Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
KARAKTERES HÍREK
2015/2016-os tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 April Holy Dawn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
April Dawn
Jegelt karakter
Életkor : 26
Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTéma: April Holy Dawn   Kedd. Okt. 30 2012, 17:26

April Holy Dawn
~ little miss sunshine ~

"I don't really care about
If you love me,
If you hate me."
Neme:
Kor: 20 év
Kar és Szakirány: Klasszikus kommunikáció - újságírás
Évfolyam: 2. évfolyam

Előtörténet:
A kanadai Québec városában látta meg a napvilágot, kispolgári szülők harmadik gyermekeként. Két bátyja mellett gyorsan megacélosodott a törékenynek tetsző kislány, és mivel egész napos munkát végző szüleik nem nagyon értek rá, így jobbára ők "nevelték" Aprilt, aki ennek köszönhetően kissé fiúsra sikeredett. Talán az utóbbi egy-másfél évben kezdett megindulni benne valamiféle nőiesedési folyamat, már ami a lelkieket illeti, meg a gondolkodásmódot. Testileg rendben van már régóta, köszöni szépen.
A tesóival állandóan bandázott az iskolában, az iskola mellett, helyett, és ezzel együtt szívta magába a külvárosi kultúrát.
Édesapja (Robert Dawn) gyári alkalmazott, édesanyja (Alicia Webster) varrónő, rendkívül büszkék lányukra.
Bátyjai (Eric és Matt) mindketten fizikai munkát végeznek, építkezéseken dolgoznak segédmunkásként - az egyetem szerintük amúgy is csupán meghosszabbítása a tinédzserkornak szerintük.

April Hollywoodba költözött, a Frances Egyetem kollégiumába, s a suli mellett hasonló körökben keresett állást. Persze, talált is, egy kisebb szerkesztőségnél. Egy év alatt felküzdötte magát odáig, hogy immáron terepre is mehet, mint tudósító, szóval így él ő: a helyi deszkás arcokkal lógva szabad idejében, egyébként meg újságíróként tevékenykedve.

A karakter külleme:
Alig 160 centi magas fiatal lány, szikrázó szemekkel, és eredetileg barna, hosszú hajjal, mely a teljesség igénye nélkül mára már szinte mindenféle színben pompázott. Mostanság újra barnán látni.
Öltözete többnyire helyzettől is függ, de nagyon rühelli a magassarkút és a kényelmetlen, szűk kis ruhákat. A lezser, 'csajos-deszkás' darabok híve, ám a lelke mélyén ő is csak egy hercegnő, így megeshet, hogy kicsípve bukkan fel a város bizonyos pontjain.

A karakter jelleme:
A kreativitás, az energia, a lelkesedés megtestesítője.
Még él benne a serdülőkor lázadása, igyekszik lélekben megmaradni gyereknek, így többnyire a saját feje után megy. Ebből fakadóan nehéz befolyásolni.
Ellenben azt is szereti, ha elismerik tevékenységét. A jelennek él, keresi a kihívásokat, nem véletlenül választott egy bizonytalan, mindennapos megküzdést kívánó foglalkozást.
Szabadszelleműség jellemzi, aktív és mozgékony, éppen ezért jobb szeret terepen dolgozni, mint egy kivénhedt szobában.

Szerepjátékos példa:
Idézet :
- Elrabolni? Ez már mindjárt biztatóbban hangzik, de azért lenne hozzá nekem is egy-két szavam. Meg egyébként is klisés lenne... a filmekben is mindig a felső vezetők családtagjai szívják meg. - mosolyodom el, majd szinte egyszerre kortyolok a sörből a férfival. Az enyémben már alig volt az alján, így némi előnyöm van és ezt ki is használom. Ez idő alatt ugyanis lopva oldalt sandítok, felmérve a másikat újra és újra. Talán magán érzi pillantásom, mégsem tűnhet tolakodónak. Úgy is mondhatnám, hogy egy kellemes nyári flört keretein belül mozog.
- Még egyszer se szívattak meg velük? - nevetek fel, nehezen tudom elképzelni. Azért a vigyor mosollyá szelídül, ahogy egyetértőn kell, hogy megjegyezzem:
- De egyébként tény, hogy sokat tud dobni a dolgon az ilyesmi. - csalfa vigyor fut át képemen, ahogy felé tekintek újra, sőt, kérdésére teljesen felé fordulok. Ha már neki beszélek, ne a vak sötétre nézzek, nem igaz?
- Késtél. És bolondnak fogsz tartani, de magammal fogadtam. Már annyira elegem volt a várakozásból, hogy megfogadtam, ha két percen belül ideérsz, meghívlak egy sörre, csak gyere már! - bujkáló a mosolyom, ha esetleg elneveti magát, akkor ki is teljesedik, megszépítve vonásaimat. Vannak nők, akik akkor (is) szépek, ha haragosak, dühösek. Mások, ha bánatosak... én abba a kategóriába tartozom, aki szinte kivirágzik, ha mosolyog. Azt mondják, olyankor sokkalta szerethetőbbnek tűnök, mint általában és hogy van benne valami igéző.
- Mitch szimplán idióta. - fejcsóválok nevetve, majd a férfira emelem tekintetem a kilátót mellőzve. Szóval Salemnek nevezi magát. Láttam én már furcsa névadást, de kétlem, hogy a rendes neve lenne ez. Vajon honnan jöhet a becézés? Lehet, valami irtó gáz régies neve van és így akar menőzni...
- Nos, Salem... kösz a pizzákat, én viszont most ha nem bánod, meglátogatom a holdhátsójú havert odafenn és meggyőzöm róla, hogy a csillagok már épp eléggé irigykednek rá, szóval jöjjön le onnét. - Nem akarom elküldeni, felőlem meg is várhatna itt. - Bár meglepődnék, ha így tenne. - Egyszerűen csak elkerülném, hogy őt kicsapják a munkahelyéről, minket meg a rendőrőrsről szedjenek össze a szüleink, csak mert ez a vadbarom már megint alkot valamit ott fenn.
- Viszlát a következő pizzarendelésig! - vigyorodom el, majd az üres sörösüveget hátra hagyva lejtek tova.
//from NorthStar//

A játékos:
A. - 22 éves - 5 éve játszik
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
Admin
Életkor : 26
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1316

TémanyitásTéma: Re: April Holy Dawn   Szer. Okt. 31 2012, 20:34

Halihó, Lázadólány!

Neked aztán nem volt egyszerű gyerekkorod, annyi szent. Két sráccal felnőni... maxi respect!
Eszerint az idegrendszered eléggé megerősödhetett, de vajon bírni fogod-e a nagyok játékát, a családod által nem eléggé megbecsült egyetemen? Meglátjuk, annál is inkább, mivel a döntésem az, hogy...

ELFOGADVA!

Foglalj avatart, iratkozz a rendszerbe, jelentkezz koliba, és nézd meg, milyen lehetőségeid vannak az iskolai életbe csöppenve! Wink

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

April Holy Dawn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-