Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Love hurts - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Love hurts - IzZin   Szomb. Nov. 03 2012, 21:57

Mennyi idő, amíg az ember túlteszi magát egy szerelmen? Az a baj, hogy ezen a téren semmi tapasztalatom nincs, ha meg anyámat veszem példának, akkor bele fogok őrülni ebbe. Igaz nekem szerencsém van, mert Iz "csak" szakított, és nem esett semmi baja. Sőt, pár napja még az is kiderült, hogy tudunk egymással normálisan is beszélgetni. Igaz nem volt hosszú a csevej, de legalább jó a bringám. És... és nincs semmi. Szerettem volna vele többet beszélni, de persze lelépett. Mégpedig pont úgy, ahogy jött, mint a szélvész. Mire észbekaptam nem volt sehol sem. Ha pedig erre gondolok, igazat kéne adnom neki, hogy az ő pörgős személyisége, az én kiszámított, átgondolt, megfontolt, eltervezett... világomhoz nem illik. Viszont az anyámmal töltött több órás szerelmesfilm nézés, ha másra nem is, arra jó volt, hogy tudjam, ha az ember szerelmes, akkor nem gondolkozik reálisan. Már pedig egyértelmű, hogy amióta elcsavarta a fejem - mert egyértelműen ez történt - teljesen kifordultam önmagamból. Igyekszem persze leplezni, de néha az az érzésem, hogy ő átlát rajtam...
Visszatérve. A pár nappal ezelőtti találkozó, és a tény, hogy talán normálisan is beszélgethettünk volna, ha nem jön az az átkozott telefon neki, egészen felkavart. És ez egyenesen szörnyű. Már csak azért is, mert végre sikerült volna egész jól kivernem őt a fejemből, erre megint vele álmodom éjjelente, és ne akarjátok tudni, hogy mit csinál az álmaimban.
Pont ezért úgy döntöttem ideje tenni valamit. Addig oké, hogy találkoznom kell vele, és elérnem, hogy az ő meg én újra mi legyen... inkább a hogyan kérdés. Bár nyilván nagyon vagány lenne felhívni, és azt mondani, hogy: Izzie, ide hozzám... De hát nem kutya... max kanári. Ha a ruhatárát nézem, akkor legalábbis biztos. Lehet vennem kéne inkább egy papagájt vagy hasonlót. Megtanítani neki pár mondatot, és nem foglalkozni többet a nőkkel. Bár engem csak egy érdekel...
A nagyszerű tervem - ami még szerintem is katasztrófa... - , elmenni a koliba, valami gagyi ürüggyel, és elérni, hogy dumáljunk. Igen, tényleg ennyit sikerült kitalálnom. Nem vagy kreatív... Az ürügy a táskámban, a táska a vállamon, és már a koli előtt lakatolom le a biciklimet. Próbálok nem ideges lenni. Ha ideges vagyok rögtön átlát rajtam, mellesleg, sosem vagyok ideges, de most mégis furcsán bizsereg a gyomrom.
Ráfogom, hogy éhes vagyok, és felbaktatok a megfelelő emeletre, és bekopogok, közben meg imádkozom, hogy Bree ne legyen itthon, hogy Izzie nyisson ajtót, hogy bevegye a...
- Szia Iz, Bree itt van? Beszélnem kell vele.
A feje fölött benézek, mintha tényleg a másik lányt keresném, látszólag nincs itt, én meg elégedett vagyok, mert a hangom teljesen normális: érzelem mentes, mintha tökre nem érdekelne, hogy ő nyitott ajtót, pedig de. Ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy szerintem kell, akkor még hála imát is rebegek majd. Talán.
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Vas. Nov. 04 2012, 18:21

Beállok a tus alá, mert tisztábban tisztábban gondolkozok. Tudom, hogy hülyén hangzik, de sosem mondtam, hogy normális vagyok. Szóval itt van ez a Zin 'gyerek'. Aki a pasim volt, és valószínűleg még most sem vagyok neki közömbös. Akivel nagyon összepasszoltunk az ágyban - és sajnos itt kifújt. Én tűz vagyok, ő meg víz, és az f*szság, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Én nem ebben hiszek, hanem abban, hogy a hasonló hasonlót vonz. Például engem nagyon vonz az új prof, tutira még lököttebb, mint az előadásai.
Az ilyen tanár-diák kapcsolatok nagyon, de nagyon bonyolultak. Még a Zinnel való kapcsolatomnál is komplikáltabbak, és mivel már van tapasztalatom (és hála az égnek ezt szinte senki nem tudja) így nem mennék bele egy ilyenbe, csak ha tudnám, hogy tényleg megéri mindent feláldozni. A tapasztalataim azonban, és amit eddig láttam, azt mutatják, hogy nem.
Szóval itt van Zin, és megint hozzá tértünk vissza. Szeretem őt, de nem úgy, ahogy szerettem volna, és nem úgy, ahogy szerettem, amikor dobtam. Muszáj voltam szakítani vele, mert idő közben túl fontossá vált ahhoz, hogy a játékot tovább folytassam vele, mármint, az elején játék volt, aztán több, de egyszerűen szétszedtük volna egymást, jobb volt így, 'békében' elválni.
Kilépek a tus alól, megtörölközöm, kiengedem a hajam, és megrázom, szerencsére nem lett vizes, aztán magamra csavarom a törcsit. Ekkor hallom meg, hogy kopogtak, szóval megyek, és kinyitom az ajtót.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Vas. Nov. 04 2012, 20:54

A tervem tökéletes. Na jó nem. De mint már mondtam, nem tudok jobbat kitalálni, és eddig működik. Persze gáz lenne, ha a koleszig eljutás bonyolultnak bizonyulna, de kellenek az ilyen apró megerősítések, hogy eddig jól vagyok. A HÖK-ből szerványoltam egy kupac papírt, amit... hát nem tudom mi volt, mert nem néztem meg. Nem rám vall az ilyen felelőtlen lépés, de mivel valójában egy percig nem tevezek Breevel beszélni ezért nem is tulajdonítottam jelentőséget annak, hogy mit viszek magammal.
Lépcsőn fel. Csak nyugodtan. Pedig kedvem lenne futni, mert... szánalmas, de látni akarom. Pedig látom elég gyakran, de az nem olyan. És mint mondtam, a legutóbb az a pár perc kettesben teljesen felkavart. Nyilván csak engem, máskülönben nem hagyott volna ott. De mindegy. Gondoltam rá, hogy felhívom, hogy megmutatom, hogyan csinál a tejszelet - mert igen, rosszabb pillanataimban ilyesmi is eszembe jutott - de ezt azért gyorsan kivertem a fejemből, van nekem büszkeségem, és nem fogom lejebb adni egyetlen nő miatt sem.
Felérek, az ajtó előtt még sóhajtok egyet, felkészülök lélekben, ellenőrzöm, hogy jól nézek ki - de hát én mindig. Nem, nem arra gondolok, hogy jó képű vagyok, hanem hogy tökéletesen áll a ruhám, és nincs rajtam, még véletlenül sem pillangós póló. Aztán kopogok.
Az ajtó egész hamar nyílik ki, és a vörös hajt meglátva, rögtön be is kukkantok, hogy továbbra is a terv szerint, haladok-e. Breenek semmi nyoma. Tökkéletes.
Egésze addig, amíg meg nem érzem az illatát, amíg le nem pillantok a meztelen vállaira. Meztelen... vállak... Nyelek egyet. Ezzel nem számoltam.
Belépek és becsukom magam mögött az ajtót, és rohadtul nem érdekel, ha most lebukom. Hogy gondolta, hogy törölközőben nyit ajtót? És mi van, ha valaki más jött volna? És miért bámulom még mindig? Nem hiszem el, hogy még mindig ilyen hatással van rám...
- Öhm... Szia...
Ezt én mondtam? Komolyan? Le kellett volna tépnem róla azt a törölközőt és ledönteni az ágyra. Ehelyett köszöntem... A tervemnek, ezennel lőttek. Meg fog enni. Tuti mondd valami olyat, amitől hülyén érzem majd magam. De akkor visszavágok. Vissza én...
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Hétf. Nov. 05 2012, 18:11

Egy futó pillanatig meglepetten nézek rá. Az önbeteljesítő jóslatok - ha sokat gondolsz valakire, megjelenik. Aztán észbe kapok, és válaszolok is gyorsan.
-Nincs itt Bee, gyere be nyugodtan.-
Nyitom szélesebbre az ajtót kedvesen, és bevezetem a szobába. Kivételesen rend van, úgy néz ki, mégis ragadt rám is valami belőle, mert mostanában sokkal jobban érzem magam rendezett környezetben. A falakon képek, de ő már nincs rajtuk - azaz azokat leszedtem. Minden nagyon csajszis, és az ágyam még mindig összetolva Beeével.
-Megvárhatod, ha gondolod.-
Folytatom a csevegést, és nagyot szippantok a levegőből, ahogy megérzem az illatát. Imádtam szaglászni, de azért igyekszem mindezt úgy csinálni, hogy ne vegye észre.
-Ülj csak le.-
Mutatok az ágyra, aztán kapok észbe, hogy talán nem vagyok szalonképesen öltözve az 'alkalomhoz'. Hozzá semmiképp, mivel közös múltunk van.
-Mindjárt jövök, csak öhm...-
Végigmutatok magamon, jelzésként, hogy elmegyek felöltözni, aztán megfordulok, és el is indulok.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Hétf. Nov. 05 2012, 20:47

Tudom, hogy nincs itt észrevettem. Ez volt az első, amire figyelni akartam, semi más. Szóval a megjegyzésem érdekel, főleg mert az alulöltözöttségén akad meg a tekintetem. Vajon tudta, hogy jövök, vagy az élet szeret szívatni? Nyilván az utóbbi, mert az már többször bebizonyosodott, bár Izzieből is kinézek bármit. A fene vigye el, hogy túl sokáig bámulom. De legalább ki tudok nyögni pár szót. Feltéve, hogy az "öhm" szónak nyilvánítható. Azt hiszem ezt a nyelvészek egy része erősen vitatná, de momentán totál hidegen hagy a nyelvészet, ellentétben az előttem álló nővel, mert ő meg mindent csinál, csak nem hagy hidegen, pedig a fordított eset jobb lenne. Mármint, ha a nyelvészet hozna annyira lázba, mint Isabella.
Üljek le... Ez egy jó ötlet... Mert állok, nem ott még nem... De ha nem öltözik fe?! De felfog. Leülök, ahova mutatja, és körbe nézek. Jééé... itt rend van. Mármint, szerintem még mindig elég nagy a kupi, de ahhoz képest, amire emlékszem sokkal jobb. A szoba bámulás, meg azért is hasznos, mert addig sem őt nézem. Mondjuk, már megint hozzám szól, szóval kénytelen vagyok ránézni, és végre mondani is valamit. Tudom az eredeti terv is az volt, hogy jövök és dumálunk, de most már ez nem tűnik annyira jó ötletnek.
- Persze...
Persze... bár nekem az is jó, ha csak leveszed és... megrázom a fejem, és örülök, hogy már kiment, és nem látott. Te jó ég. Nagylevegő, szem becsuk, levegő kifúj. Leveszem a táskámat és a földre teszem, aztán eldőlök az ágyon. Olyan ismerős, és mégis idegen. Érzem az illatát, de keveredik valami mással... Gondolom Breejével. Nagyon remélem, hogy az övével.
Most hogy belegondolok, hiányzik az a pár itt töltött éjszaka. Legtöbbször nálam voltunk, mert nem voltam hajlandó ide jönni, abba a kupiba, ami itt uralkodott, de most hogy újra itt vagyok - és nem olyan kupis - be kell látnom, hogy jó volt idejönni, és még mindig jó lenne.
Miért ilyen nehéz ez? És mit fogok mondani ha, visszajön? Idefelé olyan jól elterveztem mindent, de most teljesen kizökkentet. Nem tudom.
Mi lenne ha egyszerűen csak nem foglakoznék semmilve, ha nem gondolkodnék tovább, és csak szépen elaludnék? Felkeltene, hogy hazaküldjön? Gondolom. De mindegy, azt hiszem nyílik az ajtó. Csak másodpercek kérdése és itt lesz. De én addig egész biztosan fekve maradok.

700*.*
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Kedd Nov. 06 2012, 11:27

Kilépek a kis folyosóra, ami a szobához van, nagyjából 2x3-as lehet, azután meg be a fürdőbe. Szerencsére hoztam be tiszta ruhát magammal mielőtt elindultam tusolni, bár nem is igen tudom, milyen indíttatásból, mivel Beevel élek, nem zavar, hogyha lát ruha nélkül, szóval nem szoktam.
Farmernadrág, és egy sztreccs pillangós póló. Fel se tűnik, hogy a múltkor rajta is ilyen volt, mármint pillangós. A törölközőmet a szárítócsőre terítem, azután gyorsan a tükörbe nézek, megsimítom az arcomat, megrázom a hajamat, és utána lépek ki újra, az ajtót meg nyitva hagyom.
Ahogy a szoba felé fordulok, látom, kényelembe helyezte magát. Az asztalomhoz sétálok, és ráülök, lábaimat a székre rakom.
-Fáradt vagy?-
Kérdezem, mert hát mit kérdezhetnék? Kezdem magam kínosan érezni. Nem tudom, mikor jön Bee, de van egy olyan érzésem, hogy addig még lesz néhány problémás pillanatom. Mert már egészen nyilvánvaló számomra, hogy nem más miatt jött, és remélem, hogy ha Bee ideér, akkor legalább eljátszhatom, hogy ezt nem tudtam.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Kedd Nov. 06 2012, 23:18

Szerencsére kimegy a szobából, így van egy kis időm megnyugodni. Amúgy sem normális dolog, hogy ideges vagyok. Vagyis, de. De nem ez a fajta idegesség a jellemző rám. Én inkább a mérges-veszekedős, típus vagyok - főleg mostanában. Mert volt egy lepereg korszakom is, de az véget ért, amikor megismeretem Izziet. Vele egyszerűen élvezetes volt a veszekedés is. Lehet most is ezt kéne... kritizálni valamit a szobában, a ruháján...akármit, amivel magamra haragítom, hogy aztán kiakadjon, hogy kiabáljon. Szép amikor kipirul az arca a méregtől.
Na de én most nem akarok gondolkodni, még akkor sem, ha az ágyán fekszem, és az ő illatát szívom be. Egyszerűen csak... Nem is tudom. Szeretnék megszünni gondolkozni. Akkor nem görcsölnék ennyit, pedig én állítólag nem is hozzá jöttem. Ha ennyire szánalmasan viselkedem hamar le fogok bukni.
Nyílik az ajtó, és hallom a lépteit. Előttem meg felrémlik egy kép, ahogy reggel az én fürdőszobámból kerül elő, tökéletesen... Régi szép idők. Ha nem szólal meg, egész biztsan tovább kalandozok gondolatban, így viszont, kezd elkerülhetetlennek túnni, hogy beszélgessünk. Az alvást, meg nyilván nem venné be.
- Mindig.
Mert tényleg. Ha nem álmatlanul forgolódom, akkor valami olyat álmodok, ami nem a pihentető jkategóriába tartozik. Pedig régebben azért tudtam aludni, és álmodni sem álmodtam, de ez is megváltozott neki köszönhetően.
Azért még nem ülök fel, csak nyelek egyet, és emlékeztetem magam, hogy miért is jöttem.
- Bree soká ér haza?
Teszem fel a tök átlagosnak tűnő kérdésst, miközben azon agyalaok, hogyan tovább. Lehet le kéne lépnem, mielőtt még jobban leégetem magam.
Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Csüt. Nov. 08 2012, 17:51

A kapcsolataim általában három hónapig tartanak. Ez alól egyetlen kivétel volt, régebben, amikor elég csúnyán megégettem magam, de általában így működnek a dolgok.
Ez azonban nem véletlen, és nem is az én hülyeségem. Ez azért van, mert túlságosan empatikus vagyok. Tulajdonképpen nagyon sok minden azért van az életemben, mert nagyon empatikus vagyok. Könnyen átérzem az emberek érzéseit, nem okoz nehézséget, hogy a helyzetükbe képzeljem magam. Na de ezt a nap 24 órájában, a hét minden napján... fárasztó, és idegesítő is. Mert könnyebben rezonálok, reagálok rájuk, és nem tudok önző lenni. Ezért van az, hogy mindent könnyedén veszek, vagy legalábbis próbálok, hogy ezt mutatom, mert egyszerűen muszáj kompenzálni, különben beleőrülnék. Szóval azért tartanak három hónapig, mert annyi idő alatt rájövök, jobb nekik nélkülem.
Sóhajtok egyet, ahogy elnézem az ágyamon, és nagyon megsajnálom. Itt ez a srác, akit megszelídítettem, és összetörtem. Nem tudatosan, de ez történt. Tudom, hogy meg kellett tapasztalnia ezeket a dolgokat, és hogy jobban járt velem, mint sok mással járt volna, ettől még nem lesz több első csókja, nem lesz több első szeretkezése, és Zin nem az a soklányos pasi. Akinek az életben kell nagyon sok lány, hogy utána megtalálja az igazit, akinek annyira sok kaland kéne - ő az a fajta, aki megszeret valakit, és az utána be kéne váljon neki. Sajnos most, elsőre, rossz embert szeretett meg, és egyikünknek okosabbnak kellett lennie. Ettől még sajnálom.
Szóval nem is válaszolok a kérdésére, csak komoly, mélyebb hangon, mint általában, a szokásos könnyedség nélkül visszakérdezek.
-Miért jöttél?-
A hangomban nincs él, nem azt éreztetem, hogy nem akarom, hogy itt legyen, maximum azt, hogy neki nem jó, hogy itt van.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Csüt. Nov. 08 2012, 19:41

Fekszem az ágyán, érzem az illatát, és meglepően jobban érzem magam tőle. Valahogy megnyugtató ez a légkör. Fura, de jobb, mint a cigi, vagy a kávé, vagy a kettő együtt. Egyszerűen biztos vagyok benne, hogy most tudnék aludni reggelig, és ébredéskor kipihintebb lennék, mint bármikor. És még hülye altató sem kéne... Amire nem vagyok ám büszke, és nem is reklámozom. Egyéként se nagyon használ. Mármint aludni azt tudok tőle, de reggelente pont olyan fáradt vagyok, mint amikor lefeküdtem, és nem érzem, hogy eltelt az a 6-8 óra. Akkor meg mi értelme van? Mondjuk annyi, hogy ennyivel kevesebbet gondolkozom felesleges dolgokon. Valahogy éjjelente mindig jönnek a vadabbnál-vadabb mi lett volna ha gondolatok. Pedig ilyen gondolataim nem voltak 16 éves korom óta...
De most jó. Most kellemes, és csak azt sajnálom, hogy nem maradok majd itt, mert nem lehet. Tudom, hogy nem, de ettől még nem könnyebb. És úgy látszik, hiábavaló a kifogás keresés is. Mert bár én próbálkozom, nem válaszol a kérdésemre, pedig még a táskámban lévő papírokat is meg tudnám mutatni, hogy nekem igenis Bree kell, de hallom a hangjából, hogy tudja, nem így van. És ez is milyen már? Csukott szemmel fekszem az ágyán, hallom ahogy beszél, és szinte látom magam előtt... Fogalmam sincs mit mondhatnék neki. Mert rengetegszer elképzeltem én ezt, de elképzelni sokkal könnyebb, mint megvalósítani. Mellesleg. Nem akarom kinyitni a szemem. Akkor szembe kéne néznem a tényekkel, meg a valósággal.
Tudom, hogy gyerekes vagyok. Nem csináltam ilyesmit... áh, mindegy, mióta. De mivel arra úgyis képtelen vagyok, hogy nomrálisan fejezzem ki az érzelmeimet, nem is próbálkozom vele.
- Unatkoztam - Jelentem ki nemes egyszerűséggel, és feljebb csúszom az ágyon, így már ha akarna sem tudna belefeküdni, bár tök mindegy. Van egy sejtésem, hogy nem akar. - Beszélgethetnénk...
Mondom végül, amikor kellemesen elhelyezkedem. Bár a lábam így is lelóg, ezek az ágyak sosem voltak elég hosszúak nekem. Mégis most kényelmes, és nem zavar. Pedig korábban mindig panaszkodtam miatta, és ez egy másik ok volt, hogy nálam, az én ágyamban aludjunk. De az már a múlt, és lényegtelen, hogy én mit szeretnék, ha ő nem szeretné.
Kinyitom a szemem, és ránézek. Jól néz ki, és jó rajta ez a póló. Akaratlanul is az jut eszembe, hogy legutóbb rajtam volt pillangós felső, és észre sem veszem, csak kicsúszik a számon:
- Cuki póló.
Nem vagyok biztos benne, hogy korábban akár csak egyszer is használtam volna ezt a szót. Elvégre annyira nem illik hozzám, de most kimondtam, és még csak észre sem veszem magam...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Szomb. Nov. 10 2012, 21:05

Elnevetem magam a szavain. Unatkozik, és hozzám jön? Ez annyira szürreális, mintha álmodnám... még akkor is ritkán jött hozzám, amikor együtt voltunk, de hogy unalmában engem keressen, az egyenesen lehetetlen.
-Beszélgessünk.-
Mondom kedvesen, még el is mosolyodom, mert ez már jobban tetszik, elvégre közelebb áll az igazsághoz. Eltolom magam elől a széket, és leszállok az asztalról, ekkor szólal meg, hogy cuki a pólóm. Elnevetem magam, ahogy húzkodva nézegetem, mi van rajta, és rájövök, hogy a múltkor ő volt pillangósban. Ránézek, annyira sajnálom őt. Annyira szeretnék segíteni neki, csak nem tudom, hogyan tudnék.
-Mesélj akkor...-
Térek vissza a beszélgetéshez, miközben odasétálok mellé, és mellette elterülök az ágyon, Bee térfelén. Ma már nem jön vissza, én ezt tudom, hogy ő tudja-e, abban nem vagyok biztos, és egyelőre eszem ágában sincs közölni. Ahogy lehuppanok, egyszer visszadob az ágy, de nem túl magasra, utána ismét, már ziláltabb hajjal terülök el, ahogy megint ráhuppanok, kuncogva kicsit.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Szomb. Nov. 10 2012, 22:18

Fogalmam sincs, mi olyan vicces, de végülis mindegy. Szeretem ha nevet, és egészen ritka, hogy én nevettetem meg. Vagyis... nem is tudom. Igazából sokszor éreztem úgy, hogy inkább kinevet, és lehet most is ez a helyzet, de szánalmas lettem abban a pillanatban, hogy elismertem szeretem. Mert most is úgy érzem, mindegy, hogy rajtam, vagy velem nevetne-e, ha nevet... Jobb is, hogy megkérem, beszélgessünk. Kisebb az esélye annak, nem is tudom minek. Abban sem vagyok biztos, hogy jól tettem, hogy ide jöttem. Pedig eddig jó ötletnek tűnt, de most, hogy kinyitottam a szemem, és látom, nem tudom már olyan biztosan.
Nem veszem észre mit beszélek, de jó, hogy nem teszi szóvá. Követem a tekintetemmel, és a legnagyobb félelmem igazolódik be, ahogy mellém huppan. A röhej az egészben, hogy akarom, hogy közel legyen, és mégsem. De vele kapcsolatban szinte mindig mindennel így voltam. Úgy látszik, van ami nem változik. Akarom és nem is. Ez pedig teljesen megőrjít. Igaza van, nem vagyok önmagam, legalábbis nem az vagyok, akinek a többség tart, de mellette én mindenben kételkedem.
Biztos csak képzelem, hogy megcsap az illata, azt viszont, hogy megmozdul az ágy - pedig ez egy másik - nem tudom figyelmen kívül hagyni. Oldalra fordítom a fejem, de hamar meg is bánom. Túl közel van... Mégis, nagyon távol. Szép a plafon. Na jó, nem az, de inkább azt nézem, és reménykedem, a lehetetlenben, hogy nem látta, mekkorát nyeltem.
- Egyszer volt, hol nem volt... Mesélj inkább te.
Fordulok vissza felé, és remélem, hogy mondd valamit. Sosem én beszélek, én max belekötök abba, amit mondd. Nem is tudok magamtól mesélni ilyen kötetlenül, de ezt szerintem ő is tudja. Ha valami komoly témáról lenne szó, simán tartanék kiselőadást, de az érzéseimről, amiket még én sem értek, ne várja, hogy hosszas okfejtésbe kezdjek. Egy dolgot tudok: Vissza akarom őt kapni, és végre jól csinálni. A kérdés csak az, hogy hogyan?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Szomb. Nov. 10 2012, 22:24

A plafonra nézek, miközben hallom, hogy neszezik mellettem. Fáradtnak tűnik mindig, és kialvatlannak. Nagyot nyel, nem tudom, jó ötlet volt-e, hogy mellé feküdtem.
Sóhajtok egyet, azt mondja, meséljek én. Elgondolkodom, mit mondhatnék, ami javít az egész helyzeten.
-Nagyon nehéz volt megválni tőled, és a közös dolgoktól, nehéz volt, hogy már nincsenek. Sokáig hiányzott a lakásod.-
Mondom, majd oldalra fordulok, felé, lábaimat kicsit felhúzom, egyik kezemet pedig a fejem alá teszem behajlítva, ezután pedig ráparancsolok.
-Elkezdtem. Ha nem mesélsz, akkor vége a terápiának, és menned kell!-
Kicsit játékos a hanghordozásom, mert nem akarom megsérteni, de amúgy komolyan gondolom a dolgot. Azért jött, hogy beszélgessünk, akkor beszéljen, mondja el, mit gondol, mit érez, mert így nem tudok segíteni, pedig akarok! Ha kell felsorolom neki az összes rossz tulajdonságomat, sőt, listát írok róla, és a homlokára ragasztom, csak legyünk már túl ezen, mert nagyon rossz őt így látni.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Szomb. Nov. 10 2012, 22:54

Meglep, amit mond. Egész biztos voltam benne, hogy ő ugyanolyan könnyen táncolt ki az életemből, mint ahogy jött. Bár azt sem tudom, az elejét hogy élte meg, az biztos, hogy nekem az első itt töltött éjszaka fenekestül felforgatta az életem. Most pedig, ahogy beszél, ahogy mozog... Kezdek félni, hogy most sem lesz jobb. Főleg nem akkor, ha így mondja.
Megbabonáz... Ha akarnék se tudnék már másfelé nézni.
Kár, hogy nem mondja tovább, de furcsa mód, mosolyt csal az arcomra ezzel az egy mondattal. Én pedig... nem is értem miért válaszolok neki.
- Tizenhat éves korom óta járok pszichológushoz, de biztos vagyok benne, hogy most először mosolyogtam a terápia szó hallatán...
Fura, hogy ezt most elmondom neki. Soha senkinek nem mondtam, hogy Pap pszichológus, és engem is "kezel". Valahogy tök cikinek tartottam. De most ez sem érdekel. Én akartam vele beszélni, és bármi is legyen a vége, ettől jobban kell majd éreznem magam.
Követem a péládját és felkönyökölök én is. Így sokkal kellemesebb. Vagy nem is tudom. De erről már magyarázott valamit Pap is. Bár ez most teljesen lényegtelen. Nagyot sóhajtok, és ha már ő így kezdte, akkor azt hiszem, tudom hogy mit kell mondanom.
- Mindig van a hütőmben csirkemell, arra az esetre, ha esetleg mégis átjönnél... Persze, tudom, hogy nem jössz...
Beharapom a számat és egy pillanatra másfelé nézek, de aztán visszafordítom rá a tekintetemet.
- Úgy döntöttem kiadom a szobámat... Már van is rá érdeklődő... Vettem egy új ágyat.
Ezt mondjuk, nem akartam elmondani. De túl sok emlékem van abban a szobába, abban az ágyban vele, és azt gondolom ez az egyik oka annak, hogy nem tudok aludni. Igaz, még az új ágyat sem avattam fel. Mert bár az elhatározás már meg van, még nem bírtam elszakadni tőle. Most sem tudok. Elvégre azért jöttem, hogy hátha lemondhatom, az esetleges új lakótársamat...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Szomb. Nov. 10 2012, 23:25

Magam elé teszem a másik, szabad kezem, és elmosolyodom, hogy végre beszélni kezd.
-Örülök, hogy ilyen pozitív hatással vagyok a terápiás élményeidre.-
Mondom büszkén, miközben az arcát nézem mosolyogva. Nem tudtam, hogy pszichológushoz jár, hirtelen nem áll össze a fejemben a kép, de örülök, hogy ezt elmondta nekem. Sóhajtok egyet, mert a közelsége nem hagy hidegen.
-Nem, mert... nem tudom, mivel segítek neked többet. Azzal, hogyha barátként kezellek, és találkozunk többet, vagy azzal, hogyha távol tartalak magamtól. Nem akarlak átverni, ez köztünk nem működhet, jobbat érdemelsz nálam, én nem tudlak igazán boldoggá tenni, és ennek így nem látom értelmét. Rendetlen vagyok, és hebrencs, képtelen vagyok bárhova is pontosan érkezni, ráadásul kupit hagyok mindenfelé, és bolond vagyok, amit a későbbi karriered tutira megsínylene.-
Magyarázok neki nevetve, mert kicsit belendültem a dologba, ki tudja, mi lenne később? De nem is ez a lényeg. Az a lényeg, hogy most itt van.
-Mindenkinek más az, ami segít továbblépni.-
Teszem még hozzá, és ismét a szemeit nézem. Azután az ajkait. Hogy szerettem őket tépni-marni. A kezdeti bizonytalanság után nagyon jól csókolt. Jó tanára voltam.
-Új ágy? Mi a baj a régivel? Tönkretettük?-
Kérdezem, miközben elnevetem magam, nem lepne meg, amik azon az ágyon történtek... azt egy nagyon jó minőségű, új ágy is könnyen megsínylené.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Vas. Nov. 11 2012, 00:16

Nem könnyű ezekről beszélni, de végülis túl kell rajta esni. Nem mintha, túl akarnék rajta esni. Az olyan, mintha elismerném, hogy vége. Én pedig mindent akarok, csak azt nem, hogy vége legyen. Arra pedig, hogy milyen hatással van a terápiás élményeimre, inkább nem mondok semmit. Ha azt mondanám, hogy az egész életemre pozitív hatással van, az sem hatná meg. Vagy lehet igen, de én ezt akkor sem mondom el neki. Csak egy gyenge mosolyt engedek meg magamnak. Tőlem már ez is sok. Nem igaz? Mielőtt összejöttünk szerintem mosolyogni se látott senki. Legalábbis nem így. De ez is mindegy. Az fontosabb, amit mondd.
- Nem szeretem, hogy helyettem eldöntöd ezt, és azt sem, hogy mi a jobb. Sőt még azt sem, hogy mit érdemlek. De tudom, hogy boldog voltam, és azt is tudom milyen vagy... és.... - nem azt a szót nem mondom ki. Nem tudom, mi lesz ha kimondom, de lehet megbánnám, mert nekem lenne rossz utána, amit válaszol, szóval nem - ...és a karrierem sem érdekel.
Ez persze biztos furán hangzik, de egy ideje, amióta dobott, kicsit máshogy látom a világot. Átértékeltem, hogy mi a fontos, és mi nem. Lehet őrültség, de azt képzelem, ha több időt, figyelmet szentelek neki, akkor máshogy alakultak volna köztünk a dolgok. Hogy akkor még mindig boldogok lehetnénk. És akkor ugyan kit érdeklne, hogy mivel foglalkozom? Jó nem lennék utcaseprő... de akkor lehet az idétlen tejszelet reklámoknak is tudnék örülni. Sőt biztosan.
Ez pedig reménytelenül nyálasan hangzik, nem is hiszem, hogy el tudnám így mondani, de attól még gondolnom szabad rá.
- Semmi baja, leszámítva, hogy nem vagy benne... - ezt most kimondtam? Basszus, kimondtam! Igaz, halkan, de olyan közel van, tuti hallotta! Gyorsan folytatom - De ha kiadom a szobát, és valaki beköltözik, kelleni fog még egy ágy.
A szabad kezem magam elé, (közénk?) teszem. Annyira szeretnék hozzáérni, de akkor nem tudnék megállni. Többet akarnék belőle. Mint mindig.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Vas. Nov. 11 2012, 23:10

-Szeretem, amikor mosolyogsz.-
Mondom neki én is elmosolyodva, ahogy az arcát nézem. Csak bólogatok a szavaira, talán tényleg nem az én dolgom lenne ezeket megítélni, de úgy érzem, hogy nekem kell, mert neki nincs még elég tapasztalata ahhoz, hogy biztosan tudja. Őt elvakítom, ami nem meglepő, mert nem az első eset, hogy ez történik.
-Nem hogy beletennél mást.-
Mondom neki kicsit huncutkodva, feszegetve a határt, és persze az ágyára célzok. Ahogy közénk teszi ő is a kezét, elgondolkodok, nézve a kézfejét, azután sóhajtok egyet. Ebből talán nem lesz baj, ugye? Odanyúlok, és megsimítom, majd az arcára nézek, figyelve a reakcióját. Aztán gondolok egy merészet, és közelebb húzódom hozzá, egészen közel, átölelve őt, ismét sóhajtok.
-Nem vagyok jó neked, látod? Most is kínozlak.-
Hogy ez pontosan arra vonatkozott-e, hogy azzal kínzom, hogy hozzá bújok, vagy azzal, hogy nem úgy, ahogy ő szeretné, azt nem fejtem ki inkább. Talán magam sem tudom, de úgy érzem, elnézve, hogy összetörtem őt, hogy ennyit megérdemel belőlem. Ennyi jár.
Megfordulok a karjai között, háttal neki, de nem húzódom el. Remélem, hogy beéri ennyivel, mert ha nem, akkor... akkor haza fogom küldeni. Nem akarom, hogy elmenjen, de azt sem akarom, hogy túl sokat képzeljen. Csak azt akarom, hogy egy kicsit megnyugodjon, és kipihenje magát, ha ehhez neki az kell, hogy itt aludjon velem, akkor legyen.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Hétf. Nov. 12 2012, 15:30

Egy ilyen mondatra mit lehet válaszolni? Erről miért nem írnak könyvet? Elég, ha csak szélesebben mosolygok? Mert... bár az eszem tudja, hogy nem kéne, a mellkasomban zakatoló gépezethez csak a szeret szó jut el, és ettől persze mosolyogni támad kedvem. Úgy igazán. Pedig biztosan tudom, hogy nem kéne. Nem kéne, hogy egy ilyen apró szótól jobb kedvem legyen. Főleg azért nem, mert ő nem úgy értette, ahogy én érteni szeretném. Ezt is tudom. Tudom, de az eszem, meg a szívem valahogy most nincsenek túl jó kapcsolatban, és a legrosszabb, hogy nem tudom melyiknek kéne engednem.
Persze meghallja a hülyeséget, amit nem akartam, hogy halljon, és csak arra válaszol. Nem arra, amiről igazán beszélgethetnénk. Vagy nem is tudom. Lehet az, hogy kiadom a szobát valóban nem olyan érdekes, csak nekem lenne könnyebb lényegtelen apróságokról beszélni. De ha már így alakult, akkor nem árt, ha tudja az igazat.
- Tettem, de az nem volt olyan.
Igazából sokkal több lánnyal voltam azóta, mint amennyivel valaha is akartam lenni. Nem mindegyiket vittem el magamhoz, sőt, igazából nagyon keveset, de mindez lényegtelen. Egyik sem érdeklt eléggé, nem akartam tőlük többet, csak egy éjszakát, de azok sem voltak túl emlékezetesek.
Lényegtelen, erről nem akarok többet beszélni. Sokkal fontosabb, amit csinál. Végigsimít a kezemen, én meg kérdőn pislantok rá. Nem tudom miért teszi, de nem tiltakozom. Jól esik, megborzongat. Nem, nem látványosan de én tudom, hogy megtörtént. Ha pedig ez nem lenne elég, még közelebb jön, és átölel. És akkor ő mondja, hogy már nincs köztünk semmi. Vagy nála ez a semmi? Mert akkor nekem mefelel. Ne legyen köztünk semmi, csak ez, amit most csinál. Nekem ez is elég.
Kínzás? Ez egy fura szó. Mi ebben a kínzás? Persze sejtem, hogy az, hogy ennyi, és nincs tovább, hogy nem is lesz, de nem hiszem, hogy ez kínzás. Nekem ez jó. Már épp válaszolnék, de mocorog. Megfordul, én meg, egy kicsit még közelebb csúszom.
- És, ha én akarom, hogy kínozz?
Kérdezem meg halkan, hiszen most egészen közel van, semmi szükség rá, hogy hangosabban beszéljek. Hogy ennek az egészenk mi értelme van, azt nem tudom, de önző vagyok, és szentül hiszem, hogy amíg csak egy icike-picikét is kaphatok belőle, addig nekem jó.
Nagy levegőt veszek, és élvezem az illatát. Még a szemem is becsukom, és most végre, hónapok óta először, megint van értelme a dolgoknak. Nem akarom elengedni, és belegondolni sem akarok, hogy már rég ellökött magától. És bár az eszemmel tudom, hogy nem lehet, hogy már így is túl sokat adott, mégsem bírom megállni, hogy közelebb hajolva, egy apró puszit adjak a válla és a nyaka közti fehér bőrre.
- Itt maradhatok még egy kicsit? Nem egész éjszakára, csak pár percre...
Tisztára úgy érzem magam mint egy kissrác. De komolyan. Engedélyt kérek, és izgalommal várom, hogy megkapjam. Közben meg rettegek, hogy nemet mondd. Elvégre Bree is befuthat bármikor, és akkor elég gáz, hogy így talál minket. De valahogy most ez sem érdekel. És természetesen nem elég pár perc, legalább órák kellenének, de valójában az egész éjszaka. Csak ilyen nagyot, már kérni sem merek.
Pedig ha maradok, ki kell vennem a kontaktlencsét, mert ha nem be fognak gyúlladni a szemeim. Igaz, rohadtul nem érdekelne, ha Izzie csak egy kicsit is, újra az enyém lenne.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Kedd Nov. 20 2012, 17:38

Meglep a szavaival. Nem gondoltam, hogy más lányokkal fog próbálkozni, de úgy tűnik, tartogat még meglepetéseket. Ezzel azt igazolja nekem, hogy tovább akar lépni, és ez jó.
A karjai közé bújok, bizserget az érintése, ahol a teste a testemhez simul. Jó itt lenni, és tudom, hogy neki is nagyon jó. Eszembe jut, hogy válaszoljak a kérdésére.
-Te akarod? Nem akarhatod... hidd el. Nem ezt érdemled.-
Mondom halkan, és tudom, hogy így van. Ha hiszek benne, akkor még valóságosabb, mint amilyen valóságos eleve. Az ajaki a bőrömet érik, amitől megborzongok, látványosan fut rajtam végig a hideg. Nagyot sóhajtok vágyakozón, mert ez az érintés sok mindent elindított bennem, de nem szabad hagynom, hogy bármi is történjen azon kívül, hogy itt fekszik velem. Az eszem aktív, éber, őrző-védő üzemmódban van. Vigyáz rám, hogy ne csináljak butaságot, és ez jól is van így.
A kérdésére ismét sóhajtok egyet. Nem vagyok benne biztos, hogy jó, ha marad, de végül úgy döntök, hogy ennyivel tartozom neki, így határozottan bólintok egyet. Elfészkelem magam, nincs kedvem beszélgetni, olyan nyugtató ez a csend. Pár percen belül már el is alszom.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   Kedd Nov. 20 2012, 20:38

Őrült gondolatok száguldoznak a fejemben, de mondjon bármit is, biztos vagyok benne, hogy ő is jól érzi magát a karjaimban. Akkor mégis miért nem hagyja, hogy szeressem? Annyira szeretném érteni, hogy mi a baj, de nem hajlandó elmondani. Vagyis, az, amit ő magyarázatnak hív, az értelmetlen hülyeség. De nem baj. Ha csak pár percet kapok is, értékelem.
A szavaira már nem felelek. Annak valami veszekedés féle lenne a vége, és annyi eszem még nekem is van, hogy az utolsó lehetőségemet, nem rontom el, felesleges vitákkal. Pedig vele még a szócsatákat is szeretem. Szép, amikor dühtől csillog a szeme, és kipirul az arca. Vajon mások is szépnek látják olyankor? Mindegy.
Adok neki egy gyengéd puszit, és egyre kevésbé értem, hogy miért tiltakozik. Ahogy megborzong... tudom, hogy jól esik neki, hogy ő is szeretne többet, mégis nemet mondott, én pedig, bármilyen vad és akaratos tudok lenni néha, tiszteletben tartom a döntését. De azt az egyet, hogy itt maradjak, nem veheti el tőlem. Talán ő is érzi, mert bár nem válaszol, de bólint és ettől kicsit nyugodtabb leszek. Megvárom, míg elhelyezkedik, aztán leteszem én is a fejem a párnára, és a kezét simogatva gondolkodom, hogy mit kéne mondanom. Elvégre beszélgetni akartam, akkor nem ártana mondanom valamit. De semmi sem jut eszembe, csak a rengeteg kérdés, amikre nem hiszem, hogy válaszolna. Főleg, akkor nem ha elalszik. Márpedig... tényleg alszik.
Sóhajtok egyet, aztán halkan beszélni kezdek, inkább csak magamnak, mint neki... de közben nem hagyom abba a simogatást.
- Látod milyen vagy? Megpróbálsz meggyőzni, hogy ez nem jó... De szerintem csak magadat győzködöd. Nem tudom miért. Ha jól érzed magad, és nekem is jó, akkor miért nem élvezzük addig, amíg tényleg meg nem unja egyikünk a másikat?
Természetesen nem várok választ, de ez akkoris kikívánkozott. Becsukom a szemem, és közelebb bújok hozzá. Mélyen beszívom az illatát, és úgy döntök abból nem lehet baj, ha csak még egy pár percig itt maradok...
A percekből órák lesznek. Valahogy elaludtam, és nem is tudom mi érbesztett fel, de tudom, hogy ideje menni. Azért még egy kicsit gyönyörködöm benne. Ennyi jár nekem. Egy utolsó éjszaka, mert... azt hiszem, tényleg ez az utolsó. Még belegondolni is fáj.
Kisimítok az arcából pár tincset, és közelebb hajolok hozzá.
- Szeretnélek utálni, amiért ezt teszed velem, de nem megy...
Súgom a fülébe, és még lopok tőle egy csókot, mielőtt felállok az ágyról, és a táskámat magamhoz véve lelépek.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Love hurts - IzZin   

Vissza az elejére Go down
 

Love hurts - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-