Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Hangover // R&J

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Hangover // R&J   Szomb. Nov. 03 2012, 11:12

Ahogy elkezdem érzékelni a külvilágot, három dologban egészen biztos vagyok (ahogy Bella Edwardnál): Egy - ez nem az én ágyam. Kettő - valaki alszik mellettem. Három - soha többé nem iszom!
Szusszanva fordulok a másik oldalamra, és annyira szörnyen érzem magam fizikailag, hogy még a pánik se kap el azonnal, vajon hol vagyok, és kivel, csak azt érzem, hogy le akarnak szakadni a karjaim és a lábaim. A fejemet meg szívem szerint azonnal egy baltával távolítanám el a nyakamról, hátha akkor nem fájna ennyire.
Képtelen vagyok kinyitni a szemeimet, azonban a fordulatnak hála ismerős illat szökik az orromba. Ez Jamie. Elmosolyodom erre a gondolatra, azután meg megrohamoznak a tegnap este képei. Csókolóztunk mindenki szeme láttára. Táncoltam, sokat táncoltam, de az egyiknek nem lett jó vége. Kirohantam, Jamie utánam, én meg nekiestem, a szó valódi és átvitt értelmében is. Aztán arra emlékszem, hogy Nate megszakított, és hogy Jamie felkapott, úgy vitt a taxihoz, én meg kiabáltam nevetve, hogy vissza akarok menni táncolni. Nagy nehezen betuszkolt, letekerték az ablakot, jól esett a hideg. Ismét Jamiehez fordultam, közel hajoltam, és képszakadás.
Na várjunk csak. Az, ahogy a HH-ban letámadtam, és most itt fekszem mellette, elég tiszta sor. Vagy nem? Úúú de fáj a lét!
Bátortalanul kinyitom a szemeimet, rá nézek, megint mosolygok, amíg nem látja. Ekkor jön a felismerés, hogy nekem NEM szabadna itt feküdnöm! Ha még nincs fent, akkor felrázom, miközben odahajolok fölé, hogy faggatni kezdjem.
-Mi történt?!-
Közben azt is realizálom, hogy túl kevés és túl sok ruha van rajtam ahhoz, hogy egyértelműen tudjam az éjszaka eseményeit.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Énekes, zenész, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   Szomb. Nov. 03 2012, 14:42

* Fogalmam sincs, mikor zuhantam mély, álomtalan álomba, csak azt, hogy jóval később, mint Rena. Sokat dumált, de annál többet tett volna, ha hagyom. Túl jó ember vagyok úgy fest, talán bánom is egy kicsit, na de... többet ér ő nekem, mint hogy részegségét kihasználjam egyetlen éjszakára. Minden éjjel nem áztathatom el mégse, nem igaz?!
Szóval az alvás békés tudatlanságának világában leledzek, mikor égszakadás-földindulás, földrengés és Katrina hurrikán... vagy épp Rena, ha úgy vesszük. Nem igen fogom fel, mi a halál történik. Eressz asszony!*
- Oké, oké lehetnek pillangók is, ha úgy akarod! *kiabálom, még valami megmaradt foszlányát a tegnap esti, nem túl értelmes beszélgetésnek, ami elsőre beugrik. Kezeimmel a karjai, kezei után kapok, bár elsőre nem biztos, hogy meglelem őket. Megfogom, hogy ne rázzon már,majd hunyorogva, fájdalmas képpel tekintek fel rá. Ez most gonosz volt tőle, ilyen rondán felébreszteni az alvó embert, aki egész éjjel virrasztott meg fogta a haját neki!*
- Mi baj? *Nyernék ezzel is időt, hogy észhez térjek az ébresztőből.*

_________________

I could have another but I probably should not
It’s been a long night here, and a long night there and these long long legs and damn they’re everywhere. You look good, I will not lie... But if you ask where I’m staying tonight - I gotta be like oh baby, no baby, you got me all wrong baby. My baby’s already got all of my love... ------------------------------------------------------------------------
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   Szomb. Nov. 03 2012, 18:18

-Pillangók?!-
Nézek nagyon bután a nagyon butára. Mi az, hogy pillangók? Összevonom a szemöldökömet, és kínomban még a röhögés is kibuggyan belőlem, nem erre számítottam, amikor rázni kezdtem. Aztán amikor megkérdezi, mi a baj, akkor eszembe jut, mi a baj, és azonnal pánikolni kezdek, bár őszintén megmondom, magam sem tudom, hogy miért, de hogy ezt a reakciót váltja ki a szervezetemből, az tény.
Furán viselkedem pánikhelyzetben. Mintha azonnal magamhoz térnék, pedig nagyon, de nagyon sokat ittam ahhoz képest, hogy mennyi kiüt, és nagyon ki is kapcsoltam az emlékezéskart a fejemben, meg az önkontrollt is, ami miatt még szégyellem is magam, na de arra ráérek, most meg kell tudnom, mi történt.
Felpattanok az ágyból, az egy szál melltartóban és franciában, ami még rajtam van (habár azok is elég csipkések, szóval takarni azt annyira nem sokat, nagyjából épp a lényeget) és fel se fogom, hogy nem kéne így mutatkoznom előtte, csak járkálni kezdek fel alá. Idegesen a hajamba túrok.
-Hogy mi a baj? Az, hogy nem tudom, mi történt az este! Hogy miért van rajtam ennyi ruha.-
Mutatok végig magamon egy olyan lezser és filmbe illő mozdulattal, hogy bárki megirigyelhetné a lazaságomat és egyszerűségemet, ám ennek a mozdulatnak hála eszembe jut, hogy szinte semmi nincs rajtam, szóval odakapok, és lerántom Jamieről a takarót, hogy rajtam legyen, és takarjon. Ő pasi, és különben is, én láthatom őt, ő nem láthat. Tiszta sor.
-Szóval?-
Kérdezek rá még egyszer, és ha nem akarna válaszolni, hát szavakba öntöm én a tényállást.
-Túl kevés ruha van rajtam a semmihez, és túl sok a valamihez. Csókolóztunk, miért csókolóztunk? Miért hagytad, hogy ennyit igyak? Mi akkor most... legalább jó voltam?-
Kérdezem kétségbeesetten, igen, nevezzetek felszínesnek, de nekem ez fontos kérdés, olyannyira, hogy amíg elgondolkozok, ezt talán nem kellett volna megkérdeznem így, ismét leengedem a takarót magam elől, majd eszembe jut, hogy nem kéne, visszarántom, és közben feljajdulva a fejemhez kapok, mert nagyon fáj, amitől a takaró megint lehullik.
-Miért sztriptízelek folyamatosan?!-
Biztos nagyon vicces vagyok, és én is jót röhögnék magamon, ha nem érezném úgy, hogy ez az egész most élet-halál kérdés. Sürgősen meg kell analizálnom, miért érzem így, és közben visszaülök az ágyra, és rá nézek, várva a szavait, amiket ihatok, és amik megváltanak majd.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Énekes, zenész, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   Hétf. Nov. 05 2012, 13:18

*A visszakérdezése hallatán rájövök, hogy lehet, felesleges ezt fejtegetni. Pedig roppantmód lelkesen ecsetelte, hogy jövőre milyen szülinapi partit akar. Vagy a pillangók már a lagzinál voltak? Összefolyik minden, annyit dumált. Csak tudnám, hogy volt képes kivitelezni, miközben mindig talált valamit rajtam - deréktól felfelé - amivel lefoglalhatta ajkait.
Szemtelenül és kissé álmos fejjel figyelem, ahogy nekiáll sétálni fel-le az ágy végénél.*
- Be voltál b*szva, nem is kicsit és... nos ez egy jó kérdés! Miért vannak még rajtad? *tekintek végig rajta szemtelenül, mikor végigmutat címlapfotókra illő testén. Kénytelen vagyok elvigyorodni a reakciójára, mi szerint lerántja rólam a takarót.
A miértre vállat vonok. Miért ne? Tegnap még nem úgy tűnt, mint akinek nagyon ellenére van a dolog. A következő kérdésre felkacagok.*
- Mi vagyok én, a bátyád, hogy felügyelnem kellene, mit teszel? *Direkt nem az apját említem, mert már a puszta gondolata felcseszi az agyam. Hihetetlen, mennyire számítóak tudnak egyes emberek lenni.
Az utolsó kérdése nonszensz. Hihetetlen ez a nő, komolyan. Ennyire félreismertem volna? Meglehet, bár akkor komolyan el kellene gondolkoznom azon, akarok e tőle bármit is egyáltalán? És utána kiütni magam úgy istenesen, ha már tegnap pesztráltam őt és nem értem rá mindezt megtenni.
Jelen esetben azonban csak felkászálódok az ágyból minden válasz nélkül és felé lépek.*
- Elég gáz, ha nem emlékszel és kérdezgetned kell, nem gondolod? *vonom fel a szemöldökömet immáron pofátlan közelségből. Csak az a francos, le-lehulló takaró meg pár centi van közöttünk. Tekintetem egyébként kifürkészhetetlen, hisz a komolyság mellett játékosan csillogó kékje töretlen.*

_________________

I could have another but I probably should not
It’s been a long night here, and a long night there and these long long legs and damn they’re everywhere. You look good, I will not lie... But if you ask where I’m staying tonight - I gotta be like oh baby, no baby, you got me all wrong baby. My baby’s already got all of my love... ------------------------------------------------------------------------
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   Hétf. Nov. 05 2012, 18:45

Jamie nem akar engem megváltani, ez nyilvánvaló abból, ahogy viselkedik. Nem kell semmit mondania, már a kisugárzása elárulja, szóval én meg újra felpattanok, mert nem tudok csak úgy ülni ott.
Miért vannak még rajtam? Na ez az, amit én is tudni akarok! Mert azt tudom, hogy én nagyon akartam őt, de ha ennyi ruhát rajtam hagyott, az csak azt jelentheti, hogy ő viszont nagyon nem akart engem, nem? Szétrobban a fejem!
A következő mondata úgy ér, mint egy arcon csapás. Rá is nézek nagy szemekkel, mert nem tudom eldönteni, hogy ezt most komolyan gondolta? Azt hittem, barátok vagyunk... a barátok vigyáznak egymásra! Csak azt érzem, hogy elönt a csalódás azért, amiért így kérdezett vissza, bár lehet, hogy nem úgy szánta, de mégis. Persze leginkább magamat nem értem, hiszen miért is kellett nekem elhinnem, hogy vigyázna rám? Miért várom el tőle, amikor nincs köztünk semmi? És látszólag nem is akar semmit, nem is lesz semmi... de miért zaklat engem ez a tudat fel ennyire?!
Odalép elém, én egy kézzel fogom a takarót magam körül, és érzem, hogy remegek. Felnézek rá, és én hülye még mindig azt várom, hogy megnyugtasson valamivel, de ha lehet valakiben öt percen belül kétszer is csalódni, akkor nekem sikerül, mert csak pofátlanul közli, hogy gáz vagyok. Igen, feltűnt nekem is, de bíztam abban, hogy... hogy nem fog ítélkezni felettem, de miért is ne tenné? Minden joga megvan hozzá, elvégre ő a rendes, kedves, tökéletes, bájos Renát ismeri. Aki lelépett a színről akkor, amikor ő is.
-Hahh.-
Kínos szusszanás szakad fel belőlem, ami egyértelműen annak kifejezése, hogy nem erre számítottam. Az a játékos csillogás a szemében, ami mindig ott van olyan, mintha engem gúnyolna. Megtörten fordulok el, hogy kisétáljak, és amikor már nem látja az arcom, akkor törlöm csak le a kibuggyanó könnyeimet.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Énekes, zenész, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   Csüt. Nov. 08 2012, 01:25

Megváltanám én, csak máshogy, mint ahogy a kisasszony azt gondolja. Különben sosem tartottam magam megváltó típusnak, de még csak prófétának sem. Mindenki a maga keresztjének faragója és hordozója vagy mi...
Szavaimat pedig nem ítéletnek szánom, inkább gondolatébresztőnek - de a reakciójából gyorsan le lehet szűrni, hogy nem úgy sült el.
- Ne fuss! Kérlek. - Nem hagyom futni, akkor sem, ha megbánom. Tenyerem dereka után kap és oly könnyedén fordítom vissza, magamhoz húzva, ölelve, mintha falevél lenne a szélben.
Egyszerűen épp elég időt kerülgettem már ahhoz mióta itt lakik, hogy végre rendet akarjak tenni magamban - és remélhetőleg benne is. Nem gyerek már, még ha hozzám képest az is. Én sose kezeltem gyerekként, épp elég csalódásom is volt ez végett... szóval jól esne már egy kis friss, tiszta víz abba a pohárba.
- Most épp mit vétettem? - hangom halk, a szokásosan kellemes tónusú. De a hallható (és látható) nyugodtság látszatán túl azért nem kissé ideges is vagyok.

_________________

I could have another but I probably should not
It’s been a long night here, and a long night there and these long long legs and damn they’re everywhere. You look good, I will not lie... But if you ask where I’m staying tonight - I gotta be like oh baby, no baby, you got me all wrong baby. My baby’s already got all of my love... ------------------------------------------------------------------------
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   Csüt. Nov. 08 2012, 22:13

Futnék, mert csak ezt ismerem. Folyton megkapom ezt a leckét, újra és újra, talán ideje lenne megtanulnom kiállni magamért, magabiztosabbnak lenni, és nem elfutni, de egyszerűen jelenleg képtelen vagyok más reakcióra ilyen helyzetben, mint a menekülés.
Nem hagy, magához húz, és átölel. Szipogva bújok a mellkasához, miközben elengedem a takarót, és kezeimet a hátára csúsztatom, hogy ott kulcsoljam össze, viszont azért mire ez megtörténik, eltelik jó néhány szótlan másodperc. Így már biztosan tudja azt is, hogy sírok, de végre nem szavakat vág hozzám, amit oda pakolhatok, ahová akarok, hanem gyengéd, engesztelő a hangja, és ez ellágyít.
A bőre érintése, az illata nyugtató, el tudnék aludni a karjaiban így állva, de nem szabad, hiszen magyarázatot vár.
Nem vagyok már gyerek, de ettől tökéletes sem. Megvan a magam keresztje, és vége azoknak az időknek, amikor engedem, hogy mindent azzal magyarázzon meg, hogy gyerekes vagyok. Egy a baj: még én magam se értem egészen magam, pedig neki mondani kellene valamit. Hozzá bújva kicsit felemelem a fejemet.
-Jamie, én már nem az a lány vagyok, akinek hiszel. Az a lány elment veled...-
Mondom egész halkan, de nem vádlóan, ez afféle bevezetés, hogy értse, mit is szeretnék mondani, mit akarok kifejezni.
-Sok olyan dolog történt velem, amire nem vagyok büszke, de ez vagyok én. Viszont ezt a lányt, akit itt hagytál, és kénytelen volt valamit kezdeni a helyzettel még mindig érdekli a véleményed.-
A hangom picsogós, de nem tudok neki mit csinálni, mert egyszerűen ezt váltotta ki belőlem, hogy kétségbeestem, és pánikolok, pláne, hogy megint beszélnem kell róla, mi a problémám.
-Nem tudom megmondani, miért csináltam, amit, de ettől még nem kéne elítélned, mert sosem leszel nekem egy a tömegből, egy egy éjszakás kaland, ahhoz túl fontos szereplője voltál az életemnek. Szóval nem értem, miért beszéltél velem úgy, mintha... mintha bármelyikünk is ilyen lenne, egy könnyű préda, egy alkalmi valaki.-
Egyre inkább elerednek a könnyeim, és időnként megállok a beszédben. Ez lesz az. A megalázottság, amit éreztem a szavainak hatására. Nem gondolom azt, hogy az a lány, aki sűrűn váltogatja a partnereit, egy éjjeli pillangó lenne.
-Nem vagyok lotyó azért, mert úgy másztam rád, hogy nem vagy a pasim. Szóval ha ezt gondolod, akkor azt hiszem jobb lesz, ha elköltözöm, mert ezt nem fogjuk tudni megbeszélni, nem fogjuk tudni megérteni egymást. Ha nem ezt gondolod, vagy el tudod fogadni, hogy én máshogy látom, akkor jó... mert én ezt "ártatlan" exszexnek látom.-
Azért itt már a szavaim hatására a könnyek között is elnevetem magam. Szándékosan úgy fogalmazok, hogy ne legyen benne az, hogy ez a szex hány alkalmas lehetne... Jamievel nagyon passzoltunk egymáshoz, és nem csak a kémia, de az erotikus akrobatika is jól működött, szóval engem abszolút nem lep meg, hogy bepróbálkoztam ezzel, de ahogy beszélt rólam, az egyszerűen összetörte ezt a könnyed képet.
Hátrébb lépek, ha enged, hogy ránézzek, mit gondol a dolgokról. És ha enged, akkor a takaróról megint elfelejtkezem, és lehullik rólam, aminek realizálásakor már csak elnevetem magam, szipogva remélhetőleg egy utolsót. Persze ez nagyban függ tőle.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Énekes, zenész, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   Vas. Nov. 11 2012, 16:40

Békítőn, szinte már védelmezőn ölelem magamhoz. Nem várok választ azonnal, hirtelen jólesően ölel engem is körbe a beálló csend - békés és mondhatni, megnyugtató, még ha tudom, hogy pusztán ideiglenes.
Lepillantok rá, szavai közben kisimítok egy kósza tincset tekintete elől. Ha ad a véleményemre, akkor miért menekült az előbb? Akkor miért nem kér számon, hogy mégis hogy értem a dolgot vagy legalább hagyja, hogy kifejtsem azt magamtól?!
Kedvem lenne közbeszólni, de nem hagy lehetőséget és belátom, talán jobb is, ha végighallgatom előbb és remélem, utána ő is hasonlóan tesz majd velem kapcsolatban. Elvégre a mondandója végére akár meg is változhat az, amit mondanék, ahogy mondanám. Azért amikor a "miért beszéltél velem úgy" dolgot felhozza, magasba szaladnak szemöldökeim értetlenül. Na ááácsi!
- Először is... nem ítéllek el. Sokkal inkább... b*szza a lelkiismeretem a dolog, hogy ha itt lettem volna, mindez nem történt volna meg, érted?! - engedek az ölelésen lassan. - Másrészt nem tartalak alkalminak. Ha annak tartanálak, valószínűleg ruha nélkül keltél volna és már meg lettél volna kérve, hogy távozz. Sokkal többet jelentesz annál, minthogy illuminált állapotodban kihasználjam, hogy rám mászol aztán ne is emlékezz esetleg semmire a dologból! - Nem igaz, hogy ebbe nem gondolt bele. Persze, a forrófejűség nem túl kifizetődő ilyen esetben, amint az látszik is. - De különben az én k*rva anyámat, hogy nem történt semmi az éjjel. - morranok, végérvényesen elengedve a lány.
Az utolsó szavaira csak fejcsóválok, majd szusszanva tarkómba túrok. Sosem voltam a drámai dolgok híve, ellentétben Renával, aki máris elköltözéssel jön. Hihetetlen, komolyan mondom! Ha életem nője ilyen, mentem volna inkább papnak... Na de ne siessük el a végkövetkeztetés levonását itten.
- Te annak látod, én viszont nem érem be ennyivel. És lehet, hogy egyszer elcsesztem, de urambocsá' én se vagyok tökéletes! - tárom szét karjaimat. - Mióta csak összeköltöztünk nem hagy nyugodni a tudat, hogy nekem ez így nem elég, ez a... lakótársi barátság, vagy nevezd aminek akarod. De ha neked csak éjszakázótárs kell, keress rá mást! Nekem az a titulus kevés.- szusszanok, a végére kissé talán idegesebben is, kizökkenve állandó nyugodtságomból. Ez is csak Renának sikerülhet, senki más nem képes felhúzni ennyire. Legalábbis nagyon kevesen.

_________________

I could have another but I probably should not
It’s been a long night here, and a long night there and these long long legs and damn they’re everywhere. You look good, I will not lie... But if you ask where I’m staying tonight - I gotta be like oh baby, no baby, you got me all wrong baby. My baby’s already got all of my love... ------------------------------------------------------------------------
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   Hétf. Nov. 12 2012, 10:10

Viszonylag sokáig nem szól közbe, így úgy döntök, hogy én is végighallgatom. Annál is inkább, mivel hirtelen a szavainak hatására szóhoz sem jutok, csak azt érzem, hogy a szívem odabent a bordáimat készül áttörni.
Először is ismét összeszedem a takarót. Villámgyorsnak kellene lennem, de lefagytam. Nem tudok rögtön reagálni arra, amit mondott. Arra vágyom, hogy odalépjek hozzá, és biztosítsam róla, hogy minden rendben lesz, habár nem gondoltam volna, hogy ezt fogja mondani, pedig sejtettem, hogy mit érez, csak eddig el se akartam hinni. A másik oldalról meg ott van bennem a pánik: ne engedj ennek a srácnak, mert megint el fog hagyni, és megint hoppon maradsz. Legyen eszed, nagylány, kétszer ne fuss bele ugyanabba a pofonba!
Az idegességén elmosolyodom. Mindig imádtam, amikor ideges, mert sokszor olyan hűvösnek tűnt, habár ismertem én a heves oldalát is, de amikor ideges, akkor fehér bőre kicsit kipirul, az izmai megfeszülnek leheletnyit, és az arca is olyan mókásan elragadó. Szóval bármikor veszekedtünk, ez a kép meg tudott nyugtatni kicsit.
Nem gondolkozom tovább, inkább cselekszem. Megfogom Jamiet, és leültetem az ágyra, látszólag vagyok annyira jó fej, hogy foglalkozom azzal, hogy ideges, miattam, de az ölébe ülök, és van képem szemtelenkedni vele.
-Ha több kell, akkor kezdetnek miért nem éred be ennyivel?-
Ha rám néz, láthatja, hogy kaján mosoly foglal helyet az arcomon. Egyik kezemmel átkarolom a vállát, majd odahajolok hozzá lendületesen, de egy pillanatra megállok, és megnézem az arcát, milyen, amikor tudja, hogy meg fogom csókolni. Elmosolyodom, és végre ajkaihoz párosítom az enyémeket. Imádok vele csókolózni!
Kezem a tarkójára siklik simító-nyugtatón, ajkaimmal becézgetem. Lágyan, ugyanakkor incselkedően csókolom, és hamar megszakítom ezt, kihasználom, hogy talán kicsit elvarázsoltam, és gyorsan felpattanok az öléből.
-Csinálok reggelit!-
Majd igyekszem olyan gyorsan kislisszanni, hogy ne tudjon elkapni. Muszáj a jelenléte nélkül gondolkoznom és éreznem, mert megzavar. Muszáj ezt az egészet tisztán átgondolnom - azt nem mondom, hogy józanul. Ez a csók talán egy ígéret volt részemről, egy halvány beleegyezés, vagy legalább azt próbáltam vele éreztetni, hogy sokat jelent nekem, igenis számít.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Énekes, zenész, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   Pént. Nov. 16 2012, 12:23

Egy kissé értetlenül pillantok fel a lányra, ahogy vállaimnál fogva "lenyom" az ágyra, mely mozdulatnak valami laza zsibbadtságban engedelmeskedek. Zsibbadtság, hisz kimondtam, amit akartam és mégis csak a csönd felel egyelőre. Vicces, hogy ez nem az a zavaró, ideges csend... valami nyugodt, várakozással teli, vagy én nem is tudom, minek nevezzem.
Tenyerem végigsimít combján, ahogy az ölembe ül, s derekán, hátán állapodik meg, biztonságot adó tartással. A kérdésére kénytelen vagyok félsódéros mosolyt küldeni felé.
- Aki már egyszer megtapasztalta a legjobbat, miért érné be kevesebbel? - pláne, ha az illető James McAdam. De ezt a poént - ugyanis a legtöbb logikátlan kérdésre ennyi a válaszom többnyire - nincs időm ellőni: mohón csókolok ajkaiba, szinte már fájdalmasan elnyújtva ezt a pillanatot.
Ahogy a varázs megtörik, szusszanva pillantok rajta végig. Felfogom én, amit mondd, de nem engedem el azonnal.
- Melltartóban és bugyiban? - pillantok leplezetlenül, bújkáló vigyorral a szemeibe. - Ez illegális. - Már a kép, ami a fejemben megjelent és áááá... na jó. Elengedem a csajt, hagy menjen, még búcsúzóul a hátsójára sózok egyet finoman, játékosan, de aztán befoglalom a fürdőt...

Jót tesz a kellemesen zubogó víz a gondolataimnak, meg úgy egyáltalán a testemnek-lelkemnek. Kissé talán sokáig is állok a víz alatt, mert van mit átgondolni. Rena apjától kezdve a tegnap esti buliig, majd a ma reggel. Észre se veszem a percek múlását, de nem, nem fojtom vízbe magam, hanem percek múlva pofátlanul sündörgök a konyhába be, meglesve, mit sikerült a lánynak alkotnia...

_________________

I could have another but I probably should not
It’s been a long night here, and a long night there and these long long legs and damn they’re everywhere. You look good, I will not lie... But if you ask where I’m staying tonight - I gotta be like oh baby, no baby, you got me all wrong baby. My baby’s already got all of my love... ------------------------------------------------------------------------
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   Pént. Nov. 16 2012, 17:30

Kilépek a szobából, és jóleső csend nehezedik rám hirtelen, a szívverésem is lelassul. Felszabadító most kikerülni a bűvköréből. A szobámba sétálok, és ledobom a takarót, hogy egy köntösre cseréljem, és a fürdőhöz induljak, de megelőzött. Sóhajtva veszem ezt tudomásul, és visszamegyek a szobámba, hogy akkor felöltözzek, mielőtt nekiállok bundás kenyeret készíteni.
Kinyitom a szekrényemet, és elkezdem nézegetni a ruháimat. A hangulatom szürkét kíván, szóval ki is veszek egy szürke melegítőnadrágot, meg a hozzá illő cipzáras melegítőfelsőt, alá pedig választok egy rózsaszín trikót, mert lebegek. Ez a helyzet nem fekete, és nem is fehér, így muszáj volt valami ilyet kivennem. Felöltözök, azután visszasétálok a takaróval Jamie szobájába.
Ahogy belépek, különös melegség fut végig bennem, mintha a lelkemet egy gázrezsón akarnák megfőzni. Összehajtom a takarót, és az ágyára teszem, majd megfordulok, hogy kiinduljak - de előtte gondolok egyet, és inkább magamra csukom az ajtaját. Onnan fordulok vissza, és körbenézek a szobában, akaratlanul is mosoly szökik az arcomra.
Az egyik sarokban a csillag alakú gitár, amit tőlem kapott. Az ablaknál lévő kis-szekrényhez sétálok, ahol egy óra van, amit együtt választottunk. Mellette egy gyertya, aminek a használatára leginkább én szoktattam rá - ezt szentül hiszem, még ha esetleg nem is igaz. Annyi jel, és én nem vettem észre. A gitárhoz megyek, megpendítem az egyik húrt, azután az ágy felé fordulok. Fülelek kicsit, még hallom a vízcsobogást, így odalépek, és előre dőlve elterülök rajta. Kezeimmel magamhoz húzom a párnáját a fejem alatt, finom Jamie illata van. Most az se érdekelne, ha bejönne, annyira jól esik érezni, hogy az már túl jó. Ettől az érzéstől egy pillanatra be is kapcsol a vészvillogó a fejemben, szóval inkább csak az illatára koncentrálok, és ez elzsibbaszt, nem gondolkozom, hanem hagyom, hogy érezzek, hogy azt érezzem, ami épp magával ragad.
Pár percig csak fürdőzöm, és már az alvás szélén járok, amikor kinyitom a szemem. Négykézlábra állok, és megigazítom a párnáját, aztán lemászok az ágyról, és a takarót is ismét leterítem. Furának érzem minden mozdulatomat, és nem értem, hogy miért, olyannak tűnik, mintha hópihe lennék. Valahol, az agyam hátsó részében talán rémlik ez az érzés, de olyan sok kosz tapadt hozzá, hogy az nem az igazi, ez viszont... nagyon-nagyon jó.
Kisétálok a szobából, mosollyal az arcomon. Sóhajtok egyet elgondolkozva az ajtó előtt, aztán félig nyitva hagyom, ahogy volt, és a konyhába megyek. Szeletelt kenyér elő, tojás felver, összekeverem gépiesen, azután egy serpenyőben elkezdem kisütni. Annyira máshol járok, hogy az első kettő jól oda is ég, miközben én az ablaknál állok, és kifelé nézek, de nem az utcát látom magam előtt, igazából semmit nem látok magam előtt. Az, ami bennem van mintha megvakítana pillanatokra, ha rákoncentrálok, és csak érzek.
Amikor kilép a fürdőből, akkor jövök csak rá, mennyire vártam már, hogy itt legyen megint. Talán azért, mert ha itt van, akkor újabb bizonyságát kereshetem, hogy amit mondott, az valóság, hogy még mindig úgy gondolja. Felé fordulok széles mosollyal, és pillanatok alatt már ölelem is, ahogy hozzá lépek, megint ez a Jamie illat, a közelsége, megbabonáz. Talán még mindig részeg vagyok, és azért ilyen intenzív ez az egész? Valahogy egy olyan kép kúszik a fejembe, hogy Rena kimászik egy koporsóból a föld alól, leporolja magát, és ismét süt rá a Nap.
-Hódíts meg!-
Csak ennyi a szavakkal kifejezhető válaszom arra, amit korábban a szobájában beszéltünk. Az, hogy vele vagyok, nem olyan nagy kaland, mint az, hogy visszanyerje a teljes bizalmamat. Nagyon szerettem az érzést, amit iránta éreztem, és szeretném, ha újra érezhetném, így megadom neki a bizalmat, és a lehetőséget, hogy magába bolondítson. Valójában már alig várom!

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hangover // R&J   

Vissza az elejére Go down
 

Hangover // R&J

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-