Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 11:30 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Flatmates?! - R&J

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Flatmates?! - R&J   Szomb. Márc. 24 2012, 19:21

Már őszintén kezdtem azt hinni, hogy mindennek vége. Anyám már hetekkel ezelőtt borította otthon a bilit, miszerint apám "vette rá" Jamiet, hogy elmenjen, én pedig azóta költöztem el otthonról, ideiglenesen itt-ott meghúzva magam, megnéztem már vagy 60 lakást, ami a városban található, de semmi olyan, amibe igazán szívesen beköltöznék. Elkeseredettségemben azt mondtam Nathalienak, hogy a következő lakásba így is úgy is be fogok költözni, ha tetszik, ha nem. Erre mára előrukkolt egy lakással, ami egyszerűen a korábbiakhoz képest nem csak, hogy tökéletes, de még annál is jobb!
A kulcs nála volt, bejöttünk, körbemutogatta a lakást, azt mondja, egy fiatal srác bérli, alig idősebb nálam, lakótársat keres, és valami ismeretsége révén találta. Pont, amikor már azt mondom, bárhová beköltöznék, talál egy ilyen kéglit, eszméletlen, az őrangyalom mégsem akasztotta fel magát, ezek szerint!
Épp kifelé tartunk már a lakásból, hiszen már láttam az egészet, már csak a sráccal kell majd egyeztetnem, de azt hiszem, az sem lesz sokára, mert hallom odakintről, hogy csörög a kulcs, kattan a zár, és besétál rajta... Eztnemhiszemel, személyesen.
Jamiere pillantok, majd Nathaiere, egyértelmű, hogy ezt együtt találták ki. Csípőre teszem a kezeimet, ahogy nézek a menedzseremre, szemöldökömet felhúzom gúnyosan, nagyjából azt lehet elolvasni az arcomról, hogy "Tényleg?! Komolyan gondoltad ezt?!" de mosoly bújkál a szám szélén, mert igazából már kedvem lenne röhögőgörcsben kitörni, ez annyira a tetézése a már idejét sem tudom, mióta tartó szenvedésemnek Jamie miatt. Arról nem is beszélve, hogy már nem érzem azt, ahogy meglátom, ahogy egy légtérben vagyunk, mintha egy óriási marok próbálná porrá zúzni a szívemet.
-Ez nem lehet igaz! Ezért volt olyan ismerős a "srác" ízlése. Hello, Jamie!-

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Flatmates?! - R&J   Kedd Márc. 27 2012, 16:57

Őszinte leszek: sz@r napom volt. Nyúztak az egyetemen, csúsznak a szerződések és még alkotni se maradt időm. Pedig egy ideje már motoszkál bennem valami, csak még magam se jöttem rá, mi lehet. Egyszerűen nem csókolt homlokon ihletadó múzsám - a hűtlen -, hogy kiírjam magamból a dolgot. Talán majd most, ha végre beszédülök a szobámba, a gitárok és a négy fal, na meg a fájdalmas csend közé.
Meg ahogy azt én elképzelem!
Ahogy nyitom az ajtót és belépve kibújok fekete bőrdzsekimből, látom, hogy az üres szobából két nőszemély lépdel kifelé. Ember nem lehet nálam meglepettebb, mikor felismerem a kettőst. Nathalie... francért kellett nekem engednem, hogy segítsen lakót találni az üres szobába. Komolyan, mint valami rossz tinédzser lány. Tuti az ő keze van a dologban.*
- Rena. *pofátlanul nyugodt mosoly, de tekintetem elárulja, hogy nem túl őszinte. Nem, nem vagyok mérges, egyszerűen röhöghetnékem van a helyzet abszurditásán.*
- Ééés Nathalie... *tekintek itt a lányra, már-már számonkérőn.*
- Heló lányok.
Vissza az elejére Go down
Rena Lilian Fay
avatarVároslakó
Életkor : 24
Foglalkozás : Színész-, énekesnő
Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Flatmates?! - R&J   Hétf. Ápr. 02 2012, 20:26

Azért ahogy végigpillantok rajta, futólag, miközben Nathaliera néz, kénytelen vagyok megállapítani, hogy még mindig szívdöglesztő. Most először hosszú-hosszú idő óta érzek hasonlót, mint régebben, amikor még nem keltette fel különösebben az érdeklődésemet, nem kezdtük el szédíteni egymást, csak tudtuk, ki a másik: hogy bejön. A stílusa, a mozgása, a viselkedése, a lazasága, minden... hát nem is véletlenül zúgtam bele mint vak ló a gödörbe, és voltam vele viszonylag sokáig, és végig teljesen oda érte. Szóval nagyon szerettem, na, aminek kőkeményen meg volt az oka, hiszen a sok külsőség mellett a tulajdonságaink is olyan jól passzoltak: nem vagyunk ugyanolyanok, sőt, van, amit kifejezetten utáltunk a másikban, de olyan könnyedén és gördülékenyen összecsiszolódtunk, mint a lélegzetvétel. Mintha csak így kellett volna lennie, nem is mi akartuk volna.
Fura így gondolni az elmúlt időszakra, ugyanakkor megnyugtató, ez jelzi azt, hogy már jól vagyok. Vagy legalább majdnem. De hogy annyira jól lennék, hogy vele összeköltözzek? Ez azért erős... nagyon is!
Ahogy leheletnyi számonkéréssel néz a menedzseremre, világossá válik számomra, hogy talán még sincs (egészen) benne a keze a dologban. Én is Nathaliehoz fordulok, aki meg enyhe kétségbeesés és düh keveredésével néz ránk, és magyarázni kezd.
-Neked lakótárs kellett, neked meg lakás.-
Mutat előbb rá, majd rám, és utána nálam meg is állapodik.
-A menedzsered vagyok. És a barátnőd, és nem fogom hagyni, hogy egy lepratelepen élj! Azok a lakások... iszonyúak voltak, Rena. Iszonyúak! Gondold el, még ha te be is költöznél, odavinnéd Hercegnőt? Kitennéd ANNAK?!-
Van valami abban, amit mond, sőt, több is, mint valami. Várakozva nézek rá, azután Jamiere, hogy mondjon már valamit. Szólaljon meg, tegye hozzá a gondolatait, de úgy érzem, hogy most feleslegesen várom ezt. Ha meg mégsem, akkor jól meglepődök, hogy hajlandó beszélni, amikor szeretném... nem nagyon volt rá jellemző. Az, hogy szándékosan bosszantott, inkább.
-Nem költözhetek ide! Az... az nem lenne jó ötlet, nem lenne egészséges, Nathalie, együtt voltunk sokáig, és szerettük egymást! Azért ezt nem lehet csak úgy kitörölni.-
Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy mennyire kezdek helyrejönni, mint, hogy Jamie előtt is tudok már arról beszélni, hogy milyen jó volt vele, és hogy mennyire szerettük egymást - mert tudom, hogy nagyon szeretett. Már nincsenek bennem kétségek efelől. Csak hozott egy nagyon rossz döntést, ami szétszedett minket, és engem kiábrándított teljesen. Ettől még fontos volt, a barátom is volt, nem csak létem tökéletesítője. Akkor meg miért is titkolnám a gondolataimat előtte? Mindig is imádtam vele csak beszélgetni.

_________________
You know you're in love when you can't fall asleep
because reality is finally better than your dreams.
Vissza az elejére Go down
James McAdam
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Zenész, énekes, zenei producer
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Flatmates?! - R&J   Kedd Jún. 26 2012, 10:18

Nathalie kifakadásán nem tudok jobbat tenni, mint hogy felnevetek. Hát még nem pusztult ki az a kis dög?! Hihetetlen, hogy egy kész kis túlélő veszett el benne. Véleményem szerint a "lepratelepen" is túlélné AZT, akármire is célozgasson itt a menedzsere az exemnek.
Exem... hüm, fura így kimondani, hisz még olyan elevenen él bennem az érintése, a vággyal fűtött sóhajai és ezerízű csókja.*
- Engem nem zavar, ha téged sem. *vonok vállat Renára tekintve. Az ő döntése, meg tud e maradni velem egy fedél alatt. Én meg felnőtt férfiember vagyok, túlélem akár igen, akár nem a válasza. Mást nem, kerít magának másik lakást, ha nem jönne össze egy igen után se a dolog.
Erre közli, hogy nem költözhet ide, csak mert jártunk. Hú, hát akkor elég sok csajjal nem szabadna egy fedél alatt lennem, kisanyám... de mint mondtam, szíve joga, hogy hogyan dönt - legfeljebb csendesen dőlök a kardomba, ha nemet mondd. Bár lehet, ha igent, akkor is. Most, hogy még nem lakik itt, könnyen mondom, hogy nem zavarna, na de azért minden nap látni... reggel, mikor álmosan, aranyosan kócosan felkel és kilibeg tündéralakjával a fürdőbe, vagy épp a konyhában bukkan elő a hűtőből... Akaratlanul is nyelnem kell egyet a gondolatra.
Szerencsére egyikőjük sem veszi észre, Nathalie ugyanis győzködi a csajt rendesen. Fogalmam sincs, hogy gondolta ez a nő, hogy pont hozzám költöztesse a kis modellt... és ami a legmeglepőbb, sikerül is meggyőznie, ezzel a kettőnk dolgát egy felettébb érdekes szintre emelve. Én legalábbis nem sűrűn költöztem még össze csajjal, akivel alig három hónapja mentünk szét.
Mindenképp érdekes lesz, az már egyszer tuti...


//Akkor a megbeszéltek szerint, találkozunk a jelenben, Miss Fay. Wink //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Flatmates?! - R&J   

Vissza az elejére Go down
 

Flatmates?! - R&J

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-