Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Bday Queen - R&J

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Bday Queen - R&J   Csüt. Szept. 27 2012, 20:19

Természetesen a Heavenly Hell kellett nekem, hogy megünnepeljem a szülinapomat, mi lehetne rá alkalmas? A város egyik legmenőbb helye, és ez nem vicc, tudom, mekkora ez a város, úgy is értettem. Szóval nem elég, hogy az egyik legjobb barátom a tulaj, de még menő, azaz tökéletes.
Nagyon sok celeb jött el, több, mint amire számítottam a kis kihagyásom után. Talán a legtöbb csak azért jött, hogy lássa, még mindig totál be vagyok-e lőve-szívva állandó jelleggel. Szóval szerintem várták, hogy elbukjak, de megfogadtam, hogy nem fogok.
Ebben kivételesen Nate is támogatott, nem tudom, hogy érhettem el, de nem hagyott túl sokat inni. Amit nehéz szabályozni, tekintve, hogy én ha akarok, akkor megvetetem mással, plusz meg is hívtak sokan, szóval már elég jól voltam, amikor Ribizli táncolni rángatott.
Kicsit ugrabugráltunk a jó zenére, és mázli, hogy zárt körű a buli, így a szülinapom alkalmából csak fele annyi pasi akart felszedni, mint általában, szóval nagyjából 10 mert odajönni. Sajnos ezeknek meg a nagy részének tudom, hogy csak azért kellenék, hogy a saját renoméjukat feldobjam, ez meg nem hiányzik.
Szóval Corny táncolni kezdett valami ígéretes egyeddel, én meg körbenézve, erősen becsiccsentve, de nagyon jól játszva magam körbenéztem, és kiszúrtam életem mézeskalácsszívének egyetlen csücskét, a lakótársamat, és oda is sétáltam az asztalhoz. Még nem gratuláltam neki, hogy a ki ismer engem jobban játékban majdnem legyőzte Corns-t, szóval egy látványos libbenéssel és integetéssel az asztaltársaságnak, meg pár szellemes deeljátszanánkazágyban beszólással gazdagabban lehuppantam mellé.
Pókereztek, én meg odahajoltam hozzá, hogy ne kelljen megtörnie a pokerface-t, nagyon koncentrált, de én meg beszélgetni akartam vele, mert hát na.
-Nem is tudtam, hogy ennyi mindenre emlékszel még. Emelj hússzal!-

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Csüt. Szept. 27 2012, 22:19

*Nem utasíthattam vissza a meghívást, elvégre mégis csak a lakótársamról van szó, na meg a sajtó lesben állva figyeli minden lépésünket és ha már arról van szó, hogy szétmentünk és továbbléptünk, akkor mi lehetne jobb jele ennek, mint egy békés partizás relatíve közösen.
Ahogy odahajol hozzám, hátra se kell pillantanom, tudom, hogy ő az. Az agyamig hatol az illata és egyszerre babonáz meg, valamint figyelmeztet. A múltra, a nem túl fényes közelmúltra és sajnos a "lehetett volna" dolgokra is.
Félmosoly szökik szavai hallatán a képemre, hisz sejtem, míg ideszambázott, megleste a többiek lapjait.*
- Legyen ötven és ideülsz hozzám, ha én viszem! *Márpedig viszem, csak nem szívatna meg. Remek lapjaim vannak különben is!*
- Egyébként nehéz lenne nem emlékezni... *Szussz, betolom az ötvenet középre.*
- De a szőkéd jól tolta! *Nevetek halkan, hátrapillantva rá. Bombázó ma este (is), de ezt már akkor megállapítottam, mikor ide-érkeztemkor köszöntem neki.*
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Csüt. Szept. 27 2012, 22:29

Nagyon jó lapjai voltak, és hogy meglestem-e a többiekét? Nos, azt fedje balladai homály.
-Nem velem játszol!-
Néztem rá egy cinikus kis mosollyal, mert hát úgy értettem, hogy nem ellenem kell nyernie, de tudtam, hogy a kört viszi, meg egyébként is, ha már említette, odaültem mellé, miután bezsebeltem a térdremegtető mosolyát. Így legalább biztosan nem estem el.
-Igen? Örülök, ha ilyen maradandó benyomást... élvezetes emlékeket... a francba!-
Képtelen voltam félreérthetőség nélkül megfogalmazni a mondatot, szóval csak elnevettem magam és a kezemmel takartam el az arcomat egy pillanatra a zavar jeleként, azután meg közelebb hajoltam hozzá, kezemet a combjára helyezve, ami nekem fel se tűnt akkor hirtelen, és néztem a lapjait. Utána a füléhez hajoltam nevetgélve, hogy belesuttogjak, és ez a szituáció, hogy egy klubban kártyázás közben ülök mellette, és próbálok feltűnésmentesen a fülébe súgni, majdnem nevetőgörcsbe taszított, de azért csak elmondtam, amit akartam.
-Vágj pókerarcot, mert veszteni fogunk!-

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Csüt. Szept. 27 2012, 22:39

- Ebből már nem jössz ki jól! *nevetek fel, ajkamhoz emelve az italom, miután elégedetten bezsebeltem a Rena segítségével szerzett zsetonokat. Míg a dealer új kört oszt, van időm félig felé fordulni kicsit ültömben is, de elég lepke-leheletnyi idő ez mindössze: máris kézhez kapom az újabb lapokat, meg egy tenyeret a combomon.
Van már bennem annyi, hogy természetesnek vegyem és ne zavarjon, noha meglepően kell realizálnom magamban: hatással van rám, ehhez nem fér kétség.*
- Főleg, ha a fülembe rötyögsz még párszor és elcseszem a pokerface-t miattad... *igyekszem visszafojtani a vigyorom, de nehézkesen megy, akárcsak neki. Nyilván ha hirtelen bevágnánk egy igazán komoly képet mindketten, menten nevetőgörcsben törnénk ki, két másodperccel utána. Szóval marad a fojtott vigyorgás.
Hátradőlök a székben, így pont nyakához, füléhez tudok hajolni.*
- Mit kapok, ha megint nyerek? Átülsz az ölembe? *vonom fel szemöldököm, bevállalja e. Mert én most az alkoholdús véremmel és felszabadult agyammal, enyhén spiccesen totál komolyan gondolom.*

Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Csüt. Szept. 27 2012, 23:13

Amikor megtörte a csendet, és közölte, hogy ha tovább rötyögök, akkor ő sem fog tudni rendesen játszani, na akkor tört ki belőlem a jóízű kacagás, még a fejemet is hátradöntöttem, ahogy felnevettem. Már azzal se tudtam törődni, hogy ettől lehet, ő is nevetni fog, mert képtelen voltam megállni. Persze a srácok rögtön hőbörögni kezdtek, hogy nem hagyom Jamiet játszani, és elterelem a figyelmét, inkább tereljem el az övékét, mondjuk táncoljak az asztalon - nagyjából idáig jutottunk.
-Naná! Szeretem a puha pasikat.-
Válaszoltam neki, miután egy jóízű borzongás végigfutott rajtam a leheletétől, aztán meg nekidőltem a vállának, hogy jobban lássam, a másik oldalon mit pakolnak az asztalra, és fel se tűnt, hogy gyakorlatilag a megjegyzésemet sértőnek is érezhette.
Nem volt fura vele együtt lakni a lakásban így, hogy sokat otthon volt se. Valahogy összecsiszolódtunk, de nem nagyon mentek ezek a játékok egymással, mert ezt szerintem mindketten egy határ átlépésének éreztük, szóval ritkán volt az is, hogy mondjuk egymáshoz értünk volna. Úgy tűnik, az alkohol ügyesen feloldotta a blokkokat.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Pént. Szept. 28 2012, 00:34

*A srácok vitájába persze beszállok - hülye lennék kihagyni - hogy csak irigyek, mert nekem dorombol a szülinapos. Ezzel együtt el is hajtom őket, hogy úgysem tudják, mi Hercegnő kedvenc fekhelye a lány szobájában és hasonlókat (az ágy közepe persze, hogy rohadna meg a kis dög), szóval kopjanak le. Enyém az elsőbbség, már csak azért is, mert rajtam kívül senki nem hívnak James McAdamnek.*
- Akkor keresd meg szépen Sparksot, tuti hiányzol neki. *Csapok finoman a hátsójára, mikor állna fel, hogy az ölemben foglaljon helyet. Persze, azon nyomban húzom is le hozzám - nehogy már tényleg lelépjen. Főleg, hogy:*
- Bár biztos el van most a barinőddel, rég látták egymást, ki kell használni, mielőtt Cornelia visszamegy New Yorkba. *Vonom fel a szemöldököm pofátlanul. Nem is tudom, melyikőjük számára felháborítóbb ez a mondatom, de sanszos, hogy a szőkétől kapnék pár gyilkos pillantást.
Kicsit igazítok az ölemben oldalvást ülőn, hogy a lapokhoz is hozzáférjek.*
- Nah, kövi körben mit érdemel az ünnepelttől, aki mindent visz? *Lehet, nem is én leszek az, de a magabiztosságom határtalan.*
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Pént. Szept. 28 2012, 00:53

-Nate.-
Kaptam fel a fejem, mint aki álomból ébredt a név említésére, persze még mindig elég jól voltam, tekintve, hogy Jamie piája finom volt, azt kortyolgattam néha. Körülnéztem, merre van, és felálltam, hogy ha már emlegettük megnézzem, mit csinál, de közben Jamie oda is húzott az ölébe, szóval utána már maradtam, meg el is felejtettem, hová indultam.
-Ribizli!-
Kaptam fel ismét a fejem az említésére, és kezdtem keresni, de azért fel nem pattantam, mert hát akkor még nem láttam meg, vagy nem is tudom, milyen kifogásom volt.
-Nem hiszi el ám, hogy nem jöttünk össze újra. Azt mondja azok után, ami köztünk volt, így, hogy "összeköltöztünk" tuti, hogy megint együtt vagyunk.-
Meséltem, de nem nagyon fogtam fel a jelentőségét a szavaimnak, mármint azon kívül, hogy mit is akart ezzel kifejezni, a mögöttes dolgokat, hogy pont Jamienek mondom, például, és hogy többféleképpen reagálhat, amire akár oda is figyelhettem volna, és sokat elárult volna.
Azután meg feltette a kérdést, én meg csak eltűnődtem, majd nevetve leborítottam a lapjait.
-Inkább ne játssz!-

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Szomb. Szept. 29 2012, 13:48

*Újra és újra visszahúzom ölembe a másikat. Egyrészt, mert ne siessen már ennyire elfele, most, hogy meghozta a szerencsémet a pókerben, hé! Másrészt, pedig, tényleg mintha valami szőkével láttam volna Sparksot lelécelni az imént. Bár lehet, nem is Pearson volt. Nekem aztán oly nyolc.*
- Nem mondtad neki, hogy attól, hogy azt hiszi, mindent tud, még nem lesz pszichológusi diplomája? *Vigyorodom el, sejtem, hogy az orromra lesz csapva, amiért itt beszólogatok a kedvenc barátnőre.
A leborított lapokról felpillantok rá.*
- Most miért?! Mindig is tudtam, hogy nyúl vagy, de hogy ennyire... valamelyikőnk igazán megérdemel egy csókot a szülinapostól itt az asztalnál! *kérdőn tekintek a srácok felé, akik közül páran bólogatnak, Rick meg látom, idiótának tart, de nem érdekel őszintén megmondom. Ezt a mondatot is lehet sokféleképp értelmezni, elemezni egyébként.*
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Kedd Okt. 02 2012, 23:57

Egy csók nem ott kezdődik, ahol az egyik fél odahajol a másikhoz, és ajkait rásimítja az övéire. Kezdődhet érintésnél, egy mosolynál, akár egy pillantásnál is, vagy mondjuk ott, ahol megkéri egyik a másikat, hogy csókolja meg.
És Jamie megkért.
Elmosolyodtam a Cornyt ért bírálaton, de nem mondtam semmit, agyamban már a következőre adandó reakció zakatolt. Körülnéztem az asztalnál, azután elnevettem magam.
-Ryan? Alan? Dave?-
Kérdeztem végig a srácokat, és ahogy elnéztem, egyikük se bánta volna. Még nem álltam fel az öléből, mert sejtettem, hogy megint visszahúzna.
-És a szerencsés nyertes...-
Kezdtem bele, de ezt már halkan mondtam, szerintem már inkább az új floppal foglalkozott a fele banda, mintsem az előző kijelentésemmel, aminek következtében kicsit elemelkedtem Jamie combjairól, azután kezemet átvetettem a vállán, hogy könnyebben hozzá tudjak fordulni. Kivételesen én voltam a magasabb, mélyen a szemeit fürkésztem, vajon mit gondol, de nem késlekedtem sokáig, lazán odahajoltam, és mint ha mi sem lenne természetes, csókolni kezdtem.
Mint a hazatérés egy idegen helyről, amit a háta közepére kíván az ember, olyan érzés volt. Megborzongtam, megremegtem, és szinte beleolvadtam az ajkaiba én is, amelyek olyan tökéletesen passzoltak össze, mint két különleges puzzle részei. Lágyan kezdtük, majd ahogy jobban belelendültünk, hevesebben csókoltuk egymást, de még mindig lassú szenvedélyességgel. Észre se vettem, de jobban közelebb simultam hozzá, hogy közelebbről érezhessem a lényét, a testét. Olyan volt, mintha nem lett volna ez a sok idő kihagyás közöttünk, úgy üdvözölte őt minden porcikám, de mégis jelentős volt a különbség, mert bár a szívem hevesen dobogott, nem úgy, mint akkor, amikor még olyan nagyon szerelmes voltam belé, amikor a kép még egész volt. Ettől függetlenül hihetetlenül jó volt, sokáig nem is engedtem el, és amikor mégis megtörtént, akkor se szóltam, csak másik kezemmel, amivel szintén átkaroltam, megsimítottam az arcát egy mosollyal. Úgy éreztem, tudom, mit gondol, és ugyanazt gondoltam én is. Lassan hatoltak agyamba a hangok és a fények, de könnyen kerültem vissza, habár nem igen akartam.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Kedd Okt. 09 2012, 10:15

Egyre magasabbra szökik a szemöldököm. Hát mi ez itt kérem, hogy mindenki ennyire beleegyezően bólogat? Ne már srácok, csak azért, mert James McAdamnek hívnak, még nem kell velem kivételezni! Nem mindig...
A felém forduló lány őzbarna szemeibe tekintek és egy pillanatra bizony meginog szilárd elhatározásom a békés együttlakást illetően. Hát lehet egy ilyen csajjal együtt lakni úgy, hogy ne gondolna az ember "rosszra" lépten-nyomon?! Ugye, hogy nem.
Szinte elébe megyek a mozdulatának s ajkaim az övébe marnak lágyan, mohón - de nem kapkodva el. Kiélvezem minden cseppjét, mint utazó a Szahara közepén leledző oázis vizét. Agyam egyre azon kattog, nem engedem el. Csak ma estére, csak... de elhajol, én pedig némán tekintek fel rá. A simító mozdulat józanít ki.
- Kissé sokat tetszett inni, Miss Fay. - vigyorodom el pofátlanul elütve a helyzet minden romantikáját. De nem engedem el, noha noszogatnak, hogy ha már ennyire ráérek, hozhatnék egy újabb kör sört mindenkinek.
Szusszanva paskolom meg a lány combját.
- Segítesz? - kérdezem, már ha nem ölt le az előbbi beszólásomért és hagyott itt a búsban.
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Csüt. Okt. 18 2012, 23:11

Elnevettem magam a szavain, ahogy néztem a szemeit egy széles mosollyal az arcomon, ami fel se tűnt, hogy odalopakodott. Bár nem volt meglepő annyi alkohol után.
-Legalább kellemes társasága akadt, Mr McAdam.-
Riposztoztam azonnal, és fel is pattantam, amikor megkérdezte, hogy segítek-e. De nem segíteni akartam, hanem inkább táncolni egyet, csak azon agyaltam, hogyan szökhetnék meg. Nem azért ám, mert nem tetszett a társasága, olyan jól éreztem magam vele, ahogy már régen nem, annyira felszabadultan, mint utoljára akkor, amikor együtt voltunk, és épp ezt nem akartam könnyen eljátszani. Kell neki a mágnes, vagy gumi effektus. Össze vagyunk kötve, széthúznak minket, és visszapattanunk.
Mindez azonban nem tudatosan működött bennem, csak mélyen dominált, szóval amikor felálltam, és éreztem, hogy lazább a "felügyelet", a keze fogása rajtam, akkor már meg is szöktem. Néhány emberrel messzebbről fordultam vissza, vajon követ-e, és ha nem is gondolta, talán az ösztönösen kacér mosoly az arcomon megtette a hatását.
Messzebb nyomultam a tömegben, megtaláltam Cornyt, a nyakába ugrottam ölelgetve, utána megálltam mellette táncolni, de még érdekelt, hogy vajon mi lesz ezután. Valahol elkezdtem felfogni, hogy mi az előbb csókolóztunk. Ő és én.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Kedd Okt. 23 2012, 11:52

*Eszem ágában sincs felvilágosítani róla, hogy nélküle is akadt volna remek társaságom. De tény, hogy ILYEN remek, csak ő van. Valahogy... másként remek. a remek nem is jó szó arra, ahogy megszűnik a világ, mikor együtt vagyunk és a köröttünk levő emberek csak kellékek lesznek, életünk díszletének elemei.
Mikor tovalibben, engedem, hagy menjen... épp csak utánapillantok egy félsódéros mosollyal.
Talán még lépnék is utána, amikor találkozik mosolyunk de... ó igen, Cornelia! Az örök szerelem, akivel esélyem sincs és ma este nem is akarok versenyezni. Meg úgy egyáltalán, miért fordult meg a fejemben ilyesmi? Köztem és Rena közt vége. Már a haragon is túl vagyunk és ez most... valami új. Talán barátság, bár a barátjával nem smárol az ember, hacsak nem fogadásból.
Fejcsóválva indulok meg a pult felé, hogy amíg kerítenek sört - úgy fest, valaki nem rendelt eleget mára - az egyik üres helyet befoglalva nézelődök. Tekintetem persze egyre csak egyetlen embert keres, egyetlen ismerős mozdulatot, bájos kacajt, formás csípőt... az övét.*
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Kedd Okt. 23 2012, 18:45

Eltűnt, aztán előkerült tekintetem számára. Elmosolyodtam, majd Cornyhoz visszafordulva sikítva felugrottam, ugyanis az a szám következett, ami rólam íródott. Mert én egy Gyönyörűséges Szörnyeteg vagyok.
Táncolni kezdtem, és közben folyamatosan találkozott a tekintetünk, pedig szerintem nem néztem oda olyan sokszor. Sőt, azt se értem, hogy kerül velem szembe, amikor először még nem ott volt.
Lehetett volna ennél tökéletesebb is ez a pár perc, amíg szól a zene, de annál mindenképpen, hogy ráadásul valaki egy gyors taperoló mozdulattal rám nyomult. Meglepetten fordultam meg, fókuszáltam, jobban fókuszáltam, de nem volt ismerős a srác, meg az esetem se, nem is értettem, hogy kerülhetett ilyen ide, szóval gyorsan arrébb álltam, próbálva eloldalazni előle, de nem akart érteni a szóból, bennem meg már volt egy adag túlbátorság, szóval meglöktem, de nem állt elég stabilan, így majdnem el is esett. Arcom elé kaptam a kezemet, és úgy döntöttem, talán nem várom meg, amíg összeszedi magát, és nekem jön, hanem inkább menekülőre fogtam, egészen pontosan a pult oldalánál slisszoltam be a raktár folyosójára.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Csüt. Nov. 01 2012, 22:49

* A csaposlánynak sütök el egy poént, mikor felajánlja, hogy segít kivinni a söreiket a pókerasztalhoz a srácoknak - mikoris történik az incidens, hogy a tánctér közepén megtántorodik egy kapatos illető Renának hála. A körítés igen cifra, amivel jellemzi a lányt, kedvem lenne térdig belegázolni a lábammal a szájába érte. Még ha nem Renáról lenne szó, akkor is... kétlem, hogy a jelen levő hölgyek közül bármelyik is megérdemelne ilyen "választékos bókokat".
Szólok a pincérlánynak, hogy mégis élnék a kiszállítás lehetőségével. A hangoskodót meg rendezi Nate - akarom mondani a kidobói. Rena után meg ő menne, de beelőzöm. Valószínűleg megjárom még, hogy a képe előtt csukom be az ajtót a saját helyén, de őszintén szólva... pereljen be, ha nem tetszik neki valami! Hol érdekel engem, mikor én, mi teszünk szívességet neki azzal, hogy ide járunk szórakozni...

A raktárfolyosón haladva tekintetem a lány után kutat.*
- Reencs! Minden oké? *Érdeklődök bele a félhomályba, ahogy haladok a folyosón.* Nate lerendezte azt a barmot, gyere, hazaviszlek! *Ajánlom fel.*
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Csüt. Nov. 01 2012, 23:35

Amint kiértem a folyosóra, éreztem, hogy egyszerűen túl sok volt az alkohol. A lámpafénytő megszédültem, a fal kapott el, de azért gyorsan - már magamhoz, a kótyagos fejemhez képest- továbbsétáltam, amíg találtam is egy beugrót, azaz az egyik raktárszobát. Nem tudom, minek mentem oda, de úgy éreztem, jó hely lesz nekem, hogy a srác ne jöjjön utánam, aztán meg elnevettem magam azon, hogy alig tudok egyenesen menni, és hogy hogy felbolydult mindenki, amikor meglöktem. Nem fogom hagyni magam! Annak az időnek egy bizonyos JC betűpáros úriemberrel vége, de ez már nagyon régi eset.
Szóval álltam ott, és bizony nagyon koncentrálva támasztottam a falat az ajtó mellett, nehogy aztán véletlenül el találjon dőlni, szegény Nate biztosan kétségbe esne, ha összedőlne a birodalma - na ezen is elnevettem magam, utána hallottam lépteket, és a nevemet. Ezt a hangot nemhogy ezer közül, de a világ összes férfihangja közül biztosan megismerném. Azonnal mosolyra is húzódtak ajkaim, és indultak a lábaim irányába, majd ahogy a folyosóra lépve megláttam elnevettem magam a korábbi eseményeken, ott bent. Jottányit sem hatott meg az a barom, de azért jó, hogy Nate lerendezte, ezt is viccesnek találtam, meg azt is, hogy utánam jött, és amikor odaért hozzám, akkor sikerült annyira eltávolodnom a faltól, hogy benne találjak kapaszkodót.
-Boldog Szülinapot nekem!-
Mondtam röviden, azután hátradőltem, hogy a fal állítson meg, na de húztam őt is magammal, szerencsére elég szűk folyosó, így nem kellett félnem, hogy elterülünk. És hogy miért húztam? Hát miért, miért, az ajkaiért, a csókjáért, a lényéért, mert kellett nekem akkor és ott, hogy érezzem az ízét. Szóval amint stabilan éreztem magam a fal és a teste között, kezeim a nyaka köré kulcsoltam, és csókoltam az ajkait, mintha mélyvízi búvárkodtam volna, és a palackomból elfogyott volna a levegő, csak az ajkai jelentették az életet. Heves voltam, követelőző, szenvedélyes, mert annyira nagyon jól esett érezni a leheletét, a nyelve simítását, a testét az enyémnek feszülve. Nem érdekelt volna, ha nem akarja, de tudtam, hogy erről szó sincs, a korábbi csókunk mindent elárult. Kezeimet a hátára vezettem, majd lejjebb, és magamhoz húztam a csípőjét, ekkor lépett a folyosóra valaki, akit éreztem, meg tudnék fojtani.
Mintha egy másik univerzumból csöppentem volna vissza, úgy vágott fejbe ismét a fény, ahogy a szemeimet kinyitottam, és előbújtam valahonnan Jamie ajkaiból. Nate volt az, és csak röviden annyit közölt, ahogy ránk nézett, és a korábbi benti balhéból már ügyesen megállapította a tényállást, hogy kihívta egy diszkrét taxis ismerősét, a hátsó bejáratnál van, hazavisz minket anélkül, hogy a paparazzók észrevennék.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   Szomb. Nov. 03 2012, 00:39

*Tekintetem lázasan keresi a lányt és nem kissé nyugszik, nyugszom meg, mikor előkerül. Nevetése csak egyet jelenthet: nincs is olyan nagy baj, mint gondoltam. Azért ez mindenképp pozitív.
Mikor megindul felém én is teszek pár lépést irányába. Karom védelmezőn öleli át, mikor bennem lel kapaszkodót. Ezen akaratlanul is elmosolyodom, akárcsak szavain. Aranyos, mikor kapatos. Aranyos és... igen, mászós! A gondolatot se fejezem be ugyanis, puha ajkai az enyéimhez érnek, felpörgetve vérem adrenalinszintjét valami kellemes bizsergéssel, mintha csak áram szaladna végig testemen.
Magával rántana, elmerülnék benne viszonozva azt, ha nem lennék szín józan. Rohadna meg a szervezetem, hogy stresszhelyzetben ilyen gyorsan tér észhez! Még ha téves is a riasztás...
Viszonozom a csókját, de nem osztozok hevességében, követelésére pedig finoman elhajolok. Mondanék érezhetően valamit, ajkaim szóra nyílnak, miközben vigyor terül el képemen, mikoris nyílik az ajtó... Az éles fény engem is meglepetésként ér. Hunyorogva próbálom kivenni az illetőt, de végül a hangja az, ami bizonyossá tesz, hogy Sparks az.
Egyetlen biccentéssel köszönöm meg neki a dolgot, majd nemes egyszerűséggel közelebb vonom a lányt derekánál fogva. Kissé talán el is emelem a földtől játékos könnyedséggel.*
- Jöjjön Miss Fay, a hintója előállt! *jegyzem meg játékosan és ha ellenkezne, képes vagyok felkapni a vállamra is, majd úgy szuszakolni be a taxiba, hogy haza vigyen minket.
Bár mit sem sejtek a várható találgatásokról, mikor a karjaim közt alszik el, miközben arcát cirógatom csitítón, el kell áruljam: a barátságunk még mindig "extrák nélkül" működik.*

// Remélem, okés így a zárás. Köszöntem, Csillagocska. <3 Smile //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bday Queen - R&J   

Vissza az elejére Go down
 

Bday Queen - R&J

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-