Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Something in the Water - Matthew&Elaine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Something in the Water - Matthew&Elaine   Hétf. Május 07 2012, 22:23

Azt hiszem egész jól kezdek visszarázódni az egyetemi életbe. Mondjuk még mindig furcsa a katedrán állni, de eddig összességében sikeresnek érzem magam. A kollégákkal is kijövök, nincs okom panaszra. Na jó, de. A helyzet az, hogy annyi a dolgom mostanság, hogy semmi időm magamra. Mintha a magánéletem megszűnt volna létezni. Hónapok óta nem láttam férfit. Mármint láttam rengeteget, a kollégáim többsége hím, de az mégsem ugyan az. Hiába jöttem vissza az egyetemre, már nem engedhetem meg magamnak a bulikat, és az egy éjszakás kalandokat, mert a pletykalapok rögtön lecsapnak rá. Eddig sikerült makulátlan hírnévre szert tennem, semmi szennyest nem tudtak felmutatni ellenem, és erre azért büszke vagyok. De mégis hiányzik az, hogy egy kicsit szórakozzak.
Magassarkúban tipegek végig a folyosón, pedig utálom az ilyen cipőket, de délelőtt egy interjúm volt, és lusta voltam váltócipőt hozni. Meg a ruhámhoz nem is illene, és ez a fekete csoda amúgy, meglepően kellemes viselet. Főleg ilyen melegben, mint amilyen most is van. A hajamat már kibontottam a kontyból, és laza hullámokban omlik a vállamra. A sminkem egyszerű, vékony fekete volnallal kihúzott szemek, és szempilla spirál, meg a rám jellemző - a stylsitom szerint: "stílus jegyem" - piros rúzs. Végülis tényleg jól áll, de ha nincs az interjú, egyiket sem csinálom, sőt talán nem is fésülködtem volna. Néha nagyon igénytelen tudok lenni...
Na de visszatérve: magassarkúban tipegek végig a folyosón, épp befejeztem mára a munkát, de még nincs kedvem hazamenni. Az egyik ablak nyitva van, én pedig megállok, hogy kinézzek. Elmosolyodom, ahogy a szemem a cheerleader csapatra vándorol. Valahol mélyen mindig szerettem volna közéjük tartozni, de annyira merevek az izületeim, 4 év balett sem segített semmit.
Ahogy nézek kifelé az ablakon, sok más emlék is az eszembe jut. A legrosszabb mégis, hogy a közelgő születésnapom is beugrik, és bár rettentően élvezem amúgy az életet, megijeszt, hogy már 27 éves leszek. Kislánykoromban úgy terveztem, ennyi idősen már a gyerekeimet nevelem, és egy szerencsétlen férfit boldogítok. De az élet, nagyon máshogy alakult.
Vissza az elejére Go down
Matthew Statham
avatar
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Re: Something in the Water - Matthew&Elaine   Szer. Május 09 2012, 19:09

Csak úgy száguldozom az Egyetem folyosóin tudván, hogy már nincs órám. Persze a rohanás nem ennek köszönhető. Küldetésem van! Nem is akármilyen! Egy hölgy, aki szépségével és a bájával ellopta a szívemet vár rám valahol Frances University falai között. Ha jól informáltak már közel vagyok hozzá, ugyanis ő egy ablakon tekinget kifelé. Édes nem? Ahogy megpillantom egy féloldalas huncut mosolyra görbül a szám. A fekete ruci és magassarkú láttán kellemes meglepődöttség tükröződik az arcomon. Csípőjére tökéletesen simuló fekete anyag kiemeli az amúgy is említésre méltó alakját. Lassú, kimért léptekkel közeledem felé egy cetlit szorongatva. Mivel ő az ablakon kifelé bámészkodik, figyeli a por népet, ezért fel sem tűnhet neki az, hogy valaki a háta mögé settenkedett. Figyelmét a kicsit rekedtes, de mégis sármos hangom törheti meg, esetleg keltheti fel.
- Egy kis elő szülinapi ajándék. -
Jelentem ki a kellő magabiztossággal és az ablak párkányára helyezem a cetlit. Mire a hölgy megfordulna én már kellő távolságra vagyok tőle. Már csak a hátamat pillanthatja meg. Egyébként a cetlin ez áll:
Bocsi, hogy tetszel. Bocsi, hogy akarlak. De nem tehetek róla. Találkozzunk a könyvtárban, úgy 20 perc múlva. Az egész könyvtár a miénk, csak meg kell találnod.
Az üzenet mindössze ennyi. 20 percem van a találkozásig, így kis idő elteltével már a könyvtárban találom magam. Mint már említettem tényleg üres. Még a könyvtárosnő sem leselkedik itt.
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Something in the Water - Matthew&Elaine   Csüt. Május 10 2012, 23:05

Nagyon belemerülök a gondolataimba, észre sem veszem, hogy közben véget ér tőlem nem messze az egyik előadóban egy óra, és szállngózni kezdenek a hallgatók, majd teljesen el is tűnnek.
Nem is tudom mennyi idő telik el, amikor egy sármos hang vissarángat a jelenbe.
- Tessék?
Kérdzem meg, de már tovább is állt, és mire megfordulok, csak egy csinos hátat, meg egy feszes feneket látok. Na igen, szemem azért még van. Visszafordulok az ablakhoz, és felkapom a papírt, amin az előszülinapi ajándékom van.
Ahogy olvasni kezdem a sorokat mosolyogni kezdek, a végére pedig meg már nevetek, úgy igazán, mélyről jól esően. Ez a legeredetibb levélke, amit valaha kaptam. Pedig elég sokat kapok, főleg, amióta a vasárnapi műsor befutott. De vajon honnan tudja, ez a srác, hogy születésnapom lesz? Nem terjeszettem, sőt szerintem soha nem is említettem meg. Talán valamelyik évkönyvben van benne? Nem tudom, de nem is érdekel.
Újra olvasom a papírt, és azon gondolkozom, elmenjek-e vagy sem. Igazság szerint fent áll a veszély, hogy rajta kapnak, sőt akár csapda is lehet, de sosem voltam egy betoji kislány. Na jó, talán csak akkor ha telefonálni kellett a barátnőmnek, hogy átjön-e játszani, de kicsi voltam, és féltem, hogy nemet mond. A régif szép idők...
Hamar döntök. Nincs nálam óra, viszont azt pontosan tudom, hogy a könyvtár egy másik épületben van. Azt mondjuk nem tudom, hogy hogyan érte el, hogy csak kettőnkké legyen, de nem is igazán érdekel.
Túlságosan kíváncsi vagyok, ez fog egyszer a sírba vinni.
Visszamegyek az irodámba és megsemmisítem a kis papírt, vetek egy pillantást az ajtómon lévő tükörben - valahogy hirtelen mégis érdekel, hogy tökéletesen nézzek ki - és elindulok a könyvtár felé. Szerintem sikerült elég lassúnak lennem, és egy két percet ráhúznom a húsz percre.
Beérve, sehol sem látok senkit sem, ezért csak becsukom magam mögött az ajtót, és annak támaszkodva várom, hogy megjelenjen a fiú, akivel "randim van".
- Valaki ajándékot emlegetett?
Azt mondtam várok? Hazudtam. Ha valaki ajándékot említ, mindig úgy érzem magam, mint egy kisgyerek. Majd kiugrok a bőrömből csakhogy megkaphassam. Az sem érdekel, hogy a könyvtárban nem szabad kiáltozni, úgy sincs itt senki. Vagyis remélhetőleg egy valaki még van...
Vissza az elejére Go down
Matthew Statham
avatar
Hozzászólások száma : 4

TémanyitásTárgy: Re: Something in the Water - Matthew&Elaine   Csüt. Május 17 2012, 19:06

Mit is mondtam hol vagyok? Ne segítsetek már tudom. Elvégre itt állok a könyvtárban a szépséges hölgyeményt várva, akinek előszülinapi ajándékot ígértem, úgy 19 perce. Kár, hogy az ígéreteimet nem tartom be, így ez sem kivétel. Bár, ha úgy nézem elég nagy ajándék, hogy velem tölthet egy délutánt kettesben. Szóljatok, ha tévedek. Ne! Nem kell dicsérni a végén még túl nagyképű leszek. Egy percem maradt, hogy ellenőrizhessem minden tökéletesen el van rendezve. Megvagyok elégedve a munkámmal! Amikor Elaine belép izgatottsága közepette valószínűleg nem veszi észre a leszórt rózsaszirmokat, amelyek utat mutatnak az "ajándék" felé. A rózsaszirmok a könyvespolcok között csigázva van leszórva. Az ösvényen végig haladva egy asztalhoz érünk, ahol kényelmesen elhelyezkedve ülök egy székben. Ahogy meghallom Elaine hangját a szám vészjósló mosolyra húzódik.
- Találj meg! -
Kiabálom vissza neki.

[ Bocsi a rövidségéért,de már így is eleget vártál rám. Neutral ]
Vissza az elejére Go down
Elaine S. Patrick
avatarOktató
Életkor : 33
Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Something in the Water - Matthew&Elaine   Csüt. Május 17 2012, 22:22

//semmi baj ^^//

Szinte rögtön érkezik a válasz, én pedig elmosolyodom. Ez így igazán izgalmas!
- Rendben!
Kiáltok vissza, aztán szétnézek, és el sem hiszem, hogy eddig nem vettem észre az utat jelző rózsaszirmokat. Mert hát, mi másért lehetnének itt, ha nem azért, hogy megmutassák merre menjek? Leveszem a cipőimet, szeretném érezni a puha szirmokat a talpam alatt. Na meg persze nem szeretném, hogy tudja, mennyire vagyok közel.
Ráérősen lépkedek, kiélvezve minden pillanatot, el-elkalandozva egy-egy polc sorain. Pedig szívem szerint már rohannék, hogy ide az ajándékkal, most! De az annyira nem lenne felnőttes. Meg aztán van tippem arra is, hogy mit akar. Ami őszintén szólva meglepő, de egyáltalán nincs ellenemre... szóval, igazán nem árt, ha ő is vár még egy kicsit.
A szirmok pont átvezetnek egy olyan könyvsoron, ami a kedvencem volt, amikor idejártam. Le is pillantok a földre, ahol mindig ültem. Vajon véletlen lenne, vagy valahol fel van jegyezve, hogy itt ücsörögtem régen? Akkoriban mindenki tudta, hol talál meg, de nem hiszem, hogy van még bárki is az egyetem falai között, aki emlékezne erre.
Végül persze, nem tudom tovább húzni az időt. Elfogynak a rózsaszirmok, és én egy magabiztosnak látszó, rendkívül jóképű, fiatal férfivel állok szemben.
Neki dőlök az egyik könyvespolcnak, a cipőimet még mindig a kezemben tartva.
- Meg vagy.
Jelentem ki halkan, nyugodtan, és határozottan. Közben pedig kíváncsian várom, mi is lesz a folytatás. Mert ugye, nem viccből csinált nekem ekkora felhajtást.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Something in the Water - Matthew&Elaine   

Vissza az elejére Go down
 

Something in the Water - Matthew&Elaine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Elaine&David - első randi
» Gyűlöletből szerelem! × Matthew Daddario/Dominic Sherwood

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-