kell itt szobroznom, de ha már záráshoz készülök lassan, akkor bekapcsolom a zenét, és feltekerem a hangerőt egy jó kis pörgős zenén. Azt hiszem Guetta. Tetszik.
Kisétálok a pult mögül, miközben dúdolom a dallamot, és megigazítom az elején található Hallgatói Önkormányzat molinót, ekkor sétál be David.
-Szia!-
Köszönök vissza mosolyogva, utána meg visszasétálok a másik oldalra, megkerülve őt.
-Segíthetek valamiben?-
Kérdezem meg udvariasan, és kedvesen. Protokollból ötös, de ezt a srácot egyébként is bírom, szóval anélkül is megkapná ezt a mosolyt.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Hétf. Nov. 05 2012, 17:59

Mivel az unalom nagy úr, ezért olyan valakit kezdek el keresni, akiről tudom, hogy találkozik is velem. Nagyon reménykedek benne, hogy nem fogom zavarni, bár ez engem soha sem érdekelt. Mindenhol megnézem, de sehol sem találom, ezért az egyetlen helyben bízom, ahol biztos, hogy ott lesz. Sietve vágok át mindenen, majd az ajtóhoz érve, már hallom, hogy szól a zene, így biztos vagyok benne, hogy bent van. Csak azt nem látom ajtón keresztül, hogy buli van vagy csak egyedül van. Sóhajtva benyitok minden kopogás nélkül, és odasétálok elé, hogy észrevegyen. Közben még köszönök is, mire megpillantom az arcát. Gondoltam, hogy jó kedve lesz, mert eddig még nem láttam szomorúnak vagy dühösnek. Végig követem a pillantásommal, ahogy megkerül, majd a másik oldalon szembe áll velem. A kérdésére megrántom a vállamat.
- Unatkozok. - Vágom rá egyből, mert ez a szörnyű igazság. Még el is húzom a számat, mert engem ez bántani szokott, de Bree nem megy ki a fejemből.
- Nem tudod hol van Bree? - Kérdezek rá, ha már segíteni akar, bár nem pont miatta jöttem ide, de akkor valahogy el kell kezdeni a beszélgetést. Még az is lehet, hogy valamit meg tudok róla, amit még nem hallottam.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Csüt. Nov. 08 2012, 17:23

Előttem hever a határidőnaplóm, becsukom, jobb kéznél néhány toll nincs a tartóban, beleállítom őket. Azt hiszem, kicsit mintha rendmániássá váltam volna a magam módján, magamhoz képest. Még egy papírt is találok, amire már nincs szükség, összegalacsinozom, és a kukához sétálok vele, onnan pillantok hátra Davidre, miközben kidobom.
-Úh, az nem jó.-
Én nem szoktam unatkozni, mindig feltalálom magam, de emlékszem még a legutóbbi unatkozásomra, nem tetszett az állapot, szóval megértem, hogy ő is inkább ide jött. Vagy valahova megy ilyenkor.
-Nem, sajnos, reggel óta nem láttam. Miért nem hívod fel?-
Adok neki ötletet, hiszen telefonon el lehet érni általában a leányzót, a száma se titkos, lévén, hogy nincs külön munkakészüléke, így a HÖK falán is kint van.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Csüt. Nov. 08 2012, 21:11

Tekintetemmel végig követem, hogy mit csinál Izzie. Nem lehet túl izgalmas ez sem, így képzeletben megveregetem a vállamat, hogy lejöttem hozzá, hogy élvezze a társaságomat. Ahogy feláll és elsétál a kukához, végig követem, meg is fordulok teljes testtel, majd vissza. Nem nagyon foglalkozik velem, így a teóriám egyből megdől, miszerint unatkozik.
- Hát nem. Te mikor végzel itt? - Érdeklődök, hátha a nap további részét van kedve velem tölteni. Kezeimet beledugom a zsebeimbe, majd, hogy ne legyen csend felteszek egy kérdést. Kíváncsi vagyok arra, hogy mit válaszol, de nagyon semmit. Elhúzom a számat, megfordul a fejemben, hogy talán zavarom, amire egyáltalán nem vagyok figyelemmel.
- Nem tudom. Végül is nem fontos. - Zárom le ennyivel, mert a végén kombinálni kezd, pedig csak arról van szó, hogy jól éreztem magam velük. Kicsit elbambulva nézem Izziet, és azt amit csinál, majd beugrik, hogy talán megsértődött és azért nem válaszol nekem túl bő szavúan.
- Haragszol rám? - Szólalok meg újra, kezeimet pedig kiveszem a zsebeimből. Ránézve próbálom fenn tartani a szemkontaktust. Reménykedek abban, hogy a szemembe mondja, hogyha valami baj van.
- Esetleg elmehetnénk ma bulizni. Csak mi ketten. - Halvány mosolyt küldök neki, hogy nagyon is szeretném, ha igent mondana.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Szomb. Nov. 10 2012, 21:33

Nem tudom, mi zajlik a srácban, igazából nem is érteném, ha tudnám is. Nem érteném, mert nem vagyok az a fajta nő, aki bárkinek odaveti magát anélkül, hogy meghódítanák, és ő eddig igen keveset tett azért, hogy engem meghódítson, Beemnél azonban ez pont fordítva van. Rá hajtott múltkor is, szóval ha tudnám, mire gondol, akkor se érteném, hogy mit vár tőlem.
-Kb. fél óra múlva.-
Válaszolok kedvesen, ahogy a falon lévő órára nézek. Aztán pedig megdöbbenek a kérdésén, mivel lövésem sincs, honnan veszi azt, hogy haragszom rá.
-Dehogy is, miért haragudnék? Nem adtál rá okot.-
Ártatlanul pislogok rá, vajon honnan jött ez az ötlete? A felvetésén elgondolkozom, mármint a bulin. Nem tudom, mennyire érezné jól magát velem, de végül is lehet róla szó.
-Oké, elmehetünk.-
Velem mázlija lesz, mert én hagyom csajozni, le tudom magam foglalni, nem vagyok tapadós. Erre gondolok, mert nem tudok másra, hiszen eddig nem utalt arra, hogy tetszenék neki.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Szomb. Nov. 10 2012, 22:42

Itt sem jobb a helyzetem, mert ugyanúgy unatkozok és még bő válaszokat sem kapok, csak pár szavasakat. Sóhajtok egyet, majd leülök az egyik székre, hogy addig se keljen állni. Én is az órára tekintek, elég messze van az a fél óra, de talán hamarabb eljön, hogyha beszélgetünk. Már most szétunom magam, de sajnos nem tudok mit kezdeni.
- És mit csinálsz most? Hol vannak a többiek? - Vonom fel a szemöldökömet, ahogy érdeklődök, bár tudom, hogyha így feltartom, akkor az a fél óra több lesz. Viszont, ha itt ülök, az olyan, mintha a könyvtárban ülnék, vagy a folyosókon császkálnék. Azért már kicsit aggaszt, hogy nem ereszti bő lére a válaszokat, így megfordul a fejemben, hogy talán haragszik rám a múltkori miatt.
- Mert a bulin úgy ott hagytál minket. - Rántom meg a vállaimat, mert hamar lelépett, pedig vele is beszélgettem. Válaszokat nagyon nem kaptam akkor se, de most nagyon reménykedek ebben. Ez miatt jut eszembe, hogy most akár egymással is foglalkozhatnánk, így elhívom bulizni. Fejemet kitámasztom az egyik kezemmel, úgyhogy lássam az órát és a másodperc mutatót kezdem el követni.
- Nem vagy túl bőbeszédű. Zavarlak? - Elhúzom a számat, majd azért felé fordítom a fejemet, hogy lássam a szemeit. Bár még annyira nem ismerem jól Izziet, hogy bármit ki tudjak belőle olvasni, de azért minden rezdülésre figyelek, hátha megtudok belőle valamit.
- Hogy értetted a bulin, hogy srácokkal és lányokkal is kikezdesz? - Bukik ki belőlem a kérdést, amire tudni szerettem volna a választ. Kicsit oldalra is döntöm a fejemet és úgy nézem.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Csüt. Nov. 15 2012, 20:44

-Ügyelek.-
Válaszolok neki, miután kihoztam egy széket, hogy le tudjon ülni. Azután odahajolok a géphez mellettem, és feljebb hangosítom kicsit a zenét, úgyis csak ketten vagyunk.
-Minden héten kell ügyelnie mindenkinek, én ezt most csinálom, a többiek meg már hazamentek, mert péntekenként, pláne délután, depláne zárás előtt fél órával már nem igazán szokott senki bejönni azzal, hogy neki problémája van.-
Magyarázom bővebben, és egy tincset kisimítok az arcomból, hátra. Rámosolygok kacéran, tud kérdezni, az biztos.
-Ne már! Azért hagytalak ott titeket, mert elhívtad Beet táncolni. Mit gondoltál, hogy ott fogok egyedül szobrozni, amíg vissza nem értek? Nem az a fajta lány vagyok, aki nem tudja magát feltalálni.-
Rákacsintok, értse a szavaimat is, meg a kacsintást is, ahogy jólesik neki. Én is egy széken ülök már, hátradőlve hintázni kezdek vele.
-Nem zavarsz, már csak kötelezően meg kell várnom a fél órát még, aztán ennyi, nincs dolgom különösebben.-
Remélem, most már nem fog az a vád érni, hogy szótlan vagyok. Előredőlök a székkel, és még a padon előre is hajolok, hogy a kérdésére válaszoljak.
-Írd és mondd... úgy, ahogy mondtam. Szeretek élni, és tapasztalni, és ha épp egy lány az, aki jókor jó helyen az utamba kerül... miért ne? Fogadásból smárolni amúgy is királyság, a pasik nagyon csípik. Te nem?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Vas. Nov. 18 2012, 09:14

Elkönyvelem magamban, hogy csak ügyel, majd egy apró mosollyal megköszönöm neki a széket és helyet foglalok. Azzal, hogy feljebb hangosítja a zenét, olyan érzést kelt bennem, mintha nem szeretne velem beszélni. Az órára pillantok, hogy mikor telik már le az a kis idő, ami most nagyon is soknak tűnik. Még van 25 perc. Elhúzom a számat, majd visszapillantok Izziere, amíg beszél.
- Persze, mert ilyenkor már mindenki bent van a városban és iszik, hogy az esti bulira alapozzon. - Adok egy ötletet, hogy ez miért is lehet. Én sem lennék itt, hogyha nem unatkoztam volna. Hátradőlök a széken és úgy nézem Izzie arcát, miután feltettem azt a kérdést, amin azóta gondolkozok.
- Én arra gondoltam akkor, hogy te is jöhettél volna velünk táncolni. De ma este megtáncoltatlak. - Kacsintok rá, mert most csak vele fogok foglalkozni. Mivel most elég nehéz vele kommunikálni, ezért az is megfordul a fejemben, hogy talán zavarom, hiszen a hangos zene is erre utal. Ránézek újra az órára, még 20 perc van. Megforgatom a szemeimet, majd felállok a székről és körbe megyek, hogy beállhassak mellé. Megfordulok, hogy szembe legyek vele és nekidőlök az asztalnak. Kezeimet a zsebeimbe dugom.
- Mi történne, hogyha nem várnád meg, hanem előbb elmennél? - Döntöm oldalra egy picit a fejemet, mert érdekel a válasz. Én biztos, hogy nem bírnám ki, hogy azért itt üljek, mert kötelező. Sok minden megfordul a fejemben, ami érdekel, például az is, amit a bulin mondott. A szemeibe nézek, ahogy hallgatom, és egy kicsit még a lélegzetem is eláll.
- Öhm... De... - Zavarban vagyok, nem is kicsit, bár elég gyorsan feltalálom magam, így mielőtt még erre bármit is válaszolhatna, gyorsan fűzök még hozzá egy keveset.
- De jobban szeretem, ha velem smárolnak a lányok. Ha én kerülök az utadba, smárolnál velem? - Kérdezek rá nyíltan, valahogy most egy kicsit felbátorodtam. Azért kíváncsi vagyok arra, hogy mit is válaszol erre, bár a válasza szerintem nem fog meglepni az előbb elhangzottak alapján.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Vas. Nov. 18 2012, 21:11

-Egen.-
Mondom, miközben elhúzom a számat. Egyértelmű, hogy már mindenki az estére hangolódik. Simaliba. Megvonom a vállam következő szavaira, mert én meg nem úgy gondoltam, hanem úgy, hogy Bee tetszik neki, és vele akar táncolni. Nem kellene így kétségbe esnie attól, hogy egyszer egy buliban nem táncoltunk, hanem én otthagytam őket. Összevonom a szemöldökömet, kezdem ám érteni.
-Oké. Táncoltass meg ma este, de vigyázz, nagyok az elvárásaim!-
Megnyalom az ajkaimat, ahogy rá nézek. Szeretem ezt a játszadozást, de ebben most több van, mármint, én másra gondolok.
-Még öt perc, és mehetünk.-
Mondom neki az órára nézve, ha már ennyire firtatja a dolgot. Na persze előbb készülődni kell, és előtte egy még fontosabb dolgom akad, még itt, és most, mert nagyon firtatja a dolgokat. Odasétál mellém, én hátradőlök a széken, és felfelé nézek rá.
-Cöccö... az a te bajod, hogy túl sokat gondolkozol. Amióta lejöttél, azóta egyfolytában az agyadat pörgeted... káros az egészségre, szerintem szokj le róla!-
Megint rákacsintok, és nagyon kíváncsi vagyok, mit válaszol erre. Több is érdekelne még, mert ez a sok agyalás számomra azt igazolja, hogy igazából tapasztalatlan magában a hódításban.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Szer. Nov. 21 2012, 17:52

Látom az arcán, hogy mennyire bántja, hogy most itt kell ülnie és ahelyett, hogy lent a belvárosban már buliznánk, vagy legalábbis hangolódnánk, itt vagyunk. Nekem is muszáj elhúznom a számat, mert tudom, hogy milyen borzasztó egyedül semmit tenni. Igaz most itt vagyok, de az nem ugyanaz, mert ahogy észrevettem a társaságom sem dobta fel.
- Majd megpróbálok nekik megfelelni. - Nyújtom ki a nyelvemet, mert szeretek így kötözködni. Kicsit meglep, hogy megnyalja az ajkait, össze is szűkítem a szemeimet és gyanúsan kezdem méregetni. Egyből átfut az agyamon, hogy talán nem is a táncra értette a nagy elvárást.
- De nem baj, hogy még van 15 perced a fél órából? - Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, bár engem nem zavar, hogy előbb megyünk, mert lényegében tényleg nem tudunk itt mit csinálni. Odasétálok elé, hogy ne legyen köztünk egy asztalnyi távolság, majd neki dőlve az említett tárgynak, mellkasom előtt összefonom a karomat. Kicsit bonyolultan fogalmaz, nekem elég lett volna egy igen vagy egy nem. Fel is vonom az egyik szemöldökömet, miközben a szemkontaktust felvéve értetlenül nézek rá.
- Tehát igen? - Dőlök egy kicsit előre, hogy közelebb legyek hozzá. Igaz a fejemben már megfordult, hogy a mai estén megfogom tudni, hogy akar-e tőlem valamit vagy sem. Mindenesetre az igen felé hajlok, mert nagyon sok jelet küld felém, mint például most is a kacsintás.
- Ugye jó az, ha bemegyünk egy boltba és ott megveszünk mindent, aztán már úgy megyünk a buliba, hogy nem vagyunk szomjasak? - Teszek fel egy kérdést, ami igazából egy felmerülő ötlet is a részemről. A buliban nagyon is drágák az italok, nem az én pénztárcámhoz találták ki. Ezért a bolt a legcélszerűbb, mert olcsó és annyit keverünk amennyit akarunk. Rápillantok az órára, majd vissza Izziere, és elrugaszkodok az asztaltól.
- Akkor mehetünk? - Nézek rá kérdőn, elvégre az 5 perc, amit megadott az letelt. Még lenne így is bő 10 perce, amit itt kéne töltenie, de engem ez most hidegen hagy és remélem, hogy Izziet is.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Csüt. Nov. 22 2012, 18:23

-Miért? Beárulsz? Mert akkor kénytelen leszek elfenekelni téged...-
Kérdezek vissza arra, hogy még 15 perc van. És? Maximum Zin balhézik egy sort, de amiről nem tud, az nem fáj... szóval bízom benne, hogy se erről, se a bulizásról nem nagyon fog tudni.
Ahogy előttem áll, az összefont kezeire teszem az egyik kezemet a kérdésére. Komolyan nézek rá, a többi már az ő döntése lesz... de azért remélem, nem gondolkozik sokáig.
-Emlékszel, mit mondtam az agyalásról? Nagyon sokat tudnék neked tanítani... a nőket el se tudnád üldözni. De most még tapasztalatlan vagy. Hirtelen, túl őszinte, és... agyalós.-
Mondom, miközben a kezemmel, ami a karján volt, megérintem a halántékát, ezzel is jegyezve, hol van az a szerv, amit időnként túl sokat használ.
Ellépek tőle, és a géphez sétálok, a székre ülve kikapcsolom, azután a kabátomért megyek, és felveszem, meg a táskámat is, fogom a kulcsot, indulásra készen.
-Persze, ihatunk előtte, én hazamegyek öltözni, te vegyél szeszt, és utána gyere fel a koliba. Oké?-
Kérdezem a röpkén kipattanó tervről, aztán ha felöltözött, kiterelgetem, bezárom az ajtót, és már indulhatunk is a magunk útjára.

//Köszi a játékot! Wink //

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   Szomb. Nov. 24 2012, 23:26

Kikerekednek a szemeim, ahogy meghallom, hogy mit is kapnék azért, hogyha én most elterjeszteném, hogy előbb lépett le. Nyelek egyet, rémült tekintetemet a cipőm felé irányítom, hogy ne lássa. Gondolom, hogy csak viccel, de nagyon is komolyan hangzott, pedig én örülök a legjobban, hogy előbb elindulhatunk, mindössze csak megkérdeztem.
- Ne harapd le a fejem! Csak mondtam, nem akarlak beárulni, én csak örülök neki, hogyha hamarabb indulunk el, akkor még talán senki sem olyan részeg és még élvezhető is a buli. Na, meg arról nem is beszélve, hogy még a szórakozóhelyek félig üresek ilyenkor. - Fejtem ki a véleményem és ezzel védekezésbe is lendülök. Tudom, hogy nem bántana Izzie, bár nem ismerem olyan jól, de amit eddig hallottam róla, addig bizton merem állítani, hogy nem ütne meg. Lenézek a kezeimre, ahogy megfogja az egyiket. Kicsit érdekes viszonyba kerültünk már most, de nem bánom, azért kíváncsi vagyok, hogy mit fog csinálni a táncparketten, ha elég közel legyünk egymáshoz.
- Nem vagyok tapasztalatlan, csak feltettem egy kérdést, amire nem adtál konkrét választ. Ettől még nem leszek agyalós. - Szomorodok el, hogy ilyeneket feltételez rólam, eddig minden lány zabálta a kérdéseimet és a társaságomat is kedvelték. Ahogy a halántékomról elkerül a keze, elhúzom a szám. Odasétálok az ajtóhoz, hogy ne legyek útban, de végig követem a szemeimmel, hogy mit csinál. Ha azt vesszük ezzel a bezárással, még egy 5 percet elhúztunk, így 10 perccel előbb lép le. Az még szerintem egész megbocsájtható.
- Gondoltam megisszuk a szórakozóhely felé, de nekem így is oké, csak ne felejtsünk elindulni. Amúgy meg milyen italt szeretsz, mit hozzak? - Nézek rá és egy mosolyt is megjelentetek az arcomon. Ahogy kilépek az ajtón, elköszönök tőle - remélve már tudva, hogy mit hozzak neki -, hogy megvegyem az alkoholt és együtt melegítsünk be a bulira.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Izzie&David a HÖKben édeskettesben   

Vissza az elejére Go down
 

Izzie&David a HÖKben édeskettesben

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-