Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 David & Katerin és a dühterápia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: David & Katerin és a dühterápia   Szomb. Nov. 03 2012, 20:48

Eléggé felhúztam magam egy-két csippcsupp ügyön, így muszáj valahogy levezetnem a feszültséget. A kezdeti felindultságomnak köszönhetően, akkorát ütök a mellettem lévő falba, hogy sajogni kezd az öklöm. Ezt attól a vörös ködtől, ami most az agyamat ellepi, nem érzem, csak látom, ahogy pillanatok alatt kezd el vörös színről kékre változni és egy kicsit meg is dagad. Fújtatva dobok el mindent a kezemből, majd felkapva a kabátomat rohanok a bejárati ajtóhoz. Ott felveszem a cipőmet és minden más egyéb dolgot magamhoz véve, hangosan csapom be magam mögött az ajtót. Meg sem várom, hogy valamelyik szomszéd kijöjjön, vagy épp a nővérem kapjon el. Jobbnak látom, hogyha most senkivel se találkozok, így egyenesen egy kocsma felé tartok. Még nem tudom, hogy melyikbe üljek be, mindenesetre a legelsőt szemelem ki. A sarkon lévő kocsmához elég gyors iramba jutok el. Épp akkor jön ki két vézna gyerek, akiknek sikerül nekik mennem, de ügyet sem véve a káromkodásukra, már a pultnál termek.
- Három tequilát kérek és egy sört! - Adom le a rendelésemet, majd amint megkapom egy tálcán el is viszem az egyik hátsó asztalhoz. Leülve magamhoz húzom az egyik pohár tequilát és minden egyéb nélkül lehúzom. Ízlelgetem, ahogy szétmarja a torkomat és lejut a gyomromba. Kifújom a levegőt, erős volt, de most nagyon is jól esett. Magában megeszem a citromot, majd a következő pohárnál a sót rárakom a kezemre és kezembe veszek még egy szelet citromot, végül a poharat. Lenyalom a sót, lehúzom a tequilát és megeszem a citromot. A harmadikkal még várok, előtte belekortyolok a sörbe. Nagyon jól esik most ez a rövid, így lehet, hogy egy üveggel fogok magamnak rendelni. Egyelőre csak ülök az asztalnál előttem a poharakkal, sajgó kézzel.
Vissza az elejére Go down
Katerina Groom
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : student
Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: David & Katerin és a dühterápia   Szomb. Nov. 03 2012, 21:05


David and Katerina

Nem szeretek olyan gyakran kirúgni a hámból és most sem, azért vagyok a kocsmában, mindössze egy normálisnak nevezhető indokom van: találkozni valakivel, hogy ne otthon üljek egész este és unjam szét az agyam. Megérkezve a pia otthonába körül nézek, hirtelen nem látok egy ismerős arcot sem. Leülök és rendelek egy pohár szigorúan alkoholmentes sört. Belekortyolok, de nem esik túl jól még így is erősen karmolja a torkom, köhögök párat, majd felnézek.
- Nincs valami üditőtök?- kérdezem, mire egy enyhén nevezve furcsa pillantást kapok válaszul. Tudom, hogy az emberek piálni járnak kocsmákba, de én másabb vagyok. - Jól hallottad, bazdmeg.- förmedek rá a pincér srácra vagy kicsodára és várom, hogy hozzon valamit, mire egy pohár Fantát helyez le előttem, nem mondom, hogy a kedvencem, de a szomjamat elűzi.
Még meg sem ittam, de egy ismerős hang szólal meg mellettem, beleremeg a gyomrom a felismerésbe. Félénken nézek a srácra, aki megdobogtatja a szívem és megdöbbenésemre olyat látok, ami nem túl jellemző rá.
- David, te meg mi a jó szart csinálsz?- kérdezem, majd kiveszem a kezében tartott poharat és arrébb rakom. Jó döntés, de neki nem tetszik..
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David & Katerin és a dühterápia   Szomb. Nov. 03 2012, 21:32

Végre eljutok a kocsmába, ahol meg is rendelem magamnak a kért rövidet és a sört. Most kell, hogy valamivel lehűtsem magam, mert a hideg zuhany most nem egészen jó. Amint az első és a második is lecsúszik a torkomon, kezdem érezni a nyugtató hatását, amint az idegeim is visszamásznak a helyükre. Behunyt szemekkel próbálok relaxálni, de érzem, hogy a harmadik fele is kell, így megfogom, de az már nem jut le a torkomon. Kate kiveszi a kezemből, mire felszisszenek mert megfogta a kék-zöld, feldagadt kezemet. Most legalább már teljesen érzem a fájdalmat a kezemben, így a sérült kezemmel nyúlok a pohár után, nem is érdekelve, hogy meglátja.
- Iszok. Elvégre egy kocsmában vagyunk! Add vissza! - Követelem tőle a poharamat, tudom, hogy van még nekem söröm, amit nem kaparintott meg, de nekem muszáj meginnom az a felest, mielőtt megint eldurran az agyam.
- Kérem! - Nézek a szemeibe és kicsit visszafogattabban kérem vissza, hátha ez segít. Elvégre nem olyan sok, de még így is kezdem érezni a hatását, hiszen éhgyomorra ittam. Sóhajtok egyet, majd belekortyolok a sörbe és várok arra, hogy megkapjam a tequilámat. Nem kell sok, hogy megint dühös legyek és robbanjak.
Vissza az elejére Go down
Katerina Groom
avatar
Életkor : 25
Foglalkozás : student
Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: David & Katerin és a dühterápia   Szer. Nov. 21 2012, 16:15

Katerina Groom írta:

David and Katerina

Kezem között forgatom a srác innivalóját és döbbenten nézek rá. Mi történt azzal a Daviddel akit megismertem? Lehte félre ismertem volna? Mert egy biztos nem nézném ki belőle azt, hogy holt részegre igya magát egy bárnak nevezett kocsma közepén csak azért, hogy elfelejtsen valami nem túl kellemes dolgot. Mélyen a szemébe nézek, de látom még józan. Megnyugodva sóhajtok egyet és visszagurítom neki az italt.
- Mi történt? - kérdezem a sráctól, aki már nem egyszer levett lábamról mozdulataival, hangjával vagy éppen a varázslatos nézésével. Igen David az, akit szeretnék, de eddig még nem igazán figyelt fel rám. Vajon tudja a nevem?
- Katerina vagyok.. - nyújtom felé a kezem és várom válaszát. Vajon van egy kis halványfogalma arról, hogy mégis ki is lehetek? Talán igen, talán nem.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David & Katerin és a dühterápia   Pént. Nov. 30 2012, 19:51

Nézem, ahogy az italommal játszik, amire most nekem nagyon is szükségem van, így a mérges hangnemem után egy kedvesebbikkel fordulok hozzá, hogy visszakapjam. Sóhajtok egyet, majd lehúzom, mire be is csukom a szememet, ahogy lecsúszik a torkomon. Megfogom a sörömet és azt is elkezdem kortyolgatni. Megrántom a vállaimat a kérdésére.
- Nem érdekes. Csak van egy tanár, aki ok nélkül pikkel rám. Hiába tanulok neki, teljesen mindegy, hogy jók a válaszaim, úgy is egyest ad. - Mérgelődök tovább, ahogy visszagondolok, hogy megint egyes lett a zh-m, ezen felül meg kisebb problémáim vannak, amiket nem osztok meg vele. Ahogy bemutatkozik, felvonom az egyik szemöldökömet és ránézek a kinyújtott kezére.
- Tudom. Azért még annyit nem ittam, hogy ne tudjam a neved. Már találkoztunk a suliban is. - Ráncolom össze a homlokomat, mert ez így eléggé érdekes a számomra. Újból belekortyolok a sörbe, majd megmasszírozom az orrnyergemet, mert eléggé kezd fejbe vágni, éhgyomorra az alkohol.
- Kérek, még egy pohár sört! - Mondom a csaposnak, majd lehúzom és az üres poharat beljebb tolom, hogy ne verjem le. Ezek után ránézek Katerinara.
- Mit iszol? Vodka-narancsot? - Érdeklődöm, mikor megkapom a sörömet. Unalmas a pultnál ülni, már rég az asztalnál ülhetnék, így ki is nézek egyet hátul.
- Nem ülünk át az asztalhoz? - Nézek rá, majd ha igent mond, akkor felállok, mire megszédülök, majd egészen a hátsó asztalig sétálok, ahol megvárom, hogy beüljön, majd beülök mellé. Megtámasztom a fejemet, úgyhogy lássam.
- Te miért vagy itt? - Kíváncsiskodok, hogy vajon miért jött ide, mit akar felejteni. Belekortyolok megint a sörömbe, majd körbe nézek, végül a fejemet visszarakom a kezemre, hogy támasszam.
Vissza az elejére Go down
Mesélő
avatarMesélő
Hozzászólások száma : 122

TémanyitásTárgy: Re: David & Katerin és a dühterápia   Csüt. Jan. 31 2013, 12:51

A játék inaktivitás miatt
FAGYASZTVA!
( Ha folytatni szeretnétek, PM-ben jelezhetitek!)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: David & Katerin és a dühterápia   

Vissza az elejére Go down
 

David & Katerin és a dühterápia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-