Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Let's get it started - Nati&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Let's get it started - Nati&Zin   Vas. Szept. 02 2012, 22:49


Natasha and Zin

Vége a nyárank... Nem hiszem el, hogy vége. Nem mintha szeretném a nyarat, vagy ilyesmi, de azért reménykedtem, hogy az idén hosszabb lesz. Vagy legalábbis arra elég, hogy kiverjem Izziet a fejemből. De neeeem... Miért is menne ez nekem? Komolyan, megőrülök. Vagyis már nem. Már megőrültem. Nem lehetséges, hogy nem tudok nem rá gondolni! Erre mi volt az első gondolatom ma reggel is? Az, hogyha bemegyek a HÖK-be akkor láthatom. Persze nem láttam. Nem tudom, hogy csinálja, de valahogy sikerült elkerülni egymást.
Az egész HÖK a fejetetején áll. Mintha a nyár alatt elfelejtette volna a bagázs, hogy mi a dolgok rendje, és módja. Nem hiszem el. Egyszerűen hihetetlen. Már túl vagyok négy szál cigin. Fáj a szemem, a hülye kontaktlencsétől, és a kávé még mindig förtelem, mégis abból is vagy a negyediket iszom, és még csak dél múlt. Mi lesz velem délután ötig? Haza akarok menni. Most. De persze nem teszem. Natasha itt lesz öt perc múlva. Legalábbis reggel abban a futó két percben így egyeztünk meg.
A többségből elegem lett, elzavartam őket, hogy máshol tegyék hasznossá magukat, és most szépen pakolászom az aktákat. A rendrakás legalább - úgy ahogy - megnyugtat. A MacBookom az asztalomon nyitva, és halk zene szól belőle. Koreai, mint mindig, ha ideges vagyok. Nem mintha bárki tudná, hogy ez egy intő jel... Amúgy meg megnyugtat, ha az anyanyelvemet hallom. Talán mert már nincs senki, akitől hallhatnám. Nagyot sóhajtok, és asztalra dobom az éppen kezemben lévő mappát, majd leülök , és a tenyerembe támasztom az állam, úgy bámulok kifelé az ablakon.
Hosszú évek óta, először érzem magam igazán szánalmasnak. Rossz érzésem van, pedig még el sem kezdődött a félév.
Halk léptekre leszek figyelmes, és ahogy az ajtó felé pillantok meg is pillantom a nőt, akire éppen vártam. Ő legalább pontos, és ezért megérdemel egy mosolyt. Főleg, mert amit mondani fogok, az nyilvánvalóan nem fog neki tetszeni. Leállítom a zenét, sóhajtok egyet, aztán intek neki, hogy üljön le.
- Őszinte leszek... Nem csináltam semmit a múlt héten, és fogalmam sincs mi a helyzet, szóval ha lehet kezdj egy gyors összefoglalóval.
Köszönés helyett, bele a közepébe. Ha már azzal a tőlem rettentően szokatlan ténnyel indítok, hogy fogalmam sincs semmiről, akkor legalább köszönnéssel ne romboljam a rólam felállított képet. Tudom, hogy át kellett volna néznem egy csomó iratot, még e-mailben is elküldte a dolgokat. Meg is nyitottam a fájlt, csak aztán rögtön be is csuktam. Hogy miért? Mert olyan kedvem volt, és életemben először úgy döntöttem, azt csinálok, amit csak akarok.

szavak száma: passz, számold meg | megjegyzés: bocsi, hogy ilyen gagyi. | zene: KATT

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Natasha Crew
avatarJegelt karakter
Életkor : 29
Foglalkozás : Rendszergazda (FrancesUni) / Cyber Special Agent (FBI)
Hozzászólások száma : 139

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   Kedd Szept. 04 2012, 09:21

Zin & Natasha

Fura újra itt. A nyáron hol apával utaztam, hol anyámmal téptük egymás haját. Szerintem mi máshogy nem is vagyunk képesek kimutatni a szeretetünket a másik irányt, csak így. Főleg, ha előáll a hülyébbnél hülyébb ötleteivel, a pincsije - az aktuális pasasa - meg bólogat hozzá.
Nekem aztán ne bólogasson, ki ő nekem?! Anyám is lehet, hogy a szíve alatt hordott és megszült, de ez lássuk be, vajmi kevés a tényleges anyasághoz... Ám! Még mielőtt nagyon belebonyolódnék itt kis családom dolgaiba, kanyarodjunk vissza az "itt" fogalmához.
Az egyetem még kissé kihaltnak tetsző folyosóit rovom. Magasított sarkú cipőm hangja ütemesen közelít a HÖK iroda felé. Kop-kop, kop-kop...
Az ajtón első körben belesek, mekkora a nyüzsgés a nagy nyárvégi takarítás-átrendezés közepette. Meglepetten kell tapasztalnom, hogy pusztán a célszemély ül odabenn, elárvultan, mint valami kis madárka. Hüm, talán ezért jönnek ki Sanders-szel... Oké, ez gonosz volt! Legyél vele kedves Tash, szívózni ráérsz a tanévben majd!
A félfának dőlve várom, mikor vesz észre. És lőn.
Azért arra kicsit felszalad a szemöldököm, hogy nem csinált semmit. Biztos beteg. Ennyire csak nem vehette szívére, hogy az a dilis ír liba dobta, vagy igen?*
- Neked is csodás szeptembert Zin! *villan mosolyom, ahogy ellököm magam az ajtótól és beljebb lejtek, vele szemközt foglalva helyet egy könnyed mozdulat keretében. Farmert viselek egyébként pántos, mélylila felsővel. Hajam kiengedve.*
- Az összefoglaló pedig mindössze annyi, hogy... sz@rban vagyunk! Nem olvastad a mailt, amit küldtem? *Igazából ezt a két szót fejtettem ki bőven, hogy ne húzzuk vele az időt és a megoldásra koncentráljunk. De sejtem, nem úszom meg a helyzet vázolását, így inkább költőinek szánom a kérdést és belekezdek:*
- Drága keresztszülém úgy gondolja, hogy a HÖK-nek bőven elég a saját kis bevétele a rendezvények megszervezéséhez, így azokat nem szándékozik támogatni. Mindezt azzal indokolta, hogy a tavalyi gólyabál, az évzáró party és az év közbeni bulik több kárt okoztak, mint hasznot. Pedig tavaly elég strapabíró kis gólyáink voltak... *Gondolkozom el egy pillanatra. Kíváncsi leszek, idén mi lesz a felhozatal.*
- Szerinte sokkal több kulturális és sportesemény kellene, hiába vázoltam még diagramban is, hogy a negyedét a kiadásoknak ezek teszik ki. Szóval... hacsak nem akarjuk színházlátogatásnak eladni a gólyabált, saját magunknak kell előteremteni rá a dolgot. Ja és nem lehet a nagyteremben tartani a felújítások miatt. Csak hogy jó legyen nekünk! *Remélem tudja követni ezt a tempót a másik. Azért hagyok egy kis időt neki, mikor azt mondom:*
- De ne aggódj, mindenre találunk megoldást!

_________________
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   Kedd Szept. 04 2012, 14:04


Natasha and Zin

Nagyot sóhajtok és beharapom a számat. Pakolászás közben kihűlt a kávém, de lusta vagyok megmozdulni, hogy újat készítsek magamnak. Le kéne erről is szoknom, mint a dohányzásról, amire nem is szoktam rá. Ugyebár. Mert, az teljesen érthető, ha bizonyos okokból kifolyólag hajlamos voltam elpusztítani egy teljes dobozt egy nap, de azon már túl vagyok, és a cigi adagom is lecsökkentettem, legalábbis igyekszem. Kezdem unni, hogy állandóan a fogaimat sikáljam.
Az asztalnál ülök, kedvem lenne dúdolni a zenét, de mivel várok valakire, nem fogom magam égetni. Inkább csak igyekszem nem gondolni semmire sem. Semmi… semmi… semmi… Miért van az, hogy nekem még a semminek is vörös színe van? Gondolkoztam rajta, hogy a szülinapjára küldök neki egy doboz szőke hajfestéket, de nem akartam, hogy tudja, érdekel vagy, hogy emlékszem olyan apróságokra, mint a szülinapja. Egyébként is! Miért velem történik ez? Egyszer leszek szerelmes, akkor is egy ilyen… ilyen… Nem mondom kibe. Egyébként is „Hate you eh eh eh eh eh I’m fine living without you”… Már épp rászánnám magam, hogy elénekeljem ezt a két sort, amikor meghallom a lépteket, és inkább csöndben maradok, a zenét meg leállítom, és a többit csak magamban képzelem hozzá.
Azért örülök, hogy Natashával kell találkoznom, és nem Izzel. Nem tudom, az most mennyire menne. Pedig tavaly, szerintem tökéletesen csináltam mindent – egyszerűen nem vettem róla tudomást, ahogy korábban sem tettem. De ma kifejezetten rossz napom van, és bár mosollyal indítok, ez a szeptemberes megszólalása rögtön tesz róla, hogy még a nem létező jókedvem is eltűnjön.
Tömören összefoglalja. Nos, ennél azért bővebb verzióra gondoltam, és bár a kérdése nyilván költői, azért én képes vagyok úgy nézni rá, mintha teljesen hülye lenne. Hiszen most mondtam, hogy nem csináltam semmit sem. Remélem, nem kell elmagyaráznom, hogy ebből kifolyólag olvasni sem olvastam semmit. Főleg nem egyetemmel kapcsolatos e-maileket.
Mondanám, hogy amúgy kifejezetten csinos, de tulajdonképpen irritál, hogy lila felső meg farmer van rajta, mert rajtam is lila van – nekem legalább jól áll – és farmer. Még a végén valaki azt hiszi összeöltöztünk. Brr… Nem láthatnak meg minket együtt. Bár azt hiszem, ez a veszély nem fenyeget, hiszen mindenkit elzavartam már vagy egy órája.
Inkább csak hallgatom a tömör összefoglaló bővített változatát, és ahogy beszél egyre sötétebb lesz a tekintetem. Ezek szívatnak. Ki akarnak csinálni, felmondok, elegem van. Hogy lehet még a fő-fő-fő – nem mondom meg micsoda – is, ennyire korlátozott?
Az első gondolataim: Belépőt szedünk mindenre, én nem fizetek senki helyett semmit sem, elég volt tavaly kifizetni azt az elkényeztetett modell csajt… Azt is 8000 dollárom bánta. 8000! És volt képe azt mondani, hogy olcsó… Cöh! Mindegy. Ez már a múlt. Jön a többi fantasztikus infó. Nincs terem, oké, gólyabál sztornó. Azzal elég sokat spórolnánk. Nem?
- Persze, kihagyjuk a gólyabált, az idei szívatásnak bevezetjük, hogy minden nap 10 dollárt fizetnek a tandíj mellett az egyetemi kasszába, és ezt az ösztöndíjasokra is kivetjük, és az egyéb programokon való részvételért is belépőt szedünk, amire meg eddig is szedtünk azt megduplázzuk… Vagy, nem így képzelted?
Egész biztosan nem, én is csak azért beszélek hülyeségeket, mert kiakadtam. Mondjuk, felfoghatja viccnek is. Mindenestre nagyon remélem, hogy vannak használható ötletei. Nem akarok gondolkozni. Ezen legalábbis, és a következményeken nagyon nem.szavak száma: 521 | megjegyzés: bocsi, még mindig gagyi. | zene: KATT

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Natasha Crew
avatarJegelt karakter
Életkor : 29
Foglalkozás : Rendszergazda (FrancesUni) / Cyber Special Agent (FBI)
Hozzászólások száma : 139

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   Vas. Szept. 09 2012, 15:23

*Elkerekedik a tekintetem a kijelentése első felére is már - a többit fel se fogom hirtelen, csak némi átfutási idő után. És nem, ne gyertek a hajam színével, köze nincs ennek hozzá! Egyszerűen sokkol, hogy egy évtizedekre visszamenő hagyományt képes lenne eltörölni spórolás címén. Hallatlan. Látszik, hogy nincs itt elég ideje ahhoz, hogy tényleg a szívén viselje a hallgatók sorsát. Vagy valami ilyesmit magyarázott Tracey tavaly az egyik szünetben... Szerinte (is) nekem kellene Zin székében ülnöm, de már csak mosolygok ezen. Jól van ez így - a háttérből irányító szerepét amúgy is imádom.*
- Nem hagyhatjuk ki a gólyabált! Az a... a gólyák felavatásának csúcsa! A szívatások vége, amikor teljes jogú egyetemi polgárrá válnak ésatöbbi ésatöbbi... Majd megrendezzük máshol! Biztos van hely a városban, ahol szívesen fogadnak egy elég nagy tömeget ahhoz, hogy még némi kedvezménnyel is megérje nekik a dolog lebonyolítása. *gondolkozok, de hirtelen csak emelt fényű helyek ugranak be, mint a kongresszusi terem, a városi színház próbaterme. Majd végül:*
- Mondjuk a Heavenly Hell? Biztos meg lehet egyezni azzal a Sparks-szal valahogy! * Ő tuti nem begyöpösödött, mint a vénemberek többsége. Ahogy hallottam, még magában a bizniszben is kezdő és ez előnyünkre lehet - na meg neki is jó reklám a dolog.*
- Az egyéb programos ötlet mondjuk nem hülyeség... hacsak nem akarsz sütit árulni vagy kocsit mosni, mint az elfuserált tinivígjátékokban. *Széles mosoly. Nem tudom, melyik helyzetben érezné kényelmetlenebbül magát a srác. Bár... a sütiket valahogy jobban kinézem belőle, mint a verdákkal való vesződést.*
- Rendezhetnénk filmes esteket! A popcorn és az üdítő minimális kiadás és visszatérülne a belépőkből meg az eladott kajából. Ami felette marad, mehetne a kasszába. Technikánk pedig van hozzá, Mr. Ewigan szívesen kölcsönadja a vásznat és a vetítőt is, tuti.

_________________
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   Pént. Szept. 14 2012, 15:01


Natasha and Zin

Azt hiszem a viccelődés nem megy. Nem minhta viccnek szántam volna. Én komolyan kihagynám a gólyabálat, mert tök felesleges. És ne mondja senki sem, hoy nem az. Egyrészt a gólyák fele el sem jön, aki meg elmegy, azt úgyis csak leissza magát, és utána nekünk kell feltakarítani... Mi értelme? Semmi. De úgy látszik, ezzel nem mindenki fog egyet érteni. Sóhajtok egyet, és hallgatom Natashát. Mást úgysem nagyon tehetek. Mondjuk kedvem lenne, a kezemmel utánozni, ahogy fecserészik, de tutira nem díjazná, így ezt a késztetést visszafogom. A HH emítése az halálos bűn a jelenlétemben. Miért? Mert arról is a vörös jut eszembe, ráadául Sparksszért sem rajongok különösebben, de ha már így felvetette, nem tudom megállni, egyszerűen kicsúszik a számon az első gondolat.
- Nagyszerű, ha Williamset küldjük, akkor akár ingyen is megúszhatjuk.
Azt hiszem hiába a csettintés és a mosoly mellé, a hangomban az irónia, meg minden más ellenem szól. Komolyan mondom, ha ott lesz a gólyabál, ez lesz az eddigi leutáltabb gólyabálom, pedig az első is katasztrófa volt, a tavalyira emlékezni sem akarok...
Az pedig, hogy Izzie, hogyan rendezi le a dolgokat Sparksszal megint csak olyasmi, ami teljesen-totálisan hidegen hagy. Elméletben. Gyakorlatilag meg... nos az megint csak olyasmi, amire inkább nem gondolok.
Azzal mondjuk meglep, hogy azt mondja az előbbi felvetéseim között van olyan, amiben lát fantáziát. Habár... Én mondtam. Szóval természetes, hogy jó ötletek voltak, csak az meglepő, hogy ezt ő is így gondolja. A sütis meg az autós dologra viszont elhúzom a számat. Habár sütit sütni nem annyira rossz, ezt sosem ismerném el. Kocsit meg max a sajátomat mosnám le, de egyébként azért vannak a benzinkutakon autómosók, hogy ott mosassa le az ember a kocsiját. Na mindegy.
A filmes estén elgondolkodom. Tulajdonképpen jó ötlet, meg amúgy is az egyetem egyik szaka a filmművészet, a másik a műsorgyártás. Össze lehetne ezt is kombinálni.
- Milyen filmekre gondoltál?
Kérdezek vissza, az anyagi rész most éppen nem érdekel. Az tényleg visszajönne. Kukoricát mindenki eszik, a kukoricától meg szomjasok lesznek. Még csak nem is kell drágán adni ezeket.
- Mr. Ewigannal te beszélsz.
Valamiért engem nem bír az a fazon, pedig neki igazán nem ártottam soha. De nem is érdekel, hogy mi baja van. Egyszerűen nem akarok ezzel foglalkozni.
- Egyéb ötlet?
Nézek rá kérdőn, és várom a további javaslatokat, mert ennyiből azért nem leszünk még meg.

szavak száma: kevés, 385 | megjegyzés: remélem elfogadható

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Natasha Crew
avatarJegelt karakter
Életkor : 29
Foglalkozás : Rendszergazda (FrancesUni) / Cyber Special Agent (FBI)
Hozzászólások száma : 139

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   Szomb. Szept. 29 2012, 13:21

Ha tudom is - mert tudom - hogy halálos bűnt követtem el, nem nagyon érdekel. Nem szokásom törődni más lelki nyavalyáival, csak ha nagyon muszáj vagy ha hasznom is van belőle.
Zin-éből már nincs... legalábbis egyelőre, elvégre kit érdekelne egy megkeseredett, eldobott kis játékmackó helyzete, mikor annyi érdekesebb idióta rohangál az egyetemen?
- Igen? Szuper! *Csillan a tekintetem, kivételesen tényleg tudatlanul öntve még egy kis olajat a képzeletbeli tűzre. Pedig nem lenne nehéz kitalálni, mire fel az ingyen megúszás. Meg is értem mondjuk Izziet, abban a Sparks-ban van valami hátborzongatóan izgalmas. Mint egy vonatszerencsétlenségben.
- Akkor azt hiszem, ezt rá is bízhatjuk. Filmek terén pedig nem is tudom... a klasszikus, muszáj látnod mielőtt meghalsz típusú filmeken át a mai filmekig szerintem minden belefér. Megszavaztathatnánk a suli honlapján is esetleg, hogy milyen témájú filmekre van inkább érdeklődés, aztán a szerint válogatunk. Mondjuk, most a Halloween közeledtével akár horror-maratont is tarthatnánk! *Ugrik be hirtelen az ötlet, ami szerintem pazar. Biztos ugrálnának még páran érte. Ewiganre biccentek. Sima liba.*
- Kevesebb támogatás a kis klubboknak? Oké, a sportolók kapnak az egyetemtől, de a glee klub, a fotósok és az egyéb kislétszámúak tavaly is a mi nyakunkra jártak. Szedjenek tagsági díjat maguk közt, ha költekezni akarnak szerintem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   Szomb. Szept. 29 2012, 15:45


Natasha and Zin

Boldogság a köbön. De tényleg. Csak nem az én boldogságom. Viszont ez meg mindegy. Idén lesz az a nagyszerű alkalom, amikor a gólyabál napján váratlanul megbetegszem és nem tudok elmenni, oh de rossz. Nem fogok hiányozni úgy sem, és majd mondhat valaki más lelkesítő beszédet. Tavaly is le le lettem cseszve, mert egyeseknek nem tetszett... Szóval idén, ha már tényleg a Heavenly Hellbe tesszük a dolgot, akkor végképp kihagyom.
- Igen, szuper. Ugye szólsz Williamsnek, hogy intézkedjen?
Mert én tuti nem beszélek vele az biztos. Hacsak nem vágom a fejéhez, egy nagygyűlésen, hogy ezt ő intézi és kész. De a naggyűlésen lesz csomó más dolgounk is, és ezt addig simán elintézhetnék, úgy hogy én nem tudok róla. Mert nem akarok tudni róla.
Szerencsére lapozunk, és filmek a téma. A filmeket még én is szeretem, szóval előfordulhat, hogy mozi helyet magunkat támogatnám. Sőt. Szinte biztos. Mert így tulajdonképpen olyasmire költeném a pénzem, amit utána megint én - meg a HÖK - költünk el.
- Ez jó ötlet. Aztán ha a kategóriák meg vannak, akkor akár a filmeket is megszavaztathatjuk, hogy tudjuk mire lenne nagyobb az érdeklődés.
Ezt amúgy is két perc megcsinálni, aztán fél perc szétküldeni egy emailt, hogy nézz fel a honlapra és szavazz. Egy ovódás is meg tudja csinálni, nekünk meg gyerekjáték lesz. Viszont abban kételkedem, hogy nekünk lesz kedvünk, minden ilyen filmnézős rendezvny előtt-után pakolászni. De ez még a jövőzenéje, előbb ki kell deríteni, hogy valóban van-e kereslet erre.
Ewigannel ő is beszél. Ez eddig nagyszerű. Bár még mindig nem értem, én mihez kellek, kelletem, de nem baj. Előbb-utóbb megtudom majd. Nem? Mert ez eddig, olyan, hogy egyedül is elintézhette volna...
- Nekem nyolc. A rajzon eddig is mi fizettük a modelleket, szóval gondolom a többiek is kit tudják fizetni saját zsebből a dolgaikat. Így eleget tudunk spórolni? Vagy akarsz még vagdosni máshol is a költségvetésen?
Remélem, hogy azt mondja ennyi elég, semmi kedvem itt ücsörögni egész délután. Sokkal fontosabb dolgaim is vannak, és szerintem ő sem vágyik az én társaságomra. Szóval akár le is zárhatnánk ezt az egészet, így, ahogy van. Tévedek?

szavak száma: még kevesebb, 345 | megjegyzés: nem vagyok túl kreatív...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Natasha Crew
avatarJegelt karakter
Életkor : 29
Foglalkozás : Rendszergazda (FrancesUni) / Cyber Special Agent (FBI)
Hozzászólások száma : 139

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   Pént. Okt. 19 2012, 08:50

Van valami fojtott dac, düh vagy nem is tudom minek nevezzem micsoda a srácban. Éppen ezért nem is nagyon visszakozok, hogy nekem kell Izzievel beszélnem.
- Szólok. Még mindig nem beszéltek? - érdeklődök,teljesen spontán,, mindenféle önös érdeket kizárva. Csakis a HÖK szempontjait tartom szem előtt, naná! A blogolós énem szakad a nevetéstől.
A továbbiakra csak bólogatok lelkesnek tűnőn, hogy a végén aprót szusszanjak.
- Esetleg rávehetnénk apámat, hogy a sulinak fizetett támogatás egy részét kizárólag a HÖK-nek címezze. De nem lenne jó, ha én csinálnám, mert mégiscsak... - Kissé elszállt ötletnek hangzik és valószínűleg apám is könnyen bele fog menni, de mégis jobban jön ki, ha Zinnel, a HÖK elnökkel tárgyal és nem a kicsi lányával.
- Még csak tudniuk sem kell a diákoknak erről, elég neki meg a dirinek. Így ha zúgolódás lenne a klubokban a megvont pénzek miatt, lehetne ez egy biztosíték. - Lehet, hülyeség az egész. Minden esetre kíváncsian várom a véleményét.

_________________
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   Pént. Okt. 19 2012, 17:16


Natasha and Zin

Tudom, hogy én hoztam fel Izziet, de nem hittem volna, hogy ilye nehéz lesz túl lépni rajta. Én már lapoznék, de Natie visszakérdez, és őszintén szólva komolyan nem értem miért kell ezt. Egy, nem hiszem, hogy érdekli. Kettő, semmi köze hozzá. Kérdőn pislantok rá, komolyan nem értem miről beszél.
- Még többet is, mint szeretném.
Válaszolok végül gonoszan, és nem is tudom ki akarok meggyőzni, magamat, vagy őt? De azt hiszem inkább magamat, mert bár idegesít az a vörös ördög, mégiscsak hiányzik, és én igenis szeretnék vele rendesen beszélgetni. Nem sok olyan beszélegtésünk volt az igaz, de azok kivételesen értelmesek voltak. Mindegy, most már tényleg lapozhatnánk. Elvégre HÖK ügyeket jöttünk megbeszélni. Vagy mi fene.
Megteszi. A következő megjegyzése, nos az érdekes.
- Oké, beszélek vele. Nem probléma.
Elvégre ez nem bonyult feladat, és az ilyesmi beszélgetéseket még szeretem is. Mármint, értelmes emberekkel szeretek beszélgetni. Nem úgy, mint... Áh, mindegy. A folytatását viszont már nem értem.
- Eh? Ha mégsem akarnak fizetni, akkor mégis adunk pénzt? Vagy miről beszélsz?
Ezt most tényleg magas. Vagy csak nem figyeltem, mert megint eszembe jutott egy vöröshajú szépség... Mi lesz így velem? Meg fogok őrülni. De nem lehet. Egész biztos ezt mondta. Vagy mégsem? Remélem elmondja még egyszer, jah, és eszébe ne jusson megkérdezni, hogy hol járok közben, mert megátkozom...

szavak száma: 215 | megjegyzés: segítség! fogytam! xD

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Natasha Crew
avatarJegelt karakter
Életkor : 29
Foglalkozás : Rendszergazda (FrancesUni) / Cyber Special Agent (FBI)
Hozzászólások száma : 139

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   Kedd Okt. 23 2012, 12:12

*Csak felvonom a szemöldököm, de nem forszírozom tovább a témát. Ez a kis szerencsétlen még mindig bele lehet zúgva a csajba, ahogy elnézem. Aucs.
Azért annak örülök, hogy a megbeszélést elvállalja. Talán leköti kicsit, bár nem terápiás céllal javasoltam, hisz mégiscsak ő a HÖK elnök! Álljon ki a bandáért, meg a posztjáért.*
- Szuper. Majd szólok apunak és egyeztettek. Mostanában úgyis többet van itthon. *Mosolyodom el biztatóan, az értetlenkedésre pedig aprót szusszanok. Könnyen lehet, hogy megint előreszaladtam pár lépéssel gondolataimban és nem tudta követni. Nem ő lenne az egyetlen ilyen.*
- Ha apám támogatna minket, akkor lehet, nem is kellene megvonnunk a kluboktól a támogatást, csak csökkenteni. Akkor talán kevésbé zúgolódnának. De csinálhatjuk azt is, hogy ha kell nekik pénz valamire, akkor pályázzanak, vagy jöjjenek és mondják, hogy ennyi és ennyi kell. Nem pedig fix összeget adni nekik, amit utána felesleges bulikra költenek, mint tavaly a kosárcsapat. *Remélem így már érthetőbb. Egyébként táskámba rejtem a motyóm és kissé megigazgatom a felsőm alját. Mennék lassan, részemről egyelőre nincs több dolog.

_________________
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   Pént. Okt. 26 2012, 18:09


Natasha and Zin

Annyira jó, hogy nem vagyok gondolat olvasó! Mert bár néha jó lenne tudni, mi játszódik le az emberek fejében, az esetek többségében nagy valószínűséggel csak felidegesíteném magam. Most is. Ha tudnám mi jár a velem szemben ülő szőkeség fejében, tuti elküldeném melegebb éghajlatra. Egyrészt mert nincs szükségem semmiféle terápiára. Elég nekem heti egy beszélgetés, a pszichológusommal - amiről persze senkinek sem kell tudnia... Na meg, azért ha természetem nem is tökéletes, a HÖK ügyeket eddig is elég jól intéztem. Szerintem. Más különben, már leváltottak volna.
De mint mondtam nem vagyok gondolatolvasó, szóval minden szuper. Legalábbis ezt képzelem.
- Nagyszerű.
Nem tudom mit kéne erre mondanom. Totál hidegen hagy, hogy mit csinál az apja, amikor nem a suliban van, így az sem érdekel, hogy többet van "itthon". Mellesleg, nekem az sem fontos, hogy ő szóljon nekem, tudok én az előzetes bejelentése nélkül is egyeztetni, de ráhagyom. Ki tudja, lehet amúgy ritkán beszélnek, és Natasha meg akar ragadni minden kis ürügyet, hogy beszélhessen az apjával. Ha tehetném, valószínűleg én is megtenném, de nem vagyok őrült, és nem beszélek halottakkal.
Elkalandoznak a gondolataim ezért elősre nem tiszta, amit magyaráz, vissza is kérdezek, és szerencsére elmondja újra, anélkül, hogy hülyének nézne. Vagy legalábbis ha annak is néz, nem teszi egyértelművé, és ezzel szerez egy jó pontot.
- Értem. Szerintem, pályáztassuk meg. Így mi is jobban betekintést nyerünk, hogy mire is költik a pénzt. Főleg ha utólag elszámoltatjuk velük...
Ez eddig talán a legjobb ötlet. Nekem legalábbis tetszik. Legalább megdolgoznak kicsit azért a pénzért, és mi is áttekinthetjük mire költünk. Nem is értem, hogy nem jutott ez előbb eszembe. De mindegy is. Natasha pakol, és én sem akarok már tovább maradni.
- Ennyi, ugye?
Nézek rá kérdőn, bár ez inkább megállapítás volt, mint kérdés, de az ember sosem tudhatja, hátha bepattan még valami a kicsi fejébe. Remélem, hogy nem, de ha mégis, akkor azért még meghallgatom. Aztán kikapcsolom a MacBookom, és én is szép lassan összepakolok. Amikor kifelé megy még intek neki. Közben meg azon agyalok, mit főzzek ma vacsorára?

szavak száma: 335 | megjegyzés: köszi a játékot ^^

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Let's get it started - Nati&Zin   

Vissza az elejére Go down
 

Let's get it started - Nati&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-